Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Bagietka

Pracowałeś w firmie Piekarnia Bagietka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lili - 2014-08-08 14:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowalam w bagietce i moge wyrazic swoje zdanie na temat tej pracy z tego co zaobserwowałam i słyszalam. Jeżeli chodzi o kierowniczke, Pania Ize, miała odpowiednią postawe do swojego stanowiska, myśle ze gdyby nie byla taka wymagająca to wszystko funkcjonowałoby o wiele gorzej, dziewczyny by bardziej olewały swoje obowiązki co napewno wplyneloby na ilosc klientow. Natomiast minusem było choćby głupie Dzien dobry które tak jakby ciężko przechodzilo Pani Izie przez gardło, to tak nie wiele, a pokazuje w pewnym stopniu szacunek do drugiej osoby, a wzajemny szasunek wydaje mi sie ze jest bardzo wazny, bo nie tylko my jestesmy dla pracy, ale tez praca jest dla nas, wiec bez pracownikow nikt by do niczego nie doszedł. Lepiej byc nieco bardziej uprzejmym, to przeciez nic nie kosztuje, wrecz odwrotnie, pracownik zadowolony to i lepiej obsłuży klienta. Druga kwestia to dziewczyny.... akurat z tego co zaobserwowałam (przynajmniej tam gdzie pracowałam i slyszalam co sie dzialo w niektorych bagietkach) to podkladanie jedna drugiej kłody pod nogi, plotkowanie, większość wyżej sr. niż d..e ma, co jest dla mnie calkiem bezmyslne i poprostu glupie... zamiast trzymac, pomagac sobie nawzajem, to i praca byłaby lepsza i lepiej wykonana, no ale co zrobić jak jedna uważa sie za lepszą i "wyżej" postawioną od drugiej. Każda z tych obrabiala d... sobie nawzajem i Pani Izie a jak tylko pojawiała sie na sklepie to podłoga była aż mokra od śliny...... Pisze to tutaj bo niestety nie mialam okazji wytlumaczyc swojego wypowiedzenia, za to przede mną przedstawila swoją wybieloną wersje "znajoma" z pracy.
zdjecie uzytkownika
MOnika - 2014-08-21 17:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lili - 2014-08-08 14:29:57]:
Witam, są tu jakieś dziewczyny z województwa lubuskiego? Mieszkam w MIędzyrzeczu, widzę że pojawiła się oferta na nasze miasto. Nawet wiem, o którą Bagietkę chodzi, bo w dzieciństwie mieszkałam w okolicy Domu Kultury i znam to miejsce. Ale jest też oferta na Gorzów skąd pochodzi mój facet i tak się zastanawiam czy w Gorzowie jest lepsza kasa do wyciągnięcia w sklepie? pewnie tak, ale prosiłabym o jakieś potwierdzenie, bo w mojej sytuacji jak jestem rozdarta między oboma miastami. I tu i tu mogę mieszkać to chyba warto zaryzykować i nawet dojezdzac do Gorzowa do pracy za cenę lepszego wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-24 20:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam pracowałam w Bagietce prawie rok i byłam zadowolona. Oczywiście, że osoby odpowiedzialne za dobre funkcjonowanie firmy muszą kontrolować pracowników. Zwolniłam się tylko dlatego,że nowa praca ma inne godziny pracy. Jak trzeba by było podjąć prace w Bagietce zrobiła bym to jeszcze raz. Pozdrawiam swoje dziewczyny i kierowniczkę N.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-08-25 20:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co do zarobków to jest to zależne od kilku czynników, ważne jest to jak klienci przychodzą do danego sklepu i jak duże robią zakupy. Jak się jest miłym, to są stali Klienci i wracają. Nie wiem czy warto patrzeć na miasto - bo to raczej zależy od danego punktu i tego jak dziewczyny są zgrane w danym sklepie. Do Monika, wybierz najlepiej takie miejsce, żeby łatwo było ci dojechać na poranną zmianę, bo to ważne.
zdjecie uzytkownika
Hooker - 2014-08-27 14:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracuje w Bagietce od ponad roku na produkcji zmianowej. Praca niełatwa, wymaga precyzji i trzeźwego myślenia w każdej sytuacji, ale po wdrożeniu można na spokojnie w dobrym stopniu ogarnąć tematy. W sumie nawet jestem zadowolony, bo teraz ciężko o pracę. Robię to co lubię za dość fajną kasę. Bagietka to dobre miejsce, ale chyba raczej dla pracowitych i sumiennych osób. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
areta - 2014-08-28 09:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jedna z moich fajnych koleżanek niedawno zaczęła mówić, jak bardzo mi współczuje pracy w Bagietce.. Dlatego weszłam tu i chciałabym obronić dobre imię Bagietki,bo pracuje na coddzien akurat w sklepie, a właściwie teraz przebywam na urlopie macierzyńskim. Mam umowę o prace, więc macierzyństwo jest także możliwe na tym świecie. Jak dzidziuś przyjdzie na świat wracam do pracy i już. Oczywiście sama praca jest mega wymagająca aż czasami sił nie miałam i padałam na twarz. Ale coś za coś. Dobra umowa wymaga solidnego podejścia, zorganizowania i zaangażowania, szczególnie dzisiaj. Może nie mam super wykształcenia czy doświadczenia, ale mam ambicje i dzięki niej odnajduje się w tym warunkach. Pozdrowienia dla sceptycznych!
