Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRAN

Pracowałeś w firmie PRAN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Glide - 2015-01-27 20:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjazd do sony na pakowanie playstation? Nie polecam. Po pierwsze Pracownik PRAN-u uzgodnił ze mną wyjazd po czym za godzinę zadzwonił że jednak "nie przedostał się pan przez proces rekrutacji". Po kilku tygodniach jednak dostałem się na wysławiony dział pakowania plejek. Przez święta jak i do dziś ludzie pracują tam po 2-3 dni w tygodniu, tempo tureckie tak ze po 6 godzinach idziesz do domu, no chyba że masz wspólny transport z innymi pracownikami to wtedy czekasz (nieodpłatnie oczywiście) na kantynie na resztę załogi. Warunki mieszkaniowe tragedia (droomguard) a jeżeli zdarzy Ci się być chorym to spotka cię kara w postaci dodatkowych kilku dni wolnych. Osobiście nie polecam i stwierdzam, ze nie zanosi się tam na zmiany na lepsze biorąc pod uwagę politykę randstadu.
zdjecie uzytkownika
eleonora - 2015-02-03 15:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam bo szukają bez doświadczenia, takich co to języka prawie nie znają.
Przez proces rekrutacji nie przejdziesz a ogłoszenia co chwile nowe wystawiają!!!
zdjecie uzytkownika
kilo321 - 2015-02-04 17:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Dostałem ofertę pracy z Pran na wyjazd do Holandi pakowanie mięsa w Groenlo.
Czy ktoś pracuje lub pracowała tam czy ta Agencja jest wypłacalna prawdziwa??
Jeśli ktoś cos wie proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
taki - 2015-02-10 20:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po co oni sie ogłaszaja jak się póżniej nie odzywają i w dodatku 1 wakat a pewnie 300 chetnych tak to ja moge czekac do śmierci aż mi zadzwonia
zdjecie uzytkownika
skwar - 2015-02-11 19:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czekam za telefonem z firmy pran mam jechac do pracy filetowania kurczaków do mc donalds i nie wiem czy warto jechac znam troche te agencjie pracy bo pracowlem przez rózne agencjie i niewiem czy warto jechac ???? moze ktos cos wie na ich temat bliżej??
zdjecie uzytkownika
karlajn - 2015-02-12 09:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się ktoś może w najbliższym czasie za pośrednictwem tej agencji do pracy w Goor przy kurczakach?
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-02-12 10:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jeszcze do jakiego miasta będę jechać, ale jadę do pracy przy kurczakach, jak ktoś też jedzie niech da znać.
zdjecie uzytkownika
karlajn - 2015-02-12 11:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja wlasnie mam jechac, albo 18 albo 23 lutego poczatek pracy i wlasnie u nich na stronie wyskoczyla mi informacja ze to w Goor. Ale caly czas czekam na dokumenty, ktore mialam dostac na maila...
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-02-12 14:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytałem trochę o firmie, połączyła się z inną i teraz się rozwijają. Masę ludzi zatrudniają w kilku państwach. Stawki maja trochę większe niż u konkurencji.
Jestem pozytywnie nastawiony i tez czekam na decyzję firmy, ale z moim doświadczeniem 14 chyba nie powinno być problemu. Może pojedziemy razem.
jakby co to tel. 730 513 191
tbp75@wp.pl
gg 2311054
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-02-12 14:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kilo321 - 2015-02-04 17:44:36]:
Co? Jak to bez doświadczenia i bez języka? Gdzie masz takie ogłoszenie?
Szukają z doświadczeniem i z przynajmniej podstawowym angielskim. Jeśli jesteś zarejestrowany jako bezrobotny ponad rok to masz większe szanse.
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-02-12 14:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mloda - 2014-12-10 20:13:53]:
Ile wyciągałeś na miesiąc przy kurczakach?
Napisz coś , jakie warunki itp jeśli możesz.
zdjecie uzytkownika
karlajn - 2015-02-12 18:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomeklublin - 2015-02-12 14:06:43]:
No ja wreszcie dostałam umowę przedwstępną żeby móc zapoznać się z warunkami i mam czekać na dalsze informacje co do terminu wyjazdu. Jak będę wiedziała coś nowego to się odezwę, może faktycznie wyjedziemy w tym samym czasie, zawsze byłoby raźniej :-)
zdjecie uzytkownika
ori - 2015-02-14 13:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomeklublin - 2015-02-12 14:06:43]:
ja też tam jade umowe wstepna juz podpisalem jak cos to w kontakcie robi2230@wp.pl
zdjecie uzytkownika
kania - 2015-02-17 13:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez jade z kolego na kurczaki, wyjazd ma byc w niedziele, dzwonila dzisiaj pani z Gliwic, praca w Goor a kwatera w Holten iles km dalej
zdjecie uzytkownika
Leman - 2015-02-17 22:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam wyjechać wraz ze swoją partnerką do pracy przy kurczakach w Hoogeveen, nazwa firmy to Heijs Food Products. Chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś już tam był i może coś przybliżyć? Jak sie tam pracuje, jak wygląda zakwaterowanie oraz wypłacalność pieniędzy. Praca jest na 52 tygodnie, jest możliwość zjazdów do domu przez ten czas? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-18 21:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Leman - 2015-02-17 22:18:20]:
podaj meila
zdjecie uzytkownika
Leman - 2015-02-19 09:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-02-18 21:21:26]:
m.lemansfd@gmail.com
zdjecie uzytkownika
bartek08 - 2015-02-20 12:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Leman - 2015-02-17 22:18:20]:
Cześć. Też dostałem ofertę wyjazdu na kurczaki do hoogeveen z biura PRAN. Dowiedziałeś się już jak tam jest. To będzie mój pierwszy wyjazd i nie chciałbym żeby okazał się klapą :/
zdjecie uzytkownika
Leman - 2015-02-21 00:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek08 - 2015-02-20 12:05:25]:
Witaj, mniej więcej się dowiedziałem. Osoba która poprosiła mnie o podanie maila, napisała i nie ma tam nic Negatywnego na temat pracy. Praca jest ciężka ale da sie przyzwyczaić, nie wiem czy mogę coś więcej napisać, ale zarobki też są dobre i zawsze na czas :)
zdjecie uzytkownika
Plaski85 - 2015-02-21 13:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam też mam wyjechać do Goor ale nie 23 tylko w nastepny tydzień to bedzie 28 luty jedzie ktos może tą drugą tura??jeszcze nie wiem czy wyjechac.Pracowałem 2 lata w Irlandii i tam nie było problemów ale to przez znajomego a tutaj do Holandii jade pierwszy raz i nie wiem czy warto:)Pozdrawiam Piotrek . Katowice.
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-02-23 20:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma tu ani jednej osoby która już pracuje w Goor przy kurakach?
może ma ktoś kontakt z jakimś pracownikiem. Chce jechać, ale chce też wiedzieć na co się mam nastawić.
zdjecie uzytkownika
xam - 2015-02-23 21:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalem propozycje rzeznika w belgi, ktos juz wyjechal i pracuje w belgi przez to biuro?prosze o informacje czy warto?
zdjecie uzytkownika
agula06 - 2015-02-24 23:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek08 - 2015-02-20 12:05:25]:
wlasnie zlozylam cv na pakowanie miesa czy hamburgerow nigdy w holandii nie bylam tylko we francji wiec obawiam sie czy transport w jedna i druga strone jest
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie rekrutacyjne przebieglo w b.milej atmosferze,znalazlam sobie telefonicznie te prace, pani z biura w Opolu (z reszta bardzo mila) skierowala mnie do najblizszego dla mnie biura posrednictwa pracy, gdzie czekano juz na mnie,na poczatek maly egzamin z j.angielskiego, potem dopelnienie formalnosci, podpisanie umowy. I tak zaczela sie moja przygoda z PRANEM
Pytania: Nie bylo ani trudnych, ani tez dziwnych pytan
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-26 10:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powoli juz mnie denerwuje ta firma,miał byc wyjazd do Goor do kurczaków,teraz niby jakieś opóznienie,człowiek musi sam dzwonic i sie dopytywac i nikt nic nie wie to po co te ogłoszenia że praca że wyjazd juz w ten weekend.Co mam sie spakować i czekać miesiąc bo może sie wyjedzie czy raczej nie...co za ludzie naprawde organizacja zero!
zdjecie uzytkownika
ryszardoo - 2015-03-03 17:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak stoi sprawa z tymi kurczakami? bo nie wiem czy jechać za nimi czy niekoniecznie? strasznie mi zalezy na tym,żeby się dowiedzieć czy opłaca się jechac i dlaczego ten wyjazd jest wstrzymany? strasznie mi zalezy na tych kurczakach, to moja jedyna i ostatnia nadzieja, prosze pomóżcie mi z tym kochani.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRAN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PRAN?
Zadaj pytanie