Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PRAN

Pracowałeś w firmie PRAN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Plaski85 - 2015-02-21 13:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam też mam wyjechać do Goor ale nie 23 tylko w nastepny tydzień to bedzie 28 luty jedzie ktos może tą drugą tura??jeszcze nie wiem czy wyjechac.Pracowałem 2 lata w Irlandii i tam nie było problemów ale to przez znajomego a tutaj do Holandii jade pierwszy raz i nie wiem czy warto:)Pozdrawiam Piotrek . Katowice.
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-02-23 20:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma tu ani jednej osoby która już pracuje w Goor przy kurakach?
może ma ktoś kontakt z jakimś pracownikiem. Chce jechać, ale chce też wiedzieć na co się mam nastawić.
zdjecie uzytkownika
xam - 2015-02-23 21:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalem propozycje rzeznika w belgi, ktos juz wyjechal i pracuje w belgi przez to biuro?prosze o informacje czy warto?
zdjecie uzytkownika
agula06 - 2015-02-24 23:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek08 - 2015-02-20 12:05:25]:
wlasnie zlozylam cv na pakowanie miesa czy hamburgerow nigdy w holandii nie bylam tylko we francji wiec obawiam sie czy transport w jedna i druga strone jest
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-26 10:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powoli juz mnie denerwuje ta firma,miał byc wyjazd do Goor do kurczaków,teraz niby jakieś opóznienie,człowiek musi sam dzwonic i sie dopytywac i nikt nic nie wie to po co te ogłoszenia że praca że wyjazd juz w ten weekend.Co mam sie spakować i czekać miesiąc bo może sie wyjedzie czy raczej nie...co za ludzie naprawde organizacja zero!
zdjecie uzytkownika
ryszardoo - 2015-03-03 17:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak stoi sprawa z tymi kurczakami? bo nie wiem czy jechać za nimi czy niekoniecznie? strasznie mi zalezy na tym,żeby się dowiedzieć czy opłaca się jechac i dlaczego ten wyjazd jest wstrzymany? strasznie mi zalezy na tych kurczakach, to moja jedyna i ostatnia nadzieja, prosze pomóżcie mi z tym kochani.
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-03-04 18:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę na ich stronie, firma Pran chyba już nie szuka do pracy przy kurakach. Czekałem 3 tygodnie miałem już umowę przedwstępną i lipa.
Ktoś ma jakieś namiary na prace przy kurakach, albo jakąkolwiek, to nich da znać.
zdjecie uzytkownika
olaaa93 - 2015-03-09 15:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kilo321 - 2015-02-04 17:44:36]:
też się zastanawiam :D
zdjecie uzytkownika
foka29 - 2015-03-14 14:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pran dużo kłamie, 3 razu już mi termin pracy przesuwali do kurczaków, teraz jest mowa że w połowie kwietnia, a od 5 tygodni czekam na tyłku, a miałam już dawno wyjechać
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-03-14 20:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pran nie oszukuje. Nie od nich to zależy, tylko od samego szefa w danym zakładzie. Znam sprawę dokładnie bo tam pracowałem.
W zakładach jest spora rotacja ludzi, po prostu jak ktoś wyleci, lub zrezygnuje to wskoczysz na jego miejsce. Każdy ma swoje stanowisko pracy i nie zatrudniają więcej ludzi niż potrzeba. sam czekam już kilka tygodni i miałem już jechać i na razie jest wyjazd wstrzymany.
Na wszelki wypadek składam swoje cv u konkurencji.
zdjecie uzytkownika
Simi - 2015-03-17 15:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam posiada ktoś informacje o ofercie wulkanizacja w firmie Euromaster? jak to wygląda z godzinami i zarobkami
zdjecie uzytkownika
moonia - 2015-03-17 19:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy był ktoś badz jest przez Pran na pakowanie mięsa w Haulerwijk??? Jak tam jest? jak mieszkanie? sa godziny? wie ktos cos
zdjecie uzytkownika
nell - 2015-03-17 21:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak to wygląda tutaj w PRan jesli chodzi o rekrutację, bo czytam coś o jakiejś umowie przedwstępnej i trochę głupieje. To aby nie jest jakiś dokument na którego podstawie można domagać się odszkodowania jeśli nie przyjma mnie jednak do pracy? Bo jeśli pójdę do Pran to musze sie zwolnić z obecnej firmy...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-18 08:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aplikował ktoś na truskawki?
zdjecie uzytkownika
Pracownik Katowice - 2015-03-18 09:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Truskawek juz nie ma:)
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-03-18 19:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiatm.
wyjeżdża ktoś w niedzielę do Molenschot do ogrodnictwa z agencji PRAN??
zdjecie uzytkownika
andzia23 - 2015-03-18 23:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to nie ma jesli oferta jest od teraz do truskawek na kilka tygodni
zdjecie uzytkownika
Pracownik Katowice - 2015-03-19 07:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No oferta może być ale już nie ma miejsc wolnych na truskawki z tego co wiem:)
zdjecie uzytkownika
ogórek - 2015-03-20 12:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na ogórki może ktoś się wybiera, bądź był i opowie jak warunki itp ;)
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-03-24 19:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wybiera się w tym tygodniu na ogórki??? Czy ktoś może mi udzielić info jak to jest gdy ktoś zostaje kierowcą do przewożenia pracowników szklarni ( czy nie ma jakichś problemów itp.)?
zdjecie uzytkownika
Janusz Chabior - 2015-03-27 14:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomeklublin - 2015-03-14 20:15:36]:
Akurat PRAN w kwetii terminów i ich przesunięć nie ma wiele do gadania, bowiem wszystko jest zależne do innych agencji, dla których oni szukają pracowników. PRAN nie jest pracodawcą. Im takie sytuacje z przesunięciami terminów też utrudniają robotę.
zdjecie uzytkownika
Janusz Chabior - 2015-03-27 14:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [foka29 - 2015-03-14 14:21:00]:
Akurat PRAN w kwetii terminów i ich przesunięć nie ma wiele do gadania, bowiem wszystko jest zależne do innych agencji, dla których oni szukają pracowników. PRAN nie jest pracodawcą. Im takie sytuacje z przesunięciami terminów też utrudniają robotę.
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-03-28 12:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janusz Chabior - 2015-03-27 14:23:55]:
Przecież to samo napisałem.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie rekrutacyjne przebieglo w b.milej atmosferze,znalazlam sobie telefonicznie te prace, pani z biura w Opolu (z reszta bardzo mila) skierowala mnie do najblizszego dla mnie biura posrednictwa pracy, gdzie czekano juz na mnie,na poczatek maly egzamin z j.angielskiego, potem dopelnienie formalnosci, podpisanie umowy. I tak zaczela sie moja przygoda z PRANEM
Pytania: Nie bylo ani trudnych, ani tez dziwnych pytan
zdjecie uzytkownika
grej - 2015-03-30 09:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybierają tylko młodych na wiekówce. Po za tym młodego łatwiej zwolnić, bo za zazwyczaj są mało ogarnięci, i lubią się "bawić" Dlatego jest duża rotacja w tej firmie. Lepie w pracy nie "zarzynać" bo i tak zawsze będziesz do zwolnienia.
zdjecie uzytkownika
Janusz Chabior - 2015-03-30 11:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomeklublin - 2015-03-28 12:41:25]:
Wiem, przepraszam, ale przypadkowo kliknąłem w złą odpowiedź ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRAN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PRAN?
Zadaj pytanie