brak logo

Vi Technology Innowacyjne Technologie Solarne

Łódź

Opinie o Vi Technology Innowacyjne Technologie Solarne

- 2012-01-02 12:38:09
Jak na średnią firmę, ze wszystkimi jej zaletami i wadami są całkiem w porządku.
Pracownik 2012-01-07 09:35:49
Atmosfera OK, kontakt z przełożonymi do zaakceptowania, przyzwoity komfort pracy z dobrym produktem, znajdzie się kilka powodów do zadowolenia.
elk 2012-03-12 13:33:03
Dobre, raczej znajdzie się więcej powodów do niezadowolenia, szkoda komentować lizusa szefa chyba -;)
zainteresowany 2012-03-15 09:51:14
Witam, widziałem właśnie ofertę pracy tej firmy na menadżera produktu, czy miał ktoś styczność z tą firmą i może mi coś więcej powiedzieć, jak zarobki, narzędzia pracy itp? dzięki
///////////// 2012-05-11 10:21:32
Witaj, jeśli nie masz zbyt wygórowanych oczekiwań, jesteś na początku kariery handlowca jak najbardziej polecam tą Firmę jako miejsce w którym zdobędziesz niezbędne doświadczenie - atmosfera OK, z szefem idzie się dogadać, w sumie to jest zdecydowanie więcej plusów niż minusów ........ polecam
. 2013-06-19 09:11:19
nie
v 2013-06-25 10:03:55
firemka kolektorowa taka jak wszystkie inne, przewalaja badziewie z chin, sam sobie odpowiedz
e 2013-07-05 12:29:47
pytasz o to co na umowie, czy o to co poza? -:)[usunięte przez admina]
Edi 2014-02-24 12:35:46
Witam mam propozycje odbycia praktyk studenckich w firmie VI Technology za pośrednictwem Politechniki Łódzkiej. Moje pytanie brzmi czy ktoś z was wie jakie wymagania stawia ta firma wobec praktykantów i jak praktykanci są traktowani? :)
Może ktoś z was miał takie doświadczenie albo orientuje się dobrze w tym temacie i chciałby się podzielić wiarygodną opinią :)
Z góry dzięki.:)
ania 2014-08-01 13:45:49
witam i jak odbyłeś praktyki w Vi.
Jaka twoja opinia bo też się nad tym zastanawiam
s 2014-11-08 14:55:31
masakra
janek2 2015-01-08 00:26:04
a coś więcej?
xxx 2015-07-24 08:57:37
Firma ok, fajna atmosfera pracy, umowa o pracę, wynagrodzenie... zawsze w terminie.
Firma rozwojowa, naprawdę warto tu pracować.
Zaświat 2016-05-12 15:05:58
W Vi Technology Innowacyjne Technologie Solarne jest teraz naprawdę fajny nabór na kilka stanowisk, polecam sprawdzić jeśli możecie
Zostaw swoją opinię o Vi Technology Innowacyjne Technologie Solarne - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vi Technology Innowacyjne Technologie Solarne