brak logo

ats system

Piaseczno

Opinie o ats system

nick 2013-11-29 10:48:53
przede wszystkim NIE CHCĄ PŁACIĆ!!! TEN PRACODAWCA ZA 100 PLN POTRAFIŁ BY OCZY WYDRAPAĆ!! OSZUŚCI!!!!
1
ATSIAK 2014-09-03 08:19:17
Oszuści !!! i złodzieje !!! Na wypłatę czekają 40 dni i dalej nic o pieniądzach nie słychać I obiecują że już jutro na "100%"a jak nie to po jutrze na 300% i tak robią z ludzi debili ....pozdrawiam szefostwo "ATS"
1
byly atsiak 2014-09-03 09:07:54
masakra nikomu nie polecam pracy w tej firmie. nie placa oszzukuja maja ludzi zzza nic
1
ATS Oszusty!!! 2014-09-03 09:51:02
Nie polecam banda oszustow i zlodzieji nadodatek traktuja ludzi jak smieci trzeba prosic sie o swoje ciezko zarobione pieniadze.Nie pracuje tam od ok. 2/3 zdazylem pracowac juz w drugiej firmie a na dokumenty z 'ATS System' Do tej pory niemoge sie doczekac!!!!
2
niezadowolony pracownik 2014-09-03 19:23:40
Jak najbardziej odradzam pracy w tej "firmie", jeśli można ją wg. tak nazwać. Pensje nie dość że są bardzo niskie to są wypłacane nawet z ponad miesięcznym opóźnieniem. Szefostwo kompletnie nie szanuje pracowników. Zero jakiegokolwiek ładu.
Podsumowując, nawet wrogowi bym nie życzył pracy w tym zakładzie.
Już chyba lepiej siedzieć w Biedronce na kasie..
Pozdrawiam chłodno "firmę" ATS.
2
ATSIAK 2014-09-04 07:31:57
Chyba robili dobrą reklamę i robili by dobrą gdyby ktoś nie skąpił na serwisy i wymiany części które powinno częściej wymieniać. A najlepszą reklamę jaką teraz robią to w swoich ogłoszeniach o pracę.
1
wrx 2014-09-04 12:30:55
Za co pracujemy -- ZA DARMO ,za co --- ZA DARMO!!, a jak --- NA MAXA !!!
2
druk na bruk 2014-09-04 16:35:07
Mówiąć krótko ta firma to popelina z popeliniarskim szefostwem które ma wyjebane na ludzi pracujących i zarabiających dla nich bagatelne pieniądze. Umowy śmieciowe stawki godzinowe że ruscy dostają więcej, wszystko robione na sztuke tak właśnie wygląda ten burdel na kółkach. A pieniądze za prace dostaniesz za ruski rok.
2
Długi 2014-09-04 21:11:49
Ogólnie wygląda to tak,. Na wstępie musisz mieć CV żeby było wiadomo gdzie cię umieścić.. przyjdź trzeźwy! później możesz dynksić w pracy,. Jak nie masz a przyjdziesz pan wielki "W" wyda ci pierwsze polecenie służbowe napisz CV i będziesz siedział w biurze przy wszystkich i pisał CV. Nastepnie wielki "W" zada ci kilka pytań i jeżeli powie ci przyjdź jutro to znaczy że zostałeś młodszym godzinojebcą i możesz już się piętami w dupe bić, to ostatnie przyjdź jutro które cię ucieszy. Na początek wyśle cię tam gdzie bedzie akurat wolne miejsce zeby zobaczyć co umiesz.. Dostaniesz na wstepie 8 zł do reki za godzine pracy pierwsza umowa przysługuje oczywiscie jak sie bedziesz upominał po 2 tygodniach zlecenie 1680 brutto, jak sie nie upomnisz bedziesz zasuwał bez ubezpieczenia. Pierwsza podwyżka po 6 miesiącach na 9 zł do reki a po roku na 10 do reki. Nie liczy się jakość pracy tylko ilość godzin wiec tempo na żółwia i zostajesz nowym godzinoj*bcą - walichu*em. Grunt to żeby sie nie narobić a narzekać że wyplata nie jest w terminie.. nie ważne że psujesz materiał za grubą kasę ważne że robota idzie.. Nie łap głupich nawyków bo bedziesz " Popeliniarzem" naucz sie ile trzeba i od kogo i idź dalej. Ostoja dla Alkoholików, narkomanów i ludzi bez godności. "Poprawczak" a i zawsze rano jest świeże mleko :)to duży + kolejny Zaliczki raz w tygodniu w piątek najlepiej po 15 przed wycieczkami z innych działów trzeba być na poczatku w kolejce. są plusy i minusy.. ciężko ale stabilnie. Na browara zawsze bedzie.
1
X 2014-09-04 22:45:52
Jak ci się nie podoba, zmień pracę.
twoja_stara 2014-09-04 23:49:08
Hehe, smutne ale prawdziwe. Długi ujawnił "ciemne zakamarki" ATS SYSTEM.
Szkoda patrzeć jak firma schodzi na psy, kiedyś to z chęcią przychodziło się do pracy a teraz... W firmie jest jeden temat pierd*lona WYPŁATA, już nawet nikt sobie nie mówi "cześć" tylko "wziełeś"[wypłatę]... Szkoda, że szefostwo tydzień temu balowało na wakacjach, a my zasuwaliśmy bo końcówka miesiąca i bez kasy. Taki nowoczesny system motywacji i wyraz szacunku do pracownika/człowieka. Gdyby jeszcze było jakieś tłumaczenie/zebranie/wyjaśnienie sytuacji to było by mi łatwiej to zrozumieć... -- a tak to walenie kłamstw prosto w oczy. Od 2 tygodni słyszę jutro na 100%. Kasa zmienia człowieka tak to prawda. Ale na jakiego ?? Pozbawionego szacunku?? Bez wyrazu współczucia ?? Na zasadzie mam kasę wszystko mi wolno ?? Szkoda patrzeć co pieniądz robi z ludzi i do czego ich doprowadza.
Ludzie przestają być ludzmi...
Długi 2014-09-05 11:51:11
Klimat fajny, po za tym wiadomo nikt do pracy nie przychodzi tylko po to żeby się spotkać z kolegami tak,. z kasą w ch8ja walą niemiłosiernie ja na czarnucha [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 6 miesięcy słysząc że firma się jeszcze nie urodziła i właśnie bardziej chodziłem do tej pracy za ten "klimat" niż za te śmieszne pieniądze,. ale wiadomo po jakimś czasie jednak człowiek zaczyna sobie zdawać sprawę z tego że nie jest kfrwa milionerem a za*ierdalać trzeba,. Jak już podstawowe oszczędności się kończyły a człowiek dostawał wiecznie zaliczki po 200 po 100 po 50,. "przyjdź później, przyjdź jutro.. Pierwsza firma w której nie dostałem wypłaty w grudniu na święta i na Wielkanoc,. w sumie już wtedy mogłem się zdetonować,. ale człowiek głupi jeszcze poczekam może się poprawi,. tak sobie można tłumaczyć w nieskończoność dla mnie to powinni to w p*zdu zamknąć jak ich nie stać i już..To trzeba przeżyć nie da się tego opisać.. W sumie to przez rok nic nie straciłem, nauczyłem się czegoś.. są ludzie w gorszej sytuacji dają się ładować kakałcze przez wiele lat.. Pozdrawiam wszystkich co " Ch**ja trzymają w zębach a jaja mają na brodzie.."
1
ATS SYfff... 2014-09-05 13:05:35
Pracuje nadal w tej jeb..nej firmie !!! co w uju ma własnego pracownika tylko kur, zrob to zrob tamto a na pytanie czy wypłata będzie Andrzej Bąk (szef całego tego syfu) Odpowiedział "Jak ci się coś nie podoba to droga wolna" Szef takie słowa !! Masakra.. Firma Tonie w Długach Wyremontowanie domu a na wypłate nie ma.. Materiały nie mogą przyjechać bo zablokowana firma jest (nie płaci faktur). Głupie Teksty Wyślij mu 500zł może przywiozą materiał na druk ;O Nie polecam tej Pracy!! każdemu odmawiam jak tylko spotkam kogoś pod biurem z CV... i nie polecam !! a kase zawsze maja od 1 kazdego miesiaca za dystrybucje plakatów ( a najlepsze ze Andrzej Woli mieć kase na prywatnych kontach niź na firmowych). niedługo to cały dział przyjdzie i jednoczesnie da wymowienia :D
1
AB 2014-09-06 12:43:34
kombinowali ile się da , w końcu złapali ich za rękę i ats już nie istenieje , teraz to jakaś firma ""wsiarz", 0 kasy 0 pomysłu co dalej , znam ludzi którzy tam pracują , robią za śmieszną kasę , jest grupa kilku księżniczek które maja lepiej od reszty , "wielkich kierowników" bez własnego zdania i odpowiednich umiejętności , wartościowi ludzie już po odchodzili z ats-u i każdy wie o kim mowa, też mam dosyć dostane kasę i (usunięte przez administratora) wszędzie będzie mi lepiej!
1
Wiesław B. 2014-09-07 14:17:54
To wszystko są kłamstwa, wyssane z palca !
3
Powiedzenie fachowców 2014-09-07 21:36:55
NA ZAKOŃCZENIE POWIEDZENIE BYŁYCH FACHOWCÓW "Lepiej ( usunięte przez administratora ) niż pracować w ...
Jojo 2014-09-07 21:48:56
Panie W. Bąk przestań kraść ludzią premie.
Jak odejdziesz ty i ulubieniec wszystkich p. Puch to 10000zl dla ludzi będzie .
Wy i tak nic nie robicie. A wyssane z palca to są
Te wszystkie chore gadki , 100% 300% przyjdź jutro.
Wstyd się o wszystko prosić.No i jeszcze ten oszust Krauze
Co na legalu lewizny npiernicza ludzi do własnych rzeczy
Wykorzystuje i się z baczkow śmieje . Masakra.
3
wyplaty 2014-09-09 10:47:28
pan wielmożny dyrektor finansowy stara się rozłożyć nam wyplate na raty żebysmy wszystkiego nie wydali za szybko po 50zl (to jak nie masz na bilet) 200zl (jak Ci dzieci płączą) no i moze sie uda raz dostac az 500z(jak jeszcze nic nie brales a juz prawie koniec miesiaca) a przy codziennym chodzeniu i proszeniu sie o swoje jak juz wybłagasz od nich wszytkie zaległe pieniadze czyli tak z 30 dni po terminie zawartym w umowie to nadchodzi czas wyjasnienia brakujacych godzin przeważnie około 20-30 po wielkiej wale jak udowodnisz to odda Ci chociaz za polowe z wielka łaska tak ogolnie to od jakiegos roku codziennie ktos jest pod biurem i sie prosi o swoje pieniadze jedna wielka zenada ale wszystko wskazuje ze ta smieszna firma wkoncu sie zamknie raz na zawsze
asdfhkl 2014-09-09 16:03:01
gdzie nasza wypłata ( usunięte przez administratora )?
1
aTs 2014-09-22 01:27:47
Pracuje w ATSie wiec wiem jak jest. Pracowałem też w kilku innych firmach i wiem jak wygląda praca gdzie indziej. Zachęcam wszystkich, którym jest tak źle i uważają, że wszędzie będzie im lepiej niż w ATSie do zmiany pracodawcy. Zastanawiające jest czemu do tej pory pracujecie? Czemu dajecie się tak krzywdzić? Chyba już wiem... Jesteście ludźmi bez wykształcenia, doświadczenia, umiejętności i chęci do pracy... Czemu nie pójdziecie do innej roboty? bo trzeba by było pracować? Uwierzcie mi, że nie ma ludzi nie zastąpionych
wierzący w ludzi 2014-09-22 11:42:35
O w końcu :-) witamy, witamy - kogoś "wykształconego". Tak długo nie mogłem się doczekać, aż się odezwiesz. Nie dopiłeś po mistrzostwach?? Już odpowiadam na twoje pytania !!

1) Zastanawiające jest czemu do tej pory pracujecie?

Zastanawiające jest, czemu piszesz opinie - bez wcześniejszego zapoznania z wypowiedziami innych. Czytanie ze zrozumieniem się kłania ?? No tak... Jesteś wykształciuchem, nie musisz czytać żeby zrozumieć... W moim odczuciu, większość ludzi która została ma swoje powody. I nic Ci do tego. A większość opinii jest napisanych przez "byłych" pracowników. Pracuję bo jeszcze nie ma tragedii i wieżę że ATS wyjdzie z tarapatów.

2) Czemu dajecie się tak krzywdzić?

Większość się nie daje. Bo to polska.
Uwierz, że też jak byś zmienił pracę- to nie było by kolorowo, przynajmniej na początku.

Podsumowując.

Większość wypowiedzi jest napisanych pod wpływem emocji. Wiadomo głównym problemem jest terminowość wypłat. Życie w polsce jest drogie i każdy ma do zapłacenia rachunki. Prąd, woda, gaz, abonamenty, kredyty. Banki i urzędy nie akceptują słów "wypłata mi się opóźnia" i naliczają odsetki, kary. Jest to duża presja i niektórzy nie wytrzymują. Nie trzeba być mądrym, żeby to wywnioskować. Pisząc, że nie ma ludzi nie zastąpionych - deklasujesz swoją inteligencję, nie znasz historii polski i świata.

Do reszty która się trzyma:

Bądźmy dobrej myśli, Ats wyjdzie na prostą i znowu będziemy, dużą szczęśliwą rodzinką z ciepłem domowego ogniska :-)
Długi 2014-09-23 04:10:54
Mordeczko jak patrzę na twoje wypociny to siadam na robocie, z chęcią zasadził bym ci kopa w dziurę . Pracowałem ciężko starałem zdobyć doświadczenie do ludzi nic nie mam wiele się dzięki wam nauczyłem. Zdawałem sobie sprawę z tego że za staż dostaje się albo "słabe" wynagrodzenie albo nic.. Nauka kosztuje a nie wielu pracodawców pozwoli sobie na to żeby nowy pracownik był dopuszczony do maszyn za wiele milionów złotych jeszcze raz pokłon w stronę was trochę mi was brakuje ale cóż chajsu nie wytnę z gazet.
DmS 2014-09-23 04:25:07
No a nie :D żeby nie ty nic by nie było..
Długi 2014-09-23 04:50:52
Nie dziw się opinie pozostawia tylko Biuro, Expo i drukarnia w małej części ci którzy wytrzeźwieli z innych działów. Szkoda tylko że anonimowe :) zawsze mieliśmy najwięcej pracy i w zasadzie mało w zamian..
DmS 2014-09-23 04:54:32
Zapraszamy na 2 stronę :D
1
Długi 2014-09-23 05:00:11
Wysłałem panu Andrzejowi link do strony na fejsie jakiś czas temu i jestem z siebie dumny :)
alfista 2014-09-27 21:43:47
Czemu piszecie takie brednie? Pracuje tu od poczatku i jest mi wspaniale. Robota spokojna, kaska niezla. Jest co prawda kilku nieuprzejmych ale olewam ich. Pozdrawiam wlasciciela i ekipe ats-u.
Długi 2014-09-30 22:46:01
Uwierz mi zapomniałeś co to oznacza, normalna praca. Ty walisz w (usunięte przez administratora) a oni z tobą.. Po za tym ATS z dużych literek koluniu :D
iza 2014-10-09 17:35:53
Zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjną do biura- jak tam jest? Też tak płacą? Ktoś wie jakie warunki i jak z umową?
1
Car 2014-10-09 19:08:45
Co to za firma, której szef mówi pracownikowi w twarz, że oni to lubią "trochę oszukać pracownika"... Zatrudnianie ludzi bez umowy odbije się w końcu czkawką bo ktoś si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i życzliwie doniesie gdzie trzeba. Typowy polski "bizmesmen"- skóra fura i komóra. Żenada. Najłatwiej dorabiać się na grzbiecie innych ludzi. Takimi ludźmi to powinny zainteresować się służby skarbowe.
iza 2014-10-10 21:10:40
Ponawiam pytanie o pracę w biurze ATS, czy warto się wybrać na spotkanie rekrutacyjne- ktoś wie? Czy na wsystkich szczeblach w firmie panują takie same zasady i traktowanie?
dms 2014-10-12 23:21:04
Przyjdz jutro :)
1
dlugi 2014-10-13 12:37:26
Vv telefonie mam angielsko chin ski slownik wiec bledy sa nieuniknione, tyle lat pracujesz a ATS ze chyba wiesz z jakich liter sklDa sie nazwa. Po za tym co u was poprawilo sie cos ? Pozdro
Xxx 2014-10-26 08:12:32
A ty długi idź kradnij drzewo do lasu na tym robisz biznes widocznie nie umiałem tak( usunięte przez administratora )Jak inni że się utrzymałeś... Tam ruskich powinni zatrudniać bo kto by wyrobić dokładać żeby szef był zadowolony pytanie o wypłatę masz 200zl i tyle Ci starczy na mc...
dlugi 2014-10-26 22:29:48
Sio tani anonimovvy lacho*&GU,nie musze krasc zarabiam bardzo dobrze mozesz czasem vvpasc zrobic gale Jak sie vvstydzisz nie masz co do gara vlozyc przyprovvadz svvoja dzievvoje
, masz 100 idz vv pistu. Jestescie zalosni na tej firmie svviat sie nie konczy. Mozecie przyproeadzac mi svvoje stare name uslugi przynajmniej name kurfy nie Bede Musial chodzic, same przyjdaa..
666 2014-10-26 22:58:12
Xxx - analfabeta, zapewne jestes na kierowniczym stanowisku.
emigrant 2014-11-06 22:33:25
Pytanie. Jak warunki pracy? Interesuje mnie biuro.
dlugi 2014-11-21 23:04:06
Na slupie syg. Svvietlnej byla kartka a4
Z ogloszeniem przyjme do pracy vv biurze
Dajcie sobie spokuj z tymi opiniami.. kto byl vvie
Jak bylo kto bedzie to sie dovvie.. nice ma lekko. Reklama robi reklame..
dlugi 2014-11-21 23:35:10
Ja postavvilem na ekspozycje, juz kilku ludzi pracjjacych DLA vvvas u nas bylo na max jeden vvyjazd zqgraniczny chodxi o montarzystovv. Vviec z pevvnoscia chodzi o biuro vv vvilczej dxiorze, vv pnie jest zbyt vvysoki poziom.
2
dlugi 2014-11-22 00:52:24
Vv kapciach chodza..
1
Ania ze Wzgórza Z. 2014-12-04 08:53:58
Witam. Pracowałam w ATS i, niestety, muszę zgodzić się z negatywnymi opiniami. Konkrety: /1. Pieniądze wypłacane bardzo nieterminowo, nieregularnie i w dziwnych sumach (50, 100, 150 zł). /2. O własne zarobione pieniądze trzeba prosić WB - ojca szefa firmy - który, jak ma humor i lubi petenta, to coś da. Standard, to tłumaczenie - "przyjdź po 15", "jutro na 100%", "w poniedziałek na 300%". Po umówieniu się z pracownikiem na godz. 15, zazwyczaj pan W. wychodzi z firmy ok. 14 i już go tego dnia nie ma. A pracownik zostaje z pustą kieszenią. /3. Ogólny brak szacunku do pracowników ze strony kadry zarządzającej. /4. Kierownicy działów (o ile można ich nazwać kierownikami) skłóceni ze sobą i "podkładający sobie świnie" i szepczący do ucha prezesowi "ciepłe" słowa na temat tego drugiego (szczególnie dwóch takich). /5. Atmosfera pracy kiepska ze względu na kłopoty finansowe oraz różne pogłoski o nieuczciwościach przy wypłacaniu pensji/premii. /6. Można się kilku fajnych rzeczy nauczyć.
Dla kogoś, kto nie ma rodziny na utrzymaniu i mieszka z rodzicami, a przez to nie zależy mu na pieniądzach bardzo, to jest to miejsce, w którym można zdobyć jakąś wiedzę od kilku doświadczonych kolegów. Ale, jeśli ma się zobowiązania, to raczej nie jest to dobre miejsce.
Pozdrawiam.
5
sef 2015-01-14 20:34:19
My na dole mamy super raz na tydzien z bratem opędzlujemy wiesiowi i mamy spokuj mozemy sie soba zajac a jak ktos podskoczy to meila wysmarujemy do sefa i po klopocie a na plny mozemy zaczekac jestesmy w koncu lamusami.
3
Dlugi 2015-03-10 19:54:53
. Teraz z usmiechem moge patrzec na tych ktorzy nadal tu pracuja :) to dzieki vvam bylo zavvsze pod gorke, donosiciele.. dzis miekkim chukiem mam 5600 netto pracuje vv miedzynarodovvym koncernie I mam vas vv dup.. :D
gosc 2015-03-19 12:32:11
z uśmiechem można patrzeć na Twoje komentarze:)widzę że nie możesz rozstać się z ATSem.... skoro wciąż zaglądasz na to forum, przyszedłeś się tu pochwalić czymś czy po co? jak byś miał w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to by Cię tu nie było:D pozdrawiam-donosiciel
Długi 2015-08-04 00:11:20
Lubie to :-D , zagladam ponieważ Milo wspominam znajomość fachu i układy z ludźmi z branzy. Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujacych,.
Bbbb 2016-05-13 21:37:46
Niby kto jest ta dziewczyna ??? bo nie ma nowych pracownikow
AB 2016-09-23 14:26:11
Chyba najgorsza "Firma" w całej okolicy. Traktują człowieka gorzej od psa. Pensje opóźnione po ponad 2 miesiące.
no 2016-09-23 14:31:38
Wydaje mi się, że nie ma teraz takiej oferty pracy @345t, ale widocznie nie potrzebują prowadzić rekrutacji, bo każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie, co jest dobrym znakiem w dzisiejszych czasach. A wiecie jakie aktualnie sa socjale w firmie?
Zostaw swoją opinię o ats system - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ats system