Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Piekarnia Bagietka

Opinie o Piekarnia Bagietka

Pracowałeś w firmie Piekarnia Bagietka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-28 14:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tym,po co piszecie takie bzdury i jeszcze do pracy przychodzicie.Jak jest tak zle to odejdzcie i dajcie innym w spokoju pracować.Oczerniacie innych a to jest karalne i szybko mozna dojsc kto i co napisal.I jest osoba ktora juz sie tym zajela.
zdjecie uzytkownika
administrator - 2015-01-29 10:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPRAWDZANIE NUMERÓW IP.
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-01-31 18:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym się dowiedzieć o pracę w biurze, atmosfera, ludzie, czy zarobki w miare ok. Z góry dziękuję za odpowiedź i każde info na temat pracy w Bagietce
zdjecie uzytkownika
fafik :) - 2015-01-31 19:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do neo atmosfera w bagiecie jest oki jak ktoś powiedział trzeba mieć charakter do tej pracy ale jak ktoś chce pracować bedzie pracować a nie nie tylko ploty siać bez sensu ja pracuje jakis czas i nie narzekam jest dobrze firma wypłacalna wmiare zle niepłaca chociaż zawsze mogłoby być lepiej najlepiej o wszystkim przekonać sie na własnej skórze i nie słuchać baranków z postów wyżej przecież nikt z nikim ślubu nie brał jak komus sie nie podoba w pracy zawsze moze ja zmienić na lepszą a po drugie dla kolegów do pracy raczej sie nie przychodzi więc powodzenia przy aplikowaniu neo a do reszty gamoni ogarnijcie sie robaczki hahaha pozdrawiam wszystkich hihihi:)))
zdjecie uzytkownika
KLIJENT - 2015-03-03 12:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
JA NIE WIEM JAK MOŻNA ZATRUDNIĆ TAK FAŁSZYWYCH I PERFIDNICH LUDZI . W DBNIE PRACUJE JEDNA TAKA WREDNA I NIE MIŁA OSOBA.JAK ONA BEDZIE PRACOWAĆ TO JESZCZ TROCHE TO NIKT NIE BĘDZIE CHCIAŁ TAM PRACOWAĆ I NIKT KUPYWAĆ.
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2015-03-05 16:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"jedna taka wredna i nie miła osoba" - takie komentarze mnie rozwalają. Jak już jesteś taki "odważny" to napisz o kogo ci chodzi.
zdjecie uzytkownika
klijęt - 2015-03-08 19:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze pani ma coś na sumieniu ze tak się boi i dopytuje kto. klijet co wrózka . przyjade do dębna drugi raz do dowiem się. i oficjalnie na forum napisze.
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2015-03-10 19:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój nick wskazuje na to, że nie jestem kobietą :) I gdybym się czegoś bał, to raczej bym nie dopytywał o kogo chodzi, Klijęcie ;)
zdjecie uzytkownika
ulolo - 2015-03-31 22:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupowałam ostatnio pieczywo właśnie w radziszewie w piekarni tej bagietka i powiem wam, że jak mojej córce nie smakuje nigdy bułka to tym razem wciągnęła ją do razu. Także pieczywo mają dobre no i świeże. Obsługa też niczeego sobie, ja nie trafiłam na jakieś niemiłe słowa czy uwagi w moim kierunku, wiec polecam
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-11 15:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dawajcie do bagietki do Radziszewa bo ludzi brak masakra
zdjecie uzytkownika
dopsel - 2015-04-20 21:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a wie ktoś coś na temat posady Technologa Produkcji Piekarniczej? Widziałem, że piekarnia bagietka poszukuje własnie na to stanowisko. Jak tu z socjalem aktualnie?
zdjecie uzytkownika
bagietka - 2015-04-23 11:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dopsel - 2015-04-20 21:55:50]:
Poszukujemy technologa z doświadczeniem w branży piekarniczej.
Prosimy o kontakt pod nr (usunięte przez administratora)..Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
Nie istotne - 2015-04-24 08:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
NIE POLECAM! pracy w firmie bagietka W zyciu z takim brakiem szacunku nie mialem do czynienia ! Pieniadze inne niz proponuje kierownik na poaczatku!! WYKORZYSTYWANIE! NIE PSUJCIE SOBIE NERWOW KIEROWCA~
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-05-01 19:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo proszę o informację jak wygląda praca w biurze i jakie zarobki na rękę.
