brak logo

Vol-Tranz

Lubin

Opinie o Vol-Tranz

były 2013-08-19 11:37
nie polecam tej firmy, szef cham tak samo spedytorka, zero szacunku do pracownika, niewypłacalni, sprzet na drutach, płacą w 10 ratach i na dodatek trzeba się upominać. Naprawde szczerze NIE POLECAM !!!
2
2013-10-02 21:35
Pracowałem w tej firmie i wiem ,ze jest dobra i prace ustawia dobrze a kierowca jak jest nie kumaty to jego problem .I nie wyzywa sie ludzi publicznie
były 2014-01-07 11:29
zapomniałem dopisać:
telefon prywatny, dostajesz tylko 50 zł na doładowanie (oczywiście jak się upomnisz)
samochody tragedia... (prócz nowych MANów i RENÓWEK - choć i na nie przyjdzie czas) jak się coś (usunięte przez administratora)martw się sam... ps. nie mówię tu o złapaniu gumy itp.
naczepy - bez desek kompletnie, opony zjedzone do drutów, liczne nieszczelności w układzie pneumatycznym (w każdej !!!) plandeki pocięte i porwane, dachy ciekną no co tu dużo pisać... masakra jednym słowem

kafel 2014-10-25 22:56
Panowie,przeczytałem wasze opinie na temat Vol-Tranz i niestety ale muszę was zmartwić,przepracowałem 6-mcy i jestem zadowolony z pracy w tej firmie,nie potraficie rozmawiać z szefem!!! tel.na abonament w roamingu!!! panowie tel.jest do celów służbowych a nie do dzwonienia po sex-serwisach !!! naprawy-jeden telefon - zjazd na serwis!!!,płatności z opóźnieniem max. do 3dni mogę przesłać potwierdzenia wpłat na konto,więcej pytań pod tel. (usunięte przez administratora)pozdrawiam KAFEL
1
kafel 2014-10-25 23:08
I jeszcze jedno najważniejsze - wynagrodzenie bez potrąceń a nawet z premią!!! mieszkam na drugim końcu polski 500km dojazdu,z przyczyn niezależnych ode mnie musiałem zrezygnować z pracy w Vol-tranz, ale jeśli się zmieni sytuacja chętnie wrócę do taj firmy
1
misiek 5 2014-11-28 18:30
Witam panowie to co wypisuje ten kafel to totalna bzdura wypłata nigdy nie była wypłacana na czas i z poślizgiem 3 dni osobiście wykłócałem się o wypłatę która była wypłacana w kilku ratach i przypuszczam gdy bym się ni kłócił wypłaty nigdy by nie było a ostatnia rata była nawet 24 i pózniej naprawdę nie POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!.
nie jeden z wielu 2014-12-07 11:52
kafel...to ty koleszko musiales cos robic "nielegalnego":)ze premie dostawales:)i jak twierdzisz ze pocztowy jest ok to przyjedz te 500km-ja ci oddam za paliwo-i ci przypierdole smietnikiem w glowe zebys kierowcow na mine nie sterowal!!!!pseudofirma!!!nie zatrudniac sie tu!!!!wieczny brak kasy do wyplaty!!!slizga sie i potrafi wisiec kierowcy pare tys.TAKIE "firmy" POWINNO SIE ZAMYKAC PRZED JEJ OTWARCIEM.
1
opel 2016-05-20 16:58
Witam Was. Myślę , że jak wszędzie tak i tu potrzebne są zmiany na lepsze. Zwłaszcza jeśli chodzi o zarobki na które w tej chwili mozna tu liczyć. Pozdrawiam i życzę powodzenia przy kolejnych rekrutacjach
Aleksandr Petrenko 2017-03-19 06:34
Szef [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zlodziej,oszukal mi na 1500 euro,ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przyjachal z ukrainy do praci,zostawil rodzine w domu,a te bydlo wkurwilo mi
Aleksandr Petrenko 2017-05-01 14:25
SORKY,SZEF JUZ ZROBIL WYPLATE,WSZYSTKO GRA.DZIJEKUJE ZA WSPOLPRACE
1
piter 2017-05-16 13:46
czy naprawde jest az tak zle? gadalem z chlopem przez tel wydaje sie byc praca ok.
Zostaw swoją opinię o Vol-Tranz - Lubin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vol-Tranz