brak logo

IGIS

Olsztyn

Opinie o IGIS

anonim 2011-10-16 17:10:27
Przestrzegam przed tym czlowiekiem,placi na raty lub wcale szkoda czasu,jak odchodzisz to ma sporo powodow by jeszcze Cie oszwabic
zle 2011-11-21 08:24:25
Wynagrodzenie za prace cięszko uzyskać: płaci w ratach, albo w cale. Jak się dzwoni i pyta/upomina o swoje to obraża się, że jak to można do niego dzwonić. Kłamie: mówi, że będzie ''w tedy i w tedy'' z wypłatą, a gdy nadchodzi umówiona data wogóle się nie odzywa albo mówi, że nie ma pieniędzy(choć wszyscy wiedzą, że dostał je).

anonim 2 2011-11-28 09:47:56
Kłamie, oszukuje i nie dotrzymuje słowa: umawia się z pracownikami na konkretny dzień, a gdy nadchodzi umówiona data nie odbiera telefonów, nie dzwoni ''jakby nigdy nic''.
Można mu mówić, tłumaczyć ale jak grochem o ścianę.
Anonim 2011-12-28 11:52:11
Pracodawca jest wielkim klamca , nie placi na czas wyplate potrawi rozwalic na kilka rat , na dodatek nie ma stalej roboty dla pracownikow .. Dlugo siedze w tej branzy ale z takim pracodawca sie nie spotkalem jeszcze ... Firma igis to nie firma mozna nazwac ja Firma Krzak pieniedzy Brak ..
Anonim 2012-09-24 12:51:19
Jeśli ktoś został usunięty z powodu nadużywania alkoholu w godzinach pracy to nie ma się co dziwić że nie jest zadowolony ze współpracy.
hgtyfu 2012-10-26 20:42:34
Nikt nie chodzil po alkoholu . a [usunięte przez administratora] to sciemniacz i klamca i wszystkim firma bedzie sie tak mowilo ... wszystcy musza wiedziec jaki jest ze jest skonczony w tym zawodzie i roboty zadnej nie bedzie mial
1
Wojciech Młynarski 2013-01-08 13:10:02
Witam, po półrocznym kontrakcie wystawiam pozytywną opinię firmie IGIS. Pozdrawiam, Wojciech Młynarski,
pklplpl 2013-01-09 21:36:14
A ja po dluzszym stazu w tej firmie mam odmienne zdanie poniewaz znam [usunięte przez administratora] . Wiec Moje zdamnie jest takie jezeli kjtos wystawil opinie w internecie na temat tej firmy wiec jednak nie jest wszystko ok w tej firme . Przedewszsytkim platnosc na raty , ja do tej pory nie otrzymalem calosci wynagrodzenia ,. ps. [usunięte przez administratora]ogarnij sie i pooddawaj dlugii ! Pozdrawiam
piotr 2013-11-13 21:15:56
witam, pracuje w firmie igis juz prawie rok. nigdy nie bylo problemow z kasa.szef jest w porzadku tak wiec nie wiem co ci ludzie wypisuja, pracuje nas w tej chwili 8 osob, wyplaty sa calkiem niezle,pozdrawiam wszystkich zgryzliwych.
Henio 2014-03-10 23:23:22
Spodziewałem się, że IGIS zatrudnia jednak trochę większa liczbę osób niż 8, ale widac to mała firemka.
honk 2014-04-05 12:58:55
Czy to oznacza, że raczej nie ma szans póki co, by znaleźć prace w IGIS? Czy może jednak są jakies szanse, bo planuja rozwój.
bolcik 2014-04-09 12:00:38
musisz być chyba na bieżąco z aktualnymi planami obecnych pracowników ;) może ktoś planuje odejść z IGIS
honk 2014-05-03 22:13:06
soryy. ale przykra wiadomosc dowiedzialem sie na temat troszke tej firmy , i jednak nie jest dobrze, wlasciciel jsl zwyklym klamca oraz oszustem , spotkalem prawnika bylego jego i jednak to wszystko jest prawda . a to co pisza ze wszystko jest dobrze to pisze sam on i jego marzenka ..... lepiej nie wspolpracowac z ta firma
xxopx 2014-08-20 22:15:10
pracuje krutko w igis. Ale jezeli jestes normalnym czlowiekiem ktury szuka pracy na stale to bendziesz zadowolony z zarobkow itp. tez slyszalem negatywne opinie i opowiesci z przed kilku lat ale z autopsji stwierdzam ze firma stoi na wlasciwym poziomie w wzgledzie platnosci itd.
shrek 2014-10-07 22:26:05
ta firma już zbankrutowała o czym wy tu gadacie bierze pieniądze za faktury proforma i nie wywiązuje się a potem tylko do sądu zapłaca pewnie bo sąd zarządzi a jak nie to komornik haha,nie kupujcie tam ani nie zamawiajcie nic
shrek 2014-10-07 22:29:28
jakim potentatem???
tam pracuje trzy osoby haha,ale jaja ja tu widzę że tu sie pisze ta firma nie istnieje/
prawda 2014-12-05 19:38:11
Nie podejmujcie pracy w tej firmie to oszust pracowałem tam kilka miesięcy dno!!!!!!!!!!! potwierdzam fakt o niewypłacaniu kasy!!!!!
1
Grzesiek 2015-02-03 20:44:44
Może jednak te negatywne wpisy na temat IGIS piszą jacyś urazenie pracownicy albo i klienci lub konkurencja i nie wiele z nich jest prawdą? Bo jak widze, to większość jest jednak bardzo ogólna, nie posiada żadnych argumentów. Przecież, jeśli chodzi o sprzęt do automatyzacji procesów produkcyjnych to chyba sa liderem na rynku.
PIO 2015-03-06 21:19:40
Oszust nie z tej ziemi a w papierach jak mataczy sam wypisuje podania o zwolnienia sam podpisuje listę płac za to prokurator mu się kłania a kasa bez komentarza Muszą się wszyscy zebrać do kupy i złożyć pozew zbiorowy a oszukanych można liczyć w dziesiątkach jak nie w setkach
ON 2016-10-22 15:09:58
jezeli jestes normalny to daruj sobie tam prace. okradnie cie. nawkurzasz sie nic nigdy niewiadomo. ciagle chodzi pijany daj sobie na spokoj
Zostaw swoją opinię o IGIS - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IGIS