brak logo

ekf geld

Wrocław

Opinie o ekf geld

windykacja 2009-08-12 16:49:31
oferują tylko piękne słowa, tylko po to by Cię za chwilę (usunięte przez administratora)
Ewaryst 2009-08-25 15:41:04
Czy oni nadal istnieją?
epogyt 2009-09-10 20:37:48
nie robią nic innego tylko (usunięte przez administratora)ludzi, zarówno klientów jak i pracowników. nie płacą pracownikom i czarują młodych naiwnych lidzi bez doświadczenia a po miesiącu dwóch wyrzucają i biorą nowych. (usunięte przez administratora)...zalegają wielu osobom pieniądze ale nie długo sami na tym stracą
Rafał 2009-09-15 20:40:55
Kto jest Prezesem.
Lesiu 2009-10-10 23:36:53
ta firma to jeszcze istnieje?
who 2009-11-10 18:21:30
własnie istnieje?
a gdzie się znajduje, kto tym teraz zarządza?
Vivaldi 2009-11-15 19:05:26
Istnieje i ma się coraz lepiej!!! ( usunięte przez administratora ) Osobiście jestem tam zatrudniony na normalną umowę zlecenie, płacą mi regularnie i współpraca układa się świetnie. Jak się (usunięte przez administratora)... zamiast pracować to skutek jest oczywisty, posty na tej stronie. Tylko leniwi mają pretensje albo ci co byli pod( usunięte przez administratora ) .
Vivaldi 2009-11-22 22:26:19
To prawda( usunięte przez administratora ) ię umył od tej firmy, ukrywa się przed samym sobą. Cieszę się bo( usunięte przez administratora ) ic wspólnego a obecni zarządzający płacą w terminie, doceniają za wyniki i budują dobrą atmosferę a to przecież bardzo ważne w pracy.
Aleksandra 2009-12-03 15:34:57
A pani ( usunięte przez administratora ) kim tam jest poza tym, że prowadzi rekrutacje i ma powiązanie z prezesem? Jąka się jak jąkała-przepraszam ( usunięte przez administratora ) eżeli pani to czyta.
haha 2009-12-03 18:03:31
haha
jakie powiązania?
Łukasz 2009-12-04 10:45:47
Wszystkie telefony podane na stronie są nieaktywne, tak więc firma się zwineła ze swoim biznesem. Nikogo już nie o(usunięte przez administratora)
dla Maciek 2009-12-08 16:56:50
Stary nie wiem skąd ty te bzdury wynajdujesz ale r( usunięte przez administratora ) gruzem. Nie znam bardziej uczciwej kobiety j( usunięte przez administratora ) tym bardziej wiernej. Zresztą nie ma to nic do rzeczy a skoro boli cię kopniak( usunięte przez administratora ) idź do poradni tam takie kompleksy i odrzucenie leczą.
Kasia 2009-12-08 17:09:27
Popieram przedmówcę, również współpracowałam ( usunięte przez administratora ) nie dam nic złego na nią powiedzieć. Jest wierna nie tylko dla firmy dla której pracuje ale również w związku. Nie nasza sprawa ( usunięte przez administratora ) ma silną rękę i leczyć również potrafi:)
Andrzej 2009-12-08 17:14:58
Dość tych głupot co nas obchodzą relacje wewnątrz firmy. Skupmy się lepiej jak odzyskać forsę, której nam nie wypłacili.( usunięte przez administratora ) tylko oni za to odpowiadają, pomóżcie mi bo nigdy tej kasy nie zobaczę.
Vivaldi 2009-12-08 17:31:28
a wy nie macie innych problemów tylko obgadywanie??dziwni jesteście zamiast dać se siana to coraz bardziej się nakręcacie..A tak w ogóle to wy chyba nie macie pojęcia do czego służy forum, bo na pewno nie do ubliżania sobie nawzajem czy komuś personalnie...Szkoda mi was biedactwa... puknijcie się troszkę w główkę,kurde dorośli ludzie pewnie większość z was z nudów tutaj siedzi jak pseudo "maciuś z klanu", zachowujecie się jak dzieci z piaskownicy..ŻAL.pl
NO 2009-12-09 11:14:56
Nie rozumiem tutaj Waszej obrony, jeżeli osoba jest powiązana z prezesem firmy czy też wiceprezesem to jak może być niewinna? Przecież ona doskonale wie, co jest grane w firmie, jakie są plany z poszczegulnymi pracownikami, kiedy będą robić nową rekrutację a starych pracowników wyrzucać, itd. To się nazywa uczestniczenie, przykładanie ręki do tego całego panującego tam burdelu. Myślicie, że gdyby wiedziała jakie są zamiary w firmie to by odeszła, nie pracowała tam? Odpowiedź brzmi: NIE! A Ty Maćku, daj sobie spokój, tak jak napisałeś, jeżeli zaszła Ci za skórę to prędzej czy później wyjdzie szydło z worka. OLIWA ZAWSZE SPRAWIEDLIWA I NA WIERZCH WYPŁYWA. Osobiście nic nie mam do tej kobiety, ale też nie będę jej bronić.
PS. Co do wierności-to już ich problem, nie my będziemy go rozstrzygać.
PS. Maciusia z Klanu zostawcie w spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - takie przykłady są całkowicie nie na miejscu.
Aga 2009-12-10 12:25:20
Czy ktoś ma jakiś kontakt z tą firmą? Czy ona w ogóle istnieje? Gdzie ma swoja siedzibę? Strona WWW nie istnieje, telefony stacjonarne nikt nie odbiera... jednym słowem KTOKOWLEIK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE hahahah
nie połączony z profilem 2009-12-10 13:20:16
Byłe i byli odezwijcie się!!!!!!!!!!! Dyskusja się o Was toczy....... hahahaha
Ludzie zejdzcie na ziemię!
Kamil 2010-01-08 16:02:32
Czy oni nadal istnieją? Gdzie maja swoją siedzibę? Proszę o odpowiedź.
Kamil 2010-01-13 14:25:42
Nr jest nieaktualny, pani w słuchawce mówi, ze nie ma takiego nr. Proszę o informację kiedy ostatnio miałaś/eś z nimi kontakt? Czyżby aż tak szybko zmieniali nr???
Windykator 2010-01-15 19:57:11
( usunięte przez administratora ) Nie ma co tutaj dyskutować. Pracowałem w tej nieszczęsnej firmie i też nie odzyskałem pieniędzy, wpisałem to wszystko w straty. Sprawa sądowa nic nie da. Jeżeli bardzo wam zależy to jest jedna metoda. Z( usunięte przez administratora ) tak do skutku. (usunięte przez administratora) na policję nie pójdzie bo się jej boi, ( usunięte przez administratora ) jest za głupi aby na to wpaść (chyba, że (usunięte przez administratora)pomoże, ale ona też powinna unikać z nią kontaktu, jak myślicie, dlaczego zmieniła fach (usunięte przez administratora)?). Powodzenia.
........... 2010-02-05 15:36:09
I dlatego nie pracuję już w tym (usunięte przez administratora)ani nie mam konta na nk. A tak nawiasem mówiąc, to każdy straszy ale zeby pójść do sadu to nikt. Ja swoje wynagrodzenie dawno odebrałem, ale gadaniem to nikt Wam nie odda kasy. ( usunięte przez administratora )
zaufany 2010-10-18 21:45:22
Witam Wszystkich pracowałem w tej firmie, to co wszyscy piszą o pseudo prezesach to jest prawda nie tylko od a do ź ale myślę że i dalej ..alfabetu by nie starczyło.( usunięte przez administratora ) o jest osoba na którą ja też słowa nie powiem. Ale wracając do "ekf geld" napisze tylko ze mam pewną dokumentacje tej firmy.. i moja wiedza jako osoby tam pracującej myślę żeby wielu osobom pomogła zaufany :)
Emilia 2010-10-26 11:02:45
Nie robią nic innego tylko ( usunięte przez administratora ) zarówno klientów jak i pracowników. Nie płacą pracownikom i czarują młodych naiwnych ludzi bez doświadczenia a po miesiącu, dwóch wyrzucają i biorą nowych. Kto podpisuje umowy( usunięte przez administratora ) Więc dajcie sobie siana, że tylko prezesi są winni. Cała ekipa od sekretarki począwszy na prezesach kończywszy jest winna. Wszyscy są siebie warci. Już przy dodaniu ogłoszenia na necie, a potem rekrutacji potencjalnego pracownika, wiedzą co zrobią z młodymi naiwnymi ludźmi. A teraz odpowiedźcie sobie, kto takie ogłoszenia i rekrutacje prowadził z Wami. Ja mam jedno zdanie o tej firmie i całej kadrze zarządzającej - ( usunięte przez administratora ) ..uważajcie na nich i omijajcie z daleka. Naprawde nie warto!
Kamila 2010-11-05 17:36:52
Oni działają jeszcze?
Gdzie mają siedzibę? Jakieś namiary masz może?
:) 2011-08-29 14:21:09
taa...
:) 2011-08-30 12:04:20
Dlatego kobieta wybiera sobie zajetego faceta? Ponieważ sama sobie udowadnia, że jest atrakcyjną kobietą i może
zdobyć wszystkich facetow i tym samym sie krzywdzi. A potem płacz i lament za wlasną glupotę że miso odszedł i się zaczyna zemsta.
(usunięte przez administratora)
:) 2011-09-21 15:54:22
Prosimy administratora o nie usuwanie postów zamieszczonych pod adresem tej (usunięte przez administratora) firmy!

Poniżej jak rekrutowali pracowników, żeby później wszystkich biednych, m.in studentów (usunięte przez administratora).

http://praca.money.pl/mobilny;doradca;klienta;sprzedaz;uslug;prawno-windykacyjnych;w;terenie,wroclaw;i;okolice,oferta,1896827.html

http://www.pracuj.pl/oferty/archiwum/150/1500417_content.html" rel="nofollow">http://www.pracuj.pl/oferty/archiwum/150/1500417_content.html

http://wroclaw.olx.pl/mobilny-doradca-klienta-iid-49912635" rel="nofollow">http://wroclaw.olx.pl/mobilny-doradca-klienta-iid-49912635

http://www.wroclawiak.pl/40323_mobilny_doradca_klienta.html" rel="nofollow">http://www.wroclawiak.pl/40323_mobilny_doradca_klienta.html

http://manager.money.pl/kariera/oferty_pracy/doradca;klienta,wroclaw,oferta,2149507.html" rel="nofollow">http://manager.money.pl/kariera/oferty_pracy/doradca;klienta,wroclaw,oferta,2149507.html

http://www.nowapraca.pl/oferta-naglowek/325.html" rel="nofollow">http://www.nowapraca.pl/oferta-naglowek/325.html

http://www.pracuj.pl/oferty/archiwum/150/1500417_content.html" rel="nofollow">http://www.pracuj.pl/oferty/archiwum/150/1500417_content.html

http://wroclaw.olx.pl/mobilny-doradca-klienta-iid-49912635" rel="nofollow">http://wroclaw.olx.pl/mobilny-doradca-klienta-iid-49912635

http://www.wroclawiak.pl/40323_mobilny_doradca_klienta.html" rel="nofollow">http://www.wroclawiak.pl/40323_mobilny_doradca_klienta.html

http://manager.money.pl/kariera/oferty_pracy/doradca;klienta,wroclaw,oferta,2149507.html" rel="nofollow">http://manager.money.pl/kariera/oferty_pracy/doradca;klienta,wroclaw,oferta,2149507.html

http://www.nowapraca.pl/oferta-naglowek/325.html" rel="nofollow">http://www.nowapraca.pl/oferta-naglowek/325.html
bakalia 2015-03-11 16:33:18
również bardzo mnie ciekawią przede wszystkim opinie użytkowników i pracowników tej firmy o ekf geld, to zadecyduje czy pójdę do nich pracować czy nie. bo ja jestem fachowcem i pracuję tylko z najlepszymi, trzeba się szanować., a generalnie to czym ten pracodawca wyróżnia się na plus od innych działających w tej branży?
moichał 2015-03-29 01:21:17
No niestety jak widać nie wiele osób chce powiedzieć coś o firmie europejska Kancelaria Finansowa Geld a szkoda, bo na pewno to by ułatwiło wielu ludziom orientowanie się w szukaniu roboty. Ja tutaj trochę z innej strony w sumie, bo mnie interesują te ubezpieczenia jakie oferuje Geld z Wrocławia. Co można u nich ubezpieczyć, może ktoś wie, czy oferują może ubezp od nieszczęśliwych wypadków w robocie
Paweł 2016-02-04 21:34:31
Generalnie wszystko co usłyszałem i zobaczyłem będąc "pracownikiem" tej firmy to fikcja i mistyfikacja! Nazwa firmy z rozmachem, ale na tym koniec. Reszta to dno. Opowieści z cyklu mamy to, robimy to, a tak na prawdę, to wykorzystają i pozbędą się lub prędzej sami uciekniecie. Gdy mnie zatrudniono miało być mnóstwo pracowników, "biuro" na ulicy Zielonego Dębu 6, było starym połatanym domem,bez warunków do pracy. Potem się przez miesiąc przenosili do Hutmenu, w tym czasie nie miałem miejsca do pracy, nie miałem jak pracować,nie miałem warunków do pracy. Odradzam!!! Wolał bym ten czas spędzić choćby w fast foodzie z literą M w logo.
Alek 2016-05-12 20:06:46
Ale wiesz co, czasami pożar sam wybucha, bez powodu
Zostaw swoją opinię o ekf geld - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ekf geld