brak logo

wrzos-pol

Rybnik

Opinie o wrzos-pol

anonim 2011-10-16 19:29:49
[usunięte przez moderatora] Niewiem kto pisze te opinie powyzej.Nie polecam tej firmy cygan oszust wyplaty nie w terminie jak najdalej od takich firm.
Pablo 2011-12-20 11:54:09
anonim - 2011-10-16 19:29:49

[usunięte przez moderatora] Niewiem kto pisze te opinie powyzej.Nie polecam tej firmy [usunięte przez moderatora] wyplaty nie w terminie jak najdalej od takich firm.
Dużo z komentarza nie idzie się dowiedzieć tyle że wypłaty nie w terminie
uzasadnij swoją wypowiedź by inni wiedzieli o co chodzi bo taki komentarz może dodać każdy niezadowolony pracownik
dzikimen 2013-08-11 22:13:29
Pracowałem w tej firmie 3 miesiące za pierwszy miesiąc dostałem wypłatę w zaliczkach, za drugi tak samo w wysokości 850 zł. a za trzeci 0 zł,znalazłem sobie inną pracę a jak przyjechałem 10.08 tego roku po wypłatę to szef wyprosił mnie z podwórka że nie mam prawa tam wchodzić bo już tu nie pracuję i kasy nie dał i nie da. Szef tego zakładu to krętacz, krzykacz, nie odbiera telefonów ludzi traktuje jak śmieci i każdy z tej firmy odchodzi bez pieniędzy no i bez umowy.
Nie polecam tam się zatrudniać.
wierzyciel 2013-12-03 14:24:26
(usunięte przez administratora) , nie odbiera telefonów
Jakób 2015-03-08 18:34:10
Ja to sie dziwię że w tej pseudo-firmie ktoś jeszcze pracuje.
Jakób 2015-11-16 09:51:12
Dobrze ci radzę omijaj tę pseudofirmę z daleka! No chyba że chcesz robić za darmo w podłych warunkach.
megs 2016-05-18 19:26:17
No to spokojnie możesz im zaufać, bo mają świetnych fachowców, którzy się uwiną z robotą w mig @makik.
Zostaw swoją opinię o wrzos-pol - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wrzos-pol