Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRAN

Pracowałeś w firmie PRAN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-05-01 22:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.

Czy ktoś to aktualnie pracuje przez agencje PRAN w Holandi, czy może wypowiedziec sie jaka jest sytujacja z praca w Holandi przez agencje PRAN ?

Czy agencja posrednictwa pracy PRAN jest godna zaufania, czy lepiej omijac ja z daleka ?

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
benyblanco - 2014-05-11 08:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bezczelny personel z opola rekrutuje z wielką łaską do [usunięte przez admina] pracy za grosze cały PRAN !!!! To wszystko mija się z celem..!!!!! Strata czasu zdrowia i pożyczonych na wyjazd pieniędzy !!!!
zdjecie uzytkownika
tutek - 2014-05-11 15:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o poznałeś stawki za pracę w Pranie? jak wpadniesz jeszcze tu na forum to weź się podziel tą wiedzą. pzdr
zdjecie uzytkownika
do benyblanco - 2014-05-20 15:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@benyblanco, @ tutek podbijam pytanie o stawkę w PRANIE :). Napisz też więcej o tej firmie. Dzięki!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-22 15:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Załatwiłem, rok temu synowi i jego dziewczynie pracę w firmie pran, i żałuję do tej pory. Miała to być firma uczciwa, tak o niej słyszałem bo sam pracuję w hol. ale w innej firmie. Okazało się, że pracowali tylko dwa-trzy dni w tygodniu bo ludzi było za dużo a pracy mało, zero kontaktu z koordynatorką i z wypłatami oszukiwali. Obietnic ze strony firmy było wiele, ale jak się okazało firma jest do niczego.
zdjecie uzytkownika
alu - 2014-05-30 22:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos pracował na aluminium z PRAN nowa oferta z tego co widziałem(przemysł stoczniowy), prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-05-31 20:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłoszen pracy z pran jest sporo, to troche nie chce mi sie wierzyc w takie przestoje z robotą jak napisał ktoś powyżej, przecież inaczej by nie rekrutowali.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-06-30 17:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie moze ktos dnia 04.07 z czestochowy do utrechtu ? Jak tak to prosze o kontakt tutaj we dwoch bedzie zawsze razniej :)
zdjecie uzytkownika
ajaks - 2014-06-30 20:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@xxxx, a do jakiego typu pracy wyjeżdżasz, cos Cię kosztuje wyjazd, czy Pran wszystko pokrywa, w sensie ksozta dojazdu?
zdjecie uzytkownika
@ajaks - 2014-07-01 12:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozładunek tirów ja pokrywam koszt busa a zakwaterowanie potrocaja z wyplaty
zdjecie uzytkownika
aknikasz - 2014-07-04 21:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey jechałam z Pranu 2 razy jakieś 4 lata temu. Raz trafiłam do DHL - było super ale warunki mieszkalne średnie a raz trafiłam do Flextronica praca ok ale były przestoje nie było dodatkowych godzin a warunki mieszkalne super. Jak na młodziaka była zadowolona
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-07-07 21:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile jest potracane na to zakwaterowanie? Może byłbys w stanie przedstawić orientacyjne zarobki pomniejszone już o koszty kwatery oraz przejazdów busem. Jakies opłaty jeszcze do tego dochodzą? Z góry dzięki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-18 22:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje ktos w Tilburgu przy pakowaniu sprzętu elektronicznego? Mam propozucje wyjazdu tam i sie zastanawiam czy sa godziny i jak wygląda tygodniówka po odtrąceniu mieszkania i ubezpieczenia.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-07-19 18:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Godzin bardzo mało, właśnie zrezygnowałam po miesiącu z pracy i wracam do Polski.Praktycznie nic nie zarobiłam. Tylko na jedzenie i powrót. Nie polecam wyjazdu do pakowania sprzętu w Tilburgu.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-22 19:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ola, to co takiego się działo na tym pakowaniu sprzetu? Jakoś Pran nie trafił z firmą? Bo nadal jest takie ogłoszenie, to chyba praca jest. Jak zgłaszałas PRAN problemy z praca to jak zareagowali? Bo ogłoszeń o pracę mają pełno, to chyba mogliby zaproponowac cos innego. Pozdrawiam i dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
krysia - 2014-07-23 08:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anna ty też chcesz wyjechac do pakowania sprzętu? ja sądze ze jest to praca do magazynów ippla bo jest w Tilburgu. Kolega ta pracował rok temu ale na godziny nie narzekał.
zdjecie uzytkownika
Leszek - 2014-08-02 12:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA na prace w Tilburgu IDL LOGISTIC , Sprowadzili mnie tu tydzień temu i cały czas bez pracy siedzę na domku, nie jestem . odosobniony, więcej osób jest bez pracy, i cały czas ludzie przyjeżdżają Wysłali nas na 1 dzień szkolenia BEZPŁATNEGO , które zaliczyliśmy i siedzimy na domku ..... tylko ludzie na wiekówce poszli do pracy. Umowa w PRANIE to same kłamstwa , na miejscu umowa na 24h TYGODNIOWO !!!!!!!! Do tego BRAK kontaktu tu w NL z kimś z FIRMY , Kontakt Tylko i WYŁĄCZNIE przez INTERNET , KTÓREGO NIE MASZ W DOMKU !!!! NA BUNGALOWACH !!!!! musisz chodzić pod Recepcje z Laptopem albo telefonem siedzieć na ziemi i wtedy możesz skorzystać z INTERNETU , TRAGEDIA NIE POLECAM !!! ODRADZAM WAM IDL logistc w TILBURGU , nie wiem jak inne prace z PRANU= RANDSTAD.
zdjecie uzytkownika
Koles - 2014-08-02 12:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do tego dodam , że to TOTALNA wiocha 7km do SKLEPU !!!!!! bez własnego auta nie radzę przyjeżdżać .
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-08-08 13:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nawet nie piszcie, ze jest aż tak źle... Mam zacząć od wtorku i dalej mam nadzieje, że tak się stanie.
zdjecie uzytkownika
ted - 2014-08-12 00:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli ktos jest tam, informujcie na biezaco co i jak. Tez dzis dzwonili do mnie, ze wyjazd sie szukuje. Logistic worker na elektronice od konca wrzesnia
. Cieszylem sie a teraz juz sama nie wiem. kolega polecal biuro bo sam przez nie pracuje a teraz nie wiem co robic. Pozdrawiam wszystkich.serdecznie i trzymajcie sie tam!
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-08-14 15:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też dołączam się do prośby Teda, informujcie na bierząco jeśli jest ktoś w Tilburgu na pakowaniu w ID Logistic, bo tez mam ofertę pracy i mam zacząć od 26.08 , a zależy mi na godzinach, no bo wiadomo, jedzie się tam zarobić, a też słyszałam dobre opinie na temat biura i pracy w ID Log. a po przeczytaniu Waszych opini to juz się waham czy jechać czy nie jechać... :(
zdjecie uzytkownika
huMaN - 2014-08-14 16:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Czy ktoś może miał przyjemność pracować Tilburgu jako operator wózka widłowego z uprawnieniami? Czy w tym przypadku to może być ściema? Oferta pracy jest wciąż aktualna, mimo iż dzwoniła do mnie pewna Pani na początku sierpnia...
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-08-22 21:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ponawiam zapytanie kolegi wyżej, oferta na wózek boczny Id Logistics Tilburg. Może znajdzie się ktoś z konkretną opinią o systemie pracy, liczbie godzin, ogólnych warunkach i atmosferze w pracy. Planowany wyjazd 1 września, także byłbym wdzięczny za każdą opinię. Z góry dzięki.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-30
Żródło: Gowork.pl
Zulte
( )
Dla naszego Klienta, belgijskiej firmy działającej w branży  metalowej poszukujemy kandydatów na stanowisko: Operator elektrodrążarki drutowej (WEDM) Miejsce pracy:  Zulte, Belgia   Opis firmy: Nasz klient jest jedyną firmą w Belgii specjalizującą się w produkcji pełnego asortymentu okuć do okien i drzwi z aluminium. Produkty te są niezauważalne dla konsumenta, mają jednak zasadniczy wpływ na jakość produktu końcowego, przyc
Pokaż więcej
Oferty Pracy odpowiedz
2014-08-27
Żródło: Gowork.pl
Zulte
( )
Dla naszego Klienta, belgijskiej firmy działającej w branży  metalowej poszukujemy kandydatów na stanowisko: Operator elektrodrążarki drutowej (WEDM) Miejsce pracy:  Zulte, Belgia   Opis firmy: Nasz klient jest jedyną firmą w Belgii specjalizującą się w produkcji pełnego asortymentu okuć do okien i drzwi z aluminium. Produkty te są niezauważalne dla konsumenta, mają jednak zasadniczy wpływ na jakość produktu końcowego, przyc
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2014-08-28 17:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-08-28 17:17:19]:
Nie ma tu po co przyjeżdżać, nie opłaca się, beznadzieja na maxa!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRAN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski