logo Kredytum.pl SA

Kredytum.pl SA

Kołobrzeg

Opinie o Kredytum.pl SA

bójcie się 2017-05-25 11:33
Ja tam wiem ze sa w koszalinie 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje w krs
Ktoś 2017-05-26 13:44
Juz po roprawie , kolejna 27 lipca juz z oskarzonym Jerzym Baranowskim :) jesli sie stawi...
Pożyczka 2017-05-26 16:50
I kto tam uczestniczył na tej rozprawie ? I jakie były zarzuty ? A może i kary :)
Poszkodowany 2017-05-26 16:57
A pani Prezes ... też zaszczycila Sąd swoją osobą ? Czy może sprawa ta nie jest dla niej aż taka ważna, przecież ma Armię Prawników. Więc jak jest ?
Payryk 2017-05-26 21:44
Ja tam wiem ze sa w koszalinie 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje w krs
Patryk to ja 2017-05-27 17:07
Ja tam wiem ze sa w koszalinie 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje w krs
agent 2017-05-28 14:44
Ja nie widzę tego w krs, może maja tam punkt, jeden z wielu zresztą, ale to nie znaczy,że nie ma firma siedziby w Kołobrzegu- Jest na pewno!
Bójcie się 2017-05-28 16:18
Panie K, chyba juz Panu brakuje sił , aby zaspokoicz swoją , jakby nie bylo lekko upośledzoną blondynkę , ktora jedynie potrafi szczerzyć swoja zabliźnoną gębę. Spamuje pan takimi glupotami zamiast starac sie wydostac z tego szamba , ktorego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] juz brudzi panu uszy . Pozdrawiam ps Wez sie Pan w garsc , bo to wstyd
4
Gutek 2017-05-28 18:58
Ja tam wiem ze sa w koszalinie 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje w krs
agent 2017-05-29 09:41
A kogo ten watpliwy news interesuje? Prosto do spamu!
Ktoś 2017-05-29 12:06
Bylam tylko ja , byly to czynnosci wyjasniajace , skladalam zeznania a pozniej rozmawialysmy z sedzina na temat kredytum i doradcow...takze rozprawa juz z nimi bedzie 27 lipca , jesli nikt sie nie stawi od razu sedzina wyda wyrok , ale nawet jesli ktos z nich przyjdzie to i tak mam sprawe wygrana :) wiec po wyroku od razu ide do komornika o egzekucje
3
Windykacja Mobilna 2017-05-29 13:15
W taki przypadku ciekawe co zrobi komornik ? i kto będzie za to wszystko obarczony inaczej mówiąc całym kosztem ?! Tak na marginesie ile Pani zalegają?
Gość 2017-05-29 22:00
Jak to co zrobi komornik?Mając prawomocny wyrok sądu zajmie konta bankowe,środki trwałe, inny majątek firmy.A że jest to sp. akcyjna to nie wyklucza też odpowiedzialności prywatnym majątkiem Pani prezes, bo jakoś wniosku w sądzie o upadłość nie widzę.
Można też złożyć do sądu wniosek o ogłoszenie upadłości jako wierzyciel z uwagi iż sp. jest nie wypłacalna.Dodatkowo Pani prezes jeśli tego nie zrobi w ciągu 14 dni podlega odpowiedzialności zarówno cywilnej jak i karnej.
Może Pani Żaneta nawet o tym nie wie, bo każdy wie że wałki robi Pan K.
5
Wyrocznia 2017-05-29 22:57
Skoro tak jest ze Pan K pociąga marionetki za sznurki to jestem ciekaw jak jeszcze długo da radę?! Szczerze to szkoda ze tak to wszystko zaprzepascil, żądza pieniądza hmm ale jakim kosztem!!! Panie K wstydzilby się Pan a był Pan na szczycie za swojego czasu i co Panu jeszcze brakowalo mial Pan wszytko a teraz nic tylko Stresy i nerwy! i nie przespane noce!
2
Tornado 2017-05-30 16:02
Ja tam wiem ze sa w koszalinie 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje w krs
1
Poszkodowany 2017-05-30 20:07
Przecież tam jest ich druga placówka a oprócz tego oczywiście w Kołobrzegu ulica PORTOWA 14 ZAPRASZAJĄ PONOĆ NA KAWĘ :-)
1
Zofia 2017-05-31 17:18
Słyszałam że w Koszalinie jest biuro zarządu i zmienili siedzibe na koszalin.
Oszukany 2017-05-31 20:00
Przecież wiadomo ze są w Kołobrzegu i po co wypisujecie ze w Koszalinie. ....Wiadomo dla zmylki. ...We krwi to macie... KŁAMSTWO! !!!Wiadomo również że zarządza łysy Damian czego się można się spodziewać po kimś kto jyz był gdzie trzeba a tam nabrał jeszcze większego doświadczenia. ...Niestety Kołobrzeg jest mały. ...
2
P.W 2017-05-31 20:03
No to jak Panie K przecież jest Pan ponoć bardzo pomysłowym człowiekiem z wielkim Potencjałem na przyszłość! No to jak będzie z tą kawa będzie miał Pan czas i też dla mnie? chętnie bym się z Panem spotkał
I wysłuchał Pana dalszej koncepcji i planów
inwestycyjnych na życie! może byśmy stworzyli razem coś ? bo do tego to ma Pan talent :) kto wie pan ma marionetki i może Pan nimi z łatwością kierować! a ja budżet no to jak będzie z tą kawą? ;)
2
Gosć 2017-05-31 21:05
Mają też w Warszawie siedzibę, właśnie w Warszawie jest termin rozprawy przeciwko nim, czy się stawią? Nie wiem, nie interesuje mnie to bo kancelaria adwokacka prowadzi sprawę przeciwko nim w moim imieniu.
2
Zbyszek 2017-06-01 15:14
Piszecie tutaj, a panowie Królikowski i Wiśniewski się z was tylko śmieją, bo im nie straszne sądy. Kredytum.pl S.A to już martwa spółka, z której wszystko co się dało wyprowadzić, dawno wyprowadzono. Teraz jedynie bierze ona na siebie wszystkie przekręty, a faktury z bieżącej działalnosci są wystawiane na inne firmy. Możecie uzyskać nakazy zapłaty, a i tak jesteście ostatni w kolejce przy zaspakajaniu roszczeń z majatku... którego nie ma. Wściekłość jest uzasadniona, ale pisanie o tym tutaj dostarcza tylko rozrywki wspomnianym "biznesmenom". Część wpisów tutaj jest autorstwa tych dwóch ludzi, kilka pochodzi od ich przydupasów, którzy robią za słupy i tylko litości nie wymienię ich z nazwiska.
1
Prok 2017-06-01 16:01
Witam! a czy zna Pan możne aktualne adresy zamieszkania ? Tych o to pseudo biznesmenów? i tych słupów którzy są przez nich podstawieni? Najlepiej by było Imię? Nazwisko? i adres zamieszkania?
1
Zbyszek 2017-06-01 17:21
Wolę nie podawać takich informacji, bo w świetle prawa byłoby to przestępstwo. Pani Magda pisała, że jest osobą związaną z prasą, a sprawa kredytum mogłaby zainteresować dziennikarzy śledczych i jeśli wątki by się potwierdziły, również i inne organa państowe.
Nie chcę ujawniać na publicznym forum żadnych informacji. Jeśli znajdują się tu poszkodowane osoby zainteresowane sprawą, mogą pisać na adres zibi5670@poczta.pl. Zaznaczam, że nikomu nic nie obiecuję załatwić w tej sprawie ani tym bardziej odzyskać pieniędzy. Mogę potwierdzić pewne informacje.
malma35 2017-06-01 22:21
malma35@interia.pl, to mój mail sprawa panie Zbyszku dawno jest juz w mediach przygotowujemy sie z całą ekipą prosze sie do mnie odezwać, pozdrawiam. długo sie nie odzywałam bo moje posty juz później były tylko pożywką dla tych wampirów energetycznych. Będzie się działo
1
doradca 2017-06-02 10:34
Nie za bardzo wierzę w to "bedzie sie działo" bo do tej pory to tylko wciąz puste słowa, bez żadnego pokrycia. Radzę wszystkim zachować osrożność w podawaniu komukolwiek swoich danych osobowych.Raczej działać na własna rękę, sa do tego odpowiednie instrumenty prawne, chociażby e-sądy.
Zbyszek 2017-06-02 17:19
Ja tam wiem ze sa w koszalinie 75-736 Koszalin Gnieźnieńska 38/4 przenieśli sie do koszalina tak widnieje
Misio 2017-06-02 17:38
Od wielu lat prawnicy wspierają przedsiębiorstwa nie tylko w sytuacjach kryzysowych (np. w przypadku pozwu sądowego), ale obejmując stałą opieką wszystkie działania firmy. I trzeba zaznaczyć, że nie mówimy tutaj wyłącznie o dużych podmiotach gospodarczych.

