brak logo

ELGIS Garbatka

Ponikwa

Opinie o ELGIS Garbatka

2013-09-17 15:40:00
Witam,
czy jakieś nowsze opinie na temat tej firmy ktoś posiada? czy nadal jest tak jak piszą poprzednicy?
1
nowy 2014-02-02 21:01:40
staram się o pracę jako pomoc księgowej w tym zakladzie może powiecie coś więcej na temat tej księgowej
4
drummer 2014-04-09 14:16:55
witam, a jak atmosfera w biurze? moglibyście coś napisać więcej niż jedno zdanie na temat tej firmy?
2
tom.woj2377@onet.pl 2014-07-15 17:17:35
proszę o aktualne opinie o firmie Elgis.
1
tom.woj2377@onet.pl 2014-07-16 21:57:12
Rozmowa kwalifikacyjna z właścicielem firmy ELGIS-racjonalna.
Płaci i wymaga-to gospodarka kapitalistyczna.
Uśmiech i oczy córki uczestniczącej w rozmowie urocze-dekoncentrujące,ale miłe-gratulacje.
1
zdezorientowana 2015-05-20 15:55:15
Czemu pracowałeś tylko 3 miesiące? sam zrezygnowałeś czy to był okres próbny może? jak to jest z wypłatą, szef proponował czy sam musiałeś podać? dostałam zaproszenie na rozmowę i po tych komentarzach nie wiem czy jej nie odwołać choć to by była pewnie głupota... Jeśli możesz to powiedz ile miałeś tej podstawy. W tym dziale sprzedaży dużo osób pracuje?Jeszcze jedno pytanie: na rozmowie jakie zadawali Ci pytania?
Byłabym niezmiernie wdzięczna za odpowiedzi
2
Miro 2016-01-28 09:38:00
Ile kosztuje wyczyszczenie strony z negatywnych opinii?
Wcześniej było dużo opinii byłych pracowników (a takich jest dużo) i te opnie zniknęły.
2
lujza 2016-02-15 15:49:07
Jak najdalej
daro 2016-02-16 08:29:05
Od tego zakładu jak najdalej.
Gosia 2016-03-07 15:17:10
@ Mareczek Jak popracujesz w tej firmie to będziesz wiedział dlaczego jak najdalej. Rzeczywiście było tu dwa razy więcej negatywnych opinii niż pozytywnych, ale ich nie ma...
były pracownik 2016-04-26 09:08:28
A może warto skontaktować się z byłymi pracownikami firmy ELGIS ?
Pełno ich pracuje w innych firmach z byłego woj. radomskiego. Wtedy otrzyma się rzetelne opinie.
1
Devil 2016-09-14 08:16:04
Jestem byłym pracownikiem tej "magicznej" firmy - co chcecie wiedzieć ??
1
mandarynka 2016-09-14 10:16:16
Specjalista Techniczny ds. oświetlenia jest potrzebny nowy w firmie
Zostaw swoją opinię o ELGIS Garbatka - Ponikwa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELGIS Garbatka