Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRAN

Pracowałeś w firmie PRAN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-06-30 17:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie moze ktos dnia 04.07 z czestochowy do utrechtu ? Jak tak to prosze o kontakt tutaj we dwoch bedzie zawsze razniej :)
zdjecie uzytkownika
ajaks - 2014-06-30 20:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@xxxx, a do jakiego typu pracy wyjeżdżasz, cos Cię kosztuje wyjazd, czy Pran wszystko pokrywa, w sensie ksozta dojazdu?
zdjecie uzytkownika
@ajaks - 2014-07-01 12:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozładunek tirów ja pokrywam koszt busa a zakwaterowanie potrocaja z wyplaty
zdjecie uzytkownika
aknikasz - 2014-07-04 21:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey jechałam z Pranu 2 razy jakieś 4 lata temu. Raz trafiłam do DHL - było super ale warunki mieszkalne średnie a raz trafiłam do Flextronica praca ok ale były przestoje nie było dodatkowych godzin a warunki mieszkalne super. Jak na młodziaka była zadowolona
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-07-07 21:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile jest potracane na to zakwaterowanie? Może byłbys w stanie przedstawić orientacyjne zarobki pomniejszone już o koszty kwatery oraz przejazdów busem. Jakies opłaty jeszcze do tego dochodzą? Z góry dzięki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-18 22:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje ktos w Tilburgu przy pakowaniu sprzętu elektronicznego? Mam propozucje wyjazdu tam i sie zastanawiam czy sa godziny i jak wygląda tygodniówka po odtrąceniu mieszkania i ubezpieczenia.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-07-19 18:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Godzin bardzo mało, właśnie zrezygnowałam po miesiącu z pracy i wracam do Polski.Praktycznie nic nie zarobiłam. Tylko na jedzenie i powrót. Nie polecam wyjazdu do pakowania sprzętu w Tilburgu.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-22 19:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ola, to co takiego się działo na tym pakowaniu sprzetu? Jakoś Pran nie trafił z firmą? Bo nadal jest takie ogłoszenie, to chyba praca jest. Jak zgłaszałas PRAN problemy z praca to jak zareagowali? Bo ogłoszeń o pracę mają pełno, to chyba mogliby zaproponowac cos innego. Pozdrawiam i dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
krysia - 2014-07-23 08:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anna ty też chcesz wyjechac do pakowania sprzętu? ja sądze ze jest to praca do magazynów ippla bo jest w Tilburgu. Kolega ta pracował rok temu ale na godziny nie narzekał.
zdjecie uzytkownika
Leszek - 2014-08-02 12:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA na prace w Tilburgu IDL LOGISTIC , Sprowadzili mnie tu tydzień temu i cały czas bez pracy siedzę na domku, nie jestem . odosobniony, więcej osób jest bez pracy, i cały czas ludzie przyjeżdżają Wysłali nas na 1 dzień szkolenia BEZPŁATNEGO , które zaliczyliśmy i siedzimy na domku ..... tylko ludzie na wiekówce poszli do pracy. Umowa w PRANIE to same kłamstwa , na miejscu umowa na 24h TYGODNIOWO !!!!!!!! Do tego BRAK kontaktu tu w NL z kimś z FIRMY , Kontakt Tylko i WYŁĄCZNIE przez INTERNET , KTÓREGO NIE MASZ W DOMKU !!!! NA BUNGALOWACH !!!!! musisz chodzić pod Recepcje z Laptopem albo telefonem siedzieć na ziemi i wtedy możesz skorzystać z INTERNETU , TRAGEDIA NIE POLECAM !!! ODRADZAM WAM IDL logistc w TILBURGU , nie wiem jak inne prace z PRANU= RANDSTAD.
zdjecie uzytkownika
Koles - 2014-08-02 12:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do tego dodam , że to TOTALNA wiocha 7km do SKLEPU !!!!!! bez własnego auta nie radzę przyjeżdżać .
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-08-08 13:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nawet nie piszcie, ze jest aż tak źle... Mam zacząć od wtorku i dalej mam nadzieje, że tak się stanie.
zdjecie uzytkownika
ted - 2014-08-12 00:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli ktos jest tam, informujcie na biezaco co i jak. Tez dzis dzwonili do mnie, ze wyjazd sie szukuje. Logistic worker na elektronice od konca wrzesnia
. Cieszylem sie a teraz juz sama nie wiem. kolega polecal biuro bo sam przez nie pracuje a teraz nie wiem co robic. Pozdrawiam wszystkich.serdecznie i trzymajcie sie tam!
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-08-14 15:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też dołączam się do prośby Teda, informujcie na bierząco jeśli jest ktoś w Tilburgu na pakowaniu w ID Logistic, bo tez mam ofertę pracy i mam zacząć od 26.08 , a zależy mi na godzinach, no bo wiadomo, jedzie się tam zarobić, a też słyszałam dobre opinie na temat biura i pracy w ID Log. a po przeczytaniu Waszych opini to juz się waham czy jechać czy nie jechać... :(
zdjecie uzytkownika
huMaN - 2014-08-14 16:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Czy ktoś może miał przyjemność pracować Tilburgu jako operator wózka widłowego z uprawnieniami? Czy w tym przypadku to może być ściema? Oferta pracy jest wciąż aktualna, mimo iż dzwoniła do mnie pewna Pani na początku sierpnia...
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-08-22 21:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ponawiam zapytanie kolegi wyżej, oferta na wózek boczny Id Logistics Tilburg. Może znajdzie się ktoś z konkretną opinią o systemie pracy, liczbie godzin, ogólnych warunkach i atmosferze w pracy. Planowany wyjazd 1 września, także byłbym wdzięczny za każdą opinię. Z góry dzięki.
Oferty Pracy odpowiedz
2014-08-27
Żródło: Gowork.pl
Zulte
( )
Dla naszego Klienta, belgijskiej firmy działającej w branży  metalowej poszukujemy kandydatów na stanowisko: Operator elektrodrążarki drutowej (WEDM) Miejsce pracy:  Zulte, Belgia   Opis firmy: Nasz klient jest jedyną firmą w Belgii specjalizującą się w produkcji pełnego asortymentu okuć do okien i drzwi z aluminium. Produkty te są niezauważalne dla konsumenta, mają jednak zasadniczy wpływ na jakość produktu końcowego, przyc
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2014-08-28 17:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-08-28 17:17:19]:
Nie ma tu po co przyjeżdżać, nie opłaca się, beznadzieja na maxa!
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-05 13:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy nadal nic nie zmieniło się w temacie pracy w dziale pakowania w ID Logistic? Nadal brak godzin? Wysyłają teraz bardzo dużo osób, i caly czas rekrutują nowe na to stanowisko. Macie może jakieś świeże info na temat tej pracy?
zdjecie uzytkownika
Nimble - 2014-09-06 14:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leszek ruszyło się coś z tą pracą ?
jak to szkolenie wygląda ,ile godzin trwa ?
czym dojeżdżacie do pracy ?
zdjecie uzytkownika
martini_piccolo1@wp.pl - 2014-09-09 11:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też dostałam oferte pracy na 26.09 i nie wiem co robic. praca przy plakowaniu playstation w Tilburgu. Pracował tam ktoś? Bardzo proszę o kontakt meilowy
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-09-15 13:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktos jak wygląda z godzinami w pranie? Rzeczywiście da się wyrobićte 35-40? czy raczej mydlenie oczu? Jakie są warunki mieszkalne głównie?
zdjecie uzytkownika
elaaa - 2014-09-15 14:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podłączam się do pytania powyżej, też jadę - po raz pierwszy przez tą agencję, jak z godzinami ???
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-02
Żródło: Gowork.pl
Bayern
( )
Dla naszego klienta, niemieckiej firmy działającej w branży motoryzacyjnej poszukujemy kandydatów na stanowisko: Mechanik samochodowy    Zadania na stanowisku: Przegląd i naprawa samochodów osobowych różnych marek Diagnoza usterek za pomocą aparatury i komputerowych systemów diagnostycznych Montowanie części elektrycznych i elektronicznych (np.radio,gps,alarm) Regulacja silnika Wyważanie, montowanie i wymian
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-15 16:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Godziny pracy są ruchome , pomiędzy 15 a 35/37 godz. tygodniowo,norma to ok 25-27 godz.
zdjecie uzytkownika
elaa - 2014-09-15 20:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jak? zostaje cos ok.150 e ??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRAN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x