zdjecie uzytkownika
elajna - 2014-08-29 15:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracowałam, od samego poczatku cos bylo nie tak. Wszyscy chetni do pracy umowieni byli na ta sama godzine wiec stalam jak w kolejce do lekarza... zero szacunku juz na poczatku. co prawda dostalam prace, ale atmosfera byla tak nieprzyjemna, ze zrezygnowalam... nie pieniadze sa najwazniejsze.
zdjecie uzytkownika
Tina - 2014-09-03 09:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jako sprzedawczyni, nauczyłam się jednego: trzeba się szybko uczyć i sprostać wymaganiom: w końcu chodzi o żywność! Tematów nie można zawalać w tej branży. Chcesz pochwałę, to zasłuż, wykaż się, a jeśli się nie udało coś - zbierz uwagi, wyciągnij wnioski i popraw się, tak działa ten świat. Praca jak wszędzie indziej, może tylko łatwiej o umowę pracę. Wymagania spore - każdy dziś wymaga, ale jak się uda im sprostać, satysfakcja podwójna. Trzeba być wytrwałym i umiejętnie organizować sobie pracę.
zdjecie uzytkownika
gofer - 2014-09-05 17:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak to u nich jest z wymaganiami zdrowotnymi żeby móc zacząć pracę? duży rygor jest jeśli właśnie chodzi o pracę z wszelkiego rodzaju pokarmem dla ludzi? ewentualnie jakieś wyjścia na fajeczkę czy chociazby e papieros mozna czy całkiem zabraniają? wiecie jak u nich w weekendy jest i do której godziny max się siedzi?
zdjecie uzytkownika
mic - 2014-09-05 21:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie brak zgrania na produkcji, to obiecujaca firma kierownikow i szefostwa ale jak by to poprawic
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-09-18 20:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bagietka to dno i 5 metrów mułu.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-23 08:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ola - 2014-08-25 20:52:38]:
co za bzdury Pani Katarzyna opowiada w tym wywiadzie tyrasz i tyrasz ponad siły dajesz z siebie wszystko i niewiem jak byś się starał to i tak jestes nikim w bagietce jak ci się uda to zarobisz najniższa krajową a przy takim tyraniu to 2 powinna być lekko w biedronce na samej kasie więcej zarabiają gdzie siedzisz a tutaj wszystko robisz i pomylić sie nie masz prawa .pracowałam to wiem jak tam jest ,ludzie naprawdę nie pchajcie sie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w innych firmach nawet w okreśie letnim wode daja a tu nic zero kup sama sobie tylko nie pij przy klientach
zdjecie uzytkownika
Elwood - 2014-10-08 09:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak: przepracowałem ponad 2 lata na produkcji, teraz siedzę za granicą. Nie było ani cudownie ani jakoś ekstremalnie źle. Po prostu normalne warunki pracę jak na Polskę przystało. Oczywiście teraz jestem tam gdzie jest lepiej czyli w UK i nikt stąd nie zamierza do kraju wracać :) Pozdrawiam Rodaków :)
zdjecie uzytkownika
janeza - 2014-10-23 06:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hejka :) chciałam wysłać CV do Bagietki i mam nadzieję że tutaj uzyskam wiarygodne info o sytuacji w firmie. Zaznaczę że chodzi o stanowisko w dziale sprzedaży/marketingu. Jakie jest wynagrodzenie? Jak atmosfera wśród pracowników? Są możliwości rozwoju i awansu? Jeżeli nie polecacie firmy to dlaczego ?
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2014-10-31 15:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się naczytałem opinii to się bałem iść tam do roboty, ale popytałem trochę wśród znajomych i się okazuje że ci co tam pracują wcale nie narzekają, mówią że roboty dużo zwłaszcza przed świętami, ale to jest zwykła robota jak każda inna. Podjąłem już inną robotę ale zastanawiam się czy by nie spróbować bo tam są dużo lepsze zarobki.
zdjecie uzytkownika
janeza - 2014-11-06 22:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonimowy Twoja wypowiedź dała mi spory plus na korzyść piekarni, mam nadzieję, że nie jesteś '' naganiaczem '' tylko tak mówiącym, aby ktoś z rodziny lub inny bliski miał tanią siłę roboczą. Jak to mówią bądź ludzki dla ludzi :) A tak jeszcze, czy jest ktoś jeszcze kto potwierdzi wypowiedź anonima ewentualnie zaprzeczy?
zdjecie uzytkownika
Ziuta - 2014-11-10 10:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja potwierdzę wypowiedź Anonimowego :)
zdjecie uzytkownika
Laura - 2014-11-12 19:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Ludzie jeżeli szanujecie swoje zdrowie to ostrzegam nie składajcie podań do "Bagietki".Pracowałam kilka m-cy i to był mój zmarnowany czas w tej firmie.Ja się ciężkiej pracy nie boję i chociaż by było wylizane,że można by było z podłogi jeść i człowiek się starał to pani kierownik Iza S.nie doceni tego a jeszcze poniży Cię i wyzwie.Z wypłatą kantują,popełniają błędy przy wyliczaniu inwentury a później pracownikowi zabierają z pensji a jak próbujesz sprawę wyjaśnić to nabierają wody w usta albo pani kadrowa jest nieuchwytna.W bagietce w której ja pracowałam jest strasznie duża rotacja,ale jak można znieść coś takiego jak pani kierownik wyzywa pracownice"że nie mają mózgu i że są głupie".Ja się tylko dziwię,że dziewczyny nie poszły z tą sprawą do Inspekcji Pracy albo do Prokuratury.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-20 21:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w piekarni bagietka nie jest źle gdyby nie to źe brygadzistka nie miał romansu z pracownikiem,płacili za nadgodziny albo chociaż by oddawali i nie uciążliwe pracownikom nadgodziny....
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-20 21:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w piekarni bagietka w Radziszewie nie wiem czy to prawda ale brygadzistka ma chyba romans z pracownikiem i wydaje mi się źe chodzi pod wpływem narkotyków...może czas to sprawdzić. I zgadzam się źe za nadgodziny płacili albo chociaż oddawali a tak praca nie jest zła...
zdjecie uzytkownika
soniak - 2014-11-21 01:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-11-20 21:34:40]:
nie wiem szczerze mówiąc komu gość chcesz zaszkodzić, ale puszczasz tu takie ploty jakby naprawdę brygadzistka albo ten pracownik zaszli Ci za skórę. Ciężko podejść do Twoich wpisów poważnie. Także czy może ktoś jeszcze może powiedzieć jak wygląda obecnie sytuacja z warunkami pracy w Piekarni Bagietka?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-21 05:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W piekarni bagietka nie jest źle,ale zgadzam się z gościem który napisał/a źe za nadgodziny nie płac jest teź problem z ich odebraniem i to źe brygadzista ma romans z pracownicą cała piekarnia huczy i szkoda jego źony a praca jak kaźda inna trzeba się napracować. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-11-24 16:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też uważam że brygadzistka/brygadzista zaszedł gościowi za skórę i teraz gość się chce odegrać...Ludzie są zawistni i zniszczą drugiego człowieka jeśli tylko chcą za wszelką cenę a jeśli o pracę chodzi byłam tam pracownikiem i niemoge tej firmie nic zarzucić a do pracy przychodzi sie pracować a nie siać ploty bo takim pracownikom ich umowa szybko moze się zakończyć.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-26
Żródło: Gowork.pl
Choszczno, Dębno, Gorzów, Gubin, Kostrzyn nad Odrą, Mieszkowice, Międzyrzecz, Ośno Lubuskie, Rzepin, Sulechów, Słubice, Strzelce Krajeńskie, Trzcińsko – Zdrój, Witnica, Zbąszyń, Zielona Góra, Gryfino, Police, Pyrzyce, Stargard Szczeciński, Szczecin
( )
Piekarnia Bagietka to firma posiadająca kilkadziesiąt punktów sprzedaży – własne Sklepy Firmowe. W związku z dynamicznym rozwojem i planowanym otwarciem kolejnych punktów sprzedaży poszukujemy osób zainteresowanych podjęciem pracy na stanowisku: Sprzedawca Miejsce pracy: Choszczno, Dębno, Gorzów, Gubin, Kostrzyn nad Odrą, Mieszkowice, Międzyrzecz, Ośno Lubuskie, Rzep
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Gościu - 2014-11-25 09:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marta ma rację :) nawet jeśli ktoś ma z kimś romans to nic nam do tego i nie powinniśmy zaglądać nikomu do łóżka. A do pracy się przychodzi właśnie pracować, opamiętajcie się trochę!
zdjecie uzytkownika
Darka - 2014-11-26 18:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do brygadzisty to sam lata po hali i sie chwali swoimi podbojami cała firma o tym wie wiec tajemnicy niema a to ze jest kilka dziewczyn co niemaja wogle mózgu i lataja za nim jak psy na hali to widac i zal mi ich nie jego ogolnie praca jak wszedzie czepialstwo co do ludzi i zajebista spychologia brygadzistów nieogarniaja tematu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Bagietka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x