P.W. WIDLAK

Bydgoszcz

Opinie o P.W. WIDLAK

BolesławPrus 2014-03-08 12:56:32
Z tego co czytałem na stronie P.W. WIDLAK to sa na rynku krótko, jakies 6 lat, godziny otwarcia mają tez w soboty.
pytanie - odpowiedz 2014-05-20 15:44:31
To jak z tymi opiniami? Nie wierzę, że czytający ten wątek i Ci co napisali nie wiedzą nic o Widlaku? Jak tam sie pracuje?
odpowiedz 2014-05-20 19:24:39
Normalnie się pracuje. Pięć dni w tygodniu od 7 do 15.
1
miki 2014-07-01 07:58:28
Pracowałem tam. Trzymają się godzin pracy, bez sobót, płacą na czas, atmosfera w porządku, czego więcej?
włodzimierz 2014-09-09 13:03:50
Witam. Od jakiegoś czasu współpracuję z firmą Widlak w zakresie serwisu i konserwacji wózków widłowych. Od kiedy doprowadzili nasze wózki do pełnego porządku, skończyły się problemy z maszynami. Pełna satysfakcja, polecam.
joanna 2014-09-15 14:20:35
Współpracują z Firmą P.W.Widlak już kilka lat. Nigdy nie miałam problemów. Rzetelni, dokładni i na czas, no i co dla mnie najważniejsze nawet ja(kobieta) wiem co do mnie mówią. Gorąco polecam....)
joanna 2014-09-30 13:40:03
olu, odnośnie firmy p.w. widlak współpracuje około 2 lat. Jestem osobą odpowiedzialną min. za wózki widłowe. Brygadzista wraz z operatorem na bieżąco przekazują mi informacje na temat usterek i awarii w wózkach. Ja przekazuje je dalej, w odpowiedzi dostaję na maila wycenę, schemat z rysunkiem aby móc upewnić się czy moim pracownikom o to właśnie chodziło, informację o czasie potrzebnym do przeprowadzenia naprawy. Technicy jak i kierownictwo serwisu opisując awarię i niezbędne do przeprowadzenia czynności potrafią użyć prostego i zrozumiałego dla mnie (kobiety laika)języka. I co najważniejsze nie muszę się martwić jakością usługi oraz brakiem sprawnego wózka gdy ten jest niezbędny.
Piter 2014-11-17 00:14:22
Negatywne komentarze jak określileś BYŁY. Firma się poprawiła i ja osobiście uznałbym te negatywne opinie za nieaktualne. Zreszta jak to Joanna napisała, jako kobieta rozumie co do niej mówia ;) to chyba świadczy o jakiejś normalnej atmosferze pracy i możliwości dogadania się z reszta pracowników :) a to może jeszcze ktos określi ile wynagrodzenie?
Piotr 2015-01-07 14:10:30
Witam:)
Chciałbym zapytać czy nie szukają Państwo ludzi do pracy w firmie?
Jeśli tak to kogo i na jakich warunkach?
Pozdrawiam
grześ 2015-02-06 22:14:25
kiedyś pracowałem w tej firmie i nieprawdą jest że soboty są wolne,owszem czasami tak, pensja owszem zawsze na czas ale wysokością na kolana nie powala a umowy o pracę różne od umowy o dzieło itd.Atmosfera nerwowa a i wszystkie negatywne opinie o tym pracodawcy są natychmiast usuwane - ten pewnie też zniknie.
grześ 2015-02-25 23:45:17
Do harry i ogolnie;a kto w dzisiejszych czasach chce pracowac na umowe o dzielo?! bez skladek zus,bez prawa do wolnego czy urlopu itd, itp.a pracownicy na stale maja placone do reki inaczej a zus od najnizszej krajowej.
Tomasz Olszak 2015-02-26 07:33:26
Jest to całkowita prawda że firma zatrudnia na umowę o dzieło w okresie próbnym.
Okres próbny w firmie trwa od miesiąca do trzech miesięcy w zależności co kto sobą reprezentuję. Dziś każdy twierdzi że wszystko umie i na wszystkim się zna. Rzeczywistość bywa niestety odmienna.
Okres próbny polega na sprawdzeniu czy dana osoba przyswaja wiedzę z zakresu serwisu wózków widłowych czy nie.
Jeśli osoba ubiegająca się o stanowisko sprawdzi się dostaje umowę o pracę na pełen etat.
Składki są odprowadzane od tego co na umowie a pieniądze przelewane na konto, aby była jasność w księgowości.
Teraz ja mam kilka pytań :
1. Która firma na dzień dzisiejszy zatrudnia na pełen etat w pierwszy dzień podjęcia pracy bez okresu próbnego.
2. Pytanie padło do @grzesia dlaczego już nie parcuje w tej firmie , może się pochwalisz dlaczego, skoro praca nie była zbyt ciężka jak dla lakiernika samochodowego a do pewnego czasu wszystko ci się podobało.
P.s. @Grzes przestań wypisywać głupoty bo dobrze wiesz że tym krzywdzisz firmę i osoby tu zatrudnione których staż pracy trwa kilka lub kilkanaście lat. Gdyby tak żle w tej firmie było jak piszesz to pracownicy nie pracowali by po 6 - 10 lat .
zainteresowany 2015-03-12 13:26:18
Witam.
Znalazłem ogłoszenie odnośnie oferty pracy w Widlaku, tak więc z uwagą przeczytałem powyższe wpisy. Momentami są dość interesujące. Mam pytanie do "grzesia" to dlaczego odszedłeś z tej firmy?
Max 2016-09-23 19:06:27
Rok temu pracowałem w tej firmie.
Zarobki jak na tą branżę całkiem ok.
Jako świeży pracownik zaraz po szkole dostałem 2000 na rękę.
Ale z tego co chłopaki mi mówili można wyciągnąć znacznie więcej jeśli się ktoś zna.
Samą pracę wspominam dobrze, fajna ekipa.
Pewnie pracowałbym tam do dziś ale życie potoczyło się inaczej.
Dla osób które chcą się czegoś nauczyć ,polecam.
1
Max 2016-09-24 07:04:24
A co może robić człowiek zaraz po szkole.
Sprzątałem i pomagałem innym. Dopiero tak po kilku miesiącach dostałem samodzielną robotę.
Wiadomo nic wielkiego ,ale już samodzielną.
1
janek junior 2016-09-25 14:57:17
Panie janku, zamiast kasowac niewygodne opinie prosze aby napisal pan na ktorej wyprzedazy kupil pan ta farbe ktora widnieje na waszej firmie. Kolor jest taki piekny... Podobno na google z satelity teraz was widac!!!
hjkja 2016-09-25 19:46:30
@ janek junior - o jakim kasowaniu komenatrzy mówisz? ja śledze to forum i jakoś wszystkie htak jak były tak są. No mmchyba że w jakimś było użyte słowo niecernzuralne lub podane czujeś nazwisko. To wtedy tak
Zostaw swoją opinię o P.W. WIDLAK - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. WIDLAK