logo violettas-pflegeagentur24h.de

violettas-pflegeagentur24h.de

Kaltenkirchen

Opinie o violettas-pflegeagentur24h.de

Altonija 2016-04-21 14:26:16
Dzięki tej agencji udało mi się w końcu znaleźć dobrą prace jako opiekunki dla osób starszych w Niemczech. Polecam szczerze namiary :)
Selsez 2016-04-25 15:17:28
Ja pracowałam dla kilku tego typu agencji. Za pośrednictwem pani Violetty praca była najlepsza i najbardziej poukładana. Polecam :)
MartaOlga 2016-05-25 08:48:23
Ja też nie mam co narzekać na współpracę z p. Violettą - pieniążki zawsze wypłacane na czas, warunki pracy takie jak w ogłoszeniu. Polecam gorąco!
Margolcia 2016-05-27 10:32:37
Ja również byłam w pracy w Niemczech rok temu w wakacje przez agencję Pani Violi i bardzo byłam zadowolona. W tym roku również się wybieram :)
Pati90 2016-05-27 10:52:41
Ja od dwóch lat pracuję w Niemczech przez p. Koper i nie było sytuacji, abym mogła się na nią uskarżać. Zawsze płaci na czas, kiedy kończy się współpraca z jakąś osobą to od razu daje kogoś nowego w zastępstwo więc można być spokojnym o dalszą pracę.
Marita87 2016-05-30 08:30:07
Pani Koper jest bardzo dobrym pracodawcom - zawsze uśmiechnięta, doradzi, pomoże, wypłaca na czas, stawki oferuje naprawdę dobre - te `1500 euro to bardzo dużo jak na Polkę w Niemczech :)
Tymonka 2016-05-30 08:56:18
Jak ktoś planuje wyjazd do Niemiec właśnie jako opiekunka osób starszych to polecam agencję Violetty Koper. Uczciwa agencja, która płaci dobrze i na czas.
Irka 2016-05-31 09:04:25
Byłam kilkukrotnie za granica jako opiekunka osób starszych i zdecydowanie najlepszą stawkę i warunki pracy oferuje agencja p. Koper. Tak więc polecam gorąco!
sarenka 2016-05-31 09:28:30
Widzę, że sporo osób chwali panią Violettę :) To super, bo wybieram się do pracy przez jej agencję już za niecały miesiąc! Trzymajcie kciuki!
Alana 2016-09-01 12:38:30
Ja z czystym sumieniem mogę polecić panią Violettę :) Wyjechałam jakiś czas temu do pracy, zarobki są naprawdę dobre, a praca nie jest przerażająca ;) Poza tym, w razie problemów, można liczyć na pomoc. I przede wszystkim - uczciwy pracodawca!!!
Martyna Kowalska 2016-09-02 14:22:06
Miałam okazję pracować jako opiekunka przy pomocy pani Violetty. Jestem zadowolona zarówno z pracy, jak i z szefowej. Od początku super kontakt, nie mam na co narzekać tak naprawdę. Jeśli tylko macie taką możliwość, to warto wyjechać i zarabiać lepiej :)
Karola Ś 2016-09-02 14:47:33
Praca u Pani Violetty to chyba jedna z najpopularniejszych form wyjazdu na Zachód : P Mi zdarzyło się tu pracować i mimo wszystko opinie mogę zostawić tylko pozytywną. Bezproblemowo, wszystko dało się po ludzku załatwić z zarządzającymi. No i ja trafiłam na magiczną podopieczną więc mogę tylko takich podopiecznych Wam życzyć!
Pietrzyk 2016-09-05 12:54:40
Prace w firmie wspominam bardzo dobrze - a mam porównanie z innymi agencjami pracy :) Ludzie podejście do człowieka, wspólne rozwiązywanie problemów i czasowe wypłaty. Polecam niezdecydowanym :)
Anna 2016-09-05 13:18:36
Pracuje dla Pani Violetty i to paręnaście miesięcy już. Do tej pory wszystko przebiega bezproblemowo i wypłata wypłacana jest na czas - na czym bardzo mi zależy. Polecam wyjeżdzającym :)
ewel0na 2016-09-06 11:32:04
Podopieczni jak podopieczni, bywają różni. Ale tak, to praca naprawdę ok. Pieniądze na koncie zawsze w terminie, konfliktów żadnych. Dla każdego kto się wybiera - warto!
Oleńka 2016-09-07 08:17:47
Praca dla Pani Violetty obyła się bez żadnych problemów! Wszystko jak najbardziej zgodne z umową, wypłata zawsze w terminie na koncie. Bardzo fajna opcja wyjazdowa dla każdego, kto poszukuje dodatkowych pieniędzy.
Lenka 2016-10-05 16:58:52
Uważam, że świetne miejsce pracy jako opiekunka w Niemczech. Dobre warunki i wynagrodzenie zgodne z umową. Ja już kilka razy współpracowałam z tą agencją i oczywiście polecam.
Jadzia 2016-10-11 14:56:47
Ja również nie miałam żadnych problemów z pracą w tym miejscu. Także bałam się trochę tych opinii, które zazwyczaj są różne, ale po przepracowanym miesiącu uważam, że praca naprawdę warta uwagi.
Anka 2016-10-17 12:25:45
Też polecam współpracę z tą agencją. Według mnie jest to uczciwa firma, dzięki której można znaleźć dobrą pracę w Niemczech, jako opiekunka.
Mariolka 2016-10-18 10:13:04
Też słyszałam, że praca bardzo dobra. Moja znajoma już od kilku lat jeździ za ich pośrednictwem do pracy w Niemczech, więc chyba się opłaca. Także zastanawiam się nad wyjazdem w najbliższym czasie.
Iwona 2016-10-19 10:14:41
Ja też nie miałam żadnych problemów związanych z pracą w tym miejscu i z pewnością jeszcze nie raz pojadę do pracy w Niemczech z tą agencją, bo zarobki są przyzwoite. Naprawdę dobra praca na stanowisku opiekunki.
Karolina 2016-10-21 16:19:49
Też współpracuję z tą agencją i jak dla mnie zarobki rzędu 1300-1500 euro są jak najbardziej ok. Agencja jest rzetelna, dlatego też warto im zaufać. Myślę, że każdemu mogę polecić pracę w tym miejscu.
Malwina 2016-10-26 15:12:12
Zarobki jak na taką pracę moim zdaniem są bardzo dobre. Na prawdę w tej agencji nie mogę narzekać, a wręcz mogę polecić ją każdemu z was.
Monika 2016-10-31 15:12:43
Miałam okazję pracować jako opiekunka u pani Violetty i jest bardzo zadowolona. Wysoki zarobek, ciekawa praca. A pani Viola bardzo miła i służąca pomocą ;)
Tina 2016-11-02 08:22:45
Hej. Ja również polecam panią Violettę Koper :) Sympatyczna i służąca pomocą :) Wypłata zawsze na czas, nie było nigdy żadnych komplikacji ;)
Maja 2016-11-02 08:42:45
Nie mogę się przyczepić do pani Violetty, bo uważam, że to świetny pracodawca. Nie ma żadnych problemów z otrzymaniem wypłaty, a jeśli pojawia się jakiś problem, to pani Viola służy pomocą :)
Ola 2016-11-02 14:28:29
Ja również preferuję pracę za granicą, a jeśli konkretnie o tę agencję chodzi, to uważam, że jest ona naprawdę rzetelna. Bezproblemowy kontakt i wypłaty również na czas. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam z oferty pracy w tej agencji.
Dominika 2016-11-09 15:47:17
No ja też agencję polecam, to dzięki nim udało mi się odłożyć trochę pieniędzy, jeden taki wyjazd i można naprawdę fajnie zarobić, a co dopiero wyjeżdżając do takiej pracy systematycznie.
Grażyna 2016-11-10 16:12:30
W Polsce ciężko było znaleźć pracą, a trafiłam przypadkiem na tą agencję oferującą pracę za granicą jako opiekunka. Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu. Zarobek dobry, a agencja bardzo pomocna.
Larka 2016-11-14 13:40:11
Ja też stwierdzam, że jest to dobra agencja pracy. Wahałam się długo co do pracy za granicą, ale uważam, że jest to naprawdę opłacalne, a jeśli chodzi o tę akurat agencję, to jest rzetelna i oferuje bezproblemowy kontakt.
Marzenka 2016-11-17 10:43:18
Ja także u nich pracowałam i uważam, że firma jest rzetelna i profesjonalna. Ofert maja sporo, więc zawsze można coś wybrać.
Jaga 2016-11-18 11:07:23
A ja również jestem zadowolona z wyjazdu. Praca nie jest zła, a głównym atutem jest z pewnością zarobek. Jeśli będzie taka okazja to z pewnością skorzystam jeszcze z oferty pracy w tej agencji.
Zuzka 2016-11-21 09:28:57
Ja także mogę polecić wam to miejsce. Świetna praca, więc warto zapoznać się z ofertami. Jeśli posiadacie doświadczenie w pracy jako opiekunka i znacie język Niemiecki, to ta praca jest również dla was.
Ana 2016-11-22 20:53:39
Wszystko pieknie ale zaplacic trzeba 300euro zusu polsce ksiegowa ile zostaje na reke przy zarobku 1500 euro? chyba ze jestes na zusie preferencyjnym to sie oplaca ale tylko przez 2lata przerabialam to i wiem jak funkcjonuja te sprawy do pani Violetty nic nie mam
Klaudyna 2016-11-28 09:35:59
Myślę, że agencja warta polecenia, sama systematycznie wyjeżdżam do pracy w tym miejscu no i puki co jestem zadowolona.
Paola 2016-11-29 11:50:12
Miejsce pracy jak najbardziej godne polecenia, więc warto przejrzeć sobie dostępną u nich ofertę. Zresztą widać, że dostępnych jest sporo pozytywnych opinii o tej agencji.
Klaudia 2016-11-30 09:30:01
Zdarza mi się czasem wyjeżdżać do pracy w Niemczech z tą agencją i jeszcze żadnych problemów nie miałam, więc myślę, że jak najbardziej warto tę agencję wybrać.
Elena 2016-12-13 10:53:56
Też uważam, że agencja naprawdę dobra, a praca, choć wymagająca, to za odpowiednie wynagrodzenie. Zawsze chciałam pracować za granicą, a za pośrednictwem tej agencji to naprawdę czysta przyjemność.
Kamilkia 2016-12-14 09:33:10
Bardzo, ale to bardzo pozytywna osoba, a warunki pracy naprawdę dobre. Myślę, że godna polecenia praca na stanowisku opiekunki w Niemczech.
Malinka 2016-12-19 16:43:29
Praca bardzo fajna. Można bardzo dobrze zarobić, a jeśli o warunki umowy chodzi, to według mnie też są bardzo dobre. Według mnie agencja jak najbardziej na plus.
Kasia 2016-12-22 16:15:34
Fajna praca, chętnie wyjeżdżam na robotę za pośrednictwem tej agencji, jest naprawdę dobra i profesjonalna, a zarobki też dobre.
Amanda 2017-01-02 16:34:11
Również jestem zdania, ze agencja pracy bardzo dobra. Chcąc pracować jako opiekunka w Niemczech zawsze zapoznaje się z dostępną u nich ofertą.
Iza67 2017-01-03 16:37:29
Jak najbardziej polecam tego pracodawcę. Wynagrodzenie zawsze na czas, dobre warunki pracy.
Maja 2017-01-11 10:02:58
Dla mnie też praca okazała się być bardzo atrakcyjna. Jeśli więc chodzi o warunki pracy, to wszystkiego można dowiedzieć się przed przyjęciem oferty. Kontakt z agencją bardzo dobry, więc uważam, że łatwo można się z nimi dogadać.
Dominika 2017-01-12 13:06:43
To i ja powiem wam, że jest to dobra agencja, w której można zarobić dobrze pracując jako opiekunka w Niemczech. Myślę, że warto spróbować i sprawdzić, czy taka praca wam odpowiada.
Martencia90 2017-01-13 11:30:38
Sądzę, że dobra i rzetelna praca w której można fajnie dorobić. Moja znajoma często wyjeżdża za ich pośrednictwem. Ja byłam raz chętnie znowu zaplanuję tego typu wyjazd.
Anielka 2017-01-16 10:09:28
Ja też uważam, że jest to bardzo dobra agencja pracy oferująca pracę w Niemczech na stanowisku opiekunki. Myślę, że jeśli chodzi o jakość pracy jak i zarobki, to są one naprawdę dobre.
Zuzanna12 2017-01-17 10:33:36
Według mnie jest to bardzo miła pani, a oferowana przez niej praca warta polecenia. Jeśli też szukacie czegoś na stanowisku opiekunki dla osób starszych w Niemczech, to możecie przejrzeć sobie ich oferty pracy.
Felicja 2017-01-18 12:43:18
Dobry i rzetelny pracodawca. Jasne warunki umowy i fajne wynagrodzenie.
Julitta 2017-01-20 10:55:58
Jestem bardzo zadowolona z pracy za pośrednictwem tej agencji. Naprawdę dobry i rzetelny pracodawca.
Zostaw swoją opinię o violettas-pflegeagentur24h.de - Kaltenkirchen
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie violettas-pflegeagentur24h.de