logo violettas-pflegeagentur24h.de

violettas-pflegeagentur24h.de

Kaltenkirchen

Opinie o violettas-pflegeagentur24h.de

Julitta 2017-01-20 10:55
Jestem bardzo zadowolona z pracy za pośrednictwem tej agencji. Naprawdę dobry i rzetelny pracodawca.
Amaria 2017-01-23 15:08
Dobra i rzetelna agencja pracy. Dużo ofert pracy i jasne warunki umowy. Sądzę, że agencja jest jak najbardziej warta polecenia.
AmandaAndzia 2017-02-17 16:44
Ja też jestem zadowolona jeśli chodzi o pracę w tej agencji. Chcąc pracować jako opiekunka w Niemczech, z pewnością warto zapoznać się również z ich ofertą.
Tereska 2017-02-20 10:35
Praca godna polecenia i jest to sprawdzona agencja, dlatego też uważam, że szukając pracy jako opiekunka w Niemczech można ich ofertę przyjąć bez obaw.
Martynka67 2017-02-21 13:36
Sądzę, że na tę agencję pracy nie można narzekać, jest to bardzo uczciwa agencja oferująca pracę na jasno określonych warunkach. Jeszcze nie zdarzyło mi się, aby coś było niezgodnego z umową.
Janina G 2017-02-27 12:22
Bardzo dobra praca, jeśli chodzi oczywiście o pracę na stanowisku opiekunki osób starszych. Zarobki dobre i jasna umowa. Według mnie praca w tym miejscu naprawdę jest godna polecenia.
S Katarina 2017-02-27 12:51
Z pewnością bardzo dobra i rzetelna firma. Jeśli szukacie dobrej pracy jako opiekunka w Niemczech, to mogę polecić wam właśnie to miejsce.
Darwina 2017-02-28 12:06
Z pewnością jest to jedna z firm, które oferują rzetelną i uczciwą pracę. Uważam, że zarobki są naprawdę dobre, dlatego też wszystkim polecam korzystanie z wystawianych u nich ofert.
Irenkaaa 2017-02-28 12:23
Sama pracowałam w tym miejscu kilka razy i nie mam żadnych zastrzeżeń co do tej firmy. Dobra i uczciwa agencja oferująca pracę jako opiekunka w Niemczech.
KrystynJ 2017-03-01 10:36 [użytkownik zarejestrowany]
Wyjątkowo uczciwa agencja pracy w niemczech, warunki które oferują potrafią spełnić. Praca dosyć łatwa jeśli ktoś lubi pracę z ludźmi i zna język. Naprawdę polecam wszystkim.
1
Vinly1985 2017-03-01 13:57
Praca naprawdę okay, nie narzekałem na nią. Poleciłem paru znajomym, każdy był zadowolony. Jednak trzeba znać język i umieć pracować z ludźmi. Agencja pracy godna polecenia
Jolanta 2017-03-01 14:41
Z czystym sumieniem mogę polecić pracodawcę. Bardzo miły kontakt, wypłaty na czas, praca również bardzo fajna. Jestem zadowolona, mam nadzieję, że nasza współpraca szybko się nie zakończy! :)
Klaudyna 2017-03-09 09:41
Też jestem zadowolona z pracy w tym miejscy, więc zgadzam się z powyższymi opiniami. Według mnie warto korzystać, gdy pojawia się u nich jakaś oferta pracy.
Lidia 2017-03-09 09:57
Ja o pracy w agencji pani Violetty nie mogę powiedzieć nic złego. Dobre zarobki oraz bezproblemowy kontakt. Już kilka razy pracowałam w tym miejscu i zawsze wszystko było ok.
Lena 2017-03-10 15:32
Dobra i solidna firma. Jak najbardziej polecam dostępne u nich oferty pracy.
Basia 2017-03-10 15:52
Ja tez jestem zadowolona z pracy w tym miejscu i polecam.
Karola 2017-03-20 13:47
Jak najbardziej polecam tę agencję pracy. Jest to dobra i rzetelna firma, a pieniądze zawsze wysyłane terminowo. Jeśli chodzi o pracę na stanowisku opiekunki osób starszych, to ciężko znaleźć lepszą ofertę.
Sabina Masny 2017-03-20 14:20
Ja również jestem bardzo zadowolona z pracy w tym miejscu, więc mogę polecić wam tą agencję pracy.
Lusia 2017-03-21 16:08
Jest to dobry i rzetelny pracodawca i nie zdarzyło mi się, aby mieć jakieś problemy z umową, dlatego też mogę polecić wam wszystkim tę agencję pracy.
Marlenka 2017-03-23 13:19
