Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Piekarnia Bagietka

zdjecie uzytkownika
Usek - 2014-05-09 01:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo wszystko czasami miło też usłyszeć jakieś ciepłe i pozytywne słowo na temat swojej pracy - organizacji i zaangażowania. To motywuje 1000 razy bardziej.
zdjecie uzytkownika
agnieszkab - 2014-05-09 15:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Usek - 2014-05-09 01:57:10]:
Zgadzam się z Tobą w 100%,ale na takie słowa trzeba sobie zasłużyć a o to ciężko,zdążyłam zauważyć,że musimy się napracować, bo szefostwo jest bardzo wymagające!Oczywiście nie jestem jakąś masochistką i lubię jak się mnie chwali docenia itp...no ale...
zdjecie uzytkownika
skandal - 2014-05-13 20:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pracowalem jako kierownik i kasy nie dostalem !
zdjecie uzytkownika
tyrion - 2014-05-14 01:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu jej niby nie dostałeś ? podali jakiś konkretny powód dla którego nie mogą wypłacić Ci należnej kasy?
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-05-19 19:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widocznie dobrym kierownikiem byłeś ^^
Co za bzdury niektórzy piszą... Jak możesz kasy nie dostać? Umowa dla każdego pracownika jest, obligatoryjne w związku z tym jest wypłacenie wynagrodzenia. Bagietka nie jest małą firmą, która sobie może sobie pozwolić na jakieś uniki w stosunku do wynagrodzenia.
Zróbcie użytek ze swoich szarych komórek, a nie słuchajcie wielkiego kierownika (swoją drogą ciekawa jestem, co za kierownik, bo ostatnio zmian nie było żadnych...)
zdjecie uzytkownika
adriano - 2014-06-17 19:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moja pracowala tam 2 lata .... tak ją potraktowali z enigdy tego izusi nie zapomne ..... i nie mieli do niej ani jednego ale nawet ladne referencje wystawili jej .... chamy i tyle tyle ile dla nich kasy zarobila i tak postapic to tylko hitler tak umial ... ale kiedys to wszystko sie odwróci
zdjecie uzytkownika
@ do Ona - 2014-06-25 11:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bożenka - 2014-02-24 13:49:31]:
A widzisz gdzieś mój poprzedni post w którym odpowiadałam na post "Ona". To jest najlepszy dowód na usuwanie postów na tym forum, całe szczęście że istnieje inne forum gdzie jest opisywana prawda o bagietce, o wyczynach kierowniczki I. o mobbingu panującym w tej firmie itp.
zdjecie uzytkownika
hej hej - 2014-06-27 22:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może faktycznie to tylko wymysły i kierowniczka jest faktycznie w porządku tylko komentują niezadowoleni pracownicy, którzy szukają powodu?
zdjecie uzytkownika
lena - 2014-06-28 08:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda zgadzam się z ostatnim wpisem narzekają same nieroby
Jakbyście dobrze pracowali to nikt by was nie wywalił
Praca jest spoko wiadomo jak to jest w każdej pracy czasami są
stresujące dni tak samo jest w tej
A żadnego lobbingu nie ma przynajmniej tam gdzie ja pracuje
Za darmo nikt kasy nikt nie da
Czasy komuny się skończyły
"Czy się stoi czy się kasa się należy"- To nie ta bajka
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-06-30 11:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawa dla "Lena", która ma zdrowe podejście do życia.
Nie oczekujmy kokosów za nic nie robienie. Dorośnijcie w końcu do tego.
zdjecie uzytkownika
hej hej - 2014-06-30 12:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lena: napisałaś lobbing, a to słowo znaczy zupelnie cos innego. poczytaj w wikipedii, jedna literka ale robi roznice :).
zdjecie uzytkownika
Kostrzyn - produkcja - 2014-07-01 10:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę na ofertach pracy, że szukacie na produkcję do Kostrzyna. Mieszkam 5 km od miasta, mogę dojeżdżać. Napiszcie, jak wygląda praca. Monika.
zdjecie uzytkownika
Bagietka - 2014-07-04 15:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kostrzyn - produkcja - 2014-07-01 10:10:53]:
Witam,

Pani Moniko proszę o bezpośredni kontakt w naszym zakładzie w Kostrzynie (ul. Sportowa 24) albo o przesłanie CV na adres: rekrutacja@bagietka.com.pl. Skontaktujemy się z Panią.
