Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Bagietka

Pracowałeś w firmie Piekarnia Bagietka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-01-02 15:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadziwiające jest to o czym piszecie. Ja słyszałem wczesniej od znajomego same pozytywne komentarze dotyczące pracy w tej piekarni. Nie wiem już co myśleć. Jaka jest atmosfera w pracy, taka jak na forum czy ok? Czy mógłby ktoś opierając się na dotychczasowych doświadczeniach wskazać czy warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
fafik - 2015-01-03 17:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mirek - 2015-01-02 15:23:32]:
hehe admin.usuno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a zostawił zajebistych co za głupota hehe .a odnośnie atmosfery bedziesz chciał pracować bedziesz pracował dla kolegów do pracy sie nie przychodzi ale atmosfera jest oki najlepiej samemu sie o tym przekonać powodzenia przy aplikowaniu
zdjecie uzytkownika
Arkadiusz M. - 2015-01-05 14:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uważam że praca ogólnie nie jest zła pracowałem tam 2 miesiące i klimat ogólnie jest zajebisty ludzie tam maja miedzy sobą spory ale tak jak ktoś napisał przychodzi się do pracy pracować a nie interesować się innymi zostałem zwolniony dzięki panu Rafałowi dziś rozmawiałem z panią Gosią która mi to uświadomiła że niby pan Rafał powiedział jej że nie wypełniam należycie swych obowiązków
Jestem zażenowany tą oto informacja bo cieszyłem się z pracy tam sprawiała mi dosłownie radość szkoda tylko że nie któzy pracownicy są na stanowiskach których wogóle nie powinni pracować bo się nie znają na pracy ale ok...
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-07 20:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem co ty masz do pana Rafała wcale nie jest zły można z nim załatwić każda sprawę w porównaniu do pana Artura Karakuły ściemniać totalny który podpieprza ludzi a sam nie lepszy który wynosi chleb a podpieprza innych ale co jemu wolno bo co jest kierownikiem?jest całkowity zakaz wynoszenia produktów ale widocznie jemu można
zdjecie uzytkownika
patrick - 2015-01-09 20:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja myślę że w piekarni Bagietka śie Fajnie pracuję jeszcze z takimi wariatami hehe ;)A atmosfera jest zajebista.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-17 17:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w piekarni juz trzy lata i szczeze nigdy nie bylo takich falszywych ludzi jak teraz ,kazdy obgaduje kazdego .Kazdy kierownik jest inny to fakt najbardziej moge liczyc na pania Renate .Ale naprawde zarobki sa dobre i z pania Gosia tez sie mozna dogadac.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-01-21 20:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Renata teź jest fałszywa i duźo się zmieniła i nie jest taka jak była wcześniej.z dnia na dzień coraz gorzej w tej piekarnii
zdjecie uzytkownika
ość - 2015-01-22 08:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam Renata się tam nie nadaje nawet na Rafała opowiada takie historie ze szkoda pisać bo Rafał jest ok.szkoda ze słucha się jej .
zdjecie uzytkownika
Cieply - 2015-01-22 08:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z Rafałem możnazzałatwić sprawę ale arka zwolnili bezpodstawnie pewnie P ,Renata mu bzdur na opowiadała szkoda ze nikt nie powie rRafał owi co powiedziała o nim samym .nie napisze tu tego ze względu ze znam się z Rafałem .
zdjecie uzytkownika
aaaaaa - 2015-01-22 09:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja poszłam tam do pracy po noce zrezygnowałam to prawda ludzie pracujący tam są okropnie fałszywi jeden drugiemu kłody pod nogi podkłada. Brygadzistka okropna .Fizycznie wytrzymalabym ale ci ludzie w zyciu się z czymś takim nie spotkałam .
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-23 17:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ojj tak fałszywych ludzi tam nie brakuje ech a co do pani brygadzistki to faktycznie się nie nadaje.wogóle takich ludzi tam przyjmują ze głową mała zatrudlili po znajomości takiego muła chyba nazywa się Małgorzata która nic nie potrafi i trzeba połowę robić za nią ale takiej nie zwolnią bo po znajomości szok a osobę która się starała i robiła to zwolnili ale cóż po ZNAJOMOŚCI
zdjecie uzytkownika
zaprzyjazniona - 2015-01-25 01:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zgadzam sie ze pani Renta to najbardziej falszywa osoba w bagiettce,nie wiem kto i dla czego ja wybral na brygardzistke,,,to byla najgorsza decyzja szefostwa,,,osoba ktora powinna tam byc brygardzistka to pani Edyta,bo ona przynajmniej wszystkich traktuje rowno a nie jak pani Renata,ma swoich pupilkow,ktorych tak naprawde wykorzystuje...a co do pana Rafala to jest naprawde wporzadku tak samo jak Adam Nawet nie zdaja sobie sprawy jak pani brygardzistka jak ich nie ma to ich obgaduje a jak sa to im w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzi,,,jest zakaz palenia ale coz ja brygardzista sama chodzi z pracownikami i pali ale tylko z tymi co lubi bo na innych krzyczy...traktuje ludzi na tych lepszych i gorszych,,,wiec szefostwo bagietki powinno przemyslic decyzje swojego wyboru,,ona szkodzi bagietce a oni nawet o tym nie zdaja sobie sprawy..wyzywa swoich pracowikow od polglowkow..a tak naprawde nic sama nie potrafii
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-01-25 11:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czemu nie zgłosicie tego oficjalnie w firmie? Żeby coś zmienić trzeba coś ZROBIĆ, a nie anonimowo skarżyć się na takim portalu...
