logo violettas-pflegeagentur24h.de

violettas-pflegeagentur24h.de

Kaltenkirchen

Opinie o violettas-pflegeagentur24h.de

UrszulaS 2016-02-29 09:43:32
Jak najbardziej polecam tę agencję opiekunek!
Xsal 2016-03-07 13:48:48
Na początku podeszłam sceptycznie do współpracy (wiadomo kto by się nie bał jeśli wyjeżdża pierwszy raz) ale szybko przekonałam się, że Pani Violetta jest osobą bardzo miłą i uczciwą. Naprawdę polecam.
Perminka 2016-03-14 15:51:15
Nie pamiętam dokładnie,kiedy to było,ale szukając pracy dla znajomej natknęłam się na tą agencję. Wyjechałam i wróciłam zadowolona z gotówką jaką planowałam zarobić! Polecam
Mirelka67 2016-03-15 15:09:04
Agencja rzetelna i konkretna. Na pewno nie zostawią Was na "pastwę losu" :)
Na początku podeszłam troszkę sceptycznie do współpracy, ale szybko przekonałam się, że Pani Violetta jest osobą bardzo miłą i uczciwą.
Alba66 2016-03-16 15:42:51
Ja z tego co słyszałam na ich temat, to oferowane przez nich zarobki są wiarygodne i sprawdzone. Wiele osób ma na ich temat pozytywne opinie. Warto to wziąć pod uwagę przy szukaniu tego typu agencji. Ja dopiero planuje wyjazd z nimi dlatego sprawdzam ich opinie w necie. Napiszę jak wrócę :)
Walentynówka 2016-03-18 11:39:21
Wiele osób się nimi sugeruje, ale Ja uważam, że warto sobie samemu taką opinie wypracować, ponieważ to co jednych będzie cieszyć innych niekoniecznie. Ja zazwyczaj nie sugeruję się opiniami, bo nigdy nie wiem czy ktoś nie ma akurat gorszego dnia i chciał się na kimś wyżyć.
Petra_89 2016-03-21 14:12:48
Niestety ciężko wszystkim dogodzić, a tyle ile jest osób tak samo pomysłów, potrzeb i wymogów co do pracy. Może warto sememu przekonać czy wam się opłaci wyjechać czy też nie?
Qentina 2016-03-22 15:04:16
W sumie każde doświadczenia w naszym życiu nas czegoś uczą. Nawet te złe mogą być bardzo pouczające i warto wyciągać z nich wnioski.
Co do namiarów nie uważam ich za złe ani niewiarygodne. Skorzystałam z pośrednictwa agencji mając na uwadze też te negatywne opinie. Na szczęście na mojej osobie nie znalazły one potwierdzenia :)
Temejko 2016-03-24 13:28:14
Wyjechałam i wróciłam z gotówką jaką planowałam zarobić. Polecam bardzo namiary.
Majka 2016-04-12 14:30:44
Jeśli ma się już doświadczenie w pracy jako opiekunka, to uważam, że ta praca to nic nowego. Jedyne czego w sumie wymagają, to znajomość języka niemieckiego. Uważam, że wynagrodzenie za pracę jest dobre więc warto śledzić dostępne oferty u pani Violetty jeśli szukacie pracy jako opiekunka w Niemczech.
Balika 2016-04-18 15:42:33
U pani Violetty pracuję jakieś 2 lata i przyznam, że jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy, zawszę mogę liczyć na pomoc w trudnych sytuacjach.
Co do pensji to dla mnie jest bardzo zadowalająca i przyzwoita. W Polsce mało gdzie tyle zarobię :/
selinii 2016-04-19 16:33:23
można nieźle zarobić i zdobyć nowe doświadczenia nie tylko zawodowe, ale i życiowe
a o to przecież chyba nam chodzi prawda!
polecam
Trepka 2016-04-20 15:31:16
Jeśli ktoś jest oszczędny to przywiezie sporo zarobionej gotówki do Polski, jeśli natomiast nie- to już jego strata i niech żałuje swojej rozrzutności.
Niech tylko później nie opowiada rodzinie, że go okradli :p
Altonija 2016-04-21 14:26:16
Dzięki tej agencji udało mi się w końcu znaleźć dobrą prace jako opiekunki dla osób starszych w Niemczech. Polecam szczerze namiary :)
Selsez 2016-04-25 15:17:28
Ja pracowałam dla kilku tego typu agencji. Za pośrednictwem pani Violetty praca była najlepsza i najbardziej poukładana. Polecam :)
MartaOlga 2016-05-25 08:48:23
Ja też nie mam co narzekać na współpracę z p. Violettą - pieniążki zawsze wypłacane na czas, warunki pracy takie jak w ogłoszeniu. Polecam gorąco!
Margolcia 2016-05-27 10:32:37
Ja również byłam w pracy w Niemczech rok temu w wakacje przez agencję Pani Violi i bardzo byłam zadowolona. W tym roku również się wybieram :)
Pati90 2016-05-27 10:52:41
Ja od dwóch lat pracuję w Niemczech przez p. Koper i nie było sytuacji, abym mogła się na nią uskarżać. Zawsze płaci na czas, kiedy kończy się współpraca z jakąś osobą to od razu daje kogoś nowego w zastępstwo więc można być spokojnym o dalszą pracę.
Marita87 2016-05-30 08:30:07
Pani Koper jest bardzo dobrym pracodawcom - zawsze uśmiechnięta, doradzi, pomoże, wypłaca na czas, stawki oferuje naprawdę dobre - te `1500 euro to bardzo dużo jak na Polkę w Niemczech :)
Tymonka 2016-05-30 08:56:18
Jak ktoś planuje wyjazd do Niemiec właśnie jako opiekunka osób starszych to polecam agencję Violetty Koper. Uczciwa agencja, która płaci dobrze i na czas.
Irka 2016-05-31 09:04:25
Byłam kilkukrotnie za granica jako opiekunka osób starszych i zdecydowanie najlepszą stawkę i warunki pracy oferuje agencja p. Koper. Tak więc polecam gorąco!
sarenka 2016-05-31 09:28:30
Widzę, że sporo osób chwali panią Violettę :) To super, bo wybieram się do pracy przez jej agencję już za niecały miesiąc! Trzymajcie kciuki!
Alana 2016-09-01 12:38:30
Ja z czystym sumieniem mogę polecić panią Violettę :) Wyjechałam jakiś czas temu do pracy, zarobki są naprawdę dobre, a praca nie jest przerażająca ;) Poza tym, w razie problemów, można liczyć na pomoc. I przede wszystkim - uczciwy pracodawca!!!
Martyna Kowalska 2016-09-02 14:22:06
Miałam okazję pracować jako opiekunka przy pomocy pani Violetty. Jestem zadowolona zarówno z pracy, jak i z szefowej. Od początku super kontakt, nie mam na co narzekać tak naprawdę. Jeśli tylko macie taką możliwość, to warto wyjechać i zarabiać lepiej :)
Karola Ś 2016-09-02 14:47:33
Praca u Pani Violetty to chyba jedna z najpopularniejszych form wyjazdu na Zachód : P Mi zdarzyło się tu pracować i mimo wszystko opinie mogę zostawić tylko pozytywną. Bezproblemowo, wszystko dało się po ludzku załatwić z zarządzającymi. No i ja trafiłam na magiczną podopieczną więc mogę tylko takich podopiecznych Wam życzyć!
Pietrzyk 2016-09-05 12:54:40
Prace w firmie wspominam bardzo dobrze - a mam porównanie z innymi agencjami pracy :) Ludzie podejście do człowieka, wspólne rozwiązywanie problemów i czasowe wypłaty. Polecam niezdecydowanym :)
Anna 2016-09-05 13:18:36
Pracuje dla Pani Violetty i to paręnaście miesięcy już. Do tej pory wszystko przebiega bezproblemowo i wypłata wypłacana jest na czas - na czym bardzo mi zależy. Polecam wyjeżdzającym :)
ewel0na 2016-09-06 11:32:04
Podopieczni jak podopieczni, bywają różni. Ale tak, to praca naprawdę ok. Pieniądze na koncie zawsze w terminie, konfliktów żadnych. Dla każdego kto się wybiera - warto!
Oleńka 2016-09-07 08:17:47
Praca dla Pani Violetty obyła się bez żadnych problemów! Wszystko jak najbardziej zgodne z umową, wypłata zawsze w terminie na koncie. Bardzo fajna opcja wyjazdowa dla każdego, kto poszukuje dodatkowych pieniędzy.
Lenka 2016-10-05 16:58:52
Uważam, że świetne miejsce pracy jako opiekunka w Niemczech. Dobre warunki i wynagrodzenie zgodne z umową. Ja już kilka razy współpracowałam z tą agencją i oczywiście polecam.
Jadzia 2016-10-11 14:56:47
Ja również nie miałam żadnych problemów z pracą w tym miejscu. Także bałam się trochę tych opinii, które zazwyczaj są różne, ale po przepracowanym miesiącu uważam, że praca naprawdę warta uwagi.
Anka 2016-10-17 12:25:45
Też polecam współpracę z tą agencją. Według mnie jest to uczciwa firma, dzięki której można znaleźć dobrą pracę w Niemczech, jako opiekunka.
Mariolka 2016-10-18 10:13:04
Też słyszałam, że praca bardzo dobra. Moja znajoma już od kilku lat jeździ za ich pośrednictwem do pracy w Niemczech, więc chyba się opłaca. Także zastanawiam się nad wyjazdem w najbliższym czasie.
Iwona 2016-10-19 10:14:41
Ja też nie miałam żadnych problemów związanych z pracą w tym miejscu i z pewnością jeszcze nie raz pojadę do pracy w Niemczech z tą agencją, bo zarobki są przyzwoite. Naprawdę dobra praca na stanowisku opiekunki.
Karolina 2016-10-21 16:19:49
Też współpracuję z tą agencją i jak dla mnie zarobki rzędu 1300-1500 euro są jak najbardziej ok. Agencja jest rzetelna, dlatego też warto im zaufać. Myślę, że każdemu mogę polecić pracę w tym miejscu.
Malwina 2016-10-26 15:12:12
Zarobki jak na taką pracę moim zdaniem są bardzo dobre. Na prawdę w tej agencji nie mogę narzekać, a wręcz mogę polecić ją każdemu z was.
Monika 2016-10-31 15:12:43
Miałam okazję pracować jako opiekunka u pani Violetty i jest bardzo zadowolona. Wysoki zarobek, ciekawa praca. A pani Viola bardzo miła i służąca pomocą ;)
Tina 2016-11-02 08:22:45
Hej. Ja również polecam panią Violettę Koper :) Sympatyczna i służąca pomocą :) Wypłata zawsze na czas, nie było nigdy żadnych komplikacji ;)
Maja 2016-11-02 08:42:45
Nie mogę się przyczepić do pani Violetty, bo uważam, że to świetny pracodawca. Nie ma żadnych problemów z otrzymaniem wypłaty, a jeśli pojawia się jakiś problem, to pani Viola służy pomocą :)
Ola 2016-11-02 14:28:29
Ja również preferuję pracę za granicą, a jeśli konkretnie o tę agencję chodzi, to uważam, że jest ona naprawdę rzetelna. Bezproblemowy kontakt i wypłaty również na czas. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam z oferty pracy w tej agencji.
Dominika 2016-11-09 15:47:17
No ja też agencję polecam, to dzięki nim udało mi się odłożyć trochę pieniędzy, jeden taki wyjazd i można naprawdę fajnie zarobić, a co dopiero wyjeżdżając do takiej pracy systematycznie.
Grażyna 2016-11-10 16:12:30
W Polsce ciężko było znaleźć pracą, a trafiłam przypadkiem na tą agencję oferującą pracę za granicą jako opiekunka. Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu. Zarobek dobry, a agencja bardzo pomocna.
Larka 2016-11-14 13:40:11
Ja też stwierdzam, że jest to dobra agencja pracy. Wahałam się długo co do pracy za granicą, ale uważam, że jest to naprawdę opłacalne, a jeśli chodzi o tę akurat agencję, to jest rzetelna i oferuje bezproblemowy kontakt.
Marzenka 2016-11-17 10:43:18
Ja także u nich pracowałam i uważam, że firma jest rzetelna i profesjonalna. Ofert maja sporo, więc zawsze można coś wybrać.
Jaga 2016-11-18 11:07:23
A ja również jestem zadowolona z wyjazdu. Praca nie jest zła, a głównym atutem jest z pewnością zarobek. Jeśli będzie taka okazja to z pewnością skorzystam jeszcze z oferty pracy w tej agencji.
Zuzka 2016-11-21 09:28:57
Ja także mogę polecić wam to miejsce. Świetna praca, więc warto zapoznać się z ofertami. Jeśli posiadacie doświadczenie w pracy jako opiekunka i znacie język Niemiecki, to ta praca jest również dla was.
Ana 2016-11-22 20:53:39
Wszystko pieknie ale zaplacic trzeba 300euro zusu polsce ksiegowa ile zostaje na reke przy zarobku 1500 euro? chyba ze jestes na zusie preferencyjnym to sie oplaca ale tylko przez 2lata przerabialam to i wiem jak funkcjonuja te sprawy do pani Violetty nic nie mam
Klaudyna 2016-11-28 09:35:59
Myślę, że agencja warta polecenia, sama systematycznie wyjeżdżam do pracy w tym miejscu no i puki co jestem zadowolona.
Paola 2016-11-29 11:50:12
Miejsce pracy jak najbardziej godne polecenia, więc warto przejrzeć sobie dostępną u nich ofertę. Zresztą widać, że dostępnych jest sporo pozytywnych opinii o tej agencji.
Klaudia 2016-11-30 09:30:01
Zdarza mi się czasem wyjeżdżać do pracy w Niemczech z tą agencją i jeszcze żadnych problemów nie miałam, więc myślę, że jak najbardziej warto tę agencję wybrać.
Zostaw swoją opinię o violettas-pflegeagentur24h.de - Kaltenkirchen
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie violettas-pflegeagentur24h.de