brak logo

Zakłady Sprzętu Motoryzacyjnego POLMO S.A.

Brodnica

Opinie o Zakłady Sprzętu Motoryzacyjnego POLMO S.A.

gosc 2014-06-11 13:38:25
Witam. Czy ktos moze wypowiedziec sie na teman zakladu Polmo w brodnicy? Jakie sa warunki w pracy i jaka placa?
3
dentysta 2015-07-22 10:57:19
Małe zarobki,płacą chyba najmniej w okolicy
3
elek 2015-11-19 15:24:11
tak trzyma ... brak perspektyw w Brodnicy ...
3
ELIOT 2016-02-02 11:25:19
Już zrezygnowałem ale zarobki kiepskie,nie chcą płacić za nadgodziny i proponują tzw.wysadzki których nie ma kiedy wziąć.Urlop na żądanie tylko po zgonieniu i stawiennictwie u przełożonego jakieś dziwne... ale chyba na żądanie to na żądanie
5
1 2016-02-10 18:05:57
Mogę w to uwierzyć, ach te czasy...Brodnica faktycznie to kiepskie miasto jeśli chodzi o pracę, a napytanie kogoś wcześniej""jakby się komuś podobała praca to by tak długo nie pracował" Woziłem tam wiele lat temu towar do przerobu,sama starsza kadra która tam pracuje od czasów świetności tego zakładu tj .od czasów komunistycznych.Jakie oni mają szanse na rynku... biorą co dają i tyle robią ile szef każde i tyle byle do emerytury!
3
LINE 2016-08-12 10:12:37
Sony Ty to masz bajer HEHE
LEMA 2016-08-18 08:04:03
hdt - DOBRE DOBRE HAHAHA
2
xcvbn 2016-09-05 22:42:12
jak jesyeś mechanikiem i chcesz zarabiabiac 1400 zl i pracowac na produkcji to skladaj podane czekaja z otwartymi rekami
4
nikt 2016-09-06 22:56:53
jestem byłym pracownikiem Polmo , jaka atmosfera! a tmosfera jest taka że idzie się powiesić ...
5
erka 2016-09-06 22:58:30
ale co konkretnie ci w tej atmosferze nie odpowiadało?
tim 2016-11-27 16:48:44
tragedia ... może PIS zrobi w końcu porządek ...
Zostaw swoją opinię o Zakłady Sprzętu Motoryzacyjnego POLMO S.A. - Brodnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Sprzętu Motoryzacyjnego POLMO S.A.