Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom

Pracowałeś w firmie Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxl - 2014-03-18 10:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Byłem tam.Prezes zaprasza na rozmowy
do zafajdanej stołówki obiecuje złote góry a podsuwa umowę zlecenie z dodatkowymi paragrafami które pozwoliły by mu na ograniczenie wypłaty do minimum.
Cytuję:W przypadku nienależytego lub nieterminowego wykonania zlecenia Zleceniodawca ma prawo odmowy całości lub części umówionego wynagrodzenia.
PRACA TYLKO DLA ZDESPEROWANYCH
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-03-18 18:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DZIŚ PRZYJECHAŁ DO MIEJSCA POPRZEDNIO WYNAJMOWANEGO PRZEZ RUDVAN BYŁY PRACOWNIK TEJ FIRMY I SZUKAŁ NOWEJ LOKALIZACJI DO KTÓREJ SIĘ PRZENIEŚLI.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sebi81 - 2014-03-24 15:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESTEM PO ROZMOWIE, JEŚLI CHODZI O WYNAGRODZENIE Z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA NA POCZĄTEK OFERUJĄ W MIARĘ DOBRE PIENIĄDZE
JAK DLA MNIE TROCHĘ DALEKO DOJEŻDŻAĆ ALE SPRÓBUJEMY,
SZANSE ROZWOJU FIRMY WIDAĆ!
zdjecie uzytkownika
kamilo72 - 2014-03-31 15:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z firmą współpracuje od pół roku jestem zadowolony,
ale konkret: kasa ogółem dobra - a co najważniejsze płacą na czas.
Wyzwanie generalnie dla ambitnych i chcących tworzyć coś ciekawego.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-08 17:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wszyscy piszecie ? pracuję w rudvanie i jestem zadowolony. Desperaci to ci, którzy po prostu nic nie potrafia i mszczą się za swoje nie powodzenie w internecie. Ja wynagrodzenie zawsze dostałem na czas. Jak coś spieprzyłem, nikt mi głowy nie urwał. Praca jest ciekawa i atmosfera dobra. a w ogóle to nie pracuje w Rudvan Systems tylko w Rudvan spk. to inna firma !
zdjecie uzytkownika
wojtas79 - 2014-04-09 11:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z Firmą Rudvan Sp.z o.o.i Wsp.Sp.K współpracuje od listopada ubiegłego roku i powiem szczerze ja się dotychczas nie zawiodłem,
ekipa zgrana, wynagrodzenie na czas, zleceń dużo, szef jak najbardziej w porządku generalnie- osobiście polecam !
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-06-19 22:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fajnie czytac takie pozytywne komentarze, jak ten, który napisał wojtas79, ale czy wszyscy tak mysla, czy to może szef wypisuje takie pozytywy?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-13 16:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma Rudvan wtrzymuje wynagrodzenia pracownikom i jest coraz bliżej upadku, a szukają nowych ludzi, Nie polecam w żadnym wypadku tej firmy nawet jeśli tu pracuje, ale już niedługo.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-22 14:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ciekawostka, mi nic nikt nie wstrzymał. ja polecam !
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-08-28 23:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem niby czemu Rudvan Systems miałby jednoczesnie wstrzymac pensje i rekrutować nowych pracowników, widać to co napisał drugi pracownik było prawdą i nic nie zostało wstrzymane. Mam tez problem, aby znaleźć ogłoszenia pracy od Rudvan Systems, może wiecie w takim razie, gdzie mogę takie znaleźć? Jeśli faktycznie szukają.
zdjecie uzytkownika
szczera opinia - 2014-09-28 07:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pan Marek chce inteligentnie zrobic swoich pracownikow w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie wyplaca pelnej wyplaty juz od 3 miesiecy. A szuka nowych pracownikow. Nie idzcie tam do pracy!!!
zdjecie uzytkownika
daruusz - 2014-10-06 18:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można nie placic osobom przez trzy miesiace a jednoczesnie szukac kolejnych osob? chyba, ze te nowe osoby dostaja kase i teraz sa tacy co bardziej sa poszkodowani a inni mniej. wtedy to dopiero byloby komiczne. ile zabiera procent z tej pelnej wyplaty wlasciciel? jesli oczywiscie to co pisze @szczera opinia to prawda
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-12-08 19:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, też zastanwiam się na faktem, ze można nie placic osobom przez trzy miesiace a jednoczesnie szukac kolejnych osob" mało relana jak da mnie sytuacja i nie sądzię, zeby firma taka jak Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom robiła coś takiego, bo mają spory kapitał już i dochody po prostu..
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-01-11 18:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłem ostatnio na rozmowie, oferują 6zł +2subordynacyj









Pracowałem tam ostatnio na rozmowie oferuj a 6zl +2 zł subordynacyjne stoją dwa auta które są robione od roku KOŃCA NIE WIDAĆ.Praca po 10 h bez dodatków nadliczbowych .Prezes obiecuje złote góry, chce fachowców a daje pęsje jak na cieciowi ,dodatkowo nie wypłaca na czas a po odejściu wcale nie wypłaca zaległej należności wypłaty.Kto chce podjąć tam pracę niech mocno się zastanowi.
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-01-21 03:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to znaczy dwa złote subordynacyjne, bo szczerze powiedziawszy nie rozumiem, nie dość, że słowo raczej trudne i zwykle spotyka się jego negację, to nie rozumiem wymiaru tej stawki. To jest dodatek godzinowy, czy do całej dniówki? Co jak ktoś jest niesuborynacyjny, czy po polsku mówiąc nieposłuszny? O co w ogóle chodzi z tym posłuszeństwem?
zdjecie uzytkownika
tymon - 2015-02-04 15:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za śmieszna stawka 6zl +2 zł subordynacyjne? eee, ktoś może jakoś jaśniej napisac o co chodzi, czy tylko na rozmowie rekrutacyjnej dowiem się co dlaczego i po co? mam nadzieje, że teraz nowe rekrutacje dojdą. a firma generalnie to tymi pojazdami się zajmuje, dostawczymi jakimiś większymi samochodami, tak?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-02-06 19:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam pół roku temu wyjaśniam 6zł stawka podstawowa 2zł dodatek który możesz mieć zabrany za słabo lub żle wykonaną pracę która naraża pracodawcę na straty .Szef jest bardzo wymagający lecz sam nie wie jak dana rzecz ma być wykonana.Bardzo współczuwam tym ludziom którzy tam jeszcze pracują .trzyma ich tylko opózniające się wypłaty które są wypłacane pod koniec następnego miesiąca.Pisząc to chcę ostrzec ludzi którzy chcą podjąć tam pracę .Trzeba powiedzieć STOP TAKIM PRACODAWCOM i nie podejmować w takich firmach pracy .
PRZESTROGA PRZED BŁĘDEM
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-02-25 21:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w takim razie, skoro tyle tutaj narzekania na forum, to co Was trzyma w Rudvan Systems, bo jednak skoro firma funkcjonuje tyle lat to musi czyms zwabiac pracowników. Chyba znacie stawkę za jaką będziecie pracować przed rozpoczęciem pracy, to skoro się na nią godzicie, to nie ma co później narzekać.
zdjecie uzytkownika
kerso - 2015-03-02 17:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
pan r.m.prowadził tą firmę kilkanście lat i ją rozpier..... w pył,w tym nie wypłacając po kilkanaście tys..pracownikom
zdjecie uzytkownika
OER - 2015-03-16 08:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A obecnie w ogóle jakieś działania w celu przywrócenia dawnej wielkości tej firmy są prowadzone, czy Rudvan z Babic Nowych już na amen został zagrzebany? Widzę, że ich profil działania znacznie odpowiada temu, czym bym chciał się teraz zajmować, jednak informacja o takich sytuacjach nie nastraja optymistycznie.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-19 16:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No byłem na rozmowie, jestem ślusarzem i zaproponowano mi na początek 12 do ręki. Robota tam ciekawa i widać że idzie ale nie wiem czy dam sobie radę bo poziom jest ambitny, muszę przyznać. rozmawiałem też z chłopakami którzy tam pracują i chwalą sobie, zapraszają do zespołu, atmosfera naprawdę spoko. jednak jak to czytam to się zaczynam zastanawiać co jest grane. Nikt z chłopaków nie narzekał.
zdjecie uzytkownika
maleńka - 2015-03-31 11:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale musisz też kochany nicku napisać czy to 12 zł za godzinę to jest netto czy brutto bo jedenak to znaczna różnica jest dlas mnie i nie wiem czy się finalnie zdecydować na wysłanie do nich cv czy nie.te kilka złotówek jednak ma dla mnie dycydujące znacznie bo kilka dzieciaków mam i złą tesciową, sami rozumiecie
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-31 14:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć maleńka, na łapkę oczywiście. Ponoć są też tacy co 2 dychy biorą do ręki.
zobacze co z moją aktualną robotą bedzie, jak nie wyraźnie to pojde do rudvanu. Już bym poszedł ale stara mnie powstrzymuje. będe miał dalej do roboty.
