brak logo

Biuro Rachunkowe J. Wołoszyk

Kartuzy

Opinie o Biuro Rachunkowe J. Wołoszyk

anonim 2011-10-16 16:23:51
Moga tam pracować osoby, którym nie wolno samodzielnie myśleć. Mają robić co im się każe z uśmiechem na ustach, nie wolno mieć własnego zdania. To są słowa jednego z dzieci szefowej. Błędy szefowej spychane są na pracowników, pensje wypłacane są na raty, warunki bytowe poniżej średniej. Jeśli szukasz sensacji z życia osobistego całej rodziny (usunięte przez administratora) lubisz ploteczki, jesteś dwulicowy, nieszczery i nie zależy ci na ogrzewaniu, wc i czystym biurze - to jest to praca dla ciebie. Powodzenia ;) .
2
anonim1 2012-09-23 19:37:19
Pracowałam również w tym biurze i mam nieco odmienne zdanie.
1. Właścicielka - lepszej nie znajdziesz,
2. Pensja - może być (ja nie dostawałam w ratach)
3. Czystość - no mogłoby być lepiej - lecz nie jest najgorzej (gdyby każdy pracownik biura sprzątał po sobie byłoby zdecydowanie lepiej)
4. WC - jest
5. Koleżanki z pracy - straszne plotkary... wszystko o wszystkich wiedzą i to jest duży minus pracy z nimi !!!!!!!!!!!!!!!!!
6. Dzieci - jedno z nich jest ......... - nie powinno być w biurze ogólnie ujmując (słownictwo !!!!!!!!)
ktoś 2012-12-06 21:32:56
Też kiedyś tam pracowałam, ale z pkt 1 się nie zgodzę. Znalazłam lepszą ;) . Warunki pracy- ogólnie- mogły być lepsze i nie mam na myśli jedynie czystości. Atmosfera w pracy była średnia. Obecnie mam lepszą.
joana 2013-08-02 15:02:08
Co na temat zarobków ? Średnie. Zależy za jaki zakres obowiązków bo są dość obszerne. Szału nie ma. Trzeba być oddanym w tym zakładzie pracy. Pensja wypłacana przy dobrych wiatrach 10 każdego miesiąca- nigdy wcześniej ! Czasami też w ratach, ale to wszystko wybaczalne bo właścicielka biura jest bardzo w porządku. Właściwie właścicielka i klienci są jedynym pozytywem w tej firmie.
1
joana 2013-08-08 09:41:44
Nie trzeba skończyć rachunkowości. Niestety już nie pracuję w tej firmie- znalazłam o wiele lepszą pracę.
Anonim 2014-01-16 23:40:10
Latem ubiegłego roku byłam tam na rozmowie o pracę i nie polecam. (usunięte przez administratora) Czy w XXI wieku pali się papierosy w zakładzie pracy?? Raczej we wszystkich jest zakaz, wszyscy wychodzą palić na dwór.
Jeśli ktoś ma zamiar się truć na własne życzenie, śmierdzieć papierosami wracając z pracy to praca idealna dla Ciebie.
1
ja 2014-03-09 02:54:55
szef pali..............ogólnie słabe biuro......., wiedza osoby zarządzającej na poziomie miernym.......
Anonim 2014-03-13 01:27:58
W biurze jest wyznaczone pomieszczenie , w którym wolno palić papierosy w ogólnej sali nie pali się .
Jeżeli ktoś próbuje wyrazić swoją opinię , to niech pisze prawdę .
Może i słabe biuro , ale widocznie osoba , która była na rozmowie nie była mocna , z moich informacji są osoby chętne do podjęcia pracy w biurze .
1
Marika 2014-03-17 23:15:15
skład jest cały czas ten sam więc nikogo nie zatrudniono.
Właścicielka nałogowy palacz z mierną wiedzą .
Koleś w biurze z ewidentnym problemem alkoholowym.
Zuza 2014-03-18 00:57:34
Skład biura ten sam czyli pracownicy dobrzy. Wszyscy piszecie o paleniu... Mnie to nie interesuje czy ktoś pali, czy po pracy pije. Liczy się wiedza i umiejętności księgowe a tego w tym biurze nie brakuje, jestem kilka ładnych lat klientką i nie zauważyłam by w jakikolwiek sposób mnie zaniedbywano a i dziewczyny pracujące w biurze chwalą sobie współpracę z właścicielką. Przy okazji właścicielka posiada szeroką wiedzę. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych
_JA_ 2014-10-31 11:03:12
Może teraz jest już lepiej (oby), ale kilka lat temu, to pewne rzeczy właśnie nadawały się do gazety albo tv ;) .
Ja 2015-02-10 09:58:24
Jako klientka jestem zadowolona z obsługi biura, nie wiem dlaczego ktoś w ogóle porusza temat obsługi biura na portalu dla pracowników. Właścicielka z tego co zdążyłam zauważyć, jest bardzo dobrym pracodawcą i za to dostaje niestety po d... między innymi jak widać na ww. opiniach. Nikomu krzywdy nie zrobiła, o czym również nikt nie pisze. Zastanawiam się skąd tyle złośliwości...może z zawiści !! Szkoda, że my Polacy jeszcze tak mamy!!! To przykre.
izunia 2015-03-27 00:37:52
Drogie panie, z tego co widzę to nikt nie ma nawet zamiaru z pracowników wzięcia udziału w tej dyskusji. Więc gdyby się im to nie odwidziało to sugeruję napisać do nich email z przesłaniem swojej aplikacji, która bardzo szybko może do nich trafić. Jeżeli będzie pozytywne rozpatrzenie to na pewno się klient wszystkiegodowie.
jacek 2016-05-12 08:59:08
może masz racje @Axxx, ale liczyłem na głosy pracowników, zawsze dobrze wiedzieć co w trawie piszczy i być przygotowanym
Zostaw swoją opinię o Biuro Rachunkowe J. Wołoszyk - Kartuzy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Rachunkowe J. Wołoszyk