brak logo

Storck

Warszawa

Opinie o Storck

anonim 2010-11-18 22:15:47
promocje trzeba robić na ładne oczy, bo zawsze nie ma towaru na rozliczenie.. zawsze jest z tym problem a to strasznie zniechęca do działania
1
ktoś 2010-11-18 22:21:30
ludzie pracujący w dziale marketingu mają chyba wiedzę czysto teoretyczną. Zero praktyki w terenie
1
wtajemniczony 2010-11-18 22:30:12
To prawda, biuro żyje w wyimaginowanym świecie. Kompletnie nie mając pojęcia o rynku, sprzedaży i problemach swoich pracowników w terenie. Organizują akcje, które wywołują śmiech i politowanie u kierowników sklepów. Np. oferując gratis w postaci 10% wartości zakupionego towaru. Jednak warunkiem jego otrzymania jest obniżenie przez sklep ceny na półce o 10%. Dla czego w takim razie nazywamy to gratisem?
gosia 2010-11-18 22:39:51
Pracowałam na promocji w tej firmie jako hostessa. Na wynagrodzenie za moją pracę czekałam ponad 4 miesiące !!! 4 miesiące na 150 zł. Nigdy już tam nie pójdę. Inne dziewczyny też musiały prosić się o swoje.
Nie wiem kto wystawia tej firmie takie dobre opinie. 5 gwiazdek za co?
były 2010-11-20 13:24:47
to wszystko prawda. Pracowałem w tej firmie jakiś czas i dokładnie tak jest jak piszecie. Podejrzewam, że to wina RMSów.
key 2010-11-20 18:05:25
Pewnie masz rację, ale nie wszyscy są do bani. Na Sławka z Łódzkiego złego słowa nie można powiedzieć. To człowiek, który raczej pomaga swoim ludziom w terenie. O kilku innych faktycznie słyszałem nienajlepiej.
ja 2010-11-22 14:06:59
potwierdzam,że ten Sławek to ok człowiek
były(a) 2010-11-23 19:05:38
Witam wszystkich.
Pracowałem jakiś czas temu w tej firmie i mam pytanie. Poprawiło się coś na lepsze? Bo za moich czasów pewne rzeczy były nie do zniesienia. Rms Mazowsza nadal ten sam?
anonim 2010-11-24 14:56:27
Witam,
ja pracuje na szczęście w innym regionie, - przylegającym do mazowieckiego, ale znam kolegę z tego regionu. O pewnych rzeczach mi mówił, ale aż nie chciało mi się w to wszystko wieżyć, co mi opowiadał. Dlatego też jestem ciekaw, czy to prawda. Np. kupowanie czegoś -(gumy) na kilka minut przed zakończeniem pracy, a potem przynoszenie paragonów, na potwierdzenie czy wywóz nieczystości z magazynu. Jeśli chodzi o RMS to ten sam GD.
były(a) 2010-11-25 18:59:29
Chodziło mi raczej o spotkania po godzinach pracy albo ilość pracy z tabelkami przy komputerze w domu np. w weekendy. Co do tego kupowania czegoś, to za mojej kadencji czegoś takiego nie było. Ale wywóz nieczystości to standard. Wychodzi na to, że nic się nie zmieniło.
Współczuję i pozdrawiam zespół mazo.
pokryty kurzem 2010-11-28 20:42:36
a mi sie tu pracuje dobrze, spokojnie, jednak bez hurra-optymizmu, macie rację, że mnóstwo rzeczy robi sie na piekne oczy, w porównaniu do konkurencji budżety mamy hahahaaaa mini- ale wymagania- na maksa. poza tym można doczekac do emerytury na jednym stanowisku- no chyba, że sie jest KUZYNEM, BRATEM SIOSTRZENICĄ LUB SYNEM/CÓRKĄ przyjaciela- znalazłoby się bez trudu menagera lub "menagera" który poprawnie zdania nie potrafi napisać, nie umie zanalizować najprostych danych w excellu-o ile potrafi w ogóle tabelke otworzyć :P,ale za to cudownie potrafi zajeździć dobrego pracownika- który odważy się powiedzieć kilka słów prawdy na glos. (Bez pozdrowień dla Poznania).
tak 2010-11-28 20:47:49
ktoś - 2010-11-18 22:01:44

