brak logo

Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom

Babice Nowe

Opinie o Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom

NICK 2009-09-22 17:50:38
Firma RUDVAN ; na początek złote góry,szkolenia i inne wspaniałe obietnice.Przepracujesz miesiąc i na obietnicach się kończy.Firma którą należy omijać szerokim łukiem jak nie chcemy zmarnować swoich możliwosći rozwoju.
1
tatoo 2009-10-06 13:19:56
Jakie szkolenia. Niekompetencja i ignorancja "najwyższego" [usunięte przez moderatora]
1
rachmi 2013-06-03 19:43:56
heh, do mnie też zadzwonili. a jaką umowę zaproponowali? coś wiadomo o zarobkach?
4
chile 2014-01-03 13:32:32
Czy ktos ma doswiadczenia z pracy u nich w ostatnich kilka miesiecy ? Widze ze juz od kilka miesiecy poszukuja projektantow. Chyba sie biznes rozkreca...
1
nick 2014-01-31 11:39:10
Pracowałem w tej firmie jeśli chodzi o zarobki wg mnie bardzo dobre, wynagrodzenie zawsze na czas.
Praca przede wszystkim ciekawa i rozwijająca.
Słyszałem że rozwój firmy nabiera tempa....;)
3
nick 2014-02-01 01:47:26
może ktoś powie wiarygodnie o tej firmie czy warto się z nimi wiązać?
jakieś konkrety.
xxl 2014-03-18 10:23:25
Byłem tam.Prezes zaprasza na rozmowy
do zafajdanej stołówki obiecuje złote góry a podsuwa umowę zlecenie z dodatkowymi paragrafami które pozwoliły by mu na ograniczenie wypłaty do minimum.
Cytuję:W przypadku nienależytego lub nieterminowego wykonania zlecenia Zleceniodawca ma prawo odmowy całości lub części umówionego wynagrodzenia.
PRACA TYLKO DLA ZDESPEROWANYCH
3
xxx 2014-03-18 18:56:40
DZIŚ PRZYJECHAŁ DO MIEJSCA POPRZEDNIO WYNAJMOWANEGO PRZEZ RUDVAN BYŁY PRACOWNIK TEJ FIRMY I SZUKAŁ NOWEJ LOKALIZACJI DO KTÓREJ SIĘ PRZENIEŚLI.
(usunięte przez administratora)
1
sebi81 2014-03-24 15:54:40
JESTEM PO ROZMOWIE, JEŚLI CHODZI O WYNAGRODZENIE Z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA NA POCZĄTEK OFERUJĄ W MIARĘ DOBRE PIENIĄDZE
JAK DLA MNIE TROCHĘ DALEKO DOJEŻDŻAĆ ALE SPRÓBUJEMY,
SZANSE ROZWOJU FIRMY WIDAĆ!
kamilo72 2014-03-31 15:11:23
z firmą współpracuje od pół roku jestem zadowolony,
ale konkret: kasa ogółem dobra - a co najważniejsze płacą na czas.
Wyzwanie generalnie dla ambitnych i chcących tworzyć coś ciekawego.
pracownik 2014-04-08 17:39:40
Co wy wszyscy piszecie ? pracuję w rudvanie i jestem zadowolony. Desperaci to ci, którzy po prostu nic nie potrafia i mszczą się za swoje nie powodzenie w internecie. Ja wynagrodzenie zawsze dostałem na czas. Jak coś spieprzyłem, nikt mi głowy nie urwał. Praca jest ciekawa i atmosfera dobra. a w ogóle to nie pracuje w Rudvan Systems tylko w Rudvan spk. to inna firma !
wojtas79 2014-04-09 11:27:36
Z Firmą Rudvan Sp.z o.o.i Wsp.Sp.K współpracuje od listopada ubiegłego roku i powiem szczerze ja się dotychczas nie zawiodłem,
ekipa zgrana, wynagrodzenie na czas, zleceń dużo, szef jak najbardziej w porządku generalnie- osobiście polecam !
2
pracownik 2014-07-13 16:13:32
Firma Rudvan wtrzymuje wynagrodzenia pracownikom i jest coraz bliżej upadku, a szukają nowych ludzi, Nie polecam w żadnym wypadku tej firmy nawet jeśli tu pracuje, ale już niedługo.
3
pracownik 2014-08-22 14:20:39
to ciekawostka, mi nic nikt nie wstrzymał. ja polecam !
szczera opinia 2014-09-28 07:50:50
Pan Marek chce inteligentnie zrobic swoich pracownikow w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie wyplaca pelnej wyplaty juz od 3 miesiecy. A szuka nowych pracownikow. Nie idzcie tam do pracy!!!
2
bubu 2015-01-11 18:01:42
Byłem ostatnio na rozmowie, oferują 6zł +2subordynacyj









