Witoplast Kisielińscy S. j.

Rudno

Opinie o Witoplast Kisielińscy S. j.

nw pracownik 2011-11-14 11:53:32
Slyszalem ze sa przyjecia w waszej firmie?? mozeci mi cos powiedziec na temat pracy w tym zakladzie. jaki jest system plac, system zmianowy, w jaki sposob przeprowadzane sa szkolenia, czy pracodawca jest uczciwy?? Z gory dziekuje za udzielenie wszelkich informacji.
ktoś 2012-02-03 13:44:42
Witam. Szukam pracy na produkcji,może ktoś mi odpowie czy są przyjęcia do pracy dla kobiety? Składałam już kiedyś cv ale bez odzewu.
Wprawdzie przerażają mnie trochę wasze wpisy, ale mieszkam w okolicy i fajnie by było mieć prace na miejscu.
mam nadzieje że ktoś mi odpowie,a i jeszcze jedno jakie są stawki godz.dla kobiet
1
anonim 2012-03-19 12:48:04
anonim - 2011-06-19 12:26:34

co za żenada. przecież obecny pan kierownik to też stara gwardia. to jeden z najdłużej pracujących ludzi na magazynie... a porządek jest bo w odróżnieniu od wcześniejszych kierowników dostał dodatkowych ludzi do pomocy... więc czym tu się zachwycać[usunięte przez admina]
2
Marek 2012-05-19 19:42:41
Witam wszystkich byłych,obecnych i przyszłych pracowników firmy
Witoplast.Tak się złożyło, że miałem to szczęście lub nieszczęście - jak kto woli ,pracować w Witoplaście.Było to lat temu z 8/9, kiedy nie było tam jeszcze tych nowych,pięknych hal /akurat za moich czasów postawiono nową halę /,a ja pracowałem \\\"na warsztacie\\\"- /byłem jednym z tych co to \\\"wysłowić się nie potrafi \\\"jak ktoś wcześniej napisał/. W mojej branży byłem singlem,więc jeżdzili na mnie jak na starej szkapie, tylko[usunięte przez admina]Nie chwaląc się, zarobiłem dla firmy swoją działalnością sporo kasy,a w podzięce potraktowali mnie jak zużytą prezerwatywę /starsi pracownicy zapewne domyślą się, kto to pisze - zresztą nie ma powodu się kryć/. Po co to piszę? Jeżeli ktoś ma inne możliwości - to niech się tam nie pcha i szuka czegoś innego.Chociaż z drugiej strony - to wszędzie taki sam syf , nigdzie ludzi nie szanują - takie gówniane czasy sobie wystrajkowaliśmy.. [usunięte przez admina]
aaaaaaaaaaaaaa 2012-05-31 18:04:47
Niech żyje Witoplast, który starego pracownika docenia, a nowego wspiera!!! Najlepsza firma w powiecie otwockim!!!! Pracowalam tam kiedys. nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [usunięte przez admina]
anonim 2012-07-22 13:59:57
Witam ,jestem pracownikiem w tej firmie od jakiegoś czasu , miało być szkolenie ,a jest tylko praca i zatkajdziura , nikt nie powie o co chodzi tylko stawiają Cię na stanowisko i są wymagania.[usunięte przez admina]. Nie polecam pracy w tej firmy jako pracownik.
aaawitoplast 2012-07-31 20:22:28
Nie zgodzę się z moim poprzednikiem!!! W Witoplaście, zawsze będą pracować ludzie, którzy mają dużo na godzinę!!! [usunięte przez admina]
kiroo 2012-09-23 19:49:09
po wypowiedziach wiedze ze nic sie nie zmienilo w firmie, wszystko jest po staremu.
??? 2013-03-05 23:02:17
witam. mam zamiar iśc tam do pracy. jak tam naprawdę jest? są zmiany 12/24 12/48?ciężko sobie poradzić?proszę o odpowiedż. dzięki pozdro.
2
Anonim 2013-07-22 03:15:04
Gdzie jest siedziba firmy Witoplast Rudno/ k Mińsk Maz.?
x 2013-07-25 19:31:47
na heluu!!!
arek 2014-09-30 15:12:29
Czy ktoś się tam orientuje ile zarabia specjalista do utrzymania ruchu ?
1
drukarz 2014-10-22 14:59:47
no to witam wszystkich, mnie tez tutaj przywiało, bo potrzebuje pracy, a widziałem ofertę dla mnie. Jestem z wykształcenia drukarzem i idealną ofertę dla siebie znalazłem. Tylko chciałbym się dowiedzieć czegoś o wypłatach tam i o samej atmosferze w pracy w Witoplaście? mam nadzieje, że pomożecie.
