logo violettas-pflegeagentur24h.de

violettas-pflegeagentur24h.de

Kaltenkirchen

Opinie o violettas-pflegeagentur24h.de

Larka 2016-11-14 13:40
Ja też stwierdzam, że jest to dobra agencja pracy. Wahałam się długo co do pracy za granicą, ale uważam, że jest to naprawdę opłacalne, a jeśli chodzi o tę akurat agencję, to jest rzetelna i oferuje bezproblemowy kontakt.
Marzenka 2016-11-17 10:43
Ja także u nich pracowałam i uważam, że firma jest rzetelna i profesjonalna. Ofert maja sporo, więc zawsze można coś wybrać.
Jaga 2016-11-18 11:07
A ja również jestem zadowolona z wyjazdu. Praca nie jest zła, a głównym atutem jest z pewnością zarobek. Jeśli będzie taka okazja to z pewnością skorzystam jeszcze z oferty pracy w tej agencji.
Zuzka 2016-11-21 09:28
Ja także mogę polecić wam to miejsce. Świetna praca, więc warto zapoznać się z ofertami. Jeśli posiadacie doświadczenie w pracy jako opiekunka i znacie język Niemiecki, to ta praca jest również dla was.
Ana 2016-11-22 20:53
Wszystko pieknie ale zaplacic trzeba 300euro zusu polsce ksiegowa ile zostaje na reke przy zarobku 1500 euro? chyba ze jestes na zusie preferencyjnym to sie oplaca ale tylko przez 2lata przerabialam to i wiem jak funkcjonuja te sprawy do pani Violetty nic nie mam
Klaudyna 2016-11-28 09:35
Myślę, że agencja warta polecenia, sama systematycznie wyjeżdżam do pracy w tym miejscu no i puki co jestem zadowolona.
Paola 2016-11-29 11:50
Miejsce pracy jak najbardziej godne polecenia, więc warto przejrzeć sobie dostępną u nich ofertę. Zresztą widać, że dostępnych jest sporo pozytywnych opinii o tej agencji.
Klaudia 2016-11-30 09:30
Zdarza mi się czasem wyjeżdżać do pracy w Niemczech z tą agencją i jeszcze żadnych problemów nie miałam, więc myślę, że jak najbardziej warto tę agencję wybrać.
Elena 2016-12-13 10:53
Też uważam, że agencja naprawdę dobra, a praca, choć wymagająca, to za odpowiednie wynagrodzenie. Zawsze chciałam pracować za granicą, a za pośrednictwem tej agencji to naprawdę czysta przyjemność.
Kamilkia 2016-12-14 09:33
Bardzo, ale to bardzo pozytywna osoba, a warunki pracy naprawdę dobre. Myślę, że godna polecenia praca na stanowisku opiekunki w Niemczech.
Malinka 2016-12-19 16:43
Praca bardzo fajna. Można bardzo dobrze zarobić, a jeśli o warunki umowy chodzi, to według mnie też są bardzo dobre. Według mnie agencja jak najbardziej na plus.
Kasia 2016-12-22 16:15
Fajna praca, chętnie wyjeżdżam na robotę za pośrednictwem tej agencji, jest naprawdę dobra i profesjonalna, a zarobki też dobre.
Amanda 2017-01-02 16:34
Również jestem zdania, ze agencja pracy bardzo dobra. Chcąc pracować jako opiekunka w Niemczech zawsze zapoznaje się z dostępną u nich ofertą.
Iza67 2017-01-03 16:37
Jak najbardziej polecam tego pracodawcę. Wynagrodzenie zawsze na czas, dobre warunki pracy.
Maja 2017-01-11 10:02
Dla mnie też praca okazała się być bardzo atrakcyjna. Jeśli więc chodzi o warunki pracy, to wszystkiego można dowiedzieć się przed przyjęciem oferty. Kontakt z agencją bardzo dobry, więc uważam, że łatwo można się z nimi dogadać.
Dominika 2017-01-12 13:06
To i ja powiem wam, że jest to dobra agencja, w której można zarobić dobrze pracując jako opiekunka w Niemczech. Myślę, że warto spróbować i sprawdzić, czy taka praca wam odpowiada.
Martencia90 2017-01-13 11:30
Sądzę, że dobra i rzetelna praca w której można fajnie dorobić. Moja znajoma często wyjeżdża za ich pośrednictwem. Ja byłam raz chętnie znowu zaplanuję tego typu wyjazd.
Anielka 2017-01-16 10:09
Ja też uważam, że jest to bardzo dobra agencja pracy oferująca pracę w Niemczech na stanowisku opiekunki. Myślę, że jeśli chodzi o jakość pracy jak i zarobki, to są one naprawdę dobre.
Zuzanna12 2017-01-17 10:33
Według mnie jest to bardzo miła pani, a oferowana przez niej praca warta polecenia. Jeśli też szukacie czegoś na stanowisku opiekunki dla osób starszych w Niemczech, to możecie przejrzeć sobie ich oferty pracy.
Felicja 2017-01-18 12:43
Dobry i rzetelny pracodawca. Jasne warunki umowy i fajne wynagrodzenie.
Julitta 2017-01-20 10:55
Jestem bardzo zadowolona z pracy za pośrednictwem tej agencji. Naprawdę dobry i rzetelny pracodawca.
Amaria 2017-01-23 15:08
Dobra i rzetelna agencja pracy. Dużo ofert pracy i jasne warunki umowy. Sądzę, że agencja jest jak najbardziej warta polecenia.
AmandaAndzia 2017-02-17 16:44
Ja też jestem zadowolona jeśli chodzi o pracę w tej agencji. Chcąc pracować jako opiekunka w Niemczech, z pewnością warto zapoznać się również z ich ofertą.
Tereska 2017-02-20 10:35
Praca godna polecenia i jest to sprawdzona agencja, dlatego też uważam, że szukając pracy jako opiekunka w Niemczech można ich ofertę przyjąć bez obaw.
Martynka67 2017-02-21 13:36
Sądzę, że na tę agencję pracy nie można narzekać, jest to bardzo uczciwa agencja oferująca pracę na jasno określonych warunkach. Jeszcze nie zdarzyło mi się, aby coś było niezgodnego z umową.
Janina G 2017-02-27 12:22
Bardzo dobra praca, jeśli chodzi oczywiście o pracę na stanowisku opiekunki osób starszych. Zarobki dobre i jasna umowa. Według mnie praca w tym miejscu naprawdę jest godna polecenia.
S Katarina 2017-02-27 12:51
Z pewnością bardzo dobra i rzetelna firma. Jeśli szukacie dobrej pracy jako opiekunka w Niemczech, to mogę polecić wam właśnie to miejsce.
Darwina 2017-02-28 12:06
Z pewnością jest to jedna z firm, które oferują rzetelną i uczciwą pracę. Uważam, że zarobki są naprawdę dobre, dlatego też wszystkim polecam korzystanie z wystawianych u nich ofert.
Irenkaaa 2017-02-28 12:23
Sama pracowałam w tym miejscu kilka razy i nie mam żadnych zastrzeżeń co do tej firmy. Dobra i uczciwa agencja oferująca pracę jako opiekunka w Niemczech.
KrystynJ 2017-03-01 10:36 [użytkownik zarejestrowany]
Wyjątkowo uczciwa agencja pracy w niemczech, warunki które oferują potrafią spełnić. Praca dosyć łatwa jeśli ktoś lubi pracę z ludźmi i zna język. Naprawdę polecam wszystkim.
1
Vinly1985 2017-03-01 13:57
Praca naprawdę okay, nie narzekałem na nią. Poleciłem paru znajomym, każdy był zadowolony. Jednak trzeba znać język i umieć pracować z ludźmi. Agencja pracy godna polecenia
Jolanta 2017-03-01 14:41
Z czystym sumieniem mogę polecić pracodawcę. Bardzo miły kontakt, wypłaty na czas, praca również bardzo fajna. Jestem zadowolona, mam nadzieję, że nasza współpraca szybko się nie zakończy! :)
Klaudyna 2017-03-09 09:41
Też jestem zadowolona z pracy w tym miejscy, więc zgadzam się z powyższymi opiniami. Według mnie warto korzystać, gdy pojawia się u nich jakaś oferta pracy.
