Personnel International BPO Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Personnel International BPO Sp. z o.o.

byly pracownik 2015-02-26 22:22
czytam opinie o GUTEBORN i jest to prawda ze kierownik Pan (usunięte przez administratora).jest beznadziejny nie potrafi nic zalatwic jest czlowiekiem ktory ma wysokie mniemanie o sobie a w rzeczywistosci jest zerem nie polecam pracy pod jego rzadami poco nerwy se strzepic nie pomijajac tego ze nie zna niemieckiego a jest kierownikiem ktory ma zajmowac sie pracownikami i pomagac im w komunikacji oczywiscie w jezyku niemieckim
!!!! 2015-03-06 16:46
Cześć. Czy każdy z was otrzymał już "ausdruck der elektronischen lohnsteuerbescheinigung für 2014"??
rafik_rav 2015-03-06 22:06
tak,ja już dostałem rozliczenie ,ale ta kwota 23500 to mnie przeraziła,hahaha
PS firma znowu zmieniła nazwe,to juz 4 raz jak w niej pracuje !!!
rafaolo 2015-03-10 18:21
chyba oszaleliście piszecie że zbieracie tam po 400 a nawet 500 koli ja pracowałem
w Holandii to miałem norme w jednej firmie z artykułami spożywczymi coś ala netto a nazywała się Plus 120koli/h a w innej to 105koli/h i tam był czas na to żeby sobie poflirtować w czasie pracy z fają laską czy pożartować i umówić się na piwo z kumplem czy iść bez skrępowania do kibla
werker 2015-03-12 12:10
Witam ja kolego też pracowałem w Holandii dla Plusa przy zamówieniach ale poza przerwą zareglamentowaną to raczej nie było mowy o pogaduszkach(aż mi sie z tyłka lało) w jakiej firmie czy agencji pracowałes że miałes takie laby podziel sie niech inni też skorzystają pozdro/
1
ja 2015-03-21 19:53
dziwne te twoje 8,50 bo ja mam 9euro na godzine
adi 2015-03-23 12:25
A pracował ktoś z was w graben dostałem propozycjepracy na magazynie w cd lidlu
kriss 2015-03-26 20:26
Heey, gdzie moge szukać roboty wNiemczech? Gdzie jechać, pytać itd?. Jestem ze Śląska. Pomożecie?
?
Masa 2015-03-27 00:29
Kriss - jak jestes ze slaska to pracuj w kopalni, a nie bedziesz jechal za granice, u was hanysow wszystko najlepsze to zapier****j tam u siebie.
1
mody 2015-03-28 07:57
Slask to Niemcy wy gorole
_trete_ 2015-03-28 16:54
SLAZAK w pl, jest niemcem,ale w de, jest polakiem bitym,buahhaha BRAK U NICH TOZSAMOSCI NARODWEJ I DLA TEGO SA JAK PUSTELNIKI
Slązoku zapamiętaj jednak, dla niemców zawsze będziesz człowiekiem drugiej kategorii... a z Twoim podejściem do życia, może i n-tnastym....
SKOL-TECH 2015-03-28 21:32
www.skol-tech.manifo.com
Polskie Biuro Doradctwa&Posrednictwa w Niemczech
Zapraszamy!
skol-tech@wp.pl
Paweł 2015-04-01 20:11
Bardzo proszę o informacje jak jest w TEDI W DORTMUNDZIE? Jakie zarobki na czysto i jakie warunki mieszkaniowe. I czy da się wyrobić normy?.
Paweł 2015-04-01 20:28
Mogę prosić o kontakt do osoby pracującej W TEDI W DORTMUNDZIE?
Paweł 2015-04-01 23:43
PILNE!!!
Paweł 2015-04-01 23:46
Do jest opinia do magazyny TEDI (w Dortmundzie)?
2
KTOŚ 2015-04-02 18:00
Pracuje na magazynie w Lubbenau od dłuższego czasu i jak czytam niektóre opinie to śmiać mi się chce. Nigdy nie spóźniła mi się wyplata, jeśli chodzi o urlop to wszystko jest kwestią porozumienia z kierownikiem, nigdy nie przepracowałem dłużej niż 10 godzin jednego dnia bo to akurat jest przestrzegane,mieszkania może nie są w ekstra standardzie ale nie są takie najgorsze, maksymalnie 4 osoby.Zgadzam się z tym że jest tutaj kompletny bałagan i rozgardiasz, i rządziła rodzina Kobierów( tatus, mamusia i synus) ale cała trójca ZAKOŃCZYŁA swoja karierę 31 marca i nastał spokój, nikt tu po nich płakać nie będzie. Teraz nastanie nowa władza i mam nadzieje że będzie lepiej...
