Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRAN

Pracowałeś w firmie PRAN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-17 09:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o informację jak wygląda tygodniowa pensja. Skoro tam pracujesz Gazelinio, napisz też czy masz zamiar rezygnować i czy dużo osób rezygnuje skoro jest tak źle? Może wlaśnie dużo osób rezygnuje i przez to są kolejne nabory?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-17 12:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobieta w biurze mi tłumaczyla,że firma zatrudnia na podstawie prognoz. Przewidują, że bedzie takie i takie zapotrzebowanie w konkretnym miesiącu i juz przygotowuja pracowników, żeby jak przyjdzie sezon był komplet pracownikow pracujacych samodzielnie. Teraz wyglada to tak jak przyuczanie i szlifowanie pracowników na najgorętrzy okres... Mam nadzieję, że ten okres przyjdzie właśnie po 26.09 bo też mam tam jechać... Osoby które są na miejscu proszę wypowiedzcie się, czy faktycznie jest tak, źle z godzinami i warunkami meszkalnymi i jak wygląda sprawa zakupów dla osób mieszkających w Droomgard, czy to jest odludzie bez sklepu?
zdjecie uzytkownika
maga - 2014-09-17 18:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do sklepu z buta 4 km. Pracuje tam tez i nie polecam. Jak wyzej. Tygodniowka to okolo 150 euro. I odciagnij sobue domek.. zal.
zdjecie uzytkownika
iwa - 2014-09-17 20:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maga ile masz lat? może masz poniżej 23 lat że taka tygodniówka Ci wychodzi?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-18 11:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to po problemie... projekt odwołany więc wyjazdu 26 nie będzie. Za mało godzin więc firma nie potrzebuje nowych pracowników...
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-09-18 12:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dobrze, bo i tak nie podpisałam umowy, gdyż przewidywałam że tak będzie, zresztą rozmawiałam w tej sprawie z Paniami z biura w Opolu.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-09-19 16:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w środe 24.09.2014 do magazynu Randstad, praca przy oponach, załadunek, rozładuek?
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-09-20 16:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam i OSRZEGAM WSZSYTKICH !!!!!!!!!! omijajcie te firme z daleka nie ma godzin maksymalnie mialem 28h i zarobilem 130 E nie mam wiekowki warunki beznadziejne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moge podeslac wam swoje solarisy ( rozliczenia ) jak ktos chętny mam zdjecia swoje dziewczyny i innych znajomych którzy pracowali tam w czerwcu i lipcu i nikt nie zarobil powyzej 200 E tygodniowo
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-21 18:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damian, rozumiem, że pracujecie w ID Logistic? W grudniu tam jest sezon, a czy wczesniej cos też to trodno stwierdzic :/
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-09-24 16:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie omijajcie tą agencję szerokim łukiem (PRAN) ... kiedyś może było kolorowo ,dziś tylko okradają ludzi żeby za domek . ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-25 10:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli pomimo tego, że znowu szukają osób na stanowisko pakowacza nic się w temacie nie zmienia? Dalej brak godzin? Proszę napiszcie po ile dni pracujecie i po ile godzin w chwili obecnej? Albo ile jest się w stanie tygodniowo zarobić na czysto po odliczeniu domku i ubezpieczenia? Będę wdzięczna za dokładne info.
zdjecie uzytkownika
garry - 2014-09-25 16:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja PRAN to specjalista w dziedzinie rekrutacji i selekcji polskich pracowników w zawodach produkcyjnych i technicznych na rynki międzynarodowe. Koncentrują się na interesach i potrzebach zarówno pracodawcy, jak i pracownika. W swoich ogłoszeniach zazwyczaj oferują stałą pracę, atrakcyjne wynagrodzenie oraz bezpłatne zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-09-25 17:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.
Pracuję w ID Logistic jako order-picker sprzętu elektronicznego pod miastem Tilburg.
Wstępnie praca miała się rozpocząć od następnego dnia po przyjeździe do Holandii, ale wyznaczony czas na podpisanie kontraktu i testy zajął pierwszy tydzień ( zaznaczam , że bezpłatny - ale należy opłacić łóżko 78 E i 17 E za ubezpieczenie ).
Pomimo gorących zapewnień ze strony biura Pran o wykonaniu 36 h tygodniowo - praca odbywa się 3 - 4 dni w tygodniu ( 7 h dziennie ) czyli 21/28h na tydzień.
Zaś wszystko uzależnione jest od zamówień i zapotrzebowania na telewizory i ogólnie sprzęt firmy Sony.
Wypłaty z rzędu 160 - 180 E tygodniowo ( po odciągnięciu opłat za łóżko i ubezpieczenie ). Kwaterunek w domkach 4-osobowych przerobionych dla 6-ciu osób w niektórych mieszka i 7 osób !!! W pracy atmosfera grobowa, mobbing ze strony przełożonych. Jawne przejawy dyskryminacji. Czas na zerwanie umowy 2 tygodnie. Trzeba nazbierać na powrót do Polski.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-09-25 17:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.
Pracuję w ID Logistic jako order-picker sprzętu elektronicznego pod miastem Tilburg.
Wstępnie praca miała się rozpocząć od następnego dnia po przyjeździe do Holandii, ale wyznaczony czas na podpisanie kontraktu i testy zajął pierwszy tydzień ( zaznaczam , że bezpłatny - ale należy opłacić łóżko 78 E i 17 E za ubezpieczenie ).
Pomimo gorących zapewnień ze strony biura Pran o wykonaniu 36 h tygodniowo - praca odbywa się 3 - 4 dni w tygodniu ( 7 h dziennie ) czyli 21/28h na tydzień.
Zaś wszystko uzależnione jest od zamówień i zapotrzebowania na telewizory i ogólnie sprzęt firmy Sony.
Wypłaty z rzędu 160 - 180 E tygodniowo ( po odciągnięciu opłat za łóżko i ubezpieczenie ). Kwaterunek w domkach 4-osobowych przerobionych dla 6-ciu osób w niektórych mieszka i 7 osób !!! W pracy atmosfera grobowa, mobbing ze strony przełożonych. Jawne przejawy dyskryminacji. Czas na zerwanie umowy 2 tygodnie. Trzeba nazbierać na powrót do Polski.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-29 16:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Justyna, czyli generalnie nie polecasz pewnie ;p A ja ciągle się zastanawiam czy jechać i łudzę, że może się coś rozkręci z godzinami...
zdjecie uzytkownika
danny - 2014-09-29 21:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magda_ My tez właśnie z kumplem dostaliśmy ofertę pracy od nich na order pickera i raczej sprobujemy, jedziemy wlasnym samochodem, jakbys jechala tez to mozemy cie zabrac pozdro
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-30 11:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danny - 2014-09-29 21:17:29]:
A którego jedziecie, lub zaczynacie pracę i gdzie? Jc to za z chłopakiem byśmy jechali na 9.10 na pakowanie, ale narazie nawet nie jesteśmy w projekcie bo z wcześniejszych zrezygnowaliśmy więc trzeba by pytać w biurze czy w ogóle nas wpiszą ;p
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-09-30 16:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jutro wyjezdzam do pracy z pranu , dokladnie skierowany zostalem do agnejci randstad . praca ma polegac na rozladunku tirow/kontenerow z psia karma. wie ktoś coś o tej pracy ? sa godziny ?
zdjecie uzytkownika
Rzeźnik - 2014-10-02 21:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś pracował przez tą firmę w Belgi w mieście Gent, zawód Rzeźnik?
Jak jest? wszystko co mówią przed wyjazdem się zgadza itp?
zdjecie uzytkownika
Rumcajs - 2014-10-03 17:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-09-30 16:16:25]:
Witam Michał! Ja mam podpisac umowe w poniedzialek, wyjazd we wtorek też na karme. Daj znać jak bedziesz na miejscu co i jak. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Ori - 2014-10-07 18:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Damian - 2014-09-20 16:09:45]:
Witaj Damian słuchaj mógłbyś podesłać te dowody jak napisałeś wyżej mi na email bo mam zamiar pojechać przez nich ale chcem się upewnić czy warto i żeby się nie wpierdzielić w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mój email to oporest@gmail.com z góry dzieks
zdjecie uzytkownika
oreo - 2014-10-09 20:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od października mają tutaj nowe ogłoszenie pracy. Siec warsztatów samochodowych poszukuje kandydatów na stanowisko: Blacharza lub Lakiernika samochodowego z językiem angielskim lub niemieckim. - Praca w renomowanej sieci warsztatów samochodowych - Praca przy samochodach osobowych po wypadkach - Warsztaty są w różnych miejscowościach Oferują: - darmowe zakwaterowanie w mieszkaniach - pokrywamy koszty ubezpieczenia - zapewniają nowoczesne narzędzia prac - możliwość pracy na długo - zwracają koszty dojazdów do pracy Całkiem dobra oferta jak dla mnie.
zdjecie uzytkownika
Madprofesor - 2014-10-16 16:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojawiła się oferta do Tilburga/sony , są godziny ?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-20
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
Poszukujemy kandydatów i kandydatek do pracy w centrum logistycznym.    Pakowanie elektroniki przy stołach. Nie dajemy gwarancji, że pary zamieszkają razem!   Wymagania:  - komunikatywna znajomość jezyka angielskiego - warunek konieczny! - możliwość wyrobienia zaświadczenia o niekaralności - możliwość przejścia na firmowe zakwaterowanie - dyspozycyjność od 31.10.2014 - 21.12.2014   Oferujemy: - pracę na warunk
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-17 08:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziska nie dajcie się nabić w butelkę.Chować się bo PRAN werbuje.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-10-20 13:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy juz ruszyło coś na pakowaniu w ID Logistic? Jest praca? Orderpickerzy widzę też są poszukiwani, ktoś się orientuje jak teraz wylądają te 2 stanowiska? Bardzi mi zależy na szybkiej odpowiedzi:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRAN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x