Z góry bardzo dziękuje.
zdjecie uzytkownika
Utarty - 2015-05-21 02:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kariera w branży nie jest po pierwsze prosta po drugie rozwijająca. Nie oszukujmy się ale dochodząc do pewnego poziomu jest problem żeby na danym stanowisku coś więcej wycisnąć. Może są jakieś poza finansowe plusy pracy w piekarni - atmosfera czy zajęcia poza pracowe, cokolwiek - jakaś inicjatywa czy jendak nie?
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-06 17:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta piekarnia to jakaś masakra, w ich sklepie na wyzwolenia (przy rondzie Giedroycia) wiecznie rano są duże kolejki, nieraz nawet nie zdążę kupić drożdżówki albo kanapki. Obsługuje tylko jedna sprzedawczyni, nieraz do tego jeszcze puste półki rano, zresztą nic dziwnego że nie mają ludzi do pracy skoro tak traktują pracowników.
zdjecie uzytkownika
Chuda - 2015-06-08 19:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy piszecie ja pracuje tam nie caly miesiac i ludzie sa wporzadku nie wiem skad macie takie informacje ten kto pracowal juz w bagiecie i mu sie nie spodobalo to niech nie psuje opinii na temat tej firmy zagdzam sie jest ciezko ale sama nazwa piekarnia powinna cos mowic ze sie nie lezy tylko trzeba ciezko pracowac ale nigdzie zapewnie nie zarobicie tyle co w bagietce wiec zapraszam do nas do pracy bo sa przyjecia na nocki fajnie sie pracuje sa smiechy chichy
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-22 21:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Chuda - 2015-06-08 19:54:50]:
Co Ty możesz wiedzieć po niecałym miesiącu pracy? Popracuj parę miesięcy, rok, parę lat... w zależności od wielkości wyrastającego Ci garba, będzie się zmienić Twoja opinia.
zdjecie uzytkownika
hanor - 2015-07-21 18:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Równie dobrze można powiedzieć, o każdej innej pracy fizycznej, z wiekiem jest ona trudniejsza i bardziej męcząca, a praca w piekarni sama z siebie nie jest prosta. Poczytajcie o innych piekarniach, każdy tylko by narzekał, a jednak ciężko jest trafić na coś lepszego i żeby jeszcze było lepiej płatne, więc trzeba korzystać.
zdjecie uzytkownika
Nie istotne - 2015-08-14 23:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałam tam około 2 miesiące. Faktycznie, wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy są trafione w 100%. Iza, która wymaga mówienia do siebie PANI zero wiedzy na temat produktów, pracowników, BHP, sanepid, kadry... Debilizm jakich nie widziałam w żadnej innej firmie. Przypuszczam, że jedynie przez fakt pokrewieństwa z jednym z właścicieli tam jeszcze jest. Inne ustalenia zarobkowe, inne faktycznie. Nadgodziny owszem są lecz nie płatne, ponieważ Iza twierdzi, że ma prawo nieodpłatnie wymagać od pracowników jeśli chcą pracować, niedziela wolna jest ale Iza twierdzi, że nie będzie jak będą niegrzeczne, prawo pracy hmm...co to jest bagietka nie wie (przynajmniej Iza Strąk), sanepid też słowo obce (wycieranie tą samą szmatą materiałową rąk po wyjściu z kibla a potem talerzy dla Klientów), sprzedawane są produkty przeterminowane, kwaśne, nikt nie dba o daty ważności, są kierownicy (1 na 15-20 sklepów) lecz nie mają prawa głosu bo Iza boi się o własną dupę, że właściciele dostrzegą lepszą osobę i wreszcie skończy się koszmar tej firmy czyli Iza pójdzie na kuroniówkę. Nie polecam tej firmy (Bagietka, Artisan) nawet tym, których nie darzę sympatią.
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-08-15 21:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo robota nie jest lekka ale też się tu źle nie zarabia.
Nie wiem jak jest na sklepach ale jeśli o zakład pracy w Radziszewie to jest dobrze. Nikt za leżenie kokosów nie da. Wiec nie piszcie pierdół .
zdjecie uzytkownika
specjalista ds kadr i płac - 2015-08-17 09:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No chyba nie dzieje sie tam najlepiej! Co chwilę szukają kogos do kadr i tak od kilku lat. Jak odchodzą kadrowe to jest to najlepszy dowód na to ze jest jam chaos! Znajoma która sam odeszła po kilku tygodniach mówiła o wielu ciakawych rzeczach.... Ciekawe kiedy wpadnie tam urząd skarbowy lub pip
zdjecie uzytkownika
Maruda - 2015-08-18 17:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-22 21:10:21]:
Witam serdecznie .

Tak się zastanawiam co to za propozycja "popracuj parę lat".
Przecież żyjemy w wolnym kraju ,jesteśmy wolnymi ludżmi i mamy zawsze prawo wyboru.
