brak logo

Kindelbrucker Obstbau e G

Kindelbrück

Opinie o Kindelbrucker Obstbau e G

EEEH 2014-08-25 09:28:17
No własnie, to bardzo ciekawe na czym owa pani zarabiała ....hehehe :)
EEEH 2014-09-12 09:31:53
Jeszcze nie koniec- teraz są jabłka, pewnie juz sie zaczęły i potrwają do listopada , a potem jeszcze przycinka drzew.
EEEH 2014-10-13 09:35:01
No nie na każdej zbiórce owoców i warzyw byłem, ale z tego co wiem to na akordzie 1000 do 1500 euro na miesiąc można wyciagnąć.Ae trzeba sie trochę narobić , no i zalezy ży bedziesz na podatku czy nie.
cox1k 2014-12-29 10:33:57
witam
da ktos namiary na adres e-mail lub cos w tym stylu jakis formularz do wypelnienia???
prosze o odpowiedz na emial sebastianek055@interia,pl bede dozgodnie wdzieczny
pozdro!!!!!!
EEEH 2014-12-31 15:24:04
Tam wogóle nie potrzeba papierka o znajoości jezyka, nawet więcej wcale tego języka nie trzeba znać. Pewnie, że jest lepsze samopoczucie jak wiesz o czym niemcy rozmawiają ale ogólnie i bez tego najnormalniej w życiu pracujesz.
katrin 2015-01-16 15:10:11
tam jest super trzeba szybkosci ale praca super jest mila atmosfera niemki umia polski nie ma trudnegp kataktu zarobek super ale kakazdy musi na siebie zapracowac pan M jest super wyrozumialy wiec go nawet pozdrowie bo to napewno czyta:)moze sie w maju spotkamy :)poadrawiam
3
katrin 2015-01-16 15:10:12
tam jest super trzeba szybkosci ale praca super jest mila atmosfera niemki umia polski nie ma trudnegp kataktu zarobek super ale kakazdy musi na siebie zapracowac pan M jest super wyrozumialy wiec go nawet pozdrowie bo to napewno czyta:)moze sie w maju spotkamy :)poadrawiam
regina 2015-01-31 13:34:21
W TYM ROKU PRACUJEMY ZA 8.50EURO NA GODZINĘ PLUS PREMIA ZA DOCZYMANIE TERMINU UMOWY.
1
Pokrzywdzony 2015-02-08 17:50:11
Złodzieje do dzis nie oddali mi części pieniedzy.Maciek jesteś największym oszustem jakiego znam.Umowy opiewały na prace w systemie na godzine a przyszło co do czego płacili na akord i praca trwała 12-14 godzin gdzie w umowie było 8 praca 7 dni w tygodniu.Żałosnej jakości jedzenie za które musieliśmy płacić bez możliwości odstąpienia od niego...Jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe hahaha w więzieniu mają raczej lepiej niż 6-7 osób na 20 m2.nie polecam straszni oszuści i naciągacze.
1
sssss 2015-03-08 20:23:02
czy nadal trzeba przymusowo płacić za obiady???
adam 2015-05-04 17:25:51
witam oferuje transport do firmy kindelbrucker obstbau 9-cio osobowym oplem vivaro tel ( usunięte przez administratora )4 zapraszam
ppppp 2015-05-10 21:49:32
chyba że kradłeś
anna 2015-05-14 17:47:42
Nie polecam nędzne płacą obiady okropnie pies nawet tego nie zje a nie mówię już o panu M wredny mało powiedziane!Życzę tym którzy tam pojadą powodzenia a wiem że masa ludzi ucieka po tygodniu
anna 2015-05-14 18:42:32
Nadal obowiązkowe obiady!
anna 2015-05-15 12:48:01
Regina co ty za bzdury piszesz jaka premia jakie 8.50 akord a jeśli robisz dodatkowo coś to masz 7.20 ale to tylko wybrańcy idą wiem co piszę przekonacie się jak pojedziecie
kam 2015-05-16 14:44:58
a transport na własną rękę, czy firma coś oferuje ?
anna 2015-05-17 08:36:39
Transport na własną rękę
małolata 2015-05-20 22:04:46
Witam,
czytam tutaj Wasze opinie i muszę stwierdzić, że niektóre są całkiem nie pasujące co do Kindelbrucku. Ja osobiście byłam 8 razy i z własnego doświadczenia mogę powiedzieć tak : zarobki faktycznie w granicach 1000e do 1400e, wszystko zależy jak się pracuje, jaka jest pogoda i czy jest się na podatku czy nie. Hotel - pokoje tam to nie są apartamenty, aczkolwiek normalne pokoje pracownicze 6 lub 8 osobowe. Myślę, że jak ktoś był to zgodzi się ze mną, że spokojnie można tam mieszkać i nie ma nic co przypomina więzienie. Obiady - moim skromnym zdaniem są w porządku, co najważniejsze nie trzeba gotować samemu ( a byłam w czasie kiedy nie było tych obiadów i uwierzcie mi dużo wygoda jak są). Pewnie, że wypowiadają się tutaj różne osoby i mają różne odczucia, aczkolwiek niektóre sprawy są mega przekłamane. Co do umowy jeszcze to praca jest na akord więc jak pracujesz tak zarabiasz. Weekendy są pracujące ale są dodatki 25% sobota i 50% niedziele. Jeśli pracujesz na godzinówce to faktycznie praca 8h dziennie i niedziele raczej wolne. Osobiście - jeśli chcesz dorobić i przy okazji odpocząć od tego normalnego życia w Polsce - wyjedź i sprawdź. Ja nie znam osoby która wróciła i była na minusie (chyba że sama zrezygnowała i wyjechała). Wszystko da się tam wytrzymać. Ja po raz pierwszy byłam jak miałam 18 lat i sobie poradziłam, więc jeśli ktoś nie daje sobie rady i zjeżdża to znaczy, że po prostu nie nadaje się do pracy i w każdej innej pracy też się nie odnajdzie. I jeszcze jedno - poznałam tam wielu fajnych ludzi z którym utrzymuję cały czas kontakt. Można poznać wielu wartościowych ludzi i zawrzeć znajomości na długie lata. A co do szefa - jak robisz swoje i zachowujesz się jak człowiek a nie jak idiota - to się dogadasz.
Powodzenia!!!
1
adam 2015-05-26 15:10:16
witam transport do firmy kindelbrucker obstbau busem 9-cio osobowym z woj podkarpackie malopolskie swietokrzyskie opolskie dolnoslaskie ( usunięte przez administratora )lub adamos7810@wp.pl zapraszam
maria 2015-05-29 07:53:28
wie viel kostet/36
malutka 2015-06-09 19:40:55
Zgadzam się z małolatą w 100%. Byłam tam 4 razy i pojechałabym kolejne 4. Jak pracujesz to zarobisz, jak się zachowujesz jak człowiek to nikt Ci problemów nie robi a szczególnie Pan M (którego pozdrawiam :)). Najważniejsze jest chyba to, że również poznałam tam dużo świetnych ludzi. Najlepiej jechać samemu i się przekonać.
pzdr
anja 2015-06-10 20:45:24
mam pytanie do malutkiej,małolaty lub do kogoś kto mógłby podać mi kontakt do tej firmy,do p.Macieja K.tzn.jak się z nimi skontaktować jestem zainteresowana wyjazdem do pracy pochodzę z woj.dolnośląskiego z góry dziękuję.
Obst 2015-06-13 16:45:50
Czy ta firma jest koło oldisleben? Jak siedo niej dostać macie lubpodacie namiary.
Wiśnia 2015-06-15 10:09:41
Ja też proszę o dane do kontaktu z tą pracą akurat prace w sadownictwie przy zbiorach nawet lubie.

Jak możecie to na fallko123@gmail.com
Pozdrawiam!
beti 2015-06-15 21:49:49
Witam.Czy też mogłabym prosić o tel do pana MAĆKA?Na beatapysia@wp.pl Dziękuje
adam 2015-06-19 11:47:59
Pan Maciek nie jest od przyjęc do pracy ,tylko od pilnowania szumowin pytać Regine o pracę.
Wiśnia 2015-06-22 18:42:45
Pan Maciej stwierdził że ludzi w tym sezonie mają aż za dużo więc o czym tu gadać. A szkoda bo to bo mi pasowało.
Beti 2015-06-24 07:52:29
Czy można prosić numer tel do Maćka? Bardzo proszę...
bolko78 2015-06-24 12:44:29
jade tam busem 26 czerwca (piatek)i mam jeszcze 3 wolne miejsca, gdyby ktos chcial to prosze dzwonic( usunięte przez administratora )
lejzor 2015-07-03 19:39:17
Wróciłem z KindelBrucku 3 dni temu, zarobiłem 1600e za miesiąc a na ręke dostałem 840e Oszuści jakich mało pracuje się pod strachem zwolnienia bo co pare dni wyczytuje kto jedzie do domu
lejzor 2015-07-03 19:41:32
z maćka fiut jakich mało!! pozdrawiam go bardzo!
1
Hej 2015-07-06 12:41:06
Hej jade tam z chłopakiem pierwszy raz juz w piątek i mam pytanie. Czym tam się mogę dostac z Przemyśla albo z rzeszowa? A może ktoś się wybiera też w ten dzień?
1
makaska@interia .pl 2015-07-09 12:52:25
hej ja jadę w piątek z Krakowa i mogę was zabrać.
BENY 2015-07-09 23:01:48
PAN MACIEJ MA ZAWSZE W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] LUDZI TO STARA SPIEWKA A JAK NIE MA TO DZWONI PO NOWYCH ZDZIEBLARZ JEBANY Z MILICZA
ania 2015-07-10 09:42:43
Hej, czy jedzie ktoś w przyszłym tygodniu tam z okolic Wrocławia lub Poznania? Chcę kogoś odwiedzić, zależy mi na niedrogim transporcie :)
Ja 2015-07-30 10:26:47
Hej! Też jeżdżę już tam parę lat i mogę śmiało stwierdzić, że Pan Maciek jest jaki jest ( jak robisz swoje i się nie obijasz nie chlejesz, nie lejesz w gacie po pijaku) to jest całkiem znośnie. Ludzie sami lezą mu w d....e a później ojej jak boli jak szef nakrzyczy na leni i moczymordy. Zarobki bardzo maaaarne ale jak się nie ma nic innego to i to dobre. A warunki socjalne naprawdę dobre. Tylko ludzie jak wszędzie za granicą Polak Polakowi wilkiem i to jest święta prawda
Zosia 2015-09-22 18:20:51
Obecnie jestem na jabłkach, wyzysk w biały dzień, jeśli ktoś chce zarobić to nie tutaj, szkoda zdrowia i kręgosłupa. Praca dla woła, jedzenie pod psem obowiązkowe i płatne oczywiście prawie 3 euro. Jeśli ktoś jest na godzinówce - 7,20/h brutto a akord wygląda tak że i tak więcej niż norma godzinowa nie zarobisz bo obniżają stawkę. Za 100kg jabłek uwaga płacą 3,75 euro, skrzynia ma ok. 350 kg, taką skrzynię zależy jakie jabłko zbierasz we dwoje 45 min.- 1 h więc policz minus jedzenie i pokój ok. 8 euro razem oraz podatek. Wszystko na temat. Aha a wszystko cię tak boli że nie wiesz jak się nazywasz.
2
art 2016-02-11 11:25:02
hej jak tam aplikowac do tej pracay??? napisalem do nich maila po polsku i po niemiecku ale bez odzewu ,ponad mies temu
MARIAN 2016-02-12 12:15:55
PŁACISZ 50 EURO KOMU TRZEBA,DZWONISZ NA ODPOWIEDNI NUMER TEL.AŻEBY UZGODNIĆ TERMIN PRACY I NIE TRZEBA TAM APLIKOWAĆ.LICZY SIĘ KASA W PRZYPADKU NIEZORIENTOWANYCH LUDZI KTÓRZY UBIEGAJĄ SIĘ O TĄ PRACE W TYM KOŁCHOZIE...
Kali 2016-04-14 23:18:41
Witam kiedy zaczynają się zbiory w Kindelbruck??
Kali 2016-04-15 14:39:05
Kiedy zaczynają się zbiory w kindelbruck
pioto 2016-04-23 22:11:26
W tym roku nie ma szans....
demiks 2016-05-23 16:27:12
ktos ma numer do Maćka?
demiks 2016-05-23 16:27:55
ktos ma numer do Maćka?
Ja 2016-05-25 11:43:59
Ja mam ale nie dam . Gdzie wy się pchacie ? Są miejsca gdzie zarabia się o niebo lepsze pieniądze. Wiem z doświadczenia. kindelbruck to wyzysk i h...we zarobki
ja 2016-06-27 15:38:40
czy jedzie ktoś w najbliższym czasie z Rzeszowa lub okolic?
Czeresnia 2016-07-01 20:47:12
Witam, jadę z okolic Krakowa. A Ty którego wyjeżdżasz?
Ciekawy 2016-08-29 00:53:40
Jedzie ktos na zbior jablek z poczatkiem września? Wie ktos , kto juz byl na zbiorach jak to wyglada m. In. Placowo? Czy praca jest w granicach wysilku fizycznego czy moze do upadlego?
ania 2016-09-01 16:04:11
witam jestem osoba bezrobotna i nie zarejestrowana w pup to kto ma mi podbic te papiery
6
Ajsn 2016-09-05 20:56:16
Kindelbrucker Obstbau e G z tego co wiem poszukuje coraz to nowych osób do pracy, ja nie znam wielkich szczegółów, ale sądzę, że wszystko jest tutaj do dogadania
Zostaw swoją opinię o Kindelbrucker Obstbau e G - Kindelbrück
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kindelbrucker Obstbau e G