Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom

Pracowałeś w firmie Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wojtas79 - 2014-04-09 11:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z Firmą Rudvan Sp.z o.o.i Wsp.Sp.K współpracuje od listopada ubiegłego roku i powiem szczerze ja się dotychczas nie zawiodłem,
ekipa zgrana, wynagrodzenie na czas, zleceń dużo, szef jak najbardziej w porządku generalnie- osobiście polecam !
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-06-19 22:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fajnie czytac takie pozytywne komentarze, jak ten, który napisał wojtas79, ale czy wszyscy tak mysla, czy to może szef wypisuje takie pozytywy?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-13 16:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma Rudvan wtrzymuje wynagrodzenia pracownikom i jest coraz bliżej upadku, a szukają nowych ludzi, Nie polecam w żadnym wypadku tej firmy nawet jeśli tu pracuje, ale już niedługo.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-22 14:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ciekawostka, mi nic nikt nie wstrzymał. ja polecam !
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-08-28 23:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem niby czemu Rudvan Systems miałby jednoczesnie wstrzymac pensje i rekrutować nowych pracowników, widać to co napisał drugi pracownik było prawdą i nic nie zostało wstrzymane. Mam tez problem, aby znaleźć ogłoszenia pracy od Rudvan Systems, może wiecie w takim razie, gdzie mogę takie znaleźć? Jeśli faktycznie szukają.
zdjecie uzytkownika
szczera opinia - 2014-09-28 07:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pan Marek chce inteligentnie zrobic swoich pracownikow w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie wyplaca pelnej wyplaty juz od 3 miesiecy. A szuka nowych pracownikow. Nie idzcie tam do pracy!!!
zdjecie uzytkownika
daruusz - 2014-10-06 18:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można nie placic osobom przez trzy miesiace a jednoczesnie szukac kolejnych osob? chyba, ze te nowe osoby dostaja kase i teraz sa tacy co bardziej sa poszkodowani a inni mniej. wtedy to dopiero byloby komiczne. ile zabiera procent z tej pelnej wyplaty wlasciciel? jesli oczywiscie to co pisze @szczera opinia to prawda
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-12-08 19:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, też zastanwiam się na faktem, ze można nie placic osobom przez trzy miesiace a jednoczesnie szukac kolejnych osob" mało relana jak da mnie sytuacja i nie sądzię, zeby firma taka jak Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom robiła coś takiego, bo mają spory kapitał już i dochody po prostu..
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-01-11 18:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłem ostatnio na rozmowie, oferują 6zł +2subordynacyj









Pracowałem tam ostatnio na rozmowie oferuj a 6zl +2 zł subordynacyjne stoją dwa auta które są robione od roku KOŃCA NIE WIDAĆ.Praca po 10 h bez dodatków nadliczbowych .Prezes obiecuje złote góry, chce fachowców a daje pęsje jak na cieciowi ,dodatkowo nie wypłaca na czas a po odejściu wcale nie wypłaca zaległej należności wypłaty.Kto chce podjąć tam pracę niech mocno się zastanowi.
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-01-21 03:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to znaczy dwa złote subordynacyjne, bo szczerze powiedziawszy nie rozumiem, nie dość, że słowo raczej trudne i zwykle spotyka się jego negację, to nie rozumiem wymiaru tej stawki. To jest dodatek godzinowy, czy do całej dniówki? Co jak ktoś jest niesuborynacyjny, czy po polsku mówiąc nieposłuszny? O co w ogóle chodzi z tym posłuszeństwem?
zdjecie uzytkownika
tymon - 2015-02-04 15:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za śmieszna stawka 6zl +2 zł subordynacyjne? eee, ktoś może jakoś jaśniej napisac o co chodzi, czy tylko na rozmowie rekrutacyjnej dowiem się co dlaczego i po co? mam nadzieje, że teraz nowe rekrutacje dojdą. a firma generalnie to tymi pojazdami się zajmuje, dostawczymi jakimiś większymi samochodami, tak?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-02-06 19:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam pół roku temu wyjaśniam 6zł stawka podstawowa 2zł dodatek który możesz mieć zabrany za słabo lub żle wykonaną pracę która naraża pracodawcę na straty .Szef jest bardzo wymagający lecz sam nie wie jak dana rzecz ma być wykonana.Bardzo współczuwam tym ludziom którzy tam jeszcze pracują .trzyma ich tylko opózniające się wypłaty które są wypłacane pod koniec następnego miesiąca.Pisząc to chcę ostrzec ludzi którzy chcą podjąć tam pracę .Trzeba powiedzieć STOP TAKIM PRACODAWCOM i nie podejmować w takich firmach pracy .
PRZESTROGA PRZED BŁĘDEM
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-02-25 21:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w takim razie, skoro tyle tutaj narzekania na forum, to co Was trzyma w Rudvan Systems, bo jednak skoro firma funkcjonuje tyle lat to musi czyms zwabiac pracowników. Chyba znacie stawkę za jaką będziecie pracować przed rozpoczęciem pracy, to skoro się na nią godzicie, to nie ma co później narzekać.
zdjecie uzytkownika
kerso - 2015-03-02 17:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
pan r.m.prowadził tą firmę kilkanście lat i ją rozpier..... w pył,w tym nie wypłacając po kilkanaście tys..pracownikom
zdjecie uzytkownika
OER - 2015-03-16 08:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A obecnie w ogóle jakieś działania w celu przywrócenia dawnej wielkości tej firmy są prowadzone, czy Rudvan z Babic Nowych już na amen został zagrzebany? Widzę, że ich profil działania znacznie odpowiada temu, czym bym chciał się teraz zajmować, jednak informacja o takich sytuacjach nie nastraja optymistycznie.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-19 16:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No byłem na rozmowie, jestem ślusarzem i zaproponowano mi na początek 12 do ręki. Robota tam ciekawa i widać że idzie ale nie wiem czy dam sobie radę bo poziom jest ambitny, muszę przyznać. rozmawiałem też z chłopakami którzy tam pracują i chwalą sobie, zapraszają do zespołu, atmosfera naprawdę spoko. jednak jak to czytam to się zaczynam zastanawiać co jest grane. Nikt z chłopaków nie narzekał.
zdjecie uzytkownika
maleńka - 2015-03-31 11:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale musisz też kochany nicku napisać czy to 12 zł za godzinę to jest netto czy brutto bo jedenak to znaczna różnica jest dlas mnie i nie wiem czy się finalnie zdecydować na wysłanie do nich cv czy nie.te kilka złotówek jednak ma dla mnie dycydujące znacznie bo kilka dzieciaków mam i złą tesciową, sami rozumiecie
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-31 14:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć maleńka, na łapkę oczywiście. Ponoć są też tacy co 2 dychy biorą do ręki.
zobacze co z moją aktualną robotą bedzie, jak nie wyraźnie to pojde do rudvanu. Już bym poszedł ale stara mnie powstrzymuje. będe miał dalej do roboty.
zdjecie uzytkownika
Gregor - 2015-04-20 12:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje już 7 miesiąc jako montażysta i nie zamierzam zamienić tej roboty na inną,ostatnio dostałem podwyżkę za '' sumienną realizację planu produkcyjnego''
robota bardzo ciekawa bez monotonii, praca po 8h
dla tych którzy chcą pracować a nie ściemniać, używam że warto, Pozdro
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-28 21:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
.................. - 2015-04-28 21:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Słuchaj Gregor nie wiem jakim cudem pracujesz tam pół roku, bo obecnie na produkcji pracują 4 osoby M,D,H,P i jeden choruje.Obecnie pracuję w firmie i nie znoszę jak ktoś wciska taką ciemnotę wciska ludziom, jak masz kolego coś konkretnego do powiedzenia,napisania to napisz lub powiedz prawdę a nie wciskaj ciemnoty i mniej szacunek dla ludzi ktuży tam pracują,lub pracowali.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-07-15 18:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie też słyszałem, że można u nich dobrze zarobić, bo wydaje mi się, że możn tutaj już coś zrobić. Czekam na jakieś konkretne informacje odnosnie tej sytuacji. Poza tym to można w branży zarobić ok. 1500 - 2.000 zł netto tak naprawde. Czekam na informacje jeszcze od Was odnośnie rekrutacji czy ktoś był ostatnio.
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-07-23 12:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę tu gównoburzę, i połowę przekłamanych postów. Robiłem w rudvanie pół roku i uwierzcie mi na słowo że nie ma co szukać tam pracy. Te 12 zł o których "nick" pisał to tak naprawdę 10 zł+ subordynacyjne 2 zł. czyli licz ze masz naprawdę 10 zł. Te 2 zł traci się np. za nie przykrycie jakiegos elementu i szlifowanie obok a szef to zobaczy. Wypłaty są wstrzymywane do końca miesiąca żeby ludzie nie uciekli gdyż szkoda przerobionych dni, albo płacone w terminie ale połowę wypłaty a resztę parę dni przed następna wypłatą. Ogólnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-07-23 12:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I jeszcze chciałem dodać ze umowy śmieciowe, a po zwolnieniu się nie ma co liczyć na ostatnią wypłatę bądż jej części w zależności ile przerobiłeś od odtatniej wypłaty. z ekipy która liczy około 7 osób w trakcie mojej pracy zmieniło się ze 20 osób. Ktoś przychodzi, zorientuje się o co chodzi i ucieka po miesiącu albo dwóch. A na jego miejsce następny. Dlatego cały czas są ogłoszenia o pracę tam.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszystko przebieglo pomyslnie w konkretach
Pytania: jak traktuje swoja prace i czy nie boje sie wyzwan
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 15:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-08-20 15:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ramach sprostowania ,faktycznie wyplaty byly opoznione o kilka dni natomiast dwa razy zdazylo sie ze troche dluzej nikt nikomu nie obcina kasy za byle co jak co niektorzy tutaj wypisuja niewiem co to ma na celu .Co do przemialu ludzi to ponad 80 % to zwykle lenie co chcieli by zarobic odrazu wor kasy nie potrafiacych zrobic kilku prostych czynnosci typu dobrac odpowiednie wiertlo tylko zamknac oczy i pieprzyc robote tutaj trzeba myslec i raz jeszcze myslec jak ktos ma wiecej pytan to pisac
zdjecie uzytkownika
lukej - 2015-08-25 21:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że nie ma co na przyszłość panikować w sytuacji gdzie wiadomo że co jakiś czas są jakieś opóźnienia w przyznawaniu wypłat. Trzeba być spokojnym bo pieniądze prędzej czy później są, z tego co mi wiadomo nie było sytuacji żeby pieniędzy nie było więcej niż miesiąc czasu, także nie ma co sięmartwić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rudvan Systems Sp z o.o. i Wsp. Sp Kom?
Zadaj pytanie
alert