brak logo

Number One

Warszawa

Opinie o Number One

kierowca 2014-07-08 13:06:37
Kiedyś było dobrze, teraz coraz gorzej. Mniej zleceń, więcej kierowców, wyższa baza... trzeba wypróbować konkurencję.
1
Aktualny 2015-03-04 15:22:29
Zdecydowanie za dużo kierowców...
Kordek 2015-03-11 11:47:26
Już piąty miesiąc jazdy w Numberze, i z miesiąca na miesiąc coraz gorzej, coraz więcej kierowców a co za tym idzie mniej zleceń. W weekend oczy przecierałem ze zdumienia ilu mamy kierowców. Koledzy podrzućcie info gdzie warto przejść bo tu już zarobić się nie da...
2
night hunter 2015-05-16 14:51:46
Bywa róznie, po 1,5 roku pracy zaczęło się cos dziac. Kierowców bardzo dużo, ale doświadzrnie i czasem odrobina zwykłego szczęścia pozwala czasem coś zarobić. Kokosów nie ma i praca na noce jest ciężka, w dzień nie lubię jeżdzić po Warszawie bo korki wykończyłyby mnie psychicznie.
Piotrek 2015-05-20 12:16:40
Panie G, zlituj się !!!Przestań przyjmować kierowców.
Za ciasno już jest, w weekend miałem tylko 150zł w Piątek i 200 w sobotę przy 27 h godzinach pracy!!!
kierowca 2015-06-07 17:20:55
jaką mieliście nockę, bo u mnie masakra:(
5
Bubzo 2015-07-07 11:01:00
Jasne. Zastanów się jak zarabia Number One? Bardziej opłaca im się duża liczba kierowców czy mniejsza? Każdy kolejny to większy przychód za bazę.
1
olo 2015-10-28 00:39:03
Jestem taksowkarzem licencjonowanym, jezdze w korporacji gdzie oplata dzienna jest 1.80 zakm, postanowilem oszczedzi pare groszy i pojechalem number one i za doskonale mi znana trase zaplacilem te same pieniadze jak w mojej korporacji a moze nawet o 2-3 zlote wiecej, gdzie ta konkurencja, panowie? Moge podac nr rej. Auta!!
1
Jools 2016-01-19 23:23:51
Witam, myślę o rozpoczęciu jeżdżenia dla No.1. Polecił mi to znajomy, bo podobno da się w miarę zarobić 3-5 tys faktycznie przykładając się do roboty. Może ktoś to potwierdzić? Jak jest ze zleceniami? Tragedia czy po prostu tylko nieco gorzej niż wcześniej?
Xyz 2016-04-08 18:56:36
Ciekaw co powiecie o dyspozytorach moja opinia jest taka: pracuje tam fajna brygada mili uprzejmi zawsze pomogą doradza. To ludzie na których można liczyć.
Jasia 2016-08-01 14:40:20
Widzę, że tutaj do Krosna jest naprawdę dużo do roboty, wiem też, że nie ma na co totalnie narzekać, skoro firma jest taka dobra, powiem Wam, że ja to bym nawet na ulotki poszła, wiadomo, że nie jest łatwo, ale może potem coś więcej by było heheh buzia
Zostaw swoją opinię o Number One - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Number One