brak logo

PL.Certus

Poznań

Opinie o PL.Certus

Marek 2015-02-28 23:19:15
Odradzam. Niskie zarobki, brak świadczeń socjalnych gwarantowanych literą prawa, oszustwa w kwestii wynagrodzenia,szkolenia w czasie wolnym od pracy ( każą wybierać urlop!) brak poszanowania pracownika.
xxx 2015-03-08 19:48:17
a której dokładnie placówki dotyczą te opinie?
ania 2015-03-13 19:14:49
Nie polecam, szeregowy personel jest wyzyskiwany do granic możliwości. Wynagrodzenie mniejsze w porównaniu do wynagrodzeń na podobnych stanowiskach w innych placówkach.
xxx 2015-03-15 19:43:37
o której placówce Pani pisze? którego stanowiska dotyczą opinie?
ania 2015-03-19 19:00:23
Opinia dotyczy wielu stanowisk ( m.in. pielęgniarki, salowe, sekretarki medyczne, rejestratorki, pracownicy obsługi). Wynagrodzenie pielęgniarek jest dużo mniejsze niż w państwowych szpitalach.
xxx 2015-05-06 01:25:10
koleżanka ma w certusie prawie 18zł i z tego co wiem to więcej niż ma w szpitalu.

na stronie certusa pojawiło się ogłoszenie
Rejestratorka do Centralnej Informacji i Rejestracji Telefonicznej

zastanawiam się którego oddziału to dotyczy i czy warto aplikować? ktoś coś wie?
xxx 2015-05-26 22:22:04
Na jakim stanowisku koleżanka ma 18 zł ?
1
xxxxxxxx 2015-06-18 11:32:21
To nie dotyczy żadnej konkretnej placówki - będzie wydzielone miejsce gdzie będzie otwarte call center - obsługa telefoniczna na wszystkie placówki
:) 2016-06-27 14:33:22
Oferta pracy jako pracownik ochrony w Prywtanej Lecznicy? Jesteś pewna, że na pewno myślisz/ piszesz o tej samej firmie?
Z takim czytaniem ze zrozumieniem życzę powodzenia w dalszym szukaniu pracy :)
tyk 2016-07-10 14:18:17
ofera chyba na pracownika ochrony a nie lecznicy, jako lekarz czy inna kompetentna osoba, podjerzewam ,ze wszelkie rekrutacje sa na ich stronie tez i informacje
Zostaw swoją opinię o PL.Certus - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PL.Certus