brak logo

FedEx Inc.

Warszawa

Opinie o FedEx Inc.

Exxxx 2016-05-10 21:11
Słyszałem ze fedex wychodzi na prosta. Wyrzucili ostatnio dyrektora sprzedazy jeszcze algida i jej kochanek i w handlowym bedzie czysciutko.
5
emocja 2016-05-17 12:19
Algida trzyma się językiem tej firmy. Nie znam 2 takiej osoby z taka opinia. Niech po MR ona idzie na bruk ;)
4
obserwatot 2016-05-27 03:01
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Dyrektora handlowego spotkał taki sam los jak pracowników, których zwalniał. W taki sam sposób go potraktowali. Ochrona, laptopik zamknięty i won. Nieudany eksperyment z osobą, którą w...lili z UPS. Z jednego eksperymentu w drugi. Otóż GS wywodzący się z firmy Stolica jest niewiele lepszy. Lepsze ma znajomości i lepszą gadkę. Reszta kompetencji na zbliżonym poziomie do MR. Ten człowiek brał udział w tzw. "robieniu planu" w czasach Federala. Robienie planu polegało na rotacyjnym przepisywaniu wolumenu klienta na poszczególnych handlowców. Raz tobie, raz mnie, raz jemu. Manager z niego jak z koziej d... trąba.
5
wow 2016-05-29 23:26
Algida jakimi inicjałami dysponuje ;) tak z ciekawości.
3
niktważny 2016-05-31 22:00
Witam, właśnie zastanawiam się nad ofertą pracy dla handlowca ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji nt. wynagrodzenia, wiem tylko, że jest podstawa i premia- nie wiem czy warto tracić czas. Ile aktualnie zarabia handlowiec?
2
a.j84 2016-06-03 01:06
Niezależnie od stanowiska- poza kierownictwem wyższego szczebla i dyrekcją, praca dla desperatów. Jedni zapier*** bo muszą, inni srają na wszystko bo mogą,niemniej jednak odwalając godziny za śmieszne pieniądze. Jeśli ktoś chce przepracować 200 godzin miesięcznie za minimalną krajową to zachęcam.Chcę w tym momencie pogratulować firmie również za "wyśmienity" catering wieczorny dla pracowników magazynu. Zupy dostarczane tam porównać można z korytem dla świń lub zbieraniną problemu gastrycznego, który zazwyczaj trafia do klozetu. Pracownicy z Ukrainy traktowani są jeszcze gorzej, niektórzy śpią po 2-3 godziny w ramach luki pomiędzy nocną i dzienną zmianą, a ochrona ma z góry traktować ich jako potencjalnych złodzieji.
8
waznynikt 2016-06-08 14:39
Kto następny do wywalenia ? Administracja czy Dzial Obslugi Klienta ?
4
potencjalny handlowiec 2016-06-15 11:54
chciałem do was aplikowac ale widze,że klamstwo u was goni klamstwo... tak się akurat sklada, że pracowalem w UPS i waszego bylego Dyrektora Sprzedaży wcale nie wywalili tylko sam odszedl ze stanowiska kierowniczego bo dostal propozycję pracy jako dyrektor handlowy w logistyce ... dajcie znac czy warto teraz do was aplikowac bo chodzą sluchy, że niezly b....l sie u was teraz zrobil w sprzedaży i zajmujecie sie wiecej polaczeniem TNT niz biznesem ?
3
Cieślak 2016-06-16 12:11
Cześć,
Czy mogę prosić kogoś o wypowiedzenie się na temat pracy w Fedex na Wirażowej? Konkretnie chodzi mi o stanowisko Clearance Support Agent w dziale importu.
3
Młody 2016-06-27 19:15
