brak logo

MEDEN-INMED Sp. z o.o.

Koszalin

Opinie o MEDEN-INMED Sp. z o.o.

anonim 2012-04-06 11:02:33
witam czy moge prosic o opinię na temat tej firmy. jestem w trkacie rekruatcji do nich.
13
pawel 2016-02-15 09:53:54
wyplata czasami jest na czas. zdarza się, że przychodzi w "transzach". klimat trochę jak z komuny - gdzie niektórzy są na stanowiskach od 20 lat i ich myślenie przez ten czas się nie zmieniło.
1
zaskoczony 2016-03-03 21:04:43
Mam z firmą Meden-Inmed styczność od wielu lat i czytając komentarze aż tak negatywne jestem w szoku, bo albo pracowaliście w innej firmie niż Meden-Inmed, albo po prostu sami zapracowaliście sobie na to jak byliście traktowani przez przełożonych, czy szefostwo.
W Meden-Inmed na pewno jest dużo pracy, ale jak dobrze się pracuje i angażuje w to co robi, to firma to doceni na 100%. Jeżeli człowiek się miga od obowiązków, albo zawala na całej linii to trudno oczekiwać przyklasku ze strony szefostwa.
Uważam, że jak wszędzie i w każdej firmie są po prostu osoby, z którymi kontakt będzie lepszy, a z którymi gorszy. I nie odkryję Ameryki jeżeli stwierdzę, że standard pracy w Meden-Inmed trzyma raczej wyższy poziom niż u firm dla Meden-Inmed konkurencyjnych. Firma zawsze wychodzącą frontem do pracownika raczej jest trudna do znalezienia, a w MI tak właśnie jest.
Co do kwestii finansowych, to w odniesieniu do całej branży medycznej zarobki są na dobrym poziomie, zwłaszcza na start. Przerobiłem kilka prac branżowych i nie uważam, by Meden-Inmed źle płacił, a poza tym tak jak wspomniałem na początku jest tu zasada jak wszędzie: im więcej i lepiej pracujesz, tym więcej i lepiej zarabiasz.
Rotacja w firmie jest duża, bo i pracy jest dużo, ale jeżeli pracuje się dobrze, to jest to fajne miejsce na budowanie swojej kariery na każdym stanowisku.

PS. Co do pijaństwa, to rzucanie takich haseł na GoWork przez "zakładam" byłego pracownika jest co najmniej niepoważne. Nie jest to w Meden-Inmed tolerowane na żadnym stanowisku i komentarz jest co najmniej niedorzeczny. No chyba, że został on napisany przez osobę, która w pracy "chlała" i uchodziło jej to na sucho...
1
hmm 2016-04-21 21:40:29
@telger piszesz nieprawdziwe informacje, firma oferuje umowę o pracę od samego poczatku. Dziwi mnie kilka postów tutaj, widac konkurencja nie ma juz koncepcji na uczciwe współzawodnictwo :)
Adelle999 2016-05-06 19:59:16
Moim zdaniem tak różne opinie potwierdzają tezę, którą zauważyłam: jak lubi cię szefostwo to masz się dobrze i narzekać nie możesz. W jaki sposób to się dzieje? Niestety z powodów osobistych odeszłam z firmy. Sama oceniam ją na +. Jednak dowiedziałam się, że prezes Pan Zinke nie chce przyjmować na praktyki studentów u których prowadzi wykłady (IB)? Ogólnie firma stabilna, ale niestety na poziomie technicznym można wyczuć PRL. Zdecydowanie bardziej idzie się w marketing, niż pracowników specjalistów technicznych.
2
On 2016-06-01 10:37:28
Oszustwo. Od razu masz umowę o pracę. Firma w takich sprawach jest bardzo dbająca.
Hanys 2016-09-16 07:36:22
Umowy na czas określony , aż do śmierci !!!
1
fff 2016-09-16 21:26:39
@ hanys- ale jak to? Przecież po dwóch umowach przechodzi na czas nieokreslony z tego co mi wiadomo?
Jam ci to 2016-12-09 11:33:44
Masz rację gdy cię Prezes lubi jest o gdy przestaje lubić masakra... Pracowałem tam 4 lata i doświadczyłem obu tych rzeczy. Kierownik konstruktorów mechaników bardzo słaby przynajmniej za moich czasów był słaby :) ale z tego co wiem dalej jest. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o MEDEN-INMED Sp. z o.o. - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDEN-INMED Sp. z o.o.