logo Kredytum.pl SA

Kredytum.pl SA

Kołobrzeg

Opinie o Kredytum.pl SA

gość 2017-05-08 20:43
Jeżeli wszelkie sposoby zawodzą, zgłosić nękanie, moment i po sprawie.
1
Ann 2017-05-10 12:05
Jan mam ten sam problem z sms dostaję je średnio co 2 dni mam już dość w życiu nie brałam żadnych kredytów nie wiem jak to zablokować wysyłałam już maile ale wracają niedostarczone czy ktoś może poradzić co z tym zrobić
ktoś 2017-05-10 12:44
Jak się dowiedziałem Kredytum przeróżne smsy wysyła i nie tylko do swoich byłych pośredników ale także do ich klientów. W przyszłym tygodniu poczynię kroki prawne aby to się skończyło i poinformuję na forum. Na pewno efektu nie będzie od razu ale mam nadzieję że pomoże.
4
Arek Em 2017-05-10 17:44
teraz do tego nie dziłą już ch numer telefonu ktory maja podany na stronie ;/ więc zero kontaktu z nimi ;/
Kjuba 2017-05-10 22:56
podpinam temat sms-ów z firmy "kredytum" a w zasadzie odnóg tej "firmy". Nie we wszystkich aparatach telefonicznych jest opcja blokady stąd też ja nie mogę się tego ści....wa pozbyć. Jutro a najdalej w piątek zgłaszam sprawę o nękanie- stalking do Prokuratury. Takim ban....om nie można pobłażać bo będą bezkarnie szerzyć SPAM.
1
gosć 2017-05-11 06:52
napisz na reklamcja@kredytum.pl ja napisąłem i nie dostaje
ArekEm 2017-05-11 07:17
pisałem już dwa razy i dalej to samo! nawet nie raczą odpisywac
1
jeden z wielu 2017-05-11 09:53
Nie bądź taki cwany "gościu" z kredytum bo za niedługo skończy się wasza sielanka za kratami, a to co robicie z ludźmi napewno nie przejdzie !!!!!!!!!!!
4
Poszkodowana 2017-05-11 15:58
Czy ktoś wie o tym że jest złożony jakiś pozew zbiorowy do sądu i czy będzie jakaś rozprawa.
Też jestem osobą poszkodowaną nie otrzymałam pieniędzy od tej firmy zablokowali strony i nie można
wejść na stronę agenta telefonów nie odbierają dobrze pomyśleli,ktoś kto chciał zatwierdzić rachunek do
wypłaty nie zrobi tego bo zablokowali stronę.Dzwoniłam do Inspekcji Pracy ale nie pomogą bo mieliśmy
umowy o dzieło a nie zlecenie pozostaje droga cywilno -prawna.
doradca 2017-05-11 19:28
Każdy poszkodowany i oszukany, zgodnie z kpk, ma prawo złożyć doniesienie do Prokuratury. W kwestii odzyskania należności zgodnie z kpc, ma prawo wnieść pozew do Sądu. Obecnie najwygodniejszą drogą jest e-sąd. Przez internet, bezstresowo, za symboliczną opłatą. Przypominam,że prawo do wniesienia pozwu wynosi 3 lata, po wyroku sądu, okres do wyegzekwowania należności to dalsze 10lat. Po tym czasie następuje przedawnienie.
3
ArekEm 2017-05-12 16:39
ciągle piszę na reklamacja@kredytum.pl i nic ;/
doradca 2017-05-15 17:29
od roku wysyłam do nich maile o rozliczenie się kwota nie jest powalająca może dla nich ale to mój zarobek.Rok czasu ciszy.Jak raz spóźniłam się z wysyłką dokumentów otrzymałam od ich kancelarii wezwanie z naliczoną karą 500 zł.Ciekawe po roku nierozliczenia się ile mogę Wam wystawić kary,nawet nie macie wstydu i honoru odpisać na maila.
1
wkurzony 2017-05-16 23:33
Nic z tego nie będzie. Ja zgłosiłem temat do UOKiK i GIODO ponad trzy tygodnie temu i nic z tym nie robią. Dalej dostaję po 2 - 3 sms dziennie. Pisanie na reklamacja@kredytum.pl nic nie daje.
Franek 2017-05-16 23:42
Ta firma byla kiedys na wysokim poziomie brok... mozna mylo sie duzo nauczyć! mieli bardzo dobry start! dziwi mnie fak ze jak mozna bylo do tego dopuscic i tak ja zadlużyc! Państwo K ! Kiedys szanowani biznesmeni Tyle włożyli czasu i pracy mieli wszystko szacunek
Poważaniem zaufanie i wysoką pozycję na rynku brok!!! fakt jest faktem zaufali nie tym co trzeba i wyszli jak wyszli!!!
3
Matin 2017-05-17 10:40
Prosze jeszcze raz dodac ich strukture działania? na czym polega ich proceder? i co Pan rozumie przez powiązanie innych firm ? Np kto jest kim jaka pelni role w ich działalności? i w danej spółce? to jest bardzo istotne? ? Bardzo bym prosil o stosowne wyjaśnienie ?
1
wkurzony 2017-05-17 13:18
Na stronie zens.pl taka informacja o Kredytum.pl - czyli oszustach

