Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Bagietka

Pracowałeś w firmie Piekarnia Bagietka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Laura - 2014-11-12 19:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Ludzie jeżeli szanujecie swoje zdrowie to ostrzegam nie składajcie podań do "Bagietki".Pracowałam kilka m-cy i to był mój zmarnowany czas w tej firmie.Ja się ciężkiej pracy nie boję i chociaż by było wylizane,że można by było z podłogi jeść i człowiek się starał to pani kierownik Iza S.nie doceni tego a jeszcze poniży Cię i wyzwie.Z wypłatą kantują,popełniają błędy przy wyliczaniu inwentury a później pracownikowi zabierają z pensji a jak próbujesz sprawę wyjaśnić to nabierają wody w usta albo pani kadrowa jest nieuchwytna.W bagietce w której ja pracowałam jest strasznie duża rotacja,ale jak można znieść coś takiego jak pani kierownik wyzywa pracownice"że nie mają mózgu i że są głupie".Ja się tylko dziwię,że dziewczyny nie poszły z tą sprawą do Inspekcji Pracy albo do Prokuratury.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-20 21:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w piekarni bagietka nie jest źle gdyby nie to źe brygadzistka nie miał romansu z pracownikiem,płacili za nadgodziny albo chociaż by oddawali i nie uciążliwe pracownikom nadgodziny....
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-20 21:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w piekarni bagietka w Radziszewie nie wiem czy to prawda ale brygadzistka ma chyba romans z pracownikiem i wydaje mi się źe chodzi pod wpływem narkotyków...może czas to sprawdzić. I zgadzam się źe za nadgodziny płacili albo chociaż oddawali a tak praca nie jest zła...
zdjecie uzytkownika
soniak - 2014-11-21 01:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-11-20 21:34:40]:
nie wiem szczerze mówiąc komu gość chcesz zaszkodzić, ale puszczasz tu takie ploty jakby naprawdę brygadzistka albo ten pracownik zaszli Ci za skórę. Ciężko podejść do Twoich wpisów poważnie. Także czy może ktoś jeszcze może powiedzieć jak wygląda obecnie sytuacja z warunkami pracy w Piekarni Bagietka?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-21 05:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W piekarni bagietka nie jest źle,ale zgadzam się z gościem który napisał/a źe za nadgodziny nie płac jest teź problem z ich odebraniem i to źe brygadzista ma romans z pracownicą cała piekarnia huczy i szkoda jego źony a praca jak kaźda inna trzeba się napracować. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-11-24 16:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też uważam że brygadzistka/brygadzista zaszedł gościowi za skórę i teraz gość się chce odegrać...Ludzie są zawistni i zniszczą drugiego człowieka jeśli tylko chcą za wszelką cenę a jeśli o pracę chodzi byłam tam pracownikiem i niemoge tej firmie nic zarzucić a do pracy przychodzi sie pracować a nie siać ploty bo takim pracownikom ich umowa szybko moze się zakończyć.
zdjecie uzytkownika
Gościu - 2014-11-25 09:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marta ma rację :) nawet jeśli ktoś ma z kimś romans to nic nam do tego i nie powinniśmy zaglądać nikomu do łóżka. A do pracy się przychodzi właśnie pracować, opamiętajcie się trochę!
zdjecie uzytkownika
Darka - 2014-11-26 18:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do brygadzisty to sam lata po hali i sie chwali swoimi podbojami cała firma o tym wie wiec tajemnicy niema a to ze jest kilka dziewczyn co niemaja wogle mózgu i lataja za nim jak psy na hali to widac i zal mi ich nie jego ogolnie praca jak wszedzie czepialstwo co do ludzi i zajebista spychologia brygadzistów nieogarniaja tematu
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-28 10:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A brygadzista to wiadomo że dużo gada, a pewnie żadnego romansu nie ma.
zdjecie uzytkownika
malik - 2014-11-28 14:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Adam to by się wstydził zdradzać żonę z taka prostaczka,nawet opuścił się w pracy kto mu dał takie stanowisko to powinien się zastanowić,niech weźmie przykład ze swojej zmienniczki,to dziewczyna pracowita aż widać że zależy jej na dobru firmy.
zdjecie uzytkownika
nieistotne - 2014-11-28 19:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do zmienniczki.. to nie dorasta Panu Adamowi do piet... panuje u niej chaos.. co gorsza jest spoufalona z kierownikiem zmiany panem R... moze tu tez jakis romans..
zdjecie uzytkownika
Zarzygany - 2014-11-29 07:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapewne zaraz przeczytamy o kilku innych romansach. Może ktoś życzliwy umieści listę pracowników żrących nałogowo fetę. Wskaże kto jest gejem, kto narkomanem, a kto seksoholikiem?
Rzygać się chce od tych plot!
Oferty Pracy odpowiedz
2014-12-01
Żródło: Gowork.pl
Radziszewo
(zachodniopomorskie)
Piekarnia Bagietka to firma posiadająca nowoczesne zakłady produkcyjne o najwyższych standardach oraz kilkadziesiąt własnych punktów sprzedaży na terenie woj. zachodniopomorskiego oraz lubuskiego. W związku z rozwojem poszukujemy obecnie Kandydatów do pracy na stanowisko: Elektromechanik Miejsce pracy: Radziszewo Obowiązki: Zapewnienie utrzymania ci
zdjecie uzytkownika
:p - 2014-12-02 07:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zarzygany - 2014-11-29 07:33:40]:
CO wyza pierdoły piszecie Adam ma brac przykład ze zmienniczkiona powinna brac przykład z Adama a nie gębe drze .ten wpis to ona chyba sama na siebie napisała a ma za uszami A romana ADAMA JESLI JAKIS JEST TO ICH PRYWATNA SPRAWA A NIE POWINNO TO NIKOGO INTERESOWACPATRZCIE CZY WASI WASZE ŻONY MĘZOWIE NA BOKUCZEGOS NIEMAJĄ A NIE SIE WPIER.....PATOLE SAME PATOLE
zdjecie uzytkownika
tals - 2014-12-02 20:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie już ludzie spokój czepiacie się i gadacię już głupoty
zdjecie uzytkownika
Pan - 2014-12-05 08:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie chociaż jak wyglądają sprawy finansowe w tej piekarni. Chciałbym podjąć pracę jako piekarz albo pomocnik, zastanawiam się tylko, czy skład przypadkiem nie jest pełny. A jeżeli nie to co można byłoby zaproponować w przypadku dyskusji na temat wynagrodzenia? Zależałoby mi na jakiejś realnej możliwości oparcia się na prawdziwych liczbach.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-12-07 15:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytając te wpisy aż się płakać chce 80 % tych ludzi co tu piszą to kompletne tumany weźcie się za naukę głąby bo wasza pisownia to kompletna tragedia ale co się dziwić jak większość ludzi niema wykształcenia co widać w wyżej opisanych postach (pisownia i ich treść )heh jestem pracownikiem tej firmy ale aż wstyd się przyznać ze się pracuje z taką patologią
zdjecie uzytkownika
Pan Kleks - 2014-12-11 16:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając wypociny niektórych osób odnoszę wrażenie że jest to nowo przyjęte małolactwo z okolicznych wiosek. Zaburaczone,zakompleksione,z niską samooceną,przebywających po raz pierwszy wśród ludzi.Widzicie innych a swoich osranych gaci już nie.Przedstawcie się z imienia i nazwiska a nie obgadujecie innych anonimowo.
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-12-17 14:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SAMO OGŁOSZENIE - PRZYJME DO PRACY MÓWI SAMO ZA SIEBIE ZAWSZE WIDNIEJE NA NECIE CO TU DUZO PISAC JAK BY BYŁO O.K TO NIE BYŁO BY OGŁOSZEŃ DAM PRACE
zdjecie uzytkownika
SARA - 2014-12-17 15:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak masz racje kkkk ogłoszenie dam prace bądz przyjme do pracy jest zawsze :)
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-12-18 19:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomyślcie przez chwilę! Ogłoszenia są zawsze bo co chwilę otwierany jest nowy sklep. Niby skąd mają ludzi wyczarować jeśli nie przez ogłoszenia?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-12-19 12:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, właśnie dobrze by było jakbyście jeszcze czytali bardziej uważnie te ogłoszenia o pracę, bo jednak wiadomo, że nie szukają cały czas do jednego miejsca osób tak naprawdę.. no i to łatwo można się zorientować jak to wszystko naprawde wygląda, chociażby po lokalizacji.. bo po co do jednego miejsca tylu pracowników?
zdjecie uzytkownika
SARA - 2014-12-20 07:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ściema ludzie uciekają z tej piekarni radziszewo bo lipa tam a stanowisk jestdużo w piekarni .zazwyczaj są ogłoszenia pakowacz pakowaczka ale ludzie spier........
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-01
Żródło: Gowork.pl
Radziszewo
(zachodniopomorskie)
Piekarnia Bagietka to firma posiadająca nowoczesne zakłady produkcyjne o najwyższych standardach oraz kilkadziesiąt własnych punktów sprzedaży na terenie woj. zachodniopomorskiego oraz lubuskiego. W związku z rozwojem poszukujemy obecnie Kandydatów do pracy na stanowisko: Elektromechanik Miejsce pracy: Radziszewo Obowiązki: Zapewnienie utrzymania ci
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Kargool - 2014-12-21 12:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ubiegałem z ogłoszenia na stanowisko dla kadry zarządzającej. Po rozmowach kwalifikacyjnych potwierdzam spostrzeżenia:
BAGIETKA - firma z potencjałem; zabija własny rozwój przez 2-3 ośrodki zarządzania czyli po polsku mówiąc: Marek Właściciel jedno, żona drugie, córcia trzecie zdanie (decyzje i polecenia rano, zmiana decyzji w południe, wieczorem zmiana zmiany decyzji); a niestety sympatyczna pani Kasia z HR jest ubezwłasnowolniona - bez "błogosławieństwa" szefostwa nie podejmuje decyzji.
Dla ludzi szanujących siebie NIE POLECAM! Rozumiem tych co muszą cokolwiek robić aby zarobić...
zdjecie uzytkownika
Maja - 2014-12-21 21:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kargool - 2014-12-21 12:33:07]:
Szkoda, że nie wspomniałeś o pani I.S. - jeszcze jeden ośrodek :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Bagietka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Bagietka?
Zadaj pytanie
x