brak logo

Polser Sp.zo.o

Siemiatycze

Opinie o Polser Sp.zo.o

marko339 2009-08-08 16:17:17
w tej firmie wszystko jest w porządku gdyby nie f[usunięte przez moderatora] ! za nic nie odpowiada bo nie jest pracownikiem tej firmy a wszystkim rządzi doprowadzając tym między innymi do przechodzenia dostawców nawet tych największych pracowników traktuje jak śmieci !!!!
marko 339 2009-08-08 16:23:18
sory pomyliłem ocenę . dla freda to mniej niż zero!! wracaj do siebie [usunięte przez moderatora] !!!
anonim 2010-03-02 23:08:32

Jestem zainteresowany rekomendacjami spółki POLSER. Rozumiem, że POLSER jako podmiot ma pozytywną ocenę, ale co z tą kadra o której była mowa jest nie tak? Z pewnością nie wszyscy ze szczebla średniego muszą być „faworytami”;-). Poza tym, czy F.D. jest głównym i jedynym decydentem? Z kim rozsądnym można rozmawiać?
Jestem zainteresowany oceną kogoś kto prowadzi z nimi jakąś współpracę – morze jakieś pozytywne opinie?
Siemiatycze 2010-10-10 10:50:40
Jeżeli ktoś jest ludzki wobec każdego człowieka to w każdej firmie będzie ład i porządek! Nie trzeba poniżać ludzi żeby pokazać kim się jest, poziom kultury osobistej to wypowiedz bez wulgaryzmu i ze zrozumieniem a nawet jak jest problem to trzeba go umieć rozwiązać w normalny cywilizowany a nie w prostacki sposób! Proponuje przeszkolić kadry a napewno w firmie się polepszy! Na chwile obecna ta firma nie ma poziomu! jest tylko[usunięte przez moderatora] na pracownikach! Powodzenie
kaznodzieja 2012-06-07 09:47:01
ludzie nie wiem jak można się wyrażać o ty zakładzie pozytywnie. wszystko co się tam dzieje jest chore. ten zakład można porównać [usunięte przez moderatora] : niskie zarobki, złe warunki pracy, a przede wszystkim brak szacunku dla pracownika.ludzie z otoczenia dyrekcji i kierowników mają dobrze a zwykłego pracownika nikt nie szanuje, nawet dobrego słowa nie można usłyszeć tylko wiecznie jest coś nie tak. ten zakład to same układy i układziki. totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
gość 2013-10-28 12:52:10
Bardzo zmieniło się w ciągu kilku ostatnich lat. Polecam pracę w Polserze tym, którzy chcą się uczyć i rozwijać.
1
maleńka 2013-11-19 11:22:17
a czego tam mozna się nauczyc i w jakim sensie rozwijać??

