brak logo

LION-MET OY

Finlandia

Opinie o LION-MET OY

leszek 2014-07-29 15:13:46
Firma nie wypłacalna winien mi jest 3500e od pół roku i nie dostałem nic innym też kilka tysięcy jezdzi białym land rowerem robi przekręty z firma loipart uważajcie paweł.b że słupska wyjątkowy złodziej nie jedzcie z tej firmy chłopaki siedzą kilka miesięcy bez pracy !!!!! Uważajcie chyba że chcecie pracować za darmo.
2
Niedoszły, okantowany pracownik 2015-05-20 23:05:37
Absolutnie nie polecam. Pan B. mówi prawdę tylko kiedy się zapomni. Zakwaterowanie które zapewnia jest poniżej dna. Z trzech pokoi dostępnych w mieszkaniu, dwa zajmowane przez nieprzyjaznych estońców i jeden około 10m2 zajmowany przez bułgara. Dla dwóch przybyłych osób dostępne jedno łóżko w pokoju bułgara.NIE WIERZYĆ W ANI JEDNO SŁOWO PANA PAWŁA B. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie dać się nabierać na stały brak czasu tego pana, to jedynie wybieg aby skrócić do minimum czas przebywania z pracownikami tym samym pozostają wciąż niedopowiedzenia. Firma nie warta jakiegokolwiek zainteresowania!!! Nie dać się nabierać na potencjalny wyjazd do Japonii.
ogór 2015-05-26 15:03:13
Witam.Nie zgodzę się z powyższymi opiniami ,pracowałem przez firmę Lion-Met OY ładnych kilka lat .Warunki zakwaterowania są dobre mieszkania dobrze wyposażoneNiektórzy chyba oczekują ,że jak przyjadą do Finlandii to dostaną do zakwaterowania domek Fiński na własność..Wypłaty zawsze były na czas z wyjątkiem jednego kontraktu gdzie główny zleceniodawca Pana B.nie wywiązywał sie z terminowych wypłat dla Pana.B.Nie zgadzam się również z tym ,że właściciel firmy nie ma czasu dla pracowników jest praktycznie 24 h pod telefonem tak że nie wiem skąd takie zarzuty.Polecam firmę dla ludzi ogarniętych którzy wiedzą jak pracuję się na kontrakcie .Pozdrawiam
1
MICHAŁ 2015-05-28 12:21:38
Niedoszły, okantowany pracownik--- Kolego właśnie zastanawiałem sie nad tym wyjazdem do Japonii czemu mówisz ze to lipa? WYJAZD DO JAPONII NA WENTYLACJE
faks 2015-05-28 13:04:36
JAKIE ZAROBKI są w tej firmie co to za facet ? wszystkich kantuje czy to wpisy jakichs niedojebow co nic nie robia?
greg greg 2015-06-17 20:38:36
Potwierdzam co pisze Ogór! Była chwilowa zwłoka z wypłatą kasy , ale to nie wina pana Pawła B., tylko firmy Loypart. Pracodawca słowny i dostępny telefonicznie .
L. 2015-07-01 22:08:02
Też dołącze się ze swoimi 5 groszami. Pracowałem i pracuje u pana B. i powiem tyle , że temat firmy "Loipart" już dawno jest zamknięty. Niewypłacalność w tamtym okresie była poprzez firmę ponad panem B i nie była to jego wina. Nie każdego stać na to żeby wypłacać zaległości z Funduszu Gwarancyjnego a on to zrobił i poniósł podwójne koszty. Co do kwestii mieszkań to wszystko zależy od zapotrzebowania ludzi. Im więcej osób tym mogą byc gorsze warunki. No niestety nie jest to nasza własność, i tu sprawdza się powiedzenie, że w domu najlepiej. Mi udało się i miałem dobre warunki mieszkalne, a w kilku miejscach już byłem. Pieniądze - ah temat rzeka - ja nie narzekam. Wszystko wypłacone na czas, a jak trzeba jakąś zaliczkę to też nie było problemu. Zjazdy do "bazy" - wszystko na koszt pracodawcy :D, no chyba że ktoś ma zamiar latać do domku co tydzień to już na własny koszt. Tyle z mojej strony. Pozdrowienia dla wytrwałych w FIN :D
2
faks 2015-08-13 19:15:58
japonia to sciema , to wyłudzacz danych osobowych prokurator sie klania, kaze kserowac paszporty i wysylac dane a potem nic z tego nie wynika, sprawa dla prokuratora o wyłudzanie tak ciekawych dokumentow
odyn 2015-08-24 09:55:46
Do faks Japonia to nie żadna ściema byłem robiłem i wracam na drugą rotację .Kasa jest konkretna firma płaci wszystko jest ok poza upałami i paskudnym żarciem .Jaki prokurator człowieku ogarnij się teraz wszystko załatwia sie przez neta Ty chyba żyjesz jeszcze w epoce papierowego dowodu osobistego
ted 2015-08-25 00:15:16
odyn co tam robiles? czemu paskudne zarcie ile jurkow na godzine?
ted 2015-08-26 17:21:34
ODYN TO WEDKA I NA RYBY, W JAKIEJ MIEJCOWOSCI JESTES?
ted 2015-09-03 13:57:49
odyn ile trwa rotacja?
tralalalaa 2015-09-26 15:11:38
podzielam opinie jedych i drugich , jest krętacz i złodziej , ale zakwaterowanie było wporzadku , wypłaty raz bły na czas a nieraz nie , a japonia to nie zadna sciema tylko normalny kontrakt kasa dobra tylko upały straszne dochodzące do 45 stopni
trarara 2015-09-26 15:15:39
ZADNA sciema moronie
dupa 2015-11-28 20:10:29
podpisz z z nim smieciowa umowe a bedziesz w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Lew 2015-12-07 20:00:05
Przyjeżdża facet co weekend sra i szcza w łóżko to co dobrego może powiedzieć !
Lmg 2015-12-07 20:05:27
Przyjezdza 2 panów jeden latem w czarnym prochowcu do kolan drugi w garniturze . Pytam do pracy stoczniowej czy do kościoła . To ze PiS wygrał uwierzcie nie ma wpływu na zatrudnienie w Finlandii
Darek 2016-08-05 20:19:28
również nie polecam tej firmy oszust i nie wypłaca pieniędzy
Robert 2016-08-05 20:25:03
Warunki mieszkalnej bardzo kiepskie o kase trzeba się prosić a ostatnio w ogóle jej nie ma umowy smieciowe na najnizsza krajową masakra nie polecam innym te same pieniądze można zarobić w pl
stoplion 2016-08-05 20:32:15
$ Zgadzam się powyższymi wpisami, nie polecam tej firmy no chyba ze ma ktoś na czole napisane de.bił i wół to niech jedzie wieczny problem z pieniędzmi kwatery zajechane śmierdzące i najlepiej po 10 osób NIE POLECAM!!!
zielony 2016-08-15 22:09:51
a ma ktos jakis mail do tej firmy
wikt 2016-09-10 00:39:43
Pracowałem u tego ( usunięte przez administratora ) i nie polecam
Długi 2016-09-15 12:24:04
pracowałem w tej firmie kilka tygodni, problem jest z robotą u pana Pawła b kasa słaba a nawet bardzo kiepska ponieważ podobne pieniądze idzie zarobić w Polsce, nie wspomnę o warunkach mieszkalnych tzw mordowania umowy zaniżone, kasa w ratach wiec sorry ale również nie polecam
Długi 2016-09-15 12:24:28
pracowałem w tej firmie kilka tygodni, problem jest z robotą u pana Pawła b kasa słaba a nawet bardzo kiepska ponieważ podobne pieniądze idzie zarobić w Polsce, nie wspomnę o warunkach mieszkalnych tzw mordowania umowy zaniżone, kasa w ratach wiec sorry ale również nie polecam
zimniok 2016-09-15 22:55:25
z tego co wiem to ostatnio szukali znowu spawaczy, takie mnie doszły plotki, ale nie wiem gdzie to sprawdzić - wiecie może jakie są namiary na stronkę tej firmy w sieci?
yeti 2016-11-05 00:33:16
niedawno jeszcze pracowalem u pawla b ,poprostu smiech na sali
ENVIA 2016-11-13 10:27:18
NIE POLECAM KTO BYŁ TEN WIE SAM .POZDRO
Zostaw swoją opinię o LION-MET OY - Finlandia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LION-MET OY