zdjecie uzytkownika
Gregor - 2015-04-20 12:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje już 7 miesiąc jako montażysta i nie zamierzam zamienić tej roboty na inną,ostatnio dostałem podwyżkę za '' sumienną realizację planu produkcyjnego''
robota bardzo ciekawa bez monotonii, praca po 8h
dla tych którzy chcą pracować a nie ściemniać, używam że warto, Pozdro
zdjecie uzytkownika
.................. - 2015-04-28 21:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Słuchaj Gregor nie wiem jakim cudem pracujesz tam pół roku, bo obecnie na produkcji pracują 4 osoby M,D,H,P i jeden choruje.Obecnie pracuję w firmie i nie znoszę jak ktoś wciska taką ciemnotę wciska ludziom, jak masz kolego coś konkretnego do powiedzenia,napisania to napisz lub powiedz prawdę a nie wciskaj ciemnoty i mniej szacunek dla ludzi ktuży tam pracują,lub pracowali.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-07-15 18:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie też słyszałem, że można u nich dobrze zarobić, bo wydaje mi się, że możn tutaj już coś zrobić. Czekam na jakieś konkretne informacje odnosnie tej sytuacji. Poza tym to można w branży zarobić ok. 1500 - 2.000 zł netto tak naprawde. Czekam na informacje jeszcze od Was odnośnie rekrutacji czy ktoś był ostatnio.
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-07-23 12:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę tu gównoburzę, i połowę przekłamanych postów. Robiłem w rudvanie pół roku i uwierzcie mi na słowo że nie ma co szukać tam pracy. Te 12 zł o których "nick" pisał to tak naprawdę 10 zł+ subordynacyjne 2 zł. czyli licz ze masz naprawdę 10 zł. Te 2 zł traci się np. za nie przykrycie jakiegos elementu i szlifowanie obok a szef to zobaczy. Wypłaty są wstrzymywane do końca miesiąca żeby ludzie nie uciekli gdyż szkoda przerobionych dni, albo płacone w terminie ale połowę wypłaty a resztę parę dni przed następna wypłatą. Ogólnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-07-23 12:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I jeszcze chciałem dodać ze umowy śmieciowe, a po zwolnieniu się nie ma co liczyć na ostatnią wypłatę bądż jej części w zależności ile przerobiłeś od odtatniej wypłaty. z ekipy która liczy około 7 osób w trakcie mojej pracy zmieniło się ze 20 osób. Ktoś przychodzi, zorientuje się o co chodzi i ucieka po miesiącu albo dwóch. A na jego miejsce następny. Dlatego cały czas są ogłoszenia o pracę tam.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-08-20 15:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ramach sprostowania ,faktycznie wyplaty byly opoznione o kilka dni natomiast dwa razy zdazylo sie ze troche dluzej nikt nikomu nie obcina kasy za byle co jak co niektorzy tutaj wypisuja niewiem co to ma na celu .Co do przemialu ludzi to ponad 80 % to zwykle lenie co chcieli by zarobic odrazu wor kasy nie potrafiacych zrobic kilku prostych czynnosci typu dobrac odpowiednie wiertlo tylko zamknac oczy i pieprzyc robote tutaj trzeba myslec i raz jeszcze myslec jak ktos ma wiecej pytan to pisac
zdjecie uzytkownika
lukej - 2015-08-25 21:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że nie ma co na przyszłość panikować w sytuacji gdzie wiadomo że co jakiś czas są jakieś opóźnienia w przyznawaniu wypłat. Trzeba być spokojnym bo pieniądze prędzej czy później są, z tego co mi wiadomo nie było sytuacji żeby pieniędzy nie było więcej niż miesiąc czasu, także nie ma co sięmartwić.
zdjecie uzytkownika
kerso - 2015-10-19 20:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
parę lat temu dobrzy fachowcy zarabiali tam nawet po 5 koła w czasach świetności tej firmy
zdjecie uzytkownika
henderson - 2015-10-19 23:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz jak sytuacja wygląda, bo rozumiem, że to co teraz dla nich liczy się najbardziej to wykształcenie kierunkowe, które sprawi, że nie będą musieli człowieka za dużo uczyć. Zastanawiam się jal sytuacja będzie wyglądać w firmie za 2-3 lata czy nadal pozostaną konkurencyjni, czy ich gwiazda przygasa?