Ja również uważam, że agencja jest warta polecenia. Zarobki są naprawdę dobre i według mnie warto wyjechać do takiej pracy.
Karolcia 2017-04-05 12:38
To bardzo dobra praca, więc uważam, że godna polecenia. O dobrą agencję ciężko, a ta jest sprawdzona i rzetelna.
Joanna 2017-04-06 11:50
@Karolcia rozumiem, że jesteś zadowolona ze współpracy z firmą. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń.
Mariolka 2017-04-06 14:18
Ja także współpracowałam z nimi i wybrałam tę agencję dlatego, że posiada wiele dobrych opinii. Nie zawiodłam się, praca jest naprawdę dobra, na której można też nieźle zarobić.
Samanta 2017-04-07 11:24
Współpraca z agencją naprawdę dobra. Dobre warunki pracy, jak i wynagrodzenie. Jak dla mnie praca za pośrednictwem tej agencji jest naprawdę godna polecenia.
Emilka 2017-04-10 10:40
Solidny i rzetelny pracodawca. Jak dla mnie najlepsza agencja oferująca pracę jako opiekunka w Niemczech. Możecie sami sprawdzić szczegóły ich oferty.
Ewelina 2017-04-11 16:21
Też sądzę, że jest to firma godna polecenia, ponieważ pracowałam już u nich kilkakrotnie. Wymagana jest znajomość języka Niemieckiego, a poza tym chyba każdy da sobie radę.
Kasia 2017-04-12 10:37
Sądzę, że praca w tym miejscu jest warta uwagi. Mają sporo ofert i oferują jasne warunki pracy i terminowe wypłaty. Zobaczcie sami.
Witaminka 2017-04-19 14:03
Moim zdanie godna polecenia firma oferująca pracę w Niemczech. Jak dla mnie się opłaca i sama korzystałam z ich ofert już kilkukrotnie.
Iwonka 2017-04-19 14:41
Naprawdę dobra praca w Niemczech. Super zarobki, bardzo lubię wyjeżdżać do pracy w Niemczech za pośrednictwem tej agencji.
Pattka 2017-04-20 16:12
Bardzo fajna agencja pracy. Jak najbardziej polecam ich oferty, dobre zarobki, więc sądzę, że się opłaca wyjechać.
Zosia F 2017-05-24 13:09
Praca w tym miejscu jest naprawdę bardzo dobra, więc jak najbardziej warto wybrać ich ofertę. Wymagane w tej pracy jest doświadczenie na stanowisku opiekunki oraz znajomość języka niemieckiego. Praca za dobre wynagrodzenie.
Karolina 2017-05-26 14:42
Sądzę, że pracodawca godny polecenia. Praca na dobrych warunkach, no i fajne zarobki. Ja jak najbardziej jestem zadowolona z pracy jako opiekunka w Niemczech za ich pośrednictwem.
Mariola 2017-05-29 16:27
Pani Violetta to naprawdę dobry i rzetelny pracodawca i nie mogę narzekać na zarobki jak i na warunki pracy. Z pewnością warto przeglądać oferowane przez nich oferty, bo jest ich naprawdę sporo.
Kamila Irys 2017-05-29 16:53
Trzeba przyznać, że agencja dobra i sprawdzona. Szukając pracy zawsze przeglądam ich oferty.
Joanna 2017-05-30 10:19
@Kamila Irys @Mariola i wiele z Was pozytywnie wypowiada się na temat pracy w firmie. Chętnie jednak dowiemy się coś więcej na temat Waszych doświadczeń. Jak wygląda komunikacja z firmą? Jak długo od momentu aplikowania na ofertę pracy czeka się na rozpoczęcie pracy? W jakim zakresie można liczyć pomoc agencji? Wasze doświadczenia mogą być bardzo cenne dla osób, które właśnie szukają rzetelnej i sprawdzonej agencji pracy.
Mariola 2017-06-05 14:16
Kontakt z agencją jest naprawdę dobry, można bezproblemowo w każdej chwili skontaktować się z ich agentami telefonicznie, czy też przez e-mail. Jest wiele ofert od zaraz, więc myślę, że jest to duży plus dla tej agencji. Również koszty związane z przejazdem są zwracane. Uważam, że jest to solidna agencja, więc warto ją wybrać.
Martynika 2017-06-06 07:31
Do komunkacjii z Agencja uzywane sa wszystkie mozliwe a przede wszystkim takie , ktore sa najbardziejj dogodne dla danej Opiekunki komunikatory:
- SKYPE
- WhatsApp
- Email
- Telefon
Agencja odpowiada i pomaga bardzo szybko .

Polecam Agencje ,

Martynika
Lusia 2017-06-06 10:39
Ja uważam, że dużym atutem tej agencji jest bogata ilość ofert, czasami dostępne od ręki, a czasem oczekiwanie na pracę jest krótkie. Ja jestem bardzo zadowolona z pracy za ich pośrednictwem i polecam.
Karola 2017-06-07 10:20
Ja pracę w tym miejscu znalazłam od ręki. Jestem bardzo zadowolona, bo wcześniej już wiele dobrego o tej agencji słyszałam i teraz się w tym przekonałam. Naprawdę warci polecenia.
Nikolla 2017-06-08 15:53
Także uważam, że zarobki są dobre i wypłacane na czas, a dodatkowo agencja zapewnia łatwy kontakt. Sądzę, że są godni polecenia.
Malinka 2017-06-12 16:19
Jest to dobra i profesjonalna agencja zapewniająca dobrą pracę i niezłe zarobki. Jak dla mnie to jest ona naprawdę godna polecenia.
Oliwia 2017-06-16 16:43
Ja także mogę o tym miejscu powiedzieć same dobre słowa. Oferują bezproblemowy kontakt, szybko wyszukują zleceń dla zainteresowanych i oferują dobre zarobki. Jak najbardziej polecam tę agencję.
Kamila Lila 2017-06-19 10:12
Jest to moim zdaniem świetny pracodawca, zapewniający dobre zarobki i bezproblemowy kontakt. Jak najbardziej polecam wam ich ofertę.
Marinta 2017-06-26 10:14
Jeżeli chodzi o panią Violettę Koper, to uważam, że oferuje bardzo dobrą pracę. Bardzo dobre miejsce, więc myślę, również i was mogą zainteresować oferowane przez nich oferty.
Joanna 2017-06-27 13:05
Dużo z Was chwali sobie firmę jako pracodawcę. A jak ciężko dostać w niej pracę? Możecie też powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda proces rekrutacyjny? Takie dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które są trafiły na ten wątek szukając informacji na temat potencjalnego miejsca pracy.
Jolanta 2017-06-30 16:02
Współpracowałam z Panią Violettą kilka miesięcy i byłam bardzo zadowolona. Przemiły kontakt, praca również nie należy do ciężkich, wystarczą dobre chęci. Jestem bardzo zadowolona!
Bożena 2017-06-30 16:29
Bardzo porządna firma, współpracujemy ze sobą już kilka dobrych lat i jestem bardzo zadowolona!
Luiza 2017-06-30 16:54
Mogę szczerze polecić panią Violettę jako pracodawcę, od lat mamy świetny kontakt, współpraca bezproblemowa!
Joanna 2017-07-04 10:40
@Luiza
pracowałaś może za pośrednictwem innej agencji? Co wyróżnia tę na tle innych agencji z branży?
ela 2017-08-15 18:03
Witam serdecznie. Widze same pozytywne opinie o agencji .Czy z podstawa języka niemieckiego też przyjmujecie opiekunki do pracy ?? Prosze o kontakt na meila
ela_p8@interia.pl
Zostaw swoją opinię o violettas-pflegeagentur24h.de - Kaltenkirchen
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie violettas-pflegeagentur24h.de