Jeżeli jest tak ŻLE? to czemu człowieku pracujesz "parę lat"?
zdjecie uzytkownika
dejna - 2015-08-20 22:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie po co pracowac, jak sie ciagle narzek na prace. ja osobiscie chce sie zatrudnic w piekarni. widze ze przez ostni czas prowadzili wiele naborow. jestes doswiadczonym kierowca i widze ze poszukuja osob na to stanowisko. a moze mi ktos powiedziec ile zarabia kierowca w piekarni bagietka? i czy dostaje umowe o prace?
zdjecie uzytkownika
brawoja - 2015-09-03 12:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po przeczytaniu wszystkich opinii na temat Bagietki trochę się boję iść tam do pracy bo od poniedziałku zaczynam :D
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-09-04 13:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dejna - zarabiają różnie, na umowie o pracę.
Brawoja - ehh... z takim podejściem to każdy by się bał wszystkiego. Trochę odwagi i własnego rozsądku!
zdjecie uzytkownika
brawoja - 2015-09-04 17:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie tak ale praca to praca a nie czas na plotki czy inne glupie obgadywanie itp. Okej mkzna w pracy sobie pogadac, posmiac sie ale bez przesady nie rozumiem takich ludzi którzy sobie jeszcze dodatkowo kłody pod nogi podkladali...
zdjecie uzytkownika
szalony - 2015-09-20 14:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@brawoja - przecież w pracy trzeba pracować, to nie jest czas na pogaduszki. Pewnie, że piekarnia ma dużo oddziałów w całej Polsce i wszędzie atmosfera jest inna. Mają dużo ofert pracy np na sprzedawcę, pakowacza, kierowcę samochodu. Ciekawe tylko jaka umowa jest podstawą zatrudnienia, oby to była umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
BRAWo Ty - 2015-09-27 20:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pocztku 1 lub 2 mies zaleznie od tego jak sie ogarniesz umowa zlecenie potem normalnie umowa o prace.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-10-02 16:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Pracuję w Bagietce już 2 lata i mam dobra opinie. Są osoby co po 11 lat pracuja i daja rade i nie marudza. chcesz byc szanowany to pracuj swoja prace. Kierowniczka faktycznie zdarza sie ze się czepia ale głównie wynika to z błedów popełnianych przez pracowników. Jesli wszystko jest dobrze zrobione, jest sie dobrym pracownikiem to nie ma zadnych problemów. Główne problemy robią same pracownice (oczywiście nie na wszystkich sklepach) pracownicy kreca miedzy soba, rzucaja sobie klody pod nogi wiadomo wszystko zalezy od czlowieka, na to nie ma rady. (ale właśnie przez takie cos sa nieporozumienia, zle sie pracuja, wystepuja pomylki i bledy)Wystarczy dobrze pracować, wykonywać swoje obowiazki, dostaję sie co miesiac wynagrodzenie, premie. Sa gorsze i lepsze dni jak wszedzie. Jesli chce sie pracowac to nie ma zadnego problemu, tylko trzeba chciec a nie siedziec i wypisywac na internecie jak to zle i nie dobrze jest w firmach...Weźcie się do pracy, za darmo nic sie nie dostanie.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-10-16 22:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiąże się z Bagietką. Tam kierownictwo ma zryte berety. Jeden mądrzejszy od drugiego a biedny pracownik pomiędzy nimi jak między młotem a kowadłem. Z kasą też oszukują. Mało że nie dają tego co obiecali to jeszcze zabiorą. Z daleka od tej firmy,bo stracicie parę lat życia przez nerwówę
zdjecie uzytkownika
renata - 2015-10-20 18:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zgodze z tym co napisał Pracownik, bo jeśli faktycznie ktoś się stara i nie robi błędów w pracy to nie ma powodów, by kierownictwo się go o cokolwiek czepiało. Wiadomo, że można czasem trafić na wyjątkowo czepliwą szefową, co to za byle co zwróci uwagę, ale po pierwszym razie człowiek uczy sie omijać takie błędy. Piszcie też o która Bagietkę dokładnie Wam chodzi, tak odsiejemy dobre sklepy (z miłą szefową) do złych.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-01-15 21:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję, już 1,5 roku. Ogólnie żenada. Pracownicy ciągle opierdalani, że za mało zamawiają i nie ma towaru, albo że są zwroty i straty.Albo, że szmatki źle leżą, albokartąonik źle zagięty. Celuje w tym pani I.S. A właściciele przez swoją politykę kadrową idą na dno jak titanic. Bul, bul, bul. Toniesz zajączku:)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-01-16 00:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujesz 1,5 roku i narzekasz. Nie oceniam Twojej sytuacji życiowej, bo jej nie znam, ale gdyby tak źle pracowało Ci się w tej piekarni, to dawno byś uciekł.