1
inny 2015-04-02 22:07
jak ktos sie wybiera do pracy w netto w miescie Guteborn nie polecam praca jak praca ale kierownik totalne dno nic nie potrafi zalatwic i nic nie pomoze bo nie zna niemieckiego wstyd dla firmy ja ciesze sie ze juz tam ne pracuje nie znam nikogo kto uciekl z tamtad jakiejs pozytywnej opini
PERSONNEL zrobcie cos bo wstyd z takim kierownikiem
1
edeka 2015-04-03 00:21
Hej, napisze ktoś coś więcej o pracy na magazynie Tedi w Dortmundzie? Jak warunki mieszkaniowe, finansowe i w ogóle?
1
Paweł 2015-04-04 21:08
No napiszcie coś o TEDI w DORTMUNDZIE
agy 2015-04-04 21:59
Powiedzcie tak szczerze ile godzin miesiecznie da sie przepracowac i ile wyplaty macie ? Ten tysiak bedzie chociaz , pracowalam juz na magazaynie tego typu wiec z normami bedzie ok :)
nick 2015-04-05 16:58
bez problemu zarobisz ponad tysiąc ,a z godzinami jest ok.180 miesięcznie
1
edeka 2015-04-06 19:11
hej, Paweł. Od kiedy zaczynasz przygodę z tedim?
elo 2015-04-08 11:42
Czy wyplaty wyplacaja w euro, czy sa przelewy na polskie konta w zlotowkach?
Staly bywalec 2015-04-17 22:59
Gdzie mozna zgloscic ze nie placi firma za L4 ???
_trete_ 2015-04-18 10:55
Przez pierwsze 6 tygodni niezdolności do pracy spowodowanej chorobą pracownika pracodawca jest zobowiązany do dalszego płacenia wynagrodzenia (§ 3 Entgeltfortzahlungsgesetz).
Gdy pracodawca nie wypłaci chorobowego należy wysłać do niego wniosek o wypłatę zaleegłego swiadczenia listem poleconym i poinformować, że w razie nieuregulowania oddacie sprawę do tamtejszego sądu oraz powiadomisz Urząd Celny.
andi 2015-04-20 20:58
Jak dostać się do tedi do Dorrmundu?
tedi 2015-04-22 12:32
Lepiej tu nie przyjeżdżaj bo po co...za 600 Euro cały miesiąc robić?? W PL lepiej na tym wyjdziesz i jeszcze nie musisz się użerać...Pzdr
omen 2015-04-23 14:00
masakra jest z ta agencja patrza tylko zeby cie wydymac na kase w biurze w gliwicACG OSTATNIO POMYLILY WYPLATY WIELKIE KSIEGOWE NIE POLECAM TEJ FIRMY
pracownik 006 2015-04-26 19:28
Niektórzy tak narzekają na prace to czemu jeszcze tam jesteście??
Pracownik wieloletni 2015-04-27 10:38
raca jak praca. Ale traktowanie pracownika... Co miesiąc coś się nie zgadza, brakuje godzin , za pół pokoju ( łóżko ) płaci się 300 eu za urlop płacą jak chcą ( raz stawka de raz polska ) pobieranie pieniędzy za różne nie wyjaśnione rzeczy , panie w kadrach są zawsze na urlopie kiedy przychodzi czas wypłat ( zapomnij o wyjaśnieniu czegokolwiek - pani jest na urlopie.. ) Ogólnie nie polecam tej firmy.
także pracownik 2015-04-29 16:14
Jeśli jesteś wieloletnim pracownikiem to bardzo dobrze wiesz ,że nie płaci się za pół pokoju lecz za mieszkanie.Jest to 200 euro ,a nie 300.Sprawy dotyczące wynagrodzenia zawsze bez problemu idzie wyjaśnić więc nie pisz takich głupot.