Jak chcecie pójść z wlasnym autem to najlepiej własne auto lub kredyt/leasing na kilka ładnych lat bo max 9 lat i jak osiagnie 10 lat to zmiana. Co do warunków to kibel jeśli chodzi o Łódź, średnio 80 stopów dziennie plus zbiórki do tego po zjezdzie na magazyn wieczne problemy z......... Ci co jeżdżą wiedzą o kim mowa. Po podliczeniu kosztów to lepiej pójść gdzie indziej bo wedle zapewnień takiej faktury nie wystawimy jak obiecuja. Tak mniej wiecej wychodzi około 270zł z doręczeń plus zbiórki około 10/15 stopów czyli około 50 plus za wage czyli liczmy 350 dniówki minus pracownik, paliwo, eksploatacja auta i ewentualna rata no i zus :-P Optymistycznie niech zostanie 200zł dniówki przy dobrych wiatrach minus ewentualne obciążenia ze strony firmy. Czy trzy tysiące złotych warte jest pracy od godziny 6 do 17/18 a do tego brak mozliwosci wzięcia wolnego z dnia na dzień, stres żeby dostarczyć wszystkie paczki i ciągłe problemy z klientami?? Zrezygnowałem jakiś czas temu i jestem zadowolony a z tego co wiem to reszta chłopaków ze starej gwardii też położyła papiery i ucieka bo pieniądze nie są adekwatne do pracy i poświęconego czasu. Jednym słowy praca dla desperatów i ludzi bez rodziny.
3
a gowno cie to 2016-07-19 14:17
To najgorsza, zaklamana, frajerska firma na swiecie. Rozpiepszyli mi przesylke, warta 1500zł i umywaja rece, a obsrana Pani "Sram" Małgorzata bezczelnie mnie klamie w oczy, ze szybe jedynie uszkodzili, gdy rozpiepszyli wszystko. Banda chamow i cweli co maja w dupie wlasnych klientow, zobaczymy sie w sadzie ciule jedne, bo nie popuszcze wam tego złodzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
Byla 2016-07-20 23:12
Chcę żeby po małym ksieciu wyleciała tez ta k..wa algida. Bardzo dziwię że GS trzyma tę bladź.
3
opek 2016-08-02 21:20
cały czas kogos szukaja, dzięki ludziom z byłego Opka, jezeli chcesz sie poczuc jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za psie pieniadze, myc kible za kare to sie zglos
2
a 2016-08-11 18:31
niech zagraniczna korporacja kurierska zrobi audyt ....
10
pracownik z Polski 2016-08-11 20:21
a gdzie pracujesz dla Fedexu? bo tu w Polsce to porazka
mobbing , dyrektorzy dorabiaja jak za starych czasow
nic sie nie zmienilo, a tyle obiecywali
czy tego Fedex nie widzi?
7
magazynier 2016-08-11 23:46
za najnizsza krajowa lub przez agencje na zlecenie
3
Krzychu 2016-08-31 17:10
Wiekszej dziadowskiej firmy kurierskiej w tym kraju nie ma. Kurier szybciutko nauczyl sie kultury, teraz paczki dorecza na kolanach.
3
sprzedaz 2016-09-17 08:54
Co z Algida ? jaki jest dalszy ciag ? jej kochanka wywalili do Keksa idzie ?
9
pan kamil 2016-09-17 12:20
kochane ziomeczki, czy nadal w Katowicach poszukiwany jest może nowy kierownik oddziału? dajcie info proszę
2
jaaaaaaa 2016-11-08 15:14
ALGIDA hahhahahhaha, pamiętam jak w dziale handlowym kumpel tak ją nazwał. Mały Książe próbował być dyrem w keksie ale pracownicy kex jak się dowiedzieli jaki on fajny postawili się i mu podziękowali (bardzo dobrze zrobili bo to wielkia-mała zaraza). Teraz idzie tam Alejandro (były bliski kolega Algidy). Dobrze ze już tam nie pracuję.
4
rozczarowana 2016-11-08 20:51
Nie ma w handlowym Małego Księcia i Alejandro ale problemy zostały jakby te same a nawet większe, ludzie z handlowego dalej odchodzą i będą odchodzić jeszcze częściej bo kaska z prowizji nagle się zrobiła słabsza i będzie jeszcze słabsza a piękne samochody służbowe nie dadzą się włożyć "do gara" na święta..., ja sama uwierzyłam w swoim czasie, że Mały Książę i Alejandro to samo zło ale zdaje się, że ono czai się znacznie wyżej i lokalne ruchy kadrowe w Polsce to tylko wybielanie obrazu przed "dużą integracją". Na szczęście na rynku jest ssanie na handlowców, kamów i tele ...
3
taknie 2016-11-14 19:28
Jak się współpracuje z p. Bąk......im ? Przyszedł do naszej firmy i sie zastanawiam czy drugi Marek R. będzie który poleciał (kiedys w Siodemce 10 lat) czy może jeszcze gorszy typ? wymyslanie i wdrazanie swoich durnych dziwnych pomysłow?
2
Niekeks 2016-11-15 06:41
Algida podobno była zadowolona
2
były pracownik fedex 2016-11-16 10:38
mi się pracowało z nim bardzo, bardzo dobrze. Najlepszy kiero jakiego miałem. W przeciwieństwie do Algidy. Od niej jak najdalej.
3
Karolina 2016-12-02 16:09
Niestety z tej firmy nie jestem zadowolona. Kurier nie chce dowieźć mojej przysyłki na dany adres z wyjaśnieniem że nie jest mu po drodzę i nie będzie wybiera się tam więc postanawia że pozbędzie się jej i "podrzuci " mi ją do szkoły gdzie jestem uczennicą.Podaję kurierowi numer telefonu osobie która odbierze mi paczkę i proszę go o skonsultowaniem się z tą osobą , lecz kurier postanawia zadzwonić ale nie może się do niej dodzwonić, chociaż próbował tylko raz. Kurier po tym zdarzeniu dzwoni z powrotem by poinformować mnie że przysyłka trafi do mnie następnego dnia i również nie na dany adres tylko na teren gminy.Nigdy nie miałam takich szopek z DHL em czy DPD. Jestem niezadowolona z firmy FeedEx i nie polecam jej :(
5
twoja była fioletowa 2016-12-03 00:19
Biedni handlowcy starają się jak mogą to ukrywać ale Fedex nie specjalizuje się w Polsce w przesyłkach b2c czyli do klienta indywidualnego, praktycznie nie ma na to prawie żadnych rozwiązań systemowych także tak jak piszesz: DHL i DPD zdają się tu być właściwym wyborem. Dziwię się, że ktoś wybiera FedEx - na infolinię się nie dodzwonisz ale FedEx ma to w głębokim poważaniu a mój handlowiec mówi mi że za głośne mówienie o tym w firmie się wylatuje - zatem nikt nic nie mówi, wszytko jest git a ci co za dużo mówili albo wylecieli albo sami odeszli ... kto to wie ...
5
MIIII 2016-12-26 18:52
Podajcie proszę kontakt do jakiegoś handlowca z Fedexu.
3
Michał-Pków 2017-02-02 08:31
firma kurierska porażka wczoraj przyjechał kurier to po chwilowej obserwacji go przy szukaniu paczki odszedłem na chwile od samochodu zeby tego nie widziec jak szanuje cudza wlasnosc a jak zobaczyłem swoja paczke to zamarłem firmo fedex weżcie sie za swoich kurierów bo ludzie przestana korzystac z waszych usług
aaaaaa a dodzwonic sie na infolinie to juz otym nie bede pisac bo szkoda slow


FIRMA JEST DO BANI NIGDY WIECEJ PRZEZ NIA NIC NIE ZAMOWIE
1
Stan 2017-02-03 18:13
FedEx is the worst company ever, they are pretending like they've tried to deliver a parcel two me 3 times in a row. However, none of those times they've called me or even knocked the door. I had to call their office and they've promised me courier will call me on delivery but as soon as I picked up the phone he disconnected on purpose and never called me back. Absolutely the worst delivering company!
1
Jarek Jagodzki 2017-02-19 00:08
Czy ktoś mi może powiedzieć, ile "kierownictwo" ma samochodów ukrytych pod innymi nazwiskami? Podkupywanie kierowców... sam segregujesz na magazynie paczki... wyjeżdżasz z bazy po 10, jeśli jesteś "po układach" to o 0930 - 1000 jesteś załadowany, a jeśli jesteś nowy, to jak wyjedziesz o 1100, to sukces... dno firma, robisz za białego, już nie czarnego niewolnika... w Sz-nie to jedna wielka porażka i odradzam komukolwiek, kto chciałby się podjąć tego zadania... TYLKO DLA DESPERATÓW

Kierownictwo, tylko przez szacunek nie wypowiem się.

Podpisuję się z nazwiska i imienia
1
Jarek Jagodzki 2017-02-19 00:09
Czy ktoś mi może powiedzieć, ile "kierownictwo" ma samochodów ukrytych pod innymi nazwiskami? Podkupywanie kierowców... sam segregujesz na magazynie paczki... wyjeżdżasz z bazy po 10, jeśli jesteś "po układach" to o 0930 - 1000 jesteś załadowany, a jeśli jesteś nowy, to jak wyjedziesz o 1100, to sukces... dno firma, robisz za białego, już nie czarnego niewolnika... w Sz-nie to jedna wielka porażka i odradzam komukolwiek, kto chciałby się podjąć tego zadania... TYLKO DLA DESPERATÓW

Kierownictwo, tylko przez szacunek nie wypowiem się.

Podpisuję się z nazwiska i imienia

;-) nie puszczacie komentarza...;-)
4
Rafal 2017-04-07 18:46
TRAGEDIA kurier niby był u mnie 2 razy i nikogo nie zastał, co jest KŁAMSTWEM! Bo byłem osobiście w domu w tych godzinach co żekomo był. Czekam już tydzień za 3 dni znów ma niby ktoś być ale wydaje mi się że będę musiał osobiście odebrać paczkę od nich z oddziału a blisko nie mam niestety, ogólnie nie polecam OSZUŚCI I KŁAMCY!!!
3
Tomek 2017-04-14 15:36
We wtorek w nocy paczka (tv) byla juz w moim mieście w Poznaniu w magazynie fedex. W środę na ich stronie bylo napisane ze jest w doręczeniu tj. w samochodzie, jednak kurier do mnie nie dotarl (specjalnie caly dzień siedzialem w domu). W czwartek po wielu telefonach oświadczyli ze w czwartek nie dostarcza (nie potrafili powiedzieć dlaczego) i ze paczka w piatek będzie dostarczona. W piątek po kolejnych telefonach oświadczyli (nie podając argumentów), ze paczka również nie będzie dostarczona w tym dniu i ze mogę sobie sam odebrać w ich magazynie pod Poznaniem. Kpina! Pojechalem na miejsce a tam niemile babki oświadczymy ze ida święta i tyle. Bez skrupolow! A co najlepsze wydaly mi tv wart gruba kase nie sprawdzając mojej tożsamości. Podalem nr przesylki i voila! Takze mógłby to odebrać ktokolwiek, ktoś obcy np kolega kuriera czy ktokolwiek inny. Odradzam z czystym sercem! Będę omijal wszystkie sklepy internetowe które maja podpisana umowę z fedex. Żenada. Aaa i na koniec w systemie bezczelnie zmienili status paczki ze o 11.23 w samochodzie, a o 11.25 dostarczono. Kłamcy! I nawet maila wyslali ze mi dostarczyli. Gnidy
1
Tomek 2017-04-14 15:36
We wtorek w nocy paczka (tv) byla juz w moim mieście w Poznaniu w magazynie fedex. W środę na ich stronie bylo napisane ze jest w doręczeniu tj. w samochodzie, jednak kurier do mnie nie dotarl (specjalnie caly dzień siedzialem w domu). W czwartek po wielu telefonach oświadczyli ze w czwartek nie dostarcza (nie potrafili powiedzieć dlaczego) i ze paczka w piatek będzie dostarczona. W piątek po kolejnych telefonach oświadczyli (nie podając argumentów), ze paczka również nie będzie dostarczona w tym dniu i ze mogę sobie sam odebrać w ich magazynie pod Poznaniem. Kpina! Pojechalem na miejsce a tam niemile babki oświadczymy ze ida święta i tyle. Bez skrupolow! A co najlepsze wydaly mi tv wart gruba kase nie sprawdzając mojej tożsamości. Podalem nr przesylki i voila! Takze mógłby to odebrać ktokolwiek, ktoś obcy np kolega kuriera czy ktokolwiek inny. Odradzam z czystym sercem! Będę omijal wszystkie sklepy internetowe które maja podpisana umowę z fedex. Żenada. Aaa i na koniec w systemie bezczelnie zmienili status paczki ze o 11.23 w samochodzie, a o 11.25 dostarczono. Kłamcy! I nawet maila wyslali ze mi dostarczyli. Gnidy
3
sabor 2017-06-21 18:05
Ta firma to jest tragedi a pracowałem jako kurier miesiąc masz zabierać jak najwięcej przesyłek i rozwieść za wszelka cene samochody się rozpadają jesteś podwykonawca firmy i oczywiście bez umowy kolokwialnie na czarno
1
L 2017-06-28 14:48
Fatalna obsługa. Kurier nie przyjeżdża po kilka razy, aż w końcu za n-tym razem łaskawie przyjedzie. Nie dzwonią gdzie zostawiają paczki. Nie chce im się podejść pod drzwi, więc zostawiają paczki na recepcji nie dając o tym żadnej informacji. Jeżeli ktoś ma wybór, odradzam!
1
paula 2017-07-04 22:57
hej masz moze jakis numer telefonu do magazyniera w warszawie bo z biurem oblugi klieta to porazka zaginela mi paczka wazaca 35 kg jestem zalamana z gory dziekuje jesli cos wiesz . moj meil paulinkax@o2.pl
1
Kurier 2017-07-06 12:27
Witam. Jako przewoźnik w tej firmie czuję się jak śmieć, barany siedzą na stanowiskach kierowniczych, rejony są tak poukładane, że mam wrażenie jakby to było specjalnie zrobione. Stawki nieadekwatne do wielkości rejonu. Rozmowa z kierownikiem czy dyrektorem o ewentualnym podwyższeniu stawek nie ma sensu, zdanie które zawsze się usłyszy od każdego barana siedzącego za biurkiem "jeśli się nie podoba, to zawsze możesz się rozwijać za murami firmy fedex" zero chęci rozmowy z ich strony, jakiegoś przekonania. Co do przesyłek to jeden śmiech na sali, syf który za opka był przyjmowany, to w fedex jest traktowany jako paczka standard, chciało mi się śmiać jak dyrektor pewnego dnia przyjechał i rzekł, "staramy się , żeby te przesyłki były coraz lżejsze" a przed nim z kumplem targaliśmy most do craftera, puszczony luzem owinięty na odpier**l streczem. No i oczywiście "kochane" ZALANDO - najgorsze gówno jakiekolwiek mogło się pokazać w internecie, firma która narzuca firmie fedex warunki doręczania/odbierania paczek. Mało brakuje, a pod logiem fedex za niedługo, będzie widniała naklejka zalando. No i oczywiście na koniec zostawiłem sobie klientów, ludzie z roku na rok stają się bardziej jebn**ci, ale to też zasługa ludzi pracujących w biurze i na magazynie. Kto to widział, żeby paczkę która miała status "odmowa przyjęcia" była wydana 3 razy do doręczenia? W umowie jest napisane, paczkę awizujemy 2 razy, potem wraca do nadawcy, ale nie w firmie fedex. Sytuacje gdzie ewidentnie odbiorca daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to firma fedex wchodzi im do tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To jest moje małe zdanie na temat tej firmy, a znalazłoby się o wiele więcej, na koniec napisze jeszcze, że dzięki tej pracy i atmosferze stałem się chamem, nerwy mam na wykończeniu, a o problemach ze stawami i kręgosłupem nie wspomnę. Dobrze, że kończę karierę w tej zjebanej branży! Pozdrawiam

P.S Branża kurierska długo nie pociągnie!
4
Zainteresowana 2017-07-09 17:44
Witam.
Aplikowałam we Wrocławiu na stanowisko "Operator wprowadzania danych" . Może ktoś wyrazić swoją opinię nt. atmosfery we Wrocławskim Oddziale, wysokości zarobkó. etc.?
2
byly pracownik nie polecajacy tej pracy 2017-07-15 05:36
czy palanty z kierownictwa warszawskiego moga nie wysylac do lodzi wizytacji celem pokazania jak pracuje wartko i sprawnie MC2,jak slicznie chodza kaljany ch.u.warte bo ktos glupi podjal taka deyzje i wydali miliony a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiekszy bo sa za wolne i blokuja dwie linie,czy mogli by wyslac jakas cicha ekipe zeby sprawdzili pana rzeszotarskiego i pana drygasa,ich bledne decyzje i fanaberie,dlaczego ludzie sie zwalniaja lub ida na L4 i ciagna oporowo,dlaczego ukraincy nawet na MC2 nie chca robic!!!jesli ktos z zalando lub decathlon to przeczyta to to co widzieliscie jak sie ladnie sortuje wasze pczki bylo tylko na pokaz,zapraszam niezapowiedzianie na wizytacje,rzeczywistosc powali was z nog :-P
3
marzenka 2017-07-16 15:24
Najgorsza firma kurierska. Brak kontaktu z kurierem nawet po wielokrotnych interwencjach telefonicznych w biurze obsługi klienta. Przesyłka nadal do mnie nie dotarła. Nie polecam.
1
nikt 2017-07-19 12:07
Witam.
To jakaś masakra.Moja paczka FedEx leży w Warszawie już tydzień.Znalazłem w necie info,ze jest opóźnienie w odprawie celnej.Chcę wiedzieć co się stało....Dzwonię na infolinię FedEx.Po CZTERECH godzinach wiszenia na słuchawce odebrała jakaś głupiutka małolata i oświadczyła ze jest opóźnienie bo mają dużo paczek.Szok.Dzwonię więc do Agencji Celnej FedEx na ulicę Wirażową 35 w Warszawie.Drugi dzień nikt nie podnosi słuchawki.
Czy ktoś ma jakiś pomysł gdzie zasięgnąć informacji nt.mojej przesyłki.
1
Margo83 2017-07-21 15:03
Mam ten sam problem. Paczka jest u nich w agencji celnej od 9 lipca, w środę w końcu się dodzwoniłam, mieli przesłać dokumenty na maila, których do dzisiaj nie otrzymałam. Dzisiaj kolejne próby dodzwonienia się do nich i po 20 minutach słuchania muzyki tekst: Przepraszamy, wszyscy konsultanci są zajęci, połącz się ponownie później - i mnie rozłączyło.
Żenada!!!!
1
Lidia 2017-07-21 18:38
Z tego co się orientuję to firma posiada na swojej stronie możliwość śledzenia swych przesyłek. Wystarczy wpisać nr przesyłki i wyświetlą się wszelkie informacje na temat paczki. Dodatkowym plusem jest to, że poprzez dodzwonienie się na infolinię również uzyskasz szczegółowe informacje na jej temat. Wystarczy wejść na stronę Fedex, strona jest bardzo czytelna.
2
art 2017-07-21 22:20
WROCŁAWSKI oddział przy Bierutowskiej-kierownik oddziału niejaki dybiak, zero poszanowania dla pracowników oraz kurierów-przecież to oni ciężko pracują na zarobki - min. pieniacza dybiaka. Największa rotacja FEDEXU w Polsce, dzięki pieniaczowi-wielki syf oddziałowy-przydałaby się niezapowiedziana kontrola dybiaka oraz zwalenie chłopiny. NIE POLECAMY PRACY POD KIEROWNICTWEM DYBIAKA. Na początku obiecanki "gruszki na wierzbie" a potem w dyby i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo ja tu jestem władca i kodeks etyczny mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
KST 2017-08-11 11:23
Od kilku dni próbuję się dodzwonić a szanowną infolinię ale cięgle mogę tylko posłuchać melodyjek :))
Jak przesyłka stoi w magazynie 2 tygodnie czekając na odprawę celną to może chciałbym się dowiedzieć dlaczego. Mnie zależy na tym aby towar do sprzedaży trafił szybko a musze brać pod uwagę jeszcze nie wiadomo jak długi czas oczekiwania na odprawę. DHL radzi sobie z tym dość sprawnie więc inni też chyba mogą. Ostatni raz korzystam z tego spedytora. Nawet tranzyt na skład celny to jakiś nieprawdopodobny problem.
1
Rick 2017-08-21 09:10
Najgorsza firma z jaka wspolpracowalem. Jeden plus , zero kontaktu z klientem. Dzial obslugi klienta nie mosi odbierac polaczen. Po 17tu minutach samo sie rozlacza. Dostawa listow ? Chiny- magazyn Polska 3 dni. Magazyn Polska - klient od 21 dni i wiecej.
Lechosław 2017-08-21 11:57
Jesteście pewni, że nie możecie napisać coś pozytywnego o firmie FedEx Inc. Praca kuriera z całą pewnością nie należy do przyjemnych ale wiele jest zawodów gorszych i ludzie pracują. Każdy ma swoje przeznaczenie
jebacfedex 2017-09-14 19:15
o godzinie 14:50 zadzwonilam do kuriera, powiedzialam, ze za okolo pol godizny bede w domu i zapytalam czy moglby mi wtedy dostarczyc przesylke na co bezczelnie odpowiedział, że on również za pół godziny będzie w domu i ze mogę sama odebrać z centrali. Sytuacja miała miejsce w Radomiu. Ja na pewno nie skorzystam już z usług firmy FedEx. Jedyne co was ratuje to współpraca z Zalando
CelinaKaczorek 2017-09-22 19:31
Nie polecam firmy FedEx - kompletna pomyłka. Od trzech dni zabierają ode mnie przesyłkę. Niestety już zapłaciłam. Kurier nie dotarkł do szkoły podstawowej pisząc, że nikogo nie zastał o 14.30. Sekretariat szkoły czynny di 17.00. Jak najdalej od firmy KRZAK. NIE POLECAM!
Zostaw swoją opinię o FedEx Inc. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FedEx Inc.