brak logo

LPP S.A. Reserved

Warszawa

Opinie o LPP S.A. Reserved

Pati 2016-02-17 23:12
Mam dość spore doświadczenie w pracy jako sprzedawca. W pracy wiele zależy od właśnie samego Kierownika,a nie od samej firmy Reserved. W jednym sklepie trzeba robic wszystko dokładnie (co jest głupotą bo ludzie i tak będą oglądać ubrania) a w innym , najważniejsze,że jest zrobione. Można trochę pogadać. Zawsze jest co robić. Płaca jest dobra. Lepsza niż w 4f i innych takich. Pracowałam też w tej firmie i to była tragedia. Dwa razy w miesiącu nawiedzał nas tajemniczy klient, same wymagania. A Reserved ma plan pracy z pracownikiem. Jest to dobrze zorganizowana firma.
1
paula 2016-02-20 23:43
Jak się nie zgadza wypłata to co za problem zwrócić uwagę kierownikowi, że popełnił błąd, przy tylu pracownikach ilu jest zwykle w reserved nie trudno żeby raz na jakiś czas się pomylić, rzecz ludzka, raczej nie uwierzę w to, że kierownik zrobiłby to specjalnie bo nic by z tego nie miał.
Jak ktoś ma umowę na pół etatu i wyrobił odpowiednią liczbę godzin to logiczne, że nie może przyjść do pracy :) U mnie jest tak, że w gorących okresach sprzedażowych osoby, które mają umowę-zlecenie na pół etatu mogą dociągnąć godzinowo do 3/4, ale w innych okresach każdy trzyma się swojej liczby godzin.
Co do kupowania ubrań roboczych to jest to kwestia dyskusyjna. Ja uważam, że nie ma w tym nic złego, przecież i tak w czymś do pracy bym musiała chodzić, a nie poświeciłabym na nią swoich dobrych ubrań, także i tak bym musiała ponieść koszt zakupu nowych. Wiadomo, że nie kupiłabym wtedy jakiś specjalnie drogich, ale i tak wyszłoby na to samo pod względem finansów, a tak przynajmniej jak w pracy przypadkiem by Ci się uszkodziła koszulka to dostaniesz po prostu nową i po krzyku, a jakbyś zniszczyła swoją to byłby tylko problemy, bo co musiałabyś udowadniać ile za nią zapłaciłaś czy coś takiego?
1
ambitna 2016-02-22 19:48
Witam, ja pracowałam w Reserved w Starym Mieście (Centrum Handlowe Ferio). Nie wiem ja ta praca wygląda w innym salonach, natomiast w Starym Mieście praca odbywa się w ogromnym stresie, a wszystko za sprawą Pani kierownik, która wprowadza bardzo nerwową atmosferę, a swoje problemy prywatne przenosi na biednych pracowników. Oczywiście żenującą sprawą był zakup dresscodu z własnych pieniędzy, gdzie pensja miesięczna wynosiła ok.1200 zł, a zakup dress codu to koszt ok. 200 zł. Oczywistą sprawą jest, że stój pracowniczy powinien zapewnić pracodawca. Nie wspomnę oczywiście o 13 h pracy, a przy tym jedyne 30 min przerwy i proszenie o to żeby iść do toalety... Myślę, że tym salonem powinien się głębiej zainteresować wyżej postawiony kierownik. Powiem tyle jest mi przykro, że Ci biedni studenci muszą pracować w takich warunkach w Polskim sklepie...
