brak logo

Profbud

Poznań

Opinie o Profbud

hwd 2009-11-04 14:50:20
muł, dno... ...Profbud.
1
anonim 2009-12-15 16:00:58
-



uwaga na tą firme,tacy budowlańcy muszą wyginąć
anon i m 2012-05-13 14:00:35
nic ciekawego organizacja w kierowaniu budowa totalne dno a kierownictwo nie placi podwykonawca
animo 2012-05-15 10:59:32
Jakiej inwestycji to dotyczy
anonim 2012-11-26 09:11:10
Jeśli jesteś podwykonawcą uważaj(usunięte przez administratora). Kierownictwo jedno wielkie dno. (usunięte przez administratora) jest typowym cwaniakiem. Ogólnie mówiąc stawki chyba najniższe na rynku a faktury potrafi niepłacić miesiącami.
anonim 2012-11-26 09:27:47
Firma rozbójnicza. Niepłacą podwykonawcą. Zwodzą z podpisaniem umowy. (usunięte przez administratora). Kierownictwo to uczące się budować. Na każdej budowie topią firmy podwykonawcze niepłacąc im. Uwaga na firmę. Uwaga wierzyciele, PROBUD buduje teraz dla miasta w Rikietnicy koło Poznania
1
oszukany 2012-12-03 18:20:33
Uwaaaaaga na tą firmę. Zgadzam się z opiniami przedmówców. Firma totalne dno. W organizacji (usunięte przez administratora). Kierownictwo bezczelne, na temat prezesa można ogólnie napisać pisać: (usunięte przez administratora) ma wysokie mniemanie o sobie. Ogólnie biorąc nie polecam. Chyba że możesz czekać miesiącami za własnymi pieniędzmi i lubisz pracować za ochłapy.
1
xxx 2012-12-03 18:26:45
Informacja dla wierzycieli. Profbud obecnie buduje Centrum Sportu i Rekreacji z Galerią Handlową w Rokietnicy oraz dla Kaliskiego Przedsiębiorstwa Transportowego sp. z o.o.
iiiiiii 2012-12-28 11:13:29
Takie firmy powinny wyginąć.(usunięte przez administratora)w białych rękawiczkach a nasz rząd i urzędnicy (chociażby gminy które dają im robotę) patrzą i nic nie widzą twierdząc że jeśli w papierach brak zgłoszonych podwykonawców to jest OK. I tu mogą się srodze pomylić.
2013-08-21 16:26:49
totalne dno
2013-08-21 16:30:24
nigdy nie pracuj dlanich maja widykacje nikt im towaru nie sprzeda na przelw
2013-08-21 16:36:41
mam firme 18 lat ale czegos takiego nie widzialem riobili cerfur nie zaplacili instalatorowi 500000 maja spraewe sadowa nakleznosci widykacji za ubiegly rok 4000000 opamietaj sie nie pracuj dla nich
2013-09-13 15:27:04
FIRMA TYLKO Z NAZWY NIE DAJ SIE NABRAC(usunięte przez administratora) OLEJ ICH
kuba 2013-11-13 17:29:34
czy wy ludzie nie widzicie tego co w rokietnicy przeciez on tego nie zrobi na czas
1
ibis 2013-11-13 20:15:33
a jaki jest czas?
tak_tylko 2013-11-25 13:22:59
Ładne mamy prawo w Polsce. Firma przewala podwykonawców a sama dostaje w sierpniu następny kontrakt na budowę tym razem lodowiska krytego w Lesznie WLKP który ma zakończyć z początkiem grudnia 2013. Żeby było jasne, firma ta była tańsza o prawie 1 600 000 zł od drugiej oferty. Robotę dostał oczywiście najtańszy, a to że zapomniał zgłosić podwykonawców to tylko drobny szczegół. Znowu utopią kilka małych firm na tej inwestycji a miasto z Prezydentem Panem (usunięte przez administratora) i resztą świty z miasta i mosiru będą rozkładać ręce mówiąc że oni o niczym złym niewiedzą i ogólnie jest OK. Ludzie opamiętajcie się !!!!!!!!!!!
kuba 2013-12-02 16:01:09
firma ktora wygrywa przetargi dzieki niskej cenie apotem wykanczamale firmy
kara 2013-12-09 18:02:33
tak buduja jak hale - balon zawalil wiatr ksawery gdzie odbiory
kuba 2013-12-20 15:34:51
tak warto odpisac ( usunięte przez administratora ) zycze mu najgozej jak mozna
KUBA 2014-01-24 18:27:50
DLACZEGO USUWACIE INFORMACJE - PRAWDY MACIE UKŁADY ZWYKONAWCA POKAZCIE CO INI PISZĄ NIE LIKWIDUJCIE ICH BEDZIE TO PRZESTROGA DLA INYCH CZY WY NIE ROZUMIECIE ŻLUDZIE I RODZINA CIERPI BĄDZIE LUDZMI
nik 2014-02-06 19:05:33
to co sie dzieje w rokietnicy to kpina nabudowie 5 ludzi to sapanstwowe pieniadze
nik 2014-02-20 14:14:54
odcieli im prad nabudowie zaleglosci 42000 w rokietnicy budowa bez panska brak ochrony
2
kinga 2014-03-24 16:18:57
mieli odać hale w Rokietnicy styczeń luty marzec a tu klops jak wytumaczy sie gmina
Wojtek 2014-10-05 21:21:33
A już chciałem nazwać swoją firmę PROF-BUD. A tu lipa.
beton 2015-03-17 16:39:23
Pozdzielam waszą ocenę dotyczącą firm profbud od jak najgorszej strony, sam mialem z tą firmą wiele lat temu do czynienia i jezeli mogę wam wskazać drogę do sukcesu z tą firmą to na pewno i jak najszybciej droga sądowa. Ja sądziłęm sie kilka lat z nimi i inwestorem i zapłacili co do grosza z odsetkami. W sumie chętnie kupię wierzytelności profbudu :)
1
tenktos 2015-06-12 21:36:48
powiedzialem zeciedopodne maszktrolenikutoja pamietaminie zapomne
das 2016-05-13 21:56:33
a jak u ncih z pracą jako Specjalisty ds. obsługi klienta? bo chyba można na premii sporo u nich zarobić wydaje mi się.
Zostaw swoją opinię o Profbud - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profbud