brak logo

Drukarnia Speed Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Drukarnia Speed Sp. z o.o.

Ala 2014-11-08 16:35:41
Zapieprz, niedocenianie pracownikow i dziewczyny maja straszne parcie na chłopaków?!!! Przy każdej okazji z każdym... Istny klub tyle Ze działa 24h
5
1 2014-12-04 23:44:32
Z tymi dziewczynami to prawda ?
junior 2014-12-05 09:30:31
ALA - pytam czy to prawda ? ponieważ pracuje tu rok i nic takiego nie zauważyłem - chyba pomyliłaś drukarnię
senior 2014-12-06 18:10:40
Z tym zapieprzem i niedocenianiem pracowników to się w 100% zgadzam, ale z tymi dziewczynami to się wogóle niezgodzę. Chyba sobie żarty robisz "Ala"?
Senior1 2014-12-08 23:24:12
Ala, jeżeli juz piszesz o dziewczynach w drukarni speed to podzielę się swoimi spostrzeżeniami które zaobserwowałem podczas mojej pracy w tej drukarni - Dziewczyny miłe , sympatyczne , pracowite , pomocne , zaangażowane , a to że nie są doceniane to FAKT .
aksel 2015-03-25 18:26:28
Szukam pracy i chciałbym zasiegnac opinii nt warunków pracy. Pytanie jaką jest atmosfera, jaki park maszynowy i czy wynagrodzenie jest przyzwoite. Znam obsługę maszyn introligatorskich, sztance, foliarke, falcerki, niciarke, zbieraczki, itp. Czy warto przyjść na rozmowę kwalifikacyjną bo dostałem propozycję rozmowy w waszej firmie. Za wszystkie info z góry dziękuję.
stefan 2015-11-25 03:12:11
Czy stobilne może i tak jak umowę podpiszesz z najnizsza a resztę pod stołem.... Park maszynowy może i duży ale stary i to coraz starszy....
Drukarz 2016-03-01 21:49:13
Zmiana nazwy na Netpack, nie zmienia faktu- że właściciel nie odprowadzał składek ZUS pracownikom. Ci co mieli umowę o pracę w latach poprzednich mają status poszkodowanych przez drukarnie Speed. Sprawę prowadzi komisariat Policji na ulicy Grabiszyńskiej. Odradzam pracę w tej firmie, gdyż postawa właściciela stoi w sprzeczności z prawem. Ponadto nagminnie wymusza się tam pracę na czarno za psie stawki. Można robić dobry biznes na druku ale uczciwie.
1
stary 2016-03-22 20:34:57
Kłamstwo na stronie. Lakier uv robiony u podwykonawcy. Połowa zleceń robiona na zewnątrz bo nie umieją zrobić tego pracownicy. Przekręty unijne i problemy finansowe ......
-) 2016-06-01 12:41:10
Stary poczciwy LESZEK L. -) - dziękujemy Ci za opinię .
x 2016-06-01 12:47:08
Przeglądam stronę i nigdzie nie ma info że lakier uv wykonują na miejscu -)
nowy 2016-07-13 21:32:23
Witam. Jak wyglądają tutaj zarobki? Planuje się zatrudnić w tej firmie jako pomocnik drukarza. Sam posiadam doświadczenie prawie 7 letnie ale jako drukarz sitodrukowy
Wajtus 2016-07-20 14:41:40
Idz do innej drukarni :) Chyba ze chcesz pracowac za polowe wynagrodzenia bo reszta bedzie placona na czarno. Co chwile zmiana nazwy firmy bo gdzies trzeba ukryc zadluzenia.....
Pelacam zeby szef sam nauczyl sie wszystkich procesow a nie sluchal kierownikow ktorzy nie maja pojecia jak proces dany wyglada i jakie sa wydajnosci i odskocznie od wyrobu wlasciwego. Sluchac i powtarzac kazdy umie nawet dziecko niebedace prezesem
MoSka 2016-09-28 12:21:31
Z tym płaceniem na czarno to prawda, ale prawdą też jest to, że wszystko wypłacają. Zarobki dla operatorów są nawet przyzwoite, nie to co dla pomocników. Z tą wydajnością się nie zgodzę, pracowałam tam i wiem, że mają problem z operatorami, którzy nie mają umiejętności i wydajności, pieprzą robotę koncertowo (szczególnie na introligatorni). Nie ma czegoś takiego jak "odskocznia od wyrobu właściwego"!!! Pracuje w poligrafii ładnych parę lat. Dobrze jest przyjść do pracy i walić godziny za które i tak będzie się miało zapłacone. Ogólnie fajna atmosfera tylko dojazd, jak ktoś nie ma auta, to z Wrocka kiepski, jeśli się pracuje na zmiany.
Wajtus 2016-10-02 20:05:12
Napewno pisal to ktos kto wie jak wygladaja procesy. Operatorzy slabi bo taki sprzet. Jak sa takie oczekiwania a sprzetu brak tylko zlomy z demobilu to sorry. Odskocznie sa zawsze w jakosci i one beda zawsze. Tylko prezesik wymyslil realia ktore sa niemozliwe.... Zapomnialem ze prezes jednak nie odarnia tego tak samo jak kierownicy.
slepy 2016-11-15 00:43:04
a mozna jeszcze cos pokopcic,czy tez do bani
1
Zostaw swoją opinię o Drukarnia Speed Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Speed Sp. z o.o.