1
czarli 2016-03-24 21:16
@aambitna Niestety czasem tak bywa, że kierownik jest wrzodem na tyłku, miałem tak pracując w pewnej sieciówce, nie będę pisał, w której bo nie ma sensu winić marki, skoro problemem był jeden człowiek. Klimat był na tyle ciężki, że przeniosłem swoją personę do Reserved i tutaj współpraca przebiega podręcznikowo. Pamiętaj, że istnieje anonimowy e-mail na którego, można zgłosić takie złe zachowanie kierownika. Wiadomo nikt nie lubi donosić, ale czasem trzeba, po co się męczyć. Wtedy ktoś powinien się tym zająć, nie można sobie pozwolić tak wchodzić na głowę. We wcześniejszej pracy nie miałem możliwości skorzystania z takiego emaila, dlatego myślę, że warto opcję wykorzystać
Monika S. 2016-03-30 00:54
Pracuję w salonie w małym mieście i po kilku miesiącach moja opinia na temat tego miejsca zmieniła się o 180* stopni. Na początku byłam pełna zachwytu, jednak przerobiłam już tyle różnych sytuacji w tym cyrku, że na kolejne zwyczajnie nie mam ochoty i każdą wolną chwilę spędzam szukając nowej pracy. O dziwo osoby najwyżej postawione są najbardziej profesjonalne i LUDZKIE, nie ma czegoś takiego, że ktoś nie może pójść na przerwę czy wyjść do toalety. Najgorzej jest z pracownikami, którym poprzewracało się w głowach po awansie. Walka z dekoratorami nie ma sensu, oni zawsze wiedzą swoje, towarowują sklep tak, że nigdzie nie wciśniesz palca, a potem rozliczają Cię z tego jak posprzątałaś ten cały syf w ciągu godziny, jeszcze mając pretensje o to, że na stołach nie jest zrobiona rozmiarówka. Za dress code płacimy sami, ale są to dosłownie grosze (70 zł za 2 pary spodni i 2 koszulki), i tak jak ktoś słusznie zauważył, wolę rozpruć w pracy "firmową" bluzkę niż swoją własną. Atmosfera w pracy jest różna. Oczywiście starzy pracownicy trzymają się razem, a nowymi pomiatają, ale tak jest wszędzie...
ropa 2016-04-03 21:56
Ciekawi mnie ile zarabia kierownik w Reserved. Udzieli ktoś takiej informacji?
2
ropa 2016-04-03 22:09
@grzesiekNie posiadam żadnych informacji na temat zarobków na stanowiskach które wymieniłeś, bo tam nie pracuje. Przez przypadek na trafiłem na ten temat i czytam tutaj że dużo zależy od kierownika stąd to pytanie. Czysta ciekawość.
I wydaje mi się że tu wszystko odbywa się anonimowo.
ali 2016-04-28 23:01
pracowałam we wrocławiu do zeszłorocznych wakacji w galerii dominikańskiej i szczerze mogę polecić tą lokalizację, koleżanka w tym samym momencie pracowała w magnolii i również była zadowolona z atmosfery w pracy
Matylda 2016-07-01 21:46
Postanowiłam podzielić się swoją opinią na temat pracy w salonie Reserved w Lipienicach
Szukali osób na stanowisko sprzedawcy, więc się zgłosiłam, jeszcze tego samego dnia zostałam zaproszona na rozmowę i w ekspresowym tempie zostałam pracownikiem. Razem ze mną zatrudniono (na umowę zlecenie) jeszcze kilka osób. Trafiłam na najgorszy okres wyprzedaży i słynnej promocji "-40% na wszystko" wiec dostałam niezłą szkołę na sam początek gdy musiałam ogarnąć nawał ubrań w przymierzalniach i roznieść je po dużym salonie właściwie sama bo jakoś nikt nie garnął się do pomocy w najgorszej robocie w tym czasie. Nie muszę chyba mówić, że roznoszenie tych "ubrań" na początku było jak szukanie igły w stogu siana. Nie ułatwiała pracy kierowniczka, która samą swoją obecnością tworzyła bardzo chłodną i stresującą atmosferę. Od początku odczułam, że nie darzy mnie sympatią, ale jak się później dowiedziałam od jednej ze stałych pracownic "ona nikogo nie lubi" jednak to ja bez żadnego powodu miałam bardzo mało godzin pracy w grafiku, umowę dostałam pod koniec miesiąca, a nie tak jak inni na początku, nie zostałam przeszkolona do obsługi kasy jak reszta równo ze mną przyjętych. Gdy dostałam w końcu umowę kierowniczka zapytała się, czy będę dyspozycyjna również po wakacjach tak więc miałam prawo twierdzić, że zostanę na dłużej, a jednak tak się nie stało...
