Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Piekarnia Bagietka

zdjecie uzytkownika
hej hej - 2014-06-27 22:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może faktycznie to tylko wymysły i kierowniczka jest faktycznie w porządku tylko komentują niezadowoleni pracownicy, którzy szukają powodu?
zdjecie uzytkownika
lena - 2014-06-28 08:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda zgadzam się z ostatnim wpisem narzekają same nieroby
Jakbyście dobrze pracowali to nikt by was nie wywalił
Praca jest spoko wiadomo jak to jest w każdej pracy czasami są
stresujące dni tak samo jest w tej
A żadnego lobbingu nie ma przynajmniej tam gdzie ja pracuje
Za darmo nikt kasy nikt nie da
Czasy komuny się skończyły
"Czy się stoi czy się kasa się należy"- To nie ta bajka
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-06-30 11:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawa dla "Lena", która ma zdrowe podejście do życia.
Nie oczekujmy kokosów za nic nie robienie. Dorośnijcie w końcu do tego.
zdjecie uzytkownika
hej hej - 2014-06-30 12:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lena: napisałaś lobbing, a to słowo znaczy zupelnie cos innego. poczytaj w wikipedii, jedna literka ale robi roznice :).
zdjecie uzytkownika
Kostrzyn - produkcja - 2014-07-01 10:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę na ofertach pracy, że szukacie na produkcję do Kostrzyna. Mieszkam 5 km od miasta, mogę dojeżdżać. Napiszcie, jak wygląda praca. Monika.
zdjecie uzytkownika
Bagietka - 2014-07-04 15:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kostrzyn - produkcja - 2014-07-01 10:10:53]:
Witam,

Pani Moniko proszę o bezpośredni kontakt w naszym zakładzie w Kostrzynie (ul. Sportowa 24) albo o przesłanie CV na adres: rekrutacja@bagietka.com.pl. Skontaktujemy się z Panią.
zdjecie uzytkownika
Kostrzyn - produkcja - 2014-07-04 18:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bagietka. Dziękuję za szybką reakcję, jak będę miała możliwość to skontaktuje się oczywiście :). Pozdrawiam słonecznie. :)
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-07-18 09:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Podjełam pracę w sklepie Bagietka kilka dni temu i tyle nasłuchałam się negatywnych opinii od pozostałych pracowników,że zastanawiam się czy dobrze zrobiłam,że przyjełam tą pracę.A to kierowniczka i koordynatorka nie miła,krzykliwa i ubliża pracownikom,klienci chamscy ...Mnie jeszcze z tych żadnych rzeczy nie spotkała,ale jestem pewna że jeżeli mi się coś takiego przytrafi to długo tam nie popracuję,gdyż u żadnego poprzedniego pracodawcy z czymś takim się jeszcze nie spotkałam.
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2014-07-18 14:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-07-18 09:38:14]:
Monika, a Ty napisz czy pracujesz w Policach, bo ja znalazłam w necie oferte na sprzedawce. mam ksiązeczke to mogie pracowac od razu nawet.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-08-07 08:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie do końca rozumiem skąd te negatywne opinie, pracowałam w Bagietka przez 4 lata i skończyłam tam pracę bo się przeprowadzałam. Jeśli ktoś lubi pracę sprzedawcy to ta praca jest ok. Coprawda przyzwyczajenie się do wczesnego wstawania jest na początku straszne, ale te poranne zmiany nawet są lepsze bo potem ma się resztę dnia wolnego. Jeśli dba się o czystość i o to, żeby robić dobrze zamówienia to większych uwag nie było. Kierowniczka jest wymagająca i dobrze bo przynajmniej ma to później skutek w sprzedaży - czyli premie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-07 20:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kobietanaj - 2014-02-09 15:01:01]:
Ja pracuje w bagietce w radziszewie na produkcji dwa lata jestem bardzo zadowolona chociaz jest ciezko ,pani gosia czasem powie co musi ale jest ok choc ciezko ,zawsze mozna polegac na Fabisiaku ma tyle na glowie
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-08-08 14:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowalam w bagietce i moge wyrazic swoje zdanie na temat tej pracy z tego co zaobserwowałam i słyszalam. Jeżeli chodzi o kierowniczke, Pania Ize, miała odpowiednią postawe do swojego stanowiska, myśle ze gdyby nie byla taka wymagająca to wszystko funkcjonowałoby o wiele gorzej, dziewczyny by bardziej olewały swoje obowiązki co napewno wplyneloby na ilosc klientow. Natomiast minusem było choćby głupie Dzien dobry które tak jakby ciężko przechodzilo Pani Izie przez gardło, to tak nie wiele, a pokazuje w pewnym stopniu szacunek do drugiej osoby, a wzajemny szasunek wydaje mi sie ze jest bardzo wazny, bo nie tylko my jestesmy dla pracy, ale tez praca jest dla nas, wiec bez pracownikow nikt by do niczego nie doszedł. Lepiej byc nieco bardziej uprzejmym, to przeciez nic nie kosztuje, wrecz odwrotnie, pracownik zadowolony to i lepiej obsłuży klienta. Druga kwestia to dziewczyny.... akurat z tego co zaobserwowałam (przynajmniej tam gdzie pracowałam i slyszalam co sie dzialo w niektorych bagietkach) to podkladanie jedna drugiej kłody pod nogi, plotkowanie, większość wyżej sr. niż d..e ma, co jest dla mnie calkiem bezmyslne i poprostu glupie... zamiast trzymac, pomagac sobie nawzajem, to i praca byłaby lepsza i lepiej wykonana, no ale co zrobić jak jedna uważa sie za lepszą i "wyżej" postawioną od drugiej. Każda z tych obrabiala d... sobie nawzajem i Pani Izie a jak tylko pojawiała sie na sklepie to podłoga była aż mokra od śliny...... Pisze to tutaj bo niestety nie mialam okazji wytlumaczyc swojego wypowiedzenia, za to przede mną przedstawila swoją wybieloną wersje "znajoma" z pracy.
