brak logo

CORPORIS Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o CORPORIS Sp. z o.o.

"szefostwo" Corporis 2014-08-21 11:06
Jak ktoś jest leniem, nieudacznikiem i przychodzi do pracy, żeby odpracować 8 godzin życiowego obowiązku pracy najemnej, to dla takiej osoby wszystkie powyższe są jak najbardziej prawdziwe, a wręcz oświadczamy, że jest jeszcze gorzej !!! Nieudacznikom dziękujemy :-) Dla ludzi ambitnych, traktujących firmę w której pracują jak swój biznes, nie szczędzących dla niej czasu i poświęcenia, oferujemy duże wynagrodzenia i partnerskie podejście. Ambitnych gorąco zapraszamy !!! :-)
15
Andrew 2015-01-28 19:20
Wie ktoś o przyjęciach?
człek 2015-06-15 21:21
Widziałem dzisiaj szukają informatyka
user 2015-08-30 17:44
do "szefostwo" czy to wygląda na to że nie potrafią przyjąć krytyki?
Jak wygląda w owym biurze praca informatyka i za jaką stawkę?
jakie są godziny pracy i wymagania w stosunku do pracownika?
3
Nick 2016-08-14 08:07
Jestem zatrudniona w spółce Corporis i muszę napisać, że większość z tych zarzutów to nie prawda.
Szefostwo jak wszędzie, trudno oczekiwać żeby się kumplowi z nami, więc wymaga szacunku i tyle, ale atmosfera jest super, a telefony, laptopy, samochody są w nadmiarze dostępne.
Jak ktoś się nie sprawdził i został zwolniony w okresie próbnym to może wypisywać różne nieprawdziwe głupoty, a innym chętnym do objęcia stanowiska po nim polecam tą firmę.
Prawdziwe szefostwo 2016-10-23 23:46
Zle opinie to chyba konkurencja, my znamy tylko zadowolonych ... :-)
Pracownik CORPORIS 2016-10-25 09:59
Jest super, Corporis to mój najlepszy pracodawca od wielu lat.
2
Kolejny tajniak 2016-10-25 10:18
Bez sensu są opinie o pracodawcy, pod którymi się podpisuje anonimowo, tzn. nikt ich nie autoryzuje. Może być tak, że cała ta polemika to np. sama firma lub dział it pisze sam ze sobą, żeby promować Corporis do pozycjonowania. Ja sam pracowałem tam jakiś czas i mogę coś o nich napisać, ale kto to sprawdzi, czy rzeczywiście tak było, albo czy napiszę prawdę, czy nazmyślam bo mi nacisnęli na odcisk. Stwierdzę wię tylko fakty. Wypłaty były zawsze do 10go. Uczciwie rozliczyli się ze mną przy odejściu. Atmosfera w pracy to rzecz ocenna, ale było ok. Z tym płaceniem dużo to już gorzej, jeśli tak to tylko naprawdę najlepszym - trzebaby siedzieć w pracy po 10 godzin. Komputer telefon każdy dostaje. Imprezy firmowe były kiedyś często, pod koniec już w ogóle.
NICK 2016-10-28 23:30
Skoro jest tak super to ile sekretarek mieliście w ciągu 2 ostatnich lat? Jaki jest średni staż pracy I Was? Odpowiem- 4 sekretarki oraz 2 lata ! Dłużej jest tylko 1 osoba i szefostwo
8
NICK 2016-10-31 08:47
Sami zadowoleni...podajcie kto jest taki zadowolony.
stp 2016-11-07 21:50
Bardzo cenne uwagi, przed aplikowaniem warto sprawdzić opinie. Nagromadzenie wielu negatywnych, nie bierze się znikąd. Tej firmie dziękujemy i szukamy dalej.
2
Nuta 2016-11-14 10:34
Tp teraz prawda o Corporis. Czytalam opinie i tak naprawde nie wiadomo z powyzszych czy sa dobre, czy zle. Zdecydowalam sie i poszlam na rozmowe. Bylo super milo. Dostalam prace. Pracuje juz ktorys tydzien i jest rewelacja. Nie wiem jak w innych dzialach, ale w moim zarobki i atmosfera sa ok.
3
LosChlopakos 2016-12-01 14:02
Czytając te opinie zastanawiam się o co tak na prawdę niektórzy ludzie mają pretensje, czy mają trochę poczucie własnej winy, czy wszystko robią tak jak należy. Jestem pracownikiem owej kancelarii i jest to dla mnie kosmos kiedy czytam niektóre opinie. Czy to jest na złość? Bo może Cię zwolnili? Może się nie sprawdziłeś/-aś? A zastanów się czy nie masz sobie nic do zarzucenia. Czy wszystko co do Ciebie należało wykonałeś/-aś sumiennie i w pełni odpowiedzialnie? Nie każdy nadaje się do każdej pracy, może to nie był Twój "wybór życia".

Rozumiem, że gdy usłyszysz, że to koniec Twojej kariery z tą firmą to dla Ciebie "kop w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;, bo ciężko rozstać się z pracującymi tutaj ludźmi, gdzie atmosfera jest na prawdę super i rodzinna! :)

Jeśli chodzi o obsługę klientów, informuję wszystkich tutaj, że do każdego klienta podchodzi się indywidualnie, a już na pewno wszyscy są obsługiwani przez osoby w pełni do tego kompetentne.
Rozmawiamy z klientami ciągle starając się usprawnić dodatkowo, a przede wszystkim ułatwić im życie i aby sprawy przez nas prowadzone były na najwyższym poziomie!
13
zima 2016-12-09 12:54
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma stara zasada. Jak kupię telewizor to nie lecę do kompa i nie pisze jaki on wspaniały fantastyczny i w ogóle tylko cieszę się że go mam. Natomiast jak ktoś jest poirytowany , zły coś co kupił u niego się nie sprawdziło , jest awaryjne lub jak w tym przypadku w firmie w której się zatrudnił nie sprawdził się bo niemiał odpowiednich predyspozycji, zapału pomysłu to zaraz siada do komputera i wypisuje stek bzdur. Tak jest najłatwiej gdzieś trzeba wylać swoją gorycz porażki, obsmarować taka nasza Polska mentalność. Wszystkich wina tylko nie nasza.
3
Pracownica 2016-12-27 12:57
Polecam pracę w tej firmie. Szefostwo wyrozumiałe, potrafiące spojrzeć na człowieka „po ludzku”. Zgodnie z zasadą wzajemności, jeśli pracownik traktuje swoją pracę poważnie, a powierzone obowiązki z zaangażowaniem, otrzymuje w zamian pakiet zaufania.
3
Delia 2016-12-27 13:41
Witam. Praca warta polecenia. Atmosfera w pracy rewelacyjna. Szefostwo doceniające zaangażowanie w pracy. Polecam.
2
Nick 2017-05-20 18:15
Praca jak każda inna. Ani zła, ani dobra. Jednakże, bardzo ciężko jest zarobić 2000 zl. No chyba ze sie pracuje po 12 h ☺☺ inaczej nie ma innej opcji.
Zostaw swoją opinię o CORPORIS Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CORPORIS Sp. z o.o.