Nie zasłużyłam sobie nawet na to by o nieprzedłużeniu umowy poinformowała mnie osobiście, zamiast tego oświadczyła mi to przez telefon twierdząc, że nie musi mi się tłumaczyć. Tak fałszywej osoby nigdy jeszcze nie spotkałam, to lodowata zmora tego salonu Reserved!! Reszta ekipy jest naprawdę świetna, a zastępczyni kierowniczki super babka, na koniec dnia wyszła na salon i pomogła ogarnąć, a kierowniczka jak wyszła to tylko żeby znaleźć jakieś wieszaki które były powieszone w nierównych odstępach i kogoś za to zganić...
Kierowniczce życzę żeby straciła pracę tak jak ja, przez telefon i bez uzasadnienia tak żeby zszedł jej ten fałszywy uśmiech którym mami wszystkich podwładnych...
4
basia 2016-07-06 15:05
pensja zależy od RKS. Jeżeli RKS stwierdzi że za 1400 da sie wyżyc to tyle da - tak jak w bolesławcu, jeleniej górze czy legnicy...
1
reservedrezerwat 2016-07-06 20:13
Pracowałam w reserved we wrocławiu, atmosfera bardzo fajna! dzięki świetnym ludziom, nawet zmiany do 22 nie straszne ;), jeśli jesteś studentem to fajnie że można sobie dorobić, bo jeśli niestety to praca z której musisz się utrzymać, to dosłownie starczy tylko na potrzeby bieżące, jak zachorujesz czy masz iść do dentysty to gorzej... ;(. Jest to przykre że lpp tak duża i niby rozwijająca się marka nie płaci pracownikom godziwych pieniędzy. Ktoś kto nie pracował w sieciówce nie zdaje sobie sprawy, jak niemili są ludzie, jak lubią robić na złość, a na bałagan w sklepie tylko przykro komentują że o jak brudno....tylko pytanie kto to zrobił. Dziewczyny i chłopaki latają z przymierzalnią i zostają do późna żeby posprzątać sklep ;(, co jest syzyfową pracą bo codziennie jest to samo. Gdyby nie zespół, na który trafiłam i który się lubił to pewnie po miesiącu bym się zwolniła ;). Potwierdzam natomiast komentarze jeśli chodzi o osoby które awansują, czasem niepotrzebnie i palma im odbija- narzekają na kierowników którzy dali im awans a dotychczasowych kolegów- traktują jakby dostali posadę marzeń (200zł więcej) i zapominają że byli na stanowisku takim jak oni.
engii 2016-07-26 15:44
Reservd Garwolin. Bylam na dniu proby kierowniczka bardzo nie mila. Wspolpracownice nie przyjemne i zadna nawet ci nie pomoze chocbys sie zasypala tymi lachami. Nie zaplacili za dojazd ani za ten dzien pracy. Nie polecam tej firmy.
Ayue 2016-08-16 17:17
Widocznie byłaś słaba, skoro inni zostali a tobie podziękowano. Zastępca kierownika pewnie pomogla Ci z litości zeby juz więcej nie stresowac kierownika salonu. Jedtes dobra zostajesz, słaba out. Prosta piłka.
natali 2016-08-30 23:41
Zaczęłam pracę w czerwcu. Miała to być tylko praca na 3 miesiące, żeby coś robić z sobą po skończonej sesji i nie musieć wracać do swojej miejscowości, ale poznałam bardzo fajnych ludzi, z którymi świetnie mi się pracuje i spędza czas poza pracą. Kierowniczka jest bardzo miłą i przyjazną osobą, nie wywyższa się . To wszystko powoduje, że na pewno zostanę na dłużej. Najbardziej podoba mi się to, że nie znając jeszcze swojego planu zajęć, wiem że jaki by nie był na pewno uda mi się go pogodzić z pracą.
2
Maguś 2016-09-05 17:58
Co to za miejscowość?
zyx 2016-09-29 22:31
zdecydowanym plusem pracy w reserved jest bardzo dobry proces wdrożenia nowego pracownika, jeśli ktoś nigdy wcześniej nie pracował, to jest to bardzo dobre miejsce żeby zacząć swoją przygodę zawodową, na pewno staniecie się dobrymi pracownikami
zyx 2016-09-29 22:32
zdecydowanym plusem pracy w reserved jest bardzo dobry proces wdrożenia nowego pracownika, jeśli ktoś nigdy wcześniej nie pracował, to jest to bardzo dobre miejsce żeby zacząć swoją przygodę zawodową, na pewno staniecie się dobrymi pracownikami
Emilka 2016-10-16 08:00
Witam,
mam pytanie związane z talonami. Do 7/10 pracowałam jako Dekorator (dałam wypowiedzenie) niestety w moim byłym salonie talony nie przychodziły zbyt szybko i nie zdązyłam się załapać zanim złożyłam wypowiedzenie. Pytanie jest proste: Czy należą mi się talony pracownicze chociaż złożyłam wypowiedzenie i jeśli tak to ile? Koleżanki mówią mi że powinnam coś dostać bo to jest "dodatek" za wsteczne miesiące i zresztą przyszły też dla mnie. Jednak jeak się dowiedziałam Kieroniczka ani myśli mi ich wydać i dziwi się że mam takie pomysły. Liczę na szybką pomoc.
Pozdrawiam
aska 2016-10-16 09:40
A ile teraz płacą takiemu sprzedawcy w Reserved np w Tomaszowie Mazowieckim? Wiem, że jakiś czas temu były jakieś protesty z tym związane. Czy teraz coś uległo zmianie i udało się wywalczyć więcej kasy na godzinę?
Rosa 2016-10-26 16:03
Praca w Reserved to najgorszy wybór jaki można podjąć! Wyzysk i wykorzystywanie pracowników za śmieszne pieniądze.Osoby zatrudnione na umowę zlecenie lub nowe osoby będące na umowie o pracę są wrogami dla osób pracujących tam dłużej.Najgorsze jest to,że kierowniczka zmiany przyzwala na taki stan rzeczy,spoufala się z dłużej pracującymi tam! Zwykłym pracownikom przysługuje 20 min przerwy w ciągu 8h pracy,podczas gdy pupilki,a jest to 6 osób potrafią siedzieć na przerwie ponad 1,5h! W takim stanie rzeczy zostają 2 osoby na salonie! Salon znajduje się w województwie Mazowieckiem niedaleko Warszawy! Radzę,aby wyższe osoby LPP coś z tym zrobiły!
adam 2016-10-31 18:53
Myślę, że salonów w województwie Mazowieckim jest sporo to ciężko będzie komukolwiek taki namierzyć, od tego jest specjalny email dla pracowników, na którego adres można zgłaszać naganne zachowanie kierownictwa. Kierownikowi zależy na wynikach sprzedażowych, więc raczej niemożliwe żeby pozwalał na takie zachowanie, czyli obecność raptem 2 pracowników w salonie. Atmosfera w salonie zależy głównie od kierownictwa, więc nie można uogólniać, że źle się pracuje we wszystkich salonach bo niefajnie jest w tym jednym. Wszystkie zachowania kierownictwa odbiegające od normy trzeba zgłaszać. Bo inaczej nie będzie można zlikwidować problemu. Pozdrawiam.
nortia 2016-11-03 19:24
Mam rozmowę w reserved w toruniu. macie jakieś opinie? i jak w rzeczywistości jest z zarobkami przy umowie o prace?
Domido 2016-11-06 20:58
Hej, ja byłam teraz na rozmowie di RE i zapytali mnie o VM i RKs to byla ofera na sprzedawce Vm to wystrój wozualny czy coś a rks ? Moze zadzwonia to wolalabym wiedzoiec
Resrrvedzianka 2016-11-09 19:16
Pelno tu pytań o zarobki. A więc mowiac zwięźle, nie jest to praca z ktorej da się utrzymać. Moze co jedynie dorobić, albo dla studenta. Srednia pensja zwyklego sprzedawcy w salonie nie top to ok 1400zl na pelnym etacie. Wiadome, im jest się wyzej to zarobki większe, lecz i tak potracaja z pensji za kupony czy dresscode (co jest nieporozumieniem. Skoro wymagaja żebyśmy wyglądali tak jak oni chcą, to niech nam za to zapłacą).

@Emilka, jesli chodzi o twoje kupony, to popros o rachunek z ostatniej wyplaty i zobacz czy zostaly Ci potrącone pieniadze za talony. Jeśli tak, to sprawa jasna - należą Ci się a kierowniczka nie ma nic do gadania.
@domido, rks to regionalny kierownik sprzedaży. Przyjezdza raz na jakis czas i narzeka jak to zwykle bywa.
quarry 2016-11-24 09:02
Chciałem dodać opinie na temat sklepu reserved Łódź Manufaktura pracowałem w sklepie i zwolniłem się po 2 tygodniach masakra traktują ludzi jak robotów zostawanie 2 godziny po zamknięciu wielkie pretensje jak poprosiłem wolne do takiej blondynki która jest kierowniczką że zaczolem prace i potrzebuje wolnego współczuje pracownikom którzy tam pracują chyba tylko dla kasy ale nie to się liczy przykre
ggg 2016-11-26 19:52
odezwala sie pani dyrektor
lipskaaa 2016-11-30 23:15
@Resrrvedzianka kupno kompletu do pracy za 70 złotych, gdzie normalnie i tak trzeba poświecić pieniądze na jakieś ubrania do pracy to raczej nie dużo, a żadna firma Ci nie dokłada do ubrań roboczych. Jeśli chodzi o zarobki to w Reserved dochodzą do podstawy jeszcze premie, u mnie praktycznie co miesiąc udaje się wyrobić wyniki by je uzyskać i jest to ok 150-200 pln, a podstawa jest jednak wyższa, więc myślę że to dużo zależy od lokalizacji salonu skoro u Ciebie było mniej
@Domido rks to kierownik regionalny, który kontroluje prawidłowe działanie przydzielonych mu salonów w pewnym obrębie, pomaga w ich kierowaniu, jest łącznikiem między salonem, a kierownictwem lpp. Zwykle w każdym salonie jest raz w tygodniu, w niektórych częściej. Ogólnie fajna praca.
ewelinsa1 2016-12-21 07:02
Dokładnie jakbym czytała o sobie. Pracuje w reserved od 2 miesięcy... Kierowniczka mnie ciągle ignoruje! Jest totalna masakra ale coz muszę być tam przez jakiś czas bo w moim mieście ciężko z jakąkolwiek praca... Nie mówię o fabrykach.
Lubiś 2017-01-05 09:51
Może nie powinieneś pracować w takiej firmie. Tu nikt nie będzie stał za Tobą i pilnował jak pracujesz. Kierownik zna pracę i wystarczy że kontroluje co kilka dni .
Klientka 2017-01-17 08:01
Jeżeli jest tak źle to dlaczego tam pracujesz przecież nikt na siłę Cię nie trzyma . A może Ci wygodnie tak . Wszystko za Ciebie trzeba robić , mówić i jeszcze po główce głaskać duży dzieciak z Ciebie. Więc bierz się do życia chłopaku.
