brak logo

ZPOW Orzech

Kolbuszowa

Opinie o ZPOW Orzech

pawel 2010-09-13 19:52:52
Słuchaj gostek ! Właśnie dzisiaj wziołem kaskę za sierpień. Jest OK. Firma płaci bez problemu w terminie (a w innych zakładach bywa różnie). Pracuje u Orzecha 3 sezon nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,że szkło leży wszędzie , pilnują tego na maxxa. A co do octu to tak jest go pelno na płytkach ,ale gdzie ma być jak to jest produkcja i maszyny rozlewają do słoików. Przez takich jak ty ktoś nie skorzysta z tej pracy ,bo się Orzech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i więcej nie zatrudni takich jak ty czy ja.
PS:Lamusie jedź do Angli to tam ci będzie lepiej... (lol2)
anonim 2010-09-14 16:12:36
[usunięte przez administratora]Oj Boże ! Widzisz a nie grzmisz ! Praca w sumie dobra. Prawda troche szkła jest no bo jak się słoik zbije no to co ? Ale w produktach to nigdy. Jakości pilnują bardzo , płaca bardzo dobra jak na taką prace. Szefostwo bardzo miłe i wymagające bo trzymają jakość. Gorąco polecam ten zakład
A 2011-02-12 12:30:58
Jakość tylko tak z zewnątrz wygląda a jak jest kontrola to przez 2 tygodnie sprzątają..
2
Pracownik 2011-07-26 14:20:10
Właśnie pracuje od miesiąca w tym zakładzie, i mam jak najlepsze zdanie o tej firmie. Jakości pilnują bardzo. Co to sprzątania przed kontrolą niewiem, bo w trakcie mojej obecności kontroli nie było, ale uważam, że na zakładzie jest czysto i i nie ma co tam sprzątać przez 2 tygodnie. Moja rodzina i znajomii kupują różne rzeczy z tej firmy i nigdy nie było żadnych zastrzeżeń. Osobiście będe wszystkim polecał te produkty. Zobacze jaka będzie wypłata, ale z tego co wiem jedno jest pewne! - zawsze płacą na czas tyle ile obiecują.
1
wojtek 2011-07-26 14:22:14
Pracuje na sezonie w tym zakładzie. Jestem już 7 rok w tej firmie, bo jest cudownie. Naprawdę polecam ten zakład wszystkim, którzy chcą zarobić!!!
1
dede 2012-02-06 20:12:12
Osobiście lubię państwo Orzechów.Dla mnie są normalni i kulturalni.I polecam zawsze znajomym produkty firmy "ORZECH".Życzę rozwoju.
2
pracownica 2013-08-22 21:17:46
Co za bzdura 11 gr za słoik ogórków to jest dobra płaca!!!! i jakie traktowanie!
4
gugu 2013-10-13 19:08:52
część tych pozytywnych opinii brzmi jakby właściciele je pisali "jest super cudownie, wspaniale zarobki - po co ci Anglia idź do Orzecha..." masakra ludzie to nie osły żeby im wciskać takie kawałki!!!
3
koko 2013-11-02 12:06:33
ok
1
tokas 2014-04-13 17:17:05
ciężko w normalnych sklepach znaleźć produkty Orzecha na półkach. Czy oni produkują tylko w konkretne miejsca polski?
anonim 2014-04-20 12:36:14
Lepiej tam nie trafic wystarczy popatrzyc na zalozyciela firmy ojca rodziny wzorowego katolika Stefana Orzecha, najlepiej by wszystkich zmusił do niewolniczej pracy za darmo i jeszcze zadal od panstwa pieniedzy za zatrudnienie pracownikow.
2
Dobra 2014-05-25 09:10:10
Sklepy są w porządku,z wyjątkiem pakowania ziemniaków.Są pakowane w worki foliowe a jak chwilę poleżą w sklepie to się zaparzają iśmirrdzą stęchlizną.
anonim 2014-05-29 11:45:22
Ludzie bardzo wam wspólczuje jak musicie pracowac w takich firmach za takie wynagrodzenie, wole harowac caly dzien w Paryzu albo Londynie za podobnie ciezka prace 10x wyzsze wynagrodzenie
pietras 2014-06-16 13:41:10
dobre hahaha, socjał u orzechów, akord na zlecenie raczej
1
obcy 2014-10-12 19:25:45
obcystefanowi orzechowo prostemu chłopu rodem z porąb kupieńskich powinno się w kolbuszowej postawić pomnik jako pionierowi lokalnego rozwoju gospodarki , on życie temu poświęcił, nikt nie zrozumie z młodych jakie wtedy były warunki i czasy, , nikt tego nikt zrozumie, nie doceni, chwała takim ludziom i szacunek
sonia 2014-10-25 01:43:04
