Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom

Pracowałeś w firmie Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NICK - 2009-09-22 17:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma RUDVAN ; na początek złote góry,szkolenia i inne wspaniałe obietnice.Przepracujesz miesiąc i na obietnicach się kończy.Firma którą należy omijać szerokim łukiem jak nie chcemy zmarnować swoich możliwosći rozwoju.
zdjecie uzytkownika
tatoo - 2009-10-06 13:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie szkolenia. Niekompetencja i ignorancja "najwyższego" [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-27 13:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NICK a o jakich obietnicach piszesz? Dzisiaj zadzownili do mnie z Rudvan System Babice Nowe i zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie pracy za parę dni. A jaką kasę dają tam na początek nowym osobom?
zdjecie uzytkownika
rachmi - 2013-06-03 19:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
heh, do mnie też zadzwonili. a jaką umowę zaproponowali? coś wiadomo o zarobkach?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 20:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O to ja się podłączam do tematu bo szukam informacji bo zastanawiam się nad zatrudnieniem się w Rudvan Systems. Nie będę kłamać że najbardziej to chciałbym wiedzieć ile się tam zarabia tak mniej więcej miesięcznie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 13:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy wiecie w ogóle czy ktoś u nich jeszcze pracuje? bo jak zmienili lokalizację, to może obecnym pracownikom podali namiary?
zdjecie uzytkownika
chile - 2014-01-03 13:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktos ma doswiadczenia z pracy u nich w ostatnich kilka miesiecy ? Widze ze juz od kilka miesiecy poszukuja projektantow. Chyba sie biznes rozkreca...
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-01-31 11:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałem w tej firmie jeśli chodzi o zarobki wg mnie bardzo dobre, wynagrodzenie zawsze na czas.
Praca przede wszystkim ciekawa i rozwijająca.
Słyszałem że rozwój firmy nabiera tempa....;)
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-02-01 01:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś powie wiarygodnie o tej firmie czy warto się z nimi wiązać?
jakieś konkrety.
zdjecie uzytkownika
ermag - 2014-02-21 16:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rudvan Systems wygląda na dobra firmę, na swojej stronie chwalą się nowym zakładem produkcyjnym, ale tez chętnie posłucham konkretów.
zdjecie uzytkownika
xxl - 2014-03-18 10:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłem tam.Prezes zaprasza na rozmowy
do zafajdanej stołówki obiecuje złote góry a podsuwa umowę zlecenie z dodatkowymi paragrafami które pozwoliły by mu na ograniczenie wypłaty do minimum.
Cytuję:W przypadku nienależytego lub nieterminowego wykonania zlecenia Zleceniodawca ma prawo odmowy całości lub części umówionego wynagrodzenia.
PRACA TYLKO DLA ZDESPEROWANYCH
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-03-18 18:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DZIŚ PRZYJECHAŁ DO MIEJSCA POPRZEDNIO WYNAJMOWANEGO PRZEZ RUDVAN BYŁY PRACOWNIK TEJ FIRMY I SZUKAŁ NOWEJ LOKALIZACJI DO KTÓREJ SIĘ PRZENIEŚLI.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sebi81 - 2014-03-24 15:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESTEM PO ROZMOWIE, JEŚLI CHODZI O WYNAGRODZENIE Z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA NA POCZĄTEK OFERUJĄ W MIARĘ DOBRE PIENIĄDZE
JAK DLA MNIE TROCHĘ DALEKO DOJEŻDŻAĆ ALE SPRÓBUJEMY,
SZANSE ROZWOJU FIRMY WIDAĆ!
zdjecie uzytkownika
kamilo72 - 2014-03-31 15:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z firmą współpracuje od pół roku jestem zadowolony,
ale konkret: kasa ogółem dobra - a co najważniejsze płacą na czas.
Wyzwanie generalnie dla ambitnych i chcących tworzyć coś ciekawego.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-08 17:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wszyscy piszecie ? pracuję w rudvanie i jestem zadowolony. Desperaci to ci, którzy po prostu nic nie potrafia i mszczą się za swoje nie powodzenie w internecie. Ja wynagrodzenie zawsze dostałem na czas. Jak coś spieprzyłem, nikt mi głowy nie urwał. Praca jest ciekawa i atmosfera dobra. a w ogóle to nie pracuje w Rudvan Systems tylko w Rudvan spk. to inna firma !
zdjecie uzytkownika
wojtas79 - 2014-04-09 11:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z Firmą Rudvan Sp.z o.o.i Wsp.Sp.K współpracuje od listopada ubiegłego roku i powiem szczerze ja się dotychczas nie zawiodłem,
ekipa zgrana, wynagrodzenie na czas, zleceń dużo, szef jak najbardziej w porządku generalnie- osobiście polecam !
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-06-19 22:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajnie czytac takie pozytywne komentarze, jak ten, który napisał wojtas79, ale czy wszyscy tak mysla, czy to może szef wypisuje takie pozytywy?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-13 16:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Rudvan wtrzymuje wynagrodzenia pracownikom i jest coraz bliżej upadku, a szukają nowych ludzi, Nie polecam w żadnym wypadku tej firmy nawet jeśli tu pracuje, ale już niedługo.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-22 14:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ciekawostka, mi nic nikt nie wstrzymał. ja polecam !
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-08-28 23:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem niby czemu Rudvan Systems miałby jednoczesnie wstrzymac pensje i rekrutować nowych pracowników, widać to co napisał drugi pracownik było prawdą i nic nie zostało wstrzymane. Mam tez problem, aby znaleźć ogłoszenia pracy od Rudvan Systems, może wiecie w takim razie, gdzie mogę takie znaleźć? Jeśli faktycznie szukają.
zdjecie uzytkownika
szczera opinia - 2014-09-28 07:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Marek chce inteligentnie zrobic swoich pracownikow w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie wyplaca pelnej wyplaty juz od 3 miesiecy. A szuka nowych pracownikow. Nie idzcie tam do pracy!!!
zdjecie uzytkownika
daruusz - 2014-10-06 18:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można nie placic osobom przez trzy miesiace a jednoczesnie szukac kolejnych osob? chyba, ze te nowe osoby dostaja kase i teraz sa tacy co bardziej sa poszkodowani a inni mniej. wtedy to dopiero byloby komiczne. ile zabiera procent z tej pelnej wyplaty wlasciciel? jesli oczywiscie to co pisze @szczera opinia to prawda
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x