3
Mentor 2017-01-19 18:14
Fajna firma, można dostać dobra robotę. Czasami są wyjątki i może gdzieś pracuje osoba nieodpowiednia, cóż tak bywa. Generalnie jest ok zarobki też są w porządku płacą na czas. Ale narzekanie jest niepotrzebne, nikomu nie służy. Jak jest źle zgłoś do szefów.
1
Aksak 2017-01-25 19:32
Hej jutro mam rozmowę w piasecznie jakieś komentarze

Jest odpowiedzialność finansowa i jak sie to ma w kwestii wypłat czy premii
Karolina 2017-01-25 19:52
Mam dobre skojarzenia z okresu pracy w Reserved, miło ten czas wspominam. Jakość pracy zależy od pracowników.
liszka 2017-01-25 20:55
Rozmowy w Reserved zwykle bywają przyjemnie, zero stresu, wykaż się komunikatywnością i będzie dobrze. Tak, jest odpowiedzialność finansowa jak pracujesz przy kasie, wiadomo że firma nie będzie pokrywać błędów popełnianych przez sprzedawcę, ale takie błędy się rzadko trafiają czasem są to groszowe sprawy, więc nie ma czym się przejmować :) Ogólnie pracę polecam, już 7 miesięcy pracuje i dobrze mi tu
Aksak 2017-01-25 23:09
Dziekuje za odpowiedzi ... No to chyba spróbuję zobaczymy jak będzie a jak z zarobkami ? Najniższa krajowa ?
Aksak 2017-01-26 09:41
A odpowiedzialność finansowa od kradzieży ?
mała 2017-01-26 11:52
Pracuję w Croppie od trzech lat. Na początku zostałam przyjęta na stanowisko asystenta kierownika po dwóch latach awansowałam na kierownika zmiany. Na poczatku tego roku zwolniła się moja kierowniczka i zaproponowano mi stanowisko kierownika salonu. Od tego roku byly spore podwyżki. Pracuje w salonie gdzie nie robimy zbyt duże kasy w regionie zawsze jestesmy przy końcu. Mimo to od tego roku jako kierownik zmiany mogę liczyc na stawke 2800 zl brutto gdzie w ubiegłym miałam 2480brutto. Wiem ze sklepy topowe maja jeszcze dużo lepszą kasę. Jeśli chodzi o wymagania to są OGROMNE ale gdzie w dzisiejszych czasach ichnie ma???? Praca jest ciężka raczej fizyczna mimo że zajmuję wysokie stanowisko to pracuje tak samo jak sprzedawca czy pracownik techniczny.minusem jest to ze zatrudniają studentów którzy co chwilę się zwalniają przez co nie ma stabilizacji. Co chwile trzeba szkolic nowa osobę a wiadomo że kiedy nie ma stałych pracowników to salon górze funkcjonuje.... Są lesze i gorsze dni ale z firm w których pracowałam ta jest najlepsza i najsolidniejsza...
mała 2017-01-26 11:54
Pracuję w Croppie od trzech lat. Na początku zostałam przyjęta na stanowisko asystenta kierownika po dwóch latach awansowałam na kierownika zmiany. Na poczatku tego roku zwolniła się moja kierowniczka i zaproponowano mi stanowisko kierownika salonu. Od tego roku byly spore podwyżki. Pracuje w salonie gdzie nie robimy zbyt duże kasy w regionie zawsze jestesmy przy końcu. Mimo to od tego roku jako kierownik zmiany mogę liczyc na stawke 2800 zl brutto gdzie w ubiegłym miałam 2480brutto. Wiem ze sklepy topowe maja jeszcze dużo lepszą kasę. Jeśli chodzi o wymagania to są OGROMNE ale gdzie w dzisiejszych czasach ichnie ma???? Praca jest ciężka raczej fizyczna mimo że zajmuję wysokie stanowisko to pracuje tak samo jak sprzedawca czy pracownik techniczny.minusem jest to ze zatrudniają studentów którzy co chwilę się zwalniają przez co nie ma stabilizacji. Co chwile trzeba szkolic nowa osobę a wiadomo że kiedy nie ma stałych pracowników to salon górze funkcjonuje.... Są lesze i gorsze dni ale z firm w których pracowałam ta jest najlepsza i najsolidniejsza...
Zniesmaczona 2017-01-29 16:12
Ostatnio byłam na zakupach w Reserved w manufakturze łódzkiej, jestem handlowcem od wielu lat, i to się tam wyprawia to mi się w głowie nie mieściło, ja rozumiem że może być luźna atmosfera w pracy, i takie podejście do klienta bo to zależy od profilu firmy, ale pracownicy zasmiewajacy się do łez, glosni, ale przede wszystkim przeklinajacy tak, że szewc by się nie powstydzil, mnie zszokowany.
Sympatyk 2017-02-01 11:10
Reserved to naprawdę fajna firma, kto pracował lub pracuje doskonale wie!
xxx 2017-02-08 18:18
hahaha
Lena 2017-02-21 19:53
Widziałam ofertę prac dla krawcowej czy jest aktualna, bardzo by mi pasowała ta praca? Proszę o kilka informacji jakie wymagania ma firma? Jakie zarobki mogę dostać ? Dobrze by było wiedzieć coś przed ewentualną rozmową. Może są jakieś specjalne warunki?
Anna 2017-02-24 06:19
Witam pracowałam w lpp 5 lat w różnych markach i to był najgorszy okres w moim życiu. Przeszłam wszystkie etapy awansu od sprzedawcy do kierownika. W tej firmie człowiek czuje się jak w sekcie. Bardzo mało płacą oraz ciągły nacisk ze strony regionalnego praktycznie nie ma mowy o życiu prywatnym. Ale najgorszy jest mobing wszyscy pracownicy są zastraszeń, którego doznałam w sklepie na sadybie. Dodawałam smsy od kierowniczki że nie mogę nawet wejść do jej sklepu i jeszcze różne treści. Nie radze tam pracować.
1
Anetta 2017-02-27 12:57
Jakie umowy tam daja na stanowisko sprzedawcy normalna o prace czy jakies smiec wynalazki?
milena 2017-02-28 22:40
Nie :) zarobki są większe, zależy od salonu czy ma status sprzedaży top czy zwykły oraz od lokalizacji
@Anetta zaczyna się od umowy zlecenie, po kilku miesiącach zwykle można przejść na umowę o pracę.
Anetta 2017-03-01 18:02
a to podziekuję zenada te smieciowki...
Iza 2017-03-07 18:59
@milena w wielu firmach przez okres próby jest się zatrudnionym na umowie zlecenie, to znana praktyka wielu pracodawców, a powiedz nam więcej o samej pracy i atmosferze ?
Angie 2017-03-08 14:56
NIe moze byc smieciowej umowy jesli ma sie wyznaczone godziny i miejsce pracy polecam smialo zglaszac sie z takimi smieciowkami do PIP
Natalia 2017-03-17 11:58
Czy LPP S.A. Reserved mają jakieś oferty pracy w Warszawie? Myślę o stanowisku dla krawcowej lub pomocy krawcowej. Słyszałam , że u nich omeg mieć fajną pracę.
Basienia 2017-03-21 10:40
Praca niewdzieczna. Traktują Cie jak popychadlo. Zero rozwoju i brak prawa głosu. Kierownictwo jest ograniczone i niedoswiadczone. Brak charakteru i uleglosc daje drogę do sukcesu. Najłatwiej kierować kms głupim.
StNowczo nie polecam. Zmarnowane prawie 3 lata
Zostaw swoją opinię o LPP S.A. Reserved - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LPP S.A. Reserved