zdjecie uzytkownika
Kostrzyn - produkcja - 2014-07-04 18:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bagietka. Dziękuję za szybką reakcję, jak będę miała możliwość to skontaktuje się oczywiście :). Pozdrawiam słonecznie. :)
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-07-18 09:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Podjełam pracę w sklepie Bagietka kilka dni temu i tyle nasłuchałam się negatywnych opinii od pozostałych pracowników,że zastanawiam się czy dobrze zrobiłam,że przyjełam tą pracę.A to kierowniczka i koordynatorka nie miła,krzykliwa i ubliża pracownikom,klienci chamscy ...Mnie jeszcze z tych żadnych rzeczy nie spotkała,ale jestem pewna że jeżeli mi się coś takiego przytrafi to długo tam nie popracuję,gdyż u żadnego poprzedniego pracodawcy z czymś takim się jeszcze nie spotkałam.
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2014-07-18 14:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-07-18 09:38:14]:
Monika, a Ty napisz czy pracujesz w Policach, bo ja znalazłam w necie oferte na sprzedawce. mam ksiązeczke to mogie pracowac od razu nawet.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-08-07 08:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie do końca rozumiem skąd te negatywne opinie, pracowałam w Bagietka przez 4 lata i skończyłam tam pracę bo się przeprowadzałam. Jeśli ktoś lubi pracę sprzedawcy to ta praca jest ok. Coprawda przyzwyczajenie się do wczesnego wstawania jest na początku straszne, ale te poranne zmiany nawet są lepsze bo potem ma się resztę dnia wolnego. Jeśli dba się o czystość i o to, żeby robić dobrze zamówienia to większych uwag nie było. Kierowniczka jest wymagająca i dobrze bo przynajmniej ma to później skutek w sprzedaży - czyli premie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-07 20:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kobietanaj - 2014-02-09 15:01:01]:
Ja pracuje w bagietce w radziszewie na produkcji dwa lata jestem bardzo zadowolona chociaz jest ciezko ,pani gosia czasem powie co musi ale jest ok choc ciezko ,zawsze mozna polegac na Fabisiaku ma tyle na glowie
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-08-08 14:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowalam w bagietce i moge wyrazic swoje zdanie na temat tej pracy z tego co zaobserwowałam i słyszalam. Jeżeli chodzi o kierowniczke, Pania Ize, miała odpowiednią postawe do swojego stanowiska, myśle ze gdyby nie byla taka wymagająca to wszystko funkcjonowałoby o wiele gorzej, dziewczyny by bardziej olewały swoje obowiązki co napewno wplyneloby na ilosc klientow. Natomiast minusem było choćby głupie Dzien dobry które tak jakby ciężko przechodzilo Pani Izie przez gardło, to tak nie wiele, a pokazuje w pewnym stopniu szacunek do drugiej osoby, a wzajemny szasunek wydaje mi sie ze jest bardzo wazny, bo nie tylko my jestesmy dla pracy, ale tez praca jest dla nas, wiec bez pracownikow nikt by do niczego nie doszedł. Lepiej byc nieco bardziej uprzejmym, to przeciez nic nie kosztuje, wrecz odwrotnie, pracownik zadowolony to i lepiej obsłuży klienta. Druga kwestia to dziewczyny.... akurat z tego co zaobserwowałam (przynajmniej tam gdzie pracowałam i slyszalam co sie dzialo w niektorych bagietkach) to podkladanie jedna drugiej kłody pod nogi, plotkowanie, większość wyżej sr. niż d..e ma, co jest dla mnie calkiem bezmyslne i poprostu glupie... zamiast trzymac, pomagac sobie nawzajem, to i praca byłaby lepsza i lepiej wykonana, no ale co zrobić jak jedna uważa sie za lepszą i "wyżej" postawioną od drugiej. Każda z tych obrabiala d... sobie nawzajem i Pani Izie a jak tylko pojawiała sie na sklepie to podłoga była aż mokra od śliny...... Pisze to tutaj bo niestety nie mialam okazji wytlumaczyc swojego wypowiedzenia, za to przede mną przedstawila swoją wybieloną wersje "znajoma" z pracy.
zdjecie uzytkownika
MOnika - 2014-08-21 17:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lili - 2014-08-08 14:29:57]:
Witam, są tu jakieś dziewczyny z województwa lubuskiego? Mieszkam w MIędzyrzeczu, widzę że pojawiła się oferta na nasze miasto. Nawet wiem, o którą Bagietkę chodzi, bo w dzieciństwie mieszkałam w okolicy Domu Kultury i znam to miejsce. Ale jest też oferta na Gorzów skąd pochodzi mój facet i tak się zastanawiam czy w Gorzowie jest lepsza kasa do wyciągnięcia w sklepie? pewnie tak, ale prosiłabym o jakieś potwierdzenie, bo w mojej sytuacji jak jestem rozdarta między oboma miastami. I tu i tu mogę mieszkać to chyba warto zaryzykować i nawet dojezdzac do Gorzowa do pracy za cenę lepszego wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-24 20:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowałam w Bagietce prawie rok i byłam zadowolona. Oczywiście, że osoby odpowiedzialne za dobre funkcjonowanie firmy muszą kontrolować pracowników. Zwolniłam się tylko dlatego,że nowa praca ma inne godziny pracy. Jak trzeba by było podjąć prace w Bagietce zrobiła bym to jeszcze raz. Pozdrawiam swoje dziewczyny i kierowniczkę N.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-08-25 20:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co do zarobków to jest to zależne od kilku czynników, ważne jest to jak klienci przychodzą do danego sklepu i jak duże robią zakupy. Jak się jest miłym, to są stali Klienci i wracają. Nie wiem czy warto patrzeć na miasto - bo to raczej zależy od danego punktu i tego jak dziewczyny są zgrane w danym sklepie. Do Monika, wybierz najlepiej takie miejsce, żeby łatwo było ci dojechać na poranną zmianę, bo to ważne.
zdjecie uzytkownika
Hooker - 2014-08-27 14:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracuje w Bagietce od ponad roku na produkcji zmianowej. Praca niełatwa, wymaga precyzji i trzeźwego myślenia w każdej sytuacji, ale po wdrożeniu można na spokojnie w dobrym stopniu ogarnąć tematy. W sumie nawet jestem zadowolony, bo teraz ciężko o pracę. Robię to co lubię za dość fajną kasę. Bagietka to dobre miejsce, ale chyba raczej dla pracowitych i sumiennych osób. Pozdrawiam!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-31
Żródło: Gowork.pl
Szczecin
(zachodniopomorskie)
Piekarnia Bagietka w Radziszewie (koło Szczecina) - dogodny dojazd ze Szczecina - PKS linii "1" lub autobus 55, - dogodny dojazd z Gryfina – PKS linii „1”, poszukuje osób do pracy na stanowisku: Pakowacze pieczywa (praca w nocy) Miejsce pracy: Radziszewo Nr referencyjny: Zapraszamy do aplikowania osoby z Radziszewa i okolic, Gryfina i Szczecina
zdjecie uzytkownika
areta - 2014-08-28 09:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jedna z moich fajnych koleżanek niedawno zaczęła mówić, jak bardzo mi współczuje pracy w Bagietce.. Dlatego weszłam tu i chciałabym obronić dobre imię Bagietki,bo pracuje na coddzien akurat w sklepie, a właściwie teraz przebywam na urlopie macierzyńskim. Mam umowę o prace, więc macierzyństwo jest także możliwe na tym świecie. Jak dzidziuś przyjdzie na świat wracam do pracy i już. Oczywiście sama praca jest mega wymagająca aż czasami sił nie miałam i padałam na twarz. Ale coś za coś. Dobra umowa wymaga solidnego podejścia, zorganizowania i zaangażowania, szczególnie dzisiaj. Może nie mam super wykształcenia czy doświadczenia, ale mam ambicje i dzięki niej odnajduje się w tym warunkach. Pozdrowienia dla sceptycznych!
zdjecie uzytkownika
elajna - 2014-08-29 15:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam, od samego poczatku cos bylo nie tak. Wszyscy chetni do pracy umowieni byli na ta sama godzine wiec stalam jak w kolejce do lekarza... zero szacunku juz na poczatku. co prawda dostalam prace, ale atmosfera byla tak nieprzyjemna, ze zrezygnowalam... nie pieniadze sa najwazniejsze.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Bagietka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski