Lokis S.C.

Gdańsk - Koszwały

Opinie o Lokis S.C.

Golek 2013-06-10 12:50:53
Praca spoko, wazne ze stabilna. Wyplaty co tydzien bez problemu, czasami dzien obsówy. Ludzie wporzadku, zdarzaja sie asy ale to jak wszedzie. Kierownictwo komunikatywne i przede wszystkim stawiaja sprawe jasne, zostajesz-odchodzisz, bedzie podwyzka-nie bedzie, czarne-biale. Pracuje od wrzesnia i bede pracował w LOKISIE pewnie jeszcze dluuugo. A te bzdury i wylewy gnoju ktore czytam na tym forum nie maja nic wspolnego z tym jak naprawde tu jest.
3
doświadczony-2 2014-04-28 08:33:37
Są w tej firnie i byli ludzie pracujący kilka i kilkanaście lat, przechodzący do innej firmy a potem wracające z powrotem. Każdy ma do tego prawo, ma też prawo dobrze zarobić za dobrą i rzetelną pracę. Ale nie wszyscy to potrafią.
Łukasz 2015-03-26 12:11:36
Wszędzie trzeba ciężko pracować nikt nie da nic za darmo.
Jo 2015-03-26 12:51:05
Ja tam jestem zadowolona.Nowi kreatywni ludzie super energia !!! Pracy dużo i kto ma ochotę pracować na pewno znajdzie dla siebie miejsce.
Ed 2015-03-28 19:24:39
Ja tam pracuje i jest ok.
Ryś 2015-04-01 08:43:54
Byłem na rozmowie to co mi powiedziała gościówa wyglądało realnie podobno jak jest spina to praca nawet po 12 godzin ale później normalnie. Nie biorę pod uwagę wpisów negatywnych.To jacyś frustraci chyba. Zaczynam pracę po świętach i już.Zwolnić się zawsze mogę .
2
Ania 2015-04-08 14:25:05
"Ryś" to ja siedziałam z Tobą przed rozmową przy stole. To zaczynamy razem, ale ja dopiero od poniedziałku :) Pozdrawiam !
Vit 2015-04-16 14:38:18
Pracuję i nie narzekam chociaż czasem jest ciężko i to bardzo ,
Mira 2015-04-17 08:10:57
Zaczynam pracę nic sobie nie robię z tych wpisów. Chyba panuje tu wysoki poziom dostosowania do wymagających warunków. Czuję ta szybka jazda jest dla mnie.
1
Pracownik 2015-04-17 15:17:45
Ad. manager : jak to nikt nie pracuje jak jestesmy normalnie na produkcji, hehe jestes klamca, bo nie widzisz i gadasz bzdury zeby tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobic. zal z takich nieudacznikow znajdz se robote a nie bzdury piszesz.
marek 2015-04-17 15:35:41
pracuje ponad pół roku i jest ok. Są wymagania ale jak ktoś ich nie chce to niech zamiata ulice (chociaż i tam one są). Jak czytam niektóre negatywy to żal mi tej osoby, która to pisze... po prostu. Najłatwiej siedzieć na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i hejtować wszystko dookoła
Wit 2015-04-17 16:38:12
To taka nasza Polska zawiść jak ktoś ma sukcesy rozwija się to trzeba mu przywalić i tylko NARZEKAĆ na wszystko i wszystkich. Ja jestem coprawda klientem a nie pracownikiem ale współpracuję długo i uwżam firmę za kreatywną jeżeli chodzi o projekty , meble również na najwyższym poziomie.Jeżeli te złe opinie byłyby chociaż w części prawdziwe to ich działalność nie trwałaby tyle lat, ktoś złośliwie wypisuje te bzdury.
wersal 2015-04-17 17:27:20
praca jak praca jak ktos chce pracowac. ogolnie ok
Archii 2015-04-18 12:53:46
Pracowałem w tej firmie jako architekt i po 2latach nauczyłem się więcej niż na studiach.