1
witold 2014-12-17 16:28:39
a gdzie konkretnie widziałeś taką ofertę, bo ja się teraz rozglądam no i nic nie ma niestety.. a też nie wiem jak to wszystko wygląda.. czy jest jeszcze jakaś rekrutacja prowadzona obecnie i czy ktoś wie cokolwiek więcej na ten temat? zastanawiam się co mam zrobić jeszcze, czy oferty się pojawią, czy już nie.
anonim 2015-04-13 02:14:01
Kiedy wrócą normalne zmiany ?
olaf 2015-07-17 18:22:17
oferty pracy sa zalaczone na stronie Witoplastu tj. drukarz, pracownik utrzymania ruchu , ustawiacz- operator. nie est zle bo poronuja umowe o prace, gdzie malo kiedy w tych czas chca dac taka forme. a @ pracownik wlasnie napisane jest w ofertach o zmianach, a tutaj zaczoles o " nrmalnych" moze mi powiedziec, gdyz chcialem aplikowac
p 2015-07-25 21:26:37
olaf. Inteligent
sonia09 2015-09-07 12:33:27
@olaf tak jak najbardziej sprawdziłam i masz rację, rzeczywiście ich oferty pracy u nich na bieżąco pojawiają się na ich stronie w zakładce kariera, tak bardziej po prawej stronie strony. aktualnie mozna iść na drukarza, ustawiacza-operatora i pracownika utrzymania ruchu. ale skoro jest umowa o pracę to ja startuję na drukarkę
hahha 2015-09-16 09:49:49
sonia to nie drukarki tylko maszyny drukujące co raz bardziej ogarnięci pracownicy starają się tu do pracy
olaf 2015-10-07 16:11:32
kolezanka raczej napisala to tak jak sie mowi, wiec nie rozumiem tego ze mozesz ja wysmiewac. potocznie sie mowi drukarka. a raczje skoro firma tak dobrze rozwinla to szli tak ludzie ktorzy dorbze wykonywali swoja prace. wiem ze Witoplast specjalizuje się w produkcji opakowań z tworzyw sztucznych. i mysle ze to idzie w calkiem dobrym kierunku.
haaha 2015-10-13 10:01:11
mówi się wiele ale nie na pewno na maszyny drukujące drukarki widać wiedzę twoją ,na drukarkach to ty możesz sobie wydrukować podobiznę tyłka hhahah
dobrak 2015-10-23 16:27:25
Super firma
dobre... 2015-10-25 06:25:07
:)
Zadowolona 2015-10-29 16:06:25
Czy ktoś dojeżdża z Gatki.
? 2015-11-11 23:56:12
Z Gadki tak... Z Gatki- NIE. Widzę, że sam analfabetyzm tu pracuje. Dzięki...:)
kora 2015-11-16 12:57:34
A jaka sytuacja jest w biurze?? Chodzi mi o atmosferę, czy zgrany zespół no i oczywiście realne zarobki????
kora 2015-11-16 12:59:14
c.d. Pytam bo chciałabym aplikować ale nie wiem czego można się spodziewać czy warto. Firma sprawia przyjemne wrażenie ???
fiona 2015-11-16 14:28:51
no właśnie, odnośnie jednego za wcześniejszych komentarzy odnośnie maszyn drukujących w tej firmie - skoro już są to proszę dajcie znać czy obecnie aktualnie jest możliwość złapania jakiegoś zatrudnienie przy ich obsłudze, ktoś to przecież musi roboić. no i kwestia jakie byłoby potrzebne doświadczenie bo ja początkująca jestem
pracownik 2015-11-17 22:57:26
Nie przesadzaj.
lmn 2016-03-05 21:03:14
no teraz widze jedna oferte pracy od nich na stanowisko specjalsity do spraw jakosci wymagana znajomość normy ISO 9001, GMP, HACCP – branża opakowania z tworzyw sztucznych, mile widziane znajomość ISO 13485.
1
misisan 2016-03-09 21:01:40
Pewnie ktoś kto już pracował na podobnym stanowisku to wie o co dokładnie chodzi @lmn, a właśnie pracowników z kilkuletnim doświadczeniem poszukują do firmy.
naewt 2016-03-11 21:21:42
Posiadanie kilkuletniego doświadczenia jest oczywistym wymogiem do spełnienia, bo przecież zależy im na profesjonalnyck kandydatach, co ma pewnie odzwierciedlenie w zarobkach.
alica 2016-03-13 21:31:12
popatrz lmn że to ogłoszenie od nich wisi już dość długo. Czy mają za wysokie wymagania czy trochę mało chętnych? Na tym stanowisku normy ISO 9001, ISO 13485 to każdy powinien znać
witold 2016-03-18 09:29:09
no na pewno jakieś prespektywy rozwoju sa, na przykład w ofercie jako Specjalista ds. Jakości napisali, ze jest możliwy awans, ale nie wiem czy nie po roku...
