brak logo

SONOCO POLAND

Łódź

Opinie o SONOCO POLAND

Antyurzędnik 2015-01-30 04:30
wlasnie dlatego nie chce u nich pracowac bo praca ciezka i zmudna a zarobki smieszne. Ale do pracy mialbym bardzo blisko. No i zatrudnienie od ręki. Ale nie jestem desperatem który pójdzie pracować za 50 zł dziennie. Tyle to ja moglbym zartabiac ale za 4 h pracy.
2
Hose Arcadio Morales 2015-02-03 15:21
Dla wszystkich pracowników którzy pracują przez agencje BP lub TR;
Stawka godzinowa jaką firma "S" płaci firmie BP lub TR za godzinę waha się w granicach 20/25 zł/h, Dlaczego? -- Firma wrzuca sobie w 'koszty' tzw. "wynajem pracownika/niewolnika"- taki pracownik nie blokuje etatu, można dowolnie regulować jego czas pracy w danym miesiącu, takie agencje to pasożyty niestety, sprzyja im duże bezrobocie co jest skutkiem niskich wynagrodzeń, mniejsze bezrobocie = większe zarobki.

Pozdrawiam wszystkich z obozów pracy w Strykowie.
7
lala 2015-02-04 11:58
wie ktos ile mozna zarobic bedc bezporednio pod sonoco ? jak wtey wygladaj stwaki ? bo pytajac sonokowcow to odpowiadaja ze 1200-1400... nie chce mi sie wierzyc zeby robic w takim burdelu po kika lat za najnizsza krajowa.
1
Antyurzędnik 2015-02-17 01:04
1200 to obecnie na mieszkanie wydaję - za wynajem danina. Tanszych dla singla o przyzwoitym standardzie niestety nie ma. Pomimo ze mieszkam bardzo blisko obozu pracy na Granicznej i chętnie podjąłbym wyzwanie to za 1200 bym nie chcial pracowac. A tym bardziej z 4 jezykami obcymi na taśmie. Potrafię więcej. Więc ile zatrabiacie?
1
syf 2015-03-02 13:43
I jak tam wiecie już kto was zaświerzbił - matko jakie tam syfiarze pracują - masakra
6
sam 2015-03-05 11:05
W Sonoco pracowników traktuje się jak bydło, ponieważ tzw. kierownictwo, to wyjątkowi prostacy. Walka ze świerzbem, to tylko pozory. Pracownicy agencji mają do dyspozycji codziennie inne szafki na odzież ,wielkości skrzynki na listy , potwornie brudne oraz muszą nosić śmierdzące gumiaki/ tzw. noski/ które są niebezpieczne i mogą wywoływać grzybicę. Na sali produkcyjnej w powietrzu jest mnóstwo kurzu, brudu, bakterii, co powoduje wysychanie śluzówki. Klimatyzacja nie jest czyszczona, jak również automaty z napojami / związki chemiczne udające kawę, herbatę/ na stołówce.
Sonoco, to firma wykorzystująca ciężką sytuację na łódzkim rynku pracy , zatrudniająca w trudnych warunkach za marne zarobki!
16
Fajny gość 2015-03-07 15:42
Ja pracowałem w Sonoco poprzez agencję Fenix . Spotkałem tam tylko dwie osoby , które nie powinny tam w ogóle pracować . Zarobki są faktycznie niskie , bo od najniższej krajowej odliczane są składki na podatek dochodowy . Oprócz tego na autobus jest odliczane po 3zł w jedną stronę . Nie korzystałem z automatów , tylko swoje miałem . Więc na pracę nie ma co narzekać , ale są pewne plusy i minusy . Plusem jest praca, a minusem dojazd i brak kwaterunku .
1
zbulwersowana 2015-03-22 07:05
PRACA TUTAJ TO DNO , odradzam stanowczo , człowiek wstaje o 4 rano , jedzie godzinę czasu , żeby dowiedzieć się pod bramą ze jednak ma wracać do domu .
Ktoś kto szuka pewnej pracy na pewno jej tu nie dostanie , zapisujesz się do pracy i tak nie jeseś pewny czy wgl się dostaniesz do zakładu.
3
noddyh 2015-03-23 18:35
Firma, która zatrudnia ludzi przez krwiopijcze "agencje", to jest firma, która zatrudnia polskich "pastuchów". Taki Menager lub duty menager mają telefony służbowe, samochody służbowe, a pracownik (też Polak)zarabia (na warunki kutnowskie) podstawowe minimum. A na warunkach kutnowskich te "pastuchy" (obraza ich nazwać "cow boyami" zarabiają masę pieniędzy. Amerykanin stawia takiego sługusa i daje mu łącznie z samochodem około 6-30.000 zł. Za te pieniądze ma opłacone popychacza, popychadło, a podczas wspólnej wieczerzy, podczas rozmowy mówią o nas "ludzie z laSU", A TE BUFONY CIESZĄ SIĘ, ŻE NAS POLAKÓW I TAK WALĄ W ROGI. Tak to wygląda i cześć.
8
MYSZA 2015-03-27 13:48
Po przeczytaniu niekturtch komentarzy az sie wlos na glowie jezy Ludzie to by chcieli 2000 na reke jeszcze nic nie robic caly dzien Wiec pracuje od dwoch miesiecy w sonocco i powiem tak w ciezkiej pracy to ja bylam w tej chwili pracujac tutaj zobaczylam jak wyglada praca lekka Ktos kto pisze ze tu jest ciezko chyba w zyciu ciezko nie pracowal powtarzam nie pracowal
Ninka 2015-04-06 17:49
Pracuję w Sonoco już dwa lata tylko w wekeendy i muszę powiedzieć że nie jest żle.Praca nie jest ciężka może trochę wyczerpująca, zależy na jaką maszynę się trafi.Ogólnie rzecz biorąc powiedziała bym że w innych fabrykach jest gorzej mam trochę doświadczenia.Zarobki mogły by być większe ale agencje też muszą z czegoś zyć Ja nie narzekam.Pozdrawiam wekeendowców.
1
aisha 2015-04-27 22:51
Zaczęłam prace w sonoco na weekendy same po 12 h ale normalnie przez zakład i powiem szczerze że zupełnie inaczej mnie traktują. Jak robiłam na agencji to byłam jak murzyn i popychadlo dla nich a teraz i pogadaja mam łatwa robotę nikt się nie czepia ze się nie wyrabiam. Teraz uczę się na operatora a dopiero 2 weekend robie i luz narazie mam totalny. Wiec jak jest miejsce to możecie iść spróbować ;)
wida25 2015-04-28 18:53
Zatrudniając się na same weekendy przez firmę czyli od piątku do niedzieli po 12 h Na umowie masz 1750 to wychodzi 1450 zł na rękę. . Ewentualnie możesz startować na operatora co jest możliwe wtedy stawka jest większa
HR 2015-05-19 16:06
Sonoco niczego nie wytwarza, tylko pakuje.
2
gość 2015-08-10 23:41
W Sonoco Łódź operatorzy i pakowacze opluwani są jawnie w twarz, przez kierownictwo i dyrekcje Sonoco. Co miesiąc znajdują preteksty, aby tylko urwać ludzią z produkcji po premii, pomimo że pracujesz starannie i odpowiedzialnie. Sonoco Łódź to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zatrudniajcie się w tej firmie. Nerwicy się nabawicie i zrobią z ciebie pachołka.
5
jona 2015-09-14 19:42
Witam,jestem studentką i pracowałam w sonoco 3 tygodnie dorywczo. W umowie z agencji BIZNES jest napisane, że płacą 9,50 brutto, ale ile dają do ręki to jedna wielka tajemnica... dostałam wypłatę i wyliczyłam, że za jeden dzień płacili mi 52,25 (6,50 za godzinę). Nie liczę już nawet że jeden tydzień pracowałam na nocki gdzie stawka miała być dużo większa. Pracowało tam wielu moich znajomych i każdy dostał inne wynagrodzenie. Nikomu nie polecam tej pracy, no chyba, że ktoś pilnie potrzebuje jej od zaraz- zatrudniaja od razu bez problemu. Ale zarobki nie dość, że śmieszne-to jeszcze niesprawiedliwe.
1
KM 2015-12-05 22:46
Krótko o Sonoco w Łodzi: amerykański [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Polsce:(
1
ola 2016-02-11 18:22
witam,
co tzn,stanie pod sciana ,to co jak pojde do pracy to mogę stać tak pare godzin az mnie ktoś wybierze????
Arek 2016-02-12 17:59
Piątek Sobota Niedziela 2 zmiany 2150 zł plus 10% premia- podatek
Van Helsing 2016-03-01 18:51
Cześć
Ile realnie jest w stanie się zarobić w tej firmie przez agencję, pracując na jedną zmianę ? i jeszcze czy często wypadają dni w których nie ma pracy i karzą nie przychodzić ?
Pozdro
1
1899 2016-03-02 23:18
Zatrudniłem się w Sonoco przez agencję Feniks, co do Feniksa to w zasadzie nie mam żadnych zastrzeżeń, spoko jako agencja pracy.
Jednak ta pożal się Boże WIELKA FYRMA to dla pracowników agencji (w szczególności młodych chłopaków) istny łagier. Robota ta ma 2, lub jak kto woli 3 plusy:
1. Stawka (dla studentów) 9zł/h netto to całkiem spoko stawka
2. Elastyczny grafik - idziesz kiedy chcesz.
3. Dopóki masz "żółte światełko" to jeszcze idzie przepracować.

Opiszę może krótko typowy dzień pracy w Sonoco:
Przychodzisz, zakładasz śmierdzące jak odbyty niektórych pań operatorek noski. Idziesz na przydzieloną Ci maszynę, okazuje się że pan OPEŁATOŁ już ma swój skład i idź se szukać roboty pionie. Zgarnia Cie jakaś raszpla, po facjacie już widzisz wylewającą się frustrację z niepięknej buźki. Jeśli masz niebieskie światełko musisz: składać składaki (czyli zwykłe kartony, ale składaki brzmi bardziej prestiżowo dla ubogich umysłowo logistyków firmy), oklejać je, układać je na palecie, ostretchować, załatwić sobie sam paleciaka, wywieźć paletę, oczywiście w międzyczasie sprawdzać czy maszyna prawidłowo nakleja etykiety, lub numery seryjne. Jeśli nie jesteś w stanie tego zrobić, a nie jesteś, bo się tego nie da zrobić tak żeby nie było zastoju, to pani OPEŁATOŁ miesza Cię z błotem. Nie przytoczę żadnych cytatów, bo post zostałby usunięty ze względu na wulgaryzmy. Jak Ci się uda przetrzymać zmianę, to wychodzisz z tego "zakładu pracy", nad bramą brakuje tylko napisu "Arbeit macht frei". Generalnie nie polecam.

PS. Podczas mojej krótkiej przygody z Sonoco zaobserwowałem bardzo nieprzyjemną rzecz- mianowicie, operatorzy zachowują się jakby chwycili Pana Boga za nogi tym, że mają pozycję jakiegoś śmiesznego operatora w śmiesznej firmie Sonoco i poniewierają ludźmi - czy to młody chłopak/dziewczyna, czy chcący dorobić do emeryturki dziadkowie/babcie. Do Operatorów- serio? Uważacie że taką pracą zdobyliście świat? Gratuluję Wam ambicji, a w zasadzie to jej braku, gratuluję też przebiegłości i cwaniactwa w chwilach, kiedy winna zastoju jest eksploatowana 24/7 maszyna, a obrywa się pracownikom (najczęściej agencji). Sami nie potraficie rzetelnie i uczciwie pracować, więc wyładowujecie frustrację na innych pracownikach. Taka rada- panowie operatorzy niech przed pracą rozładują napięcie w łazience, a panie niech rozładują je zadbaniem o rozstępy na zadzie, czy jakkolwiek inaczej.
Nie chcę być niesprawiedliwy jednak i przyznam, że podczas półrocznej pracy trafiłem na 4 lub 5 całkiem sympatycznych panów Operatorów i pań Operatorek- mieli coś, czego nie ma 85% pracujących tam GRUBYCH RYB (czyli patologicznych operatorów) - szacunek dla drugiego człowieka.

Na pohybel!
3
nowy 2016-05-10 08:38
czy sa tam wózki widłowe wysokiego składu
Kemot 2016-08-05 00:50
jak to wszystko, przeczytałem to nie wiem czy płakać czy się śmiać, praca jest tak lajtowa, że to musiałbym tutaj użyć brzydkich słów, co prawda obywateli Ukrainy tyrają najbardziej, ale Polacy mają luz, poza tym tutaj nie trzeba myśleć, zero wysiłku umysłu, tylko fizyczny, co prawda jak ktoś chce zostać niebieskim lub być zatrudnionym przez sonoco, no to już trzeba użyć mózgu, ale niebiescy mają super dodatek raptem 0,40 groszy za godzinę, a na umowę przez sonoco dostaję się no może z około 200 zł więcej niż przez agencje, faktycznie na umowie o pracę macie pełny socjal, czyli karty multi, opieka medyczna i inne takie tam, ale tak naprawdę liczy się kasa na rękę. Ogólnie ja trafiłem na bardzo fajnych operatorów i na 2 zmianie i na zmianie w weekendy, potrafią wytłumaczyć i są spoko, więc luzik a pracuję już od 3 tygodni, więc bardzo mi się podoba, jedynie nie podoba się tym co by co godzinę chodzili na papierosa na 15 minut i tym co przez 8 godzin chcieliby pracować tylko 4 godziny, no to fakt takie osoby mogą wstawiać w 100% negatywy, ale chrzanić ich praca jest naprawdę spoko jak na łódzkie warunki
aaa 2016-08-17 21:05
Czy potrzebują pracowników produkcyjnych ?
Samanta 2016-09-20 20:04
Wszystko to potwierdzam. Ogólnie jest bardzo brudno, sprzątane na hali jest tylko wtedy jak nie ma co robić i operator każe pozamiatać żeby nie było że się nie pracuje. Białe rękawiczki po dniach są tak brudne jakby z tydzień co najmniej się pracowało. Brakuje krzeseł , szczotek, szufelek. Wielki bałagan także alergikom nie polecam. Łazienki niby sprzątane a tak naprawdę jest tylko zakładany papier, mydło uzupełniane i papierowe ręczniki, toalety z kamieniem chyba nigdy nie myte.
spidi 2016-10-17 10:32
wie ktoś jak wygląda tam praca informatyka ?
Zarobki, warunki etc ?
sedo 2016-10-17 10:34
Pytasz o lokalizacje w Łodzi @spidi? Teraz akurat do Łodzi z IT nikogo nie szukają, widzę jedynie tego typu rekrutacje do Strykowa - IT Support Assistant
Jaras 2016-11-22 08:48
Sonoco to kołchoz
wszędzie tylko nie tam
teraz biorą ukraińców, bo Polacy już tam nie chcą
1
Xxxxx 2016-12-22 00:05
Ocena pracy w Sonoco. Laski pracujące w Sonoco wyżej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają. Myślą ,że każdy będzie im się kłaniał, a są pewne istoty ktore zachowuja sie karygodnie. Glupie kretynki ,które smaruj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdemu i są nagłośniejsze. Może i praca nie jest najgorsza ale ważna jest atmosfera pracy. Nie chciałabym za każdym razem myśleć ,że ktoś na mnie krzywo spojrzy albo coś powie. Praca ma być przyjemnością ,a nie udręką.
1
Katarzyna 2017-01-03 23:24
piszesz o pracy przez firmę sonoco czy przez agencję pracy?
Katarzyna 2017-01-03 23:36
co to są te światełka? może mi ktośwytłumaczyć?
Jaras 2017-01-13 14:13
Żółte prze egzaminem
niebieskie po egzaminie
różowe nie zdał egzaminu
Z daleka od tego szajsu !!!
3
Aneta 2017-03-01 15:57
@Xxxxx mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w firmie? Obecnie trwa rekrutacja do pracy w Łodzi na stanowisko Inżynier ds. Lean. Osoby szukające opinii o firmie jako pracodawcy na pewno będą wdzięczne za informacje.
1
pracowniksonoco 2017-03-07 15:37
1500zł za etat, po trzech miesiącach jak masz premie 1600zł, zmiana weekendowa, czyli pt, sb, nd po 12 h (tyle ja zarabiam a pracuję od kilku miesięcy)
Aneta 2017-03-08 10:09
@pracowniksonoco a możesz powiedzieć jeszcze coś więcej na temat tego jak wygląda Twoja codzienna praca?
Pracownik sonoco Łódź 2017-03-09 09:50
Co Wy ludzie gadacie?
Nie zgodzę się z opiniami większości z was..
Piszecie że ciężko.. ludzie to jest praca na produkcji czego się spodziewaliscie? Przerwy 30min co godzinę ?
Operatorzy/brugadzisci czy ktokolwiek z sonoco nie sa tacy źli a na pewno nie wszyscy.. wiadomo w każdej pracy znajdzie się jakiś idiota...
Pracuje tu od września 2015 i praca jest spoko.. ludzie też jeśli podchodzi się do nich normalnie.
Przestańcie pi3rdolic..
Aneta 2017-03-09 11:26
@Pracownik sonoco Łódź Chętnie usłyszymy więcej na temat Twojej opinii. Co możesz powiedzieć więcej o warunkach zatrudnienia w firmie?
Monica 2017-03-14 18:01
Witam
Pracowałam hmm ... . Operatorzy maszyn często wyzywali od k i nie tylko ale nie wszyscy . Dziewczyny donosiły na siebie podkładały sobie świnie ale nie wszystkie , są takie które udawały przyjaciela z takim fałszem i zakłamaniem dawno się nie spotkałam . Pracujesz 12 g i co masz przerwę 20 min a do tego żeby mieć te 20 min przychodzisz 5 minut wcześniej . Wychodzisz na papierosa i co za palarnie płacisz (he chcesz nauczyć się szybko palić w sonoco dojdziesz do 2 min na papierosa :) . Wymyślili sobie że między godziną 13 a 15 nie wolno wychodzić nawet do toalety. Często mieli pomysły z którymi nam szarym pracownikom było ciężko . Praca od 5.55
do 18 przerwa była dostosowywana do rannej zmiany czyli mniej więcej w godzinach 9 do 11 a czy ktoś pomyślał o tych co pracowali do 18 że jeśli zjedzą tak wcześnie to przez 8-9 godzin pracują jak w kieracie (7 godzin zasuwania było do zniesienia) . Ciekawa jestem statystyk ile wylewów i zawałów było w zeszłym roku podczas mojej pracy były 3 wylewy a omdleń nie pamiętam już ile . Dobrze że Kierowniczka była w porządku ale co ona mogła zrobić niewiele, wiem że zawsze można było na nią liczyć . Przede wszystkim walczyła z dyskryminacją i poniżaniem . Zawsze starała się pomóc wystarczyło do niej iść i poprosić , za co bardzo dziękuję Pani Izie . A teraz ta lepsza strona przychodnia zakładowa super wizyty dostosowane do potrzeb pracowników ( super rehabilitacja) . Jeśli nie narozrabiasz premie dostajesz. Paczki dla dzieci na każde święta , dofinansowanie do podręczników super . Na każde święta pracownicy dostają bony można zrobić super zakupy. Całkiem fajne ubezpieczenie szkoda tylko ze firma ubezpieczeniowa nie wysyła oferty po ustaniu zatrudnienia. No rozpisałam się .Podsumowując jeśli masz silną psychikę i olewasz prostactwo i chamstwo wiadomo że w takim zakładzie pracuje koktajl czasami wybuchowy . Praca jak praca tylko było by miło gdyby ludzie się bardziej wspierali. Pracowałam tam rok i nie dałam rady mimo ze mogłam tam dłużej pracować. pozdrawiam L. T
2
gość 2017-03-15 14:26
W końcu jakaś konkretniejsza opinia. Nie tylko narzekania, ale i trochę pozytywów:). W różnych firmach pracowałem (zarówno fizycznie, jak i biurowo) i wszędzie są ludzie i taborety... Wprawdzie nie pracuję w Sonoco ani dla nich i nic mi do tego, ale ostatnio instalowaliśmy maszyny w Strykowie i muszę przyznać, że podstawa (łazienki, stołówka, wyposażenie ochronne itp.) jest jednak ok. w porównaniu z innymi firmami. Łazienki bardzo czyste, stołówka tuż przy hali, przyzwoita. Jedźcie na inne firmy czy magazyny, to zobaczycie:). Pozatykane, pozalewane i usyfione kible, śmierdzące z daleka. Brak papieru, połamane, zniszczone wyposażenie. Stołówki w osobnych budynkach albo oddzielnych, biurowych częściach - albo za daleko, żeby dojść i zjeść w trakcie przerwy, albo dostęp tylko dla "kasty biurowej". Albo tak obskurne, że niczym nie różnią się od szatni.... A tutaj wszyscy w okularach ochronnych (nawet od nas tego wymagali :), na hali jasno i luźno. Nie jest więc tak tragicznie, przynajmniej w tych aspektach:)...
syntaxe error 2017-03-22 13:47
Ktoś wie jak jest teraz we Wrocławiu na Granicznej? Czy faktycznie zatrudniają już samych Ukraińców? Za moich czasów pracy w Sonoco było ich paru ale pracę dobrze ogarniali.
Czy doszło faktycznie do tak dużych zmian? Kierownik Sebastian nadal urzęduje?
Pracownik z lata 2015.
Aneta 2017-03-22 13:57
@Monica dziękuję za tak obszerną opinię. Sytuacje o których wspomniałaś dotyczyły jakiego stanowiska?
gnom 2017-04-10 21:02
Nie zgodzę się z Tobą co do kierowniczki Pani Izy i do brygadzistki.
Niestety kierowniczka nie ma w ogóle czasu dla swoich podwładnych, sprawy nie są załatwiane tylko zamiatane pod dywan. Brygadzistka Barbara też nie radzi sobie z rozwiązywaniem problemów, zero jakiegokolwiek przepływu informacji na linii pracownik-brygadzistka-kierownik. Może czas, aby ktoś z wyższych szczebli zajął się rozwiązywaniem problemów na zmianie weekendowej i sprowadził obie Panie na właściwy tor.
Aneta 2017-04-11 09:49
@gnom proszę o nie komentowanie konkretnych osób. Chętnie za to dowiemy się jak postrzegasz firmę jako pracodawcę.
1
Xxxx 2017-04-13 23:52
W dotychczasowych ocenach widać sporo frustracji zachowaniem operatorow wobec pracownikow z produkcji, szczegolnie z agencji i jeszcze szczegolniej ukraincow. Fakty sa takie, ze owszem- operatorom czasem wydaje sie, jakby ich praca byla czyms wybitnie wielkim, mimo wszystko wiele sytuacji wynika z tego, ze to osoba z produkcji sobie pozwala na takie traktowanie, lub nawet daje ku niemu powod. Jesli siedzicie zawieszeni, gapiac sie w sciane, lub wiecej miedzy soba gadacie, niz pracujecie, to nie dziwota, ze sie na was denerwuja, tutaj dochodzimy do kwestii pozwalania sobie, zapewniam- jednorazowe uzycie sensownych kontrargumentow i nie sytuacja sie juz raczej nie powtorzy. Zarobki adekwatne do pracy moim zdaniem- przychodze sobie, kiedy chce i dostaje za to adekwatna do tak wygodnego podejscia stawke, ale wiadomo, polskie rekiny biznesu chcialyby zarabiac za klejenie pudelek, jak za budowanie promow kosmicznych. Jako praca dla ucznia/studenta, czy po prostu dorywcza calkiem w porzadku. Jedyne, co moze draznic to lekko przysuche powietrze, ale mozna sie przyzwyczaic po czasie. Nie moglbym tez tego nazwac mega harowka- tego typu opinie stawiaja ludzie z jakiejs porcelany chyba, trafiam w kryteria osob, ktorym najwiecej sie tam zrzuci na leb i nadal da sie wyrobic. Szatnie troche ciasne, nieprzyjemnie sie przeciskac przez spocone dziadziska, ale powiedzmy, ze to nic dziwnego w takim miejscu, wypadaloby tez cos zrobic z noskami, ktore w sporej czesci sa rozwalone, poklejone tasma klejaca, z poplatanymi lub pourywanymi gumkami. Slowem podsumowania- jak chcesz dorobic w luznym czasie, jest okej.
1
labirynt 2017-04-21 21:40
Ten kołchoz jeszcze pracuje?
michał 2017-04-24 23:20
sanoko pracowałem tam 9 dni o 9 za długo
Anna 2017-04-24 23:23
Sebastian zwolniony !!!
Karierowicz i tyle
magda 2017-04-25 22:06
Polecam pracę na nowym magazynie w Sosnowiec Pieński warunki bardzo dobre atmosfera super aby tak dalej !:)
1
Aneta 2017-04-26 09:14
@magda to ważne, by dobrze czuć się w swojej pracy. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twojej codziennej pracy oraz tego co w niej lubisz. Co rozumiesz mówiąc o dobrych warunkach w SONOCO POLAND?
janusz 2017-05-02 12:11
Czy z 2 na 3 maja idzie nocna zmiana?
Zostaw swoją opinię o SONOCO POLAND - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SONOCO POLAND