zdjecie uzytkownika
MOnika - 2014-08-21 17:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lili - 2014-08-08 14:29:57]:
Witam, są tu jakieś dziewczyny z województwa lubuskiego? Mieszkam w MIędzyrzeczu, widzę że pojawiła się oferta na nasze miasto. Nawet wiem, o którą Bagietkę chodzi, bo w dzieciństwie mieszkałam w okolicy Domu Kultury i znam to miejsce. Ale jest też oferta na Gorzów skąd pochodzi mój facet i tak się zastanawiam czy w Gorzowie jest lepsza kasa do wyciągnięcia w sklepie? pewnie tak, ale prosiłabym o jakieś potwierdzenie, bo w mojej sytuacji jak jestem rozdarta między oboma miastami. I tu i tu mogę mieszkać to chyba warto zaryzykować i nawet dojezdzac do Gorzowa do pracy za cenę lepszego wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-24 20:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam pracowałam w Bagietce prawie rok i byłam zadowolona. Oczywiście, że osoby odpowiedzialne za dobre funkcjonowanie firmy muszą kontrolować pracowników. Zwolniłam się tylko dlatego,że nowa praca ma inne godziny pracy. Jak trzeba by było podjąć prace w Bagietce zrobiła bym to jeszcze raz. Pozdrawiam swoje dziewczyny i kierowniczkę N.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-08-25 20:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co do zarobków to jest to zależne od kilku czynników, ważne jest to jak klienci przychodzą do danego sklepu i jak duże robią zakupy. Jak się jest miłym, to są stali Klienci i wracają. Nie wiem czy warto patrzeć na miasto - bo to raczej zależy od danego punktu i tego jak dziewczyny są zgrane w danym sklepie. Do Monika, wybierz najlepiej takie miejsce, żeby łatwo było ci dojechać na poranną zmianę, bo to ważne.
zdjecie uzytkownika
Hooker - 2014-08-27 14:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracuje w Bagietce od ponad roku na produkcji zmianowej. Praca niełatwa, wymaga precyzji i trzeźwego myślenia w każdej sytuacji, ale po wdrożeniu można na spokojnie w dobrym stopniu ogarnąć tematy. W sumie nawet jestem zadowolony, bo teraz ciężko o pracę. Robię to co lubię za dość fajną kasę. Bagietka to dobre miejsce, ale chyba raczej dla pracowitych i sumiennych osób. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
areta - 2014-08-28 09:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jedna z moich fajnych koleżanek niedawno zaczęła mówić, jak bardzo mi współczuje pracy w Bagietce.. Dlatego weszłam tu i chciałabym obronić dobre imię Bagietki,bo pracuje na coddzien akurat w sklepie, a właściwie teraz przebywam na urlopie macierzyńskim. Mam umowę o prace, więc macierzyństwo jest także możliwe na tym świecie. Jak dzidziuś przyjdzie na świat wracam do pracy i już. Oczywiście sama praca jest mega wymagająca aż czasami sił nie miałam i padałam na twarz. Ale coś za coś. Dobra umowa wymaga solidnego podejścia, zorganizowania i zaangażowania, szczególnie dzisiaj. Może nie mam super wykształcenia czy doświadczenia, ale mam ambicje i dzięki niej odnajduje się w tym warunkach. Pozdrowienia dla sceptycznych!