Pracowałem tam ostatnio na rozmowie oferuj a 6zl +2 zł subordynacyjne stoją dwa auta które są robione od roku KOŃCA NIE WIDAĆ.Praca po 10 h bez dodatków nadliczbowych .Prezes obiecuje złote góry, chce fachowców a daje pęsje jak na cieciowi ,dodatkowo nie wypłaca na czas a po odejściu wcale nie wypłaca zaległej należności wypłaty.Kto chce podjąć tam pracę niech mocno się zastanowi.
2
nikt 2015-02-06 19:05:26
Pracowałem tam pół roku temu wyjaśniam 6zł stawka podstawowa 2zł dodatek który możesz mieć zabrany za słabo lub żle wykonaną pracę która naraża pracodawcę na straty .Szef jest bardzo wymagający lecz sam nie wie jak dana rzecz ma być wykonana.Bardzo współczuwam tym ludziom którzy tam jeszcze pracują .trzyma ich tylko opózniające się wypłaty które są wypłacane pod koniec następnego miesiąca.Pisząc to chcę ostrzec ludzi którzy chcą podjąć tam pracę .Trzeba powiedzieć STOP TAKIM PRACODAWCOM i nie podejmować w takich firmach pracy .
PRZESTROGA PRZED BŁĘDEM
1
kerso 2015-03-02 17:25:28
pan r.m.prowadził tą firmę kilkanście lat i ją rozpier..... w pył,w tym nie wypłacając po kilkanaście tys..pracownikom
4
nick 2015-03-19 16:15:13
No byłem na rozmowie, jestem ślusarzem i zaproponowano mi na początek 12 do ręki. Robota tam ciekawa i widać że idzie ale nie wiem czy dam sobie radę bo poziom jest ambitny, muszę przyznać. rozmawiałem też z chłopakami którzy tam pracują i chwalą sobie, zapraszają do zespołu, atmosfera naprawdę spoko. jednak jak to czytam to się zaczynam zastanawiać co jest grane. Nikt z chłopaków nie narzekał.
nick 2015-03-31 14:06:04
cześć maleńka, na łapkę oczywiście. Ponoć są też tacy co 2 dychy biorą do ręki.
zobacze co z moją aktualną robotą bedzie, jak nie wyraźnie to pojde do rudvanu. Już bym poszedł ale stara mnie powstrzymuje. będe miał dalej do roboty.
Gregor 2015-04-20 12:25:02
pracuje już 7 miesiąc jako montażysta i nie zamierzam zamienić tej roboty na inną,ostatnio dostałem podwyżkę za '' sumienną realizację planu produkcyjnego''
robota bardzo ciekawa bez monotonii, praca po 8h
dla tych którzy chcą pracować a nie ściemniać, używam że warto, Pozdro
.................. 2015-04-28 21:34:53
Słuchaj Gregor nie wiem jakim cudem pracujesz tam pół roku, bo obecnie na produkcji pracują 4 osoby M,D,H,P i jeden choruje.Obecnie pracuję w firmie i nie znoszę jak ktoś wciska taką ciemnotę wciska ludziom, jak masz kolego coś konkretnego do powiedzenia,napisania to napisz lub powiedz prawdę a nie wciskaj ciemnoty i mniej szacunek dla ludzi ktuży tam pracują,lub pracowali.
3
stary pracownik 2015-07-23 12:12:55
Widzę tu gównoburzę, i połowę przekłamanych postów. Robiłem w rudvanie pół roku i uwierzcie mi na słowo że nie ma co szukać tam pracy. Te 12 zł o których "nick" pisał to tak naprawdę 10 zł+ subordynacyjne 2 zł. czyli licz ze masz naprawdę 10 zł. Te 2 zł traci się np. za nie przykrycie jakiegos elementu i szlifowanie obok a szef to zobaczy. Wypłaty są wstrzymywane do końca miesiąca żeby ludzie nie uciekli gdyż szkoda przerobionych dni, albo płacone w terminie ale połowę wypłaty a resztę parę dni przed następna wypłatą. Ogólnie nie polecam.
