logo TVN S.A

TVN S.A

Warszawa

Opinie o TVN S.A

maciek 2008-09-22 09:57:44
Pracowałem/łam w TVN S.A 2005 do teraz
Słowa kojarzące się z tą firmą to (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): solidna, profesionalna, rozwojowa, pozytywne odczucia
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako wprzadku jak ktos chce to moze
Atmosfera i ludzie tam pracujący są bardzo wporzadku
Ola 2008-10-07 21:52:57
bylam na stazu super rewelacja, fantastycznie, pracowalam przy programach staram sie wkrecic ale ciezzzzzko

jak wiecie o jakims zapotrzebowaniu dajcie znac koniecznie...

za kazda pomoc dziekuje Ola
2
anonim 2008-10-15 11:35:15
Słowa kojarzące się z tą firmą to stresujaca, rozwojowa
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako zadawlajaca... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... fajni.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: .znajomosc z ciekawymi i sympatycznymi ludzmi.. .;
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ... .
3
anonim 2008-10-15 11:44:01
Ktosc sie moze orirntuje z jakich etapow sklada sie rekrutacja do TVN na staz?
ernest 2008-11-07 16:26:52
kontakty znajomosci kolega kolezanka jak cie nie poinformuja o tym to zapomnij o nich, ja mialem podobna sytuacje i udalo mi sie dzieki fartowi poniewaz poznalem kilka osob, zupelny przydek ale mozna.
1
anonim 2009-03-23 19:48:37
Słowa kojarzące się z TVN S.A (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca,):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobrą
Atmosfera i ludzie tam pracujący są wporządku.
anonim 2009-03-24 12:27:13
Słowa kojarzące się z TVN S.A (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako duża
Atmosfera i ludzie tam pracujący są nieciekawi
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 3000 netto
Najbardziej podobało mi się w TVN S.A: nic
Najbardziej nie podobało mi się w TVN S.A:dużo
1
2009-05-20 15:28:25
Atmosfera najlepsza jaka do tej pory była!! Polecam
misiek 2010-01-19 10:35:47
potwierdzam pracowalem jako pomoc przy dzien dobry tvn supcio, fajnie szybko, konkretnie chcialbym tam pracowac...

ale jeszcze sie nie udalo :///
anonim 2012-10-04 01:02:14
witam co do ocen pracowników to niemam zdania ale co do i
nformacji (tvn 24 ) no to lipa po:
1) fakty wyrywane z kątekstu
2)stronniczość parti rządzącej
3)kłamliwość co do faktów a jeżeli jest strona PIS lub inna z prawicy ,przy rozmowie kiedy posuwają się za daleko prowadzący zmieniają temat .i niszczyć POLSKĘ
Ciekawe ile tvn 24 dostaje od POpapranców za mówienie nieprawdy i mydlenia oczu ludzią i kiedy przestaną im wchodzić w zadek bez mydła
3
OMENA 2013-02-19 21:34:35
Jaką karę stacja TVN przewiduje dla pani (usunięte przez administratora) za parkowanie na miejscu dla niepełnosprawnych bez uprawnień?! Po raz kolejny państwa gwiazdy parkuja w takich miejscach! Kilka dni temu pani (usunięte przez administratora) wybrała się na zakupy do centrum handlowego na Sadybie. Ponieważ dobre miejsca na parkingu były zajęte, zaparkowała samochód na miejscu dla inwalidów. Bomiejsca dla inwalidów służą w Warszawie, jak wiadomo, inwalidom i celebrytom. Poszła do sklepu, gdzie robiła zakupy przeszło godzinę po czym wróciła i odjechała ( zdjecia w mediach ).
3
**** 2013-05-16 12:18:47
Opinia o firmie może jest świetna, ale zdecyowanie znajomości podczas procesu rekrutacyjnego są wymagane. Nawet jeżeli masz swietne CV to niestety marne szansę na otrzymanie propozycji.

Firma preferuje osoby z polecenia, które nawet pomimo braku jakiegokowiek doświdczenia i pozycji w CV, o których nie mają pojęcia i są wyssaane z palca są zatrudniane, wielu moich znajomych w ten sposob dostalo tam pracę. Także praca z takimi specjalistami jest na pewno pasjonujaca.
1
kamila 2014-02-15 20:28:07
co wy opowiadacie normalnie mozna tam pracowac bez problemu, trzeba tylko mocno chciec i sie starac, super dobry pracodawca, ale na maksa duzo pracy...

nie trzeba miec zadnych wielkich znajomosci glupota
dusza 2014-03-05 21:07:53
ja słyszałem, że trzeba mieć dużo znajomości jak to w telewizji. A wszyscy wiedzą przecież jak tym bardziej wygląda to w TVN
1
stojan 2014-03-19 15:15:27
tam nikt z ulicy bez kontaktów się raczej do pracy nie dostanie. Chyba, że będzie się wspinał szczebelek po szczebelku...
2
aleksy 2014-03-26 16:41:10
No to raczej zalezy tez od stanowiska w TVN, wiadomo, że raczej nikomu od razu własnego programu nie dadzą, ale tak to chyba nie ma przeszkód.
2
mati90 2014-04-17 00:31:58
witam ja również mam za kilka dni rozmowę na stanowisko dokumentalisty trochę się obawiam gdyż jest to umowa o dzieło może ktoś wie jak wahają się zarobki dokumentalisty w tvn?
1
anonim 2014-05-07 11:16:43
Dokumentalista w tvn jest na prowizji ( przynajmniej tak bylo kilka lat temu) czyli jak wyemituja program z twoim materialem to dostajesz kase. po tym jak ta informacja wyszla zrezygnowalam.
5
uwolniony 2014-12-10 20:07:22
To nie są pieniądze, to jałmużna. Siedząc z kubkiem na ulicy, dzień w dzień, przez miesiąc zarobisz znacznie więcej. Banda debili, która tam siedzi, musi mieć strasznie ograniczone umiejętności i kwalifikacje zawodowe, skoro na nic lepszego ich nie stać. Jeśli chcesz dymać po 11 godzin dziennie, 7 dni w tygodniu dostać za to jakieś 1500 zł, to idź tam.
2
NajszczerszaPrawda 2014-12-13 19:49:20
Dostajesz kasę za gości, więc co ty pieprzysz? Owszem, za oglądalność też jest kasa, kolejna. To co piszesz wskazywało by, że dokumentalista tyra kilka miesięcy za free, myślisz że w tym kraju są ludzie, którzy by sie na to zgodzili??? Pogięło Cię?
1
SPOK 2015-02-04 13:32:36
ZATRUDNIAJA ZAMAŁO LUDZI WIEC CI CO PRACUJA NA SMIECIU MAJA PRZEKOPANE.O NADGODZINACH ZAPOMNIJ.GENERALNIE KOMBINUJA JAK TU NIEPLACIC.SZKOLENIA Z DUPY.NIEPOLECAM.
2
handlowiec 2015-02-10 17:53:10
A co może ktoś powiedzieć o stanowisku handlowym: "Specjalista ds. Sprzedaży Regionalnej" ??? Jaka podstawa, od czego wypłacana premia, jakie targety trzeba realizować, jaka flota (z gps?), czy praca dająca satysfakcję? Dziękują za wszelkie informacje. Pozdrawiam.
3
bioły 2015-03-25 18:49:18
zgadzam się z Tobą @szarik co do pracy w TVN. Ciężko jest się bardzo przebić, a pracę tak naprawdę na lepszych i bardziej widocznych w samej telewizji stanowiskach dostają ludzie z polecenia czy też znajomi znajomych. Bez znajomości w tej branży osiągnąć można jeszcze mniej niż w innych , w których też przecież bardzo się one liczą...
2
opiniotwórczaopinia 2015-04-13 21:11:04
Kariera w TVN? Czemu nie, ale nie w krakowskim oddziale,bo tam najczęściej jest jedno wejście...przez redakcję Rozmów w Toku.Pomijając już fakt, że praca przy tego rodzaju programie, to degradacja, przejdę do najistotniejszego. Praca w systemie 7/7, po kilkanaście godzin dziennie, presja, chamstwo, stawianie chorych wymagań. Pochorujesz się? To nic, masz zap***ć, nawet jeśli zagrażałoby to Twojemu zdrowiu i życiu. Podlegasz ludziom, których nie interesuje jak bardzo czujesz się zmęczony, czy ci słabo, czy masz gorączke, czy w ciągu ostatniego miesiąca mialeś chociaż godzinę na coś więcej niż sen, czy masz sprawe w sądzie albo pogrzeb w rodzinie. MASZ PRACOWAĆ! Tyle w temacie. Praca na umowie o dzieło, więc można cie wyciskać, gnieść, miażdżyć...innymi słowy -w prawie pracy, to co się czasami tam wyprawia, nazwane byłoby mobbingiem. Atmosfera jest ciężka. Wynagrodzenie? Czasami goła podstawa, mimo, że ciągnąłeś miesiąc po 11 godzin bez wolnego choćby dnia. Najczęstsza przyczyna braku rezultatu Twojej pracy to układziki wewnątrz redakcji i fatalna organizacja. Metodą pozyskiwania ludzi do tej ambitnej produkcji telewizyjnej, ma być m.in. dzwonienie po ludziach sprzedających coś na OLX i pytanie ich ni z gruchy, ni z pietruchy, czy chcą pogadać z Ewką o swoim życiu...
Nowe osoby w redakcji traktowane są jak podludzie i nie przez przełożonych, lecz przez współpracowników, na nowe OSOBY padają określenia takie jak np "to" + wymyśla się różne metody poniżania ludzi, od niewybrednych komentarzy w ich obecności, po złośliwe uwagi, docinki, czy wciąganie w absurdalne rozmowy. Taka "fala" w wydaniu bandy sfrustrowanych ludzików. Zdarzają sie figury, które przychodzą tam i od razu mają spokój, najczęściej kobiety z charakterem wrednych s*k. Zwolnionym można zostać z dnia na dzień, bez sensownego wytłumaczenia. Jest to streszczenie przygód znjomej mojej kuzynki, nie mam podstaw by jei nie wierzyć, bo widuje podobne opisy w sieci. Moim zdaniem, to jest miejsce "pracy", które należy omijać szerokim łukiem i chyba już telemarketing jest lepszy, przynajmniej wciska się ludziom coś sensownego.
5
miły zaciszny widz 2015-08-29 20:40:15
Wyraże swoją opinię jako widz - ta stacja to beznadziejna komercha, nic w niej nie ma, nie ma ciekawych i dobrych filmów z puentą, nie ma nic i nie warto oglądać
2
obserwator 2015-11-06 15:48:41
Powiedzenie "Ręka rękę myje, noga nogę pogania" jak najbardziej ma duże znaczenie w procesie rekrutacji... w TVN. Moim zdaniem to nie powinno nikogo dziwić, w większości firm takie praktyki mają miejsce. W cv wiele rzeczy może dobrze wyglądać, ale jak to się ma do umiejętności? Jednym słowem "Nieważne co umiesz ważne kogo znasz".
c@r0lin@ 2016-05-17 12:36:53
Cześć,