1
kulka 2016-04-05 21:53:00
awans, a jeśli nie to na pewno dużo wiedzy i doświadczenia. produkcja opakowań z tworzyw sztucznych, tuby polietylenowe itd. wymagają wiedzy i pozwalają wiele się nauczyć
lk 2016-05-08 16:28:00
@witold szkdoa ze ta oferta o ktoej piszesz jest juz nieaktulana chetnie bym u nich tam podjac wspolprace..no nic moze za jakis czas cos sie znow pojawi
renuś 2016-06-20 14:18:57
Hej a dajcie cynę jak tam w sprzedaży? Jacy są ludzie? Kiedyś spotkałem ich dyrektora sprzedaży na jakiś targach i strasznie narzekał na tą firmę. Chciałem wysłać cv do nich na jakiegoś handlowca albo co, ale jak jest kiepsko to nie chcę wchodzić w g...
2
witold 2016-06-20 14:21:59
jeśli chodzi teraz o oferty pracy to ja widziałem taka jako Technolog tylko, ze miejsce pracy to Rudno (pow. otwocki), wiec nie każdemu pasuje taka lokalizacja, bo czasem wiąże się ona z dodatkowymi kosztami związanymi na dojazd na pewno i o to chodzi.
renuś 2016-06-20 21:20:38
dzięki, a ten od sprzedaży to jeszcze jest? bo bym na jego miejsce chciał aplikować, no i jak tam wgl jest w sprzedaży, jacyś handlowcy w miarę, chciałbym mieć dobry zespół?
renuś 2016-06-20 21:20:54
dzięki, a ten od sprzedaży to jeszcze jest? bo bym na jego miejsce chciał aplikować, no i jak tam wgl jest w sprzedaży, jacyś handlowcy w miarę, chciałbym mieć dobry zespół?
ACh 2016-06-28 09:55:36
Płacimy w zależności od twojego doświadczenia (usunięte przez administratora) Oczywiście wszystko do negocjacji
Seb 2016-06-28 15:22:29
Praca drukarz-jakie wynagrodzenie?
gg 2016-09-05 22:28:53
Jak to wiadomo co robi bo nie rozumiem?
brac 2016-09-05 22:30:43
Na pewno jest szansa u nich na dobre zarobki @sandra b, ale mnie bardziej zastanawia jaka aktualnie panuje u nich atmosfera, wiecie może? W końcu dbałość o dobre stosunki sprawia, że lepiej się wypełnia wszystkie obowiązki w firmie. To dość istotne u nich.
Perdro 2016-09-12 13:55:56
ile zarabia ustawiacz/operator? i czy duzy jest zapierdziel na tym stanowisku? jakas szansa rozwoju?
Perdro 2016-09-12 13:56:31
ile zarabia ustawiacz/operator? i czy duzy jest zapierdziel na tym stanowisku? jakas szansa rozwoju?
Jum 2016-09-12 14:35:38
Ja się chciałem też dowiedzieć tak samo jak @Perdro ile zarabia się tutaj na tych wszystkich stanowiskach, bo muszę przyznać, że dla mnie to trochę czarna magia, nie wiem jak jest, bo dopiero zaczynam, ale mam nadzieję że mi podpowiecie, więc na spokojnie
bibi 2016-09-23 14:13:00
nie chciałabym na produkcji opakowań z tworzyw sztucznych pracować strice fizycznie na zakładzie, interesuje mnie jakaś praca za biurkiem - możecie mi powiedzieć więc mo jakie stanowiska mam walczyć w tej firmie?
Pablo 2016-09-23 14:13:43
Dyrektor sprzedaży to gość bez umiejętnosci sprzedażowych, stary się nim podnieca bo po francusku mówi, ale sprzedawca z niego żaden
2
hejo 2016-09-23 16:22:11
Wydaje mi się, że ostatnio i tak nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy @bibi, ale najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich, bo może będzie prowadzona jakaś rekrutacja, a jeszcze tego nie wiadomo.
Zostaw swoją opinię o Witoplast Kisielińscy S. j. - Rudno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Witoplast Kisielińscy S. j.