brak logo

Biuro Rachunkowe SC. Wódzka Agnieszka

Bydgoszcz

Opinie o Biuro Rachunkowe SC. Wódzka Agnieszka

anonim 2011-10-18 12:08
Ku przestrodze nie ma tu czego szukać( usunięte przez administratora )Nie polecam jej jako pracodawcy!
13
1234 2012-01-24 20:41
Zdecydowanie zgadzam się, ( usunięte przez administratora ), pracy mnóstwo, większość pracowników bez doświadczenia, brak kompetencji, ( usunięte przez administratora ) nie polecam pracy w biurze u [usunięte przez moderatora]
12
Anonime 2015-01-25 20:47
Jeśli chcicie otrzymywać wypłatę w ratach i umowę zlecenie na zaniżoną kwotę,to złużcie swoje CV.
12
ex 2016-08-11 19:40
Tak jak wyżej. Wynagrodzenie na umowie zaniżone, wypłata do ręki, nie na konto. Chodzenie po zakupy dla innych, prace porządkowe w biurze, to niektóre z zajęć, z których "pracodawca" nie wymienił wśród listy obowiązków. Na pracownikach wymuszane obowiązki, ludzie siedzą tam za karę, dajcie spokój....
13
Exxx 2016-11-03 12:05
Jak wyzej. PRACODAWCA traktuje PRACOWNIKOW jak zwierzeta nic nie warte.!!! Umowa kwartalna na 400zł. Chodzenie po zakupy. Robienie tysiac innych spraw i rzeczy nie zwiazanych z ksiegowoscia ... ŻENADA
14
BylaPacownica 2017-06-23 20:54
Wszystkie opinie są prawdziwe . Obóz pracy nic wiecej. Jak takmdalej będzie to nikt tam nie będzie chciał pracować . Zwierzęta to malo powiedziane. Niby wypłata do 10 a zdarzało sie ze i około 20 były ostatnie ZALICZKI. Może i relacje między pracodawcą a pracownikiem są luźne i zawsze jak coś się zrobi żle można zrobić korektę umowa i wysokość wynagrodzenia nie jest adekwatna do wykonywanych prac. TU WSZYSCY PISZĄ JAK NAS TRAKTOWAŁ PRACODAWCA . JA BĘDĘ PIERWSZA KTÓRA NAPISZE JAK BYLI /SĄ TRAKTOWANIE KLIENCI- są traktowani tak samo jak pracownicy. Traktuje się ich lekcewarząco, olewająco chyba że za coś sie dużo zapłaci to może będzie dobrze wykonane. Pieniądze sie tylko liczą nie jakość wykonywanych usług.
7
zapytanie 2017-07-24 13:48
Czy pracowałaś w Biurze Rachunkowym na ulicy Św. Floriana 9/1? Proszę Odpisz
6
inna ina 2017-07-26 11:52
Witam, proszę przyjść i się osobiście przekonać. Na pewno będzie inaczej niż opisują.
4
Zraniona 2017-08-07 03:49
Diablica . Zero człowieczeństwa .
6
tragedia 2017-08-15 16:25
tak jak napisano wyzej umowy 400zł kwartalnie na papierze wynagrodzenie do reki, oczywiscie reszta niewykazywana w umowie tez, podejscie do pracy - wszystko robione na ostatnia chwile, a jak cos to sie korekte wysle, brak profesjonalizmu, pracownicy musza sprzatac i robic rzeczy niezwiazane z ksiegowoscia. szefowa dodatkowo wprowadza nerwowa atmosfere.
8
tak 2017-08-15 16:33
hahaha niezly zart kazdy kto tam pracowal wie jak jest to miejsce poza marnym wynagrodzeniem i niezgodnymi z prawda umowami charakeryzuje sie duza rotacja pracownikow o czyms to swiadczy.
9
INNY INY 2017-08-21 09:41
To chyba oczywista omyłka pisarska!!!
5
zdziwiony 2017-08-26 19:30
ciekawe ze jeszcze pip nie zainteresowal sie tymi umowami biuro otwarte codziennie te same twarze i jakos nikt nie wpadl ze cos jest nie halo. A Pani Wódzka to "super" ksiegowa ktora sama dopuszcza sie mataczenia.
7
Rozbawiona 2017-09-05 13:37
Umowa zlecenie. Kwota 13 złoty na niej. W rzeczywistości ok 200zł na miesiąc. I do tego miesieczny okres wypowiedzenia. Żart!
5
prawda 2017-09-20 12:54
szkoda czasu na prace w takim biurze, zdecydowanie nie polecam tego biura potencjalnym klientom
3
Prawda 2017-09-25 10:35
To wszystko co jest wyżej wypisywane to jest prawda .!!
3
Zostaw swoją opinię o Biuro Rachunkowe SC. Wódzka Agnieszka - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Rachunkowe SC. Wódzka Agnieszka