Lidia 2017-03-09 09:57
Ja o pracy w agencji pani Violetty nie mogę powiedzieć nic złego. Dobre zarobki oraz bezproblemowy kontakt. Już kilka razy pracowałam w tym miejscu i zawsze wszystko było ok.
Lena 2017-03-10 15:32
Dobra i solidna firma. Jak najbardziej polecam dostępne u nich oferty pracy.
Basia 2017-03-10 15:52
Ja tez jestem zadowolona z pracy w tym miejscu i polecam.
Karola 2017-03-20 13:47
Jak najbardziej polecam tę agencję pracy. Jest to dobra i rzetelna firma, a pieniądze zawsze wysyłane terminowo. Jeśli chodzi o pracę na stanowisku opiekunki osób starszych, to ciężko znaleźć lepszą ofertę.
Sabina Masny 2017-03-20 14:20
Ja również jestem bardzo zadowolona z pracy w tym miejscu, więc mogę polecić wam tą agencję pracy.
Lusia 2017-03-21 16:08
Jest to dobry i rzetelny pracodawca i nie zdarzyło mi się, aby mieć jakieś problemy z umową, dlatego też mogę polecić wam wszystkim tę agencję pracy.
Marlenka 2017-03-23 13:19
Ja również uważam, że agencja jest warta polecenia. Zarobki są naprawdę dobre i według mnie warto wyjechać do takiej pracy.
Karolcia 2017-04-05 12:38
To bardzo dobra praca, więc uważam, że godna polecenia. O dobrą agencję ciężko, a ta jest sprawdzona i rzetelna.
Joanna 2017-04-06 11:50
@Karolcia rozumiem, że jesteś zadowolona ze współpracy z firmą. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń.
Mariolka 2017-04-06 14:18
Ja także współpracowałam z nimi i wybrałam tę agencję dlatego, że posiada wiele dobrych opinii. Nie zawiodłam się, praca jest naprawdę dobra, na której można też nieźle zarobić.
Samanta 2017-04-07 11:24
Współpraca z agencją naprawdę dobra. Dobre warunki pracy, jak i wynagrodzenie. Jak dla mnie praca za pośrednictwem tej agencji jest naprawdę godna polecenia.
Emilka 2017-04-10 10:40
Solidny i rzetelny pracodawca. Jak dla mnie najlepsza agencja oferująca pracę jako opiekunka w Niemczech. Możecie sami sprawdzić szczegóły ich oferty.
Ewelina 2017-04-11 16:21
Też sądzę, że jest to firma godna polecenia, ponieważ pracowałam już u nich kilkakrotnie. Wymagana jest znajomość języka Niemieckiego, a poza tym chyba każdy da sobie radę.
Kasia 2017-04-12 10:37
Sądzę, że praca w tym miejscu jest warta uwagi. Mają sporo ofert i oferują jasne warunki pracy i terminowe wypłaty. Zobaczcie sami.
Witaminka 2017-04-19 14:03
Moim zdanie godna polecenia firma oferująca pracę w Niemczech. Jak dla mnie się opłaca i sama korzystałam z ich ofert już kilkukrotnie.
Iwonka 2017-04-19 14:41
Naprawdę dobra praca w Niemczech. Super zarobki, bardzo lubię wyjeżdżać do pracy w Niemczech za pośrednictwem tej agencji.
Pattka 2017-04-20 16:12
Bardzo fajna agencja pracy. Jak najbardziej polecam ich oferty, dobre zarobki, więc sądzę, że się opłaca wyjechać.
Zostaw swoją opinię o violettas-pflegeagentur24h.de - Kaltenkirchen
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie violettas-pflegeagentur24h.de