Spółka Akcyjna Kredytum.pl działa na Polskim rynku od 2011 roku. Początkowo rozwijaliśmy branże finansową, pomagając młodym przedsiębiorcą oraz osobom indywidualnym udzielając pożyczek gotówkowych od ręki. Osiągając kolejne sukcesy w firmie powstał dział call center, dzięki czemu możemy zatrudniać setki pracowników, którzy z zaangażowaniem opiekują się każdym indywidualnym klientem.

Jesteśmy również zwycięzcami licznych konkursów unijnych, za co zostaliśmy wynagrodzeni sumą ponad 2 400 000zł na dalszy rozwój firmy. Inwestycje pozwoliły zatrudnić pracowników działu IT, sprzedaży online, usług marketingowych oraz usług prawniczych czy biurowych.

Nasz sklep pozwoli wypromować Twoją firmę w błyskawicznym czasie, ponieważ dobrze wiemy, że czas to pieniądz! Co więcej, jeśli uważasz, że asortyment naszych produktów nie spełnia Twoich oczekiwań, napisz do nas, a postaramy się jak najszybciej spełnić Twoje oczekiwania.

Posiadamy wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu usług biurowych oraz spraw sądowych, pomagamy klientom stanąć na nogi z trudnej sytuacji. Nasz prawnik przyjął już setki spraw sądowych, możemy chwalić się sukcesami i w tej dziedzinie.

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Każdego klienta traktujemy uczciwie i z szacunkiem, dajemy możliwość zapłacenia w innym terminie. Udzielamy kredytów na nasze usługi.
1
doradca 2017-05-18 10:26
Myślę,że przelew należnych, przeterminowanych prowizji na konta agentów, w pierwszej kolejności, później ewentualny krok w sprawie zadośćuczynienia czy pojednania to jedyna realna droga, inaczej ta informacja jest nierealna, wyssana z palca- dla naiwnych.
4
doradca 2017-05-19 10:37
Ktokolwiek oczekuje szacunku, powinien sam okazywać go innym, a gwarantuję ,że nigdy go nie straci.
Ktoś 2017-05-20 13:45
Mam wyznaczona rozprawe na 26 maja w Koszalinie :) ktos chce przyjsc ?
3
zainteresowana 2017-05-22 11:52
Dzień dobry,
Ja chcę przyjść, ale o której godzinie sprawa i w którym sądzie? Proszę o informację najlepiej tu na forum :)
Franki 2017-05-22 14:12
Hej wszyscy poszkodowani Agenci którzy macie problemy z odzyskaniem należnych prowizji!!! czy Słyszeliście że firma kredytum pl chcę zwrócić zaległe prowizję wszystkim poszkodowanym agentom w tym oto celu zapraszają do ich głównej siedziby która teraz mieści się na ulicy Portowej 14 w Kołobrzegu.
1
doradca 2017-05-22 14:18
Naiwnych widzę nie brakuje na tym forum. Najpierw to chyba należy zwrócić na konto należne prowizje poszkodowanym agentom, a później można ewentualnie się zapraszać, w celu podjęcia współpracy. Tak wiec nie powielaj Franki bajek na dobranoc, bo tu dzieci nie ma.
4
Szukający! 2017-05-22 15:34
Wie może ktoś coś na temat Pracy w Kredytum.pl ? Bo znalazłem ciekawą ofertę pracy,że szukają nowego personelu i tak się zastanawiam czy nie skorzystać z tej oferty i podejść do nich na Portowa 14 w Kołobrzegu, bardzo bym prosił o szereg informacji na temat tej firmy jak z Płacą itd.
1
Agent 2017-05-22 16:01
Hej co wy myślicie o nawiązaniu współpracy z nim bo dostałem Ciekawą propozycję od nich że płacą najwięcej jako firma brokerska, Ale przed sprzedawaniem ich produktów, najpierw wolałbym poznać wasze zdania? Jakie jest ich szefostwo czy Kredytum są wiarygodni ?
Gość 2017-05-22 16:28
Tak są bardzo wiarygodni, wystarczy poczytać opinie na ich temat.Są tak wiarygodni że pracujesz charytatywnie.
3
Niezależnie 2017-05-22 18:41
Jak to jest możliwe żeby ktoś się zgodził na to i pracował za darmo przecież to jest nie realne! Ja prowadzę też spółkę i jestem zarazem Prezesem i szefem ale ludźi potrafię zrozumieć wiem że wypłata jest na pierwszym miejscu bo każdy ma opłaty kredyty itd , no chyba że oni stosują jakieś metody o których inni przedsiębiorcy jeszcze nie słyszeli ? ???
1
Gość 2017-05-22 21:37
Stosują dość prostą metodę: Nie płać za wystawioną fakturę.Co zresztą widać po opiniach w internecie.
1
Były pracownik 2017-05-22 22:08
Oni mają swoje własne zasady... nie wiedzą jednak, że jeszcze nikt się nie dorobił na cudzym nieszczęściu...
1
Poszkodowany 2017-05-23 14:17
Dla tego to tylko kwestia czasu aż ktoś ich odwiedzi na tej Portowej 14 w Kołobrzegu, bo takie metody jakie oni praktykują to jest nie do pomyślenia dla normalnych ludzi biznesu! Jak tak można oszukiwać ludzi!!! Wniosek jest taki że te wczasy im się przydadzą może tam nabiorą rozumu!!!
1
Z kg 2017-05-23 15:56
Nie wiem dlaczego ale ktoś z premedytacja ciagle podaje adres portowa 14, chociaż pod tym adresem mieści się inna firma, nie ma kredytum
1
unclefucker 2017-05-23 18:32
to znaczy ,ze pani Ż juz pierdzi w pasiak bez prezentów ?
1
Poszkodowany 2017-05-23 18:59
Czy zna może ktoś adres zamieszkania Państwa K ? bo mam problem z kontaktem telefonicznym, więc pomyślałem żeby ich odwiedzić osobiście! Bardzo bym prosił o info.
2
Tornado 2017-05-23 21:22
uwaga podaje nowy adres firmy 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje w krs
bójcie się 2017-05-23 21:23
uwaga podaje nowy adres firmy 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje w krs
Pracownik 2017-05-23 21:42
Co wy chcecie od tej Firmy Kredytum ja tam nie narzekam w ostatnim czasie zrobili wyrównania co do wypłat więc wszystko wróciło na odpowiedni tor inaczej mówiąc machina wraca
do zarabiania pieniędzy! Szefostwo jest ok Nwet Pani P. Ma zdecydowanie inne podejście co do nas choć dziwi mnie to że niby to jakaś tajemnica czy co oznajmiam wszystkim że przenieslismy się z Koszalinskiej na Ulicę Portowa 14 i tam ogólnie jesteśmy do dyspozycji jako pracownicy!
1
PJ 2017-05-23 22:08
Ja tam wiem ze sa w koszalinie 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje w krs
Gościnny 2017-05-24 00:21
Każdy, kto decyduje się skorzystać z usług adwokata, oczekuje profesjonalnej porady i fachowej pomocy. Płaci przecież za to niemałe pieniądze. Zdarza się jednak i tak, że adwokat zamiast pomagać, po prostu swojemu klientowi szkodzi.

