Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
- 2009-12-12 17:09:44 odpowiedz | cytuj
super sklep isuper ( usunięte przez administratora )
xxx - 2010-07-16 21:19:50 odpowiedz | cytuj
hahahaha
dolphine - 2010-08-25 21:35:31 odpowiedz | cytuj
...super, tylko z kaskiem na głowie.
wika - 2010-09-11 23:31:36 odpowiedz | cytuj
no rzeczywiście fryzura tej super blondynki też mi sie tylko i wyłacznie z kaskiem kojarzy hehehe
zzzz - 2010-10-27 19:19:28 odpowiedz | cytuj
tak kiedyś może i byl fajny szmateks teraz to kompletna maniana coraz gorzej jeszcze te z przodu co koczuja w autach i obsługa która wiesza rzeczy tam gdzie trzeba...
uwarzna obserwatorka - 2010-10-29 07:56:04 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie z ostatnia wypowiedzia market odziezowy oglulny dla wszystkich stał sie od pewnego momentu prywatna hurtownia odziezy uzywanej i jest tylko towar z podlady dla bramkowiczek .jest duza niesprawiedliowosc stoja od 6 i udaja ze beda szukac po co ta cała komedia jak i tak maja po odkładane ponakrywane przescieradłami rzeczy które wogle nie wisiały na wieszakach PO CO TEN CAŁY CYRK ?-CIEKAWE TYLKO JAKA PROWIZJIE ZA PRZYGOTOWANIE EXTRA CIUSZKÓW MA Z TEGO PANI W KASKU NA GŁOWIE I JAK NA TO WSZYSKO ZAPATRUJE SIE WŁASCICIEL SZMATEKSU-CZY ON CO KOLWIEK O TYM WIE .MOZE JEGO PRACOWNICE ZARABIAJA EXTRA NA JEGO TOWARZE?
dosc tego - 2010-11-04 20:36:25 odpowiedz | cytuj
dosc tego nalezy jak najszybciej z tym skonczyc. Cały przód jak wpada na wieszaki ma pole do popisu przed kilkanascie sekund. Ci na dole nie maja jaikichkolwiek szans na kupno ładnego towaru. Tym bardziej ze to stare handlary ktore biora szmaty do swoich szmateksów.
Widzieliscie ostatnio co sie dzialo we wtorek jak na przodzie pierwsza jak zwykle handlara probowala wygonic z kolejki chlopaków ( fakt ze pod wplywem ale to nie wazne ) i zasiasc jak zwykle na czolowym miejscu. Ta pani to wogole jakas wyścigówka
wstydu nie mają
RACJA!!!! - 2010-11-06 16:20:21 odpowiedz | cytuj
Bardzo dobry komentarz "MAM DOŚĆ" zgadzam sie z nim w 100% po za tym jakies zajmowanie kolejki co to ma byc wogóle i wychodzenie na cygara albo stoi jak wszyscy ale wychodzi i jej nie ma!!! proste!!! i jeszcze to zajmowanie kolejek!!! dla swojego "gangu" i po za tym jak ona może być 1 to ktos inny tez jeszcze niech im dorobia klucze!!! do dzwi wejściowych i do bram to wogole bd juz w raju!! I na dodatek nigdy nie odstapia od zadnej szmaty wszytko biora!!! mimo ze ludzie nie maja szans a stawac jak one o 5 do kolejki To PARANOJA....A co do wtorku to jak te "panie" krzyczały i wyzywały!!! wysoka kultura!!! naprawde!!
lucyferek - 2010-11-06 16:21:54 odpowiedz | cytuj
I wcale nie jest żal tych handlar!! ale to sie skonczy bo telefon do szefa i zaraz nie bedzie ani obsługi ani tych handlar!!
meijja - 2010-11-06 23:11:24 odpowiedz | cytuj
superrr sklep i rzeczy
truskawa52 - 2010-11-07 15:58:51 odpowiedz | cytuj
telefon do szefa nic nie da bo jemu jest to na reke ze handlary biora hurtowo,biznes to biznes
ehh - 2010-11-07 18:26:17 odpowiedz | cytuj
w sumie na reke ale bez przesady wogole sie z innymi nie licza!!! jedna do apteki tak wpada buhahaha
handlara - 2010-11-08 18:16:01 odpowiedz | cytuj
No i co ze mamy poodkładane. Nasza sprawa. A jak chcecie miec piękne rzeczy przyjdzcie wczesniej.
ha!! - 2010-11-08 18:35:07 odpowiedz | cytuj
trzeba być ładnie powalonym Żeby tak koczować jak Wy!!
handlara - 2010-11-08 19:44:51 odpowiedz | cytuj
a czemu jestem anonimowym tchorzem? powiedz to w oczy cwaniaro
handlara - 2010-11-08 19:47:15 odpowiedz | cytuj
a skad wiesz ze koczujemy? Stoisz zapewne tez od rana
uważna obserwatorka - 2010-11-09 10:22:01 odpowiedz | cytuj
ojj jednak nie tylko ludzie trąbią na cała kolejke!!! ale już niedługo...
uważna obserwatorka - 2010-11-09 10:22:42 odpowiedz | cytuj
i ludzie skończcie to !! bo jeszcze gorzej wam zrobia one!!!
klientka - 2010-11-09 22:19:41 odpowiedz | cytuj
ale wy jesteście śmieszni ludzie czemu wy się tak czepiacie kto wam broni iść i stać w kolejce od samego rana, chcecie kupić coś extra to poświęćcie się i także stańcie w kolejce jak te handlary widać mają na tym interes że tak stoją a kto wam broni tak stać bądźcie jako pierwsze i bierzcie z jakiego kolwiek miejsca gdzie wam pasuje i wtedy będziecie zadowolone chcąc coś mieć trzeba się poświęcić czasem, a was boli to że wam się nie chce tak stać i trzeba sobie po prostu pogadać aby sobie ulżyć... i co wam z gadania takiego bzdurnego idźcie stójcie pierwsze i kupicie jako pierwsze same piękności... a co do Pani ( usunięte przez administratora )lazłyście sobie kozła ofiarnego aby na kimś język sobie strzępić i sobie ulżyć ŚMIESZNI JESTEŚCIE LUDZIE !!!!!!!!!!
X - 2010-11-10 01:01:43 odpowiedz | cytuj
POPRAW BŁĘDY BO NIE MOŻNA TEGO CZYTAĆ PO POLSKU
X - 2010-11-10 01:05:47 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie z ostatnia wypowiedzia market odziezowy oglulny dla wszystkich stał sie od pewnego momentu prywatna hurtownia odziezy uzywanej i jest tylko towar z podlady dla bramkowiczek .jest duza niesprawiedliowosc stoja od 6 i udaja ze beda szukac po co ta cała komedia jak i tak maja po odkładane ponakrywane przescieradłami rzeczy które wogle nie wisiały na wieszakach PO CO TEN CAŁY CYRK ?-CIEKAWE TYLKO JAKA PROWIZJIE ZA PRZYGOTOWANIE EXTRA C_opinia POPRAW BŁEDY
X - 2010-11-10 01:16:33 odpowiedz | cytuj
LICZ SIĘ ZE SŁOWAMI
XX - 2010-11-10 13:35:51 odpowiedz | cytuj
i prosze sie nie podawac za szefa i blefowac!! hahaha napisze takie cos 1 osoba i mysliz e super i wszyscy uwierza ze szef tu wszedł NIE KOMPROMITUJ SIE!!
))))))))))) - 2010-11-12 12:20:17 odpowiedz | cytuj
Ale was boli to ze te tak zwane przez was handlary kupuja sobie ciuszki,poswieccie sie wstancie rano a nie gnijecie w łozkach i pierdzicie w kolderki.Nikt wam nie broni,a te osoby co stoja na przodzie nie kupuja ile chca jak maja pieniadze one oplacaja podatki a wy nie!!!!
To jest biznes.
xxxx - 2010-11-13 12:16:11 odpowiedz | cytuj
biznes to sa ogromne pieniadze i wielcy ludzie a handlowanie szmatami z lumpeksu to zwykla przyrobka jak ruscy na rynku he he he
x