A szefowa naprawdę świetna i oryginalna.
Mol 2015-04-18 12:57:08
Tak to prawda w projektowaniu jazda bez trzymanki!!! SUUUPER.
wersal 2015-04-18 21:38:27
Orginalna to fakt ale jak by co to pomocy nigdy nie odmawia .złego słowa nie powiem
a przedtem pracowałem u takich co by za zeta pocieli
cola 2015-04-30 20:55:41
zalerzy jako kto i skod jestes
darov860 2015-09-02 13:29:59
A ile wyciaga tam spawacz na reke?
Ewa 2015-09-18 12:57:43
Spawaczy i stolarzy przyjmujemy cały czas, proszę o CV na adres: info@lokisdesign.pl
adam 2015-10-19 18:03:36
nie widzialem w zyciu tak nieogarnietej firmy, nie ma organizacji pracy, szefowa nie zna sie na niczym i jest niekompetentna, ogolnie nie polecam tej firmy pieniadze nie sa na czas
greg 2015-11-13 17:22:03
Tylko,że każda księgowa widząc co się tam dzieje ucieka
1
greg 2015-12-03 14:12:16
człowiek pracuje żeby mieć pieniądze a zakichanym obowiązkiem pracodawcy jest wypłata wynagrodzenia a nie co miesiąc prosić się o swoje.Dziwna ta wypowiedź "zeby to był jakis wielki problem z tym niewypłacaniem na czas".
1
pracownik 2016-01-14 17:55:05
Wynagrodzenie z dwutygodniowym opóźnieniem. O uczciwie zarobione pieniądze trzeba się dopraszać. Szefowa jest niesłowna, zwodzi i obraża pracowników, próbuje skłócić ich, każdemu z osobna mówiąc co innego i obgadując za plecami. Co tydzień są kontrole. Jak nie pip to inna instytucja. Brak organizacji pracy. Co chwile inna księgowa. Bardzo duża rotacja pracowników, nieporządek w projektach. Każdy kto kiedykolwiek zetkął się z tą firmą, odchodzi czym prędzej i odradza.
2
pracownik2 2016-02-01 09:33:07
Prawda. Sama prawda w opinii "pracownika".
W sumie jeszcze gorzej i to co jest opisane to łagodnymi słowami.
3
hahaha 2016-02-18 22:47:16
Firma możne być widziałem gorsze natomiast jeśli chodzi o szefowa to jak na nią nie wrzaśniesz i nie walniesz pięścią w stół za całokształt to będzie cie traktować jak karalucha. ludzie w sumie spoko poza 2 sztukami. wyplata nigdy nie na czas ale tragedii nie ma zapaca tysiaka za parę dni resztę także poślizgu dużego nie ma. stawka tez okej 16-18pln po tygodniu tylko trzeba się o nią wykłócić pięścią w stół. tam pracuje większość "tutejszych" wiec oni sobie pozwalają na wszystko ciężko ich przekonać zęby byli twardzi i stanowczy inaczej nic się nie zmieni no ale to już nie moja sprawa. robotę wspominam całkiem okej tyle ze monotonia spawacz się niczego nie nauczy dla ludzi po kursie jak znalazł za taka stawkę. ale nie oczekujcie umów bo ich nie ma. a Pan mich al tak szczał żebym zadzwonił jak wrócę z za granicy po powrocie jak zadzwoniłem to powiedział ze nie ma czasu bo jest na spotkaniu jego standardowy tekst zamiast powiedzieć jak człowiek ze kaca leczy i nie oddzwonił. panie Michale trochę powagi w tym wieku masz pan dwadzieścia parę lat. Ogólnie firmę. polecam ale nie dla fachowcow
krystian 2016-02-21 20:25:12
straszna firma , imitacja szefowej ktora wiecej psuje niz pomaga , synek do pakowania ciezarowki dobry i nic wiecej , maszyny 4 na krzyz to nie stolarnia to szopa, spoznione wyplaty , klamstwa , az jestem w szoku ze takie firmy jeszcze istnieja , mam nadzieje ze z pitem sie nie spoznią, odradzam ps. opinia szczera , nie pisana z zazdrosci , to wszystko jeszcze wroci jak bumerang , nie pozdrawiam
