brak logo

Kobayashi Healthcare

London

Opinie o Kobayashi Healthcare

oszukany 2009-08-11 18:56:33
Uwaga na osobe ktora oferuje prace na produkcji w tej firmie bo tam nie potrzebuja pracownikow. Nie ma tam zadnej produkcji.Facet bierze kase za mieszkanie a pracy nie ma . [usunięte przez moderatora]
anonim 2009-08-11 22:13:32
nie można tego nigdzie zgłosić?
oszukany 2009-08-11 23:03:02
Dopiero gdy cie okradnie mozesz zglosic na policje.
Potem o takich [usunięte przez moderatora] pisza w gazetach ze kolejny polak w Anglii zostal zadzgany srubokretem . Bo pracownicy od razu z narzedziami do pracy przyjechali. Chyba dlatego nie dal ogloszenia dla rzeznikow ;)
Tomek 2009-08-12 12:33:49
Ja dzwoniłem i wszystko wyglada bardzo wiarygodnie, chyba spróbuje, pieniedzy zadnych z góry mu nie dam na pewno, a najwyżej na miejscu coś znajdę dogadam się tam na pewno.
anonim 2009-08-12 20:39:32
witam dzisiaj dzwonił kolega dojechał na miejsce i jak na razie wszystko ok zobaczymy co dalej jutro
Krzysztof 2009-08-12 21:37:41
Uwaga niestety ale to oszustwo.[usunięte przez moderatora]
oszukany 2009-08-13 16:11:51
[usunięte przez moderatora] Nie ma wogóle pracy . NO JOB in London takie tytuły są w prasie.[usunięte przez moderatora]
anonim 2013-05-16 17:47:13
Witam, pracował ktoś może w Kobayashi Healthcare albo pracuje obecnie i może coś napisać? Ile wynoszą dzienne godziny pracy i za jaką stawkę? Jak na dzień dzisiejszy wygląda kwestia dogadania się z szefem? Jak jest z nadgodzinami, lepiej płatne? Istnieje jakiś system premiowania, za dobrze i szybko wykonaną robotę? Pensja wpływa na czas?
woeł 2016-05-17 19:41:51
Witam serdecznie.Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. O tej firmie różne słuchy mnie dochodziły w tym temacie , ale mam nadzieję , że te pozytywne opinie są tymi bliższymi prawdy.
Zostaw swoją opinię o Kobayashi Healthcare - London
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kobayashi Healthcare