logo Hager Polo sp. z o.o.

Hager Polo sp. z o.o.

Tychy

Opinie o Hager Polo sp. z o.o.

byly pracownik 2015-08-04 16:13:44
firma niszczy ludzi i na produkcji i w biurze wiem cos o tym
mick 2015-08-05 07:23:37
A co Ty wiesz o 'niszczeniu' - w du..e byłeś(aś) i gó..o widziałaś(eś). Po mimo że pracuję w biurze to nie czuję że firma mnie ani nikogo wokół niszczy. Jak ktoś jest masochistą i lubi być niszczony to jego wola. Pracować trzeba wszędzie a tu nikt nikogo na siłę nie trzyma. Jak się nie podoba tu praca to za pewne są miejsca pracy u Koreańczyka czy Włocha - polecam dla porównania :)
byly pracownik 2015-08-06 15:08:26
Sam w d byles g widziales, pewnie jestes gdzies ukryty w pokoju u szefa za biurkiem i nikt do ciebie nie zaglada albo siedzisz w HR i piszesz pozytywy na forum zeby skusic jeleni. Tylko w Hager potrafia zwalniac z usmiechem na ustach i belkotem o optymalizacji struktury
miszcz z Oberne 2015-08-26 17:02:56
robta robta za 1200 u nas w Oberne robia ale za 2000eur i jeszcze maja dofinansowana stolowke
KokoDżambo 2015-09-03 13:44:39
Nie polecam, szkoda czasu i chęci.
pracownica 2015-09-17 18:45:00
Nie polecam pracy w tej firmie.Pracuje tu już 12 lat i zarabiam niewiele więcej od nowych pracowników. Czysty wyzysk, bywa tak ze nie ma czasu na życie prywatne. Praca praca i praca.Możliwości ludzkie się kiedyś kończą.Ręce i nadgarstki wysiadają i zapomnijcie że można iść na L4 czy jakieś zabiegi bo już jesteś na czarnej liście.
3
ulllla 2015-09-18 06:27:08
Ciężka praca jak na takie zarobki i pisze to osoba która pracowała przez wiele lat u Koreańczyków :) powinni płacić więcej jak na takie wymagania. Wcale się nie dziwię,że ludzie nie chcą tu pracować, ciągle się płaszczą, żeby ktoś do nich przyszedł... " nie masz może znajomej co szuka pracy, bo nikt nie chce u nas pracować przez agencję za najniższą krajową..." śmiech na sali. Ja pracuję, bo muszę, ale przyjdzie czas, że zmienię tą pracę tylko pojawi się jakaś ciekawsza oferta.
2
Asia 2015-09-18 22:48:32
Hej. Jak można dostać się do Was do pracy? Zlozylam cv do Trenkwaldera ale komórką milczy
Asia 2015-09-18 22:50:33
Komorka milczy bo nie mam doświadczenia na produkcji
Asia 2015-09-23 19:47:52
Ulla czy mogłabyś pomóc mi się dostać do Hagera?odwdzięczę się
Asia 2015-09-23 22:14:18
Składałam cv do Trenkwaldera. Szukają na produkcję.
Głupi mick 2015-09-24 12:28:24
Mick, jak się wymyśla durne pomysły na produkcję i wciska kit dyrekcji że jest lepiej to nie wypada inaczej pisać, a może mi powiesz w czym lepszy jest francuz od Koreańczyka? Popatrz sobie przez szybę na laseczki i daj sobie spokój z tym forum.
1
kata 2015-10-15 11:00:21
Warunki pracy w Hager Polo wyglądaja następująco: umowa przez pośrednika, najniższa krajowa, soboty czasami pracujące nie płatne( w zamian za wolny dzień, w praktyce nie możesz sobie wybrać kiedy chcesz bo plan:)) atmosfera na sektorach chyba spoko tzn ja nie słyszałam o "większych" awanturach pomiedzy dziewczynami. Niektóre Liderki wyżej srają ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają -brzydko pisząc ale taka prawda,siedz cicho i sie nie odzywaj nawet. Wszyscy myśla o zmianie pracy, bo te cholerne normy i niesprawiedliwość jeśli chodzi o wynagrodzenie. Premie: brak zwolnienia lekarskiego +robienie normy+ nie pyskowanie brygadzistce:) Chodzenie na L-4 nie jest mile widziane (łagodnie pisząc) nawet tydzień zwolnienia w roku to już jest problem, gdzie jest Ci wytykany na rozmowach kwartalnych z kierownikiem. Ludzie przychodzą do pracy chorzy( bo premia i strach przed utratą pracy) zarażają innych i cała hala tyra kaszląc, kichając i z gorączką. jak siedzisz cicho, robisz normę, nie chodzisz na zwolnienie i lubisz zapierniczać rękami jak oszalała z perspektywą, że w przyszłych roku będziesz zapierniczała jeszcze szybciej to ta robota jest dla Ciebie. Zapraszamy!!
9
krych 2016-01-03 12:55:24
Masakra co sie dzieje w tej firmie,normy są tak wyśrubowane ze człowiek nie chodzi na przerwe .Kierownictwo zajmijcie sie troche kierownikami produkcji bo coś jest chyba nie tak że zwalnia sie tyle ludzi może produkcja jest żle zarządzana (daje do myślenia)
3
Jedna 2016-01-08 16:32:38
Kierownicy robią co chcą, przychodzą do pracy jak wszyscy mają wolne i biorą urlop kiedy jest dużo zamówień, wszystko za pozwoleniem wyższych stanowisk, układ wzajemnej adoracji działa bardzo dobrze. Ludzie zwalniają się bo płacą tragicznie, robią z ludźmi co chcą, rzucają po sektorach jak szmaty za bóg zapłać oczywiście. Ściema na sciemie, to jest taki parlament bez demokracji, za bardzo udany rok 2015 Te osoby które wyprodukowały te produkty muszą się zwalniać bo firma ma ich w poważaniu, czekają na tanich Ukraińców
1
baska 2016-01-12 14:20:29
Ciekawe czy kierownictwo czyta te wpisy? a przydało by się .
6
mick 2016-02-19 07:33:04
To, że ogłoszenia znikają z portal nie znaczy że firma obsadziła już stanowisko :) Rekrutacje trwają teraz po 2-3 miesiące.
@rgh - jak sobie wyobrażasz znajomość ABAP bez angielskiego :)) ??
he,he 2016-02-20 20:44:20
pracuje tam jeszcze ten kierownik ,który lata jak z ciepłym gównem -mistrz, xD
wsciekla 2016-03-10 09:49:22
ja nie polecam tam pracy wymogi takie jakby się tam zarabiało niewiadomo ile kierownik do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widzi swój czubek nosa brygadzistki wyżej srają jak du... mają.ROBOTA ZA GÓWNIANIANĄ ŚREDNIĄ KRAJOWĄ.
justyna 2016-03-17 09:48:23
Co chwile są oferty bo ludzie po tygodniu sie zwalniają i nie ma im kto robic.
2
xxx 2016-05-12 00:47:13
ja sie nie moge doczekac jak kierownikowi k.p noga sie podwinie bo to co on wyprawia to rece opadaja.pracuja ta prawie same kobiety i sobie nie moga poradzic tylko miedzy soba gadac.ten kierownik to samo zlo zajmuje sie pierdolami plotami pracownikow zastrasza itd.jak ktos z boku by popatrzyl to widzi ze z kobitami wita sie podajac reke i ze musi byc oki a prawda jest taka ze to tylko tak wyglada.kiedys sobie reka podetre d...pe i sie z nim przywitam bo na to zasluguje.praca do bani mobbing normy z ksiezyca zakazy itp.odradzam
5
ciekawa 2016-05-12 11:37:46
a co dokładnie zakazują? bo dla mnie ważne jest żeby mieć normalne warunki w pracy.
Ggg 2016-05-13 18:51:59
Domyślam się którego kierownika masz na myśli, ale naprawdę nie wiem co do niego Masz. Był Twoim kierownikiem ze tak sądzisz? Co prawda normy są wysokie ale da się wypracować ale co najważniejsze że jest dobra atmosfera w pracy i nie ma zastraszania.
4
nosek 2016-05-18 20:49:04
jak ten kierownik ma na imię?
merek 2016-05-18 20:50:14
pracuje u was r( usunięte przez administratora )
szukampracy 2016-05-19 07:18:27
jest nowa oferta pracy na montera rozdzielnic w Sosnowcu? wiecie coś o tym?ile płacą i gdzie jest ten zakład?
xxx 2016-05-23 22:42:00
przepracowalam m-ce w tej firmie i naprawde porazka a gdzie indziej na dzien dobry dostalam wiecej i robota przyjemniejsza.lipa ten hager polo i wszystcy sie z tej firmy smieja i ja tez
1
Szukam pracy 2016-05-25 19:54:33
Witam. Szukam pracy, wiem ,ze Trenkwalder szuka osob na montaż. Czy trzeba miec doświadczenie na montażu? Jak przebiega rekrutacja, osoba bez doswiadczenia na montażu ma szanse sie dostac do pracy?
ble 2016-05-26 09:30:15
wystarczy ochota do pracy - reszty Cię nauczą
xxx 2016-05-27 18:44:37
jasne ze nie musisz miec doswiadczenia pojdziesz na testy i jesli sie spodobasz to sie dostaniesz ale szczerze odradzam za najnizsza srednia i premia raz na trzy mc buhaha
Szukam pracy 2016-05-29 11:15:25
A na czym te testy polegaja? Moze ktos napisac? Latwo zdac? Gdzie sie je zdaje, w agencji czy w Hagerze?
rex 2016-05-31 13:33:16
witam jak wygada rekrutacja na stanowiska pracownikow umysłowych ile czasu trwa czy trudno przejsc przez sito
mick 2016-06-11 11:39:57
1. Przesiew CV
2. Rozmowa z laską od komunikacji i rekrutacji
3. rozmowa z bezpośrednim przełożonym + czasem z laską z pkt.2
4. w razie wątpliwości jeszcze jedna rozmowa z przełożonym
5. decyzja
3
Pracownik 2016-06-17 13:14:51
Miałem napisać opinie. Ale z obawy przed konsekwencjami skasowałem i sie wstrzymałem. Niech każdy zastanowi sie kilka razy zanim do nas przyjdzie :)
Paulina 2016-06-20 08:13:17
Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda rozmowa nr 2 z kierownictwem w sprawie pracy ? Jakieś techniczne zakresy, czy zwykła rozmowa co jak i ile?
Stanowisko doradca ds. inwestycji
Elektryk 2016-06-20 08:22:38
szukają kilku osób na nową linię produkcyjna.czekam właśnie na odpowiedź. pytali o doświadczenie w montażu instalacji elektrycznych i czy mogę jechać na szkolenie do Niemiec na kilka tygodni.
fachowiec 2016-07-06 08:38:22
Aktualna średnia krajowa wynosi: 4101,36 zł wiec jeśli uważasz to za słabe pieniądze to chyba nie masz czego szukać w Polsce :)
Diana 2016-07-12 11:50:45
Chciałam tylko podkreślić że palenie e-papierosów w miejscu publicznym jest zakazane przez prawo
mick 2016-07-12 13:18:27
Jak na staż to max 2000 brutto :))))
Aniulka96 2016-09-11 22:54:12
Dostalam sie bez zadnego doswiadczenia ale niestety testy manualne kiepsko mi poszly poniewaz sie stresowalam...jest ciezo,trzeba wyrabiac normy a palce bola jak cholera ... Dostalam umowe na tydzien bo chca sprawdzic czy wgl sobie poradze,ostatnio brygadzistk byla zadowolona bo zrobilam duzo wiecej czesci niz poprzedniego dnia :) ten tydzien jest decydujacy czy tam zostane na dluzej...Narazie daje rade i zobaczymy jak to bedzie bo te normy mnie przerazaja :o
1
l 2016-09-14 06:43:34
ha,ha,ha wiemy ,że to ty :)kp
2
danielH 2016-09-20 20:58:28
Duzo tam fajnych kociakow
danielH 2016-09-20 21:00:39
Duzo tam fajnych kociakow
Sachi 2016-10-19 14:21:30
Witam, wie ktoś jaka jest atmosfera i praca na stanowisku montażystka?
1
majedko 2016-10-19 14:25:21
Ja też podłączam się pod pytanie od @Sachi, bo atmosfera w firmie to chyba jedna z najwazniejszych rzeczy jest - jest też u nich oferta jako HR Business Partner i ta wydaje mi się bardzo ciekawa.
1
Postronny 2016-11-08 04:09:17
Z tego co mi wiadomo to pracownice nie mają tak źle. Który pracodawca pozwoliłby na to by pracownica w trakcie pracy mogla pisać SMS-y i to w niemałej ilości oraz przychodzić do pracy pod wpływem alkoholu. W żadnym zakładzie by to nie przeszło a w Polo tolerują takie wybryki . Patologia
Postronny 2016-11-08 04:09:39
Z tego co mi wiadomo to pracownice nie mają tak źle. Który pracodawca pozwoliłby na to by pracownica w trakcie pracy mogla pisać SMS-y i to w niemałej ilości oraz przychodzić do pracy pod wpływem alkoholu. W żadnym zakładzie by to nie przeszło a w Polo tolerują takie wybryki . Patologia
2
Nick 2016-11-08 10:53:55
Chyba ze wszystkim jest tak ze są ludzie zadowoleni i niezadowoleni. Przez HPP przewija się trochę ludzi co jest naturalnym procesem. Jedni są bardziej zadowoleni drudzy mniej dając temu wyraz np na gowork. Osobiście uważam, że po pierwsze należy się nawzajem i siebie samego szanować a po drugie mamy wolność wyboru i możliwość podejmowania decyzji czy chce w danym miejscu pracować czy poszukać spełnienia zawodowego poza HPP.
Ja akurat należę do zadowolonych, firma się rozwija bardzo dynamicznie i nawet jeżeli czasami sprawia wrażenie, że zapomina o najważniejszym czyli o ludziach to dość szybko się reflektuje.
Pozostaje mieć tylko nadzieję, że z tymi sobotami do wybrania też się zreflektuja zanim ludzie się całkiem odwroca.
1
HPP 2016-11-17 20:58:02
Brak przestrzegania kodeksu pracy, nieprzestrzeganie własnego regulaminu, olewactwo to główne zajęcie części kierowników, gra w ping-pong;), wyzysk i obolałe ręce.
1
anonim 2016-12-07 09:05:06
Jak chodzi o pracowanie na hali czyli bycie tym pionkiem , to powiem wam porażka ! za duże normy , na l4 każdy boi się iść bo po chorobowym jest rozmowa jakby nikt nie mógł chorować i od razu lądujesz na czarnej liście u brygadzistki i kierownika /kierowniczki.. dają na gorsze stanowisko i mają pretensje o wszystko . Wypłaty żenujące każda jak z nas dostaje kwitek z wypłaty to jest śmiech na hali ...nic się nie zmienia każdy robi za tą sama stawkę i nie ma żadnych podwyżek ,a to co jest pisane na ogłoszeniach do przyjęcia to absurd ... premie wyglądają tak ze musisz wyrabiać normę i mieć frekwencje a jak nie masz to nie dostajesz ..dodatkowych norm nie ma . Soboty na 1 zmiane sa za wybraniem w tygodniu.. więc nawet nie ma szans żeby zarobić więcej jak się chce ... Jak dla mnie to jest totalne dno ... nie polecam !
Zostaw swoją opinię o Hager Polo sp. z o.o. - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hager Polo sp. z o.o.