zdjecie uzytkownika
leszko - 2016-01-21 16:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jarek, dokładnie tez tak to widzę. Praca jako sprzedawca nie jest trudna, ale trzeba posiadac gotowość do pracy zmianowej (zmiany 8-godzinne) w godzinach 05.00 – 20.00.
zdjecie uzytkownika
czepialska? - 2016-01-21 18:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowalam tam 3 lata, potem zglosilam wiele nieprawidlowosci do pip, ale firma ma albo układy albo lewe papiery, np. na wodę mineralną są faktury, a pracownicy jej na oczy nie widzieli mimo upałów po 40 stopni.
Najśmieszniejsze są ogłoszenia o pracy, mp. na tablicy- wiecznie piszą ze poszukują pracowników "w związku z dynamicznym rozwojem firmy", a powinni pisać "z związku z wielką rotacją pracowników"
zdjecie uzytkownika
tooomeik - 2016-01-23 19:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba faktycznie firma ma troche kłopotów jeśli chodzi o atmosfere pracy, ale na na pewno jako sprzedawca nie jest tak źle, bo sam widziałem, że spokojnie można
zdjecie uzytkownika
WasatyJanusz - 2016-01-26 12:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby się wypowiedzieć jak wygląda praca kierowcy w Radziszewie? Jaka atmosfera?
zdjecie uzytkownika
ox - 2016-01-27 15:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janusz, nie spodziewałbym się cudów, warunki podstawowe. OFert do Bagietki jest trochę z poprzediego roku, a czy w tym też tak będzie to cieżko stwierdzić. Na pewno powinni pomyśleć nad nową flotą samochodów.
zdjecie uzytkownika
an125 - 2016-02-04 20:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ox - 2016-01-27 15:15:29]:
Ile zarabia tu kierowca?i czy umowa o pracę?bardzo proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
tyrion - 2016-02-04 20:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [an125 - 2016-02-04 20:10:41]:
z tego co wiem to poszukują w tej chwili sprzedawców. Nie wiem do końca jak jest z kasą, ale ludzie się jednak przyjmują więc pewnie do zaakceptowania
zdjecie uzytkownika
an500 - 2016-02-04 21:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia tu kierowca?
zdjecie uzytkownika
an500 - 2016-02-05 10:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile zarabia się na produkcji?
zdjecie uzytkownika
depp - 2016-02-06 20:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to mają konkurencyjne wypłaty jak na kierowców. wymagają jednak 2 lat doświadczeń, prawa jazdy kat. B i najlepiej jeszcze C oraz gotowości do pracy w nocy i zmianowej
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-02-24 10:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czepialska? - 2016-01-21 18:46:27]:
chyba od 4.30 bo wypiek bułek na sklepach musi być idealny ! co do kadr to się zgodzę zamiast współpracować ze sklepami wolą robić ciągle pod górę! a co do pani I... no to jak ma się do czego czepić to się czepi... szkoda ,że zamiast 3 gatunków bułek do wypieku jest ich chyba teraz koło 10 i jedna sprzedawczyni na zmianie (której pozniej wypiek bułek jest oceniany na firmie ) aaaa tak lubiłam swoją prace jakieś 2 lata temu
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-03-15 21:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że zaszły zmiany i skoro pracowałaś 2 lata temu, to teraz nie jest lżej. Jednak nie dziwi mnie podejście piekarni i otwartość na potrzeby klientów.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-03-22 17:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
OSTRZEGAM! A wręcz odradzam, zostałam przez nich potraktowana jak gówniara, jak śmieć i do tego teraz jestem bez pracy… Praca marzeń się trafiła – zrezygnowałam ze swojej dotychczasowej, żeby zacząć pracować dla nich….. Aplikowałam na stanowisko specjalista ds. jakości, rekrutowały mnie 2 kobiety : kierownika zakładu Małgorzata K. i jakaś Sylwia?, od HR. Nie ukrywałam doświadczenia, pytałam czy będzie możliwość przyuczenia itd., w odp. usłyszałam oczywiście, tak, tak… pierwszy minus to umowa zlecenie, która jest podpisywana NA KONIEC ZLECENIA (o czym dowiedziałam, się na koniec mojego tygodniowego „ZATRUDNIENIA”). Najpierw miał być miesiąc, jak już stawiłam się do pracy to okazało, się ,że jednak 1,5 mca, no bo zaczęła Pani od połowy miesiąca, później słyszę, że ciągną 2- 3 mce zlecenia… ale mówię, no nie, przecież mnie Pani Kierownik zapewniała. Zanim podjęłam pracę poprosiłam o wcześniejsze podpisanie umowy, żeby mieć większą pewność Pani Sylwia zapewniała, że nie ma takiej potrzeby, oni dotrzymują słowa… zaufałam…. Na rozmowie byłam 1,5 mca wcześniej przed podjęciem pracy – a PAN I WŁADCA nie zainteresował się, kogo kierownictwo zatrudnia... Druga sprawa, między wierszami zorientowałam się, że stanowisko to jednak, asystent ds. jakości, myślę, no ok., muszę się jeszcze przyuczyć. Więc grzecznie przyjeżdżałam do pracy, robiłam co należało do moich obowiązków, raz jak mi coś Kierownik pokazała to robiłam później już sama, nie jestem głupkiem, któremu trzeba tłumaczyć coś po 20razy. Pani Kierownik wydawała się zadowolona z mojej pracy, ale PAN I WŁADCA czyt. Właściciel, najwidoczniej bez kompetencji w zarządzaniu zespołem, nie dogadał się z Panią Kierownik co do mojej osoby? Co to znaczy? Tzn., że byłam za młoda, no jak to tak młoda mężatka… zaraz przyjdzie z ‘niespodzianką’….