zdjecie uzytkownika
Honesty - 2015-11-19 19:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli jesteś masochistą, to z pewnością jest to praca dla Ciebie. Zapewniam, że wszystkie pozytywne opinie nie są napisane przez ludzi tam pracujących. Szef o dyktatorskich zapędach dostaje wysypki na samą myśl o kodeksie pracy, urlopach, przepisach bhp i traktowaniu pracownika jak człowieka. Strona www robi wrażenie, lecz po przekroczeniu progu zakładu czar pryska. Z czystym sumieniem odradzam jakiekolwiek kontakty z firmą, może poza Panami którzy pracują na produkcji, bo wytrzymując taką szkołę przetrwania trzeba mieć j.a.j.a.
zdjecie uzytkownika
koli - 2015-11-30 18:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Wam wszystkim. Szukam obecnie pracy i natknąłem się właśnie na te firme w internecie, jako , że leży w branży moich zainteresowań. Trochę niepokoją powyższe posty, ale mam nadzieję , że to wyjatek
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-12-16 19:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytam i zastanawiam się ,o co chodzi z tym oczernianiem Rudvanu , o zaspokojenie swoich chorych ambicji, a może ci panowie którzy odeszli faktycznie za wiele nie myśleli ,bo chować się po kątach i brać kasę ,czemu nikt z nich nie potrafi odejść z honorem i powiedzieć trudno nie wyszło ,tylko wypisujecie pierdoły jak tutuaj jest zle ,po drugie jeżeli ktoś pracuje kilka miesięcy lub krócej nie ma pojęcia o niczym odszedł bo spierdo...ił robotę lub nie chce mu się normalnie pracować też miałem wzloty i upadki , takie życie ale praca rozwija i daje doświadczenie dla chcących coś dać o siebie nie muszę się podpisywać fałszywym nickiem i nie zrobił bym tego nawet po zerwaniu współpracy trochę szacunku i godnosci panowie a nie łby chowacie w piach ze strachu i na koniec firma ma się dobrze, wyplaty są atmosfera dobra a co do szefa to jego firma i on dyktuje warunki ,jak w kazdej innej firmie dużej czy małej napisałem to bo poprostu wkurw..a mnie pieprzenie na odleglość i robienie z siebie ofiary losu -pozdrawiam normalnych -Darek
zdjecie uzytkownika
plik - 2015-12-16 22:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz @koli duzo osob tutaj wchodzi i wypowiada sie na temat firmy Rudvan Systems Sp z o.o., ja ci proponuje mimo wszystko zoabczyc, wyslac swoje cv i jak zaprosza na rozmowe to sam ocenisz czy warto to ciagnac
zdjecie uzytkownika
... - 2015-12-28 23:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo nienawiści widzę wokół. Zacznijmy może od tego, że firma jest porządna i nie można uświadczyć u nich czegoś takiego jak zwlekanie z wypłatami. Ogólnie to nie spotkałem się jeszcze z negatywnymi opiniami odnoście Rudvan...
zdjecie uzytkownika
karol ŻAK - 2015-12-29 14:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
wszystkich
Firma Rudvan od ponad roku zalega z płatnością FV transportowej unikają kontaktu
odradzam komukolwiek współpracy z tą " Firmą"

pozdr.
Karol Żak
Pemma Transport


FV 82/12/2014 -1040,24 Zł brutto
zdjecie uzytkownika
in - 2016-01-03 23:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widać negatywne opinie są potwierdzane przez kolejne osoby.. na początku miałem mieszane myśli, ale skoro firma wisi od roku pieniądze podwykonawcy, to musi coś być na rzeczy.
zdjecie uzytkownika
romekss2 - 2016-01-08 17:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary pracownik - 2015-07-23 12:12:55]:
Na początek dostałem 12 zł netto na godz , robota spoko , wszędzie trzeba robić
zdjecie uzytkownika
bisno - 2016-01-10 00:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo kasy i to już na samym początku, widać, że szanują sobie pracownika, ciekawi mnie jednak jak to później wygląda, słyszał ktoś o podwyżkach może w tej firmie ?
zdjecie uzytkownika
hybb - 2016-01-12 16:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem dziś na rozmowie. Chwile pogadaliśmy i doszło do tematu umowy. Gość powiedział że na start dają umowę zlecenie przez okres pół roku. Od razu podziękowałem i wyszedłem. Potem trafiłem na tą stronę i tak czytam i czytam i naprawde panowie oni takie stawki na umowę zlecenie proponują? Przecież to jest jakaś paranoja!!! Na Olx piszą że stałe wysokie zarobki! To są wysokie zarobki??? Minimum 20 zł za taką pracę! Spójrzcie czym oni się zajmują. Przeróbki samochodowe najwyższej klasy! I to wszystko idzie za granicę! Biorą za to miliony złotych a wam dadzą nędzne ochłapy! Niech was ręka boska broni tam iść do pracy za taką stawkę!
