Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRAN

Pracowałeś w firmie PRAN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
danny - 2014-09-29 21:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magda_ My tez właśnie z kumplem dostaliśmy ofertę pracy od nich na order pickera i raczej sprobujemy, jedziemy wlasnym samochodem, jakbys jechala tez to mozemy cie zabrac pozdro
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-30 11:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danny - 2014-09-29 21:17:29]:
A którego jedziecie, lub zaczynacie pracę i gdzie? Jc to za z chłopakiem byśmy jechali na 9.10 na pakowanie, ale narazie nawet nie jesteśmy w projekcie bo z wcześniejszych zrezygnowaliśmy więc trzeba by pytać w biurze czy w ogóle nas wpiszą ;p
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-09-30 16:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jutro wyjezdzam do pracy z pranu , dokladnie skierowany zostalem do agnejci randstad . praca ma polegac na rozladunku tirow/kontenerow z psia karma. wie ktoś coś o tej pracy ? sa godziny ?
zdjecie uzytkownika
Rzeźnik - 2014-10-02 21:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś pracował przez tą firmę w Belgi w mieście Gent, zawód Rzeźnik?
Jak jest? wszystko co mówią przed wyjazdem się zgadza itp?
zdjecie uzytkownika
Rumcajs - 2014-10-03 17:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-09-30 16:16:25]:
Witam Michał! Ja mam podpisac umowe w poniedzialek, wyjazd we wtorek też na karme. Daj znać jak bedziesz na miejscu co i jak. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Ori - 2014-10-07 18:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Damian - 2014-09-20 16:09:45]:
Witaj Damian słuchaj mógłbyś podesłać te dowody jak napisałeś wyżej mi na email bo mam zamiar pojechać przez nich ale chcem się upewnić czy warto i żeby się nie wpierdzielić w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mój email to oporest@gmail.com z góry dzieks
zdjecie uzytkownika
oreo - 2014-10-09 20:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od października mają tutaj nowe ogłoszenie pracy. Siec warsztatów samochodowych poszukuje kandydatów na stanowisko: Blacharza lub Lakiernika samochodowego z językiem angielskim lub niemieckim. - Praca w renomowanej sieci warsztatów samochodowych - Praca przy samochodach osobowych po wypadkach - Warsztaty są w różnych miejscowościach Oferują: - darmowe zakwaterowanie w mieszkaniach - pokrywamy koszty ubezpieczenia - zapewniają nowoczesne narzędzia prac - możliwość pracy na długo - zwracają koszty dojazdów do pracy Całkiem dobra oferta jak dla mnie.
zdjecie uzytkownika
Madprofesor - 2014-10-16 16:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojawiła się oferta do Tilburga/sony , są godziny ?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-17 08:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludziska nie dajcie się nabić w butelkę.Chować się bo PRAN werbuje.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-10-20 13:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy juz ruszyło coś na pakowaniu w ID Logistic? Jest praca? Orderpickerzy widzę też są poszukiwani, ktoś się orientuje jak teraz wylądają te 2 stanowiska? Bardzi mi zależy na szybkiej odpowiedzi:)
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-10-21 10:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DO WSZYSTKICH OSÓBB, KTÓRE PRACUJĄ W FIRMIE PRAN.

Jestem tutaj od miesiąca. Pracy nie ma. Dzisiaj już mam drugi dzień w tym tygodniu wolne, a dostałam na meila wiadomość, że poszukują osób do pracy.jeszcze... Napisaliśmy meila zwrotnego do Pani, z informacją, że pracy tutaj nie ma, robimy po dwa dni w tygodniu. Nie oczekiwaliśmy, że dostaniemy jakąkolwiek wiadomość zwrotną. Jednak udało się. Kobieta napisała, że jest w szoku, ponieważ Randstad wciąż piszczy o nowych ludzi, bo Ci co są tutaj nie wyrabiają. Na dowód babeczka prosi o wysłanie wiadomości z naszymi solarisami, aby miała pewność, że nie chodzimy do pracy.

Jej adres to: anna.domagala@pran.pl

PODAJCIE WIADOMOŚĆ DALEJ, NIECH BĘDZIE NAS JAK NAJWIĘCEJ!!!
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-10-22 09:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kurcze aja właśne wczoraj dostałam oferte i mam jechac na pakowanie play station...i chyba zrezygnuje po takich opiniach wyjaz ma by ok 30.10..po co oni ludzi werbują jak nie ma wystarczająco dużo pracy,bzdura jakaśma pani z pranu do mnie dzisiaj dzwonic i chyba odmówię....
zdjecie uzytkownika
eros - 2014-10-22 10:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dzwonia bo przyczepy kempingowe w ktorych mieszkamy kosztuja od lebka 80€ wiec chca zarobic. Ja juz 3 dzien w tym tyg mam wolne.
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2014-10-22 13:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2014-10-21 10:34:11]:
Piszcie Pani Ania to konkretna osoba na pewno wam pomoże tylko musicie sie faktycznie zebrać przesłać te solarisy bo w przeciwnym wypadku pran nie będzie miał podkładki a Randstad im nie uwierzy.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-23 21:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wam pomozcie nam razem z narzeczona mamy niby jechac na jakies pakowanie drobiu w Hejns Hajns czy jakos tak nie pamietam juz bo mamy czekac na telefon,napiszczie nam prosze co to za firma jak sie tam pracuje czy ludzie sa mili czy sa godziny ile sie zarabia pracujac po 40h tygodniowo?????pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-24 20:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze dajcie jakas odpowiedz bo niewiemy co mamy robic hmm
zdjecie uzytkownika
majak - 2014-10-26 18:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, interesuje mnie ogłoszenie pracy, jak jest tutaj na gowork'u, Pran poszukuje osób do pracy przy pakowaniu z językiem angielskim. Podobno to jakieś pakowanie elektroniki przy stołach, ma to trwać od listopada do 21 grudnia, czyli taka szansa dorobienia przed wigilią. Wie ktoś czy warto, miasto to Tilburg, może ktoś już tak pracował i może napisać ile można dorobić?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-10-27 11:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może z was tam dojeżdża z Den Bosch?
zdjecie uzytkownika
Kaśka i Adam - 2014-11-02 15:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie nie dajcie się oszukać tym naciągaczom z Pran ! To biuro podróży a nie agencja pracy, zarabiają na wysyłaniu hurtem frajerów do roboty, której nie ma. Tyle pracy co Pran niby oferuje to w całej Unii nie ma! Zresztą sami zobaczcie, że praktycznie ciągle tych samych kilka ogłoszeń od Prana w sieci się pojawia, non-stop. Taka jest rotacja, nie podoba się to wypad, ludzi traktują jak śmieci.
Byliśmy w Helmond przez Pran - 3 dni pracy a później się siedziało bezczynnie przez cały tydzień bo roboty nie było. I tak w kółko. Ludzie wracają z zarobionym jakimś śmiesznym kieszonkowym w najlepszym przypadku, a nierzadko wręcz z długami. A pojechali zarobić. Wystrzegać się tej agencji !
Nie czytajcie tych BAJEK jak to fajnie jest pracować przez Pran bo te głupoty wypisują baby z biur agencji. W kraju obiecują "złote góry" a na miejscu okazuje się, że musisz podpisać zupełnie inną, nieciekawą umowę. Że też nie wstyd tym biurwom taki kit wstawiać własnym rodakom. Za tę agencję naciągaczy to się powinien w końcu prokurator zabrać ! Axel to tacy sami oszuści !
zdjecie uzytkownika
Marta J. - 2014-11-03 15:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niestety. Wlasnie raz na zawsze zakonczylam wspolprace zarowno z Randstad jak i podlegajacym PRAN-em. Najpierw obiecanki cacanki a potem...jak nie jakies problemy natury prawnej, ktore uniemozliwiaja rozpoczecie projektu, to brak godzin i kompletny brak zorganizowania. Mimo braku pracy wciaz przyjezdzaja nowi ludzie a ci starsi pracownicy tylko patrza na nowych "spod byka". Strata czasu i kasy na dojazdy i ciagle ludzenie sie, ze "w przyszlym tygodniu moze bedzie lepiej". Tylko potem...wyplata na minusie. To jest po prostu smutne :(
zdjecie uzytkownika
Łukasz Olsztyn - 2014-11-06 13:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
To ma być agencja pracy? Mam 6 letnie doswiadczenie w zawodzie operator wózków widłowych a kiedy aplikuję na ich ofert pracy zawsze dostaje maila zwrotnego że nie spełniam ich wymagań! Raz miałem już prawie załatwiona pracę po czym po paru dniach dzwoni do mnie jakaś młoda pani (z głosu) i informuje mnie tonem jakby parcowła ta za kare że muszę swoje uprawnienia przetłumaczyć na język angielski. Wysłałem chyba 30 aplikacji na ich oferty i zawsze nie spełniam warunków bądź inne przeszkody. Nie wart tracić na nich czasu.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-11-14 18:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, wyjezdzałem do holandii przez pran już kilkakrotnie i przeważnie nie było "większych" problemów poza drobnymi komplikacjami. Natomiast w tym roku wyjazd był zupełnie inny, wyjechałem do ID Logistics przez Pran i pomimo gwarancji godzin ludzie pracowali po 1-2 dni w tygodniu. Mało tego. Wypłaty dostawali na minusie gdyż mimo, że nie pracowali byli zobowiązani opłacić domek wynajęty przez pran. Biuro twierdziło, że praca ruszy i godziny będą w następnym tygodniu. Mówili tak praktycznie co tydzień a pracy jak nie było tak nie ma. Praca powyżej 30h tygodniowo była praktycznie nie możliwa. Pracownicy pracowali nawet czasem tylko 7,5h tygodniowo a niektórzy nie mieli takiego szczęścia i mieli cały tydzień wolny. Dostaliśmy busy którymi nie mogliśmy nigdzie jeździc poza praca i tylko raz w tygodniu na zakupy. Teraz do pracy jeździmy autokarem prawie jak bydło jadące na ubój. Porażka. NIE POLECAM TEGO BIURA. Już nigdy więcej nie wyjadę przez Pran. Dziękuje i pozdrawiam, były pracownik.
zdjecie uzytkownika
szyszkamyszka87 - 2014-11-20 18:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troszkę jestem przestraszona bo niedługo jadę do holandji przez Pran i ciągle nic nie wiem a to moja taka pierwsza podróż.bardzo się obawiam tego że jak ktoś wspomniał pracował przez dzień w tygodniu i miał wypłatę na minusie. wiecie jak uniknąć tego typu sytuacji? czy oprócz tego będą czekać na mnie jeszcze jakieś pułapki?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-27
Żródło: Gowork.pl
Alblasserdam
( )
Pracownik obróbki elementów metalowych z doświadczeniem w okolicach Alblasserdam! Dla naszego holenderskiego klienta, firmy działającej w przemyśle metalurgicznym, poszukujemy pracowników z doświadczeniem w obróbce elementów metalowych. Do głównych obowiązków należeć będzie przygotowanie elementu zanim trafi on do malowania proszkowego, czyli wygładzenie, wypolerowanie i wyszlifowanie tego element
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Oszukana - 2014-11-24 18:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem jedna z osob które wyjechały do sony na akcje swiateczna. powiem tylko, ze to LIPA!!!!!!! Przyjechalismy tu po to zeby im oplacac domki specjalnie wysylaja nas po 2 dni w tygodniu zebysmy mieli na chate.Paranoja a Pania z biura w Glicach odwiedze osobiście jak wróce.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-11-26 15:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, ja od roku pracuję z tą agencją i jestem zadowolony. Miałem przykre doświadczenia z inną agencją z Opola i wciąż czekam na pieniądze (sprawa od 1,5 roku w sądzie a kasy nie ma). Musicie patrzeć do jakich projektów jedziecie i wypytać o szczegóły. Takie agencje tylko szukają ludzi i przesyłają was do dużej w Holandii i to od dużej agencji zależy jak was potraktują. Ja jestem na wyjazdach już 8 lat i co nieco się nauczyłem. Także polecam firmę Pran w 100%
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRAN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PRAN?
Zadaj pytanie
x