Jak nie masz gdzie pracować to idż ale nie polecam.To tylko z zewnątrz wydaje się,że jest tak ładnie.Płacą w terminie ale marne grosze.Stosunek do pracownika tak jak do niewolnika.Jak się wykażesz,że coś umiesz to wylecisz.Musisz być matołem i podp.....em to będziesz dobry.
2
mary 2015-01-22 22:35:43
nie należy do najgorszych bo tu już nikt nie chce pracować za głodowe stawki
1
max 2015-01-23 12:15:34
A jakie są ten "nie głodowe" stawki ?
bolec 2015-02-27 19:42:58
Przedmiotem działalności Spółki jest produkcja przetworów ze świeżych owoców i warzyw. Zakład specjalizuje się w produkcji szerokiej gamy: sałatek, dżemów, powideł, marmolad, pieczarek, papryk, ogórków oraz wielu innych przetworów, łącznie w asortymencie firma oferuje ponad 80 pozycji. Jeśli chodzi o Kolbuszową to jedna z większych firm
karolcia60 2015-03-17 17:30:44
mam duże doświadczenie w przetworach z owoców i warzyw, robię to od lat dla siebie i kilku znajomych rodzin, i to według babcinej receptury. czy myślicie że takie doświadczenie pomoże mi w otrzymaniu zatrudnienie w ZPOW Orzech i pomoże mi ewentualnie już podczas samej pracy? mogłabym się wiele nauczyć i was wiele nauczyć
nastul 2015-04-01 23:34:35
Hej, a gdzie w ogóle znaleźliście ogłoszenie pracy od ZPOW Orzech, bo na ich stronie internetowej co prawda jest zakładka praca u nas, ale jest ona pusta. Czy w ogóle jest szansa na angaż tutaj na produkcję i jeśli jest to na co orientacyjnie można liczyć. Z góry dzięki za wszystkie informacje, pozdrawiam.
kolbuszowa city 2015-04-24 21:48:44
Chyba każdy mieszkaniec Kolbuszowej i okolic jest tego świadom.
Kana 2015-09-28 23:19:34
Pracę w tej firmie mozna znaleźć co jakiś czas, a szczególnie w handlu i produkcji. Ogłoszenia o prace zamieszczane sa na portalach pośredników pracy, musicie szukać, ostatnio pojawiła się również oferta do działu handlowego. Sądzę, że warto. Chociaż, to właśnie z handlu odeszło połowę osób w tym roku.
na marginesie śmieszne są te pozytywne posty,ale ich nie komentuje, odpowiedni marketing musi być. Jednak należy pamiętać, że najważniejszy jest marketing szeptany o czym wiedzą mieszkańcy Kolbuszowej.
Matkin 2015-11-06 11:07:59
Zatrudnijcie się sami to zobaczycie jakie kokosy zarobicie, a jak was interesuje przetwórstwo warzyw i owoców to polecam ale w Irlandii i Wielkiej Brytanii.
Nina 2015-11-11 10:39:58
A dlaczego szanowna firma nie wspomina na swojej stronie o jej założycielu szanownym panie Stefanie Orzechu. W galerii zdjęć też jego osoba nie jest podpisana pod żadnym z nich. Nikt nie wspomina o głowie rodu ojcu, który ciężko harował, założył i rozwijał firmę. Teraz ciężko schorowany tatuś pracuje za granicą na miskę zupy a mógł tyle dobrego zrobić jeszcze dla firmy ten wspaniały, zaangażowany i uczciwy menadżer.
1
Księgowa 2015-12-12 23:11:14
Główna Księgowa za 4-5tys opłacalne? W tej wielkości firmie to są żenujące pieniądze, w dodatku duża odpowiedzialność za dokumenty księgowe w firmie o tak fatalnej reputacji.
Kwota rzędu 20tys jest adekwatna do Głównego Księgowego z prawdziwego zdarzenia.
gość 2016-02-12 11:22:35
Firma 1000x gorsza od Biedronki dla pracownika, podejmują tu pracę tylko sami sfrustrowani desperaci co się do niczego nie nadają.
3
błądzisz 2016-04-07 23:06:23
Nie prawda. Piast Kolbuszowa jest o wiele gorszy. Tam rządzi dwóch poj..anych braciszków. Jeden głupszy od drugiego.
Roman 2016-10-03 22:10:35
dobry to jest Łowicz a ich produkty to dolna półka
ilonka 2016-10-03 22:23:36
hej hej @nioe mnie to oceniaćno to może zawieraly one jakies nazwiska albo wulgaryzmy no nie wiem..przecież w przeciwym razie nie sadze żeby takie opinie były usuwane przecież dlaczego w sumie tak miałoby być..
Zostaw swoją opinię o ZPOW Orzech - Kolbuszowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPOW Orzech