Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kromiss

Pracowałeś w firmie kromiss i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Niku - 2012-03-04 11:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma,niezle zarobki. Kierownik kawal wiecie kogo. Prezes nie lepszy. Jak chcesz urlop dostac masz problem. Ale ogolnie to i tak nie jest zle. Podalem glowne wady tej firmy. Pracowalem tam kiedys, polecam te robote. Mozna sie przyzwyczaic to pewnych rzeczy. Zrobi sie troche nadgodzin i dostaje sie godne pieniazki, w zwiazku z czym mozna zniesc powyzsze niedogodnosci.
zdjecie uzytkownika
MASTA BLASTA - 2012-10-03 20:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie ile daja spawaczom na poczatek?jak ze swietami?znaczy sobota i niedz.?
POZDRO
zdjecie uzytkownika
NICK - 2012-12-30 08:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spawacz do 3000zl jak pociagniesz nadgodziny to 200-300 zl wiecej,najczesciej wyplata ok 2800zl na taka mozesz liczyc
zdjecie uzytkownika
rrrrrrrrrrrrr - 2013-01-02 17:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) i tyle! traktuja ludzi jak szmaty bez praw a na koniec zwalniaja z dnia na dzien bez podani przyczyn. krÓtko!
zdjecie uzytkownika
buc - 2013-05-14 08:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie nowego 5S przygłupa - napiszcie o jego pomysłach. Zabawnie jest onim posłuchać z boku.
zdjecie uzytkownika
mamamija - 2013-11-21 16:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta manda SKRABA jeszcze tam robi
zdjecie uzytkownika
dzon - 2014-10-30 14:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są jakies przyjęcia do pracy ??
zdjecie uzytkownika
xitek - 2014-12-22 17:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dzon - 2014-10-30 14:56:08]:
nie, ale zwolnienia, tradycyjny prezent na święta
krętacze mogą spać spokojnie
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-08-16 23:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że nie ma tutaj zbyt wielu aktualnych komentarzy na temat pracy, w zeszłym roku były dwa, a tak to w sumie dwa lata bez wieści. Teraz europoles kromiss szuka do pracy, to i się zastanawiam jak tu z warunkami. Szukają i do Częstochowy i do chrzanowa co ciekawe, czyli to chyba rozwój firmy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
wdef - 2016-04-01 13:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej forumowicze :) widze ze od niedawna firma poszukuja starszego specjalsity do spraw personalnych w Chrzanowie ofeurja tabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o prace,wsparcie w realizacji zadań i celów
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-04-03 13:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiecują @wdef nie tylko umowę o pracę ale też atrakcyjne wynagrodzenie oraz wsparcie w realizacji zadań i celów. Tylko wymaganie doświadczenia chyba przesadzone Doświadczenie na samodzielnym stanowisku Specjalisty ds kadr i płac w dużej firmie - minimum 3 lata,
zdjecie uzytkownika
CK - 2016-04-29 13:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bla, bla, bla...wywalili szkodniki...i zmieniają gorszych na lepszych...i dobrze
myślę ze szalu nie ma....ale składają drużynę. Jest ok
zdjecie uzytkownika
Cass - 2016-05-03 14:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dobrze, że zmieniają gorszych na lepszych, tak to powinno właśnie działać, przynajjmniej ja tak uważam, w końcu chodzi w życiu o to, aby się ciągle i bezustannie rozwijać, w tym to akurat jest siła
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-05-06 07:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idzie w całkiem dobrym kierunku...potwierdzam (złodziei i aktorek liczba coraz mniejsza :-). Jeszcze pól roku, kilku nowych zaangażowanych i wychodzimy z dołka, NARESZCIE!!
zdjecie uzytkownika
AGa - 2016-05-08 12:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczyna być lepiej..jeszcze kilku pseudo dyrektorów za dużo, ale już znacznie mniej :-)
zdjecie uzytkownika
NS - 2016-05-09 23:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie, już lepiej, o niebo lepiej
zdjecie uzytkownika
Zorro - 2016-05-11 05:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Było nieciekawie. Jest dobrze...jak będzie...zobaczymy
zdjecie uzytkownika
hace - 2016-05-22 09:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie o stanowiksu Specjalista IT, widze ze wymagania maja bardzo duze ale w zamian nic bardzo nie oferują

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie kromiss!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kromiss
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert