VINSAR S.A.

Wrocław

Opinie o VINSAR S.A.

j23 2014-06-02 08:43:34
Zupełnie nie zgadzam się z poprzednią opinią. Doświadczeni handlowcy doradzą i przygotują najkorzystniejsze oferty. W firmie panuje miła i przyjazna atmosfera. Polecam! :)
5
j23 2014-06-02 08:45:49
Zupełnie nie zgadzam się z poprzednią opinią. Doświadczeni handlowcy doradzą i przygotują najkorzystniejsze oferty. W firmie panuje miła i przyjazna atmosfera. Polecam! :)
2
malina 2014-06-09 08:19:52
Bardzo dobra atmosfera, wiele można się nauczyć, aż chce się pracować :)
3
vvv 2015-01-15 19:41:17
a co Wy za bzdury piszecie macie żal że zostaliście zwolnieni z pracy i teraz dajecie takie a nie inne opinie
vvv 2015-02-03 18:58:08
Pracuje tam juz ponad 6 misiecy i nie zgodze sie z Toba a i nie jestem z kadr
vvv 2015-02-08 13:30:58
Człowiek zakompleksiony zawsze będzie narzekać nieważne gdzie bedzie pracować
obiektywny 2015-02-26 21:21:28
Firma która sięgnęła dna i pół metra mułu (jak ktoś pisze powyżej ) , a potem się zaczyna podnosić i powoli znów liczy się na rynku , a z miesiąca na miesiąc jest coraz lepiej to tylko świadczy o jej sile i samozaparciu , oraz o motywacji ludzi , którzy w niej pracują , nie jestem z kadry i nie narzekam i cieszę się , że mogę pracować z super ludźmi
jarek 2015-03-11 09:20:43
Obecnie szukają przedstawicieli handlowych,czy może ktoś wypowiedziec sie jak tam wygląda praca na takim stanowisku i jak z kasą?
były pracownik 2015-04-22 00:05:55
Te 2500 na rękę to bardzo dawno musiało być i na pewno nie na magazynie...
obecny pracownik 2015-06-27 14:00:38
malutki zgniły buraczku. W tej firmie pracuje więcej mężczyzn, czyżby oni też robili gałę? Firma dzięki jej ludziom odbiła się od dna i zaczyna odnosić sukcesy. Dobrze że ciebie już tu nie ma, uff jak dobrze. G trzymaj się i namierz to ście.....
1
koroner 2015-06-27 14:48:30
Czytam opinie tego "człowieka" i cieszę się , że nie pracuje w tej firmie .
Rozumiem kompleks osobisty , że nic mu się nie udaje i wszyscy są przeciwko niemu, ale , że taki mały mózg mógł być zatrudniony , bo pewnie z pracą nie miał nic wspólnego.
1
King Artur 2015-06-27 14:52:15
Ten były pracownik , co jest udowodnione naukowo ma kompleks "małego" i mózgu też.
Uważam , że z powodu choroby psychicznej , należy tylko profilaktycznie dać ryj , aż echo przejdzie po tym pustostanie
4
Nati 2015-06-27 15:10:54
Ten były pracownik nie wie, co to mózg, czytając jego wypowiedzi można się tylko upewnić, że zwolnienie go z firmy to była bardzo dobra decyzja.
1
zniesmaczona 2015-06-27 15:12:39
Dziki kraj. Wystarczy że masz fiuta i już po Kobietach możesz bezkarnie jechać. Były pracowniku tobie zadna kobieta do pyska by nawet nie nasr.....
Artur King 2015-06-27 17:55:13
Też pracuję tu już 9 lat i mam całkowicie inne zdanie na pracę w Vinsarze.

Mnie nawet bawi poziom intelektu byłego pracownika i frustracja.

Opowieści gościa , który wszystko wie co się dzieję w Vinsarze i odnajduje spisek zorganizowany na jego niedoceniona pracę. Ha Ha pewnie siedzi w kącie i beczy , że nikt go nie lubi..TRZEBA BYĆ TWARDY A NIE MIĘKKI GOŚCIU A NIE CHODZIĆ I SIĘ WSZĘDZIE ŻALIĆ JAK MAŁY CHŁOPCZYK.

pracownik vinsaru 2015-06-27 18:08:42
Praca w Vinsarze jest bardzo interesującą,dużo można się nauczyć, panuje tam bardzo fajna i rodzinna atmosfera. Wcale nie przyjmują handlowców żeby zebrać bazę klientów tylko inteligentnych ludzi ,którzy chcą pracować...... Myślę sobie,że kolega jednak nie znalazł pracy i wyżywa się na ludziach,którzy ciężko pracują. Świadczy to o kompleksach, pewnie w domu żona też nie doceniała..tak mi przykro. Polecam pracę w Vinsarze, firma wypłacalna i jeszcze zawojuje rynek:)
King Artur 2015-06-27 19:39:26
Ha Ha ha. Bawi mnie ten Twój poziom rozczarowania . Musisz wiedzieć , że są ludzie , którzy lubią pracę w Vinsarze. Myślę , że miałbyś problemy z obowiązkami w każdej pracy.

Bardzo chętnie jeszcze poczytam Twoje wpisy, To takie zabawne, że wszystko i wszystkim wiesz , a miałeś czas na pracę?
Naprawdę świetny poziom , jak ty się uchowałeś , bo chyba nie jesteś jeszcze w gimnazjum?
King Artur 2015-06-27 19:59:01
Jednak nic nie wiesz. King Artur jest tylko jeden w Vinsarze i na pewno to nie Grzesiu jak napisałeś. Bardzo chętnie wymienię się danymi.
Proszę napisz coś jeszcze ciekawego. Jeszce jeden , bo zabawę ma przednią
Sebastian 2015-06-27 21:28:10
Pracuje w Vinsarze na stanowisku przedstawiciel handlowy i jestem bardzo zadowolony :) Nie spotkało mnie tutaj nic takiego o czym pisze były pracownik.Byłemu pracownikowi "żal tyłek ściska", dlatego że nie ma już przyjemności pracowania w Vinsarze.

Jeżeli chcecie wiedzieć więcej na temat pracy oraz warunków to śmiało pytajcie:)
King Artur 2015-06-28 18:30:17
Odkryłem już tok myślenia naszych byłych kolegów. WPISY NEGATYWNE SĄ PRAWDZIWE, A POZYTYWNE TO KŁAMSTWO. Nie przyjdzie Wam do tego orzeszka myśl , że są zadowoleni ludzie , którzy chętnie pracują w Visarze?