1
Tomo 2016-02-22 00:17:22
Polecam lokis dobrzeplaca tylko zapir...ol
szefowa czad ostra babka a wypieprza frjerow na zbity pys
kotek 2016-02-23 19:13:06
Burdel na kulkach
1
kotek 2016-02-24 06:03:10
Blue.Na co ty czlowieku liczysz na cuda? Jezeli cenisz sobie swoje (nerwy)zdrowie i czas to nie lokisie
zenek 2016-02-24 17:50:00
Szefowa udziela się "pełną" gębą ,dosłownie i w przenośni
1
fffffff 2016-03-04 12:00:17
Szkoda slow na to firme wyplaty nie na czas za styczen dopiero wyplacila w lutym i to pod koniec a za luty kiedy wyplaci w kwietniu dlatego sie nie dziwie ludzio ze ich nie szanujo bo jak szefowa tak postempuje niedlugo swieta a pracownicy nie dostali pieniedzy za luty brak slow
1
duzy 2016-03-07 10:26:14
Firma lokis jest fajna tylko ze jest jeden problem z kaso nie jest na czas jest juz marzec niedludo swieta a wyplaty za luty nie ma a szefowa milczy na ten temat ona sie nie przejmuje pracownikami patrzy tylko zeby swojo kieszen zapchac kaso a pracownicy niech czekajo szefowo czekamy na pieniodze niedlugo swieta
kotek 2016-03-08 12:20:04
Jak byscie nie przyszli do pracy to szybko by znalazla kase na wyplate to wy ja tak uczycie
miki 2016-03-08 13:15:49
Brak słów na tą firmę termin wypłaty jest na początku miesiąca a dziś ktury i nic cisza trzeba sie prosic o swoje uczciwie zarobione pieniądze niedługo świeta i co nic cisza na temat kasy szefowa przyjezdza zla bo co cieźko dać jej wypłaty i coś poszlo nie po jej myśli zacznijcie ludzi traktować normalnie to pracownicy też będą a nie że jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kułkach to jeszcze wypłaty nie ma szkoda zdrowia i nerwuw na tą firmę nie polecam nikomu tej firmy a jeśli ktoś chce to prosze tylko się nie zdziwcie jaki tam bałagan a o kase bedziecie musieli sie prosić
Miki 2016-03-09 10:04:31
Młotek sytłacja wyglądała tak że w grudniu normalnie była wypłata za listopad a yeraz widzisz co się dzieje trzeba się prosić o swoje pieniądze a szefowa milczy już ktury i co cisza na temat kasy chodźcie przestaniemy chodzić do pracy to szybko kase da a nie źe idziemy i zapieprzamy a kasy niema
Mlerik 2016-03-12 10:35:37
Szefowo dziékujemy za wyplaté
Monia 2016-03-16 22:00:37
Michał --- podaje się za Tomo , ale głupek z niego ze tak pisze , rozdwojenie jaźni ma jak jego matka szefowa , Tam jedyna kompetentna osoba to był Szef Jarek .
Lolek 2016-04-02 05:51:33
Szefowa fajna laska piszta co chceta i dobra kobieta
szklarz 2016-04-25 13:53:16
Jako podwykonawca z lublina miałem styczność współpracować z Lokis i jestem bardzo zawiedziony nie kompetencją w/w firmy . Na 250 zł czekam od 01,12,2015 r ,może nie jest to duża kwota cały czas mnie oszukują . Zamówili u mnie półki szklane i okazało się, że podali złe wymiary . Na ich prośbę poprawiłem wszystko , aby sklep był oddany w terminie i okazuje się , że na darmo !! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu .
diabeł 2016-05-24 11:45:50
To ta firma jeszcze istnieje???? pracowałem tam ze dwa lata temu. Straszne co się tam wyprawiało. Stolarnia to obraz nędzy i rozpaczy. Żadnemu kontrahentowi nie płacili na czas faktur. Ciągle były telefony z monitami. Był nawet komornik! Chciał zająć maszyny. Projektanci pracowali na pirackich programach. Żaden komputer chyba nie miał nawet legalnego windowsa! BHP nie istnieje. Nie ma kierownika produkcji. Szefowa zarządza krzykiem, pojawia się o 15 i wtedy się zaczyna.. wszyscy rozstawiani po kątach, wrzaski. Jak się jej nie postawisz to traktuje cię jak szmatę. Szanuje tylko tych co się stawiają. jak poczuje twoją słabość to przegryzie ci tętnicę. Wszyscy popełniają błędy tylko nie ona. Ustala coś, a za godzinę uważa, że ustalała coś zupełnie innego a ty jesteś imbecylem. Popierdolona równo. Nie wypłaca nikomu na czas a sama żyje ponad stan. Z tego co wiem to mają ogromne długi, których nawet nie próbują spłacać. Oszukiwanie klientów jest normą w tej firmie, używanie materiałów niezgodnych z wytycznymi byle taniej, jeśli jakiś sklep jest przez nich wykonany to lepiej tam nie wchodzić, bo coś na łeb może zlecieć. Jestem zaskoczony, że oni jeszcze istnieją. To co tam się wyprawia to jest kryminał.
2
Jarosław Kwaśnik 2016-05-25 13:00:17
Informuję, że firma LOKIS s.c. zakończyła działalność 25.04.2016r.
2
RAFI 2016-05-25 14:36:26
Trzy dni pracowałem i zostawiłem w diabły tą firmę. Szefowa to jakaś rąbnięta babka. Mordę drze i rzuca się do wszystkich bez powodu. Poniża i z kasą zalega. Stary sprzęt, nieserwisowany. Uciekajcie od tej firmy daleko.
3
Mol 2016-05-31 00:35:15
Bzdury firma dobrze dziala z szefowa fajna i i nteligentna babka
Ruda 2016-06-01 22:27:19
Jak dla mnie to szefowa jest geniuszem!! i dalejo nic. nikt jej nie siega do kosteknawet!
obserwator 2016-06-26 17:22:15
Przestańcie narzekać na lokis przecież pan ( usunięte przez administratora )napisał że firma nie istnieje Ja wiem że firma funkcjonuje nadal nie oficjalnie Pracując w takiej firmie godzicie się na wszystko bo tylko desperacji którzy nie znają swojej wartości lub chwytają się każdej pracy bo......
LOKIS s.c. 2016-06-28 11:32:28
Informuję, że firma LOKIS s.c. zakończyła działalność 25.04.2016r.
pat 2016-09-14 00:30:28
witam u mnie to samo firma lokis zamówiła lustra i półki szklane wartość 2350 zł i do dzisiaj czekam na zapłatę to są oszuści! będę kierował sprawnego sądu!
2
Lustro 2016-09-15 08:10:20
Pat mi zaplacili wszystko i nawet za dojazd
Daje im szklo i nie mam problemu.cos mi smierdzi ze jak zle robisz to nie ma kasy. Mi palaco a robie im 4 lat i duzo zamawiajo.
Rafal Raf 2016-10-06 21:30:21
OMIJAC SZEROKIM LUKIEM!!!!! Banda oszustow , WIELKA Szefowa nigdy nie odbiera tel , ludzie nie wiedzacy co maja robic w tej firmie rzekomo zawsze na montazach o ktorych pojecia nie maja!!!
4
Nick 2016-10-10 11:01:18
To jakieś bzdury - ta firma zmknęła działalność w kwietniu 2016 !!!
Zostaw swoją opinię o Lokis S.C. - Gdańsk - Koszwały
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lokis S.C.