Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRAN

Pracowałeś w firmie PRAN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2015-04-27 17:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest!!! Panie Lincolnie :D
zdjecie uzytkownika
James Carter - 2015-04-27 19:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To było do ciebie. Trzeba być kompletnym gamoniem, żeby wpłacać obcym ludziom pieniądze na konto. Nawzajem pomóc się już nie da. Taką głupotę się leczy, tu nie ma w czym pomagać.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-27 20:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co mi też sie zdażyło wpłacić i co jestem gamoniem??już wiem że nikomu już nigdy nic nie wpłace i tyle..a od gamoni to sobie kumpli na podwórku posiskaj!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-27 20:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...pociskaj!! to z nerwów jak czytam takie coś!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-27 20:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aten Pran też schodzi na psy myślałem ze chociaż jeden pośrednik w Polsce bedzie w porządku ale tutaj wszyscy na to lache kładą...byle by samemu sie nachapać za każdego fizycznego...taka prawda...najlepiej poświecić czas nauczyć sie języka komunikatywnie i szukać bez pośrednio albo przez znajomych ale z językiem..pracowałem 2 lata w Irlandii bez żadnego biura i dało rade..teraz żałuje ze wróciłem 5 lat temu..
zdjecie uzytkownika
Dwight Eisenhower - 2015-04-27 21:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co? Jesteś gamoniem. Kto nie myśli ten traci. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Burza - 2015-04-27 21:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tomasz Pawłowski to także :
Łukasz Kowalczyk z firmy Morgan Hunt - Londyn
Jakub Smith z firmy Timing - Holandia
oraz Filip wieczorek, Wojciech Olszewski itp.
Zazwyczaj oferuje prace na terenie Holandii lub Anglii, wysyła e-maile o podobnej treści, zmienia tylko kwoty i numer telefonu. Numer konta pozostaje bez zmian (NL27 ABNA 0491 3452 32). Prawdopodobnie działa tak już od listopada 2014, wynika to z informacji które znalazłem w sieci. 18 kwietnia sam dostałem od Tomasza Pawłowskiego e-maila z pracą z firmy Accord, praca przy pakowaniu ciastek w Almere, e-mail prawdopodobnie został wysłany z Dronten, Holandia ( dokładnie ul.Walvisstraat 26, 8251 CR choć nie jestem w 100% pewien), jest to miasto w okolicy Almere, więc duże prawdopodobieństwo że może tam przebywa.

NIE WPŁACAJCIE ŻADNYCH PIENIĘDZY I OSTRZEGAJCIE INNYCH PRZED TYM FRAJEREM!
zdjecie uzytkownika
martuch1097 - 2015-04-28 07:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ma pan/i rację dobry zarobek sobie wymyślił. Najgorsze jest to ze wyłudzenie można zgłosić od kwoty 300zl. Wychodzi na to ze facet może bezkarnie sobie nabijać ludzi w butelkę... W PRANie też już wymyslaja-do uzupełnienia swojego profilu chcą nr dowodu i skany! Może jeszcze podpis elektroniczny im złożyć... I kredyty będą wyłudzalli... szok co się dzieje
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-29 08:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dwight Eisenhower - 2015-04-27 21:43:36]:
Za gamonia w ryj byś dostał kozaku internetowy!! Zapraszam na Chorzów!!Pajacu!
zdjecie uzytkownika
jnjj - 2015-04-30 10:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oczywiście gamoniu. Nie jeżdżę po wiochach.
zdjecie uzytkownika
jAAA - 2015-04-30 10:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ktoś wybiera sie na produkcje truskawek do Ommel?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Spalony - 2015-04-30 21:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRAN - 2015-04-23 16:03:15]:
Niestety już wpłaciłem 70 euro Panu Tomaszowi a umowy jak nie było tak i nie ma tej do wglądu przed wyjazdem.Rozmawiałem z P.Tomaszem przycisłem go troszkę prośiem aby podał mi do kogokolwiek z wzjeżdzających telefon aby porozmawiać upewnić się o wyjezdzie ale Pan Tomasz P. od tamtego czasu zniknął -501089478
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-05 12:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos jedzie do almelo, prosze odp jezeli ktos tam jest jak tam jest
zdjecie uzytkownika
B - 2015-05-05 12:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOS WYBIERA SIE LUB PRACUJE HEIJS FOOD PRODUCT PROSZE ODPISAC
zdjecie uzytkownika
x - 2015-05-05 20:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracuje w hoogereen w holandii. proszę napisać coś na temat pracy
zdjecie uzytkownika
jfiii - 2015-05-06 17:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema ludziska, ktos pracowal przez firme PRAN w holandii jako operator CNC ? szukam opini
zdjecie uzytkownika
Simon - 2015-05-08 13:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ktos jedzie do Tilburg we wtorek 15.05.2015 na magazyn Rhenus
zdjecie uzytkownika
Nati - 2015-05-13 20:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja niestety również dałam się nabrać na oszusta z firmy tence. Przestrzegam przed wpłacaniem kasy za 1 tydzień mieszkania przed wyjazdem..Wpłaciłam Panu Matuszewskiemu ( z waszych wpisów sądze że jest to jedna i ta sama osoba) 520 zł -miałam wyjazd z mężem, niestety po wpłacie tej kwoty kontakt się urwał..sprawę zgłosiłam dzisiaj na policji ale wątpię że gościa znajdą..mam nadzieję że ludzie przed wyjazdem wpadną na forum i się w porę zorientują. NIE PŁACIĆ NIC Z GÓRY!!! Drugi raz nie dam nabić sie w butelkę
zdjecie uzytkownika
martuch1097 - 2015-05-14 07:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuję Pani ja też się dałam nabrać ale na 200zł człowiek pracy z robi wszystko a ludzie to wykorzystują. Takich jak my jest pewnie kilkadziesiąt facet wymyślił sobie dochodowy interes szok.
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2015-05-17 18:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie kto dał się wrobić w gierki sk***iela Tomasza Pawłowskiego proszę was o kontakt żeby go złapać i pokazać mu gdzie jego miejsce. Nr 531944650
zdjecie uzytkownika
Golnan - 2015-05-19 20:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy. Sam w niej nie pracowałem. Ale mam kolegę, który miał z nimi do czynienia. No i niestety niczego dobrego na ich temat powiedzieć nie mogę. Jeśli ktoś nie pilnuje swoich interesów to zostanie wykorzystany. Z resztą i tak nie zarobicie tam wielkich pieniędzy. Zastanówcie się zanim będziecie chcieli się zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-19 23:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś moze do Groenlo na hamburgery ? albo był i moze cos napisac jak praca i warunki ?
zdjecie uzytkownika
madlen - 2015-05-21 13:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ona - 2015-05-19 23:51:10]:
O kolejna opinia z cyklu "nie wiem to się wypowiem". Nie pracowałem, ale nie polecam. Dobre sobie! a ja pracowalam i jakos mogę polecic. Pran przynajmniej bierze odpowiedzialnosc za swoich pracownikow i jesli ktos ma problem z pracodawca np randstadem to przynajmniej staraja sie pomoc, robia co w ich mocy, a to ze pracodawca nawala to nie jest wina pranu. ja pracowalam w idl gdzie byla masakra z godzinami i Pran zalatwil nam inna dodatkowa prace bo wiedial jaka mamy ciezko sytuacje, wiec takie bezsensowne pisanie zostaw dla siebie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie rekrutacyjne przebieglo w b.milej atmosferze,znalazlam sobie telefonicznie te prace, pani z biura w Opolu (z reszta bardzo mila) skierowala mnie do najblizszego dla mnie biura posrednictwa pracy, gdzie czekano juz na mnie,na poczatek maly egzamin z j.angielskiego, potem dopelnienie formalnosci, podpisanie umowy. I tak zaczela sie moja przygoda z PRANEM
Pytania: Nie bylo ani trudnych, ani tez dziwnych pytan
zdjecie uzytkownika
madlen - 2015-05-21 13:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ostatnia opinia była oczywiscie go Golnan
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-27 10:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktoś w Katwijk przy filetowaniu ryb? Proszę o opinię
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRAN

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PRAN?
Zadaj pytanie
alert