brak logo

Thermo Systems Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Thermo Systems Sp. z o.o.

anonim 2009-01-09 12:51
Słowa kojarzące się z Thermo Systems Sp. z o.o. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako spore.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są w porządku.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Thermo Systems Sp. z o.o.: nowe doświadczenia i totalna organizacja pracy.
Najbardziej nie podobało mi się w Thermo Systems Sp. z o.o.: stres i nawał obowiązków ale to norma w firmach.
7
2013-10-10 20:00
Nie wiem kto to napisał ale myślę że któryś z członków zarządu .
7
Rafał 2014-06-25 18:55
Najpierw obiecują nie wiadomo co a potem nic z tego nie wychodzi... nie polecam, szkoda czasu.
6
gall 2014-11-03 07:24
Popieram wypowiedz powyżej, najpierw obiecują niewiadomo co a potem nic z tego nie wychodzi. Porażka, nie polecam.
6
... 2015-01-29 10:54
Również nie polecam i podpisuję się pod powyższymi wypowiedziami. Szkoda czasu i nerwów!
8
Arek 2015-11-20 11:14
Pracowałem w tej firmie pół roku później musiałem się przeprowadzić nie mogę się zgodzić z opiniami bo byłem zadowolony płacili na czas atmosfera super nie byłem traktowany jak numerek - byłem zadowolony
1
chudy 2015-11-23 17:51
praca wymagająca zaangażowania, ale firma daje dobry socjal dla pracowników choćby wakacje w Chorwacji i dobra premia roczna (i nie jest to bon do tesco za 100 zł ). jeśli ktoś szuka pracy za najniższa krajową gdzie przyjdzie przesiedzi 8 godzin i dniówka wpadnie - nie aplikujcie szkoda waszego czasu.

Pracuje tu już parę lat tak że wiem co piszę, stawki zależne od doświadczenia i umiejętności, ja nie narzekam
2
chudy 2015-11-23 17:53
tak jak ktoś już pisał - nigdy nie zdarzyło mi się aby 10 kasy nie było na koncie - a to gdy ma się rodzinę i zobowiązania jest bardzo ważne
1
kolo 2015-11-30 23:05
no to jak był ktos na spotkaniu z pracodawcą ? co oferują ?
1
kolo 2015-12-03 17:53
jednym słowem oferują " NIC "
4
GAL 2016-02-18 11:47
nie polecam
2
mumin 2016-04-19 12:22
ktoś tu troluje - ciekawe czy to jakiś kierowniczyna czy może dyrektor ablo zarząd ....
niuniek 2016-06-17 17:46
Wiem , powyżej minimalnej krajowej.
niuniek 2016-07-06 12:43
Swoją drogą, to bardzo "przyjemna" firma, można poszerzyć wiedzę i posiadane umiejętności, trzeba jednak uważać, aby nie popaść w rutynę, a tym samym nie narazić przełożonemu, a na to składa się wiele czynników. To tak , z perspektywy mechanika.
bąk 2016-08-11 17:28
praca jest ciężka - jeżeli chodzi o ilość nadgodzin, przez które praktycznie niemożliwe jest zaplanowanie czego kolwiek w życiu prywatnym po godzinach bo nie wiadomo o której się da skończyć robotę w danym dniu - ale po paru latach idzie się przyzwyczaić kasa przyzwoita mechanik z paroletnim doświadczeniem lekko 4 tyś na rękę w sezonie
john 2016-09-21 19:21
podejście do pracownika podstawowego szczebla jest nie do przyjęcia.
czasy trzymania pracowników stalową ręką przez władze w firmie się skończyły dopóki dyrektorstwo tego nie zrozumie nic się nie zmieni ...
2
o0w 2016-09-21 22:23
a co jest niewłasciwego konkretnie w tym podejściu?
niuniek 2016-11-02 19:59
Śledząc rotację pracowników podstawowego szczebla na przełomie minionej dekady , proszę mi wytłumaczyć o co kaman ? Zadaję retoryczne pytania ?
niuniek 2016-11-02 20:00
Śledząc rotację pracowników podstawowego szczebla na przełomie minionej dekady , proszę mi wytłumaczyć o co kaman ? Zadaję retoryczne pytania ?
lolek 2016-11-04 07:25
do niuniek : kadra zarządzająca jest otwarta na zmiany :) zwłaszcza pracowników ... żaden nie jest dobry, każdemu coś brakuje ..., proponuje zejść z piętra i samemu wprowadzać w życie wysnute teorie ...
niuniek 2016-11-04 21:25
Żadnej teorii nie wysnułem , stwierdziłem jedynie fakt .
klok 2016-12-23 11:25
Przyjmują, obiecują cuda, potem zwalniają ...
7
Alicja 2017-03-22 15:59
@klok, co możesz powiedzieć jeszcze o pracy w Thermo Systems Sp. z o.o.?
bolo 2017-04-25 22:47
Szkoda czasu na firmę. Przyjmują, potem zwalniają. Bardzo niepoważni. Proszę zastanowić się dwa razy zanim podejmie się decyzję. Praca oczywiście za jak najniższą krajową. Bardzo niemiło wspominam tam czas. Tak jak powyżej w komentach: obiecują a potem ........

Jedyny plus organizacja pracy.
1
Alicja 2017-04-28 11:48
@bolo, a na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy, atmosfera różnią się w zależności od obejmowanego stanowiska. Co jest jeszcze powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy?
Marek 2017-05-30 22:32
Dobra kasa można sobie zawsze dorobić przy dodatkowych pracach, ale praca wymagająca.
Kasa zawsze na czas super socjal!!!
marcin 2017-06-07 22:04
Dobra kasa, fajne warunki i socjal, jak się opracuje to jest wysoka premia
2
Alek 2017-06-26 19:48
Całkiem spoko
Zostaw swoją opinię o Thermo Systems Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thermo Systems Sp. z o.o.