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-25 12:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie pani Renata to fałszywa osoba a jak już to niech traktuje pracowników jednakowo a z tym zakazem palenia to przesadzają to nie przedszkole i pracują dorośli ludzie i szefostwo powinno coś z tym zrobić i Wyznaczyć jakieś miejsce gdzie ludzie mogli by palić
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-26 10:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadacię na brygadzistke a wy to same plociuchy wiesniaki.Przyszliscie pracować i za to wam płacą a nie za plotki wam to nikt nie dogodzi.
zdjecie uzytkownika
faja - 2015-01-26 13:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co tam pracujecie,psujecie opinie firmie.mi sie dobrze pracuje,a kazdy czy to kierownik czy pracownik wykonuje swoja prace.nie musicie sie przyjaznic ale warto pracowac w spokoju a nie tylko obgadywac kazdy z nas ma wady i zalety nikt nie jest doskonaly.Pomyslcie o tym bo szkodzicie sobie sami.
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-01-26 17:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wy zdajecie sobie sprawe co wy wypisujecie,a Aneta to najwiekszy plociuch do Czepina niech spada a nie tu porute sieje wsiura jedna.Ludzi nie zna ale pieprzy na wszystkich razem z ta grubaska.innych widzicie ale spojrzcie na siebie,przeciez tam nie jest zle sami robicie taka atmosfere patologia ze wsi.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-27 07:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe.... dobre to ostatnie, prawda Plociuchy szukają tylko żeby komus tyłek obrobić
zdjecie uzytkownika
:P - 2015-01-27 07:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest zle,ale ludzi trzeba traktować jak ludzi!
zdjecie uzytkownika
rozbawiona - 2015-01-27 11:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie...,zajmijcie się wkońcu pracą,a jak tak wam źle to szukajcie innej roboty.Co do Anety i do Kasi to one zapierniczają solidnie,nie to co inni łarzą i tylko patrzą jak stanąć żeby ich kamery nie widziały.
zdjecie uzytkownika
rozesmiana - 2015-01-27 12:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To wiadomo ze piszesz Aneta o Sobie a nie tylko ty pracujesz policz ile razy wychodzisz na przerwy w ciągu godz przynajmniej raz .A pleciuch jesteś straszny masz tylko jedna koleżankę uważasz sie za najlepszą i tylko ty wszystko wiesz najlepiej inni nic nie robią .Nie powiesz w oczy tylko po za oczy .Pomysł o swoim postępowaniu
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-01-27 13:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak naprawdę to nikt Ci nieodpowiada ani Izka ani 2 Izka ani Jadzka tylko jedyna Kasia jest ok bo tylko ona słucha tych Twoich plot .I tylko ona Cię rozumie .Tak naprawdę wszystkim podnosisz ciśnienie to lepiej się wez za robotę a nie za ploty
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2015-01-27 18:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech każdy patrzy na siebie jak pracuje a nie oczernia pracowników zajmij się swoją dupa i patrz na siebie a pozatym nikt nikogo na siłę nie trzyma jak ci coś nie pasuje to drzwi otwarte
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-22
Żródło: Gowork.pl
Gryfino
(zachodniopomorskie)
Piekarnia Bagietka w związku z dynamicznym rozwojem i planowanym otwarciem kolejnego punktu sprzedaży w Gryfinie poszukuje osób zainteresowanych podjęciem pracy na stanowisku:   KASJER / SPRZEDAWCA Miejsce pracy: Gryfino   Wymagania względem Kandydata / Kandydatki: - doświadczenie w obsłudze Klienta (mile widziane w handlu lub gastronomii) - książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych - sumienność, rzetelność
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
bagieciara - 2015-01-28 12:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja proponuje właścicielą wybudować plac zabaw na podwórku zakupić wiaderka i niech idą dzieci się pobawić na plac a nie do pracy przychodzą
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-28 14:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tym,po co piszecie takie bzdury i jeszcze do pracy przychodzicie.Jak jest tak zle to odejdzcie i dajcie innym w spokoju pracować.Oczerniacie innych a to jest karalne i szybko mozna dojsc kto i co napisal.I jest osoba ktora juz sie tym zajela.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Bagietka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Bagietka?
Zadaj pytanie
x