Czy ktoś może wie coś na temat pracy w TVN, ale działach analitycznych? Jakie warunki zatrudnienia? Itd?
1
karo 101 2016-07-16 21:45:02
Czy ja dobrze w dniu 16.07.2016 r o godz 21:40 dobrze widziałem : czy pod kamuflażem z brodą kryje się
dziewczynka Kraśkowa ?
karo 101 2016-07-16 21:45:39
Czy ja dobrze w dniu 16.07.2016 r o godz 21:40 dobrze widziałem : czy pod kamuflażem z brodą kryje się
dziewczynka Kraśkowa ?
Olena 2016-08-05 08:38:42
Czy może ktoś się szerzej wypowiedzieć na temat pracy dokumentalisty w TVN?
Kryptonit 2016-08-09 16:00:18
Byłam na rozmowie. o/Kraków - reporter/researcher "Superwizjer". Na zaproszenie p. Bednarczyk - osoba sprawiająca wrażenie (podczas rozmowy tel. i meilowej) że jest konkretna, rzeczowa, wymagająca - w dobrym tego słowa znaczeniu. Czyli tak właśnie wyobrażam sobie idealnego pracodawcę. Podczas spotkania była obecna także inna dziennikarka - nie wiem, nie przedstawiła się. "Słusznej budowy brunetka". Razem przyjęły strategię zabawy w "dobrego i złego policjanta". p. Bednarczyk podczas rozmowy jednak zaczęła bardzo niesympatycznie pogrywać. Stwierdziłam, już po 10 minutach że w takiej atmosferze i z tą panią z pewnością NIE CHCĘ pracować. Opryskliwa, z pretensjami, napastliwa. Ale kiedy pojawił się temat dyspozycyjności - a spełniam go w 100%, to nagle stało się zarzutem to - że ja dzieci JESZCZE nie mam! Pal licho, że tego typu pytania są ZABRONIONE, to w kontekście naszej rozmowy i stanowiska na które aplikowałam to było zwyczajnie ŻAŁOSNE! Ale hitem. który potem podchwycił mój partner to zdanie - klamra na samo zakończenie rozmowy. " My szukamy mistrzów!" - a moje nieme powtórzenie tego co chcą zaoferować pracownikowi. brzmiało -" ...NA UMOWĘ O DZIEŁO..."
2
Świadomy 2016-08-21 19:11:17
Jeśli szukacie pracy w której chcecie sobie bezstresowo popracować w towarzystwie miłych i wyrozumiałych osób, następnie po ośmiu godzinach wyjść i nie myśleć o pracy to omijajcie TVN szerokim łukiem - nie jest to miejsce dla was. Chyba że macie tam znajomych, którzy wam to zapewnią.

