Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Piekarnia Bagietka

Opinie o Piekarnia Bagietka

Pracowałeś w firmie Piekarnia Bagietka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bagieciara - 2015-01-28 12:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja proponuje właścicielą wybudować plac zabaw na podwórku zakupić wiaderka i niech idą dzieci się pobawić na plac a nie do pracy przychodzą
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-28 14:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tym,po co piszecie takie bzdury i jeszcze do pracy przychodzicie.Jak jest tak zle to odejdzcie i dajcie innym w spokoju pracować.Oczerniacie innych a to jest karalne i szybko mozna dojsc kto i co napisal.I jest osoba ktora juz sie tym zajela.
zdjecie uzytkownika
administrator - 2015-01-29 10:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPRAWDZANIE NUMERÓW IP.
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-01-31 18:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym się dowiedzieć o pracę w biurze, atmosfera, ludzie, czy zarobki w miare ok. Z góry dziękuję za odpowiedź i każde info na temat pracy w Bagietce
zdjecie uzytkownika
fafik :) - 2015-01-31 19:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do neo atmosfera w bagiecie jest oki jak ktoś powiedział trzeba mieć charakter do tej pracy ale jak ktoś chce pracować bedzie pracować a nie nie tylko ploty siać bez sensu ja pracuje jakis czas i nie narzekam jest dobrze firma wypłacalna wmiare zle niepłaca chociaż zawsze mogłoby być lepiej najlepiej o wszystkim przekonać sie na własnej skórze i nie słuchać baranków z postów wyżej przecież nikt z nikim ślubu nie brał jak komus sie nie podoba w pracy zawsze moze ja zmienić na lepszą a po drugie dla kolegów do pracy raczej sie nie przychodzi więc powodzenia przy aplikowaniu neo a do reszty gamoni ogarnijcie sie robaczki hahaha pozdrawiam wszystkich hihihi:)))
zdjecie uzytkownika
KLIJENT - 2015-03-03 12:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
JA NIE WIEM JAK MOŻNA ZATRUDNIĆ TAK FAŁSZYWYCH I PERFIDNICH LUDZI . W DBNIE PRACUJE JEDNA TAKA WREDNA I NIE MIŁA OSOBA.JAK ONA BEDZIE PRACOWAĆ TO JESZCZ TROCHE TO NIKT NIE BĘDZIE CHCIAŁ TAM PRACOWAĆ I NIKT KUPYWAĆ.
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2015-03-05 16:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"jedna taka wredna i nie miła osoba" - takie komentarze mnie rozwalają. Jak już jesteś taki "odważny" to napisz o kogo ci chodzi.
zdjecie uzytkownika
klijęt - 2015-03-08 19:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze pani ma coś na sumieniu ze tak się boi i dopytuje kto. klijet co wrózka . przyjade do dębna drugi raz do dowiem się. i oficjalnie na forum napisze.
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2015-03-10 19:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój nick wskazuje na to, że nie jestem kobietą :) I gdybym się czegoś bał, to raczej bym nie dopytywał o kogo chodzi, Klijęcie ;)
zdjecie uzytkownika
ulolo - 2015-03-31 22:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupowałam ostatnio pieczywo właśnie w radziszewie w piekarni tej bagietka i powiem wam, że jak mojej córce nie smakuje nigdy bułka to tym razem wciągnęła ją do razu. Także pieczywo mają dobre no i świeże. Obsługa też niczeego sobie, ja nie trafiłam na jakieś niemiłe słowa czy uwagi w moim kierunku, wiec polecam
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-11 15:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dawajcie do bagietki do Radziszewa bo ludzi brak masakra
zdjecie uzytkownika
dopsel - 2015-04-20 21:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a wie ktoś coś na temat posady Technologa Produkcji Piekarniczej? Widziałem, że piekarnia bagietka poszukuje własnie na to stanowisko. Jak tu z socjalem aktualnie?
zdjecie uzytkownika
bagietka - 2015-04-23 11:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dopsel - 2015-04-20 21:55:50]:
Poszukujemy technologa z doświadczeniem w branży piekarniczej.
Prosimy o kontakt pod nr (usunięte przez administratora)..Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
Nie istotne - 2015-04-24 08:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM! pracy w firmie bagietka W zyciu z takim brakiem szacunku nie mialem do czynienia ! Pieniadze inne niz proponuje kierownik na poaczatku!! WYKORZYSTYWANIE! NIE PSUJCIE SOBIE NERWOW KIEROWCA~
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-05-01 19:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo proszę o informację jak wygląda praca w biurze i jakie zarobki na rękę.
Z góry bardzo dziękuje.
zdjecie uzytkownika
Utarty - 2015-05-21 02:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kariera w branży nie jest po pierwsze prosta po drugie rozwijająca. Nie oszukujmy się ale dochodząc do pewnego poziomu jest problem żeby na danym stanowisku coś więcej wycisnąć. Może są jakieś poza finansowe plusy pracy w piekarni - atmosfera czy zajęcia poza pracowe, cokolwiek - jakaś inicjatywa czy jendak nie?
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-06 17:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta piekarnia to jakaś masakra, w ich sklepie na wyzwolenia (przy rondzie Giedroycia) wiecznie rano są duże kolejki, nieraz nawet nie zdążę kupić drożdżówki albo kanapki. Obsługuje tylko jedna sprzedawczyni, nieraz do tego jeszcze puste półki rano, zresztą nic dziwnego że nie mają ludzi do pracy skoro tak traktują pracowników.
zdjecie uzytkownika
Chuda - 2015-06-08 19:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy piszecie ja pracuje tam nie caly miesiac i ludzie sa wporzadku nie wiem skad macie takie informacje ten kto pracowal juz w bagiecie i mu sie nie spodobalo to niech nie psuje opinii na temat tej firmy zagdzam sie jest ciezko ale sama nazwa piekarnia powinna cos mowic ze sie nie lezy tylko trzeba ciezko pracowac ale nigdzie zapewnie nie zarobicie tyle co w bagietce wiec zapraszam do nas do pracy bo sa przyjecia na nocki fajnie sie pracuje sa smiechy chichy
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-22 21:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Chuda - 2015-06-08 19:54:50]:
Co Ty możesz wiedzieć po niecałym miesiącu pracy? Popracuj parę miesięcy, rok, parę lat... w zależności od wielkości wyrastającego Ci garba, będzie się zmienić Twoja opinia.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-21 18:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
hanor - 2015-07-21 18:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Równie dobrze można powiedzieć, o każdej innej pracy fizycznej, z wiekiem jest ona trudniejsza i bardziej męcząca, a praca w piekarni sama z siebie nie jest prosta. Poczytajcie o innych piekarniach, każdy tylko by narzekał, a jednak ciężko jest trafić na coś lepszego i żeby jeszcze było lepiej płatne, więc trzeba korzystać.
zdjecie uzytkownika
Nie istotne - 2015-08-14 23:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałam tam około 2 miesiące. Faktycznie, wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy są trafione w 100%. Iza, która wymaga mówienia do siebie PANI zero wiedzy na temat produktów, pracowników, BHP, sanepid, kadry... Debilizm jakich nie widziałam w żadnej innej firmie. Przypuszczam, że jedynie przez fakt pokrewieństwa z jednym z właścicieli tam jeszcze jest. Inne ustalenia zarobkowe, inne faktycznie. Nadgodziny owszem są lecz nie płatne, ponieważ Iza twierdzi, że ma prawo nieodpłatnie wymagać od pracowników jeśli chcą pracować, niedziela wolna jest ale Iza twierdzi, że nie będzie jak będą niegrzeczne, prawo pracy hmm...co to jest bagietka nie wie (przynajmniej Iza Strąk), sanepid też słowo obce (wycieranie tą samą szmatą materiałową rąk po wyjściu z kibla a potem talerzy dla Klientów), sprzedawane są produkty przeterminowane, kwaśne, nikt nie dba o daty ważności, są kierownicy (1 na 15-20 sklepów) lecz nie mają prawa głosu bo Iza boi się o własną dupę, że właściciele dostrzegą lepszą osobę i wreszcie skończy się koszmar tej firmy czyli Iza pójdzie na kuroniówkę. Nie polecam tej firmy (Bagietka, Artisan) nawet tym, których nie darzę sympatią.
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-08-15 21:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo robota nie jest lekka ale też się tu źle nie zarabia.
Nie wiem jak jest na sklepach ale jeśli o zakład pracy w Radziszewie to jest dobrze. Nikt za leżenie kokosów nie da. Wiec nie piszcie pierdół .
zdjecie uzytkownika
specjalista ds kadr i płac - 2015-08-17 09:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No chyba nie dzieje sie tam najlepiej! Co chwilę szukają kogos do kadr i tak od kilku lat. Jak odchodzą kadrowe to jest to najlepszy dowód na to ze jest jam chaos! Znajoma która sam odeszła po kilku tygodniach mówiła o wielu ciakawych rzeczach.... Ciekawe kiedy wpadnie tam urząd skarbowy lub pip
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 17:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Maruda - 2015-08-18 17:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-22 21:10:21]:
Witam serdecznie .

Tak się zastanawiam co to za propozycja "popracuj parę lat".
Przecież żyjemy w wolnym kraju ,jesteśmy wolnymi ludżmi i mamy zawsze prawo wyboru.
Jeżeli jest tak ŻLE? to czemu człowieku pracujesz "parę lat"?
zdjecie uzytkownika
dejna - 2015-08-20 22:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie po co pracowac, jak sie ciagle narzek na prace. ja osobiscie chce sie zatrudnic w piekarni. widze ze przez ostni czas prowadzili wiele naborow. jestes doswiadczonym kierowca i widze ze poszukuja osob na to stanowisko. a moze mi ktos powiedziec ile zarabia kierowca w piekarni bagietka? i czy dostaje umowe o prace?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Bagietka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Bagietka?
Zadaj pytanie
alert