Nawet mali przedsiębiorcy mogą dużo zyskać dzięki opiece prawnika, który jako osobisty doradca, czuwa nad dochowaniem szeregu obowiązków przedsiębiorcy, stawianych mu przez nasze prawo. Co może dać Twojej firmie stała współpraca z adwokatem?



Doradztwo w zakresie prowadzonej działalności

Porady prawne to usługa, z której przedsiębiorcy korzystają często - radca prawny doradzi nam w wyborze formy działalności gospodarczej (z punktu widzenia podatków, dziedziczenia, bezpieczeństwa rodziny) oraz będzie sprawował pieczę nad wypełnieniem szeregu obowiązków ciążących na firmie jako przedsiębiorcy i pracodawcy i tym samym uchroni przez odpowiedzialnością finansową.



Przygotowanie i opiniowanie umów

Kancelaria radcy prawnego może sporządzać dla nas umowy z kontrahentami, podwykonawcami czy pracownikami w taki sposób, aby były dla nas korzystne i dostosowane do prowadzonej działalności gospodarczej i specyfiki firmy. Pozwala to ustrzec firmę przed błędami, a następnie konsekwencjami źle sporządzonych umów, zawierających niekorzystne dla nas zapisy itd.



Windykacja należności

Doświadczenie pokazuje, że listy wzywające do spłaty należności podpisane przez profesjonalnego prawnika czy kancelarię odnoszą większy skutek niż te, które są wysyłane bezpośrednio z siedziby firmy. Pomaga to w szybszym odebraniu należności, często bez konieczności rozpoczęcia drogich i długotrwałych procesów sądowych.
Reprezentacja przed sądem
Spór z kontrahentem czy klientem zawsze może kończyć się w sądzie i niestety, zdarza się to często. Dzięki stałej współpracy z kancelarią prawną, najlepiej specjalizującą się w biznesie (np. kmhs.pl), możemy uniknąć stresu, jakim jest niewątpliwie występowanie jako strona w postępowaniu sądowym. W przypadku profesjonalisty możemy być spokojni, że nasza firma jest w dobrych rękach.
Działania w administracji publicznej
Pomocy prawnika mogą potrzebować wszystkie firmy, które wymagają zezwolenia na prowadzenie działalności gospodarczej, wymagające uzyskania różnego rodzaju koncesji czy działające w takich obszarach, jak branża projektowa lub budowlana.
Dlaczego warto?
Zabiegany przedsiębiorca rzadko ma czas na sprawdzanie bieżących zmian w prawie, tak jak i kontrolowanie spełnianych przez siebie obowiązków wobec Państwa. A to często wiąże się z konsekwencjami, które przynoszą olbrzymi stres i straty finansowe. Współpraca z kancelarią prawną rozwiązuje ten problem, a my możemy spać spokojnie, wiedząc, że ktoś czuwa nad bezpieczeństwem prawnym naszej firmy.
1
pozornie bezpieczny 2017-06-02 23:12
Widac ze to miejsce staje sie dla wielu istotne marketingowo (prawnicy i windykatorzy reklamuja sie z checia). kazdy chce komus w czyms pomoc ale dlaczego? czyzby osoby opisujace tu swoje zale nie umialy sobie poradzic z windykacja naleznosci? potraficie odszukac profil firmy aby rozpetac burze w internetach a zeby w tym samym zrodle poszukac informacji na temat konsultingu i pomocy w rozwiazaniu problemu to juz pewnie ciezko... pamietajcie komu co piszecie i mowicie bo moze sie to obrocic przeciwko Wam
1
Ktoś 2017-06-03 14:42
1955 zl brutto wynagrodzenia i prawie 120 zl za niewykorzystane 2 dni urlopu
puciupuciu 2017-06-06 13:14
Koszalin Gnieźnieńska 38/4 to ich kancelaria prawnicza a nie adres biura.
Pan Tik Tak 2017-06-08 15:59
Celujący!!! Polecam tę firmę! Cała... trójka to niezwykle słowni i rzetelni przedsiębiorcy.

Melodię chyba wszyscy znają:

Ja jestem Pan TikTak
ten zegar to mój znak.
tik tak tik tak...
TIK TAK!
1
agra 2017-06-09 23:00
Pani Basiu pisałam parę e maili i dzwoniłam ale nie mam kontaktu proszę się odezwać
doradca 2017-06-12 14:26
A to ciekawe, tak agitowała malma35, aby kontaktowali się z nią poszkodowani, a teraz cisza. Zanim podacie komukolwiek swoje dane osobowe, dobrze się zastanówcie!
agra 2017-06-12 21:55
Tak Ci kazali pisać czy masz nie po kolei pod kopułą bo mnie wiszą ponad 10 tys i jakoś do dziś nie wyrównali tak więc albo przestać pieprzyć farmazony albo się nie odzywaj wcale. Dla mnie to nie jesteś żadnym pracownikiem kredytum.pl
1
malma35 2017-06-13 09:56
usunęli mojego posta , oj widze ze go work stara sie wspierać s, to tez bedzie odpowiednio odnotowane, więc wybaczcie , ale to forum to nie miejsce dla nas. Współpracują z kredytum i to widać , czyli współudział do dobre okreslenie. Juz nie bedę na tym forum agitować i sie wypowiadać , udało mi sie osianąc to co chciałam , jeśli ktoś chcę dołączyć do mnie zapraszam, kto nie to niech sie sam martwi i wydaje kolejną kase na zabawę z nimi.
1
Kulfon 2017-06-13 16:42
Kulon poleca współpracę i w szczególności bardzo dobry kontakt. Każdy może się sam przekonać jak dzięki opracowanym wskazówkom i bezpośredniemu zaangażowaniu można dojść do celu.
1
agent 2017-06-14 13:12
Niech się o cudze finanse nie boi, i przestanie agitować. Nieładnie!
Monika 2017-06-16 17:09
ależ cisza.... wszystkich już opłacili ?
OSOS 2017-06-18 10:44
Ależ Oni są biznesmenami :) i słusznie ich się tak nazywa bo jednak są to ludzie utalentowani w skali robienia interesów rozumienia operacji biznesowych i umiejętności kombinowania:) to ostatnie to im najlepiej wychodzi jak tu zarobić
I kogos... Święta Trójca!
1
Prawy 2017-06-20 23:09
Łysa pała się naśmiała wszystkich dobrych ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miała. całą kase wyciągała i nikogo niespłacała. Julian Tuwim
2
Lord 2017-06-27 18:18
Posiadam informacje jakich nikt tu nie posiada i posiadać nie może o działaniach grupy. Posiadam także informacje o planach, strukturze tego gangu olsena a nawet nowym jej członku - a już mocno umoczonym (najmłodszym olsenie), strategii odbijania/ obronnej a do tego nawiązany kontakt z wysoko postawionym funkcjonariuszem, który już raz SKUTECZNIE w przypadku członka grupy się wykazał, więc proponuję kontakt. W związku ze strategią obronną pojedyncze występowanie do organów ścigania może być skazane na porażkę. Tylko kumulacja realnego materiału dowodowego może doprowadzić do oczekiwanego dla oszukanych instytucji, firm i osób finału sprawy. Sam mam wystarczający materiał ale zapraszam szczególnie jeśli coś poważnego się w ogóle dzieje w postaci np. zaangażowanego prokuratora czy chociaż mediów na adres: lordwUEn -małpka- protonmail.ch
4
UncleFucker 2017-07-07 19:19
Rodzinka "inteligentów" zasuwa juz audi a7 wiec chyba szykują się spłaty zaległości :) no chyba ,że Pani Ż wydała juz wszystko na benzyne i majteczki :)
3
agent 2017-07-10 21:47
Czy ktokolwiek z forumowiczów, byłych agentów, otrzymał od Kredytum w ostatnim czasie spłatę zaległych prowizji? Czy wypłacili z dobrej woli, tylko po upomnieniach?
1
Jordan 2017-07-11 09:55
mam u nich dwie zaległe faktury , całe szczęście małe kwoty . Dałem sobie z nimi spokój . Bardziej cenię sobie spokój niż handryczenie się o parę złotych . Ot jedna z wielu firm -oszustów .
1
Zły 2017-07-16 12:09
Ktoś dostał zwrot podatku za prace u tych oszustow?
pośrednik 2017-07-18 19:16
Mi do dziś nie wypłącili zaległych prowizji. status ze wypłacone a tak na prawdę nic na koncie. kasy od 1,5 roku ani widu ani słychu
1
Poszkodowany agent 2017-07-19 15:01
Witam widzę że Kredytum.pl SA dalej grasuje i oszukuje agentów. Czytam różne tu opinie na temat odzyskania prowizji. Da się to zrobić, poczytajcie kodeks cywilny i inne odnośniki, ja to zrobiłam i odzyskałam pieniążki, wiem że nie jestem jedyna. Jedno mnie zastanawia tyle mówi się o Amber Gold i ich przekrętach finansowych, a tu jest to samo dlaczego KRS i Nadzór Finansowy do tej pory nie zakazał działalności tej firmy a przede wszystkim działalności poszczególnych osób z zarządu. Są coroczne raporty o firmach czy wymiar sprawiedliwości je czyta i wyciąga wnioski chyba nie. My przedsiębiorcy zawsze na współpracy z takimi kontrahentami tracimy, a znikąd pomocy, ale na czas ZUS i US musimy płacić. Skrzyknijcie się i zróbcie pozew sądowy razem, zaproście media, dziś takie chwyty mają głos, my jesteśmy poszkodowani ale inni niech nie popełniają tego błędu zawierając z nimi współpracę. Pozdrawiam poszkodowany agent
Poszkodowany Agent 2017-07-19 15:14
To nie jest postawa godna naśladowania, dorabiasz im przysłowiowych piórek i lecą dalej oszukujac innych.
1
sama_na polu bitwy 2017-07-25 22:11
ze skrzyknięciem jest problem bo jest masa agentów którym wiszą po kilkaset złotych , i twierdzą ze im sie nie opłaca ta banda od kilku lta oszukuje małymi kwotami bo wiedzą ze ludzie to oleją próbowalismy juz skrzyknięcia ale co chwile ktoś się wysypuje i nie możemy się zgrać jest nas 60 osób, jedna z Pań wniosła do prokuratury pozew tylko poprzez agitacje na tym forum ludzie przestali ufać , Co wam po tym pisaniu trzeba działan otwartych trzeba sie skrzyknąć tylko jak ja mam juz 60 osób zebranych i nie wiemy co dalej. to musimy takie działanie jak pod sejmami a nie wypisywać i stac w miejscu
1
Lord 2017-07-27 14:47
Odezwij się do mnie na maila albo podaj swojego - mój: lordwuen małpka protonmail.ch
Zostaw swoją opinię o Kredytum.pl SA - Kołobrzeg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredytum.pl SA