Zasady są proste, jakie warunki sobie wynegocjujesz na samym początku, takie będziesz mieć na następne długie lata, chyba że zdarzy się dziwny zbieg okoliczności zwany fartem. To dotyczy zarówno rodzaju umowy jak i wynagrodzenia. Nie ma znaczenia tutaj ani pracowitość, ani zaangażowanie, tylko twoje 'kontakty'. Jeśli nie posiadasz żadnych kontaktów będziesz na dzień dobry masakrowany różnego rodzaju procedurami, typowymi dla korpo-molochów, niczym petent w zusie.

W końcu zamęczony tym wszystkim dasz sobie spokój bo po co ? Skoro na rynku w tej chwili jest dużo fajniejszych ofert za lepszą kasę i na lepszych warunkach. Zostają tam tylko Ci, którzy mają zapewnione komfortowe warunki i szkoda im z nich rezygnować.
Kryptonit 2016-09-07 11:32:59
W rzeczy samej. Na rozmowie zapytano mnie o moje znajomości/kontakty. Żenada.
Towarzystwo wzajemnej adoracji.
Jak tak patrzyłam na te reporterki, to były bardzo zaniedbane. W starych, mało schludnych ciuchach. Z brudem pod paznokciami. Zmęczone życiem. Niesympatyczne.
Spodziewałam się, pięknego pachnącego czystością biura. A zaproszono mnie do kanciapy, posadzono w mocno wysłużonym fotelu o wysokości 40 cm. :)
No fucking way - bitwa o pietruszkę to nie dla mnie.
Malojka 2016-09-26 19:42:38
Witajcie

Mam rozmowę za tydzień jako redaktor serwisów internetowych? Czy ktoś był i może się wypowiedzieć jak to wygląda? Rozmowa jest w siedzibie dzień dobry tvn.
Jun 2016-09-26 22:02:43
Z tego co widze konsultanci kampanii e-mail mają tutaj umowę o pracę?
nat 2016-11-04 12:02:25
Byłam na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko handlowca, tragedia to mało powiedziane. Pani z działu HR chyba nie lubi swojej pracy, okropnie opryskliwa i nadąsana, dyrektor handlowy niemy. Za wszelką cene chcą pokazać swoją wyższość. To najgorsza rozmowa na jakiej byłam.
nat 2016-11-04 12:04:39
tragedia to mało powiedziane. Pani z działu HR nadąsana, niemiła i opryskilwa. Dyrektor niemy. Najgorsza rozmowa na jakiej byłam.
G 2016-11-14 13:12:42
Mam podobne doswiadczenia z rozmowy. Pani za wszelką cene probowala pokazać swoją wyższośc, a ja spokojnie bez nerwów, mam trochę doświadczenia i niestety nie jedno widziałam. Ale najbardziej mnie rozmieszyło kiedy Pani podczas rekrutacji mówiła o konieczności znajomosci prawa pracy itd a na koniec firma oferuje umowy cywilnoprawne - śmieszne.
Zostaw swoją opinię o TVN S.A - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TVN S.A