Staly bywalec 2015-05-13 00:06
Ta firma to jedna wielka PATOLOGIA !!!!!!!!!Tak samo jak kierownicy i brygadziści !!! Nie polecam nikomu !!!
marian 2015-05-14 10:36
Witam. Jezdzi ktos na budowy z tej firmy? Mnie logistyka kompletnie nie interesuje bo wiem jak to wyglada w Holandii i za zadne pieniadze nikt mnie nie przekonana do tego typu prac i wole juz za 1300 zl w Polsce robic. Interesuja mnie tylko budowlanka murarze, malarze, elektrycy, hydraulicy itd. Jak ktos robi na budowach to prosze o opinie. Dziekuje.
Ktos 2015-05-16 15:39
Smieszny jestes z ta klamliwa wypowiedzia. Pewnie nie przedluzyli Ci umowy lub zwolnili i najlepiej potem oczerniac firme.
pracownik 2015-05-21 12:47
Tak to każda osoba sobie wyimaginowała te wydarzenia. Przeczytajcie w internecie referat na temat tego biura już raz mieli sprawę za oszustwo, nałożona kara itp itd. Z palca nikt tego nie wyssał.
job 2015-05-21 21:22
A jaka firma nie oszukuje?Są też pozytywy firm nie tylko same negatywy.
Gib 2015-06-12 23:51
Masz racje !!!!!! Kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic wiecej !!!!!!!
1
łdz 2015-06-14 11:41
hejka wszystkim mam pytanie jak w tej agencji jest z umowami?bo wciskają mi jakieś kity że lepiej na polskiej umowie jechać bo więcej się zarobi,ja jako kawaler w niemczech przez te ich progi podatkowe mało zarobie?!aha jade na wykończeniówke jako malarz,ponoć dopiero zaczynają w budowlance?był już ktoś z nimi na budowach?jeśli tak to proszę o opinie pozdrawiam wszystkich
damiano 2015-06-16 21:34
wybiera sie ktos tam do kompletacji zamowien do berlina?
Krzysiek1985 2015-06-17 10:30
Ja pracowałem na komisie w Berlinie pare dobrych miesięcy i był luz w sensie pracować trzeba było bo nikt ci nie da kasy za darmo ale wypłata zawsze sie zgadzała. niestety musiałem zjechac bo ojciec mi zachorowal
damiano 2015-06-17 13:03
a kasa sie zgadzala i wszystko?
Tomas 2015-06-17 13:42
Ludzie jak czytam wasze komentarze to nóż mi się w kieszeni otwiera.
Wiekszosc osob które wypisuja te bzdury to osoby ktore myslaly ze wyjadą za granicę i zarobia kokosy za siedzenie z du pą to już nie te czasy, ludzie zeby zarobic to trzeba robic. nie ma lekko ale nie przesadzajcie że odrazu jest tak ciężko.Ja pracuję już 2lata w tej firmie i moja najgorsza wyplata to tysiac sto euro z czego jeszcze bylem na zwolnieniu lekarskim wiec jak ktos nic nie robi to nic nie zarobi taka jest prawda. Damiano a co do wypłat to kasa sie zgadza zazwyczaj jakos kolo 20 jest na koncie
damiano 2015-06-17 20:57
a gdzie pracujesz tomas? napisz na meila pelikan2008@tlen.pl
meid 2015-06-20 10:33
@itam ma ktoś doświadczenie na stanowisku brygadzisty w którymś z magazynów ,np w Wiesloch albo Butzbach ?
niebawem mam podpisać umowę w Gliwicach ale po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy mam pewne obawy...
_trete_ 2015-06-21 09:16
jak to pięknie kierownik powiedział " problemy techniczne " nie pozwoliły firmie na czas ... czyli 20-tego ... zrobić wypłat :( EEEEhhhhh ....
rav 2015-06-21 17:41
hej,to personnel jest w Butzbach?wiem że był w BurbAch,KTOŚ COŚ WIE?
nice 2015-06-21 21:35
Ludzie na szybko potrzebuje pracy w Niemczech najlepiej bez jezyka na produkcje kto cos wie i najlepi okolice stuttgardu pforzeheim albo monachium ratujecie!!!!!!!!!!!!1
Ktos 2015-06-22 00:20
TRETE przeczytaj w umowie o prace ktorego dnia miesiaca mamy miec wynagrodzenia, a potem miej jakies ALE.
ki 2015-06-22 07:15
za jakie mieszkanie za łóżko chyba jak mieszkają w pokoju 2 osoby to juz masz 400E za pokój beznadzeja
Zostaw swoją opinię o Personnel International BPO Sp. z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Personnel International BPO Sp. z o.o.