[usunięte przez moderatora] Praca 8h a czasami i więcej plus praca w domu przed komputerem. Cały czas jakieś tabelki, estymacje itp. A na sklepach wiecznie się coś nie podoba. Nieważne ile pracy byś w to wszystko włożył zawsze będzie niedosyt ze strony markietingu i zarządu. Ludzie którzy pracują w biurze nie maja pojęcia co się dzieje na rynku.

dokładnie- chocbyś stawal na głowie- i tak zawsze znajdą dziurę w serze. my jestesmy nieroby, sciemniacze, leniwce, my nic nie umiemy, tylko ONI sa super:) szkoda, że od czasu do czasu nikt nas nie zapyta o zdanie, o opinie, a jeszcze wieksza szkoda, że choc raz na parę lat nie możemy ocenić ich pracy- kiedyś podobno były takie mozliwości- teraz? boja sie prawdy? :)
babol 2010-11-28 22:46:15
Chłopie odpuść sobie staranie się o pracę w tej firmie...szkoda twojego czasu
xyz 2010-12-07 16:39:16
jestem aktualnie pracownikiem i ogólnie pracuje się dobrze. Moja opinia na temat marketingu nie jest najlepsza. Firma ma nudny asortyment w kategorii pralin ( od lat b/z, podobnie jak oferta świąteczna). Jeżeli chodzi o managerów, to są różni. Nie ma idealnego ale ważne aby był "normalny" i nie przeszkadzał w pracy. Co do pracodawcy, to nie jest tragicznie ale pozytywny wizerunek potrafi zepsuć niewłaściwy manager.
Sami wyciągniecie wnioski czy praca w storcku, to dobry krok w waszym CV, jak odwiedzicie kilku pracodawców.
Powodzenia
ja 2010-12-08 07:30:27
zazwyczaj opóźnienia z kasą wynikają ze źle wypisanych dokumentów a jesli promocję organizuje agencja- to juz wina agencji- nie dam złego słowa powiedzieć na firme jako platnika!! a z całym szacunkiem- panna hostessa pisząca sms-y podczas pracy jest ostanią osobą, która ma prawo źle mowic o firmie.lepiej by powiedziala, że osoba która zlecala jej prace jest nierzetelna. ale panna pieniadze dostała i nikt jej nie okradł. my tez musimy czekać na wypłatę miesiąc :)
anm 2011-10-22 00:26:31
Do żenujących i z pewnością mało profesjonalnych należą rozmowy rekrutacyjne na stanowisko ph do tej firmy.Rekrutujących bardziej interesują odpowiedzi kandydata dotyczące jego(!!)życia prywatnego aniżeli wiedza ogólna na temat danej firmy czy też pracy handlowca.Pomijam fakt,że pytania o życie osobiste/rodzinne kandydata podlega pod sąd pracy i świadczy jedynie o braku profesjonalizmu ze strony rekrutujących.Do tego beznadziejne zadania grupowe,które tak naprawdę nie wiadomo co mają na celu i w jaki sposób mają wpłynąć na ocenę kandydata?????Ewidentnie człowiek czuje się zdyskryminowany i traktowany jest z góry jako ktoś gorszy,kto nie zasługuje na to by zostac pracownikiem owej firmy.
kobra12 2012-08-23 12:24:10
Byłam na rozmowie w tej firmie i mogę potwierdzić, że ilość pytań dotyczących życia osobistego jest ogromna. Osoba przeprowadzająca rekrutację chyba nie do końca wyciągnęła prawidłowe wnioski z przebytych szkoleń, bo kreuje się na mega \\\"profesjonalną\\\" a zadaje pytania typu: gdzie pracuje mąż i na jakim stanowisku, jakie były zarobki w poprzednich firmach z rozbiciem na podstawę i premię, jak wyglądały szkolenia ph w poprzedniej firmie itp. A najśmieszniejsza była chyba 30 minutowa dyskusja na temat \\\"jak myślę, co powie o mnie...\\\" i tu wymienieni zostali poprzedni kierownicy, przedstawiciele innych firm, kierownicy poszczególnych sklepów. Ciężko odpowiedzieć za kogoś kogo się spotkało kilka razy w życiu, zazwyczaj w przelocie. Podsumowując: po godzinnej rozmowie wyszłam zszokowana zakresem tematów poruszanych w jej trakcie, które w większości dotyczyły życia osobistego i pytań będących tajemnicą poprzednich firm. Nie wyobrażam sobie współpracy z tą osobą. Dodam tylko, że rozmowa odbyła się w Małopolsce.