Sir Lancelocie , musisz wiedzieć , że ja osobiście z przyjemnością przychodzę.
A pieprzenie , że newsy są na zmówienie to puste gadanie. Obrażasz swoich kolegów i koleżanki.
1
pracownik Vinsar 2015-06-28 20:13:46
Pracujesz w 0ninenie to powinszować,dlatego daj sobie spokój z obrażaniem pracowników Vinsaru. Poprostu zamknij rozdział. A tak poza tym Vinsar to znowu ta sama firma co 7 lat temu
2
Nati 2015-06-29 08:54:58
Micki, były pracowniku, Sir Lancelocie - Co możecie wiedzieć o atmosferze w firmie, w której już nie pracujecie (proponuje zmianę informatora), bo po waszych wypowiedziach można stwierdzić, że nie macie tu kolegów i koleżanek, oglądacie się na przeszłość a MY w tym czasie budujemy swoją przyszłość. Przyszłość w Firmie, w której nie ma już ludzi niezadowolonych, we wszystkim doszukujących się ujemnych stron. Pracuje tu już prawie 7 lat i każdemu życzę takich Szefów i Współpracowników, jacy są teraz, na których zawsze można liczyć, którzy każdego dnia okazują sobie szacunek, co zresztą widać po wpisach tutaj, nie jest to głos jednego człowieka, …… więc powtórzę słowa mojego Kolegi lub Koleżanki – zamknijcie rozdział!!!
2
King Artur 2015-06-29 14:19:49
Kto jest cienki , zawsze będzie cienki. Marudzenie 10 punktów , wygrałeś
1
były 2015-08-18 10:27:08
Przepracowałem tam masę lat i nie będę obrzucał błotem tej firmy, ponieważ pamiętam i dobre czasy, a nawet bardzo dobre jak na moje potrzeby. Jedno jest pewne w ostatnich latach VINSAR skrzywdził swoim podejściem wiele osób. Swoje niepowodzenia na rynku wyładowali na tych, którzy są najniżej w hierarchii, pozostawiając na stanowiskach ludzi którzy wnosili niewiele do firmy, oprócz kablowania, a co niektórzy zastraszania innych.Nie wiem kto dzisiaj zarządza tym bazarem, ale życzę powodzenia. Szkoda tylko, że pozbyto się zbyt wielu pracowników, którzy budowali tą firmę prawie, że od podstaw.
4
nadal fan 2015-09-12 23:28:38
Kompetencje jednostki 100 raczej przeciętne Starają się tylko im brak doświadczenia . Niestety na rynku brak kadry lub preferuje się przeciętniaków zatrudnia się z łapanki bo doświadczenie w tej branży jest w cenie, konkurenci nie oddają tak łatwo dobrych fachowców .
Ale jak to w życiu wchodzisz do oddziału i obsługa nawet nie zwróci na ciebie uwagi . Preferowani są niestety tylko ..... . Na szczęście nowy właściciel ma ogromny potencjał i talent i jak GG nie będzie świrował to się transformacja uda . trzymam mimo wszystko kciuki bo nawet feniks z popiołów powstać może . Co do zarządzania to kilka osób powinno się tam dawno wywalić bo sama zmiana struktury właścicielskiej to za mało jak na rewolucje rynkową . Pozdrawiam
4
znający temat 2015-09-13 00:57:56
szukają juz nowego kierownika filii Wrocław, jest świeże ogłoszenie na pracuj.pl
były 2015-09-28 14:54:00
Na stanowisku PH, każda firma daje samochód, lapka i telefon. To żadna łaska.
To tak jakby operator koparki miał nie dostać koparki ;)
Raczej jest źle, skoro co chwila szukają osób na to stanowisko :D
4
anonim 2015-09-28 15:52:01
jakie sa obecnie warunki pracy
1
zuz 2015-10-04 20:07:17
Ja jestem całkiem nowym pracownikiem Vinsaru i nie wiem jak było wcześniej ,natomiast mogę powiedzieć jak jest teraz. Pracując wcześniej w kilku firmach z branży mogę śmiało stwierdzić, że pracują tu świetni ludzie. Jeśli chodzi o wymagania itp.. jak w każdej innej firmie. No niestety nic za darmo,na pensję trzeba zapracować!!!
Wszystkim zainteresowanym szczerze polecam:) Bo w tej firmie nie jesteś kolejnym "wykresem w wynikach" ,ale pracownikiem którego szanują i liczą się z twoim zdaniem.
2
były 2015-10-05 21:01:25
Buahaha, dobre. Nowy pracownik i od razu tu trafił? No proszę. I o dziwo, jakże pochlebna opinia (zresztą, czego można się było spodziewać? ;)).
PR działa regularnie, niedługo Wam kasy zabraknie na reklamę :D
Gdyby było tak różowo jak piszesz to by co chwila nie szukali ludzi ;) Widać, nadal jest się cyferką i wynikami w tabelkach od GG.
2
Docent 2015-10-29 16:32:39
Szanowni Państwo . Każda organizacja ma wady i zalety, wady to brak kompetencji starej ekipy , czasami nie wiedzą co mają w ofercie , Czasami jest tak że nadrabiają . GG to moim zdaniem połączania fanatyka i maszyny parowej . Ten Pan mimo swoich wad ma więcej zalet niż wam się wydaje . Czasami popełnia błędy i szuka podwójnego dna lub teorii spiskowych których nie ma . Ale nie można mu zarzucić braku zaangażowania. Wiem że gdyby nie GG to tej firmy by nie było i nie doczekała by przejęcia przez JG . Mam świadomość że wszyscy frustraci zawsze będą opluwać i szukać za anonimowym wpisem chęci wyładowania swoich frustracji . Szkoda że nikt nie pomyślał o tym że GG po prostu tam pracuje za dziesięciu . Mało kto by zapieprzał od 6 do 20 co dżinnie i w dodatku był na delegacji Bo GG jest ze Szczecina a pracuje od kilku lat 410km od domu. Co do perspektyw to chyba będzie OK .Mimo kryzysu w branży jest coraz lepiej . Nowy właściciel ma ogromy potencjał i doświadczenie wiec nie ma pudła . Tylko trzymać kciuki . pozdrawiam wszystkich serdecznie i mimo wszystko wieżę że wam się uda zbudować ciekawy innowacyjny biznes .
2
aga 2015-11-05 13:08:23
już się nie musisz martwic ,do GG dobrało się FBI podobno odpowiada za zamach na kennedyego i marlin monroe,w firmie chodzą słuch że maczał palce pod smoleńskiem ,zainteresowanych zapraszam do nas ,to jest super firma i ambitny zespół. Aaaa jestem tu już wystarczająco długo żeby to oceniac 
były pracownik 2015-11-06 15:15:12
Oficjalnie przepraszam Grzegorza za niepotrzebne wpisy z mojej strony i nieprawdziwe opinie dotyczące jego osoby i relacji z niektórymi pracownikami.
4
2015-11-10 19:31:37
Tak się przyglądam i odnoszę wrażenie że fani anonimowości zawsze sobie pofolgują . Ja tam byłem wódkę piłem i wiem że mimo wszystko to nikt tam nie chce źle, wręcz przeciwnie . Wieżę w ten zespół . Pozdrawiam <Pawła K.Jana G i Grzegorza G.>
Pentagon trzymajcie się chłopaki trzymam kciuki .


