Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom

Pracowałeś w firmie Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rachmi - 2013-06-03 19:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
heh, do mnie też zadzwonili. a jaką umowę zaproponowali? coś wiadomo o zarobkach?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 20:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O to ja się podłączam do tematu bo szukam informacji bo zastanawiam się nad zatrudnieniem się w Rudvan Systems. Nie będę kłamać że najbardziej to chciałbym wiedzieć ile się tam zarabia tak mniej więcej miesięcznie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 13:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy wiecie w ogóle czy ktoś u nich jeszcze pracuje? bo jak zmienili lokalizację, to może obecnym pracownikom podali namiary?
zdjecie uzytkownika
chile - 2014-01-03 13:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktos ma doswiadczenia z pracy u nich w ostatnich kilka miesiecy ? Widze ze juz od kilka miesiecy poszukuja projektantow. Chyba sie biznes rozkreca...
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-01-31 11:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałem w tej firmie jeśli chodzi o zarobki wg mnie bardzo dobre, wynagrodzenie zawsze na czas.
Praca przede wszystkim ciekawa i rozwijająca.
Słyszałem że rozwój firmy nabiera tempa....;)
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-02-01 01:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś powie wiarygodnie o tej firmie czy warto się z nimi wiązać?
jakieś konkrety.
zdjecie uzytkownika
ermag - 2014-02-21 16:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rudvan Systems wygląda na dobra firmę, na swojej stronie chwalą się nowym zakładem produkcyjnym, ale tez chętnie posłucham konkretów.
zdjecie uzytkownika
xxl - 2014-03-18 10:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłem tam.Prezes zaprasza na rozmowy
do zafajdanej stołówki obiecuje złote góry a podsuwa umowę zlecenie z dodatkowymi paragrafami które pozwoliły by mu na ograniczenie wypłaty do minimum.
Cytuję:W przypadku nienależytego lub nieterminowego wykonania zlecenia Zleceniodawca ma prawo odmowy całości lub części umówionego wynagrodzenia.
PRACA TYLKO DLA ZDESPEROWANYCH
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-03-18 18:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DZIŚ PRZYJECHAŁ DO MIEJSCA POPRZEDNIO WYNAJMOWANEGO PRZEZ RUDVAN BYŁY PRACOWNIK TEJ FIRMY I SZUKAŁ NOWEJ LOKALIZACJI DO KTÓREJ SIĘ PRZENIEŚLI.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sebi81 - 2014-03-24 15:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESTEM PO ROZMOWIE, JEŚLI CHODZI O WYNAGRODZENIE Z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA NA POCZĄTEK OFERUJĄ W MIARĘ DOBRE PIENIĄDZE
JAK DLA MNIE TROCHĘ DALEKO DOJEŻDŻAĆ ALE SPRÓBUJEMY,
SZANSE ROZWOJU FIRMY WIDAĆ!
zdjecie uzytkownika
kamilo72 - 2014-03-31 15:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z firmą współpracuje od pół roku jestem zadowolony,
ale konkret: kasa ogółem dobra - a co najważniejsze płacą na czas.
Wyzwanie generalnie dla ambitnych i chcących tworzyć coś ciekawego.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-08 17:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wszyscy piszecie ? pracuję w rudvanie i jestem zadowolony. Desperaci to ci, którzy po prostu nic nie potrafia i mszczą się za swoje nie powodzenie w internecie. Ja wynagrodzenie zawsze dostałem na czas. Jak coś spieprzyłem, nikt mi głowy nie urwał. Praca jest ciekawa i atmosfera dobra. a w ogóle to nie pracuje w Rudvan Systems tylko w Rudvan spk. to inna firma !
zdjecie uzytkownika
wojtas79 - 2014-04-09 11:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z Firmą Rudvan Sp.z o.o.i Wsp.Sp.K współpracuje od listopada ubiegłego roku i powiem szczerze ja się dotychczas nie zawiodłem,
ekipa zgrana, wynagrodzenie na czas, zleceń dużo, szef jak najbardziej w porządku generalnie- osobiście polecam !
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-06-19 22:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajnie czytac takie pozytywne komentarze, jak ten, który napisał wojtas79, ale czy wszyscy tak mysla, czy to może szef wypisuje takie pozytywy?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-13 16:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Rudvan wtrzymuje wynagrodzenia pracownikom i jest coraz bliżej upadku, a szukają nowych ludzi, Nie polecam w żadnym wypadku tej firmy nawet jeśli tu pracuje, ale już niedługo.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-22 14:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ciekawostka, mi nic nikt nie wstrzymał. ja polecam !
