logo Kredytum.pl SA

Kredytum.pl SA

Kołobrzeg

Opinie o Kredytum.pl SA

Belfast 2017-04-13 10:19
Pani Justyno :) Pani jest żałosna - to jest typowe.. dla Pani. Prosze uzbierać 50 tys na kare z US, pozniej wypowiadać sie i oceniac.
4
Sylwia1203 2017-04-13 12:12
Strona darmoweprezenty.pl to wielkie oszustwo. Pracowałam dzień i noc, dużo zarobiłam tam - jak mnie mnie. I co , ani grosza na koncie nie zobaczyłam. Chcę swoje pieniądze !
1
Prezes Kredytum 2017-04-13 13:24
Pieniądze to każdej jeden by chciał a robić nie ma komu. Proszę uznać to za wolontariat i nie ma problemu.
1
KN 2017-04-13 14:31
Również od roku nie otrzymałem wynagrodzenia, złożyłem pozew w e-sądzie.
2
agent 2017-04-14 22:22
"Żądasz kultury- zachowaj ją sam"
2
agent 2017-04-14 22:28
I kto to mówi???
1
malma35 2017-04-14 23:20
Wesołych świąt wam życzą i dużo spokoju mimo tylu rozczarowań i niektórzy z was zostali bez środków do życia to skandal żeby ludzi na święta zostawić bez pieniędzy, niektórzy mają dzieci i samotnie je wychowują, mam nadzieję że z Bożą pomocą pogonimy niebawem tych nikczemników
2
Bójcie się 2017-04-15 17:14
Jakie oszczerstwa? To banda oszustów i zaplanowali to. Żyją ponad stan, nie płacą składek ZUS, maja zajęte konta przez US. PIP dał im kary, a na tym nie koniec. Pozwy się sypią. W Koszalinie już na wokandzie są sprawy. Marzy mi się, żeby poszli siedzieć do więzienia i żeby tam pracowali ciężko i z tych zarobionych pieniędzy niech oddają kasę oszukanym ludziom, a tych nie brakuje. To agenci, to pracownicy byli, to klienci skleptusa i copywriterzy z darmowych prezentów. Szykujemy im niespodziankę. A prezeska jaka żałosna kłamczucha. Myśli, że jest sprytna, a wszyscy wiedzą, że jest głupia zwyczajnie i też poniesie odpowiedzialność za te oszustwa. kwestia czasu.
3
Bójcie się 2017-04-15 17:23
Nikt się nie umawiał na wolontariat. Mamy umowy, są dowody. Nie bądź taki mądry. To oszustwo i tyle.
1
malma35 2017-04-15 19:00
Dowody jakie? niszczenie dokumentów przed wysłaniem do firm a potem twierdzenie ,ze nie dopełniliśmy warunków umowy, macie pecha bo mamy świadków na fakt co robicie z dokumentami, ja wam nie popuszczę i inni tez, a pracownik na etacie musi otrzymać wynagrodzenie nie zależnie od tego czy siedzi czy leży, a jak wy śmieciówki dajecie i jeszcze za nie nie płacicie , żenada
1
bójcie się 2017-04-15 22:38
Ktoś rzucił cegłą w okno dziennikarki. Atak łączy ona z publikacją, w którym opisała samowolne konwojowanie wesela przez powiatowego policjanta. Za pomoc w ujęciu sprawcy wyznaczono nagrodę - 500 złotych. Materiały podobne Radiowóz konwojował wesele. Policja wyjaśnia sytuację Nagana dla policjanta za samowolne konwojowanie wesela Joanna Hramitko opisała we wrześniu w Dzienniku Bałtyckim ślub w Redkowicach konwojowany przez miejscową policję. - Wyszłam z domu i pierwsze co usłyszałam, to dźwięk policyjnego koguta. Potem pojawiła się kolumna samochodów oraz radiowóz policyjny z włączonymi sygnałami dźwiękowymi i świetlnymi. Ku mojemu zaskoczeniu radiowóz policyjny wstrzymał ruch na skrzyżowaniu w Redkowicach, aby przepuścić auta weselników. Było jedno wielkie zamieszanie - mówi dziennikarka. reklama Przeszkadza Ci nieświeży oddech!? Masz pasożyty! Tani produkt zabije je w 1 noc Przeszkadza Ci nieświeży oddech!? Masz pasożyty! Tani produkt zabije je w 1 noc Co jeść w nocy, by schudnąć? Co jeść w nocy, by schudnąć? O tym, że konwojowanie orszaku weselnego było samowolne, bez zgody przełożonych szybko udało się potwierdzić. Jesz cze tego samego dnia komendant powiatowy policji w Lęborku wszczął postępowanie w tej sprawie. To zresztą była już kolejna w krótkim czasie wpadka powiatowych policjantów. Mieli na swoim koncie także dostarczenie jedzenia radiowozem na łebskim deptaku. Temat z Redkowic opisały także inne media. Niedługo później dziennikarka stała się ofiarą ataku. Ktoś cegłą wybił jej okno. Joanna Hramitko twierdzi, że zbieg wydarzeń w czasie nasuwa podejrzenie, że zrobił to ktoś niezadowolony z publikacji artykułów. - Około godziny 22 usłyszałam krzyk mojej mamy - relacjonuje dziennikarka. - Gdy zbiegłam na dół, zobaczyłam, że w szybie jest dziura, a na podłodze leży cegła. Jestem przekonana, że to zdarzenie miało związek z ujawnieniem przeze mnie konwojowania wesela. Tym bardziej, że gdy usiłowałam zrobić zdjęcie podczas tej akcji policjantów, wszyscy weselnicy mnie widzieli. Dziennikarka o zdarzeniu poinformowała policję. Wszczęto postępowanie wyjaśniające. Hramitko rozmawiała też w tej sprawie osobiście z komendantem policji. Funkcjonariusze przesłuchali świadków i szukali sprawcy zdarzenia, później sprawę przejęła lęborska prokuratura. Jak dotąd sprawców nie ustalono. - Wykonuję swój zawód i nie zrobiłam nic sprzecznego z prawem - dodaje dziennikarka. - Policjant, który konwojował wesele kolegi, powinien mieć żal tylko do siebie, że zrobił to bez pozwolenia przełożonych. Wyszło na to, że załatwiał swoją prywatną sprawę służbowym autem, który utrzymujemy ze swoich podatków. Zresztą wątpliwości w tej sprawie podzieliła sama policja. W październiku zakończono postępowanie w sprawie funkcjonariusza, który wykorzystał wówczas radiowóz do konwojowania weselników swojego kolegi. Został on karany naganą i karą finansową. Kilka dni temu wyznaczono nagrodę 500 zł dla osoby, która przyczyni się do ujęcia sprawcy ataku. - Osoby, które przekażą nam informacje, mogą liczyć na anonimowość - zapewnia asp. Daniel Pańczyszyn, oficer prasowy KPP Lębork.

Czytaj więcej: http://www.gp24.pl/wiadomosci/lebork/art/4762695,cegla-w-okno-dziennikarki-czy-to-atak-za-artykul,id,t.html
agent 2017-04-16 20:07
Prosze o interwerncję i o usuniecie spamu z 15.05 2017 od godz. 20-tej, nie dotyczą Kredytum.
1
agent 2017-04-16 20:45
z 15.04.2017 oczywiście
1
bójcie się 2017-04-16 23:14
Komendant Powiatowy Policji w Lęborku mł. insp. Jacek Partyka zakończył postępowanie wobec funkcjonariusza, który samowolnie konwojował orszak weselny w Redkowicach. Kup prenumeratę cyfrową Głosu Pomorza Materiały podobne Radiowóz konwojował wesele. Policja wyjaśnia sytuację Radiowóz konwojował wesele. Policjant zapłaci karę pieniężną - Funkcjonariuszowi wymierzono karę nagany i dodatkowo zostanie on także obciążony karą finansową przewidzianą przez nasz regulamin - poinformował asp. Daniel Pańczyszyn, oficer prasowy KPP Lębork. - Wymierzenie tak surowej kary wiąże się utratą części nagrody rocznej tzw. "trzynastki" oraz powoduje, że funkcjonariusz przez pół roku nie będzie awansowany i nagradzany. Do konwojowania służbowym radiowozem orszaku weselnego doszło w sobotę 24 września. "Głos Pomorza" zajął się tematem po sygnale o mieszkańców Redkowic, którzy widzieli sytuację. reklama To jedzenie jest największym wrogiem tłuszczu! 23kg mniej w jeden miesiąc! Rano To jedzenie jest największym wrogiem tłuszczu! 23kg mniej w jeden miesiąc! Rano 1 szklanka rano, 7 dni w tygodniu, -7 kg tłuszczu 1 szklanka rano, 7 dni w tygodniu, -7 kg tłuszczu - Wybiegłam na podwórko słysząc sygnał samochodu policyjnego. Myślałam, że to wypadek. Okazało się jednak, że policjanci tak hucznie konwojują orszak weselny - powiedziała nam pani Karolina (dane do wiadomości redakcji). - To skandal, żeby w taki sposób wykorzystywać sprzęt, który powinien przecież służyć do poprawy bezpieczeństwa. Tym bardziej, że tyle się teraz mówi o potrzebie oszczędzania w policji - mówiła na naszych łamach pani Karolina z Redkowic (dane do wiadomości redakcji). Oburzeni mieszkańcy Redkowic poinformowali nas, że radiowóz na sygnale konwojował orszak weselny, który z tej miejscowości dojechał aż do Nowej Wsi Lęborskiej. Policjanci potwierdzili, że radiowóz został wykorzystany bez zgody przełożonych i rozpoczęli postępowanie wyjaśniające wobec funkcjonariusza drogówki, który konwojował wesele.

Czytaj więcej: http://www.gp24.pl/wiadomosci/lebork/art/4760901,nagana-dla-policjanta-za-samowolne-konwojowanie-wesela,id,t.html
malma35 2017-04-17 11:35
Po Bójcie sie pisała dziewczyna pokrzywdzona teraz podszywają sie teraz oni, proszę o usunięcie spamu dotyczy postów święta, ii odnośnie konwoju, posty z 15-04-2017, to jest rzekome działanie z ich strony .
2
Gość 2017-04-17 21:02
Kredytum zmieniło swoją stronę główną, właśnie zaczęła działać. Czyżby kolejny start ?
agent 2017-04-17 22:10
Zalogować się jednak na tej stronie nie można, czyli lipa...
Malma35 2017-04-17 23:16
STRONA NOWA JEST TYLKO ADRES ZAPOMNIELI ZMIENIĆ. I INFOLINIA NUMER KTORY JEST NIAKTYWNY BO NIE ZAPLACILI RACHUNKU. DUMA MNIE ROZPIERA ZE TAK SZUMNIE SIE ZROBIŁO I CORAZ BLIŻEJ EPOKOWEGO WYDARZENIA Z DUMA BEDZIEMY PATRZEĆ JAK W KAJDANKACH ICH WYNOSZĄ ZA TE OSZUSTWA.
2
malma 2017-04-18 09:38
Kurcze ludzie z go work opamiętajcie tych oszustów sepcjalnie spamują, to forum na ich temat a jak chcą kogoś obrażać to niech założą inny post, bo to ich nie dotyczy. Właściciele go work nie macie pojęcia ile ludzi siew do mnie zgłasza ile osób codziennie dochodzi :) spamowanie z ich strony przeszkadza nam w działaniu, prosze nam pomóc i usuwać na inny temat kredytum
Gość 2017-04-18 10:13
Chcą pewnie ukryć temat przed google bo jest na pierwszym miejscu wyników wyszukiwania.
1
agent 2017-04-19 16:34
Dziwne..., posty dotyczące tematu Kredytum znikają, a spam sobie w najlepsze tkwi na tej stronie...
Gość 2017-04-19 17:43
I tak administracja reaguje całkiem inaczej niż kiedyś.Kiedyś były usuwane wszelkie niepochlebne info na temat kredytum, same pozytywy zostawały.Z tego co wiem było to robione na żądanie kredytum.
doradca 2017-04-19 17:58
Na wszelki wypadek warto ciekawsze wpisy archiwizować na bieżąco, skoro są pospiesznie usuwane. Mogą czasem w razie wątpliwości wiele wnieść do sprawy...
malma35 2017-04-19 19:13
Pamiętajmy że spółkę Kredytum Tworzą nie tylko Państwo K. ale rownież inne osóby o czym świadczy KRS , więc proszę wszystkich będących ze mną w koncie i chcących odzyskać swoje pieniądze, o kontakt niebawem zbiorowy pozew do prokuratury w którym mamy zamiar ponieś do odpowiedzialności wszystkich z zarządu bo jak większość pracowników i współpracowników wie że każdy wiedział co tam sie dzieje i na to sie godzili więc są współwinni
malma35 2017-04-19 19:20
Kredytum świeże informacje od pracowników firmy wykupuje są możliwość usunięcia negatywnych wpisów. Prosimy zespół GO WORK o usunięcie spamów, usuniecie spamów będzie znaczyło ze to co twierdzą pracownicy wewnętrzni spółki kredytum będzie nieprawdą, bo w tym momencie mamy wrażenie że GO WORK nie sprzyja poszkodowanym
pobożny 2017-04-19 19:55
Z tego co wiem to od pomocy poszkodowanym są odpowiednie organy państwowe, gowork nie może działać łamiąc przepisy polskiego prawa oraz własnych regulaminów więc co wy chcecie od gowork? serwis gowork nie ma nic z tego co się tu wypisuje więc będą działać tak jak im prawo pozwala oraz własne regulaminy.
4
malma35 2017-04-19 20:54
Tak tylko ze to portal o pracodawcach i negatywne opinie nie powinny być tak traktowane, jak inni mogą sie dowiedziec o oszustwach
Weronika 2017-04-20 14:26
Jeżeli jakiś komentarz został zarchiwizowany, to musiał być on niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl
agent 2017-04-20 14:35
Pan Weroniko, czy zatem artykuły spamujace nie dotyczace Kredytum "bójcie się", które od kilku dni przybywają sa zgodne z regulaminem go work??? Proszę o interwencję i usunięcie spamu.
2
Gość 2017-04-20 16:33
Tak te artykuły z pewnością wiele wnoszą do tematu.
1
Były pracownik 2017-04-20 21:59
Jeżeli lubisz pracować za darmo to polecam.
Obeznany 2017-04-20 22:14
Malma jest byłym agentem Kredytum, nie żadnym łowcą długów. Polecam współprace z nią. Najlepiej zgłosić im wniosek o upadłość, gdyż długi są wyższe zdecydowanie jak kapitał zakładowy.
Gośc 2017-04-20 23:10
Nie mogą zgłosić wniosku o upadłość.Taki wniosek można owszem zgłosić, ale w terminie 14 dni od chwili gdy istnieje możliwość niewypłacalności.Jeśli termin nie jest zachowany zarządowi grozi odpowiedzialność cywilna jak i karna. A Pani Ż. całkiem niebrzydka kobieta i co teraz w pasiaki? Bo mąż uniknie odpowiedzialności, nie pełni żadnej funkcji w spółce.
2
Jan Serce 2017-04-20 23:38
malma35 od roku pisze o wielkiej burzy medialnej jaką miała wywołać w sprawie kredytum. Co zrobiła faktycznie to sami widzicie. Uważajcie na swoje dane osobowe jakie jej udostępniacie.
3
Zającowski 2017-04-21 09:30
Malma to w rzeczywistości prezeska Kredytum. Uważajcie na nią.
malma35 2017-04-21 10:11
jakiego roku ? od listopada jak już , zebrania kilkuset agentów trwa jeden dzień? zakładanie spraw i spotykanie sie z ludźmi tel rozmowy nieraz po godzinie z kilkuset osobami myślisz ze trwa miesiąc, niestety nie a dodatkowo dochodzą codziennie po naszych wpisach nowe osoby. Jeżeli tak myślisz jesteś idiotą, jeżeli chronisz te bande albo u nich pracujesz bo na to wygląda sam niebawem sie przekonasz ze to bagno. Sprawa na prokuraturze i przesłuchanie kilkuset osób tez nie trwa jednego dnia dlatego apeluję do was jeszcze raz zgłaszajcie sie.
malma35 2017-04-21 10:13
ty jestes chory ludziska wytłumaczcie Panu Pod nikiem Zającowski że od 2015 roku nie mam nic wspólnego z kredytum, do póki nie zaczęłą się jazda z brakiem odzyskania należności
mario 2017-04-21 10:18
Czy ktoś ma do nich aktualnego maila tak żebym mógł im wysłać sprzeciw wobec przetwarzania danych osobowy?
A może ktoś się orientuje czy ten adres w Kołobrzegu jest aktualny ?
Dzięki z góry za odpowiedź
malma35 2017-04-21 10:45
adres w Kołobrzegu jest nieaktualny to napewno wiemy, wiem też gdzie jest ich nowa siedziba ale nie mogę udostępnić na go work?
gośc 2017-04-21 11:53
Adres siedziby firmy to nie żadna tajemnica, co innego prywatne dane.
kolega 2017-04-21 14:37
ta firma to koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
asdasd 2017-04-21 15:38
Ma ktoś adres ich siedziby i e-mail?
Ciotexy codziennie spamią mi sms'ami o pożyczkach. Ba! Teraz to wysyłają sms'y, że nawet wniosek jest rozpatrywany! Dzwonić na ten ich frajerski telefon - nikt nie odbiera, bo po co?
1
Gość 19 2017-04-21 20:49
Tak nikt nie odpowiada, ale koszt połączenia to 28 impulsów czyli to ponad 28 złotych. Teraz naciąga na telefony . W SMS nie ma informacji na temat połączenia. Następny przekręt.
1
Gość 2017-04-22 10:53
A ja właśnie dostałem info od prawnika że sąd wyznaczył datę rozprawy przeciwko im.Ciekawe czy ktoś z nich się stawi.
Już nie mogę się doczekać jak posłucham ich przed sądem.
1
malma35 2017-04-22 14:19
Możesz na świadków nas powołać
Gość 2017-04-22 16:00
Nie muszę.Dlatego że w pewnym sensie sami się wcześniej przyznali (nawet pisemnie, i w kilka innych sposobów, nie będę tu pisać publicznie jak, widocznie chcą oszukiwać, ale nawet tego nie potrafią), to tylko formalność, mój prawnik twierdzi że jak sąd by im przyznał rację to sędzia musiałby być niespełna rozumu.
A po wyroku od razu leci od mojego prawnika wniosek o ogłoszenie upadłości spółki z wniosku wierzyciela.Sprawa karna też jest przygotowywana o próbę wyłudzenia, do czego także się ,,niechcący,, przyznali.
Nie napiszę tu oficjalnie kiedy termin rozprawy, ale jeszcze troszkę.I wtedy po wyroku chętnie zdam relację.
malma35 2017-04-22 16:50
Napisz do mnie na maila jeśli możesz malma35@interia.pl
Gość 2017-04-22 17:19
Nie napiszę.Kredytum ma bardzo dużo ,,podstawionych,, osób, o czym się przekonałem wielokrotnie.Pewnie domyślam się kim Jesteś (czyli osobą poszkodowaną, gdzieś tam jakieś kontakty mam), ale sorry, na razie chcę sam to załatwić.
Jednak jak ktoś by chciał być na rozprawie, dzień, dwa wcześniej podam datę, godzinę, sygnaturę akt publicznie.
Rozprawa jest jawna więc każdy może uczestniczyć jako ,,widz,, niestety tylko.
1
Khdw 2017-04-23 06:50
Kredytu sa przeniosło się na ul. Portowa 14 w Kołobrzegu
Zostaw swoją opinię o Kredytum.pl SA - Kołobrzeg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kredytum.pl SA