dar80 2012-08-29 00:02:57
Rekruterom w tej firmie kłania się spot reklamowy jednej z kampanii społecznych pt.”Niektóre pytania nie powinny padać niezależnie od tego, czy są zadawane mężczyźnie czy kobiecie” !!!!
Jest dokładnie tak jak piszesz. Rozmowa rekrutacyjna w znacznej części dotyczy życia osobistego kandydata. Zazwyczaj jest to podyktowane tym, że „rekruterzy” mają już zaklepaną osobę i taka rozmowa to tylko formalność w stosunku do niego.Jesli jestes kobietą pytania zostaja przekierowywane na twoje życie prywatne i stos.z innymi przełożonymi po to, żeby przy ewentualnej porażce mieć wytłumaczenie dla ciebie,że dzieci,że mąż,że poprzedni pracodawcy nie wiele mogli powiedzieć i inne tego typu tanie wymówki,bo przecież nikt ci nie powie,że przykro nam,ale to miejsce jest już zaklepane.Przekonałam się o tym osobiście.Szanowny kandydat po tym jak go „przyjęli” przyznał się, że niestety,ale na układy nie ma rady :) Wybrany został kandydat, który w chwili obecnej „zbija bąki” zamiast pracowac w terenie.Pracuje kiedy chce zazwyczaj 3-4h/dobę,więcej w jego pracy jest prywaty jak obowiązków służbowych.Auto służbowe widac wszędzie tylko nie pod sklepami.
Żal, że taka firma stosuje takie zagrywki.Milej wspomina się rekrutacje,w których naprawdę maglują człowieka,każą mu rozwiązywać różne zadania,wykazać się elokwencją czy odpornością na stres, bo wtedy przynajmniej jeśli coś idzie nie tak wiesz,że to widocznie nie był twój czas,czegoś ci zabrakło.A tutaj możesz mieć co najwyżej pretensje,że masz życie prywatne,które po przedstawieniu nie pasuje do rysopisu kandydata do pracy w tej firmie.
Ps. jak w małopolsce to pewnie mieliśmy tych samych rekruterów ;)
ktos 2013-01-09 20:48:05
Ogólnie jest słabo, praca bardziej polega na ukladaniu torebek na polce niz na sprzedaży!!! Menager mazowsza tez slaby, brak profesjonalizmu a wydawaloby się ze w poprzedniej firmie sie tego nauczył, no ale niestety. W ogole jak ktos szuka pracy zeby zabic czas i dostac pare zł to polecam prywatne tematy można załatwiać bez problemu zarówno jako manager i jako przedstawiciel.
ktos13 2013-01-12 22:03:37
We wtorek podobno było nie wesoło w Storck-u wyleciało parę osób. PH, PH hurtowi i 3 regionalnych. Połączyli działy modern i tradycję w jeden dział. Managery teraz będą jeździć i koordynować sklepy - zero wpływu na sprzedaż do dystrybutorów. Znając pana [usunięte przez moderatora] z Warszawy to przesiedzi w sklepach całe 8h dziennie. Współczuję pracownikom.
phttwlkp 2013-01-23 11:36:48
Byłem pracownikiem tej firmy do połączenia działów, ale dziwi mnie taka wasza skrajnie negatywna opinia na temat tej firmy. Jakoś nikt nie napomknął na temat prywatnego ubezpieczenia, kart multisportu za free na kwartał w roku, nie małych odprawach na koniec po połączeniu działów, czy Astrze której bak często bywał opróżniany w celach prywatnych. A spotkania wyjazdowe? Tego nikt nie zauważył?
Trzeba było się trochę napracować w sklepach, zrobić mercha i naprosić kierowniczki o promocje, ale na tym polega praca przedstawiciela. Bardzo miło będę wspominał tą firmę, mimo tego, że w okresie świątecznym rzadko kiedy pracowało się mniej niż 12h, ale jak komuś nie odpowiada, to po co tam siedział? Dużo się tam nauczyłem wiedzy praktycznej jeśli chodzi o sprzedaż i negocjacje i gdyby mi powiedzieli "wiesz co? jak chcesz to możesz wrócić", to nawet chwili bym się nie zastanawiał....
phttwlkp 2013-01-23 11:43:28
a w temacie rozmowy rekrutacyjnej...
Miała ona na celu sprawdzenia, czy dana osoba pasuje do ogółu grupy. Zadania grupowe? Dziwne pytania co by odpowiedział dany pracodawca na twój temat? Pierwsze sprawdzało kreatywność, drugie natomiast miało za zadanie wychwycenie twoich wad i co przeszkadzało poprzedniemu pracodawcy. Rozmowa na której ja byłem, była full profeską, pobudzała kreatywność i umiejętności, a nie tylko rzeczy których można się na pamięć nauczyć. Co twojemu przyszłemu pracodawcy mówi o tobie "w poprzedniej firmie obsługiwałem i pozyskiwałem nowych klientów, miałem nałożone cele sprzedażowe, pracowałem po 8h i obsugiwałem sklepy handlu tradycyjnego" Nie wiele, wiedzą, że to robiłeś, a jak przejdziesz ich zadania psychologiczne, może sie okazać, że osoba bez doświadczenia może byc lepsza niz taka, która ma 3letnie doświadczenie...
eks employeer 2013-01-29 10:19:26
Pod względem profitów typu ubezpieczenie prywatne,karta multisport czy też wyjazdy firmowe firmie z pewnością nie można niczego złego zarzucić,gdyż dziś rzadko zdarza się pracodawca z taką ofertą dla pracownika.W dobie kryzysu rynkiem pracy rządzi pracodawca,a zatem jak ci się nie podoba wcale nie musisz u nas pracować,chętnych na twoje miejsce jest mnóstwo.
„Bak w Astrze często opróżniany do celów prywatnych” – przykro to stwierdzić, ale takiej sytuacji pracodawca sam jest sobie winien.Na rynku jest ogrom firm,które darzą pracownika dużym zaufaniem,co nie zwalnia ich od myślenia i samochody zaopatrzone są w GPS.Dobry pracownik racjonalnie podejdzie do sprawy i taki gps’ik nie będzie mu przeszkadzał w rzetelnym wykonywaniu swoich obowiązków.Po godzinach pracy pracodawcy nie interesuje to co pokazuje gps,masz limit km.i dziekuje, wilk syty i owca cała.
eks employeer 2013-01-29 10:31:45
W temacie rozmowy rekrutacyjnej…
Wydaje mi się,że to czy dana osoba pasuje do ogółu grupy zazwyczaj wychodzi „w praniu”.Kandydat,a później pracownik nie ma pasować,on ma pracować,no chyba,że dla rekrutera bardziej od sukcesu,na który pracują(a przynajmniej powinni) liczy się dopasowanie.Wierz mi,wiekszosc ludzi w zespołach żywią względem siebie nienawiść i tylko czekają,żeby ci świnie podłożyć.
Zadanie grupowe sprawdzające kreatywność? Owszem,ale chyba nie w tym przypadku,bo jak to się ma do sytuacji,że rekrutację wygrywa osoba, która na zadaniu grupowym powiedziała jedno słowo,cytuję : „zrobione” - ?????????
W kwestii wychwycenia wad czy też zdania bylego pracodawcy na twój temat zapewniam cię,że można "lać wodę" i odegrać teatrzyk jak talala.Zgadza się,że często osoba bez doświadczenia może okazać się bardziej odpowiednia na to stanowisko aniżeli ktoś ze sporym doświadczeniem.Pokazał to właśnie jeden przypadek(zapewne nie pierwszy) człowieka,który został zatrudniony po takiej właśnie full prefesjonalnej rekrutacji tyle,że z podejściem do full prefosjonalnej pracy niewiele miał wspólnego.Za to "pełny bak w Astrze opróżniany do celów prywatnych" to fakt przydał mu się bardzo.
Podsumowując firma nie jest zła,jak w każdej są plusy i minusy,też bym wrócił bez mrugnięcia okiem,bo do firmy,którą była sprzed lat naprawdę byłoby warto.
ubawiony 2013-03-01 16:42:15
ktoś - 2010-11-18 22:01:44

[usunięte przez moderatora]. Praca 8h a czasami i więcej plus praca w domu przed komputerem. Cały czas jakieś tabelki, estymacje itp. A na sklepach wiecznie się coś nie podoba. Nieważne ile pracy byś w to wszystko włożył zawsze będzie niedosyt ze strony markietingu i zarządu. Ludzie którzy pracują w biurze nie maja pojęcia co się dzieje na rynku.
Praca 8h - ała! To niezgodne z prawem. powinno być max 7
Na sklepach się wiecznie coś nie podoba, nieważne ile pracy byś włożył - a kogo obchodzi ile włożyłeś pracy? Liczy się efekt.
Ludzie, którzy pracują w biurze nie maja pojęcia co się dzieje na rynku - bo oni pracują w biurze. A ty wiesz co się dzieje w biurze?
phttwlkp 2013-03-21 22:40:30
z bakiem w astrze, chodziło mi bardziej o możliwośc wykorzystania auta do celów prywatnych...

a storck daje jeszcze jedną zaletę, łatwo po nim znaleźć kolejną pracę, zauważyłem po sobie :)
zzewnatrz 2013-07-11 20:24:22
WITAM,
na wstępie wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.
Na poważnie wszędzie są wymagania już taki rynek, nigdzie nie ma spokoju, obowiązki w pracy i tabelki w domu - chociaż to raczej z niekompetencji [usunięte przez moderatora], który ze względu na układy z górą siedzi na stanowiska [usunięte przez moderatora] z zawodowym wykształceniem - resztę sami sobie dopowiedzcie - przyrost treści nad formą, ale szefa się nie wybiera.
Ogólnie jest cyfra jest spokój.
byłem 2013-11-14 20:09:35
Imprezy, wyjazdy, wycieczki, konkursy, zajebiści ludzi na poziomie ph - owców, choć w niektórych regionach trzymace wyprostowanych palców w tyłkach panów lub pań z wyższych stanowisk. Menadżerowie? hm... to zależy, mi po zmianach z początku roku, menago nie podpasił i wzajemnie z resztą... . Ciesze się że mam to za sobą... Polecam tym , którzy chca byc ankieterami i spisywaczami cen. Umiejętności sprzedażowe niepotrzebne!!!pozdrawiam
internauta 2014-11-13 20:10:51
Witam,

niedawno odbyły się rekrutacje na stanowisko PH ds. handlu nowoczesnego, czy firma obsadziła już kogoś ??? Czekam na tel i nie wiem czy się go jeszcze spodziewać ....

Pozdrawiam
2
tomek 2014-12-23 12:43:51
ja własnie szukam pracy i zastanawiałem się nad tą firmą, teraz nie wiem co mam zrobić zupełnie, bo nie wiem czy na nowy rok jest jakaś rekrutacja czy już nic nie ma? orientuje się ktoś może jak to wszytsko wygląda konkretnie? sam nie wiem czy wysyać do nich aplikacje teraz czy po nowym roku już, jak sądzicie?
1
Przemek 2015-02-16 11:30:33
Jest to najlepszy z byłych pracodawców. Możliwe, że twierdzę tak z powodu Menadżera, który był moim przełożonym. W sumie żałuję, że odszedłem z firmy bo było ok :) POLECAM !
1
rosvelt 2015-03-07 09:40:01
Bardzo Dobra Firma. POLECAM !
2
anonim 2015-10-08 23:37:07
Lider w branży ale kolejna firma układów i protekcji...
Rozmowy kwalifikacyjne to brak szacunku dla innych kandydatów i ich czasu, skoro był już potencjalny protegowany
Taka firma a nie ma moim zdaniem osoby kompetentnej do przeprowadzenie rekrutacji...
Wstępną rekrutację przeprowadza kadrowa jedną nogą na emeryturze...
2
Nowy 2016-05-14 22:50:59
Witam. W poniedziałek ide na rozmowę w sprawie pracy PH w rynku Nowoczesnym i Tradycyjnym może ktoś powiedzieć na temat zarobków jakie plany czy osiągalne jaki samochód......
Na co kłada największy nacisk i jak wyglądają relacje miedzy PH a KR....
Pozdrawiam
4
Stefan 2016-07-05 11:05:57
Podstawa na początek to 3800 -4000 brutto
PREMIE kwartalne 60% wynagrodzenia.
Plus ewentualnie premia roczna 100% wynagrodzenia.
Firma Ok
2
pola 2016-07-08 22:50:48
A wiadomo jakie zarobki są przy obsłudze klienta? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Storck - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Storck