EKOPOL Producent Mebli

.

Opinie o EKOPOL Producent Mebli

zadowolona 2014-02-08 16:15
polecam Firmę Ekopol siedziba w E'Leclerc w Elblągu. Meble zamawiałam kuchenne, szafy i łazienkowe wszystko ok, jestem zadowolona z jakości usług i wykonania mebli, jeśli chodzi o reklamację to zawias mi się poluzował przyjechali bez problemu do takiej błahostki i naprawili i jest ok meble mam już 5 lat bez zarzutów.POLECAM
pati 2014-04-15 09:59
Polecam firmę Ekopol. Bardzo miła obsługa, fachowe podejście, meble solidne, ładne, wszystko na czs.
padi 2014-04-18 09:01
Wszystko ok dobra cena jakość super Polecam!
Piotr 2014-04-18 16:26
zamawiałem meble kuchenne w formie ekopol wykonanie rewelka z czystym sumieniem mogę polecic
mirosław 2014-04-22 17:37
polecam byli zmierzyli zaprojektowali zamontowali i wsio. Meble stoja i pachną Poecam
klientka 2014-04-22 17:40
polecam ekopol zamontowali mi meble w gdansku w sumie chyba wszystkie lazienka przedpokoj kuchnia wraz z pokojami i jestem bardzo zadowolona
Wojtek 2014-04-23 14:19
Polecam firme Ekopol tanio,szybko i solidnie. Obsługa rewelacja.
blady 2014-04-25 09:48
Polecam Ekopol meble bardzo dobra firma ! Kuchnia wyszła super zamawiam dalej meble w tej firmie teraz kolej na 2 szafy
mazur 2014-04-25 11:11
jeśli chodzi o tą firmę u mnie przebiegło wszystko pomyślnie i jestem zadowolony, materiał z którego wykonane zostały meble bardzo dobry, wszystko w jak najlepszym porządku, niedrogo, solidnie i na czas. Z czystym sumieniem mogę polecić EKOPOL , bardzo miła obsługa w salonie, na pomiarze jak i przy montażu. Pozdrawiam
Marta 2014-05-19 17:58
Polecam! wszystko sprawnie, szybko i ładnie. Jestem bardzo zadowolona.
EMA 2014-05-24 13:02
na dniach zrobiłam odbiór mebli kuchennych, montażyści spisali się na medal, szybko fachowo, panie z punktu również profesjonalna obsługa, firma godna polecenia. dobra jakość! pozdrawiam
Arek 2014-06-05 11:43
(usunięte przez administratora) na czas i w dodatku cena dużo mniejsza niż w innych salonach z meblami na wymiar, jestem z Gdańska i firm na pęczki ale rozne opinie o nich, a EKOPOL obrabia Gdańsk i o nich wlaśnie dowiedziałem się od znajomych, łańcuszkowo dotarło to do mnie wiec zaryzykowałem i nie żałuje, Polecam! kuchnia na wysoki połysk i radość na wysokim poziomie :) pozdrawiam Aro (usunięte przez administratora)
Darek 2014-06-06 18:48
Ja również jestem bardzo zadowolony.Miła obsługa, fachowe podejście i szybki termin realizacji. Polecam
Arika 2014-07-11 13:26
(usunięte przez administratora) , ja osobiście polecam, jestem małą wybredną wredotą ale tu nie miałam się do czego przyczepić :) jestem bardzo zadowolona, jakość rewelacyjna! obsługa przemiła i fachowe porady. Tylko iść, zamawiać, odbierać i płacić , pozdrawiam
xx 2014-09-06 20:23
przeczytaj ze zrozumieniem zanim zaczniesz odp. nie o meblach jest napisane...
4
Audi 2014-10-11 15:43
Rób ja uważasz, ale mogę Ci podpowiedzieć tyle co wiem od znajomych, którzy wybrali tę firmę, (usunięte przez administratora) . Powodzenia...
2
Ada 2014-10-22 18:07
Ja jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą, nic złego nie miało u mnie miejsca. Polecam
1
x 2015-01-02 11:58
Firma Ekopolmeble jeszcze działa na rynku??? (usunięte przez administratora)
2
klient 2015-01-24 12:13
u mnie wszystko przebiegło bezproblemowo Polecam
2
obiektywny 2015-01-24 12:46
Patrząc na te opinie to uważam, że przesadzacie i to bardzo. Niby społeczeństwo takie zapracowane, nie mają czasu dla rodziny i ogólnie, ale siedzieć przed netem i pisać głupoty to potraficie. Czytać to chyba nie potrafi połowa z Was bo tu jest forum odnośnie pracy w Firmie a nie odnośnie jakości i ludzi pracujących w tej firmie. Ciekawe czy Ci którzy piszą różne opinie w znacznym stopniu obrażające ludzi pracujących w Firmie są na swoich stanowiskach tacy rewelacyjni i nigdy się nie mylą!!! Nie ma takich ludzi i zapamiętajcie "Ten się nie myli, co nic nie robi" Żenada !!!!!
porażka 2015-01-28 21:38
Racja i niestety muszę przyznać,gdybym wcześniej sprawdziła opinie o firmie Ekopolmeble to zaoszczedzilabym sobie wiele nerwów, niestety człowiek uczy się na błędach...
3
prawda 2015-03-29 16:32
Nie polecam! (usunięte przez administratora) !Tragedia w innych firmach, nie do pomyślenia, SKANDAL. Sugerowałem się tymi wszystkimi opiniami i mam za swoje. Stolarz przyszedłby i już dawno zapomniał o robocie. (usunięte przez administratora)
3
Iwona 2015-05-11 14:16
Ja umówiłam się na pomiar z polecenia bo znajomi robili wcześniej meble w tej firmie. U mnie również przebiegło wszystko dobrze. Jestem zadowolona i polecam.
jurek 2015-05-24 10:27
Korzystałem, NIE POLECAM
2
gar 2015-07-05 13:34
Szyld powinni zmienić (usunięte przez administratora)
3
klientka 2016-01-27 14:34
Ja jestem zadowolona z wykonania mebli.Polecam
natka 2016-02-09 11:11
(usunięte przez administratora) ja jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz z mebli i z całą pewnością polecam.
klientka 2016-02-13 10:13
Zamawiałam meble w tej firmie i jestem zadowolona z wykonania mebli oraz obsługi pełen profesjonalizm ,polecam
sitko 2016-02-13 20:25
Super :) słyszałem właśnie, że to jedna z lepszych firm meblarskich w Elblągu i w okolicy. Ciekawe, czy robią meble wg swoich planów czy robią na zamówienie
3e4r 2016-04-11 19:17
wiesz co nie jestem pewna czy na zamownienie tez sa
Marta 2016-07-13 08:55
Racja i niestety muszę przyznać, gdybym wcześniej sprawdziła opinie o firmie Ekopol meble to zaoszczędziłabym sobie wiele nerwów, niestety człowiek uczy się na błędach...
3
Radek 2016-07-13 08:57
Korzystałem, NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!! Wyrzucanie pieniędzy w błoto.
3
radzio-r 2016-09-12 19:13
jakoś nie mogę sobie wyobrazić żeby coś bylo nie tak i żeby zaistniała potrzeba reklamowania ich mebli - a w kwestii zawodowej, to wiecie jak z zatrudnieniami do ich nowej lakierni? podobno juz działa
Teresa 2016-10-23 21:39
Wlasnie we wrzesniu skonczyli Panowie montowac mi kuchnie I ja jestem zadowolona bardzo. (usunięte przez administratora) Gdańsk Morena
Teresa 2016-10-23 21:42
Wlasnie we wrzesniu skonczyli Panowie montowac mi kuchnie I ja jestem zadowolona bardzo. (usunięte przez administratora) sa Szymanek Gdańsk Morena
Monika 2016-10-23 21:45
(usunięte przez administratora) moja szafa wyszla pieknie dziekuje Panie Radku za szybki montaż.
1
Pruszcz Gdański 2016-10-24 19:04
Montazysci 10/10 , jakosc wykonania mebli łazienkowych 10/10 , obsluga 10/10 , POLECAM klientka z pruszcza gdanskiego
1
dawi 2016-12-28 00:34
Mega pozytyw wszystko przebiegło super kuchnia i szafy stoją i super sie prezentują.Pozdrawiam
1
Zadowolony 2017-01-05 09:16
Witam. Moja opinia o firmie Ekopol jest bardzo pozytywna. Pani w salonie doradziła oraz zamówiła brakujące sprzęty AGD. Montaż był na czas bez przekładania terminu. Ekipa monterów to zgrany zespół, meble zostały spasowane bez zastrzeżeń. Cena zakupu mebli nie była wygórowana do tego wszystkie drzwi oraz szuflady i cargo z ABSem. W moim przypadku jeśli chodzi o stosunek cena-jakość to firma Ekopol nie ma sobie równych. Na koniec dodam tylko, że parę lat temu zamówiłem meble z innego salonu z przepięknym szyldem, fantastyczną obsługą, ale co z tego jak po paru tygodniach odbojniki na drzwiach przesuwnych zaczęły odpadać. Pozdrawiam z Trójmiasta.
2
rozczarowany 2017-03-18 14:13
Potwierdzam zgodność opinii u mnie dokładnie tak samo przebiegało, ciągle w ten sam sposób działają :( :( :( nic dodać nic ująć
2
Kk 2017-07-23 23:33
Porażka! !!! Nie polecam
1
Dominika 2017-07-25 17:22
@Kk - jakie są powody Twojej opinii? Szczegółowe informacje na temat pracodawcy i atmosfery panującej w pracy będą przydatne dla osób zainteresowanych ofertami pracy w Elblągu.
Marek 2017-08-19 14:30
Wczoraj miałem montaż mega pozytyw!!! Polecam dalej z czystym sumieniem.(usunięte przez administratora) Trójmiasto
4
Wojtek 2017-08-19 14:34
Musze przyznać ,ze były to moje pierwsze doswiadczenia z tą firma i jestem mega pozytywnie zaskoczony super cena w stosunku do jakosci oraz mega normalni ludzie można się dogadać!!!
Pozrawiam Ekipę i za jakiś czas do zobaczenia w kolejnym mieszkaniu
Wiki 2017-08-19 19:42
Polecam super szafy i dobra cena,dziekuję za szybki montaż
Adam 2017-08-19 19:43
Polecam,robili u rodziców i jest spoko.
Monika 2017-08-21 14:29
Dziękuję Panom montażystom oraz Pani projektantce za piękne szafy.
Pozdrawiam Monika Warszawa
Kapi 2017-08-21 18:29
Polecam firme wszystkim którzy szukają fajnej kuchni,sami szukaliśmy kilka tygodni nigdy wczesniej nie interesowałem sie tą branżą ale przyznam szczerze ze rozbieżność cen jest niesamowita. Ekipa staneła na wysokości zadania było kilka kosmetycznych poprawek cena też rozsądna ludzie normalni szło sie dogadać polecam!!
IZA 2017-08-28 12:45
Dzień dobry. Chciałabym wystawić w 100% pozytywną opinię dla producenta mebli EKOPOL. Od początku gdy przyjechała Pani Sabina na wycenę i zaprojektowanie mojej szafy ze szkła lakierowanego do sypialni nie miałam żadnych problemów. Obsługa bardzo miła i życzliwa. Panowie którzy montowali moją szafę - bardzo pracowici i szybko uwinęli się z montażem. Czas realizacji tak jak w umowie - ok. 3 tygodni. W pełni zadowolona klientka - Iza z Elbląga
Dominika 2017-08-31 16:39
Widzę wpisy pozostawione przez zadowolonych Klientów EKOPOL Producent Mebli. A jak wygląda kwestia zatrudnienia w firmie? Czy ktoś z forumowiczów może wypowiedzieć się na ten temat? Czy firma aktualnie poszukuje nowych pracowników? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
Zostaw swoją opinię o EKOPOL Producent Mebli - .
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKOPOL Producent Mebli