brak logo

Mega Market Odzieżowy

Sanok

Opinie o Mega Market Odzieżowy

lucyferek 2010-11-06 16:21:54
I wcale nie jest żal tych handlar!! ale to sie skonczy bo telefon do szefa i zaraz nie bedzie ani obsługi ani tych handlar!!
meijja 2010-11-06 23:11:24
superrr sklep i rzeczy
truskawa52 2010-11-07 15:58:51
telefon do szefa nic nie da bo jemu jest to na reke ze handlary biora hurtowo,biznes to biznes
ehh 2010-11-07 18:26:17
w sumie na reke ale bez przesady wogole sie z innymi nie licza!!! jedna do apteki tak wpada buhahaha
handlara 2010-11-08 18:16:01
No i co ze mamy poodkładane. Nasza sprawa. A jak chcecie miec piękne rzeczy przyjdzcie wczesniej.
klientka 2010-11-09 22:19:41
ale wy jesteście śmieszni ludzie czemu wy się tak czepiacie kto wam broni iść i stać w kolejce od samego rana, chcecie kupić coś extra to poświęćcie się i także stańcie w kolejce jak te handlary widać mają na tym interes że tak stoją a kto wam broni tak stać bądźcie jako pierwsze i bierzcie z jakiego kolwiek miejsca gdzie wam pasuje i wtedy będziecie zadowolone chcąc coś mieć trzeba się poświęcić czasem, a was boli to że wam się nie chce tak stać i trzeba sobie po prostu pogadać aby sobie ulżyć... i co wam z gadania takiego bzdurnego idźcie stójcie pierwsze i kupicie jako pierwsze same piękności... a co do Pani ( usunięte przez administratora )lazłyście sobie kozła ofiarnego aby na kimś język sobie strzępić i sobie ulżyć ŚMIESZNI JESTEŚCIE LUDZIE !!!!!!!!!!
X 2010-11-10 01:05:47
zgadzam sie z ostatnia wypowiedzia market odziezowy oglulny dla wszystkich stał sie od pewnego momentu prywatna hurtownia odziezy uzywanej i jest tylko towar z podlady dla bramkowiczek .jest duza niesprawiedliowosc stoja od 6 i udaja ze beda szukac po co ta cała komedia jak i tak maja po odkładane ponakrywane przescieradłami rzeczy które wogle nie wisiały na wieszakach PO CO TEN CAŁY CYRK ?-CIEKAWE TYLKO JAKA PROWIZJIE ZA PRZYGOTOWANIE EXTRA C_opinia POPRAW BŁEDY
))))))))))) 2010-11-12 12:20:17
Ale was boli to ze te tak zwane przez was handlary kupuja sobie ciuszki,poswieccie sie wstancie rano a nie gnijecie w łozkach i pierdzicie w kolderki.Nikt wam nie broni,a te osoby co stoja na przodzie nie kupuja ile chca jak maja pieniadze one oplacaja podatki a wy nie!!!!
To jest biznes.
anonim 2010-11-27 17:53:46
Wiele razy mialam przyjemnosc robienia zakupow we wspomnianych ciucholandach.Laczylo sie to z lekkim poswieceniem czasu...Teraz mieszkam w Londynie(wspominam o tym poniewaz czesc towaru pochodzi z UK)i patrze z dystansem na to wszystko,ogarnia mnie zabawny nastroj z racji tego,iz ubrania o ktore tocza sie tak zazarte walki sa tu przecenione do pol funta,mijaja sie z tym co jest modne w sklepach i na ulicach,czesto leza brudne na chodniku a potem trafiaja do Polski takze wiecej luzu,mniej zawisci bo czy naprawde warto sie tak obrazac o kawalek materialu,na ktory przecietny mieszkaniec wyspy nawet nie zwraca uwagi?Zycze wszystkim udanych zakopow i wszystkiego dobrego...
nina 2010-12-01 16:51:17
no tak kurde juz nawet można podejrzewac kim jestes a tak wogole to teraz pisza rzeczy na chodniku bla bla poł funta a jak byly tu to staly od rana i pieronem na wszystko i nie zwracało sie wtedy uwagi ze moze to lezało na chodniku i wogole nie jest to teraz modne!!!Żal!!!!!!!!!!!!!!!!
klientka 2010-12-10 11:33:32
Nie ma sensu iśc i stać szybciej niż handlary, ponieważ zostaniecie wywalone za fraki bo ona zawsze musza być pierwsze. [usunięte przez moderatora] i tyle, zero kultury.
klientka 2010-12-10 11:37:24
Od kupionego towary też chyba musza miec zapłacony podatek i jakąś fakturkę bo wydaje mi się że nie można tak sobie o sprzedawać czegoś z nieznanego źródła.
mala 2010-12-24 10:05:04
no,ta w zielonych jest wredna,slyszalam ze siedzi od 4tej na oknie-bo mieszka kolo szmatexu i czai kto jest w kolejce i zaraz leci by byc na przodzie,i po co?to co nosi kupilaby za zlotowke he he
anonim 2010-12-28 17:29:42
ostatnio znow mialy jazde,nie dadza nic czlowiekowi kupic,mieszkamy na jednym osiedlu a traktuja czlowieka jak wroga
handelek 2010-12-28 17:37:50
dajcie spokoj ludzie,kazdy moze stac na przodzie tak jak my i brac ile chce.Co z tym robimy nasza sprawa,placimy podatki a to wy jestescie dla nas wredni i zazdrosni bo chcecie spac i miec fajne ciuchy.
anonim 2010-12-29 17:16:43
to jest tani sklep dla ludzi takze nie majetnych,tymczasem handlary zrobily sobie hurtownie i uklady zeby ludzi nie dopuscic bo stracilyby na interesie.Wystarczyloby przyjsc nawet o osmej i kazdy by cos kupil ale nie bo te juz koczuja od rana w samochodach.Kiedys ta jedna tak mnie popchala ze malo nie spadlam,po trupach do celu!

klientka 2010-12-29 17:24:15
zawsze stoje troche z tylu i czesto sie zastanawiam po co stac tyle godzin aby byc pierwsze nawet jak ma sie z tego interes to i tak sie wszystkiego nie polapie bo zaraz ludzie dobiegaja ale jak sie ma odlozone w wiadomym miejscu bycie pierwszym to mus bo za pare chwil ktos inny moze juz to zabrac.
anonim 2011-01-29 00:18:11
i jak one wogole licza raz w dzien towaru szalik k( usunięte przez administratora )est jedna cena a( usunięte przez administratora )o reszta do ich kieszeni,z reszta ( usunięte przez administratora )pewnie potrzebuje na kolejna opaske do kasku.
anonim 2011-01-29 18:36:04
a ja nie rozumiem co ma znaczyc siedzenie w sklepie pan ktore sa z przodu?albo przychodzi sie do kolejki i stoi pod drzwiami albo je sie bulki na oknie w sklepie,rozumiem,ze w cieple lepiej sie tylki obrabia bo nikt nie slyszy ale proponuje spotkanie na kawie w domu.ostatnio cale to towarzystwo zostalo wywalone ze sklepu,ale wstyd,wszedzie juz maja ich ludzie dosyc!
anonim 2011-02-08 18:46:32
Poperam w koncu ktos zajał sie ta sprawą,ale bedzie ubaw hehe
anonim 2011-03-20 19:55:11
i jutro kolejny atak ( usunięte przez administratora ) z przodu. dzizyz jak one pedza po schodach :) i siup na buty , a spróbujcie zagarnac krztę dla siebie :)))))
anonim 2011-03-22 10:33:42
i tyle w temacie
anonim 2011-03-22 22:39:53
hahaha smiechu warte dalej zazdrosciary piszą nie daje im ze z przodu kobitki kupuja najlepsze ciuszki i buty,wstydzcie sie!!!Wstan rano jak jestes taka owazna,wpadaj do przodu,heheAz tak was boli?????????Co was to obchodzi czy ktos sobie potem to sprzedaje ?kazdemu wolno.Mało allegrowiczek stoi na (usunięte przez administratora) w kolejce?
??? 2011-03-22 22:43:15
Ale jaki czad najlepszy byłwpad na Robotniczej,jak kobitka ktora pracuje w supermarkecie nad sanem prawie bila baby hehe rzucila sie tak na buty ze malo sie w nich nie utopila,ale kultura!!!hehehe
ło matko 2011-03-23 10:35:36
toz to nie błąd ortograficzny tylko ewidentne pomylenie literek podczas pisania. Jeszcze nie udzielalam sie tu a widze ze wątek ciekawy. Więc moje zdanie na przodzie stoi rynsztok. Wystarczy posłuchac ich dialogów gdzie co drugie zdanie( usunięte przez administratora ). Nic porządnego .(usunięte przez administratora)
zalosne 2011-03-23 20:20:32
tych( usunięte przez administratora ) nie slychac wlasnie na przodzie tylko jak wychodza na cygara na zewnatrz bo to wtedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] myja tym co za nimi stoja i PAMIETAJCIE JEDNA ROZMOWA PAN( usunięte przez administratora ) NAGRANA MOZE NIE BARDZO DOKLADNIE ALE CZLOWIEK ZROZUMI CO I NA KOGO GADALA WIEC MYSLE ZE TO KONIEC FALSZYWEJ PRZYJAZNI wstretna jest pazernosc bogaczy , niektorzy nie maja co do garnka wsadzic ( usunięte przez administratora )
zalosne 2011-03-23 20:25:04
i to samo dotyczy ul robotniczej . WSTYDZCIE SIE RAZEM STOICIE A TAK NA SIEBIE GADACIE
anonim 2011-03-23 21:14:27
haha wstancie rano chyba w nocy :)))))
anonim 2011-03-31 11:02:40
spokojnie , lepiej go zobaczyc na zywo ... i wstydu narobic plotkarom i dresom
anonim 2011-04-01 19:05:00
a co konkretnie masz na myśli??
xxxxx!!!!!!! 2011-05-05 17:57:44
w tym sklepie to jedna wielka chała się zrobiła , stare rzeczy wiszą tylko się dowiesza .Obsługa fatalna , szczególnie RBR.
anonim 2011-05-07 19:34:21
a ta pani co pojawia się raz w jednym sklepie raz w drugim to istna porażka.wycenia towar nie tak jak pracownice tylko zalezy od humoru (chyba jej( usunięte przez administratora ) biustonosz to na rynku nowy mówię a ona to proszę iśc na rynek nikt pani tu nie karze kupować .
anonim 2011-09-01 19:27:49
zawsze zostanie wiecej ciuchow dla innych masz racje nie chodz;)
anonim 2011-10-04 12:02:40
RBR i reszta patrzą (usunięte przez administratora).Stoją i piją herbatkę.Rozumiem ze jest masa ludu ale helooo...równie dobrze mogłoby ich tam nie byc.obsługa fatalna.A handlary ; ło matko, bij,zabij i ciuchów sterta
kkk 2011-10-07 12:18:01
heh nie widzą bo same to robią.Wystarczy popatrzec w co sa ubrane.pewnie nawet pewnie nie wiedzą co za marke ciucha maja na sobie.Zanim wpadnie halastra ludzi to juz mają rzeczy naszykowane w boksach-oj dziewczyny nie trzebabyło się chwalic tym co robicie bo informacje szybko sie rozchodzą.tragiczne wszystkie
lost 2014-03-02 20:47:41
Szefostwo traktuje pracownice na poziomie -0, zakładają kamery by patrzeć czy się nie (usunięte przez administratora)j, a jak stoisz przypadkiem w miejscu pani od kamer dzwoni i dziękuję za współpracę. (usunięte przez administratora)
Juzek 2014-03-16 13:55:10
ALE SIE NAPATRZYLEM OSTATNIO JAK KOBIETY ZACZEPILY NA ROBOTNICZEJ NA SZMATEKSIE DZIEWCZYNE WYKONAWCZYNIE MUZYKI DISCO POLO I DANCE WYSTEPUJACA W ROZNYCH TELEWIZJACH A ZACZEPILA JA IWONA.SEREDNICKA. Z SANOKA ,SABINA .KOSTECKA. Z SANOKA I ICH MATKA ,O MAŁO NIE DOSZŁO DO TRAGEDI ,DZIEWCZYNA TA CO ZACZEPILY BYŁA W SZOKU CO SIE DZIEJE NA TYCH SZMATEKSACH ,JA TYLKO PATRZYŁEM JAK SABINA .KOSTECKA.Z SANOKA I IWONA .SEREDNICKA. Z SANOKA OBRAZAJĄ JĄ I JEJ MATKE TEKSTY PADALY TY KURW..., TY SZMAT........ALE DUŻO SŁYSZAŁEM NA TEMAT TYCH DZIEWCZYN TEJ SABINY I IWONY I ICH MATKI ONE TAKIE SĄ ,MAJA TAM UKŁADY DLATEGO NIKT NIE MOŻE SIE TAM DOPCHAĆ DO CIUCHÓW,A JAK JUŻ KTOŚ IM PODBIEŻE JAKIEGOŚ CIUSZKA KTÓREGO ONE CHCIAŁY WZIASC WTEDY POWSTAJE KONFLIKT TAK JAKI BYŁ W SRODE 12-03-2014 GDY CZEPILI SIE WŁASNIE TEJ NIEWINNEJ DZIEWCZYNY,WIEM ZE TA DZIEWCZYNA MIESZKA W CHICAGO PRZYJECHAŁA NA CHWILKE W ODWIEDZINY .I WIEM ŻE ONA PODAŁA WSZYSTKO DO SADU ZA OBRAZE JEJ I JEJ MATKI ,ORAZ ZA SZARPANIE JEJ,JAKBY NIE JEJ MATKA ZOSTA LABY ONA POBITA,TYLE WIEM .DLATEGO SAMI SOBIE ZADAJCIE PYTANIE CO SIE DZIEJE SKAD SIE BIORA TACY LUDZIE ZDOLNI DO WSZYTSKIEGO TACY JAK SABINA KOSTECKA , IWONA SEREDNICKA,I ICH MATKA TO SA LUDZIE ZAWISNI,ZAZDROSNI O WSZYTSKO,NIE MAJA ZA GROSZ KULTURY,POZDRAWIAM TYLE MAM DO POWIEDZENIA JUZEK SIE KLANIA
stara baba 2014-03-16 18:05:31
a skad wiadomo, ze szef tez na tym nie zarabia ze to lezy w jego interesie miec takich klientow ,a moze nic nie wie nie wiemy trzeba zdobyc numer tel,,,do szefostwa zobaczymy co on na to powie.
świadek 2014-04-01 17:20:53
hahah z tego co widzialysmy to ta disco polówa zaczeoiala te osoby razem z cala rodzinka starymi babami,ze Policja musiala przyjechac i kamery wszystko zarejestrowaly ,ale musi sie osoba publiczna discopolówa bronic jakos,poogladajcie jej profil' modelinka slowacja '
tyle 2014-04-01 17:35:52
Wszystko dokladnie tak bylo tylko na odwrót,wsydu ta dziewczyna nie ma a taka kariere robi w disco polo
yy 2014-04-01 19:05:12
Mieszkam na robotniczej i znam te baby i tą co tańczy w disko opinię mają bardzo złą na sanok.a te starsze to szkoda gadać.
Katarzyna D 2014-04-16 21:43:38
Z tego co wiem to porzadna dziewczyna i i te stare baby co tak mowicie o nich tez są porzadne,przynajmniej nie handluja ropą i benzyną ruską tak jak one to robią tylko czekać az policja się przyczepi i ich zgarną,i nie musza sie bić i błaznić się pod dzwiami po nocach za starymi szmatami,stad co wiem to dziewczyna jest bogata na maxa,mogłaby wykupić cały Sanok jakby mogła,a to że bedziecie jej profil ogladać na fecbooku to robicie jej jeszcze lepszą reklame niż ma i dzięki wam będzie jeszcze bogatsza ,a to że była na szmatexsie to karzdemu wolno iść ,nie tacy bogacze chodzą ,i to nie jest żaden wstyd
hhhhhhhhhh 2014-04-16 21:48:37
Oj przyczepi się policja przyczepi sama ich matka proponowała mi sprzedaż benzyny ale odmówiłam jej
Władek 2014-04-16 22:10:46
Właśnie wtrąciłem się dpo tej dyskusji i cchiałem powiedzieć, że jestem Fanem MODELINKI. Wasze komentarze a przede wszystkim tych zazdrosnych dziewczyn sa załosne a zarazem irytujace. Ja wiem, że jest zazdrość bo nie każda z was może wystapic w telewizji i pokazac się na cała Polske i za granicą. A to, że trzy dziewczyny powiedzą o niej coś cp sobie wyssały z palca to i tak na nia to wrazenia nie zrobi bo ma FANÓW NA CAŁA POLSKE A TAKZE I ZA GRANICĄ.

Cóz tu więcej pisać puste jestescie dziewczyny strasznie.. wiecie co mozecie dac mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za kase dobrze place wiecej sobie zarobiszx nie bedziesz musiala chodzic na szmateksy i bic sie o jakies glupie ciuchy i potem sprzedawac w innych sklepach za drozsza kwote ; ]
foch 2014-05-01 14:20:27
Ale macie problemy ,ludzie maja gorsze w zyciu,a wy o takie rzeczy droczycie sie z ludzmi.Jaka ona porzadna dziewczyna,kazdy ma swoje zdanie ale rodzinka cala szkoda gadac,jestem z tamtych stron i opinie sa takie ze gdyby slyszaly cos na swoj temat to by z domu nie wychodzily,ale maja tupet te baby czerwonowlose hehe i reszta pl......
on 2015-01-30 14:09:48
jak znajde ta modelinke na facebooku bo nie moge jej znalezc. Prosze o pomoc
ona 2015-01-30 14:15:30
jak moge ja znalezc na fb ?
gracjanka 2015-01-30 15:03:17
studenci to byli kiedyś, a w dzisiejszych czasach są studęci... ja natomiast jestem starej szkoły bo już 40+ i czy w związku z tym mam jakiekolwiek szanse na zatrudnienie w Mega Market? poza kwestią wieku to jakie trzeba mieć jeszcze kwalifikacje i kompetencje żeby człowieka zatrudnili? pozdrawiam serdecznie
anonim 2016-09-23 17:30:18
Ciuch land na ROBOTNICZEJ .praktyki przez ekspedientek to ogłupianie kupujących zawyżanie cen dnia.przygotowywanie towaru po ladą dla wybranych i arogancja .
ghhjbk 2016-09-23 23:19:35
@ anonim - o nie...wiele rzeczy moge znieść, ale naprawde bardzo szczerze nie znoszę arogancji !!!!
Zostaw swoją opinię o Mega Market Odzieżowy - Sanok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mega Market Odzieżowy