Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRAN

Pracowałeś w firmie PRAN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-18 11:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to po problemie... projekt odwołany więc wyjazdu 26 nie będzie. Za mało godzin więc firma nie potrzebuje nowych pracowników...
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-09-18 12:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dobrze, bo i tak nie podpisałam umowy, gdyż przewidywałam że tak będzie, zresztą rozmawiałam w tej sprawie z Paniami z biura w Opolu.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-09-19 16:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w środe 24.09.2014 do magazynu Randstad, praca przy oponach, załadunek, rozładuek?
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-09-20 16:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam i OSRZEGAM WSZSYTKICH !!!!!!!!!! omijajcie te firme z daleka nie ma godzin maksymalnie mialem 28h i zarobilem 130 E nie mam wiekowki warunki beznadziejne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moge podeslac wam swoje solarisy ( rozliczenia ) jak ktos chętny mam zdjecia swoje dziewczyny i innych znajomych którzy pracowali tam w czerwcu i lipcu i nikt nie zarobil powyzej 200 E tygodniowo
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-21 18:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damian, rozumiem, że pracujecie w ID Logistic? W grudniu tam jest sezon, a czy wczesniej cos też to trodno stwierdzic :/
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-09-24 16:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie omijajcie tą agencję szerokim łukiem (PRAN) ... kiedyś może było kolorowo ,dziś tylko okradają ludzi żeby za domek . ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-25 10:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli pomimo tego, że znowu szukają osób na stanowisko pakowacza nic się w temacie nie zmienia? Dalej brak godzin? Proszę napiszcie po ile dni pracujecie i po ile godzin w chwili obecnej? Albo ile jest się w stanie tygodniowo zarobić na czysto po odliczeniu domku i ubezpieczenia? Będę wdzięczna za dokładne info.
zdjecie uzytkownika
garry - 2014-09-25 16:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja PRAN to specjalista w dziedzinie rekrutacji i selekcji polskich pracowników w zawodach produkcyjnych i technicznych na rynki międzynarodowe. Koncentrują się na interesach i potrzebach zarówno pracodawcy, jak i pracownika. W swoich ogłoszeniach zazwyczaj oferują stałą pracę, atrakcyjne wynagrodzenie oraz bezpłatne zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-09-25 17:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.
Pracuję w ID Logistic jako order-picker sprzętu elektronicznego pod miastem Tilburg.
Wstępnie praca miała się rozpocząć od następnego dnia po przyjeździe do Holandii, ale wyznaczony czas na podpisanie kontraktu i testy zajął pierwszy tydzień ( zaznaczam , że bezpłatny - ale należy opłacić łóżko 78 E i 17 E za ubezpieczenie ).
Pomimo gorących zapewnień ze strony biura Pran o wykonaniu 36 h tygodniowo - praca odbywa się 3 - 4 dni w tygodniu ( 7 h dziennie ) czyli 21/28h na tydzień.
Zaś wszystko uzależnione jest od zamówień i zapotrzebowania na telewizory i ogólnie sprzęt firmy Sony.
Wypłaty z rzędu 160 - 180 E tygodniowo ( po odciągnięciu opłat za łóżko i ubezpieczenie ). Kwaterunek w domkach 4-osobowych przerobionych dla 6-ciu osób w niektórych mieszka i 7 osób !!! W pracy atmosfera grobowa, mobbing ze strony przełożonych. Jawne przejawy dyskryminacji. Czas na zerwanie umowy 2 tygodnie. Trzeba nazbierać na powrót do Polski.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-09-25 17:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.
Pracuję w ID Logistic jako order-picker sprzętu elektronicznego pod miastem Tilburg.
Wstępnie praca miała się rozpocząć od następnego dnia po przyjeździe do Holandii, ale wyznaczony czas na podpisanie kontraktu i testy zajął pierwszy tydzień ( zaznaczam , że bezpłatny - ale należy opłacić łóżko 78 E i 17 E za ubezpieczenie ).
Pomimo gorących zapewnień ze strony biura Pran o wykonaniu 36 h tygodniowo - praca odbywa się 3 - 4 dni w tygodniu ( 7 h dziennie ) czyli 21/28h na tydzień.
Zaś wszystko uzależnione jest od zamówień i zapotrzebowania na telewizory i ogólnie sprzęt firmy Sony.
Wypłaty z rzędu 160 - 180 E tygodniowo ( po odciągnięciu opłat za łóżko i ubezpieczenie ). Kwaterunek w domkach 4-osobowych przerobionych dla 6-ciu osób w niektórych mieszka i 7 osób !!! W pracy atmosfera grobowa, mobbing ze strony przełożonych. Jawne przejawy dyskryminacji. Czas na zerwanie umowy 2 tygodnie. Trzeba nazbierać na powrót do Polski.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-29 16:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Justyna, czyli generalnie nie polecasz pewnie ;p A ja ciągle się zastanawiam czy jechać i łudzę, że może się coś rozkręci z godzinami...
zdjecie uzytkownika
danny - 2014-09-29 21:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magda_ My tez właśnie z kumplem dostaliśmy ofertę pracy od nich na order pickera i raczej sprobujemy, jedziemy wlasnym samochodem, jakbys jechala tez to mozemy cie zabrac pozdro
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-30 11:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danny - 2014-09-29 21:17:29]:
A którego jedziecie, lub zaczynacie pracę i gdzie? Jc to za z chłopakiem byśmy jechali na 9.10 na pakowanie, ale narazie nawet nie jesteśmy w projekcie bo z wcześniejszych zrezygnowaliśmy więc trzeba by pytać w biurze czy w ogóle nas wpiszą ;p
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-09-30 16:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jutro wyjezdzam do pracy z pranu , dokladnie skierowany zostalem do agnejci randstad . praca ma polegac na rozladunku tirow/kontenerow z psia karma. wie ktoś coś o tej pracy ? sa godziny ?
zdjecie uzytkownika
Rzeźnik - 2014-10-02 21:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś pracował przez tą firmę w Belgi w mieście Gent, zawód Rzeźnik?
Jak jest? wszystko co mówią przed wyjazdem się zgadza itp?
zdjecie uzytkownika
Rumcajs - 2014-10-03 17:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-09-30 16:16:25]:
Witam Michał! Ja mam podpisac umowe w poniedzialek, wyjazd we wtorek też na karme. Daj znać jak bedziesz na miejscu co i jak. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Ori - 2014-10-07 18:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Damian - 2014-09-20 16:09:45]:
Witaj Damian słuchaj mógłbyś podesłać te dowody jak napisałeś wyżej mi na email bo mam zamiar pojechać przez nich ale chcem się upewnić czy warto i żeby się nie wpierdzielić w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mój email to oporest@gmail.com z góry dzieks
zdjecie uzytkownika
oreo - 2014-10-09 20:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od października mają tutaj nowe ogłoszenie pracy. Siec warsztatów samochodowych poszukuje kandydatów na stanowisko: Blacharza lub Lakiernika samochodowego z językiem angielskim lub niemieckim. - Praca w renomowanej sieci warsztatów samochodowych - Praca przy samochodach osobowych po wypadkach - Warsztaty są w różnych miejscowościach Oferują: - darmowe zakwaterowanie w mieszkaniach - pokrywamy koszty ubezpieczenia - zapewniają nowoczesne narzędzia prac - możliwość pracy na długo - zwracają koszty dojazdów do pracy Całkiem dobra oferta jak dla mnie.
zdjecie uzytkownika
Madprofesor - 2014-10-16 16:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojawiła się oferta do Tilburga/sony , są godziny ?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-17 08:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziska nie dajcie się nabić w butelkę.Chować się bo PRAN werbuje.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-10-20 13:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy juz ruszyło coś na pakowaniu w ID Logistic? Jest praca? Orderpickerzy widzę też są poszukiwani, ktoś się orientuje jak teraz wylądają te 2 stanowiska? Bardzi mi zależy na szybkiej odpowiedzi:)
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-10-21 10:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO WSZYSTKICH OSÓBB, KTÓRE PRACUJĄ W FIRMIE PRAN.

Jestem tutaj od miesiąca. Pracy nie ma. Dzisiaj już mam drugi dzień w tym tygodniu wolne, a dostałam na meila wiadomość, że poszukują osób do pracy.jeszcze... Napisaliśmy meila zwrotnego do Pani, z informacją, że pracy tutaj nie ma, robimy po dwa dni w tygodniu. Nie oczekiwaliśmy, że dostaniemy jakąkolwiek wiadomość zwrotną. Jednak udało się. Kobieta napisała, że jest w szoku, ponieważ Randstad wciąż piszczy o nowych ludzi, bo Ci co są tutaj nie wyrabiają. Na dowód babeczka prosi o wysłanie wiadomości z naszymi solarisami, aby miała pewność, że nie chodzimy do pracy.

Jej adres to: anna.domagala@pran.pl

PODAJCIE WIADOMOŚĆ DALEJ, NIECH BĘDZIE NAS JAK NAJWIĘCEJ!!!
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-10-22 09:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze aja właśne wczoraj dostałam oferte i mam jechac na pakowanie play station...i chyba zrezygnuje po takich opiniach wyjaz ma by ok 30.10..po co oni ludzi werbują jak nie ma wystarczająco dużo pracy,bzdura jakaśma pani z pranu do mnie dzisiaj dzwonic i chyba odmówię....
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-20
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
Poszukujemy kandydatów i kandydatek do pracy w centrum logistycznym.    Pakowanie elektroniki przy stołach. Nie dajemy gwarancji, że pary zamieszkają razem!   Wymagania:  - komunikatywna znajomość jezyka angielskiego - warunek konieczny! - możliwość wyrobienia zaświadczenia o niekaralności - możliwość przejścia na firmowe zakwaterowanie - dyspozycyjność od 31.10.2014 - 21.12.2014   Oferujemy: - pracę na warunk
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
eros - 2014-10-22 10:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzwonia bo przyczepy kempingowe w ktorych mieszkamy kosztuja od lebka 80€ wiec chca zarobic. Ja juz 3 dzien w tym tyg mam wolne.
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2014-10-22 13:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2014-10-21 10:34:11]:
Piszcie Pani Ania to konkretna osoba na pewno wam pomoże tylko musicie sie faktycznie zebrać przesłać te solarisy bo w przeciwnym wypadku pran nie będzie miał podkładki a Randstad im nie uwierzy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRAN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x