Każdy adwokat (a także radca prawny, notariusz czy doradca podatkowy) ponosi odpowiedzialność odszkodowawczą i dyscyplinarną. W praktyce bywa ona jednak trudna do wyegzekwowania, dlatego jak mówi przysłowie: lepiej zapobiegać, niż leczyć. Przed powierzeniem sprawy warto sprawdzić mecenasa, który ma się nią zająć. Na początek można odwiedzić stronę internetową Krajowego Rejestru Adwokatów i Aplikantów Adwokackich ( www.rejestradwokatow.pl ). Dostęp do bazy jest nieodpłatny. Dzięki temu już na starcie można wyeliminować niebezpieczeństwo powierzenia sprawy komuś, kto nie ma uprawnień albo został zawieszony w wykonywaniu zawodu. Jest to ważne z tego względu, że osoby takie nie ponoszą odpowiedzialności odszkodowawczej z obowiązkowego dla adwokatów ubezpieczenia OC, co znacznie utrudnia wyegzekwowanie konsekwencji. Wybierając adwokata, warto też spojrzeć na jego dorobek i wybrać tego, który cieszy się nieposzlakowaną opinią. Choć zdarza się, że i wtedy można się rozczarować.
Oszukany 2017-05-24 08:12
Każdy zapracowal sobie na tą prowizję więc należy mu się ona jak psu zupa! Mi też zalegają! Gdybym mieszkał bliżej to bym na pewno podjechał na tą Portowa 14 w Kołobrzegu.
1
agent 2017-05-24 08:59
Do dzisiaj przelewu jakoś nie widzę na moim koncie t tyt. zaległych prowizji, więc proszę nie wprowadzać w błąd i nie wypisywać nieprawdziwych informacji.
2
niuiuś 2017-05-24 09:32
Uwaga ich nie ma na Portowej 14 w Kołobrzegu a adres koszaliński to mieszkanie krzak więc nie znajdziecie ich. W Kołobrzegu trzeba szukać niebieskich fordów fiesta na numerach poznanskich. Kiedys były obklejone nazwami kredytum lecz teraz zerwali. Fordy te mozna spotkać na ulicy portowej i na koszalinskiej.
Poszkodowany 2017-05-24 09:44
Ja również zostałem dodany do grona oszukanych przez tą firmę, nie wiem jak długo jeszcze myślą sobie ze tak można i będą tak bezkarnie oszukiwać uczciwych ludzi! Ciekawe jak im się to udaje! Czy oni w końcu poniosą za to konsekwencje prawne!!!!? Założenie jest takie ze na pewno w swoim czasie! Nikt nigdy się nie dorobił na czyimś nieszczęściu!
1
bójcie się 2017-05-24 10:06
Ja tam wiem ze sa w koszalinie 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje w krs
Ciekawy -Poszkodowany 2017-05-25 08:46
Z tego co mi wiadomo to siostra pani prezes pracuje w placówce Alior bank w Kołobrzegu na ulicy Katedralnej na przeciwko banku PKO może do niej się zwrócić z tymi pytaniami odnośnie spółki Kredytum napewno dużo się dowiemy. Brak słów na to wszystko jak można tak ludzi traktować! !!Wieżę w sprawiedliwość. Pozdrawiam
1
bójcie się 2017-05-25 11:33
Ja tam wiem ze sa w koszalinie 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje w krs
Ktoś 2017-05-26 13:44
Juz po roprawie , kolejna 27 lipca juz z oskarzonym Jerzym Baranowskim :) jesli sie stawi...
Pożyczka 2017-05-26 16:50
I kto tam uczestniczył na tej rozprawie ? I jakie były zarzuty ? A może i kary :)
Poszkodowany 2017-05-26 16:57
A pani Prezes ... też zaszczycila Sąd swoją osobą ? Czy może sprawa ta nie jest dla niej aż taka ważna, przecież ma Armię Prawników. Więc jak jest ?
Payryk 2017-05-26 21:44
Ja tam wiem ze sa w koszalinie 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje w krs
Agent 2017-05-26 22:16
SiedzibA ich znajduje się teraz w Kołobrzegu na ulicy Portowej 14 byłem i sprawdziłem. chodźmy i zbierzmy się wszyscy zróbmy przemarsz i utrzyjmy im nosy. ..co wy na to ? Brak słów na to wszystko jak można się tak zachować. Jeszcze 2 lata temu byli to uważani biznesmeni a teraz złodzieje i oszuści! !!!!!
Patryk to ja 2017-05-27 17:07
Ja tam wiem ze sa w koszalinie 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje w krs
Zostaw swoją opinię o Kredytum.pl SA - Kołobrzeg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredytum.pl SA