Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-08-08 15:06:29 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o XLogics Sp. z o.o. - Zielona Góra. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
pm - 2009-11-29 22:22:57 odpowiedz | cytuj
firma z perspektywami
Storeador - 2012-01-19 10:58:32 odpowiedz | cytuj
Firma posiada trzon pracowników - około 7 osób. Reszta jest traktowana jak tania siła robocza. W firmie jest wyzysk i naginanie zasad. Nie płatne nadgodziny i nacisk na taką formę pracy. Świadczy o tym ogromna rotacja osób w firmie. Jeśli nie zmieni się mentalności pracodawcy XLogics, to nic się w tej firmie nie zmieni, a taki stan trwa już od co najmniej 7 lat. Ogólnie pracę tam polecam tylko niedoświadczonym studentom, bo drogą przez mękę są w stanie szybko zdobyć wiedzę i zmienić pracę na lepszą.
xpack - 2012-04-13 23:31:23 odpowiedz | cytuj
Firma cec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ąca się maksymalnym wyzyskiem pracowników, który to wyzysk regularnie przyjmuje coraz to nowsze formy. Dodatkowo wprowadzane są mechanizmy kablowania oraz wpajania pracownikowi, że wszystko co złe jest jego winą, tak by czując swoją winę i chcąc odkupić grzechy jak najwięcej czasu spędził kiblując za darmo po godzinach. \"Zwykli\" pracownicy są w większości pomocni i sympatyczni jednak relacje i atmosfera pracy ze względu na ciśnienie ulegają sukcesywnemu pogorszeniu. Wynagrodzenie w nawiązaniu do powyższego lepiej pozostawić bez komentarza.
x