Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRAN

Pracowałeś w firmie PRAN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paula - 2013-12-05 15:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rox - 2013-12-05 13:56:29]:
Też jadę z Katowic, podobno wyjazd o 5 rano, a wolałabym z Krakowa, bo jestem aż z podkarpacia i mam kawał drogi... Dziewczyny, które jadą, byłyście już w Holandii? Ja jadę pierwszy raz.
zdjecie uzytkownika
rox - 2013-12-06 05:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla przewoźnika mamy tylko potwierdzenie wpłaty ( którą my dokonałyśmy akurat w biurze PRAN w Gliwicach )
zdjecie uzytkownika
SEBA - 2013-12-06 19:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto jechac do tilburga moja narzeczona tam jest od niedz jak chcecie cos wiedziec to odpowiem na pytania
zdjecie uzytkownika
Rafalśląsk - 2013-12-20 12:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja wyjezdzam do NL z PRANU po swietach lub zaraz po sylwestrze Z katowic prywatnym autem nie 1 juz raz mam wolne miejsce jak cos bo samemu sie ciulato jedzie moje gg(usunięte przez administratora) dla zainteresowanych
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-01-19 23:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czy w firmie pran w holandii rozmawia ktos po polsku?
zdjecie uzytkownika
doesn'tmetter - 2014-01-27 23:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [damian - 2014-01-19 23:14:25]:
w polsce wyjezdzasz przez pran w holandii trafiasz do randstad'u w sumie to bardzo dobrze:) wszystkie formalnosci zalatwiasz po polsku. powodzenia a dokad jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-02-27 12:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie trochę boje wyjechać, Pran ma też negatywne opinie, sam nie wiem, bo co jesli cos sie tam stanie, a nie znam języka...
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-03-14 19:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle duzo polaków jest tam na miejscu, jakies kursy językowe Pran organizuje, bo tez się obawiam.
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-03-20 21:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc

Czy pracuje aktualnie ktos przez agencje PRAN w Holandii na magazynach
Kuehne + Nagel w Zaandam, i czy może ktoś wyrazic swoja opinie na temat tego zakladu w zaandam czy warto tam jechac ?
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-05-01 22:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

Czy ktoś to aktualnie pracuje przez agencje PRAN w Holandi, czy może wypowiedziec sie jaka jest sytujacja z praca w Holandi przez agencje PRAN ?

Czy agencja posrednictwa pracy PRAN jest godna zaufania, czy lepiej omijac ja z daleka ?

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
benyblanco - 2014-05-11 08:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bezczelny personel z opola rekrutuje z wielką łaską do [usunięte przez admina] pracy za grosze cały PRAN !!!! To wszystko mija się z celem..!!!!! Strata czasu zdrowia i pożyczonych na wyjazd pieniędzy !!!!
zdjecie uzytkownika
tutek - 2014-05-11 15:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o poznałeś stawki za pracę w Pranie? jak wpadniesz jeszcze tu na forum to weź się podziel tą wiedzą. pzdr
zdjecie uzytkownika
do benyblanco - 2014-05-20 15:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@benyblanco, @ tutek podbijam pytanie o stawkę w PRANIE :). Napisz też więcej o tej firmie. Dzięki!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-22 15:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Załatwiłem, rok temu synowi i jego dziewczynie pracę w firmie pran, i żałuję do tej pory. Miała to być firma uczciwa, tak o niej słyszałem bo sam pracuję w hol. ale w innej firmie. Okazało się, że pracowali tylko dwa-trzy dni w tygodniu bo ludzi było za dużo a pracy mało, zero kontaktu z koordynatorką i z wypłatami oszukiwali. Obietnic ze strony firmy było wiele, ale jak się okazało firma jest do niczego.
zdjecie uzytkownika
alu - 2014-05-30 22:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos pracował na aluminium z PRAN nowa oferta z tego co widziałem(przemysł stoczniowy), prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-05-31 20:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłoszen pracy z pran jest sporo, to troche nie chce mi sie wierzyc w takie przestoje z robotą jak napisał ktoś powyżej, przecież inaczej by nie rekrutowali.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-06-30 17:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie moze ktos dnia 04.07 z czestochowy do utrechtu ? Jak tak to prosze o kontakt tutaj we dwoch bedzie zawsze razniej :)
zdjecie uzytkownika
ajaks - 2014-06-30 20:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@xxxx, a do jakiego typu pracy wyjeżdżasz, cos Cię kosztuje wyjazd, czy Pran wszystko pokrywa, w sensie ksozta dojazdu?
zdjecie uzytkownika
@ajaks - 2014-07-01 12:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozładunek tirów ja pokrywam koszt busa a zakwaterowanie potrocaja z wyplaty
zdjecie uzytkownika
aknikasz - 2014-07-04 21:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey jechałam z Pranu 2 razy jakieś 4 lata temu. Raz trafiłam do DHL - było super ale warunki mieszkalne średnie a raz trafiłam do Flextronica praca ok ale były przestoje nie było dodatkowych godzin a warunki mieszkalne super. Jak na młodziaka była zadowolona
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-27
Żródło: Gowork.pl
Groot-Ammers
( )
Dla naszego klienta – międzynarodowej firmy transportowej zatrudniającej 500 pracowników – poszukujemy: MECHANIKA MASZYN ROLNICZYCH I BUDOWLANYCH W warsztatach oferowany jest szeroki zakres usług technicznych dla klientów wewnętrznych i zewnętrznych: • montaż i modyfikacja procesów budowlanych • konserwacja i montaż sprzętu ciężkiego: koparek, wywrotek, ciągników siodłowych, przyczep, moduł&oac
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-07-07 21:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile jest potracane na to zakwaterowanie? Może byłbys w stanie przedstawić orientacyjne zarobki pomniejszone już o koszty kwatery oraz przejazdów busem. Jakies opłaty jeszcze do tego dochodzą? Z góry dzięki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-18 22:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje ktos w Tilburgu przy pakowaniu sprzętu elektronicznego? Mam propozucje wyjazdu tam i sie zastanawiam czy sa godziny i jak wygląda tygodniówka po odtrąceniu mieszkania i ubezpieczenia.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-07-19 18:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Godzin bardzo mało, właśnie zrezygnowałam po miesiącu z pracy i wracam do Polski.Praktycznie nic nie zarobiłam. Tylko na jedzenie i powrót. Nie polecam wyjazdu do pakowania sprzętu w Tilburgu.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-22 19:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ola, to co takiego się działo na tym pakowaniu sprzetu? Jakoś Pran nie trafił z firmą? Bo nadal jest takie ogłoszenie, to chyba praca jest. Jak zgłaszałas PRAN problemy z praca to jak zareagowali? Bo ogłoszeń o pracę mają pełno, to chyba mogliby zaproponowac cos innego. Pozdrawiam i dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
krysia - 2014-07-23 08:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anna ty też chcesz wyjechac do pakowania sprzętu? ja sądze ze jest to praca do magazynów ippla bo jest w Tilburgu. Kolega ta pracował rok temu ale na godziny nie narzekał.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRAN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x