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-08-28 23:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem niby czemu Rudvan Systems miałby jednoczesnie wstrzymac pensje i rekrutować nowych pracowników, widać to co napisał drugi pracownik było prawdą i nic nie zostało wstrzymane. Mam tez problem, aby znaleźć ogłoszenia pracy od Rudvan Systems, może wiecie w takim razie, gdzie mogę takie znaleźć? Jeśli faktycznie szukają.
zdjecie uzytkownika
szczera opinia - 2014-09-28 07:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Marek chce inteligentnie zrobic swoich pracownikow w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie wyplaca pelnej wyplaty juz od 3 miesiecy. A szuka nowych pracownikow. Nie idzcie tam do pracy!!!
zdjecie uzytkownika
daruusz - 2014-10-06 18:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można nie placic osobom przez trzy miesiace a jednoczesnie szukac kolejnych osob? chyba, ze te nowe osoby dostaja kase i teraz sa tacy co bardziej sa poszkodowani a inni mniej. wtedy to dopiero byloby komiczne. ile zabiera procent z tej pelnej wyplaty wlasciciel? jesli oczywiscie to co pisze @szczera opinia to prawda
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-12-08 19:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, też zastanwiam się na faktem, ze można nie placic osobom przez trzy miesiace a jednoczesnie szukac kolejnych osob" mało relana jak da mnie sytuacja i nie sądzię, zeby firma taka jak Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom robiła coś takiego, bo mają spory kapitał już i dochody po prostu..
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-01-11 18:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem ostatnio na rozmowie, oferują 6zł +2subordynacyj









Pracowałem tam ostatnio na rozmowie oferuj a 6zl +2 zł subordynacyjne stoją dwa auta które są robione od roku KOŃCA NIE WIDAĆ.Praca po 10 h bez dodatków nadliczbowych .Prezes obiecuje złote góry, chce fachowców a daje pęsje jak na cieciowi ,dodatkowo nie wypłaca na czas a po odejściu wcale nie wypłaca zaległej należności wypłaty.Kto chce podjąć tam pracę niech mocno się zastanowi.
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-01-21 03:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy dwa złote subordynacyjne, bo szczerze powiedziawszy nie rozumiem, nie dość, że słowo raczej trudne i zwykle spotyka się jego negację, to nie rozumiem wymiaru tej stawki. To jest dodatek godzinowy, czy do całej dniówki? Co jak ktoś jest niesuborynacyjny, czy po polsku mówiąc nieposłuszny? O co w ogóle chodzi z tym posłuszeństwem?
zdjecie uzytkownika
tymon - 2015-02-04 15:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za śmieszna stawka 6zl +2 zł subordynacyjne? eee, ktoś może jakoś jaśniej napisac o co chodzi, czy tylko na rozmowie rekrutacyjnej dowiem się co dlaczego i po co? mam nadzieje, że teraz nowe rekrutacje dojdą. a firma generalnie to tymi pojazdami się zajmuje, dostawczymi jakimiś większymi samochodami, tak?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-02-06 19:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam pół roku temu wyjaśniam 6zł stawka podstawowa 2zł dodatek który możesz mieć zabrany za słabo lub żle wykonaną pracę która naraża pracodawcę na straty .Szef jest bardzo wymagający lecz sam nie wie jak dana rzecz ma być wykonana.Bardzo współczuwam tym ludziom którzy tam jeszcze pracują .trzyma ich tylko opózniające się wypłaty które są wypłacane pod koniec następnego miesiąca.Pisząc to chcę ostrzec ludzi którzy chcą podjąć tam pracę .Trzeba powiedzieć STOP TAKIM PRACODAWCOM i nie podejmować w takich firmach pracy .
PRZESTROGA PRZED BŁĘDEM
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-02-25 21:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w takim razie, skoro tyle tutaj narzekania na forum, to co Was trzyma w Rudvan Systems, bo jednak skoro firma funkcjonuje tyle lat to musi czyms zwabiac pracowników. Chyba znacie stawkę za jaką będziecie pracować przed rozpoczęciem pracy, to skoro się na nią godzicie, to nie ma co później narzekać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom?
Zadaj pytanie