2
stary pracownik 2015-07-23 12:24:13
I jeszcze chciałem dodać ze umowy śmieciowe, a po zwolnieniu się nie ma co liczyć na ostatnią wypłatę bądż jej części w zależności ile przerobiłeś od odtatniej wypłaty. z ekipy która liczy około 7 osób w trakcie mojej pracy zmieniło się ze 20 osób. Ktoś przychodzi, zorientuje się o co chodzi i ucieka po miesiącu albo dwóch. A na jego miejsce następny. Dlatego cały czas są ogłoszenia o pracę tam.
2
Darek 2015-08-20 15:10:36
W ramach sprostowania ,faktycznie wyplaty byly opoznione o kilka dni natomiast dwa razy zdazylo sie ze troche dluzej nikt nikomu nie obcina kasy za byle co jak co niektorzy tutaj wypisuja niewiem co to ma na celu .Co do przemialu ludzi to ponad 80 % to zwykle lenie co chcieli by zarobic odrazu wor kasy nie potrafiacych zrobic kilku prostych czynnosci typu dobrac odpowiednie wiertlo tylko zamknac oczy i pieprzyc robote tutaj trzeba myslec i raz jeszcze myslec jak ktos ma wiecej pytan to pisac
kerso 2015-10-19 20:11:27
parę lat temu dobrzy fachowcy zarabiali tam nawet po 5 koła w czasach świetności tej firmy
Honesty 2015-11-19 19:07:02
Jeśli jesteś masochistą, to z pewnością jest to praca dla Ciebie. Zapewniam, że wszystkie pozytywne opinie nie są napisane przez ludzi tam pracujących. Szef o dyktatorskich zapędach dostaje wysypki na samą myśl o kodeksie pracy, urlopach, przepisach bhp i traktowaniu pracownika jak człowieka. Strona www robi wrażenie, lecz po przekroczeniu progu zakładu czar pryska. Z czystym sumieniem odradzam jakiekolwiek kontakty z firmą, może poza Panami którzy pracują na produkcji, bo wytrzymując taką szkołę przetrwania trzeba mieć j.a.j.a.
Darek 2015-12-16 19:01:06
Tak czytam i zastanawiam się ,o co chodzi z tym oczernianiem Rudvanu , o zaspokojenie swoich chorych ambicji, a może ci panowie którzy odeszli faktycznie za wiele nie myśleli ,bo chować się po kątach i brać kasę ,czemu nikt z nich nie potrafi odejść z honorem i powiedzieć trudno nie wyszło ,tylko wypisujecie pierdoły jak tutuaj jest zle ,po drugie jeżeli ktoś pracuje kilka miesięcy lub krócej nie ma pojęcia o niczym odszedł bo spierdo...ił robotę lub nie chce mu się normalnie pracować też miałem wzloty i upadki , takie życie ale praca rozwija i daje doświadczenie dla chcących coś dać o siebie nie muszę się podpisywać fałszywym nickiem i nie zrobił bym tego nawet po zerwaniu współpracy trochę szacunku i godnosci panowie a nie łby chowacie w piach ze strachu i na koniec firma ma się dobrze, wyplaty są atmosfera dobra a co do szefa to jego firma i on dyktuje warunki ,jak w kazdej innej firmie dużej czy małej napisałem to bo poprostu wkurw..a mnie pieprzenie na odleglość i robienie z siebie ofiary losu -pozdrawiam normalnych -Darek
karol ŻAK 2015-12-29 14:22:12
Witam
wszystkich
Firma Rudvan od ponad roku zalega z płatnością FV transportowej unikają kontaktu
odradzam komukolwiek współpracy z tą " Firmą"