piotr 2015-12-09 22:39:42
Firma wreszcie wychodzi na prostą, myślę że znowu będzie liderem. Pracuję tu od kilku lat, widziałem nie jedno, ale teraz przynajmniej widzę zaangażowanie właścicieli i związane z tym perspektywy rozwoju dla firmy i pracowników. Co do negatywnych komentarzy - mają sporo zabarwienia emocjonalnego i frustracji, no ale skoro piszą to byli pracownicy - trudno się im dziwić. Poza tym konkurencji też nie jest na rękę, że dawny lider znowu wchodzi do gry, zatem konkurencja też produkuje sie na takich anonimowych forach....
wigor 2016-03-09 11:33:12
lupa chyba niedokładnie rozumiesz prace telemarketera w firmie technicznej. szukają wykwalifikowanych handlowców sprzedających stałym klientom przez telefon. z tego co wiem zarobki są atrakcyjne i atmosfera pozytywna.
marta 2016-05-06 22:36:00
Co zrobić, żeby dziecko nie używało wulgaryzmów? Czy to obciach dla rodziców?

wojtek 2016-07-03 12:52:41
"Jak Cie słyszą, tak Cię piszą". Niecenzuralne słownictwo, nadużywane i czasem zastępujące przecinki, świadczy o prostactwie (mówiąc baaardzo delikatnie). Firmę tworzą ludzie, a pracownik jest wizytówką firmy. Jacy pracownicy, taki wizerunek firmy na rynku. Tak, wulgaryzmy to obciach.
wojtek 2016-07-03 21:43:05
"Brak kultury i zwyczajne chamstwo mają niezwykle silny negatywny wpływ na miejsce pracy.
Brak kultury demonstrowany przez współpracowników może udzielić się każdemu.
Nie opłaca się – w imię świętego spokoju – tolerować w firmie braku kultury, bo zadomowi się na dobre – będzie osłabiać organizację od środka i bardzo niekorzystnie wpływać na relacje z klientami i partnerami."
Jeśli chamstwo jest przez pracodawcę tolerowane, szkodzi wizerunkowi firmy. No chyba, że chodzi o tanią knajpę, tam rynsztokowe słownictwo może nawet imponować.
3
50letni pracownik 2016-07-04 09:14:46
wulgaryzmom mówimy nie, w tej firmie panuje bardzo przyjazna człowiekowi atmosfera, większość pracowników ma staż dłuższy niż 7-10 lat. bywa że ludzie broniąc swojego ogniska zapominają o języku :).
ale jak bronić swojego ogniska przed anonimowym hejtem ...?
1
jasio 2016-07-06 22:54:31
Popieram - czasem aż uszy więdną ..... widocznie bardzo ubogi zasób słownictwa albo inne niedomaganie..... Szkoda, bo poza tą dziwną "ułomnością" atmosfera jest całkiem dobra.
jasio 2016-07-06 22:56:10
...posłuchaj, a zrozumiesz.... :)))
lena 2016-08-20 18:17:56
Warto, polecam. Ludzie są życzliwi pracowici. Firma ciągle się rozwija. Co do mojej wcześniejszej wypowiedzi - niektórzy mogliby jednak mniej (albo wcale) używać mowy "podwórkowej", bo przez to wprowadzają atmosferę, która szkodzi nerwom ludzi i wizerunkowi firmy.
1
lena 2016-08-20 23:18:32
Dużo tu jest fajnych ludzi, szacunek też jest. Dlatego polecam zylce' aplikować.
abc 2016-09-04 20:55:11
A nie możesz po prostu zadzwonić na numer telefonu podany na stronie internetowej i się najzwyczajniej w świecie zapytać? Będziesz czekała miesiąc aż Ci ktoś tu doradzi?..... Dziwne podejście.
Pika 2016-10-06 20:08:27
miałam przyjemność w firmie Vinsar odbyć 3miesięczny staż, spędzając go w męskim gronie, największego atutu tego zakładu, Działu Technicznego, w skład którego wchodzą młodzi pracownicy, a ich kompetencja jest niemal równa pozostałym starszym doświadczeniem pracownikom. Pomimo tego, że są po prostu zawaleni robotą, starają się pracować szybko i dokładnie, wykonując robotę kompleksowo od A do Z. Służą fachową pomocą przy doborze paneli fotowoltaicznych, w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wentylacjach.
Z pełną odpowiedzialnością polecam nie tylko inwestorom, chcącym skorzystać z usług zaprojektowania, wyceny, czy wykonania instalacji, ale także chętnym do pracy właśnie w Vinsarze.
4
hgfd 2016-10-06 20:17:33
no tak się skalda ze na chwile obecna jest praca u nich jako kierownik do spraw analiz ekonimiczmych i finansnowcyh we Wroclawiu nie wicie może jak mniej więcej tutaj wygląda taka rozmowa kwalifikacyna/
Zostaw swoją opinię o VINSAR S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VINSAR S.A.