logo Hager Polo sp. z o.o.

Hager Polo sp. z o.o.

Tychy

Opinie o Hager Polo sp. z o.o.

ciekawa 2016-05-12 11:37
a co dokładnie zakazują? bo dla mnie ważne jest żeby mieć normalne warunki w pracy.
Ggg 2016-05-13 18:51
Domyślam się którego kierownika masz na myśli, ale naprawdę nie wiem co do niego Masz. Był Twoim kierownikiem ze tak sądzisz? Co prawda normy są wysokie ale da się wypracować ale co najważniejsze że jest dobra atmosfera w pracy i nie ma zastraszania.
6
nosek 2016-05-18 20:49
jak ten kierownik ma na imię?
merek 2016-05-18 20:50
pracuje u was r( usunięte przez administratora )
szukampracy 2016-05-19 07:18
jest nowa oferta pracy na montera rozdzielnic w Sosnowcu? wiecie coś o tym?ile płacą i gdzie jest ten zakład?
xxx 2016-05-23 22:42
przepracowalam m-ce w tej firmie i naprawde porazka a gdzie indziej na dzien dobry dostalam wiecej i robota przyjemniejsza.lipa ten hager polo i wszystcy sie z tej firmy smieja i ja tez
3
Szukam pracy 2016-05-25 19:54
Witam. Szukam pracy, wiem ,ze Trenkwalder szuka osob na montaż. Czy trzeba miec doświadczenie na montażu? Jak przebiega rekrutacja, osoba bez doswiadczenia na montażu ma szanse sie dostac do pracy?
ble 2016-05-26 09:30
wystarczy ochota do pracy - reszty Cię nauczą
xxx 2016-05-27 18:44
jasne ze nie musisz miec doswiadczenia pojdziesz na testy i jesli sie spodobasz to sie dostaniesz ale szczerze odradzam za najnizsza srednia i premia raz na trzy mc buhaha
Szukam pracy 2016-05-29 11:15
A na czym te testy polegaja? Moze ktos napisac? Latwo zdac? Gdzie sie je zdaje, w agencji czy w Hagerze?
rex 2016-05-31 13:33
witam jak wygada rekrutacja na stanowiska pracownikow umysłowych ile czasu trwa czy trudno przejsc przez sito
mick 2016-06-11 11:39
1. Przesiew CV
2. Rozmowa z laską od komunikacji i rekrutacji
3. rozmowa z bezpośrednim przełożonym + czasem z laską z pkt.2
4. w razie wątpliwości jeszcze jedna rozmowa z przełożonym
5. decyzja
3
Pracownik 2016-06-17 13:14
Miałem napisać opinie. Ale z obawy przed konsekwencjami skasowałem i sie wstrzymałem. Niech każdy zastanowi sie kilka razy zanim do nas przyjdzie :)
Paulina 2016-06-20 08:13
Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda rozmowa nr 2 z kierownictwem w sprawie pracy ? Jakieś techniczne zakresy, czy zwykła rozmowa co jak i ile?
Stanowisko doradca ds. inwestycji
Elektryk 2016-06-20 08:22
szukają kilku osób na nową linię produkcyjna.czekam właśnie na odpowiedź. pytali o doświadczenie w montażu instalacji elektrycznych i czy mogę jechać na szkolenie do Niemiec na kilka tygodni.
fachowiec 2016-07-06 08:38
Aktualna średnia krajowa wynosi: 4101,36 zł wiec jeśli uważasz to za słabe pieniądze to chyba nie masz czego szukać w Polsce :)
Diana 2016-07-12 11:50
Chciałam tylko podkreślić że palenie e-papierosów w miejscu publicznym jest zakazane przez prawo
mick 2016-07-12 13:18
Jak na staż to max 2000 brutto :))))
Aniulka96 2016-09-11 22:54
Dostalam sie bez zadnego doswiadczenia ale niestety testy manualne kiepsko mi poszly poniewaz sie stresowalam...jest ciezo,trzeba wyrabiac normy a palce bola jak cholera ... Dostalam umowe na tydzien bo chca sprawdzic czy wgl sobie poradze,ostatnio brygadzistk byla zadowolona bo zrobilam duzo wiecej czesci niz poprzedniego dnia :) ten tydzien jest decydujacy czy tam zostane na dluzej...Narazie daje rade i zobaczymy jak to bedzie bo te normy mnie przerazaja :o
4
l 2016-09-14 06:43
ha,ha,ha wiemy ,że to ty :)kp
2
danielH 2016-09-20 20:58
Duzo tam fajnych kociakow
danielH 2016-09-20 21:00
Duzo tam fajnych kociakow
Sachi 2016-10-19 14:21
Witam, wie ktoś jaka jest atmosfera i praca na stanowisku montażystka?
1
majedko 2016-10-19 14:25
Ja też podłączam się pod pytanie od @Sachi, bo atmosfera w firmie to chyba jedna z najwazniejszych rzeczy jest - jest też u nich oferta jako HR Business Partner i ta wydaje mi się bardzo ciekawa.
1
Postronny 2016-11-08 04:09
Z tego co mi wiadomo to pracownice nie mają tak źle. Który pracodawca pozwoliłby na to by pracownica w trakcie pracy mogla pisać SMS-y i to w niemałej ilości oraz przychodzić do pracy pod wpływem alkoholu. W żadnym zakładzie by to nie przeszło a w Polo tolerują takie wybryki . Patologia
Postronny 2016-11-08 04:09
Z tego co mi wiadomo to pracownice nie mają tak źle. Który pracodawca pozwoliłby na to by pracownica w trakcie pracy mogla pisać SMS-y i to w niemałej ilości oraz przychodzić do pracy pod wpływem alkoholu. W żadnym zakładzie by to nie przeszło a w Polo tolerują takie wybryki . Patologia
3
Nick 2016-11-08 10:53
Chyba ze wszystkim jest tak ze są ludzie zadowoleni i niezadowoleni. Przez HPP przewija się trochę ludzi co jest naturalnym procesem. Jedni są bardziej zadowoleni drudzy mniej dając temu wyraz np na gowork. Osobiście uważam, że po pierwsze należy się nawzajem i siebie samego szanować a po drugie mamy wolność wyboru i możliwość podejmowania decyzji czy chce w danym miejscu pracować czy poszukać spełnienia zawodowego poza HPP.
Ja akurat należę do zadowolonych, firma się rozwija bardzo dynamicznie i nawet jeżeli czasami sprawia wrażenie, że zapomina o najważniejszym czyli o ludziach to dość szybko się reflektuje.
Pozostaje mieć tylko nadzieję, że z tymi sobotami do wybrania też się zreflektuja zanim ludzie się całkiem odwroca.
2
HPP 2016-11-17 20:58
Brak przestrzegania kodeksu pracy, nieprzestrzeganie własnego regulaminu, olewactwo to główne zajęcie części kierowników, gra w ping-pong;), wyzysk i obolałe ręce.
2
anonim 2016-12-07 09:05
Jak chodzi o pracowanie na hali czyli bycie tym pionkiem , to powiem wam porażka ! za duże normy , na l4 każdy boi się iść bo po chorobowym jest rozmowa jakby nikt nie mógł chorować i od razu lądujesz na czarnej liście u brygadzistki i kierownika /kierowniczki.. dają na gorsze stanowisko i mają pretensje o wszystko . Wypłaty żenujące każda jak z nas dostaje kwitek z wypłaty to jest śmiech na hali ...nic się nie zmienia każdy robi za tą sama stawkę i nie ma żadnych podwyżek ,a to co jest pisane na ogłoszeniach do przyjęcia to absurd ... premie wyglądają tak ze musisz wyrabiać normę i mieć frekwencje a jak nie masz to nie dostajesz ..dodatkowych norm nie ma . Soboty na 1 zmiane sa za wybraniem w tygodniu.. więc nawet nie ma szans żeby zarobić więcej jak się chce ... Jak dla mnie to jest totalne dno ... nie polecam !
lol 2017-01-05 07:07
Panie kierowniku ile bierze na godzine galerianka chrzanowska, powiekszyla stawke? Mialem ja he he
Liliput 2017-01-22 22:33
Produkcja ma podwyżki w czerwcu więc w styczniu to chyba nie dostała :) robi się z tego portal randkowy widzę :)
Nadzieja 2017-01-24 07:31
Super by było gdyby wszyscy Ci którym jest źle w tej firmie odeszli i zostali tylko ci którym jest dobrze, okazało by się jakie stanowiska są satysfakcjonujące w tym zakładzie.
3
Kierowniczka 2017-01-24 07:47
Oczywiście że trzeba się szanować, mam nadzieję że te pensje które firma płaci i bezpłatne soboty są wyrazem biedy panującej w firmie a nie szacunku. Co do kariery poza HPP to ludzie jak widać coraz więcej osób wybiera takową, widać to po ilości sektorów które pracują w soboty, niektóre za poeniądze, niektóre za dzień do wybrania, ciekawe od czego to zależy, może od zaradności kierownika. W każdym razie niech będzie jeszcze więcej bezpłatnych sobót to napewno będzie więcej zadowolonych pracowników którzy będą kontynuować "karierę" w HPP. Tak samo też podwyżki po 50 zł pomogą utrzymać wyszkoloną załogę.
kik 2017-02-06 18:07
Witam. Tak tu wszyscy narzekają a mi by taka praca odpowiadała lecz stres mnie zjadł i nie dostałam pracy bo ręce mi się trzęsły z wrażenia i nie dali mi szansy. Szkoda bo na pewno bym się wykazała. To dla narzekających zwalniajcie się to morze dostanę drugą szanse. Pozdrawiam .
4
Kierowniczka 2017-02-16 08:24
Bez problemu dostaniesz, bierz tę pracę i się ciesz, teraz nawet nie wywalają osób które nie przychodzą do pracy bo brakuje tylu ludzi. Spokojnie z trzęsącymi rękoma się dostaniesz.
1
Sysia 2017-02-17 19:44
Witam,
Chciałam zapytać jakiej pensji można się spodziewać na stanowisku brygadzisty, na ile zmian jest praca oraz jak z weekendami.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Iwona 2017-03-01 16:00
@kierowniczka obecnie brakuje ludzi do pracy w firmie? To dobra informacja dla osób szukających obecnie zatrudnienia. Mogłabyś powiedzieć więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie?
Kierowniczka 2017-03-02 07:40
Powiem tak, praca jak praca, wszędzie trzeba pracować, to jest normalne, na niektórych stanowiskach normy są znośne, na niektórych wysokie, na paru da się nawet podgonić. Wynagrodzenie natomiast, to jest dodatek dla rodziny w której mąż zarabia a żona ma na swoje wydatki. Dla osób które chcą utrzymać rodzinę, czy nawet żyć w pojedynkę to może nie wystarczyć
pan_nikt 2017-03-04 17:26
Jakie szafy się tam obszywa: na płycie okorytkowane Ritalla czy tylne koryta Moellera/ Schrack? Idzie zarobić w okolicach 4k? Bo jeśli tak to ida tam :)
bez pracy 2017-03-07 10:19
przez jaką agencję tam rekrutują?
Iwona 2017-03-08 10:12
@Aniulek rozumiem, że nie jesteś do końca zadowolona z postawy brygadzistów. A mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat warunkach zatrudnienia w firmie?
curly 2017-03-08 13:45
W Sosnowcu tez tak nie fajnie sie pracuje? Jakie są godziny pracy na montażu?
Iwona 2017-03-09 11:32
Wszystkie osoby zainteresowane pracą w Hager Polo zachęcam do śledzenia ofert pracy na stronie firmy http://www.hager.pl/kariera/oferty-pracy/39044.htm
Lady Gaga 2017-03-09 15:40
Jak wyglądają te testy? Ciężko zdać? Ile się zarabia netto na początku?
Tak po prawdzie 2017-03-09 22:12
To Hager nie Rittall więc skończ pieprzyc i nie udawaj ze się znasz. Poza tym co za różnica co jak i gdzie roboty szukasz czy chcesz świecić "wiedzą "?
Iwona 2017-03-10 13:32
@Lady Gaga a Ty zamierzasz aplikować do firmy? Jakie stanowisko Cię interesuje?
Gosc 2017-03-12 19:41
To prawda że w kwietniu są podwyżki?
gjk 2017-03-21 14:40
a często soboty są robocze?
pan_nikt 2017-03-27 19:48
Szukam roboty, to raz. A wiedzą też trzeba świecić, bo jak się nie wie co i jak to się jest ciemniakiem i ignorantem tak jak ty. Akurat pytałem, bo nie znam tego systemu, a i chciałem poznać jakim sposób...
Tak po prawdzie 2017-04-01 15:51
Z całym szacunkiem jak dla ciebie ważne są systemy Rittal czy Hager to jak ci pasuje Rittal to idź tam gdzie to montują. Szukasz roboty czy systemu bo się po gubię?
Zostaw swoją opinię o Hager Polo sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hager Polo sp. z o.o.