logo Piotr i Paweł

Piotr i Paweł

Bielsko-Biała

Opinie o Piotr i Paweł

zuza 2012-09-26 13:29:13
O pracy w Piotr i Paweł Bielsko, można napisać krótko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo, niskie zarobki, brak poszanowania pracowników.

Myślisz o podjęciu pracy w tym \"markecie\"? zastanów się dobrze. Jeśli lubisz zostawać codziennie dłużej, bo nie ma Cię kto rozliczyć żeby zejść z kasy o normalnej porze, częste zmiany w grafiku i telefon o 21, że masz rano być w pracy a miał być dzień wolny, tyrać w weekendy jako jedyny kasjer z kilometrowymi kolejkami, żyć w ciągłym stresie i słuchać na każdym kroku narzekań kierownika, nie mówiąc o tym jaką łaskę on Ci robi przychodząc zrobić anulację.
Zarżnąć, zajechać, wykorzystać do oporu i tym podobne określenia jedynie cisną się na usta gdy człowiek tam pracuje.

Tendencją jest zbyt mała ilość personelu, bo można zaoszczędzić, niech się wykończą, zresztą pracownicy często się zmieniają, mało kto to wytrzymuje. Potem biorą L4 i wielki wrzask kierownika, że ciągle ktoś jest chory!! Niewyobrażalne to dla niego... Człowieku (o ile nim jesteś panie (usunięte przez administratora) nie dziw się, że ludzie chorują skoro ich zamęczasz i traktujesz jak ścierki do podłogi..

Oczywiście klient nie może o niczym wiedzieć, dla klienta ten sklep ma wyglądać jak raj na ziemi z super produktami (buhahaha) niestety, wystarczy poczytać opinie z innych miast, jest to samo. Chyba najgorsza praca w Bielsku i serdecznie jej nie polecam.
aabb 2012-10-04 19:20:39
popieram Zuze tam jest jeden wielki wyzysk ! nie dosc że trzeba czesto zostawać na nadgodzinach to za to nie płaca wiec wychodzisz z wypłąta taka samo jak bys robił normalnie etat... druga spawa człowiek ma wolne a wydzwaniaja że trzeba przyjsc do pracy czasem dzwonią godz przed rozpoczeciem pracy...co chwile sa zmiany w grafiku a kierownictwu zawsze cos nie pasuje ! do pacy przychodzisz ze stresem na dzień dobry czy nie dostaniesz za cos opieprzki ba zawsze musza sie do czego przyczepic..nie dziwie sie że ludzie tam odchodza... zostaja tylko CI ktorzy nie maja wyboru..bo musza z czegos zyc... nie polecam tam pracowac!!
1
pracownik 2012-10-07 11:51:03
Prawdą jest tylko to, że bez przerwy są zmiany grafikowe co niejednokrotnie krzyzuje ludziom plany i może byc irytujace, Reszta to jakies bzdury, owszem jesli jest taka konieczność to dzwonią do pracownika z prosbą! o przyjście do pracy ale jeszcze nikt nikomu nie kazał na siłę , to jest wolna wola pracownika, poza tym takie rzeczy zdarzają sie w kazdej firmie, ludzie chorują, maja urlopy i jest wtedy zwiekszona potrzeba. A co do chorowania to kierownik ma wyjatkowo człowiecze!!! podejście i to co Zuza napisałaś na ten temat to stwierdzenie wziete chyba prosto z marsa bo nijak ma sie do rzeczywistości. Co do czepiania sie na kazdym kroku to juz wogule jakieś kpiny, na pewno pracowałaś badz pracujesz w tej firmie?
anonim 2012-10-07 12:20:43
załoga sklepu jest ok,ale niestety wadą tego sklepu jest za mała ilosc pracowników na sklepie, dzwonienie do ciebie zebys przyszedł do pracy kiedy w grafiku jest wolne,ogólnie nie ma zle,chodz mogło by byc duuzo lepiej...kierownictwo? to tez ludzie wiec nie przesadzajcie znowu... w kazdej pracy cos sie znajdzie że komus cos nie bedzie pasowac... trzeba stosowac jedną regułe\\\\\\\" do pracy przychodzisz żeby zarobić pieniądze \\\\\\\" wiec tgo sie trzymajmy ;)
skorpion 2012-10-07 19:11:39
......nie jestem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kilka osób w PiP ale nie czepiajcie się kierownika i postawcie się na jego miejscu.
pracownik2 2012-10-09 00:02:34
praca w piotrze i pawle nie jest taka zła..niewiem czemu sie tak czepiacie ...kazdy porusza wątek tego że dzwonia do ciebie abyś przyszedł/przyszła d pracy ale przeciez pytaja sie czy jest taka możliwosc i to dobra wola pracownika że pzyjdzie,a nie że karza przysc...
bądźmy szczerzy 2012-10-09 13:19:04
ludzie kochani, nagle wszyscy zmienili front....miejcie chociaz troche szacunku do samych siebie, jeszcze nie tak dawno można było usłyszeć jak bardzo nie lubicie tej pracy....to co brak Wam odwagi? czy po prostu lizusostwo? praca jest jaka jest, trzeba sobie ja po prostu szanować.
zniesmaczona 2012-10-09 14:32:54
Jak to czytam to nie wiem czy się śmiać,czy płakać..:( Piszecie totalne bzdury!!! jak by was ktoś nakręcił, nic tylko książkę pisać. O jakim szacunku tu piszecie? Przecież głupi wie, że w tym Kraju, żaden pracodawca nie ma szacunku do pracownika:( wycisnąć jak sok z cytryny i zapłacić jak najmniej.Nie pisze tu konkretnie o tej firmie tak jest prawie wszędzie.To wasze gadanie do niczego nie prowadzi, gdyż nawet ci co chwalą w opiniach i tak myślą co innego, więc dajcie sobie na wstrzymanie;XP
tja 2012-10-12 10:17:20
Tak pytaja czy mozesz przyjsc, jaaasne. Niestety nie ma nikogo innego, wiec musisz isc do pracy bo nie dasz rady odmowic, tak cie beda molestowac az sie zgodzisz. A nieraz jest to tylko informacja ze masz przyjsc a nie prosba, szczegolnie jak dzwoni jedna z asystentek wiadomo o kogo chodzi... Prywatnie po pracy wiekszosc narzeka a tu slodza jak to jest cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie. Oj uwazajcie bo Wam wazelinka wyleci z tylka...
Sbb 2013-10-07 23:14:18
Nie polecam pracy w PiP. (usunięte przez administratora). Zarobki na początku było przez agencje płacone 6.85/h. A na umowę o pracę 1200netto. Co do grafiku! Zmienia się z dnia na dzień. Zamieniają Ci wolny dzień na pracujący bez Twojej zgody. Nie pytają się czy możesz przyjść, lecz oznajmiają. Telefonują co chwila że trzeba przyjść choć miałeś mieć dzień wolny. Wiecznie jakieś krętactwa. Wykorzystywanie ludzi...
3
bielszczanka 2014-05-08 20:29:09
PRACA DLA DESPERATÓW, ODRADZAM LUDZIOM AMBITNYM, NADGODZINY ROBISZ ZA FREE, GONIĄ CIĘ JAK PSA W SCHRONISKU, A JAK NIE WIERZYSZ TO PRZEKONAJ SIĘ NA WŁASNEJ SKÓRZE. POZDRAWIAM
2
była... 2014-12-29 17:01:37
...duuuuuużoooooooo, zarobisz /to tajemnica/nic tylko się przyjmować do pracy hihihi!!!
realia 2016-05-12 17:41:55
Jakie stawki są przewidywane dla kasjerów-sprzedawców? Widzę, że poszukują takich osób w kilku miastach, mnie interesują konkretnie Marki pod Warszawą.
Zostaw swoją opinię o Piotr i Paweł - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piotr i Paweł