a co do warunków pracy, "króluje" umowa zlecenie i zarobki wysokości 8zł brutto na godzine lub prace na akord gdzie musisz sie nieźle narobic aby ta stawke godzinowa osiagnąć.
1
Inspektor 2013-12-17 01:50:44
No cóż ostatnio jeden z panów z Polseru odebrał odznaczenie Honorowej odznaki Województwa Podlaskiego. W uzasadnieniu o odznaczeniu czytamy: Aleksander Rożuk jest znanym działaczem społecznym i gospodarczym w Siemiatyczach. Ma wielkie zasługi dla rozwoju mleczarstwa w tym rejonie, m.in. jako prezes Nadbużańskiej Spółdzielni Mleczarskiej, współzałożyciel i dyrektor spółki Polser.
JAKI Z NIEGO SPOŁECZNIK??? JAK ZATRUDNIA LUDZI BEZ UMOWY???? CO WIĘCEJ NIE TYLKO BEZ UMOWY ALE TEŻ BEZ JAKIEJKOLWIEK ZAPŁATY!!!!!. WSTYD DROGI PANIE WYKORZYSTYWAĆ NAIWNOŚ I PRACOWITOŚĆ INNYCH.
serowar2013 2013-12-27 13:37:54
Pakiet szkoleń OK: zawodowe dla różnych działów i specjalistyczne, nawet zagranicą :)i prowadzone przez specjalistów z innych krajów oraz takie różne z komunikacji, z planowania pracy... tylko potem jest się rozliczanym, jakie rezultaty w codziennej pracy zostały poprawione
1
serowar2013 2013-12-27 13:45:55
umowy śmieciowe nie królują, Maleńka. Na dodatkowe specjalne prace są brani ludze na zlecenie.ale przy ilości wszystkich pracowników, to jest nic
Szczęśliwego Nowego Roku 2014!
Milady 2014-02-03 16:05:08
szkolenia? pracuję kilka w labo i ani razu się nie zdarzyło!! propozycje owszem były, ale zawsze kończyło się na braku podpisu Prezesa pod zgodą na wyjazd. Płace? czy +/- 9zł/godz dla pracownika laboratorium,bez względu na wykształcenie to dużo? A praca 3 zmianowa, w święta, weekendy etc. Nadgodziny płatne w zależności od humoru kierownika bądź prezesa. Jak nie zapłacą możesz sobie ten dzień odebrać, oczywiście w terminie dla kiero dogodnym. Szczerze praca tutaj ma sens tylko i wyłącznie ze względu na zdobycie jakiegoś doświadczenia. No chyba, że ktoś ma nóż na gardle, rodzinę na utrzymaniu albo lubi taki lekko prl'owski klimat: wazeliniarstwa, donoszenia, kablowania. Tutaj bardzo dużo się mówi i obiecuje, szary pracownik bez pleców i zapału do włażenia w d*** niewiele może zyskać.
byly pracownik 2014-02-05 09:15:36
Szanowni Panstwo i Pani Milady, praca w produkcji, to praca 3-zmianowa, i weekendy i swięta, ale w zamian za pracę inne dni wolne. Pani Milady zapomniała napisać, że za pracę w niedziele i swieta dostaje duży dodatek.Zapomniała też dodać do swojej stawki godzinowej, inne dodatki. Moze Pani Milady nie byłaś na szkoleniach dla labolatorium,ale moje byłe koleżanki były . Jak Pani Milady nie chcesz tam pracować, to odejdź i nie męcz się. Teraz młodym to się wydaje,że można zarobić i nic się nie narobić. Ogromne oczekiwania, bo co. prl'owski klimat, a niech tam- tak bo tak jest jeszcze trochę w Siemiatyczach- kawał historii. Cierpliwości młodzieży życzę,a Tobie Pani Milady- madrej decyzji-a jak zdobędziesz doświadczenie-to moze warto podziękować kierowniczce, za naukę. Pokora młodym chyba też jest obcadzisiaj... Wyrazy szacunku dla wszystkich, kłaniam się
5
jupik 2014-03-01 12:10:45
jeżeli człowiekowi nudzi się konkretna praca to szybciej szedłbym w zmiane branży niż stanowiska, bo stanowisko wyżej to dalej podobna robota
maleńka 2014-03-07 09:05:23
dodatkowe prace specjalne? hmm...są osoby które pracują np.od 5 lat na umowę zlecenie od poniedzialku do niedzieli i wykonuja prace takie same jak pracownik na umowie o pracę więc trudno to nazwać "dodatkowa praca specjalną"
turek 2014-04-15 18:55:14
gazela biznesu niestety nie jest nagrodą dawaną przez pracowników. Więc nie ma to dużego wpływu na ich sytuacje
soki 2014-04-16 20:07:48
No dobra, ale nagrode przeciez dostali za coś, co oznaczałoby, że sukcesy mają i powinno to się przekładac i na pracowników.
aldoneczka100 2014-08-20 08:15:41
Pracuje w tej firmie od dwóch lat i moje zarobki nie są duże (1200-1300 zł). To mi nie starcza od 10 do 10. Nie polecam tej spółki
Kasia 2014-12-14 23:22:23
czy Ty jestes powazny człowieku??!!! ta firma to ostry syf! Jaka pokora,o czym tym mowisz? 5 lat ciezkich studiow na najlepszej ucuczelni w polsce(uw chemia) i pracować tam za marne 1500zl?!!! i sie dziwicie ze mlodzi zdolni uciekaja za granicę?! tam przynajmniej docenia sie ta NIEPOKRNA mlodziez!!!
gosc 2014-12-21 13:38:56
hm.. jesli ponad 2 tys.cie satysfakcjonuje..
a??a 2015-04-19 11:19:52
witam a gdzie tam sie miesci biuro jak tam mozna trafic?
pracownica 2015-09-13 16:42:56
witam, powiem tyle to co tam sie dzieje to smiech, zero poszanowania ze strony brygadzisty, ludzie odnosza sie do wulgarnie(osoby nowe naprawde mają ciezo ze strony osób które przepracowały tam długo) POZDROWIENIA DLA PANI MASZYNISTKI BOŻENY Z MOZARELLI KTÓRA JEST HAMSKA I WYCHOWANA CHYBA W CHLEWIE.
3
gość15 2015-11-06 18:24:47
Firma Polser, stanowczo odradzam!!!
Jeśli interesuję Cię praca na zlecenie jako pracownik fizyczny za 8,50zl brutto,jeśli jesteś zainteresowany/a tresurą ale to nie ty będziesz tresował/a Ciebie będą tresować obzywać, wyzywać poniżać i decydować o twoim wolnym,jeśli interesuje Cię "rzucanie" po zmianach bez odpowiedniego odstępu czasowego za marne wynagrodzenie tzw "ochłapem" to jest idealna praca dla Ciebie,świeżo przyjęty pracownik nie ma odpowiedniej odzieży i obuwia która by była zgodna z normami,często zdarzają się wypadki oparzenia,poparzenia pobicia i stłuczenia właśnie przez brak zakupionej odpowiedniej odzieży ochronnej BHP nie działa jak powinno namąci, nachachmęci w raportach tak,że osoba poszkodowana staje się winną co równa się z brakiem uzyskania odszkodowania od firmy, ale na swoją korzyść Pani inspektor potrafi napisać odpowiedni raport nawet gdy przy biurku poparzy się kawą, jest bardziej niebezpieczna niż kwas siarkowy,solny czy w temp.wrzenia woda amoniakalna to niektóre niebezpieczne środki chemiczne z którymi mają do czynienia pracownicy,pracujący bez odzieży ochronnej gdyż takiej o to nie ma za zakładzie nie licząc połamanych okularów czy porwanych rękawic,zaś za nie wykonanie zadania możesz liczyć na niekompletną wypłatę jak by było z czego zabierać. Na pracowników narzucone jest z góry obsługa maszyn BEZ SZKOLENIA,jeśli dojdzie do wypadku pracodawca nie ponosi winy za całą sytuację tylko pracownik rzecz jasna. Najgorszy klimat, najgorsze otoczenie zero empatii do pracownika.
Więc jeśli interesuje Cię praca w takim ZOO,to ZOO zaprasza!
5
elka 2015-11-18 14:20:26
Pracowałam niedawno w Polserze i nie uważam, że jest źle. Praca może łatwa nie jest bo to duży zaklad i mleko przerabiaja ale przynajmniej stabilna firma. Pieniądze zawsze na czas. W tej chwili to szukają ludzi więc firma się ciagle rozwija. ja tam bym nie czekala na ogłoszenie tylko sama zaniosła podanie bo wiem że tak też można się zaczepić do pracy.Socjal mają dobry. jak ktoś się wykarze to można awansować do góry.Poza tym sporo szkoleń.
o.m.g.. 2015-12-07 14:43:21
a Wiesz czemu ciagle szukaja pracowników?, bo takie jak tam jest traktowanie osób krzyki wrzaski w stosunku do nowych pracowników to mało... tak jak tam stare pracownice siadaja na psychike wymagaja od nowych wiecej niz powinni wykonywac na umowe zlecenie takie wysługiwanie sie, oczywiscie kierownictwo z tym nic nie robi bo wiadomo ze nie zwolni starej pracownicy.wiec niech szukaja dalej jesli ktos jest w stanie codziennie zazywac tabletki na uspokojenie i nie przesypiac nocy to jak najbardziej to praca dla niego.
5
dkplus 2016-04-18 10:04:49
Witam. Mieszkam w Radomiu i na tę stronę trafiłem przypadkiem, a poczytałem z ciekawości; dla mnie to 'gdzieś w Polsce'. A wygląda to fajnie.
Pracownicy (albo byli) - jak już im coś BARDZO dokucza i nie mają jak odreagować - piszą. Nie widzę powodu, żeby pisali nieprawdę - po prostu muszą 'sobie ulżyć' i to jest normalne. A słownictwo jest wprost proporcjonalne do syfu, na który się skarżą. I widać też, że zagląda tu 'kierownictwo' - przecież trzeba dbać o opinię firmy. No to piszą (pod różnymi nickami - ale i tak widać), że 'nie jest tak źle, firma dostaje nagrody, prezes medal od wojewody'(hahaha) - itp bzdety. ZAMIAST zainteresować się relacjami w firmie, posłuchać ludźmi i 'coś z tym zrobić'. No, ale zrobić coś jest trudniej (niż napisać, że nieprawda), przeanalizować przyczyny fluktuacji jeszcze trudniej (bo trzeba umieć) - byle "jakoś" się to kręciło i Francuzi nie czepiali. Smutne to i beznadziejne - i żadna pociecha, że w wielu firmach jest podobnie...
1
goguś 2016-07-19 00:18:31
Polser w przeciwieństwie do sklepu Arhelan na ul:Jana Pawła || to raj,jeżeli tak narzekacie proponuje zatrudnić się do tego obozu pracy
1
rafał 2016-07-19 10:25:47
Wiesz co to porównanie @goguś mógłbyś sobie darować. A tak naprawdę to nie napiszesz na co tak naprawdę narzekasz co jest niby podobnego do obozu pracy jak to nazwałeś..bądźmy w jakiś sposób konkretni i nie zniechęcajmy innych takim pisaniem bez sensu
Zostaw swoją opinię o Polser Sp.zo.o - Siemiatycze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polser Sp.zo.o