Piekarnia Bagietka "Wywiad z Katarzyna Szydłowska - HR Manager w firmie Piekarnia Bagietka"
Jak się Państwo promujecie? Nasza firma posiada własną stronę internetową www.bagietka.com.pl oraz fanpage na Facebooku www.facebook.com/PiekarniaBagietka. Dzięki ciągłej dbałości o kontakt z naszymi Klientami i sympatykami,  posiadamy już ponad 1500 fanów, których liczba stale rośnie. Nasza firma bardzo dba o spójny wizerunek sklepów firmowych oraz wysokie standardy obsługi Klienta.   Czy w dziedzinie promocji jest coś przewidziane w najbliżs...
zdjecie uzytkownika
elajna - 2014-08-29 15:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracowałam, od samego poczatku cos bylo nie tak. Wszyscy chetni do pracy umowieni byli na ta sama godzine wiec stalam jak w kolejce do lekarza... zero szacunku juz na poczatku. co prawda dostalam prace, ale atmosfera byla tak nieprzyjemna, ze zrezygnowalam... nie pieniadze sa najwazniejsze.
zdjecie uzytkownika
Tina - 2014-09-03 09:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jako sprzedawczyni, nauczyłam się jednego: trzeba się szybko uczyć i sprostać wymaganiom: w końcu chodzi o żywność! Tematów nie można zawalać w tej branży. Chcesz pochwałę, to zasłuż, wykaż się, a jeśli się nie udało coś - zbierz uwagi, wyciągnij wnioski i popraw się, tak działa ten świat. Praca jak wszędzie indziej, może tylko łatwiej o umowę pracę. Wymagania spore - każdy dziś wymaga, ale jak się uda im sprostać, satysfakcja podwójna. Trzeba być wytrwałym i umiejętnie organizować sobie pracę.
zdjecie uzytkownika
gofer - 2014-09-05 17:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak to u nich jest z wymaganiami zdrowotnymi żeby móc zacząć pracę? duży rygor jest jeśli właśnie chodzi o pracę z wszelkiego rodzaju pokarmem dla ludzi? ewentualnie jakieś wyjścia na fajeczkę czy chociazby e papieros mozna czy całkiem zabraniają? wiecie jak u nich w weekendy jest i do której godziny max się siedzi?
zdjecie uzytkownika
mic - 2014-09-05 21:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie brak zgrania na produkcji, to obiecujaca firma kierownikow i szefostwa ale jak by to poprawic
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-09-18 20:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bagietka to dno i 5 metrów mułu.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-23 08:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ola - 2014-08-25 20:52:38]:
co za bzdury Pani Katarzyna opowiada w tym wywiadzie tyrasz i tyrasz ponad siły dajesz z siebie wszystko i niewiem jak byś się starał to i tak jestes nikim w bagietce jak ci się uda to zarobisz najniższa krajową a przy takim tyraniu to 2 powinna być lekko w biedronce na samej kasie więcej zarabiają gdzie siedzisz a tutaj wszystko robisz i pomylić sie nie masz prawa .pracowałam to wiem jak tam jest ,ludzie naprawdę nie pchajcie sie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w innych firmach nawet w okreśie letnim wode daja a tu nic zero kup sama sobie tylko nie pij przy klientach
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-23
Żródło: Gowork.pl
Kostrzyn nad Odrą
(lubuskie)
Piekarnia Bagietka to nowoczesna firma produkcyjno - handlowa. W związku z dynamicznym rozwojem, poszukujemy osób zainteresowanych podjęciem pracy na stanowisku: Specjalista ds. kadr i płac Miejsce pracy: Radziszewo (koło Szczecina) lub Kostrzyn nad Odrą Nr referencyjny: SKP/2014 Obowiązki: samodzielne prowadzenie pełnej dokumentacji kadrowo - płacowej zwią
zdjecie uzytkownika
Elwood - 2014-10-08 09:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak: przepracowałem ponad 2 lata na produkcji, teraz siedzę za granicą. Nie było ani cudownie ani jakoś ekstremalnie źle. Po prostu normalne warunki pracę jak na Polskę przystało. Oczywiście teraz jestem tam gdzie jest lepiej czyli w UK i nikt stąd nie zamierza do kraju wracać :) Pozdrawiam Rodaków :)
zdjecie uzytkownika
janeza - 2014-10-23 06:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka :) chciałam wysłać CV do Bagietki i mam nadzieję że tutaj uzyskam wiarygodne info o sytuacji w firmie. Zaznaczę że chodzi o stanowisko w dziale sprzedaży/marketingu. Jakie jest wynagrodzenie? Jak atmosfera wśród pracowników? Są możliwości rozwoju i awansu? Jeżeli nie polecacie firmy to dlaczego ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Bagietka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x