brak logo

txm

Kraków

Opinie o txm

TOm 2012-02-03 19:06:36
pracowałem w sierpniu jako mechanik,wszystko prawda co piszą, [usunięte przez moderatora]
1
sulejman 2015-04-01 22:11:12
kabaret wiekszosc to smieciowki po miesiacu do widzenia i nastepni i tak w kolo macieju mowie tu o logistyce w myslowicach nie polecam tego cyrku
1
Klara 2015-04-19 12:44:21
TXM najgorsza firma z jaką miałam styczność i o jakiej słyszałam. Obóz pracy to bardzo delikatnie powiedziane. Mobing, zastraszanie, szantażowanie. A kierownik regionalny Dorota Cz. To godna pożałowania osoba. Potrafi tylko wydzierać się, krytykować i straszyć ale o wsparciu nie ma mowy, bo jak będziecie coś potrzebowali to nawet nie odbiera telefonu. Ignorantka, fałszywiec jakich świat nie widział. Kłamie w żywe oczy. A biedni pracownicy ze strachu przed tą Panią kupują gówniane produkty z kuwety by tylko osiągnąć dobry wynik i zadowolić Dorotkę i zarobić na jej premię. Jestem kierownikiem od 9 miesięcy i tylko 2 razy udało się wypracować premię. Codziennie zasuwasz jak wół, nawet śniadanie w biegu. Cały dzień biegasz i zmieniasz ceny raz w górę raz w dół. I liczysz towar na okrągło. Polityka tej firmy i sposób towarowania sklepów to jakaś porażka. Długo by pisać złych rzeczy na temat , można by spokojnie książkę wydać. Ja na szczęście mam ostatnie kilka dni przed sobą bo już złożyłam wypowiedzenie. Przed podjęciem tam pracy nie wierzyłam w te złe opinie a teraz wiem że nie były przesadzone. Przestrzegam wszystkich przed tą firmą, chyba tylko desperat może się tam zatrudnić. Dziewczyny po każdej kontroli płaczą na zapleczu i gryzą paznokcie bojąc się utraty pracy. Dziwnie się że pozwalają sobie na takie traktowanie, przecież to nie jedyna firma. Wszędzie znajdziecie pracę za tak nędzne pieniądze.
1
pozytyw 2015-06-22 16:24:10
TXM jako firma w porządku, przyjmuje osoby i młode i starsze, jak widać narzekają tylko młode ponieważ nie napracowały się w swoim życiu nie wiedzą co to praca. Ja nie pracuję już w firmie, bo zdrowie nie pozwala, ale ja nie narzekałam, obowiązki w każdej pracy są, nie przychodzimy po to by siedzieć, a regionalna P.Dorota Cz jest w porządku wyrozumiała, taktowna jak dla mnie konkretna. Tak jak dla niej i dla nas to praca, którą każdy powinien umieć wykonywać, a jak się człowiek nie sprawdza lub mu się nie chce to niech się zwolni i nie narzeka. Jedne zastrzeżenie co do firmy, powinni uważać na ludzi których obsadzają na stanowiska kierownicze, to kierownik się wywyższa, nic nie robi,godzinami siedzi na telefonie i prowadzi pogawędki z rodziną, zespół traktuje jak własność i stosuje mobbing,lewe godziny wpisuje w grafik, a najgorsze to ciuchy bierze do domu do przymiarki i już nie wracają do sklepu, potem firma ma straty, nie wie z skąd jest tzw manko, długo pracowałam w sklepie, tak jak na wstępie powiem firma porządna, wypłacalna 10 każdego m-c jest wypłata na kontach, tylko za dużo przywilejów mają kierownicy sklepów, sama regionalna tego nie przypilnuje tzw. sroki powinny być na sklepach przed zamknięciem sklepu. Ale czy to coś da nikt nie umie na to pytanie odpowiedzieć. Przed podjęciem pracy trzeba się zastanowić :Czy ja umiem dać z siebie wszystko, by pokazać się w dobrym świetle. Jeżeli kasa tylko się liczy w naszym życiu to nic nas nie zadowoli jak pełna kieszeń.
anni 2015-10-31 12:34:34
zgadzam się z opinią Klary - 2015-04-19 12:44:21
na temat firmy TXM
ta firma to całkowita porażka
złe opinie o tej firmie są jak najbardziej prawdziwe
5
krysia 2015-12-09 22:29:55
TXM to porażka,zaszczuci pracownicy muszą tłamsić każdą konkurencję. Strach w oczach ekspedientek jest tak ewidentny,że odechciewa się zakupów.Kierowniczki zestresowane do tego stopnia,że wrzeszczą przy klientach na personel.
1
marlena 2016-06-21 20:43:06
Ja tez jestem zdania ze to oboz pracy. Zarobki najnizsze zadnej premii dla pracownika . Ja pracuje u ajentki . Mozna sie zarobic na smierc. Praca od poniedzialku do soboty plus zostan dłuzej bo trzeba gazetke przygotowac lub przyjdz szybciej bo mnie nie bedzie. Pracuje od 4 lat zmusza mnie do tego sytuacja rodzinna. Ale nie polecam . Po inwentaryzacji ktora wychochi dobrze bo sie starasz i pilnujesz ajentka jedzie na wczasy a ty dostajesz 50 zł za 10 lub 12 godz pracy. Premie tez wszystkie zgarnia sama. Jest nas tylko 2 wiec jedyne co dostajesz to wyrzuty dlaczego kuweta jest slaba i tak dalej. Nie polecam
1
Jolanta 2016-08-15 18:59:54
tzm Szubin
byłam kilkakrotnie klientka tego sklepu po prostu tragedia pani z obsługi o ile się nie mylę Teresa bezczelna a chamska rzuca towarem w klienta na koniec stwierdziła ze taki klient jak ja to żaden klient i nie życzy sobie aby tu przychodziła czy kierownictwo tej firmy wie co się tam wyprawia może czas najwyższy zmienić takiego pracownika
leszek 2016-08-15 22:13:52
a może są jacyś pracownicy teraz do Leszna poszukiwani?
Zostaw swoją opinię o txm - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie txm