logo Alpiniści Rafał Kita

Alpiniści Rafał Kita

Warszawa

Opinie o Alpiniści Rafał Kita

Jack 2013-11-29 12:09:07
(usunięte przez administratora) 30% zatrudnionych po znajomości a praca w większości rzeczywiście wykonywana byle jak.
12
budowlaniec 2015-01-15 13:19:42
Witam,

Chciałbym polecić tą firmę z czystym sumieniem. Współpracowaliśmy przy wielu robotach i wszystko szło sprawnie bez większych problemów. Jak coś było nie tak od razu było wyjaśniane z kierownikiem lub właścicielem. Robota zrobiona, odebrana, zapłacona. Polecam współpracę.
2
były alpinista 2015-01-16 19:45:38
Kolega "budowlaniec" to fejk pewnie któryś kierownik ten post napisał.
2
Ktoś 2015-04-10 14:07:25
Było tu chyba z 10 złych opinii na temat tej firmy, większość zostało usuniętych!
2
Gość 2015-07-31 10:03:50
Właśnie, czemu usuwacie prawdziwe negatywne opinie?
michał 2015-09-29 20:30:14
Gość nie płaci pracownikom. Kapie po 500-1000zł. To krętacz jakich mało i zwykła szuja.
1
lol 2015-10-15 15:20:33
To że nie płać i mam OGROMNE problemy finansowe to nie nowina jest nie wypłacalny od dłuższego czasu, po za tym traktuje pracowników jak debili. Kadra pracownicza nie jest wykwalifikowana i uczą się roboty dopiero jak dostaną zlecenie
mark 2015-10-29 20:19:55
Ludzie z łapanki za 17zeta.Czego wymagać od takiej firmy? Ci co mają 30zł. czekają na wypłatę(zdarzyło się raz trzy miesiące).
2
olo 2015-11-19 13:54:23
to po co się męczycie? zmieńcie robotę!!!
przyjaciel 2016-02-02 18:12:37
pozdrawiam wszystkich ktorzy tam pracuja z dawnej ekipy hahaha jak sie nie ma odwagi ruszyc w swiat to czekajcie na pieniadze dalej i spijcie w domu z powodu złych warunkow firma dzis nie pracuje hahahahahhahahahahhahahhaha
Tomson - master of the game 2016-02-11 10:20:33
Kochani,tak ogólnie i przy okazji, pamiętajcie zarobicie więcej jako taksówkarze warszawscy - licencjonowani, aniżeli wysoko wykwalifikowani pracownicy dostępu linowego - ta branża już się skończyła. Mówię o branży.
Tomson 2016-02-19 17:57:55
Nomen,witaj. Ja się nie przyczepiam, nie odbieraj tak tego. Przewisiałem - udokumentowane - jakieś 10 tysięcy godzin przez kilkanaście lat (dużo i nie dużo zarazem)w Warszawie. Młodzi ludzie się pytają jak jest, to napisałem nikogo nie obrażając - jak niektórzy w tym wątku - a tu jest tak, że albo jesteś fachowcem w budowlance - podkreślam fachowcem, pracowałeś na elewacjach,dachach - i wtedy dniówki minimum 1000 zł na swoim, albo właśnie za kilkanaście złotych pracujesz u kogoś i się uczysz. I dalej jest tak, że kariera jak u piłkarza, masz kilkanaście lat, jeśli pójdziesz na swoje i dużo potrafisz, na kupno mieszkania i zgromadzenie środków, dalej zdrowie Ci już nie pozwala, po prostu. Wtedy albo zatrudniasz ludzi - a tu fachowców brak , albo nie chce Ci się bawić w tą pseudo jakość i partyzantkę z niedoświadczonymi budowlańcami, i z uśmiechem na twarzy, z uczuciem spełnienia w pewien sposób, mówisz klientom - dziękuję, jak wielu ze starej warszawskiej gwardii.I wtedy odkrywasz, że taksówkarz na biznes klasie zarabia na równi z alpinistą przemysłowym i widzisz jak pęka piękny stereotyp - erozja. Bo kochani, tutaj macie od grudnia do polowy marca ciszę, a w sezonie nikt nie jest robotem, i jak sobie wszystko przeliczycie, odejmując koszty przez 12 miesięcy, to wtedy oceńcie czy Wam odpowiada. To jest prosty, sympatyczny, komunikat. To są uwagi ogólnej natury. Jeśli chcecie szczegółów to nie widzę problemu - otwórzcie wątek na forum. A firma Alpinisci czy inne pokrewne, to własnie jedyna niemal szansa dla Was, żeby zacząć, jak niewiele, albo nawet nic nie umiecie, albo jak sami nie możecie z rożnych względów się zorganizować, wziąć odpowiedzialności na siebie, za roboty. Więc po co tak na nich najeżdżać? Uczcie się, a potem na swoje, a potem odkładać - nie kupować aut za 70 koła - tylko gromadzić, a potem przekazać linki nowym, to jest prawo ewolucji.
dago 2016-05-08 10:42:32
głównie u alpinistów poszukują właśnie osób które czyszczą kominy czy też wieżowce. Praca na wysokości ale z pełnym bhpem. Emocje w niej jednak na pewno nie brakuje
Zostaw swoją opinię o Alpiniści Rafał Kita - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alpiniści Rafał Kita