pozdr.
Karol Żak
Pemma Transport


FV 82/12/2014 -1040,24 Zł brutto
3
romekss2 2016-01-08 17:14:33
Na początek dostałem 12 zł netto na godz , robota spoko , wszędzie trzeba robić
hybb 2016-01-12 16:43:52
Byłem dziś na rozmowie. Chwile pogadaliśmy i doszło do tematu umowy. Gość powiedział że na start dają umowę zlecenie przez okres pół roku. Od razu podziękowałem i wyszedłem. Potem trafiłem na tą stronę i tak czytam i czytam i naprawde panowie oni takie stawki na umowę zlecenie proponują? Przecież to jest jakaś paranoja!!! Na Olx piszą że stałe wysokie zarobki! To są wysokie zarobki??? Minimum 20 zł za taką pracę! Spójrzcie czym oni się zajmują. Przeróbki samochodowe najwyższej klasy! I to wszystko idzie za granicę! Biorą za to miliony złotych a wam dadzą nędzne ochłapy! Niech was ręka boska broni tam iść do pracy za taką stawkę!
1
romekss2@wp.pl 2016-01-16 13:12:53
Pracodawca jest naprawdę spokojnym człowiekiem , nigdy nie widziałem żeby na kogoś krzyczał czy coś w tym stylu . Wszystkie sprawy finansowe są załatwiane na papierze . Atmosfera z współpracownikami jest ok mówię tu o M, D, H, P, M ,wszędzie trzeba pracować, jeżeli ktoś myśli że przyjdzie do tej pracy poleżeć to niech nie przychodzi wcale bo i po co . Choć pracowałem tam tylko trzy dni mogę polecić tą pracę bo w tej pracy można się ciągle rozwijać .Z zawodu nie jestem spawaczem ani ślusarzem i dlatego sam zauważyłem że nie jestem wstanie sprostać tej pracy i sam zrezygnowałem po trzech dniach próbnych za które oczywiście miałem zapłacone , uczciwie mówiąc mogę polecić tą pracę osobą mającym trochę wiedzy w tych zawodach
faleniame 2016-01-17 19:54:16
Witam!Zaczepiłem się chwilę w tej firmie. Osobiście odradzam!Na początek wymusiłem umowę o pracę przy rozmowie a potem jednak zmienili na zlecenie.Problem z zakwaterowaniem jeśli jesteś z poza regionu. Obiecują pomoc a potem mamy cię w d...e.Nie otrzymałem całości wynagrodzenia za swoja prace.Podkreślę fakt ,że nie jestem ,,ferdkiem ,, z ulicy co nie zna tematu pracy.Budują niby koniowozy za miliony euro a płacą tak,że żenada.Ogólnie łapanka jeśli chodzi o pracowników. Gdy ja tam byłem to ze ,,starej ekipy ,, było 2 ludzi (masakra!!).Szef niby ok ale tylko niby!!
1
Darek 2016-01-20 23:39:39
romekss2 .odrazu chcesz umowę o pracę ,tylko pokaż co umiesz , bo takich pseudo fachowców było wielu i co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to własnie umieli jestem tutaj ponad dwa lata i daję radę też zaczynalem od innej stawki niż mam teraz,i nie chwal się umiejętnosciami bo nic nie pokazałeś , dowiedz się więcej na temat firmy i całego systemu ,wtedy zabierz głos ,nie zwalaj winy na firmę której nie znasz ,flustracje i zlość wylewaj gdzie indziej ,każda firma może zniknąć , duża czy mała ,nie takie zaklady padaly ,mam nadzieje że nasza się utrzyma,na szczęscie ciebie nie będzie -pozdrawiam
faleniame 2016-04-03 20:43:35
Witam! Pewnie się nie mylę sądzą,że Darek bije do mnie. Postaram się więc streścić swoją pseudo fachowość.Wykonanie modelu i form laminatów do porsche 924 carerra gtr oczywiście w skali 1:1 ( samodzielnie).To jedno z ostatnich moich prac.Nie ma problemu bym Ci podesłał fotki z tych prac.Kasa jaką oferuje Marek absolutnie mnie nie interesuje.Piszę tu tylko dlatego by Ci którzy mają zamiar pracować w tej firmie przemyśleli temat.Firma która ciągle szuka pracowników musi mieć jakiś problem.Nie należę do frustratów itp. ponieważ nie mam podstaw by nim być!!
1
Ksieciunio 2016-06-30 20:22:30
ODRADZAM pracowałem u nich straciłem bardzo dużo czasu, niejaki pan M ściemniał cały czas z wypłatami motał, zmieniał umowy żeby mniejsza kase odprowadzać, żenada , gość który ma się za pana a jest wielkim ściemniaczem , nie szanuje pracowników, odradzam jeszcze raz
3
Emek 2016-07-07 09:26:16
@Ksieciunio no chyba nic nikt nie robił za Twoimi plecami, więc nie rozumiem jaki ściemniacz itp.?
Zostaw swoją opinię o Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom - Babice Nowe
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom