brak logo

Gold Group Incorporation Sp. z o.o.

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Gold Group Incorporation Sp. z o.o.

on29 2011-12-05 15:10:40
To w koncu ta firma jest z Gorzowa czy Gdanska.
Wezcie sie zdecydujcie lepiej haha.
Obserwator 2011-12-08 12:07:45
Pewnie jest z Gorzowa Gdańskiego i oferuje jak w nazwie "złote góry" hehe
opi 2011-12-27 01:26:00
Pracowaliście w niej? Możecie dać jakąś konkretną opinię?? pozdro
mimi 2012-06-26 19:17:34
witam to moze powiesz czy pracowales w tej firmie
Departament Prawny 2013-01-21 14:49:58
dot. bezprawnego używania nazwy przedsiębiorstwa, powielania i publikowania informacji pomawiających i zniesławiających

Niniejszym działając w imieniu Gold Group Incorporation sp. z o.o. z siedzibą w Gdańsku, a także działając w trosce o poszanowanie prawa polskiego, jak również w trosce o przestrzeganie wszelkich praw niniejszym proszę o przestrzegania prawa, a w szczególności informujemy, iż:

Nazwa przedsiębiorstwa „GOLD GROUP INCORPORATION” podlega ochronie na podstawie trzech różnych zbiorów prawnych: ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji z dnia 16 kwietnia 1993 roku ( Dz.U. 1993r., Nr 47, poz.211 ), kodeksu handlowego z dnia 30 czerwca 1934 roku (artykuły 35, 37 i 38) oraz kodeksu cywilnego o dobrach osobistych z dnia 28 grudnia 1996 roku ( artykuły 23 i 24 ).
W związku z powyższym zabrania się naruszania powyższych przepisów prawa polskiego.

Ponadto zgodnie z obowiązującym prawem zabrania się używania, wykorzystywania i przetwarzania nazwy przedsiębiorstwa, w tym aspekcie „GOLD GROUP INCORPORATION”, ponadto zabrania używania, wykorzystywania i przetwarzania logo przedsiębiorstwa oraz wszelkich innych danych. W związku z powyższym zabrania się używania, wykorzystywania i przetwarzania danych osobowych właścicieli, udziałowców, zarządu i członków zarządu reprezentowanego przedsiębiorstwa, powyższe dotyczy także danych osobowych.

Ponadto wszelkie informacje podawane i publikowane przez, w szczególności informacje umieszczone na wszelkich stronach internetowych zawierają także nieprawdziwe informacje dotyczące powiązań między przedsiębiorcami, co także narusza art. 14 ust. 1 u.z.n.k. Zgodnie z tym artykułem, czynem nieuczciwej konkurencji jest rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody. Ponadto publikowane i umieszczone na stornach informacje jawnie nie tylko szydzących z przedsiębiorstwa, ale także jednoznacznie wprowadzają w błąd opinię publiczną, podając nieprawdziwe ze stanem faktycznym informacje, a co najważniejsze działają na szkodę przedsiębiorstwa, a także pomawiają przedsiębiorstwa oraz jej właścicieli, udziałowców, zarząd i członków zarządu, czym wyczerpują regulacje prawne, zagrożone karą grzywny albo karą ograniczenia wolności na podstawie art. 212 § 1 Kodeksu Karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212 § 2 k.k.). W razie skazania za zniesławienie sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego (art. 212 § 3 k.k.).

W związku z powyższym informujemy, że w najbliższym terminie wszystkie osoby zniesławiające i pomawiające dobre imię spółki jak również zniesławiajace i pomawiające nienaganny wizerunek kooperantów przedsiębiorstwa, a ponadto prawników Kancelarii i wszelkich Radców Prawnych wykonujących zawód Radcy Prawego zgodnie z ustawą o radcach prawnych zostaną poinformowane o toku prowadzonego postępowania w tej sprawie.
JA 2013-01-31 10:22:49
hahaha, to co - jak wyrażam opinie na temat produktu w portalu to popełniam przestępstwo bo zle napisaliście o produkcie samsunga - o boże przecież to jeszcze większy Gigant od TEJ firmy. Nie moge w to uwierzyć, procedura szantażu emocjonalno-prawnego wyżej wymienionego podmiotu jest bezpodstawna - każdy ma prawo wyrazić swoją subiektywna opinię na temat go interesujący.
Wiec praca w tej firmie jak państwu sie nasuwa będzie wyglądała prawdopodobnie tak jak wygląda post tej firmy.
1
AgentTomek 2013-01-31 17:49:07
...mniej więcej właśnie w ten sposób.
AgentTomek 2013-06-08 08:34:22
Idź do pracy gdziekolwiek, ale nie tam. Poczytaj sobie nieco o tej 'firmie' i wyciągnij wnioski.
ja 2013-11-12 16:32:21
zna ktos ta firme prosze o opinie????????
AgentTomek 2014-03-13 12:18:11
Taaaak, firma da Ci wszystko w co tylko chcesz uwierzyć, nawet gruszki na wierzbie jeśli masz ochotę. ( usunięte przez administratora )nic więcej. Nie mają nawet porządnej siedziby, wszędzie skrytki pocztowe.
gold 2014-03-13 18:30:13
Firma o której mowa to( usunięte przez administratora )które w dobrej wierze wpłaciły na konto tejże firmy pieniądze w kwocie 300 złotych, które miały być do zwrotu po przejściu szkolenia. Niestety, ale do możliwości uczestnictwa w szkoleniu nie doszło, a firma nie oddała pieniędzy, a dyrektor firmy twierdzi że ma prawo zatrzymać pieniądze, bo tak było w umowie. Wg. umowy, jeżeli zapisany uczestnik nie przybędzie na szkolenie w wyznaczonym terminie to przepadają mu pieniądze, ale termin szkolenia miał być dopasowany tak, aby każdej ze stron odpowiadała data ( tym bardziej, że szkolenie miało trwać tylko jeden dzień). Firma z premedytacją nie przedstawiła propozycji innych terminów, tak, aby nie oddać pieniędzy osobie, która podpisała z firmą umowę o pracę na zasadzie umowy zlecenia. Podsumowując, "w imieniu prawa " okrada osoby, a pan K. jest oszustem i manipulantem.
1
AgentTomek 2014-05-31 20:48:12
Dokładnie jak mówisz Jędrek, to te same oszołomy.
rasty 2014-08-25 11:09:32
Tak , to to samo bo kierownikiem jest jeden i ten sam klaun , firma do kitu , działa kiepsko i prędzej dostaniesz odszkodowanie z dobrej woli obcej osoby niż oni ci coś załatwią. Mi sprawę ( usunięte przez administratora )rok się z nimi bujałem , i nic nie załatwili poza przysyłaniem mi jakiś bredni, napisanych bez namysłu i zdjęć z pozycji zamyślonej pana R.K. Szkoda czasu na nich .
ffgg 2014-09-04 22:25:39
Czy ktoś w ogóle jest zadowolony z tej firmy i pana Klonowskiego? Czy ktoś otrzymał stosowne odszkodowanie o którym tak szeroko opowiada wszędzie pan R K. I jeszcze jedno, czy ktoś kto pracuje dla tej kancelarii otrzymał obiecane wynagrodzenie? Dla mnie jest to następna firma która wyłudza pieniądze. Czy na takiego gościa nie ma mocnych i nie ma prawa?
ffgg 2014-09-04 22:32:58
Przez dwa lata pracy zrobiłem około 80 spraw i nie otrzymałem ani grosza. Obiecał zaliczki i nic. Wstydzę się spojrzeć klientom w oczy. Sami sobie odpowiedzcie czy warto z tą FIRMĄ działać.
A 2014-12-02 19:49:26
UWAGA!!!
Uwaga na Kancelarie GGI.
Nie podejmujcie z tym człowiekiem żadnej współpracy.
Więcej napiszę w kolejnym poście.
PRZESTRZEGAM PRZED WSPÓŁPRACĄ Z TĄ FIRMĄ.
1
ffgg 2014-12-03 22:19:36
Jak się upomnisz o swoje to jesteś skreślony
ajwar 2016-06-16 18:55:58
pewnie tylko jakieś teorie spiskowe... nie wierze że takie afery mkogły mieć jakieś miejsce... wbrew pozorm branża ubezpieczeniowa to spokojna i uczciwa branża
Zostaw swoją opinię o Gold Group Incorporation Sp. z o.o. - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gold Group Incorporation Sp. z o.o.