zdjecie uzytkownika
gionek - 2016-01-13 21:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka nie jest też taka sztywna, warto jest negocjować i szkoda, że tego nie zrobiłeś, mogłeś bowiem zaproponować umowę na 3 miesiące jako próbna a potem umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
romekss2@wp.pl - 2016-01-16 13:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bisno - 2016-01-10 00:57:45]:
Pracodawca jest naprawdę spokojnym człowiekiem , nigdy nie widziałem żeby na kogoś krzyczał czy coś w tym stylu . Wszystkie sprawy finansowe są załatwiane na papierze . Atmosfera z współpracownikami jest ok mówię tu o M, D, H, P, M ,wszędzie trzeba pracować, jeżeli ktoś myśli że przyjdzie do tej pracy poleżeć to niech nie przychodzi wcale bo i po co . Choć pracowałem tam tylko trzy dni mogę polecić tą pracę bo w tej pracy można się ciągle rozwijać .Z zawodu nie jestem spawaczem ani ślusarzem i dlatego sam zauważyłem że nie jestem wstanie sprostać tej pracy i sam zrezygnowałem po trzech dniach próbnych za które oczywiście miałem zapłacone , uczciwie mówiąc mogę polecić tą pracę osobą mającym trochę wiedzy w tych zawodach
zdjecie uzytkownika
faleniame - 2016-01-17 19:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romekss2 - 2016-01-08 17:14:33]:
Witam!Zaczepiłem się chwilę w tej firmie. Osobiście odradzam!Na początek wymusiłem umowę o pracę przy rozmowie a potem jednak zmienili na zlecenie.Problem z zakwaterowaniem jeśli jesteś z poza regionu. Obiecują pomoc a potem mamy cię w d...e.Nie otrzymałem całości wynagrodzenia za swoja prace.Podkreślę fakt ,że nie jestem ,,ferdkiem ,, z ulicy co nie zna tematu pracy.Budują niby koniowozy za miliony euro a płacą tak,że żenada.Ogólnie łapanka jeśli chodzi o pracowników. Gdy ja tam byłem to ze ,,starej ekipy ,, było 2 ludzi (masakra!!).Szef niby ok ale tylko niby!!
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2016-01-19 21:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gionek to dość uczciwa propozycja, bo ostatecznie możliwe jest u nich zatrudnienie w ramach umowy o pracę. Przecież każdemu na tym zależy i fajnie, że jest to przestrzegane.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2016-01-20 23:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
romekss2 .odrazu chcesz umowę o pracę ,tylko pokaż co umiesz , bo takich pseudo fachowców było wielu i co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to własnie umieli jestem tutaj ponad dwa lata i daję radę też zaczynalem od innej stawki niż mam teraz,i nie chwal się umiejętnosciami bo nic nie pokazałeś , dowiedz się więcej na temat firmy i całego systemu ,wtedy zabierz głos ,nie zwalaj winy na firmę której nie znasz ,flustracje i zlość wylewaj gdzie indziej ,każda firma może zniknąć , duża czy mała ,nie takie zaklady padaly ,mam nadzieje że nasza się utrzyma,na szczęscie ciebie nie będzie -pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pcha - 2016-02-17 13:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, pseudo fachowców ta branża zna tysiące, ciężko się więc wybić, ale jak już się człowiek pokaże z dobrej strony to wszystko dzieje się w dobrym i szybkim tempie :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszystko przebieglo pomyslnie w konkretach
Pytania: jak traktuje swoja prace i czy nie boje sie wyzwan
zdjecie uzytkownika
faleniame - 2016-04-03 20:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Pewnie się nie mylę sądzą,że Darek bije do mnie. Postaram się więc streścić swoją pseudo fachowość.Wykonanie modelu i form laminatów do porsche 924 carerra gtr oczywiście w skali 1:1 ( samodzielnie).To jedno z ostatnich moich prac.Nie ma problemu bym Ci podesłał fotki z tych prac.Kasa jaką oferuje Marek absolutnie mnie nie interesuje.Piszę tu tylko dlatego by Ci którzy mają zamiar pracować w tej firmie przemyśleli temat.Firma która ciągle szuka pracowników musi mieć jakiś problem.Nie należę do frustratów itp. ponieważ nie mam podstaw by nim być!!
zdjecie uzytkownika
3er - 2016-04-08 20:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sa branze w ktorych na prawde trzeba sie znac na fachu

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert