brak logo

red-sky Sp. z.o.o.

Szczecin

Opinie o red-sky Sp. z.o.o.

anonim 2011-10-07 12:16:14
W trakcie rozmów można zwątpić czy chodzi o proste stanowisko czy tez może jest to raczej jakiś casting na dyrektora red-sky.. Oczywiście nie zatrudniono mnie - jedyny plus, że przynajmniej poinformowano mnie o tym
Red Fail 2013-01-30 17:17:10
Firma to jeden wielki żart. Totalny bałagan, nie wiadomo kto za co odpowiada...od osób pracujących w placówkach firmy wymaga się cudów na realizację których nie dostarcza się żadnych zasobów. Świetnie za to się mają koledzy prezesa pracujący w głównej siedzibie w Szczecinie. Niczym nie zwykłym nie jest to, że do firmy zatrudniane są żony i dziewczyny kolegów prezesa które nie mają żadnych kwalifikacji ani doświadczenia do pracy w zawodzie. Zwolnienia pracowników odbywają się bez żadnego ostrzeżenia. Po prostu pewnego dnia pojawia się Pan prezes w firmie i mówi do widzenia. W tak nie profesjonalnej i beznadziejnej firmie jeszcze w życiu nie pracowałam. Omijać z daleka radzę
3
pracaRS 2013-04-18 16:01:22
nie chcialbym tam juz nigdy wiecej pracowac i nikomu szczerze nie polecam, a kase ktora jest akurat bardzo dobra moga sobie ******
RedSky 2013-04-27 15:30:45
Potwierdzam, pracuje tutaj od kilku miesiecy i widze ze jest tak jak opisuja ludzie w sieci. Te ich marketingi w ostatnim czasie na ZUT. Mydla studentom oczy że jacy to oni nie są fajni, ale wystarczy dobrze spojrzec na ich glowny produkt filestube by zrozumiec jak dziala firma. Sciemnianie, niewiedza, chaos i wciskanie kitu.
2
chaotic 2013-05-01 14:05:37
Niestety - muszę podpisać się pod wcześniejszymi opiniami.
Podejmując pracę w RS miałem wybór w postaci podobnej posady w dużej, polskiej firmie. Wybrałem Redsky. Skusiły mnie piękne wizje samodzielności, odpowiedzialności za działania, szkolenia, współpraca z wielkimi brandami... czyli przeciwieństwo korporacji, w której mogłem pracować. Niestety szybko się okazało, że w redsky wizje i wielkie słowa pozostają jedynie wizjami. Podejmowanie samodzielnych decyzji leży poza zasięgiem pracownika, jednak ten jest oceniany za ich realizacje!

Komunikacja w tej firmie to frazes - nie istnieje!

Jeśli podejmując prace w red sky masz alternatywę, mocno, mocno ją przemyśl. Oprócz pięknych wizji i wielkich słów firma nie ma wiele do zaoferowania.


1
omijamzdaleka 2013-11-20 11:58:47
jest milion firm dokoła... nie popełnij błędu i nie daj się nabrać na piękne opowiastki jak to super tam jest. Zarząd fruwa w chmurach i osiągnął swój limit. HR martwi się o własne stołki a nie pracowników. Twoja wiedza się nie liczy, tylko ile jesteś wstanie wygenerować $$$ eksploatując się przy tym niemiłosiernie. Poprzednie wypowiedzi to szczera prawda.

Nie pozwól by ciebie to spotkało, Pamiętaj... THERE ARE NO LIMITS IN YOUR LIFE!!!
4
john 2013-11-26 22:29:32
o jakich dobrych opiniach ty mówisz ? nie znalazłem żadnych dobrych opinii o redsky na necie oprócz tych złych tutaj. Zastanawiałem sie czy nie zlozyc podania do firmy ale teraz mam watpliwosci bo mam wrazenie ze (usunięte przez administratora) robi pod publike. nie podoba mi sie to.
2
anonim 2014-11-05 23:15:30
Pracuje w jednym z projektów redsky od 2 lat. Praca mi się podoba. Atmosfera dobra. Wynagrodzenie jest dobre. Nie dziwie się,że dużo negatywnych ocen zebrali tutaj - robili duże porządki z opierdalaczami i bajkopisarzami w firmie rok temu. Była wtedy słabsza atmosfera przez parę miesięcy. Z wszystkich zwolnień moim zdaniem błąd zrobili z jedną osobą. Teraz jest znacznie lepiej. Polecam
1
Karabasz001 2014-11-27 12:01:40
Zastnanawialem się nad pracą w tej firmie ale dwa razy obiło mi się o uszy że ta firma nazywana w srodowisku jest "poprawczakiem". To nie świadczy raczej zbyt dobrze o tym co sie tam musi dziac. Po zrobieniu malego wywiadu srodowiskowego moje podejrzenia okazaly sie sluszne a ja znalazlem inna prace...
2
Mniam mniam 2015-12-13 20:01:39
Bardzo fajna firma. Kasa ok wsparcie teamów ok serdecznie polecam
prosto 2016-05-15 15:34:02
Poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. Z tą akurat tutaj słyszalem że jest dużo lepiej chociaz to może tylko gadanie. Na święta jednak doszły mnie słuchy że coś dodają @labi
Zostaw swoją opinię o red-sky Sp. z.o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie red-sky Sp. z.o.o.