brak logo

Wielkopolska Stacja Wody

Poznań

Opinie o Wielkopolska Stacja Wody

Simon 2013-02-22 19:47:21
Praca w WSW była moim pierwszym doświadczeniem zawodowym więc owszem, bywało ciężko (ogarniecie tematu, przełamanie oporu materii pod postacią co poniektórych klientów, etc) ale... było wsparcie ze strony innych pracowników i też ze strony pracodawcy, umowa przestrzegana, pieniążki na czas.
Fakt o doradztwie handlowym już nigdy słyszeć nie chcę (nie pisane mi kontakty z ludźmi) ale te półtorej roku w WSW oceniam pozytywnie.
ChinaGr 2013-04-26 14:22:05
Przygodę z WSW mam już w sumie za sobą no i nowe poszukiwania przede mną. Mam tylko nadzieje, że uda mi się trafić na podobnego pracodawcę :)
kominek 2013-04-27 21:40:35
Przygoda czy robota – jak zwał tak zwał... W każdym razie trzeba mieć zmysł i nerwy i można podołać. A układy na linii pracownik – WSW gdzieś na pograniczu db- wypadają.
piekna 2013-04-29 11:02:36
Sprzedaż bezpośrednia niby rządzi się swoimi prawami wymaga, jeżeli nie predyspozycji to przeszkolenia. A jeżeli w pakiecie jest zdrowy rozsądek oraz zwykła ludzka uczciwość to można na tym wiele ugrać. Ja polecam. Tak samo zajęcie jak firmę.
kasieńka 2013-04-30 09:43:31
Kuna - 2013-03-18 12:46:28

No bez przesady, nie większe zamieszanie niż w innych firmach! Dobrze chociaż, że płaca na czas :)
Kasa na czas. Bezcenne.
Co do WSW to zaliczyłam z nimi mały epizod i wrażenia umiarkowane.
rowerowa 2013-05-02 18:53:48
Ludzie, przecież wszystkiego idzie się nauczyć, nawet dobrej sprzedaży! A o WSW w sumie nie ma co za dużo pisać – firma jak każda inna, choć faktycznie jeżeli idzie o sprawy formalne – miły wyjątek, przynajmniej w moim przypadku.
mika 2013-05-05 18:19:13
Ja tam nie pracowałam i raczej nie zamierzam, bo sprzedaż bezpośrednia to nie temat dla mnie, ale moja siostra tam od niedawna zatrudniona i póki, co nie narzeka za bardzo ;)
Luka 2013-05-05 22:11:06
Ej, Mika - jak tam nie pracowałaś, to po kiego grzyba się wypowiadasz? A w kwesti WSW - to tak sobie.
torredus 2013-05-06 08:54:12
W firmach typu WSW najgorsze jest „szczurzenie” - non stop trzeba być czujnym i się nie dać. Więc, jeżeli ktoś nie ma odpowiedniej wrażliwości po prostu nie da rady. Praca w tej firmie nie była lekka, ale… takie uroki bycia sprzedawcą.
leadman 2013-05-06 11:36:42
Kurna, to jakoś jest tak, że jak ktoś jest handlowcem, lub jeżeli firma bazuje na sprzedaży bezpośredniej to jest jedno lub drugie, lub oba naraz są do [usunięte przez administratora]Jak już do znudzenia przewija się we wcześniejszych wpisach: trzeba mieć „to coś” i nie bez znaczenia jest też pracować w firmie, która szkoli, motywuje i się ze swoich obowiązków względem pracownika wywiązuje. Wielkopolska Stanca Wody te warunki spełnia i tyle.
JohnSnow 2013-05-06 18:03:34
Ja tam tego nie kupuje!
Z każdego ciołka idzie zrobić sprzedawcę – rozchodzi się jedynie o to na ile sprawnie będzie wykonywać swoja robotę. Wielkopolska Stacja niczym szczególnym się wśród jej podobnych firm nie wyróżnia, ale i tak i tak w obecnej sytuacji na rynku warunki jakie oferują są ok.
Kuna 2013-08-29 14:42:06
Kiedys tam pracowalem i bylo na tyle dobrze, ze zastanawiam sie nad powrotem. Robota moze nie do konca spokojna (wiadomo: presja bycia lepszym od innych itp) ale i kasa i warunki byly jak najbardziej ok
rumba-(:) 2013-08-29 16:35:34
Ja pracowalam u nich do niedawna i nie ukrywam, ze szkoda mi bylo odchodzic. Dobre pieniadze i fajni ludzie i moze kiedys otworza oddzial we Wrcoku, gdzie sie przeprowadzam
anula 2013-08-31 17:00:50
W wystawianie opinii sie jakos nigdy nie bawilam, ale w sumie dlaczego nie. Dla WSW pracowalam dwukrotnie i za kazdym razem bylo to inne doswiadczenie. Ale sumujac wszystko, spokojnie moge polecic. Oczywiscie nie jest tak, ze wszystko bylo dla mnie super fantastyczne ale i na pieniazki i atmosfera w zupelnosci starcza na pozytywna opinie
karino34x 2013-08-31 17:18:41
Ja ciagle zasilam ich szeregi i do zmiany pracy sie raczej nie spiesze. Napewno nie jest to praca dla kazdego (wbrew pozorom) ale jak sie czlowiek sprawdzi to jest dobrze. Jak dla mnie WSW mozna wstawic pozytywa.
Lumia 2013-09-02 12:57:08
Ja pracowalam w WSW pomimo braku wyksztalcenia w kierunku sprzedazy ale problemu nie bylo bo jak sie okazalo mialam predyspozycje do tego typu pracy. Problemy z dzieckiem zmusily mnie do odejscia ale gdyby nie to pewno bym u nich pracowala bo i finanse i cala reszta byly na poziomie
1980szok 2013-09-02 13:21:22
Sprzedaz wymaga przede wszystkim umiejetnosci oraz checi ksztalcenia sie w tym kierunku. W WSW pracowalem dawno, dawno temu i wtedy organizowane byly szkolenia, jak jest teraz to nie wiem ale zakladam, ze szkolenia sie odbywaja. Tylko z kogos ewidentnie nie w tym kierunku uzdolnionym super sprzedawcy zrobic sie raczej nie da. A WSW to byl calkiem dobry pracodawca
qba 2013-09-02 13:42:58
Wielkopolska Stacja jest ok
szim-ano4 2013-09-03 09:05:14
Ja akurat u nich zaczynajac mialam jakies tam doswiadczenie ale czy to przesadzilo o zatrudnieniu, trudno powiedziec. WSW tak ogolnie to firma ktorej zle nie wspominam.
seba 2013-09-03 10:06:32
O czym wy tu wypisujecie! W sprzedaży można robić jedynie wtedy kiedy ma się do tego predyspozycje, inaczej nie ma bata. Nie ważne czy się szkoli czy nie, ale jak ktoś tego nie umie to rady nie da i potem będzie marudzenie. W stronę WSW ukłony - jedna z lepszych firm w jakiej pracowałem.
lock 2013-09-04 08:58:06
Kaczor G. - 2013-03-17 13:09:26

Jeżeli kusi Cię praca w Wielkopolskiej Stacji to musisz się przygotować na niezły młyn. Jakby jednak nie było, możesz liczyć na dobrą kasę i dobre traktowanie. Tak przynajmniej było kiedyś.
i generalnie niewiele się zmieniło, dla mnie to żadne powód do narzekań. Czy się lubi młyn w pracy to już kwestia względna ale przynajmniej coś się dzieje ;)
mrowa 2013-09-04 12:26:09
Młyn, jaki młyn?! Spokojna robota, na luzie - ja tam nie narzekam
anonimatus 2013-09-04 14:58:53
Witam.
Kiedyś tam pracowałem i z tego co tu czytam nadal firma trzyma dobry poziom. Tak jest czy mi się wydaje? Pytam bo chce do nich jeszcze raz uderzyć...
Bbike 2013-09-05 09:28:14
Jakieś tam doświadczenie w sprzedaży mam więc w WSW szybko zaskoczyłem no i może przez to dobrze się tam pracowało. Może nie zawsze wszystko było tak jak by się chciało ale ogólnie pozytywnie i do polecenia
silk 2013-09-12 08:39:18
To czy praca okaze sie stala to zalezy w sumie od wielu spraw.
Jeżeli odnajdujesz się w kontaktach z ludzmi, umiesz przekonać, pracujesz i jakos tam jesteś uczciwy względem innych i siebie – to chyba wystarczy. Ja z takiego zalozenia wychodzę zawsze. WSW już mam za sobą ale pracowalo się tam dobrze.
kukunamuniu 2013-09-12 11:45:26
cos tu duzo marudzenia...
praca to praca. sie ja wykonuje dobrz, albo sie wykonuje zle i sie pracy nie ma - to takie proste. za moich czasow przez wsw przewinelo sie troche ludzi i naprawde niektorzy z nich powinni powaznie sie nad soba zastanowic. przy warunkach (kasa itp) jakie wsw oferuje naprawde mozna sobie dobrze pracowac i dobrze zyc - o ile ma sie ta odrobine ludzkiej przyzwoitosci i sie PRACUJE
mix 2015-01-13 16:17:09
no i nadal nie ma komentarzy ;-( W necie tez nic nie znalazłem na ten temat , podejrzewam, że juz nie istnieją.Jakby ktoś coś wiedział to dajcie znać....
Maciej 2015-03-25 08:09:27
Jak byście ocenili tego pracodawcę pod względem możliwości rozwoju i stałości w zatrudnieniu, bo zastanawiam się czy aby przypadkiem nie złożyć do nich swojego CV. Mam nadzieję, tak jak osoby wyżej, że wreszcie znajdzie się ktoś, kto mógłby nakreślić sytuację panującą w firmie, żeby w miarę szybko podjąć decyzję o złożeniu papierów.
waldek 2016-05-12 15:23:36
ale nie rozumiem, to jaka jest właściwie u nich teraz atmosfera w firmie? Na pewno nie ma tam możliwosci zatrudnienia się teraz.
Zostaw swoją opinię o Wielkopolska Stacja Wody - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wielkopolska Stacja Wody