brak logo

Thermo Systems Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Thermo Systems Sp. z o.o.

anonim 2009-01-09 12:51:21
Słowa kojarzące się z Thermo Systems Sp. z o.o. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako spore.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są w porządku.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Thermo Systems Sp. z o.o.: nowe doświadczenia i totalna organizacja pracy.
Najbardziej nie podobało mi się w Thermo Systems Sp. z o.o.: stres i nawał obowiązków ale to norma w firmach.
6
2013-10-10 20:00:40
Nie wiem kto to napisał ale myślę że któryś z członków zarządu .
7
Rafał 2014-06-25 18:55:42
Najpierw obiecują nie wiadomo co a potem nic z tego nie wychodzi... nie polecam, szkoda czasu.
4
gall 2014-11-03 07:24:51
Popieram wypowiedz powyżej, najpierw obiecują niewiadomo co a potem nic z tego nie wychodzi. Porażka, nie polecam.
4
... 2015-01-29 10:54:06
Również nie polecam i podpisuję się pod powyższymi wypowiedziami. Szkoda czasu i nerwów!
6
Arek 2015-11-20 11:14:53
Pracowałem w tej firmie pół roku później musiałem się przeprowadzić nie mogę się zgodzić z opiniami bo byłem zadowolony płacili na czas atmosfera super nie byłem traktowany jak numerek - byłem zadowolony
chudy 2015-11-23 17:51:32
praca wymagająca zaangażowania, ale firma daje dobry socjal dla pracowników choćby wakacje w Chorwacji i dobra premia roczna (i nie jest to bon do tesco za 100 zł ). jeśli ktoś szuka pracy za najniższa krajową gdzie przyjdzie przesiedzi 8 godzin i dniówka wpadnie - nie aplikujcie szkoda waszego czasu.

Pracuje tu już parę lat tak że wiem co piszę, stawki zależne od doświadczenia i umiejętności, ja nie narzekam
1
chudy 2015-11-23 17:53:51
tak jak ktoś już pisał - nigdy nie zdarzyło mi się aby 10 kasy nie było na koncie - a to gdy ma się rodzinę i zobowiązania jest bardzo ważne
1
kolo 2015-11-30 23:05:24
no to jak był ktos na spotkaniu z pracodawcą ? co oferują ?
1
kolo 2015-12-03 17:53:54
jednym słowem oferują " NIC "
2
GAL 2016-02-18 11:47:55
nie polecam
1
mumin 2016-04-19 12:22:34
ktoś tu troluje - ciekawe czy to jakiś kierowniczyna czy może dyrektor ablo zarząd ....
niuniek 2016-06-17 17:46:25
Wiem , powyżej minimalnej krajowej.
niuniek 2016-07-06 12:43:58
Swoją drogą, to bardzo "przyjemna" firma, można poszerzyć wiedzę i posiadane umiejętności, trzeba jednak uważać, aby nie popaść w rutynę, a tym samym nie narazić przełożonemu, a na to składa się wiele czynników. To tak , z perspektywy mechanika.
bąk 2016-08-11 17:28:58
praca jest ciężka - jeżeli chodzi o ilość nadgodzin, przez które praktycznie niemożliwe jest zaplanowanie czego kolwiek w życiu prywatnym po godzinach bo nie wiadomo o której się da skończyć robotę w danym dniu - ale po paru latach idzie się przyzwyczaić kasa przyzwoita mechanik z paroletnim doświadczeniem lekko 4 tyś na rękę w sezonie
john 2016-09-21 19:21:48
podejście do pracownika podstawowego szczebla jest nie do przyjęcia.
czasy trzymania pracowników stalową ręką przez władze w firmie się skończyły dopóki dyrektorstwo tego nie zrozumie nic się nie zmieni ...
o0w 2016-09-21 22:23:53
a co jest niewłasciwego konkretnie w tym podejściu?
niuniek 2016-11-02 19:59:12
Śledząc rotację pracowników podstawowego szczebla na przełomie minionej dekady , proszę mi wytłumaczyć o co kaman ? Zadaję retoryczne pytania ?
niuniek 2016-11-02 20:00:17
Śledząc rotację pracowników podstawowego szczebla na przełomie minionej dekady , proszę mi wytłumaczyć o co kaman ? Zadaję retoryczne pytania ?
lolek 2016-11-04 07:25:48
do niuniek : kadra zarządzająca jest otwarta na zmiany :) zwłaszcza pracowników ... żaden nie jest dobry, każdemu coś brakuje ..., proponuje zejść z piętra i samemu wprowadzać w życie wysnute teorie ...
niuniek 2016-11-04 21:25:33
Żadnej teorii nie wysnułem , stwierdziłem jedynie fakt .
Zostaw swoją opinię o Thermo Systems Sp. z o.o. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thermo Systems Sp. z o.o.