Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kromiss

Pracowałeś w firmie kromiss i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Niku - 2012-03-04 11:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra firma,niezle zarobki. Kierownik kawal wiecie kogo. Prezes nie lepszy. Jak chcesz urlop dostac masz problem. Ale ogolnie to i tak nie jest zle. Podalem glowne wady tej firmy. Pracowalem tam kiedys, polecam te robote. Mozna sie przyzwyczaic to pewnych rzeczy. Zrobi sie troche nadgodzin i dostaje sie godne pieniazki, w zwiazku z czym mozna zniesc powyzsze niedogodnosci.
zdjecie uzytkownika
MASTA BLASTA - 2012-10-03 20:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie ile daja spawaczom na poczatek?jak ze swietami?znaczy sobota i niedz.?
POZDRO
zdjecie uzytkownika
NICK - 2012-12-30 08:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spawacz do 3000zl jak pociagniesz nadgodziny to 200-300 zl wiecej,najczesciej wyplata ok 2800zl na taka mozesz liczyc
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-01-02 17:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
rrrrrrrrrrrrr - 2013-01-02 17:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) i tyle! traktuja ludzi jak szmaty bez praw a na koniec zwalniaja z dnia na dzien bez podani przyczyn. krÓtko!
zdjecie uzytkownika
buc - 2013-05-14 08:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie nowego 5S przygłupa - napiszcie o jego pomysłach. Zabawnie jest onim posłuchać z boku.
zdjecie uzytkownika
mamamija - 2013-11-21 16:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta manda SKRABA jeszcze tam robi
zdjecie uzytkownika
dzon - 2014-10-30 14:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są jakies przyjęcia do pracy ??
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-22 17:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
xitek - 2014-12-22 17:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dzon - 2014-10-30 14:56:08]:
nie, ale zwolnienia, tradycyjny prezent na święta
krętacze mogą spać spokojnie
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-08-16 23:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że nie ma tutaj zbyt wielu aktualnych komentarzy na temat pracy, w zeszłym roku były dwa, a tak to w sumie dwa lata bez wieści. Teraz europoles kromiss szuka do pracy, to i się zastanawiam jak tu z warunkami. Szukają i do Częstochowy i do chrzanowa co ciekawe, czyli to chyba rozwój firmy. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kromiss

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy kromiss?
Zadaj pytanie
alert