Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Piekarnia Bagietka

zdjecie uzytkownika
kilanka - 2014-02-08 10:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po tych wpisach nic nie wiadomo, podjąć pracę w bagietce czy szukać czegoś innego ,co to za szefowa trzęsie fitmą kto to jest pani (usunięte przez administratora) a kto pani (usunięte przez administratora) sądziłam że szefową jest pani (usunięte przez administratora)
może mi ktoś opowie czekam bo idę na rozmowę o pracę
zdjecie uzytkownika
kobietanaj - 2014-02-09 15:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze za czasów pana (usunięte przez administratora)kierownika nocek bylo w miare dobrze
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-02-09 18:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złe opinie wynikają tylko z tego, że ludziom nie chce si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ruszyć. Ciągłe narzekanie, niechęć do pracy, skwaszona mina dla klientów- szefowa ma prawo byc zał, bo płaci ludziom nie za stanie za kasą i narzekanie. Ludzie zastanówcie się!! Piszecie złe opinie o firmie pracując tam ile????miesiąc może 2? Nie potraficie się dostosować do wymagań i standardów to do widzenia. Jeżeli komuś zależy na pracy, jeżeli klienci są zadowoleni a na sklepie jest wszystko w porządku a Ty sie starasz i szefowa to widzi i docenia.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-02-19 10:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludziom się nigdy nie dogodzi, nigdy i nigdzie. Czy jest lato-o jejku jak gorąco, czy jest zima-o jejku kiedy lato bo tak zimno itd. Tak samo z pracą, a to za wcześnie się zaczyna, a to za późno kończy. Zanim cokolwiek napiszecie pomyślcie! W każdej branży jest szef, kierownik, który wymaga od pracownika bo to są jego pieniądze i jego zadaniem jest kontrolować pracowników.A jeżeli jest Wam tak źle to załóżcie sobie własną firmę i bądźcie szefami sami dla siebie to może zmienicie zdanie !
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-02-22 21:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby nie ona to by każdy robił to,na co ma ochotę- czyli wielkie NIC!! Bo chodzi Wam tylko o to by się nie narobić a zarobić!! Standard!!
zdjecie uzytkownika
Bożenka - 2014-02-24 13:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Do Ona, ja śledze to forum już o jakiegoś czasu i nie zauważyłam by coś usuneli, zwłaszcza, że Twój komentarz tez by wywalili. Chyba, że ktoś łamie regulamin, wtedy wywalają. Najzwyczajniej sa ludzie zadowoleni i tyle.
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-04-04 20:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jza - 2013-06-09 10:08:07]:
Chyba jakieś żarty z tą miła Pania kierownik?
zdjecie uzytkownika
Kijanka - 2014-04-08 22:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak, czy siak..........praca tam to koszmar (brak współpracy i płacy), no ale jak się ma taką szefową sklepów......to już wszystko jasne i dodam tylko tyle że wszędzie tylko nie tam> Popytała troszkę w śród byłych pracowników i wszyscy zgodnie twierdzą że jak ktoś chce mieć zszargane nerwy i cieniutki portfel to to jest właściwy adres
zdjecie uzytkownika
agnieszkab - 2014-05-08 15:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam,że to,że tamto to zle i takie tam...czy ktoś zadał sobie pytanie jakim jest(był) pracownikiem?dobrym czy nie do końca?dzisiaj miałam przyjemność a może nie przyjemność usłyszeć kilka negatywów o swojej wykonywanej pracy, zgodzę się z tym co usłyszałam od p.Izy.Było mi wstyd,że aż musiała przyjechać do sklepu i wyjaśnić kilka kwestii,pracuje w Bagietce od miesiąca i ciągle się uczę i pewnie będzie tak do końca mojej pracy,uczymy się na błędach,które to my pracownicy popełniamy,sama prowadziłam swoją mała firmę i wiem jak trudno zapanować nad wszystkim,dzisiaj przekonałam się,że praca w Bagietce jest jak praca w domu,jak czegoś nie dopilnujesz to klops,mogłabym tak pisać i pisać,ale po co sami sobie jesteśmy winni.POLECAM PRACE TYLKO WYTRWAŁYM.....
zdjecie uzytkownika
Usek - 2014-05-09 01:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo wszystko czasami miło też usłyszeć jakieś ciepłe i pozytywne słowo na temat swojej pracy - organizacji i zaangażowania. To motywuje 1000 razy bardziej.
zdjecie uzytkownika
agnieszkab - 2014-05-09 15:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Usek - 2014-05-09 01:57:10]:
Zgadzam się z Tobą w 100%,ale na takie słowa trzeba sobie zasłużyć a o to ciężko,zdążyłam zauważyć,że musimy się napracować, bo szefostwo jest bardzo wymagające!Oczywiście nie jestem jakąś masochistką i lubię jak się mnie chwali docenia itp...no ale...
zdjecie uzytkownika
skandal - 2014-05-13 20:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pracowalem jako kierownik i kasy nie dostalem !
zdjecie uzytkownika
tyrion - 2014-05-14 01:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu jej niby nie dostałeś ? podali jakiś konkretny powód dla którego nie mogą wypłacić Ci należnej kasy?
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-05-19 19:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie dobrym kierownikiem byłeś ^^
Co za bzdury niektórzy piszą... Jak możesz kasy nie dostać? Umowa dla każdego pracownika jest, obligatoryjne w związku z tym jest wypłacenie wynagrodzenia. Bagietka nie jest małą firmą, która sobie może sobie pozwolić na jakieś uniki w stosunku do wynagrodzenia.
Zróbcie użytek ze swoich szarych komórek, a nie słuchajcie wielkiego kierownika (swoją drogą ciekawa jestem, co za kierownik, bo ostatnio zmian nie było żadnych...)
zdjecie uzytkownika
adriano - 2014-06-17 19:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moja pracowala tam 2 lata .... tak ją potraktowali z enigdy tego izusi nie zapomne ..... i nie mieli do niej ani jednego ale nawet ladne referencje wystawili jej .... chamy i tyle tyle ile dla nich kasy zarobila i tak postapic to tylko hitler tak umial ... ale kiedys to wszystko sie odwróci
zdjecie uzytkownika
@ do Ona - 2014-06-25 11:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bożenka - 2014-02-24 13:49:31]:
A widzisz gdzieś mój poprzedni post w którym odpowiadałam na post "Ona". To jest najlepszy dowód na usuwanie postów na tym forum, całe szczęście że istnieje inne forum gdzie jest opisywana prawda o bagietce, o wyczynach kierowniczki I. o mobbingu panującym w tej firmie itp.
zdjecie uzytkownika
hej hej - 2014-06-27 22:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może faktycznie to tylko wymysły i kierowniczka jest faktycznie w porządku tylko komentują niezadowoleni pracownicy, którzy szukają powodu?
zdjecie uzytkownika
lena - 2014-06-28 08:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda zgadzam się z ostatnim wpisem narzekają same nieroby
Jakbyście dobrze pracowali to nikt by was nie wywalił
Praca jest spoko wiadomo jak to jest w każdej pracy czasami są
stresujące dni tak samo jest w tej
A żadnego lobbingu nie ma przynajmniej tam gdzie ja pracuje
Za darmo nikt kasy nikt nie da
Czasy komuny się skończyły
"Czy się stoi czy się kasa się należy"- To nie ta bajka
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-06-30 11:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawa dla "Lena", która ma zdrowe podejście do życia.
Nie oczekujmy kokosów za nic nie robienie. Dorośnijcie w końcu do tego.
zdjecie uzytkownika
hej hej - 2014-06-30 12:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lena: napisałaś lobbing, a to słowo znaczy zupelnie cos innego. poczytaj w wikipedii, jedna literka ale robi roznice :).
zdjecie uzytkownika
Kostrzyn - produkcja - 2014-07-01 10:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę na ofertach pracy, że szukacie na produkcję do Kostrzyna. Mieszkam 5 km od miasta, mogę dojeżdżać. Napiszcie, jak wygląda praca. Monika.
zdjecie uzytkownika
Bagietka - 2014-07-04 15:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kostrzyn - produkcja - 2014-07-01 10:10:53]:
Witam,

Pani Moniko proszę o bezpośredni kontakt w naszym zakładzie w Kostrzynie (ul. Sportowa 24) albo o przesłanie CV na adres: rekrutacja@bagietka.com.pl. Skontaktujemy się z Panią.
zdjecie uzytkownika
Kostrzyn - produkcja - 2014-07-04 18:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bagietka. Dziękuję za szybką reakcję, jak będę miała możliwość to skontaktuje się oczywiście :). Pozdrawiam słonecznie. :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: nuzle.pl
Kostrzyn nad Odrą
(Lubuskie)
Piekarnia Bagietka to firma posiadająca dwanowoczesne zakłady produkcyjne oraz kilkadziesiąt punktów sprzedaży – własneSklepy Firmowe. W związku z dynamicznym rozwojem i planowanym otwarciemkolejnych punktów sprzedaży poszukujemy osób zainteresowanych podjęciem pracyna stanowisku:KASJER/ SPRZEDAWCAMiejscepracy: KostrzynWymagania względem Kandydata /Kandydatki:- doświadczenie w obsłudze Klienta (mile widziane w gastronomii)- książeczka do celów sa
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-07-18 09:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Podjełam pracę w sklepie Bagietka kilka dni temu i tyle nasłuchałam się negatywnych opinii od pozostałych pracowników,że zastanawiam się czy dobrze zrobiłam,że przyjełam tą pracę.A to kierowniczka i koordynatorka nie miła,krzykliwa i ubliża pracownikom,klienci chamscy ...Mnie jeszcze z tych żadnych rzeczy nie spotkała,ale jestem pewna że jeżeli mi się coś takiego przytrafi to długo tam nie popracuję,gdyż u żadnego poprzedniego pracodawcy z czymś takim się jeszcze nie spotkałam.
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2014-07-18 14:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-07-18 09:38:14]:
Monika, a Ty napisz czy pracujesz w Policach, bo ja znalazłam w necie oferte na sprzedawce. mam ksiązeczke to mogie pracowac od razu nawet.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Bagietka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski