Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Bagietka

Pracowałeś w firmie Piekarnia Bagietka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-01-25 11:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czemu nie zgłosicie tego oficjalnie w firmie? Żeby coś zmienić trzeba coś ZROBIĆ, a nie anonimowo skarżyć się na takim portalu...
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-25 12:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie pani Renata to fałszywa osoba a jak już to niech traktuje pracowników jednakowo a z tym zakazem palenia to przesadzają to nie przedszkole i pracują dorośli ludzie i szefostwo powinno coś z tym zrobić i Wyznaczyć jakieś miejsce gdzie ludzie mogli by palić
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-26 10:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadacię na brygadzistke a wy to same plociuchy wiesniaki.Przyszliscie pracować i za to wam płacą a nie za plotki wam to nikt nie dogodzi.
zdjecie uzytkownika
faja - 2015-01-26 13:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co tam pracujecie,psujecie opinie firmie.mi sie dobrze pracuje,a kazdy czy to kierownik czy pracownik wykonuje swoja prace.nie musicie sie przyjaznic ale warto pracowac w spokoju a nie tylko obgadywac kazdy z nas ma wady i zalety nikt nie jest doskonaly.Pomyslcie o tym bo szkodzicie sobie sami.
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-01-26 17:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wy zdajecie sobie sprawe co wy wypisujecie,a Aneta to najwiekszy plociuch do Czepina niech spada a nie tu porute sieje wsiura jedna.Ludzi nie zna ale pieprzy na wszystkich razem z ta grubaska.innych widzicie ale spojrzcie na siebie,przeciez tam nie jest zle sami robicie taka atmosfere patologia ze wsi.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-27 07:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe.... dobre to ostatnie, prawda Plociuchy szukają tylko żeby komus tyłek obrobić
zdjecie uzytkownika
:P - 2015-01-27 07:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie jest zle,ale ludzi trzeba traktować jak ludzi!
zdjecie uzytkownika
rozbawiona - 2015-01-27 11:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie...,zajmijcie się wkońcu pracą,a jak tak wam źle to szukajcie innej roboty.Co do Anety i do Kasi to one zapierniczają solidnie,nie to co inni łarzą i tylko patrzą jak stanąć żeby ich kamery nie widziały.
zdjecie uzytkownika
rozesmiana - 2015-01-27 12:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To wiadomo ze piszesz Aneta o Sobie a nie tylko ty pracujesz policz ile razy wychodzisz na przerwy w ciągu godz przynajmniej raz .A pleciuch jesteś straszny masz tylko jedna koleżankę uważasz sie za najlepszą i tylko ty wszystko wiesz najlepiej inni nic nie robią .Nie powiesz w oczy tylko po za oczy .Pomysł o swoim postępowaniu
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-01-27 13:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak naprawdę to nikt Ci nieodpowiada ani Izka ani 2 Izka ani Jadzka tylko jedyna Kasia jest ok bo tylko ona słucha tych Twoich plot .I tylko ona Cię rozumie .Tak naprawdę wszystkim podnosisz ciśnienie to lepiej się wez za robotę a nie za ploty
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2015-01-27 18:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech każdy patrzy na siebie jak pracuje a nie oczernia pracowników zajmij się swoją dupa i patrz na siebie a pozatym nikt nikogo na siłę nie trzyma jak ci coś nie pasuje to drzwi otwarte
zdjecie uzytkownika
bagieciara - 2015-01-28 12:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja proponuje właścicielą wybudować plac zabaw na podwórku zakupić wiaderka i niech idą dzieci się pobawić na plac a nie do pracy przychodzą
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-28 14:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tym,po co piszecie takie bzdury i jeszcze do pracy przychodzicie.Jak jest tak zle to odejdzcie i dajcie innym w spokoju pracować.Oczerniacie innych a to jest karalne i szybko mozna dojsc kto i co napisal.I jest osoba ktora juz sie tym zajela.
zdjecie uzytkownika
administrator - 2015-01-29 10:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPRAWDZANIE NUMERÓW IP.
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-01-31 18:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym się dowiedzieć o pracę w biurze, atmosfera, ludzie, czy zarobki w miare ok. Z góry dziękuję za odpowiedź i każde info na temat pracy w Bagietce
zdjecie uzytkownika
fafik :) - 2015-01-31 19:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do neo atmosfera w bagiecie jest oki jak ktoś powiedział trzeba mieć charakter do tej pracy ale jak ktoś chce pracować bedzie pracować a nie nie tylko ploty siać bez sensu ja pracuje jakis czas i nie narzekam jest dobrze firma wypłacalna wmiare zle niepłaca chociaż zawsze mogłoby być lepiej najlepiej o wszystkim przekonać sie na własnej skórze i nie słuchać baranków z postów wyżej przecież nikt z nikim ślubu nie brał jak komus sie nie podoba w pracy zawsze moze ja zmienić na lepszą a po drugie dla kolegów do pracy raczej sie nie przychodzi więc powodzenia przy aplikowaniu neo a do reszty gamoni ogarnijcie sie robaczki hahaha pozdrawiam wszystkich hihihi:)))
zdjecie uzytkownika
KLIJENT - 2015-03-03 12:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JA NIE WIEM JAK MOŻNA ZATRUDNIĆ TAK FAŁSZYWYCH I PERFIDNICH LUDZI . W DBNIE PRACUJE JEDNA TAKA WREDNA I NIE MIŁA OSOBA.JAK ONA BEDZIE PRACOWAĆ TO JESZCZ TROCHE TO NIKT NIE BĘDZIE CHCIAŁ TAM PRACOWAĆ I NIKT KUPYWAĆ.
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2015-03-05 16:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"jedna taka wredna i nie miła osoba" - takie komentarze mnie rozwalają. Jak już jesteś taki "odważny" to napisz o kogo ci chodzi.
zdjecie uzytkownika
klijęt - 2015-03-08 19:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze pani ma coś na sumieniu ze tak się boi i dopytuje kto. klijet co wrózka . przyjade do dębna drugi raz do dowiem się. i oficjalnie na forum napisze.
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2015-03-10 19:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój nick wskazuje na to, że nie jestem kobietą :) I gdybym się czegoś bał, to raczej bym nie dopytywał o kogo chodzi, Klijęcie ;)
zdjecie uzytkownika
ulolo - 2015-03-31 22:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupowałam ostatnio pieczywo właśnie w radziszewie w piekarni tej bagietka i powiem wam, że jak mojej córce nie smakuje nigdy bułka to tym razem wciągnęła ją do razu. Także pieczywo mają dobre no i świeże. Obsługa też niczeego sobie, ja nie trafiłam na jakieś niemiłe słowa czy uwagi w moim kierunku, wiec polecam
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-11 15:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dawajcie do bagietki do Radziszewa bo ludzi brak masakra
zdjecie uzytkownika
dopsel - 2015-04-20 21:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a wie ktoś coś na temat posady Technologa Produkcji Piekarniczej? Widziałem, że piekarnia bagietka poszukuje własnie na to stanowisko. Jak tu z socjalem aktualnie?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-21
Żródło: Gowork.pl
Radziszewo
(zachodniopomorskie)
Piekarnia Bagietka to nowoczesna firma produkcyjna o najwyższych standardach, posiadająca także kilkadziesiąt własnych punktów sprzedaży. W związku z rozwojem poszukujemy obecnie Kandydatów do pracy na stanowisko: Specjalista ds. marketingu Zakres obowiązków:  • inicjowanie i kreowanie działań marketingowych, • projektowanie materiałów reklamowych oraz zlecanie projektów na zewnątrz, • prz
zdjecie uzytkownika
bagietka - 2015-04-23 11:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dopsel - 2015-04-20 21:55:50]:
Poszukujemy technologa z doświadczeniem w branży piekarniczej.
Prosimy o kontakt pod nr (usunięte przez administratora)..Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
Nie istotne - 2015-04-24 08:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM! pracy w firmie bagietka W zyciu z takim brakiem szacunku nie mialem do czynienia ! Pieniadze inne niz proponuje kierownik na poaczatku!! WYKORZYSTYWANIE! NIE PSUJCIE SOBIE NERWOW KIEROWCA~
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Bagietka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Bagietka?
Zadaj pytanie