Prima Moda S.A.

Warszawa

Opinie o Prima Moda S.A.

Balbinka 2010-12-12 18:33:16
Pracuję w Prima Moda 2 lata i jestem zadowolona. Praca o niebo lepsza od poprzedniej. Nie zamierzam zmieniać. Jak ktoś lubi modę i kontakt z klientem to polecam.
anonim 2010-12-14 10:46:56
Widzieliscie Katie na facebooku?:)
anonim 2010-12-14 14:08:52
a kto normalny zaklada sobie takie profile na naszej klasie czy tez jakims facebook tyklo jakies niedorajy co nie maja co robic a normalni to poprostu pracuja
anonim 2010-12-14 15:59:45
trafiłaś w same sedno sprawy
anonim 2011-01-28 19:18:04
Piszecie, że wam nie uznają reklamacji, a kupujecie gdzieś jakieś podróbki, wiec wcale sie dziwie. Ja mam orginalne buty z Prima Moda i nie mam z nimi problemów. Cena nie jest ważna, a jakośc butów. A w PM buty są warte swojej ceny =)
wanda 2011-01-31 10:30:43
ja tez nigdy nie mialem problemow z tymi butami i nie wiem jak to inni robią ze musza reklamowac
zainteresowana 2011-02-02 19:45:41
zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjna ale raczej nie pójdę, ( usunięte przez administratora ) Dobrze, że są takie fora przynajmniej zaoszczędzę czas i nerwy. Dziękuję za wpisy :))
klijent 2011-02-10 13:23:46
o jakich ktos podrobkach pisze czy w salonach pm sprzedaje sie podrobki nie a kiedys kupilem rozpadły sie wiec jak poczytalem co dzieje sie z reklamacjami to sobie odpusciłem
Sebastian 2011-02-14 21:39:20
Jestem tego samego zdania. Podobnie jak Ty zaopatruję się w tym sklepie i zawsze byłem zadowolony z ich produktów. Buty naprawdę świetne, wygodne i modne. Cena przystępna jak na jakość którą buty sobą przedstawiają. Warto kupować, polecam
Ewelka 2011-03-04 17:13:57
Jeżeli ktoś jest leniwy, to tak. Ja jestem zadowolona z Prima Mody i sposobu jej funkcjonowania. Obsłga zawsze wita mnie z usmiechem, jak zawsze chętnie służą pomocą. Polecam
Asia 2011-03-17 14:12:00
Nie rozumiem o czym piszesz.Prima Moda ma fajnych pracowników i dobry towar
Alicja 2011-03-18 08:01:19
Jestem zaskoczona Twoją opinią, bo ja uważam ż Prima Moda to dobra firma i ma miłą obsługę . Byłam w kilku sklepach w Polsce i zawsze dobry asortyment i miłe ekspediantki
lola 2011-03-25 18:12:35
zwolniona bez podania żadnych powodów( usunięte przez administratora )grała chyba w "marynarza" i wypadło na mnie. Brak obrotów w sezonie letnim spowodował mniejszy utarg, a co za tym idzie brak kasy.Brak kasy=brak pracy pracowników! i tyle
Ola 2011-05-26 10:48:29
Trafiłam przypadkiem na ten blog jestem zaszokowana szkalowanie tej firmy pracuję naprawdę bardzo długo w Primie w tym okresie nie zdażyło się, żeby choć jeden dzień spóźnili się w pensją,w ciągu tylu lat może dwa razy były groszowe rozbieżności związane z prowizją od sprzedaży.zatrudniają pracowników na cały etat (słyszałam,że w innych firmach bywa różnie) można zarobić dzięki prowizji i konkursy ( zawsze coś wpadnie) a atmosfere w sklepie tworzymy same mamy sprawdzone dziewczyny.W każdej firmie jest jakiś przełożony, który ma nad sobą kolejnego i tak dalej . Myślę że Prima to solidny pracodawca , można się rozwinąć fajny modowy produkt,ja pracuję w najlepszej galerii w mieście czasem dziwni klienci ale generalnie to mega ciekawi ludzie.Trzymam kciuki
kasia musiał 2011-08-24 18:25:42
A jaką Prima ma kadrę zarządzającą? Jakieś sensowne nazwisko? Przecież wszyscy sensowni dawno już uciekli i z dają sobie radę jakoś. W żadnym wypadku kadą z. nie jest słynny ( usunięte przez administratora ) -nomen omen ma te same inicjały, co firma.
anonim 2011-10-02 04:45:16
anonim - 2011-10-02 04:42:06Sebastian - 2011-02-14 21:39:20Jestem tego samego zdania. Podobnie jak Ty zaopatruję się w tym sklepie i zawsze byłem zadowolony z ich produktów. Buty naprawdę świetne, wygodne i modne. Cena przystępna jak na jakość którą buty sobą przedstawiają. Warto kupować, polecam( usunięte przez administratora )
Tomek 2012-01-25 21:03:21
Prima Moda nie posiada fabryki jedynie rebranduje produkty np. Konhpol'a i innych producentów, czyli jakośc zalezy od podwykonawcy, który jest też projektantem...
Tomek 2012-01-25 21:03:39
Prima Moda nie posiada fabryki jedynie rebranduje produkty np. Konhpol\'a i innych producentów, czyli jakośc zalezy od podwykonawcy, który jest też projektantem...
Dominika 2012-01-26 00:16:33
Nowy Dyrektor Sieci i duże zmiany to jest zrozumiałe szanowny Pan [usunięte przez moderatora] chcę błysnąć w oczach zarządu i personelu , wszyscy na zawołanie mają się pięknie uśmiechać, szanować,doceniać, być zadowolonym,rozluźnionym,jak w cudownej fantastycznej przepięknej bajce z super cudownymi trenerami sprzedaży z przepiękną wiedzą niestety teoretyczną pustą wyświechtaną i sprawdzona już wcześniej przez kilkadziesiąt firm w Polsce i szczerze tylko te odniosły sukces które ceny masakrycznie obniżyły wchodząc do portfeli klasy średniej i niższej klientów ,którą stać było na produkt za 399zł a nie jak w konkurencji która ma problemy czytaj >Vistula< za 999zł wielkie brawo dla PAWO to ten pozorny sukces super trenerów i Dyrektorów własnie tak wygląda,poczytajcie na biznesowych forach to zobaczycie jak cena czyni cuda w sukcesie [usunięte przez moderatora] w PAWO . Prima Moda w oczach prezesa ma być wyjątkowa przez jakość i nie zmienną cenę nie podatną na konkurencję na niby włoska modę jaką proponuje Ven....Tylko Prima Moda ma doskonałe wzornictwo i styl i charakter.Panie Prezesie sukces Pana firmy to skuteczność sprzedaży przy dobrej przyzwoitej marży, jak nowy Pan Dyrektor osiągnie to przy tych założeniach to będzie wielki, ale jestem w 100% pewna że będzie naciskał na obniżenie marży do takiej jaką preferuje Pan [usunięte przez moderatora] w swoich dyskontach to taki sarkazm, i przenośnia. Na koniec chciała bym dodać jedno Prima Moda ma najlepszych sprzedawców managerów i na pierwszym miejscu dyrektora sprzedaży na Polskim rynku. Brawo dla tych ludzi. Życzę ci sukcesu [usunięte przez moderatora]. w Primie sztuczny uśmiech jest na chwilę ta firma ma swoich sprawdzonych ludzi.
A. 2012-05-26 00:10:27
halo halo! czy jeszcze ktoś tu zagląda?

Chciałam zapytać czy może ktoś pracował w PM w Lublinie w Plazie?
i ewentualnie może coś powiedzieć o atmosferze i warunkach tam panujących..?
primadonna 2012-06-02 15:16:07
ja jednak Ci radzę żebyś sama spróbowała,dlaczego masz wierzyć komuś kto wyleciał z tej firmy,wiadomo że, taka persona będzie żle się wypowiadała.daj sobie szansę na własne zdanie.
xxx 2012-06-09 16:25:39
Mam pytanie - jak wygląda praca w sklepie w Gliwicach bo jestem zainteresowana tam pracą?
pracownica 2012-12-03 12:03:17
Byłam, pracowałam. Kierowniczka bardzo w porządku. Niestety nie jak reszta załogi. [usunięte przez moderatora] Odeszłam bo nie mogłam patrzeć jak można być fałszywym, przy spotkaniach miłe, na papierosie obgadywały że nie wiem. A co do siedzenia na salonie, to lekko rozśmieszył mnie ten komentarz, ponieważ Pani [usunięte przez moderatora] informowała że to nie jest praca siedząca, bardzo dużo rzeczy załatwiała za nas, nie co inne wyjątki co tylko jak kierowniczka wychodziła z pracy przynosiły krzesełko i siedziały wielkie panny! Ja powiem z ręką na sercu że nigdy wcześniej nie spotkałam tak miłej i zorganizowanej kierowniczki, inteligentna, co prawda musiała nas zmotywować do pracy ale zawsze interesowała się nami i pracą! Organizowała konkursy, dzwoniła by podnieść nam pensje. Znałam pare dziewczyn które odeszły tam na zwolnienie, i jestem prawie pewna że to one pisały nawet po ich tekstach :) no cóż, są ludzie i parapety. [usunięte przez moderatora]Oceniam Kierwoniczkę jak najbardziej na 5. A OGÓLNIE CAŁĄ FIRMĘ STANOWCZO NA 2.Pozdrawiam wszystkich
agnieszka 2012-12-22 12:02:17
szkoda zycia na ta prace i słow mało aby napisac co tam sie dzieje dzialo jak pracowalam 2 lata
branżowa 2013-01-16 16:45:43
no po prostu ręce opadają , sama aktualnie szukam pracy , bo moja firmę zamknęli , a te głupoty to czytam z nudów.
[usunięte przez moderatora]
Zmęczona sieciówkami :) 2013-03-04 13:07:50
Witam,
czytam i czytam o PM, bo właśnie bede zaczynać pracę w branży obuwniczej, do tej pory tylko odzież. [usunięte przez moderatora] Dziewczyny w każdej sieciówce jest tak samo... W większości nie słyszycie, nie wiecie ale "góra" zatrudnia roboty do [usunięte przez moderatora]:( tak o nas mówią, niestety. Po prostu do handlu najłatwiej sie dostać i poźniej jest jak jest :(
bingo1 2013-10-11 21:08:33
zarobki? najniższa krajowa- szału niema. Góra wymagająca zresztą jak wszędzie. Sprzedaż indywidualna, walka o klienta wręcz wciskanie butów by mieć danego dnia sprzedaż. Gdyby nie kierowniczka która sama nie szanuje siebie, towaru który oferuje, klientów i przede wszystkim swojego personelu bo można tam popracować od 10go do 10go.
nie chodzi tu o Gliwice.
1
Nika 2014-01-12 21:38:33
Stanowczo odradzam pracę w tej firmie wzystkim zainteresowanym.Beznadziejne buty,beznadzieje zarobki i beznadziejna atmosfera.Po prostu lepiej chyba pójść na kasę do biedronki.
1
ola 2014-03-17 20:49:17
Ja pracuje 2 lata w tej firmie i wiem że wystarczy trochę wysiłku żeby coś osiągnąć.Pracuję ze świetnym zespołem i zarabiam całkiem dobrze.....szkoda że kilka sfrustrowanych osób wypisuje takie brednie ...moja rada,wystarczy spróbować i przekonać się jak wygląda praca w Prima Moda.
Powodzenia
anna 2014-04-12 11:07:57
nie polecam pracy nikomu w tej firmie szkoda czasu i nerwów
Ania 2014-06-03 20:54:16
Trzy tygodnie temu rozmowa....tydzień pózniej rozpoczęłam pracę.Zespół super...kierownik super.... wszystkie Dziewczyny pomagają sobie,dzisiaj podpisałam próbną umowę.....Cieszę się że nie sugerowałam się tym forum bo przeszłaby mi koło nosa świetna praca....co za durnie wypisują te brednie??? te osoby chyba nigdy nie mały z Prima Moda nic wspólnego
3
karolina 4 2014-07-21 12:33:22
Hej idę na rozmowę do G.Bałtyckiej w Gdańsku, napiszcie proszę jak tam się pracuje.Z góry dzięki...
6
Handlowiec 2014-10-30 23:10:01
Najnizsza krajowa ?? To bardzo ciekawe... Skoro podstawa jest wyzsza niz najnizsza krajowa. A warto podkreslic, ze sa jeszcze dodatkowo premie. Tylko jezeli przychodzi mloda dziewczyna do pracy, ktora oczekuje na starcie min 2000 i najlepiej przy tym nic nie robic. No to o czym my mowimy. Ludzie to jest handel, w kazdym takim sklepie trzeba walczyc o klienta ! A jezeli chodzi o atmosfere to wiadomo wiele zalezy od kierownika. Pracuje w tej firmie juz 3 lata. Awansowalam po poltora roku. I to nie jest pierwszy salon, w ktorym pracuje. Praca w handlu rzadzi sie swoimi prawami. Jezeli chce sie wiecej zarobic to przewaznie udaje sie to przede wszystkim w systemie prowizyjnym. Prima Moda to Firma ktora preznie sie rozwija, zamawia coraz ladniesze kolekcje. Nie rozumiem osob ktore wypisuja same zle rzeczy na ta firme. Nie wiem moze ja mam inne dodswiadczenie... Pracuje w Warszawskim sklepie i jestem z tej pracy zadowolona. Tez przed przyjsciem tu do pracy czytalam bardzo zle opinie. Ale nie zaluje, ze jednak poszlam na rozmowe i przyjelam ta prace. Niestety przewaznie takie osoby, ktore siedza na forach i tylko narzekaja - nic ambitnego w zyciu nie osiagaja...
1
Sprzedawca 2014-10-30 23:18:44
W Chinach ?? Skoro tam pracowalac podaj jedna fabryke, ktora jest made in China ?? Podaj tzw glowe. Skoro tak duzo wiesz o tej firmie to nie sprawi Ci to problemu. Bo Chinskich butow w tej firmie nie ma ! Rozumiem ze jestes zla ale po co takie glupoty wypisywac... W Chinach, ciekawe
1
MAGDA 2014-11-16 12:29:05
Po rozmowie rekrutacyjnej zaoferowano mi 1700 na rękę, to żarty jakieś.
kk 2015-01-02 20:07:26
Umowa o pracę to niestety przywilej. Takie są realia.
ewa 2015-01-17 13:02:11
Pozdrowienia dla wszystkich sfrustrowanych ,,nierobów,, którzy wypisują ten stek negatywnych bzdór na temat firmy.....Rada dla szukających pracy...trzeba iść na rozmowę i spróbować ....
anna 2015-03-29 15:37:24
pochlebne opinie pisze zarzad taka jest prawda
3
Kasia 2015-04-16 19:25:46
Widzę że nic się w Primie nie zmieniło...No może kiedyś nie było kamer. (usunięte przez administratora) Eh było, dobrze że minęło. Pracuje w handlu 15 lat. Praca w Prima Modzie była moją najgorsza.
1
nnmoo 2015-06-20 23:26:10
Pracujesz w Warszawie nie masz co porównywać tam jest więcejklientow z kasa, macie wiecej butow!!! (usunięte przez administratora)te opinie ktore czytalas byly prawdziwe ale odnosily sie do mniejszych miast. taka prawda ze jedynymi rentownymi salonami sa warsza i krakow a reszta lezy i nasze klientki same mowia ze wola pojechac do krakowa bo tam jest wiecej butow!!!
1
ilka09 2015-06-22 11:05:52
Lubię ładne buty, czasami nie mogę znalezć to co chcę, znalazłam stronę ( usunięte przez administratora ) gdzie mogę siedzić godzinami i kupować. Bardzo mi się podoba, polecam))
iwona gr. 2015-10-12 14:57:13
Hej. Właśnie dzisiaj mama rozmowę kwalifikacyjną i mam pytanie czy ktoś z Was pracował może w Primamodzie w galerii Galaxy w Szczecinie?
aGa 2015-11-07 15:04:05
Można powiedzieć, że atmosfera pracy w poszczególnych salonach jest różna. Wszystko zależy od zespołu i nastawienia.
Jogi 2015-11-10 20:18:10
moja przygoda z PM zaczęła się miesiąc temu,podpisałam umowę o pracę na czas próbny i na razie jest ok,można zarobić tylko trzeba być zorientowanym na wyniki ale to w sprzdaży normalne...wymagania jak wszędzie
olu 2015-11-19 12:33:34
po części niektórzy tu mają rację lecz ja pracuję w tej firmie dłuższy czas i jest w porządku. Na początku jak w każdej firmie jest nie łatwo i patrzy się na wynik kasowy ale po czasie jak sie sprawdzasz można dostać podwyżkę. Ja tak miałam. Dziś zarabiam 300 zł więcej niż jak zaczynałam a w dodatku praca z butami PM o wiele się różni niż praca w odzieżówkach czy z tanimi butami - nie trzeba dźwigać kartonów, mało się przestawia - czasami to nawet nie ma co robić. Po prostu popracujcie chwile dłużej i zostaniecie docenieni. Nigdzie Wam nie dadzą od razu 2000 zł.
2
toyota 2015-11-23 09:42:46
powiem Wam że narzekałam na tą pracę. Zwolniłam się i przeszłam do odzieżówek. Teraz wielce żałuję :( a chciała bym wrócić ale mi głupio...
3
tutu 2015-12-03 17:24:45
na szczęście przyszły zmiany. Szkoda by było gdyby w dalszym ciągu sytuacja wyglądała podobnie. Mam nadzieję , że w tej chwili już nie zmienią się na gorsze
Alajna 2016-01-08 22:44:28
Ostatnio usłyszałam od znajomej, która szuka pracy, że opinia o nasze firmie nadal jest kiepska. Przeczytałam te wszystkie opinie stare i nowe i trochę w negatywach jest prawdy, ale wszystko zależy od tego chyba, w którym salonie się pracuje. Zresztą czytałam opinie na innym forum też przed podjęciem pracy i byłam przerażona. Natomiast spróbowałam, bo i tak nie miałam za bardzo wyjścia (odzieżówki, sieciówki płaca fatalne pieniądze,a praca na prawdę ciężka). Ja pracuję w jednym z Warszawskich sklepów. Rzeczywiście pracy często dużo, duży ruch i presja sprzedażowa jakaś jest ( no niestety, tak w handlu to wygląda, nie pierwszy salon w którym pracuje). Na zarobki raczej nie narzekam - duży salon, gdzie premie przy wysokich obrotach są duże. Podstawa wyższa niż 1200zł, bynajmniej w Warszawie... są podwyżki dla dobrych sprzedawców. Ale wszystko zależy od kierownika i od zespołu. Nawet jeżeli w firmie wymagają to jak jest dobra atmosfera pracy to mimo wszystko chce się do niej przychodzić. Pracę tworzą ludzie z którymi na codzień się pracuje. Trzeba być mocno zorientowanym na sprzedaży. Niestety w takich salonach zawsze pracownicy rozliczani są ze sprzedaży.
1
kase 2016-01-09 01:50:17
Nie wiem czy tak znowu fajnie, bo w każdym większym mieście potrzebują Sprzedawcy. Czy aż tak ludzie nie potrafią dłużej w firmie zagrzać miejsca czy to tylko gra pozorów.
tutu 2016-05-05 17:28:10
wydaje się to naprawdę całkiem atrakcyjna oferta .
Zostaw swoją opinię o Prima Moda S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prima Moda S.A.