Pani kierownik, twierdziła, że „takiej osoby potrzebuje, że jest zadowolona” ale co z tego… Kierownik ma związane ręce i żadnego posłuchu prawda? PANIE i WŁADCO z Radziszewa, ty wiesz lepiej, szkoda, że nie poświęciłeś mi 5minut żebym mogła Ci powiedzieć to co myślę i co zrobiłeś mi z życiem, przez Twoją niekompetencję …. Jak struś schowałeś głowę w piasek, zero odwagi… zrezygnowałam dla nich z dotychczasowej pracy, a oni się ROZMYŚLILI…. Tylko dlatego, że jestem młoda, muszę się douczyć a jeszcze w ciążę zajdę to już w ogóle – jak tak można? …. Zostałam przez tych ludzi potraktowana jak śmieć, jak gówniara, za co? Za to, że PAN I WŁADCA zmienił zdanie. Jakby tego było mało w rozliczeniu Pani Kierownik podsunęła mi pismo, gotowe do uzupełnienia świadczące o tym, że to JA wypowiadam im umowę… bezczelność tych ludzi nie zna granic. Omijajcie szerokim łukiem tego ‘pracodawcę’, który buduje interes na ludzkim nieszczęściu. Wiedziałam, że u prywaciarza może być nieciekawie, ale nie do tego stopnia, żeby traktować ludzi jak śmieci.
zdjecie uzytkownika
Alan - 2016-04-04 10:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, zastanawiam się jak się załapać na sprzedawce w gryfinie, bo boję się trochę, że może być duża konkurencja, a wolałbym oczywiście, żeby tak sie nie działo
zdjecie uzytkownika
była - 2016-04-25 23:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marta - 2016-03-22 17:18:57]:
Hej powiedz mi jak mogłaś dać sobie pozwolić na prace bez umowy ? - dopiero pod koniec okresu podpisac. Slyszalam ze Pani Sylwia wiele obiecuje ale nie myslalam ze nie dotrzymuje slow, jak i kierownik Malgorzata. Skoro tak wykorzystują ludzi dobrze wiedziec. Myslalam nad praca u nich - powiedz mi jeszcze jak z zarobkami ? jest sens ?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2016-04-29 10:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była - 2016-04-25 23:09:55]:
To był mój największy błąd, do tej pory jak szłam do pracy to zawsze znałam warunki, a umowę podpisywałam na 2, 3 dzień pracy, i nigdy nie miałam z tego tytułu nieprzyjemności. Jak pisałam byłam z nimi umówiona w styczniu i wtedy poprosiłam o podpisanie umowy, odmówili, że niby nie ma takiej potrzeby itd... więc, niezwiedziona wcześniejszymi doświadczeniami zwyczajnie zaufałam...a jak przyszłam do pracy to było urwanie d. bo właściciele przyjechali, a już na 3 dzień zaczęłam wyczuwać klimat jaki panuje wokół mojego stanowiska. Dlatego jedyne co chciałam wiedzieć, to czy zostanę. A co do zarobków, dostałam wypłatę proporcjonalnie do przepracowanego czasu zgodnie z ustaleniami. Nie będę pisać kwotami, bo to sprawa każdego indywidualna, to co z nimi wynegocjowałam było dla mnie ok na początek.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Piekarnia Bagietka!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Bagietka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert