brak logo

BCW Group

Warszawa

Opinie o BCW Group

sprawiedliwy 2013-02-18 20:01:50
Każdy może tu pisać co chce.. jedna osoba może wkładać kilkanaście postów... ktoś jest złośliwy wypisując wszędzie to samo
ja 2013-03-07 14:14:56
nanase niestety nigdzie się nie dodzwonisz, z nikim nie porozmawiasz...firma jest bardzo delikatnie ujmując nieuczciwa! przestrzegaj kogo się da i poszukaj w swoich mieście ludzi którzy tak jak i Ty zostali oszukani - może pozew zbiorowy w końcu coś da!
pracownicaex 2013-06-21 19:41:01
nigdy szef nie dał polecenia piszcie dobre opinie na forum! ludzie ogarnijcie sie.
nie polecam 2013-06-22 15:58:09
nie idz daj sobie spokoj z call center wogóle oni oszukuja wiec nie warto... czytaj umowe bo sie wkopiesz tak jak ja... a i nagrywaja rozmowe kwalifikacyjna a bez twojej wiedzy nie maja prawa
mie.len 2013-06-27 12:39:01
mam pytanie do osob ktore pracuja w tej firmie bo jestem ciekawa jaki jest dokladny zapis w umowie gdzie jest napisane o karze umownej... caly punkt czy ktos z was mogl by mi tu napisać ?
bzenka 2013-07-19 17:49:05
Ja osobiście już taki donos złożyłam do prokuratury generalnej w Warszawie. Załączyłam kopię umowy. Innym oszukanym osobom radzę zrobić to samo.[usunięte przez administratora] Pozdrawiam
bbbbb 2013-07-29 18:58:49
tak ale jak rezygnujesz w trakcie umowy z pracy bo np "praca ci nie odpowiada a masz prawo zrezygnować bo niewolnictwa nie ma " to owszem placisz ja nie zaplacilam i nie zaplace bo jestem bezrobotny/a ! i w [usunięte przez administratora] ich mam [usunięte przez administratora] bo firma nie pozwala na zrezygnowanie z umowy hahah smieszne! tak usłyszałam ! KOMUNIZM SIE KLANIA WIDZE . NIE DAJ SIE ZASTRASZAĆ!
bnmhjhj 2013-07-31 18:38:14
daj sobie siana. totalna porażka wszyscy co tam pracuja sa zastraszani i dlatego siedza.... jest tylko i wyłacznie umowa zlecenie ...
cccc 2013-08-01 10:44:24
niektórzy maja a niektórzy boją sie powiedziec prawde
zreszta jak jestescie glupkami to pchajcie sie tam ja sie juz nie wypowiadam bo zal mi was
tyle jest robót a wy tam akurat za psią łaskę
anonim 2013-09-22 12:53:40
A jaka klientów jest opinia najczęsciej o BCW Group?Wracają do was po kolejne zakupy czy raczej nie??
2013-09-30 13:31:55
Jeleni nie brakuje więc wracają. "Jeśli są barany to trzeba je strzyc" :D
2013-10-07 21:07:20
coś więcej napisz, konkret
zadowolony 2013-11-19 18:52:39
jestem klientem już drugi rok, cena nie jest wysoka jak na linki sponsorowane.
Polecam.
1
Lord MM 2013-11-26 09:22:28
to prosze sobie poczytac na temat Google AdWords, jakie tam maja ceny i za co, a jak to wygląda w przypadku takich firm ;)
3
antek 2014-03-12 22:18:42
Na stronie BCW Group można obejrzeć filmik jak pracuje ich call center, jako-taki obraz sytuacji to daje.
słoneczko 2014-03-13 13:28:49
i w ogóle coś dziwnego z adresami, niby adres na stronie na rzymowskiego, a kazali mi przyjechać na jakąś inną...
aaaangela 2014-04-04 23:11:35
posłuchaj ja zaczelam szkolenie w tej firmie i też mnie straszyli nic ci nie zrobią... ja nie dostałam kopii umowy od nich nie pozowlili mi zrezygnować z pracy nic ci nie zrobią ja nie mam pitu nawet od nich a to bylo w tamtym roku w lutym lub marcu jakos tak nie pamietam dokladnie.... też mnie straszyła ta dziewczyna sekretarka ale kij jej w oko nic ci nie zrobią byłam u prawnika ta umowa od nich jest sporządzona nielegalnie nic ci nie zrobia! spokojnie jak cos pisz tu ja obserwuje ten post i wszystko wiem,.... pisz jak cos to sie skumamy i dokopiemy im
1
go 2014-04-11 14:14:29
Słuchajcie pilne możeci mi podać adres tej firmy w Warszawie ??? Bardzo pilne
lord MM 2014-04-22 11:31:35
adres siedziby bcw group/iosim24 - warszawa chrościckiego 93/105 ;)
lord MM 2014-04-22 11:33:17
hah ktoś systematycznie kasuję 'nieobiektywne' posty, w tym moje :D dobre :D
bucefał 2014-04-22 14:13:43
Witaj lord MM. Nie ktos tylko Bartosz...
lord MM 2014-04-22 18:23:32
szkoda że same anonimy się wypowiadają... mało przekonywujące. A ja jestem zadowolony Lord MM.
1
lord MM a może Wojciech Pijanowski 2014-04-22 18:35:38
Mało ciekawe informacje ciągle te same osoby ciągle gów... piszą. Tyle pracy tyle roboty a widać że co niektórzy o 11:33 w samo południe ciągle to sam wypisują że zła firma że to tamto sramto owamto... To albo roboty nie mogą znaleźć albo walą swojego obecnego pracodawcę w rogi siedząc w internecie. Może wy nie jesteście zadowolenie i macie żale... Ale są tacy co nie mają pracują tu nie po parę miesięcy ale dłużej i jakoś żyją.. Ja nie widzę problemu żeby się przedstawić... bo inni tylko pod anonimem - a kto to jest lord ? aaa ? bucefał ?
Gość 2014-04-22 18:43:11
Wróciły Słoiki do MIASTA i się dorwały do komputerów buhahah.....no ta na wsi nie ma sieci :)))
lord MM 2014-04-22 20:33:08
prosze sie nie podszywac pode mnie ;) przedstawiac sie nie bede, bo na cholere to komu...? jestes zadowolony? no i spoko, good for u ;)
lord MM 2014-04-23 10:31:34
ooo bardzo przepraszam to ty się podszywasz pode mnie !! wiec wypraszam sobie.
byly lord MM 2014-04-23 10:43:33
komus tu sie nudzi, ale jak tak bardzo spodobal ci sie moj nick to sobie go wez (usunięte przez administratora)
były lord MM 2014-04-23 12:45:00
właśnie komuś się nudzi - wiec byłym lordem MM jestem ja !! i koniec
MM kolonko 2014-04-23 15:14:30
Nie no przepraszam co złego to nie ja... ale proszę się nie podszywać... bo zaraz każdy za każdego.. Nie muszę właśnie jeden się znalazł
mariusz mix kolanko 2014-04-30 02:28:56
Firma jak polska firma - kantuje, ale pan bartosz cyprian to zwykły cwaniaczek jeśli zaczniecie tam prace będziecie zmuszeni cały czas kłamać, a najlepsze ze pozbywa sie swoich oddanych współpracowników, swojego kuzyna pogonił, swojego najlepzego przedstawiciela Ł(który kiedyś dałby sobie jaja tępą żyletką ogolić dla BCW)i wielu innych. zawsze chodziło o $$$$$ nie polecam
1
bucefał 2014-04-30 08:33:23
Bo to co go podnieca to sie nazywa kasa... A tu kasy predzej czy pozniej nie bedzie, a raczej kolejna odsiadka... Teraz do golenia znalazl sobie kolejnego wspolnika, ktorego tez pewnie wystawi do wiatru...
aavvvvv 2014-05-11 17:29:07
po co sie pytasz czytaj komentarze wyzej...
dart 2014-05-11 23:48:30
a może tak jak firmą euroadres zajął się program Interwencja, tak teraz kolejny reportaż zostanie zrealizowany na temat działania firmy BCW, a może jest już w toku
Juana 2014-11-14 09:30:18
Radku a na jakie stanowisko? Radzę się nad tym poważnie zastanowić, mówię szczerze.
a 2014-11-14 16:15:46
na żadne bo nie jest prowadzona rekrutacja
j 2014-11-17 07:58:47
Niestety ta firma ma problem z wypłacaniem pieniędzy.
bucefał 2014-11-17 09:37:06
...Dodam, że problem jest wieczny... Ogólnie masakra...
j 2014-11-17 11:01:29
Już od tygodnia czekam na wypłacenie pieniędzy. Po tygodniu pracy p.Bartosz stwierdził że nie może ze mną podpisać umowy. Czuje ze to od początku było ukartowane. Czy ktoś z was ma może jakiś kontakt do biura tej "firmy" ?
bucefał 2014-11-17 11:58:57
Niestety kaski sie nie doczekasz tak jak dziesiatki innych przed i po Tobie...
szarpi 2014-11-28 13:27:21
nie jest prowadzona rekrutacja wiec kto się stara ??
bucefał 2014-12-31 12:42:51
… hahaha… Boli jak ktoś prawdę mówi o tej śmiesznej firemce. Pościk zniknął. Ciekawy jestem czy to śmieszny Bartosz czy jego przydupas Tomcio. A przy okazji życzę Wam zeby wreszcie ktoś Wam dokopał i spuścił ten cały szit do sedesu, tak żebyście po nos
1
idiota 2015-05-07 15:16:42
nie zadowolony, tylko pop........y
Joasia 2015-09-17 06:59:40
Pracowala tam w 2011. Firma miescila sie jeszcze w domku jednorodzinnym... Wyplata wynagrodzenia moze i bedzie, jesli szanowny pan Bartosz kogos "polubi". Mozna rowniez liczyc na wynagrodzenie jesli ktos dobrze sobie radzi. Reszta czekala na przelewy i czekala... Tydzien, dwa.. Czasem i dluzej. Wg pana Bartosza, wszystkie przelewy zostaly zrobione w terminie, nawet mial swoja potwierdzenia ( hahaha ), a artumentem na tak dlugie oczekiwania bylo to, ze pewnie ludzie maja konta w TAKICH bankach. Dlatego tak dlugo. Niektorych ludzi z marnymi ale jakimis wynikami trzymal, po czym oni sie zwalniali z powodu braku wynagrodzenia i tak sobie pozniej czekali i czekali... I w sunie nie wiem jak to sie skonczylo, bo trwalo bardzo dlugo. Ja raz udadlam sie na wakacje. Akurat wtedy wypadal tetmin wyplaty...no i zostalam bez srodkow do zycia, gdzies w jakims pazdzieszewie nad morzem. Pan Bartosz nie mial czasu na to by wyjasnic mi czemu przelew nie dotarl. A wcale nie bylam miernym pracownikiem- co mnie zdziwiolo- po prostu bylam za daleko, zeby przypilnowac swojego. Po tej historii nasza "przyjazn" sie skonczyla. I wcale tego nie zaluje. Pan Bartosz NIE traktuje swoich pracownikow, ma ich w niosie. Z dobrych zrodel wiem, ze sytuacja jest ciagle taka sama... Dlatego, z calego serca NIE POLECAM! Szkoda Waszego czasu i nerwow.
bucefal 2015-09-20 18:22:44
Ludzie... Ale jaja... Bartosz na swojej stronce "internetowydomreklamowy" wali ludzi po całości. Śmieszne OSIM24 ma biura w innych krajach:

Central Corporation - Contact us 10, Marina House, Eden Island, Mahe, Shesh
contact the regional partner word
•England 83 Princes Street, Edinburgh,EH2 2ER
•Polish 02-697 Warsaw Rzymowskiego 53
•Germany Frankfurt Welle, An der Welle 4, 60322 Frankfurt
•Russia Dolgorukovskaya, 7,Moscow, 127006
•Slovakia Prievozska Street, Bratislava,821 09
•Sweden Ostermalmstorg 1, Stockholm
Jaka szkoda, że to tylko wirtualne adresy, tak samo jak w Wawie, wynajmowane przez firmę REGUS. Współczuję naiwnym klientom i pracownikom którzy będą łykać kolejne bajki Bartosz Cypriana Wysokińskiego i jego świty...


1
czytowazne 2016-04-21 23:25:45
bcw group, osim24, internetowy dom reklamowy... ani to wiarygodne, ani profesjonalne. Nie polecam ani jako potencjalnego pracodawcy, ani jako dostawcę usługi adwords dla firm.
1
airport 2016-08-31 23:11:34
istnieje ta pseudo firma jeszcze czy szefo znowu poszedł siedzieć?
anonim 2016-10-06 10:24:16
Kazali przyjechać na inną ulicę bo adres Rzymowskiego 53 to "wirtualne biuro" które można wynająć za 300zł miesięcznie i na które otrzymują korespondencję. Właścicielem jest Pan Bartosz Cyprian Wysokiński który teraz prowadzi tą samą działalność pod inną nazwą: INTERNETOWY DOM REKLAMOWY OSIM24 Bartosz Wysokiński
Bucefał 2016-10-14 08:04:02
Jeśli ktoś chce współpracować z firmą która ma prawie 1.000.000 (tak, dokładnie milion złotych) zadłużenia i zajęcia komorniczego, to zapraszam.
Bucefał 2016-10-17 20:40:54
Wystarczy mieć odpowiednie źródło w odpowiednim miejscu. A w tym przypadku w MBanku...
1
Bucefał 2016-10-18 07:56:48
Kogoś widzę zabolało... Wystarczy mieć kontakty w odpowiednim banku i urzędzie. Jak się nie płaci podatków ZUS itp. to tak właśnie to wygląda. Smutna prawda.
1
Zostaw swoją opinię o BCW Group - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BCW Group