brak logo

Number One

Warszawa

Opinie o Number One

kierowca 2014-07-08 13:06
Kiedyś było dobrze, teraz coraz gorzej. Mniej zleceń, więcej kierowców, wyższa baza... trzeba wypróbować konkurencję.
1
Aktualny 2015-03-04 15:22
Zdecydowanie za dużo kierowców...
Kordek 2015-03-11 11:47
Już piąty miesiąc jazdy w Numberze, i z miesiąca na miesiąc coraz gorzej, coraz więcej kierowców a co za tym idzie mniej zleceń. W weekend oczy przecierałem ze zdumienia ilu mamy kierowców. Koledzy podrzućcie info gdzie warto przejść bo tu już zarobić się nie da...
4
night hunter 2015-05-16 14:51
Bywa róznie, po 1,5 roku pracy zaczęło się cos dziac. Kierowców bardzo dużo, ale doświadzrnie i czasem odrobina zwykłego szczęścia pozwala czasem coś zarobić. Kokosów nie ma i praca na noce jest ciężka, w dzień nie lubię jeżdzić po Warszawie bo korki wykończyłyby mnie psychicznie.
Piotrek 2015-05-20 12:16
Panie G, zlituj się !!!Przestań przyjmować kierowców.
Za ciasno już jest, w weekend miałem tylko 150zł w Piątek i 200 w sobotę przy 27 h godzinach pracy!!!
kierowca 2015-06-07 17:20
jaką mieliście nockę, bo u mnie masakra:(
8
Bubzo 2015-07-07 11:01
Jasne. Zastanów się jak zarabia Number One? Bardziej opłaca im się duża liczba kierowców czy mniejsza? Każdy kolejny to większy przychód za bazę.
1
olo 2015-10-28 00:39
Jestem taksowkarzem licencjonowanym, jezdze w korporacji gdzie oplata dzienna jest 1.80 zakm, postanowilem oszczedzi pare groszy i pojechalem number one i za doskonale mi znana trase zaplacilem te same pieniadze jak w mojej korporacji a moze nawet o 2-3 zlote wiecej, gdzie ta konkurencja, panowie? Moge podac nr rej. Auta!!
3
Jools 2016-01-19 23:23
Witam, myślę o rozpoczęciu jeżdżenia dla No.1. Polecił mi to znajomy, bo podobno da się w miarę zarobić 3-5 tys faktycznie przykładając się do roboty. Może ktoś to potwierdzić? Jak jest ze zleceniami? Tragedia czy po prostu tylko nieco gorzej niż wcześniej?
Xyz 2016-04-08 18:56
Ciekaw co powiecie o dyspozytorach moja opinia jest taka: pracuje tam fajna brygada mili uprzejmi zawsze pomogą doradza. To ludzie na których można liczyć.
Jasia 2016-08-01 14:40
Widzę, że tutaj do Krosna jest naprawdę dużo do roboty, wiem też, że nie ma na co totalnie narzekać, skoro firma jest taka dobra, powiem Wam, że ja to bym nawet na ulotki poszła, wiadomo, że nie jest łatwo, ale może potem coś więcej by było heheh buzia
ostrożny pasażer 2016-12-04 02:54
Uwaga na samochód Alfa Romeo WB 3000H. Gość jeździ w TAXI NUMBER ONE. Próbował mnie przewieźć na około przez pół Warszawy (pacan myślał, że śpię pijany, a ja prowadziłem ukrytą obserwację jednym okiem ;)).
2
rafik 2017-01-11 00:10
niestety 02.01 zapłaciliśmy bazę 700 zł i po raz kolejny telefon nie działa = nie m zleceń bo klienci nie mają jakk zamówić .. jestem wkur... bo po raz kolejny zaraz po zapłaceniu bazy jest taka sytuacjia.. i pewnei znowu bedzie 2 tygodnie przestoju.. naszczescie juz sie rozejrzalem i mam cos innego na oku a nie takie gow.. !
1
uuuuuu 2017-01-17 21:42
z każdym miesiącem jest coraz gorzej ... awaria telefonu ? caly czas awarie i nie raz po 2 tygodnie trwają ... a ostatnia 3 dni ... dyspozytorzy nie napiszą na terminal jak jest awaria ... jak wyjeżdżasz do pracy zadz na 22 i dopiero się loguj
smiecwiedz 2017-01-28 15:14
za dużo kierowców i czekasz w piątek noc w centrum godzine na kurs po jesteś 20 w kolejce. dziekuje bardzo.
Lichoniespi 2017-02-05 19:33
Pracuje bardzo krótko w N1 ( około 2 mc) ale już się przekonałem że jedna z pań dyspozytorki (kglownia) albo ma swoich faworytów albo myśli że wszyscy ludzie są glupkami,sprawdziłem że tylko przy jej dyżurach jest najwięcej odwołanych zleceń albo min. Taki przypadek? A bardzo często słyszę że jest opryskliwa i głupio mądra. Z reguły gdy mówi to jedna osoba nie wyciągam wniosków ale jak słyszę od kilkunastu (kierowcy,pasażerowie) to daje MiTo do myślenia. Słyszałem o jakimś dyspozytorów Slawku którego cwaniactwo ,pewność siebie i rutyna doprowadziły do stanowiska kierowcy,jeżeli tak to wielkiej krzywdy nie miał. Widocznie musiał być dobry.....?
1
stary 2017-02-06 19:45
Do kolegi "lichoniespi"jeżdżę już trochę w nnamberze i mogę powiedzieć jedno. Tak jak w każdej firmie są równi i równiejsi. Kasa misiu kasa. Każdy chcę żyć. Teraz jest gorzej bo kasa jest dzielona na dwa. Dlaczego ? Może się dowiesz kiedyś. Jak już mówiłem każdą firma ma ucho swojego prezesa i to ucho może więcej. Jeśli chodzi o Slawusia to myślisz że ma teraz gorzej będąc kiedyś najdłuższym stażem dyspozytorem. Sam sobie odpowiedź. W tej firmie nikomu się nie chcę sprawdzać dokładnie dyspozytorni. Najlepiej to wyrzucić jakiś kierowców z hukiem żeby pokazać działania. Powinna przyjść znowu wojna z cierpami to zostali by najtwrdsi. Jak szefostwo przyjmie jeszcze ze stu kierowców to wtedy może inni coś powiedzą. A tak na marginesie to życzę ci samych Modlinow , Pruszkowa , Piaseczna , NDworu , albo chociaż Legionowa. W każdą niedzielę.......buhahaha. pracuj misiu , pracuj......
Słabo się robi...kant 2017-02-17 15:29
Znowu zlecenia z giełdy przelatuje, dziś widziałem Modlin, nawet się nie zatrzymało a już niby podjęte. Żebym to widział sam to pewnie uznałem za złudzenie, ale widziało to trzech ludzi. Mogę podać dokładne namiary na zlecenie. 17.02.2017. Godz.około 10.00. To są kpiny z innych kierowców. Czyżby znowu handel. Może szefostwo weźmie się za to. Ktoś uważa innych za baranów.
1
kierowca n1 2017-02-26 08:29
A moje zdanie jest takie, ze cala firma to wielki przekret i pralnia kasy. Nabijanie lewych paragonow na kase w firmie zeby jakis podatek odprowadzic. ze niby cos sie dzieje i ze niby taka legalna firma. kasa ktora wplacamy na baze przekazywana jest z raczki do raczki. przypadek? nie sadze. i ludzie zatrudnieni na umowe zlecenie na kwote uwaga 250 zl. smiech na sali. gdzie tu legalnosc. ja jej nie widze. kierowcow cale mnostwo. wymagania co do aut coraz wieksze. i kolpaki im sie zachcialo. jakby auto nie moglo jezdzic bez nich. ale byc musza. bo to number one. slyszalem ze panu g ktos zrobil psikusa i zabawil sie oponami w jego pieknym samochodziku. przypadek? nie sadze.
1
Zostaw swoją opinię o Number One - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Number One